Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 | By: offisiall

Ετήσιες προβλέψεις 2021

Το 2021 προμηνύεται μία έντονα συναισθηματική χρονιά, καθώς έχουμε την διάθεση να επικεντρωθούμε στην ουσία της σχέσης ή της γνωριμίας που μπορεί να προκύψει. Γεγονός είναι ότι μετά από μία χρονιά που δόνησε για τα καλά την προσωπική μας ζωή, το 2021 μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ανάσες και να κινηθούμε από κοινού με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει στη ζωή μας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε νέα μελλοντικά σχέδια με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα μας ή να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες. Το κοινό σημείο που μας φέρνει πιο κοντά με αυτά τα νέα άτομα είναι η γνώση και η φιλοσοφία. Γεγονός είναι ότι, για να ενωθούμε με μία διαφορετική προσωπικότητα, είναι απαραίτητο να έχουμε κοινή πνευματική προσέγγιση στα πράγματα και τη διάθεση να γνωρίσουμε περισσότερα και διαφορετικά από την κουλτούρα που ήδη ξέρουμε και βιώνουμε.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 19.11 ενισχύει το πάθος και τον αισθησιασμό στις σχέσεις και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε καταλυτικές αποφάσεις, κλείνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας. Είναι απαραίτητο να αφεθούμε στα συναισθήματα και να μην επιτρέψουμε στις αμφιβολίες να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο κυριαρχώντας τη σκέψη. Έτσι θα προστατεύσουμε την αισθηματική μας ζωή και δεν θα επιτρέψουμε στην καχυποψία να οδηγήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να τραυματίσουν τη σχέση μας. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα αυξήσουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι και θα μας οδηγήσουν σε έντονα και μοναδικά συναισθήματα. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία μας, αρκεί να μετριάσουμε τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να μας οδηγήσουν σε εντάσεις και προστριβές.

Ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα αισθηματικά των αδέσμευτων το 2021, φέρνοντας νέες γνωριμίες που προέρχονται μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχουμε. Η κοινή ιδεολογική προσέγγιση της ζωής θα είναι η βάση για σημαντικές σχέσεις που θα μας εξελίξουν και θα μας βοηθήσουν να θέσουμε νέους στόχους και φιλοδοξίες με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα μας. Δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε κοινές δράσεις με την ήδη υπάρχουσα σχέση μας. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά, καθώς νιώθουμε την ανάγκη να ενωθούμε και να κινηθούμε μαζί για ένα σκοπό που μας εκφράζει.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες θα ενισχύσει σημαντικά την ανάγκη να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους σε προσωπικό επίπεδο. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που ταλανίζουν την προσωπική μας ζωή και να επουλώσουμε πληγές που ακόμα μας επηρεάζουν.

Ο ΚΡΙΟΣ ΤΟ 2021

Κριέ, έχεις την ευκαιρία το 2021 να πάρεις σημαντικές ανάσες στην προσωπική σου ζωή,, καθώς αφήνεις πίσω τις δυσκολίες που σε ταλαιπώρησαν. Είναι γεγονός ότι με το πέρασμα του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο νιώθεις απελευθερωμένος από προκλήσεις και πιέσεις που είχες υποστεί τα προηγούμενα χρόνια. Συναισθηματικά μπορείς να αφιερώσεις χρόνο σε κοινές δράσεις με το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Οι κοινές προσπάθειες και στόχοι θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν να δρομολογήσετε μαζί όνειρα και φιλοδοξίες. Αν είσαι αδέσμευτος, σου δίνεται η ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου μέσα από φιλικές παρέες και συλλογικές προσπάθειες. Τα πρόσωπα που μπορεί να σε προσεγγίσουν θα έχουν παρόμοια ιδεολογική αντίληψη για τη ζωή και για τις καταστάσεις που σε απασχολούν σε κοινωνικό επίπεδο.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 σε φέρνουν πιο κοντά σε πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που θα ενισχύσουν συναισθηματικά και ψυχικά τη σχέση σου. Δεν αποκλείεται ο αδέσμευτος να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας που θα κεντρίζουν την προσοχή σου, καθώς έχουν να σου μάθουν πολλά και ενδιαφέροντα που θα αλλάξουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Σημαντική περίοδος για την προσωπική σου ζωή αποτελούν ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, καθώς με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα απογειώνεται η διασκέδαση, το φλερτ, η ανάγκη για απολαύσεις, το πάθος, ο αισθησιασμός. Φροντίζεις με κάθε τρόπο να διεκδικήσεις και να κεντρίσεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να απογειώσεις την σχέση ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς το διάστημα αυτό εντείνεται η ανάγκη της συντροφικότητας και της αποδοχής σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείς να βιώσεις στιγμές αρμονίας και απόλυτης ισορροπίας με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό και είναι πιθανό να δημιουργήσει έντονη νευρικότητα σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή σε πιθανές ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το σύντροφο ή νέο πρόσωπο που θέλεις να εντυπωσιάσεις. Δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν στιγμές έντασης και συγκρούσεις, γι αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα βοηθώντας έτσι να εκτονωθεί ο εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για κοινές δράσεις με το πρόσωπο που αγαπάς και έντονες στιγμές πάθους που θα εκτοξεύσουν τα συναισθήματα. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Κριός 2021.

 Κριέ, μπορείς να πάρεις βαθιές ανάσες τη νέα χρονιά, καθώς είναι γεγονός ότι αφήνεις πίσω σου δυσκολίες και σκληρές καταστάσεις που σε απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια. Το 2021 προμηνύεται έτος στο οποίο μπορείς να προχωρήσεις με δυναμισμό, αισιοδοξία και υπευθυνότητα στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που έχεις θέσει στη ζωή σου.

Είναι σαφές ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, ασκεί πίεση σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα που θέλεις να δομήσεις. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις 2021 καλείσαι να αντιμετωπίσεις παρασκηνιακές διεργασίες, παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού, χτυπήματα κάτω από τη μέση που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός ορίων. Είναι απαραίτητο όμως να χαλιναγωγήσεις τα πρωτόγονα ένστικτα σου και να οδηγηθείς μέσω κινήσεων και πρωτοβουλιών σε μία επαγγελματική αναγέννηση που θα σε εκφράζει στον απόλυτο βαθμό.

Ο Κρόνος από τον Δεκέμβριο του 2020 βρίσκεται πια στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου,  επηρεάζοντας σημαντικά φιλικές σχέσεις, στόχους και ομαδικές δράσεις στις οποίες συμμετέχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επιτυχείς ότι έχεις θέσει στο μυαλό σου ως φιλοδοξία, απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου είναι η σκληρή προσπάθεια και η μεθοδικότητα. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να πάρεις αποφάσεις με ποιους θα προχωρήσεις και ποιους θα αφήσεις πίσω σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 σου χαρίζει εύνοια σε σχέδια και στόχους που έχεις θέσει. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες με πρόσωπα κύρους που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και όνειρό σου. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας από τους Ιχθύες φροντίζει να είναι ο «φύλακας άγγελος» σου σε δύσκολες στιγμές. Σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου σε αναποδιές και εμπόδια που μπορεί να βρεις στο δρόμο σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρώτο δίμηνο αλλά και στα μέσα Ιουνίου, καθώς το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση σε στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή οικονομικά ζητήματα που θα ανατρέψουν τα σχέδια σου και θα δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις και ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις, καθώς οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται να είναι μοιραίες και να οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου ανοίγουν ένα νέο δρόμο ανάπτυξης και διεύρυνσης για εσένα. Ζητήματα εκπαίδευσης, επικοινωνίας και εμπορίου έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των στόχων σου. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα έχουν άμεση σχέση με το εξωτερικό ανοίγοντας νέους ορίζοντες άκρως ενδιαφέροντες για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που θα σε οδηγήσουν να κλείσεις κύκλους σχέσεων που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Είναι απαραίτητο να είσαι συνετός και εγκρατής σε αποφάσεις που πιθανά κληθείς να πάρεις αφού δεν αποκλείεται να έχεις λανθασμένα δεδομένα ή να είσαι υπερβολικός στις απαιτήσεις σου από τους άλλους.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου οδηγεί σε αμετροεπείς συμπεριφορές και επιδιώξεις οικονομικής φύσεως. Με βάση το ωροσκόπιο σου, το 2021 η έπαρση θα είναι κακός σύμβουλος σε πιθανές επιλογές που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Τα αισθηματικά του Κριού το 2021: Οι αδέσμευτοι θα συναντήσουν το άλλο τους μισό!

Απολαμβάνεις πια με μεγαλύτερη ευκολία στιγμές χαράς, πάθους και ξενοιασιάς με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, καθώς οι δυσκολίες έχουν μείνει πια στο παρελθόν. Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη είναι πιθανό να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, καθώς μέσω γνωριμιών και διεύρυνσης των κοινωνικών σου επαφών μπορεί να προκύψει ένα νέο πρόσωπο που θα σε οδηγήσει σε μία νέα προσωπική κοσμοθεωρία σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου. Πιθανές είναι γνωριμίες με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού που σε βοηθούν να διευρύνεις φιλοσοφικές απόψεις και γνώσεις. Ο δεσμευμένος έχεις την ευκαιρία μέσα από τις πνευματικές σου αναζητήσεις να λειτουργήσεις με διαφορετικό τρόπο στην προσωπική σου ζωή και να οδηγήσεις την σχέση σου σε ένα άλλο επίπεδο, όπου η κοινή στάση με την οποία αντιμετωπίζετε το μέλλον και κινείστε με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά.

Με τον Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έχεις την ευκαιρία να χαρείς κάθε λεπτό και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Ανανεώνεις την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου και διεκδικείς να είσαι ο/η βασιλιάς/ βασίλισσα του/ης συντρόφου σου. Η συναισθηματική γενναιοδωρία και οι πρωτοβουλίες θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον, όπου ο αισθησιασμός θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Με το Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου ευνοούνται  σημαντικές γνωριμίες μέσα από ομάδες ή συλλόγους που συμμετέχεις που θα δώσουν μία άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Η κοινή ιδεολογική προσέγγιση και αντιμετώπιση της ζωής θα είναι σημαντική βάση για μία εναλλακτική ένωση που έχει να σου προσφέρει πολλά. Γι’ αυτό μην αποφύγεις προτάσεις και προσκλήσεις που θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Κριού το 2021: Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρετε!

Ο Ουρανός από τον Ταύρο αναστατώνει και ανατρέπει τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, καθώς θέλει να σου εμφυσήσει μία νέα φιλοσοφία σε σχέση με το χρήμα, την αξία και τη διαχείριση. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρώτο δίμηνο του 2021, καθώς τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό μπορεί να φέρουν ξαφνικές αλλαγές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα οποία ζητήματα προκύψουν χωρίς αμφιβολίες και ανασφάλειες, επαναπροσδιορίζοντας προϋπολογισμούς και οικονομικές συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις ποιο σχέδιο είναι εφικτό για εσένα και ποιο ήρθε η ώρα να το αφήσεις πίσω σου αφού αυτό θα παίξει απελευθερωτικό ρόλο για εσένα. Θα σε αποδεσμεύσει από μπλοκαρίσματα που δεν επιτρέπουν να κινηθείς όπως θα ήθελες.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου πιθανά να οδηγήσει στην ολοκλήρωση οικονομικών θεμάτων και επιχειρηματικών δράσεων που σε απασχολούν. Προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολές και αμετροεπείς αποφάσεις, καθώς η αλαζονεία θα έχει πρωτίστως αντίκτυπο στην τσέπη σου. Μετρίασε τις προσδοκίες σε σχέση με πλάνα που έχεις δρομολογήσει, καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και τελικά να προκληθούν σημαντικά προβλήματα.

Η πολυαστρία στην Παρθένο ( Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλη Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να μη σου επιτρέψει να απολαύσεις όπως θα ήθελες τις διακοπές σου. Αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα και επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή στο να τις διεκπεραιώσεις. Ο Άρης στον Σκορπιό από το Νοέμβριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς επιχειρηματικά και να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται απλόχερα σε οικονομικό επίπεδο. Το 2021 είναι σημαντικό να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην μπεις σε παιχνίδια υπόγεια και ανταγωνιστικά, καθώς θα έχουν ψυχολογικό και ενεργειακό κόστος.

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΤΟ 2021

Ταύρε, το 2021 είναι ξεκάθαρο ότι είναι χρόνια πρόκλησης για εσένα, καθώς θα κληθείς να κρατήσεις ισορροπίες και να μην επαναστατήσεις άδικα δημιουργώντας εντάσεις και ανατροπές στην προσωπική σου ζωή. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί σε επαναστατικές αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα την σχέση σου. Αλλάζεις ριζικά αντίληψη και αυτό σε οδηγεί σε ξαφνικές αλλαγές που θα αιφνιδιάσουν. Ο Δίας και ο Κρόνος θα βρίσκονται στον Υδροχόο και απαιτούν από εσένα έντονη προσπάθεια στο πεδίο της καριέρας. Οι συνθήκες όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, καθώς τόσο το άγχος όσο και το έλλειμμα χρόνου μπορεί να προκαλέσει γκρίνιες και αναστάτωση στο ταίρι σου. Πιθανό είναι με το Δία στον Υδροχόο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης, π.Χ. η επισημοποίηση ή η γνωριμία του προσώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19.11 σε καλεί να αφοσιωθείς και να δώσεις λύσεις στα αισθηματικά και σε καταστάσεις που πιθανά σε οδηγούν σε υπερβολές, αλαζονεία, απαιτήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές. Φρόντισε να μην κουράσεις το ταίρι σου ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου με παραλογισμούς που θα έχουν σημαντικό κόστος.

Η πολυαστρία στην Παρθένο (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς απόλυτα στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές διασκεδάσεις, ξενοιασιάς και απολύτου πάθους. Δεν θα σου είναι δύσκολο να εκδηλώσεις γενναιόδωρα τα συναισθήματά σου και να δείξεις τι πραγματικά σημαίνει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για εσένα και τι ρόλο έχει στη ζωή σου. Η περίοδος ενδείκνυται για διακοπές, ξεκούραση και έντονες στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες και θα ενισχύσουν συναισθηματικά και ψυχικά τόσο εσένα όσο και το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην ξεφύγεις λόγω της ανάγκης για απόλυτη προσήλωση και προσοχή που έχεις, καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε υπερβολές και ιδιαίτερα εγωκεντρικές στιγμές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 11.09 έως 07.10 σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις έντονες στιγμές συντροφικότητας και ασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος είναι γεγονός ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε όποιο κοινωνικό περιβάλλον βρεθείς και να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλά πρόσωπα. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι το καλύτερο δυνατό για να προχωρήσεις σε μία σχέση που θα δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας, καθώς είναι απαραίτητο για εσένα το πρόσωπο που θα έχεις δίπλα σου να έχει την ίδια προσέγγιση σε αισθηματικό επίπεδο. Με τον Άρη στον Σκορπιό από τον Νοέμβριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου καλείσαι να διαχειριστείς επιθέσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις που μπορεί να σε πληγώσουν ή να σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Οι κοινές δράσεις και ασχολίες θα εκτονώσουν την κατάσταση και θα δημιουργήσουν ένα έντονο παιχνίδι αισθησιασμού που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Ταύρος 2021.

Ταύρε, το 2021 θα είναι έτος πρόκλησης, καθώς καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να υπάρχουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε αναστατώσουν. Όμως θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που λειτουργούσαν περιοριστικά μέχρι στιγμής για εσένα.

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο πρώτο δεκαήμερο, και σε οδηγεί σε ριζικές αλλαγές που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ούτε εσύ ούτε το περιβάλλον που κινείσαι. Αποβάλλεις κάθε συντηρητικό στοιχείο της προσωπικότητας που δεν σου επέτρεπε να προχωρήσεις στη ζωή σου όπως θα ήθελες. Οι ανακατατάξεις που προκαλούνται θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς όπως η προσωπική ζωή, η οικογένεια, η επαγγελματική πορεία. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα οδηγήσουν στο να δρομολογήσεις με έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο την προσωπική σου ανάπτυξη, ανοίγοντας τα φτερά σου για νέες διαδρομές που σε ικανοποιούν πλήρως.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό όμως δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, καθώς παράλληλα με τα επιπλέον καθήκοντα ή τις νέες προκλήσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξάνεται το άγχος, η ανασφάλεια, η αμφιβολία για τον εαυτό σου. Να θυμάσαι όμως ότι με σκληρή προσπάθεια, μεθοδικότητα και υπεύθυνη στάση μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι κι αν αναλάβεις. Έτσι θα καταφέρεις να κερδίσεις την αναγνώριση και τον σεβασμό στο περιβάλλον της καριέρας σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή που οφείλεις να τις διαχειριστείς αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές και την έπαρση. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε μελλοντικές επιδιώξεις και όνειρα που έχεις. Νέες γνωριμίες έρχονται για να σταθούν δίπλα σου σε κάθε φιλοδοξία που έχεις.

Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αποκλείεται να φέρουν ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να προσγειωθείς απότομα σε επαγγελματικά ζητήματα που έχεις. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εξάρσεις και επαναστατικές αντιδράσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώσεις θα σε καθοδηγήσει εσφαλμένα αν βιαστείς.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου  αγγίζουν ζητήματα ηθικών αξιών, οικονομικών ανοιγμάτων και συμφωνιών, καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία και την προσωπική σου ζωή σημαντικά. Είναι απαραίτητο να δείξεις κατανόηση και να εμπιστευτείς την έντονη διαίσθηση σου, καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Φρόντισε παράλληλα να μην χαθείς στις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες και την ζήλια επηρεάζοντας δυσάρεστα την προσωπική σου ζωή.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο εκλείψεων που θα σε απασχολήσουν και το 2022 και θα επηρεάσουν σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες. Η αμετροέπεια και η αλαζονεία δεν θα βοηθήσουν να διαχειριστείς με σύνεση και ωριμότητα ζητήματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η στάση σου αυτή μπορεί να οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός κύκλου σχέσεων που έχουν σηματοδοτήσει ένα καθοριστικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Φρόντισε να δείξεις λογική και ρεαλιστική προσέγγιση αν δεν θες να αποχωριστείς σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Τα αισθηματικά του Ταύρου το 2021: Η αγάπη είναι εδώ!

Η χρονιά είναι απαιτητική και θα χρειαστεί να κρατήσεις πολλές φορές χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να αποφύγεις εντάσεις στη σχέση σου ή σε σχέση με νέα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου, λόγω των πολλών υποχρεώσεων και της κούρασης που υπάρχει. Είναι σαφές ότι η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να επηρεάσει τα αισθηματικά σου, καθώς με μεγάλη ευκολία θα αφιερώνεις χρόνο στην καριέρα σου, αγνοώντας την ανάγκη σου για χαρά, έντονο συναίσθημα και απόλαυση. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται ότι με ευκολία μπορείς να χάσεις το μέτρο και να υπερβάλλεις είτε στη συμπεριφορά είτε στις απαιτήσεις που έχεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να οριοθετήσεις τις προσδοκίες σου για να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία.

Η πολυαστρία στην Παρθένο ( Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλη Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τις όποιες υποχρεώσεις έχεις και να αφιερωθείς στο πρόσωπο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Είναι ξεκάθαρο ότι θα δώσεις ανοιχτόκαρδα και γενναιόδωρα ότι χρειάζεται το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει για να χαρείς κάθε στιγμή που θα απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ευχαριστηθείς τη συντροφικότητα και την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο/η αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν και θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου.

Με τον Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις για την επισημοποίηση μιας σχέσης που είναι ζωής και απολαμβάνεις μέσα σε αυτή τη συντροφικότητα που αποζητάς. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να παρουσιάσεις το ταίρι σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, οπότε μία αντίστοιχη εξέλιξη είναι πολύ πιθανή.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Ταύρου το 2021: Δεν θα λείψουν τα χρήματα!

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί να πετάξεις από πάνω σου ότι λειτουργεί καταπιεστικά σε εσένα και αυτό επηρεάζει σημαντικά και την επαγγελματική σου ζωή. Το πρώτο δίμηνο του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς τα τετράγωνα του με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρουν ανατροπές και ξεκαθαρίσματα στο πεδίο της καριέρας. Αρχικά δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από την συμπεριφορά και τις πιέσεις των ανώτερων σου, όμως αργότερα θα αντιληφθείς ότι δυσκολίες και ανατρεπτικά γεγονότα που μπορεί να προέκυψαν σε βοηθούν να δρομολογήσεις μία νέα πορεία. Για να επιτύχεις το καλύτερο δυνατό θα χρειαστεί εργατικότητα, μεθοδικότητα και ώριμη προσεγγίσεις στα πράγματα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σημαντικά γεγονότα και αποφάσεις σε σχέση με την οικονομική σου πραγματικότητα. Γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να προχωρήσεις σε επιχειρηματικά ανοίγματα και οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές. Είναι απαραίτητο όμως να είσαι προσεκτικός, καθώς μπορεί να υπερβάλλεις στους στόχους που θέτεις ή να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν, κάτι που θα προκαλέσει πληγές, τόσο οικονομικές όσο και ψυχολογικές.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου οδηγεί σε επόμενο στάδιο σημαντικές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι απαραίτητο όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, καθώς η έπαρση και η αμετροέπεια θα ενοχλήσουν σημαντικά. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που έρχονται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, φρόντισε όμως να μην χάσεις το ρεαλισμό και την μεθοδική σκέψη που σε διακρίνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. 

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΟ 2021

Δίδυμε, απελευθερώνεσαι συναισθηματικά το 2021 και σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό για εσένα να σας διέπει ίδια φιλοσοφία και ένα υπάρχουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα ώστε η ανταλλαγή απόψεων να έχει ροή. Ο Δίας στον Υδροχόο φροντίζει να σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας ή με πρόσωπα που έχουν έντονες φιλοσοφικές αναζητήσεις βοηθώντας έτσι να εξελιχθείς μέσα από τις προσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αφορούν πρόσωπα από το εξωτερικό. Γεγονός είναι ότι μπορείς να προχωρήσεις σε μία σπουδαία σχέση με γνώμονα πάντα τι σου προσφέρει πνευματικά το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Ο δεσμευμένος δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με ενδιαφέροντα όπως σου κεντρίζουν την περιέργεια. Να είσαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσει μαζί σου το πρόσωπο που αγαπάς, καθώς αυτό θα δημιουργήσει ένα αισιόδοξο περιβάλλον στην προσωπική σου ζωή.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 28.05, 16.06 και 04.10 δημιουργούν έντονα καρμικές καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο των αισθηματικών σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις, καθώς δεν αποκλείεται να υποπέσεις είτε σε συναισθηματικές υπερβολές είτε να είσαι έρμαιο ψευδαισθήσεων και αυταπατών που θα οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου διότι δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απομάκρυνση από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε καθοριστικές κινήσεις τις συγκεκριμένες περιόδους αποφεύγοντας κακοτοπιές που θα έχουν κόστος.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό από μέσα Αυγούστου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου και ο Άρης στον Ζυγό από μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου δημιουργούν το καλύτερο δυνατό σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δεν θα διστάσεις να απολαύσεις στιγμές χαράς, πάθος και διασκεδάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου ή με νέα γνωριμία που είναι πολύ πιθανό να υπάρξει. Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανές εγωκεντρικές αντιλήψεις και υποκειμενικές διαθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά και για εσένα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις αρχές Μαρτίου μέχρι τέλος Απριλίου και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από μέσα Μαΐου μέχρι αρχές Ιουνίου επικεντρώνεσαι στις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Προσοχή σε παρορμητικές συμπεριφορές που θα έχουν κόστος δώσε χρόνο και κατανόηση στο ταίρι σου ώστε να υπάρχει ισορροπία στη σχέση. Η συνθήκη είναι ιδανική ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την πορεία της σχέσης ή πιθανής νέας γνωριμίας που μπορεί να υπάρχει. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Δίδυμος 2021.

Δίδυμε, αφήνεις πίσω ανασφάλειες και απωθημένα και το 2021 επικεντρώνεσαι σε πνευματικά ζητήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να ανοίξεις βηματισμό αυτή τη χρονιά αξιοποιώντας ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου και έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη πιθανές επιδιώξεις σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δεν δίνει ευκρίνεια και ξεκάθαρη μάτια σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πολύ εύκολο να θέσεις επαγγελματικούς στόχους που είναι άπιαστοι, καθώς οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θέλουν να σε κατευθύνουν σκοπίμως σε λάθος μονοπάτια και να σε εκθέσουν. Αξιοποίησε την γρήγορη αντίληψη και την διαίσθηση που σου δίνεται μέσα από αυτή την αστρολογική συγκυρία για να εξακριβώσεις πως πρέπει να κινηθείς.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και σε βοηθά το 2021 να δρομολογήσεις με ρεαλιστικούς όρους και σταθερά βήματα μία νέα πραγματικότητα σε ότι αφορά την εκπαίδευση και πνευματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να προκύψουν στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Είσαι αποφασισμένος να απομακρύνεις πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν είναι τα κατάλληλα για εσένα εφόσον δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και θέλεις να αναπτυχθείς στη ζωή σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι μέσα Μαΐου και από τέλος Ιουλίου μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου του 2021 σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να επωφεληθείς και αφορούν την εκπαίδευση, την επικοινωνία, θέματα νομικής φύσεως και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλος Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει με πρακτικό τρόπο εύνοια στην επαγγελματική σου ζωή “φροντίζοντας” να έρθουν στο δρόμο σου ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου. Προσοχή σε έπαρση και υπερβολές που θα ενοχλήσουν σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Έντονο μπορεί να είναι το πρώτο δίμηνο αλλά και τα μέσα Ιουνίου σε ότι αφορά ζητήματα με πρόσωπα από το εξωτερικό ή νομικά θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) είναι πιθανό να φέρουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που θα αλλάξουν την πορεία των πραγμάτων και μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να ενισχύσουν φόβους που έχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς αποκαλύψεις είναι πιθανό να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις και τελικά σε απόλυτη ψυχρότητα.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου θα σε απασχολήσουν έντονα και αυτή τη χρονιά καθώς θα έχουν άμεση επίπτωση στην προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου καθώς είναι πιθανό να γίνεις υπερφίαλος και υπερβολικός στη συμπεριφορά σου οδηγώντας την σχέση ή τις συνεργασίες σου σε ακραίες καταστάσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται για τον/την αδέσμευτο/η να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έχουν κομβική σημασία και θα ανοίξουν ένα νέο καρμικό μονοπάτι στα αισθηματικά. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις στην άκρη ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα της καθημερινότητας και εκκρεμότητες που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Φρόντισε να προχωρήσεις στο κλείσιμο υποθέσεων χωρίς υπερβολές, καθώς το πιθανότερο είναι να σου στοιχίσουν τόσο στο πεδίο της εργασίας όσο και σε ότι αφορά την ψυχική φόρτιση που σε χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Τα αισθηματικά του Δίδυμου το 2021: Όλα θα κυλίσουν ομαλά!

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 28 Μαΐου, 16 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου στρέφουν το ενδιαφέρον σου μοιραία την προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικά γεγονότα που μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές ή λανθασμένες απαιτήσεις από το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Καλό είναι να αποφύγεις συμπεριφορές, όπου η έπαρση και η υπεροψία θα κυριαρχήσουν, καθώς το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις ανάλογη συμπεριφορά. Φρόντισε να μην λειτουργείς όπως δεν θα ήθελες να δεχθείς από τους γύρω σου.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μοιάζουν ιδανικές και ονειρικές για εσένα. Να είσαι όμως εχέφρον, καθώς οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε πληγές και απογοήτευση. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο καθοριστικό ξεκίνημα στη ζωή σου, όπου η σταθερότητα και η ασφάλεια θα είναι κυρίαρχο στοιχείο στις σχέσεις σου. Ο/η αδέσμευτος/η είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις μία καταλυτική γνωριμία πού θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή.

Με το Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου έχεις την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό ή γνωριμίες που θα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους την διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμική βάση. Μέσα από την ανάγκη να ασχοληθείς με πνευματικά και φιλοσοφικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε όλα τα επίπεδα, πρωταγωνιστώντας στην αισθηματική σου ζωή.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό από μέσα Αυγούστου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου και ο Άρης στον Ζυγό από μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου στρέφουν όλη σου την προσοχή στο φλερτ, τις συναισθηματικές απολαύσεις, το πάθος και την διασκέδαση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό από τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι μέσα Οκτωβρίου δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν και θα διεκδικήσουν και πάλι να βρεθούν στο πλευρό σου.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Δίδυμου το 2021: Με μεθοδικότητα θα επιτύχεις τους στόχους σου.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια ώστε να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό μπορεί να έχει σημαντικό κόστος λόγω λανθασμένων αποφάσεων. Θέλεις να φτάσεις το άπιαστο και να πετύχεις το ακατόρθωτο, όμως η στάση σου αυτή το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε μία απότομη και ανώμαλη προσγείωση που θα σε πληγώσει βαθιά.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου μπορεί να δώσουν άλλη διάσταση σε συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις όμως να λειτουργήσεις συνετά, ώριμα και με μεθοδικότητα διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος είτε να υπερβάλλεις είτε να αυταπατάσαι. Δεν θα είναι δύσκολο δηλαδή να οδηγηθείς σε λάθη που θα έχουν σημαντικό κόστος σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα αφορούν πολύ φιλόδοξες επαγγελματικές προτάσεις. Η ανάγκη να εξασφαλίσεις το καλύτερο για σένα πρέπει να κυριαρχήσει καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις που δεν θα έχουν αίσιο τέλος.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου σε ωθεί να κλείσεις κεφάλαια σε σχέση με τη δουλειά και ζητήματα που υποβόσκουν στο εργασιακό περιβάλλον. Αξιοποίησε την συμπαντική εύνοια, χωρίς να υπερβάλλεις και να λειτουργήσεις αλαζονικά. Ακόμα ο Άρης στον Σκορπιό από αρχές Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς στο εργασιακό πεδίο. Προσοχή γιατί το άγχος και ο εκνευρισμός μπορεί να είναι η αιτία για ένταση και παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο. 

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟ 2021

Καρκίνε, έντονες στιγμές πάθους μπορεί να βιώσεις το 2021, καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα σε πρόσωπα που αγαπάς και θέλεις να έχεις στο πλευρό σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.10 μπορεί να δημιουργήσει έντονες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις ώστε να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη σχέση σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται ο αδέσμευτος να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να εξελιχθεί ως σπουδαία σχέση στη ζωή σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην οδηγηθείς σε υπερβολές, καθώς η έπαρση και η αμετροέπεια θα έχει δυσάρεστες συνέπειες στις οποίες εξελίξεις.

Με τον Δία στον Υδροχόο σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να απογειώσουν το καρδιοχτύπι και την ένταση σε προσωπικό επίπεδο. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν και δημιουργούν ένα πλαίσιο όπου βαθύτερα συναισθήματα εκδηλώνονται και έντονοι φόβοι ξεπερνιούνται. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη για να δείξεις αυτά που πραγματικά νιώθεις χωρίς προκαταλήψεις και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί πραγματικά να επηρεάζουν την κρίση. Άλλωστε μέσα από τις συγκεκριμένες συνθήκες σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες και να δώσεις τον άνθρωπό σου τον χώρο να κινηθεί χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα μεταξύ σας.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου και ο Άρης στον Σκορπιό από αρχές Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου σε καθιστά πρωταγωνιστή σε προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι δεδομένο ότι βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικείς να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που αγαπάς ή με νέο πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή. Το φλερτ πρωταγωνιστεί και το παιχνίδι παίρνει φωτιά, καθώς νιώθεις ότι μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος κεντρίζοντας την προσοχή των γύρω σου. Ο αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολλά πρόσωπα, καθώς μαγνητίζεις με τη γοητεία σου. Φρόντισε να κάνεις τις επιλογές που θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα ώστε να περάσεις σε ένα νέο κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο που θα απολαμβάνεις κάθε λεπτό και έντονα συναισθήματα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου.

Ο Άρης στο ζώδιό σου από τέλος Απρίλιου μέχρι μέσα Ιουνίου και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος Ιουλίου δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε να ασχοληθείς με αυτά που πραγματικά επιθυμείς και έχεις ανάγκης σε προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και πιθανή εριστική διάθεση που μπορεί να εκδηλωθεί στο πρόσωπο που αγαπάς, καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν στη ζωή σου αφού εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και τη λάμψη σου. Καλό είναι βέβαια να δώσεις χρόνο ώστε να δεις πραγματικά αν σου αρμόζουν σε προσωπικό επίπεδο και αν μπορούν να αφουγκραστούν αυτά που πραγματικά θέλεις στη ζωή σου. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Καρκίνος 2021.

Καρκίνε, το 2021 θα σηματοδοτήσει το πέρασμά σου σε μία περίοδο βαθύτερης αναζήτησης που θα έχει σημαντικά αποτελέσματα σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα βαθύτερους φόβους και απωθημένα και να ξεκαθαρίσεις πια τι είναι αυτό που σε φοβίζει και δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις στη ζωή σου.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, σε ωθεί σε μεταμορφωτικές αλλαγές σε ότι αφορά την προσωπική ζωή και τις συνεργασίες. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς περίεργες συμπεριφορές, παιχνίδια ελέγχου και χειριστικές καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αλλάξεις ριζικά προσέγγιση στα πράγματα και να οδηγήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε μία νέα περίοδο. Πιθανό είναι να πληγωθείς βαθιά από καταστάσεις ή συμπεριφορές, όμως μακροπρόθεσμα θα αναγνωρίσεις ότι ήταν το έναυσμα για να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου. Παράλληλη όμως δεν πρέπει να υποκύψεις και εσύ στην ανάγκη να χειραγωγήσεις τους άλλους, καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν και αφορούν τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έντονα. Ήρθε η ώρα με αργούς ρυθμούς και σταθερά βήματα να προχωρήσεις σε διευθετήσεις και συμφωνίες, αυτό όμως θα έχει άμεση επιρροή στην ψυχολογία σου, καθώς το άγχος κάνει την εμφάνιση του. Προσοχή σε φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να μπλοκάρουν τις κινήσεις σου, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να τις αντιμετωπίσεις κατάματα.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 λειτουργεί απελευθερωτικά σε ότι σε φοβίζει και προκαλεί έντονες αμφιβολίες. Μπορείς να κινηθείς οικονομικά σε συμφωνίες και συναλλαγές που σε απασχολούν με δυναμισμό, καθώς θα έχουν θετικό αντίκτυπο για εσένα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και φροντίζει να σε καθοδηγήσει σε πνευματικά και φιλοσοφικά ζητήματα που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σου. Κοινωνικοποιείσαι με μεγαλύτερη ευκολία και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που σε βοηθούν να εντρυφήσεις σε νέες κουλτούρες.

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις οικονομικές επιλογές και συμφωνίες το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) θα φέρει σημαντική αναστάτωση σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να μην εμπλακεί σε καταστάσεις που θα είναι σημαντικές, καθώς το πιθανότερο είναι να ανατραπούν και να βρεθείς μετέωρος. Αυτό θα επηρεάσει τόσο την οικονομική σου ευκαιρία όσο και την ψυχολογία σου. Η αίσθηση της ανασφάλειας μπορεί να κάνει την εμφάνισή της, καθώς είναι πιθανό να ρισκάρεις. Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια σε ανάλογες κινήσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου στρέφουν πια όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα, την δουλειά και καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στην επιφάνεια. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου, καθώς είτε η υπερβολή είτε η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που θα έχουν κόστος. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να σε απογοητεύσει.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου σε ωθεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τόσο τις φιλικές σχέσεις όσο και την προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να αποφύγεις υπερφίαλες κινήσεις και αλαζονεία που δεν θα σου επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά ποιο είναι το ιδανικό για να προστατεύσεις πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και το ταίρι σου.

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2021: Πάθος και αισθησιασμός στον απόλυτο βαθμό!

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής σου ζωής, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που σε καταπιέζουν. Δεν θα είναι δύσκολο να υπερβάλλεις και να δημιουργήσεις εντάσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Φρόντισε να μετριάσεις συμπεριφορές και κινήσεις, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές που θα ευνοήσουν τη σχέση σου. Πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σηματοδοτήσει το κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου στα αισθηματικά σου.

Με το Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου έχεις την ευκαιρία να βιώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στον απόλυτο βαθμό στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα μπορείς να κατευνάσεις τους φόβους σου και να αφιερώσεις χρόνο εκδηλώνοντας βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Μην εγκλωβίζεσαι σε αμφιβολίες και ανασφάλειες που μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές, καθώς αυτό θα στιγματίσει αρνητικά τα αισθηματικά σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου και ο Άρης στον Σκορπιό από αρχές Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου σε βοηθούν να επικεντρωθείς απόλυτα σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον που θα απογειώσει τη σχέση σου, καθώς η συναισθηματική ένταση είναι στα ύψη. Παράλληλα η γενναιοδωρία και η δοτικότητα σε χαρακτηρίζουν και βοηθούν τη σχέση σου να μακροημερεύσει. Αξιοποίησε τις συγκεκριμένες περιόδους για να χαρείς μοναδικές στιγμές που θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Καρκίνου το 2021: Προσοχή στα εμπόδια!

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και διαχείρισης των συνεργασιών σου. Είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν και να ελέγξουν τις κινήσεις σου. Γεγονός είναι ότι μπορεί να πληγωθείς από την συμπεριφορά συνεργατών σου όμως αυτό θα σε οδηγήσει σε σπουδαία συμπεράσματα και αναθεωρήσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει σημαντικά τα οικονομικά σου, καθώς καλείσαι να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και αφορούν τρίτους (τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο). Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να περιοριστείς, κάτι που θα είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια. Απαραίτητο είναι όμως να θυμάσαι ότι όποιες κινήσεις προκύψουν μακροπρόθεσμα θα έχουν να σου προσφέρουν πολλά, καθώς θα απαλλαγείς από εκκρεμότητες που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν. Παράλληλα είναι πιθανόν να υπάρξουν προτάσεις για επιχειρηματικές κινήσεις. Θα πρέπει να είσαι βέβαιος για τις αποφάσεις σου, καθώς θα αποδώσουν τα καλύτερα με μικρά και σταθερά βήματα από την πλευρά σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο λειτουργεί βοηθητικά σε οικονομικά ανοίγματα και επιχειρηματικές δράσεις. Πιθανό είναι να υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου για να αξιοποιήσεις με ιδανικό τρόπο για εσένα. Προσοχή σε υπερβολές και έξοδα ή σε μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν έχουν ρεαλιστική βάση. Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου στρέφουν την προσοχή σου στην καθημερινότητα και κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, καλά θα κάνεις να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου, καθώς δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές προσδοκίες ή να υπάρχουν πρόσωπα που μέσα από τις προτάσεις τους προσπαθούν να σε κατευθύνουν σε λάθος μονοπάτια. 

Ο ΛΕΩΝ ΤΟ 2021

Λέοντα, δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγεις από ξεκαθαρίσματα και εντάσεις στην προσωπική σου ζωή το 2021, καθώς με τον Κρόνο στον Υδροχόο από τέλος Δεκεμβρίου μπαίνεις σε μία περίοδο κρίσης σε προσωπικό επίπεδο. Αρχικά οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 μπορούν να ανοίξουν ένα καρμικό μονοπάτι στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιλογές που θα παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής στα αισθηματικά σου. Φαίνεται ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος σε προσωπικό επίπεδο και ανοίγουν μπροστά σου δρόμοι με σημαντικές εξελίξεις είτε με το πρόσωπο που αγαπάς είτε με νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου. Είναι όμως απαραίτητο να θυμάσαι ότι απαιτείται να είσαι ψύχραιμος, ώριμος και ρεαλιστής στην προσέγγιση σου, καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθείς σε αμετροεπείς συμπεριφορές ή να υπάρξουν αυταπάτες με πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν αισθηματικά που αργότερα θα σε απογοητεύσουν. Τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα είναι προτιμότερο να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις αν δεν είσαι βέβαιος για τα επόμενα βήματά σου με το πρόσωπο που θέλεις να συμπλεύσεις στη ζωή σου.

Με τον Κρόνο και τον Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου είναι γεγονός ότι θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο, καθώς μέσα από νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που έρχονται για να δημιουργήσουν ένα σταθερό και ιδιαίτερα αισιόδοξο πλαίσιο στα αισθηματικά σου. Όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι χρειάζεται από εσένα προσωπική δουλειά και δεν αποκλείεται να υπάρχουν στιγμές που είναι απαραίτητο να πάρεις αποστάσεις για να δεις αν το πρόσωπο που έχεις εμπλακεί σε καλύπτει απόλυτα. Ο δεσμευμένος μπορεί να οδηγηθείς σε σημαντικές αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή όπως η μετακόμιση ή η επισημοποίηση της σχέσης σου. Να θυμάσαι ότι μέσα από τις επιλογές σου οφείλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα που θα δείξουν αν το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να σου χαρίσει σταθερότητα και ασφάλεια ή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρεις αποστάσεις και να κάνεις μία νέα αρχή.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου από τα μέσα Ιουνίου μέχρι και τέλος Ιουλίου σε βοηθούν να λάμψεις και να προχωρήσεις σε σημαντικές πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα παίξουν ανανεωτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Είναι δεδομένο ότι θα επικεντρωθείς στις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι θα πρέπει να δώσεις την ευκαιρία στο πρόσωπο που αγαπάς να εκδηλώσει και τα δικά του συναισθήματα ή απόψεις που έχει για τη σχέση σας. Έτσι θα καταφέρεις να έχεις την απαιτούμενη αρμονία. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον και θα σε προσεγγίσουν για να σε κατακτήσουν, κάτι ιδιαίτερα κολακευτικό για εσένα. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Λέων 2021.

Λέων, το 2021 προμηνύεται μία χρονιά όπου θα πρωταγωνιστήσουν ξεκαθαρίσματα και αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποφασίσεις με ποιον θα προχωρήσεις και ποιον θα αφήσεις πίσω σου θεωρώντας ότι δεν μπορεί πια να κατανοήσει και να καλύψει αυτά που επιθυμείς.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του πρώτου μέχρι και τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου, ανατρέπει τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι σαφέστατο και πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι καταπιέζεσαι και περιορίζεσαι σημαντικά στο επαγγελματικό περιβάλλον που δραστηριοποιείσαι αυτή την στιγμή. Δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που επιθυμείς και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε οριστική ρήξη ή αλλαγή της επαγγελματικής στέγης. Γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να προχωρήσεις σε έναν εναλλακτικό δρόμο, πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό για εσένα. Να είσαι βέβαιος ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορείς να μεγαλουργήσεις αρκεί να δώσεις όλη σου τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, «απαιτώντας»  από εσένα να επικεντρωθείς σε σχέσεις και συνεργασίες. Ήρθε η στιγμή να προσπαθήσεις μεθοδικά και υπεύθυνα ώστε να κρατήσεις σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις που μπορεί να έχεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα σε οδηγήσουν στην απομάκρυνση από πρόσωπα που μέχρι τώρα πρωταγωνιστούσαν στο επαγγελματικό πεδίο. Στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα εξελίξουν σε άλλο επίπεδο την σχέση σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να συνειδητοποιήσεις ότι το ταίρι σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που επιθυμείς και ότι η σχέση έχει κλείσει τον κύκλο της.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 λειτουργεί ευνοϊκά σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σε βοηθά να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους και να προχωρήσεις σε συμφέρουσες συναλλαγές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Την ίδια στιγμή δεν θα διστάσεις να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και απωθημένα που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά με σκοπό να τα αφήσεις πίσω σου.

Δυσκολίες και ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δημιουργούν ένα πεδίο που δύσκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς η ανάγκη για διεύρυνση και ανάπτυξη σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπική ζωής θα βρίσκει εμπόδια λόγω ανατροπών. Προσοχή στο πεδίο της καριέρας γιατί μπορεί να εξελιχθούν σκληρές κόντρες που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επηρεάζουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις και στόχους ή φιλοδοξίες πού έχεις το μυαλό σου. Είναι απαραίτητο να μη γίνεις υπερφίαλος ή να μην αφεθείς σε ψευδαισθήσεις που μπορεί να τελικά να σε οδηγήσουν στο να εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα που θα σε πληγώσουν. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου σε καλεί να αφοσιωθείς σε θέματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστος, καθώς ο εφησυχασμός μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά και να χάσεις ευκαιρίες.

Τα αισθηματικά του Λέοντα το 2021: Λάμπεις από γοητεία!

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, καθώς νέα πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα και προσέγγιση στα πράγματα μπορεί να πρωταγωνιστήσουν. Γεγονός είναι όμως ότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές σου, καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς, θεωρώντας ότι έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο. Οι αυταπάτες και οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν και θα σε αφήσουν εκτεθειμένο, καθώς τα λάθη θα φέρουν απογοήτευση.

Με τον Κρόνο και τον Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου δεν είναι εύκολο να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Από τη μία πλευρά θέλεις να πας σε επόμενο στάδιο την σχέση σου, παράλληλα όμως νιώθεις ότι απομακρύνεσαι από το ταίρι σου ή δεν αποκλείεται το ταίρι σου να παίρνει αποστάσεις από εσένα. Σκέψου καλά τις οποίες επιλογές έχεις μπροστά σου, καθώς θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη των αισθηματικών σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, χρειάζεται όμως προσπάθεια από την πλευρά σου ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες βάσεις στις οποίες θα χτίσεις μία υγιή σχέση.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου από τα μέσα Ιουνίου μέχρι και τέλος Ιουλίου αποτελεί σημείο καθοριστικό για τα προσωπικά σου, καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα. Πρωταρχικός στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που καλό είναι να αποφύγεις. Βέβαια είναι δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστήσεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μαγνητίσεις με τον δυναμισμό, την λάμψη, την γοητεία σου. Αξιοποίησε νέες γνωριμίες που έρχονται κοντά σου λόγω θαυμασμού, καθώς έχουν πολλά να σου δώσουν, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να βρεις τη χρυσή τομή στα πράγματα.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Λέοντα το 2021: Επαναξιολόγηση των συνεργασιών!

Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι γεγονός ότι φέρνει ανατροπές στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς με το πέρασμα του σε βοηθά να αντιληφθείς με ιδιαίτερα έντονο τρόπο ότι δεν μπορείς να παραμείνεις στο επαγγελματικό πεδίο που δρας. Προσπάθησε να μην εξοργίζεσαι χωρίς λόγους, καθώς αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Είσαι ευέξαπτος και εριστικός και αυτό λειτουργεί ανασταλτικά σε όποια επαγγελματικά σχέδια ή αρνητικά στην προσωπική σου πορεία. Δεδομένο είναι ότι καλείσαι να κάνεις μία σημαντική αλλαγή, καθώς ήρθε η ώρα να υπηρετήσεις αυτό που νιώθεις ότι σου ταιριάζει και μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο σε αναγκάζουν να επικεντρωθείς σε συνεργασίες που μπορεί να υπάρχουν ήδη ή σε νέες συμφωνίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά πράγματα. Για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα πρέπει να καταβάλεις πολλή δουλειά, να δείξεις μεθοδικότητα και υπεύθυνη στάση σε ότι αναλαμβάνεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε παλιότερες συνεργασίες, καθώς ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις αν μπορούν να παραμείνουν στη ζωή σου. Αλλάζουν τα δεδομένα για εσένα και τώρα ξεκαθαρίζεις μέσα σου αν οι συνεργάτες που έχεις στο πλευρό σου αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο ή δεν μπορούν να προχωρήσουν μαζί σου. Αρκετές θα είναι οι δονήσεις που θα σε οδηγήσουν να βγάλεις συμπεράσματα που θα είναι δύσκολα, όμως απαραίτητα για να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου.

Από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και τις αρχές Μαρτίου καλείσαι να διαχειριστείς αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο και είναι δεδομένο ότι δεν θα σου αφήσει περιθώρια για ξεκούραση. Είναι επιβεβλημένος ο καλός προγραμματισμός, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Παράλληλα είναι απαραίτητη η ψυχραιμία και η συναίνεση, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους ανωτέρους σου, καθώς με ευκολία μπορείς να δυναμιτίσεις το κλίμα και να δημιουργήσεις προβλήματα, πρωτίστως στον εαυτό σου. 

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΤΟ 2021

Παρθένε, σημαντικές στιγμές μπορείς να ζήσεις συναισθηματικά το 2021 που θα σε οδηγήσουν στα ουράνια, καθώς πάθος και ευαισθησίες εναρμονίζονται μοναδικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές αυταπάτες και πρόσωπα που δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να θολώσουν το τοπίο. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στο πολικό σου ζώδιο δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και επιδιώκεις να αντιμετωπίζεις τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι έρχονται δίπλα σου με καλές προθέσεις. Η πορεία μπορεί να σε διαψεύσει, καθώς το πιθανότερο είναι να απομυθοποιηθούν με αργούς ρυθμούς μπροστά στα μάτια σου και να δείξουν κυνικά πια τους λόγους για τους οποίους σε προσέγγισαν. Προσπάθησε λοιπόν να συγκρατήσεις την ανάγκη για να ζήσεις το απόλυτο όνειρο σε προσωπικό επίπεδο και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα πίσω ώστε να δει ρεαλιστικά και αντικειμενικά αν το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι ή που σε προσεγγίζει θέλει να προσφέρει σημαντικές στιγμές ή προσπαθεί να σε εξαπατήσει για τους δικούς του λόγους.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 μπορεί να επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή, καθώς εξωγενείς παράγοντες όπως επαγγελματικά ζητήματα ή οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν ένταση. Καλό είναι να αποφύγεις τις τριβές και να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μπορεί να λειτουργήσουν υπερβολικά δημιουργώντας ένταση και νευρικότητα στις σχέσεις σου ή να σου δίνουν λάθος εικόνα και εντύπωση των πραγμάτων οδηγώντας σε σημαντικά προβλήματα στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και να μην προχωρήσεις σε αλλαγές εάν δεν είσαι βέβαιος και δεν έχεις σκεφτεί ορθολογικά την οποία κίνηση.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά σε διαπροσωπικό επίπεδο, καθώς έρχονται κοντά σου νέα πρόσωπα που θέλουν να σου χαρίσουν χαρά και να δημιουργήσουν θετικές συνθήκες στη ζωή σου. Πρόσωπα που μπορεί να προκύψουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσουν και δεν αποκλείεται να είναι αυτά που θα επιδιώξεις να έχεις στο πλευρό σου, καθώς σου χαρίζουν ασφάλεια και σου καλύπτουν την έντονη ανάγκη της συντροφικότητας που έχεις. Η πολυαστρία στο ζώδιό σου (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου δημιουργεί ένα σκηνικό έντονο σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς με γνώμονα τις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες. Είναι απαραίτητο να βάλεις στο περιθώριο τον εγωισμό και να περιορίσεις πιθανές υποκειμενικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην σχέση ή σε πιθανή μία γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που θα ευνοήσουν εσένα και το πρόσωπο που επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου και δείξε διάθεση για αρμονία και ισορροπία που θα λειτουργήσει εξαιρετικά θετικά και για εσένα αλλά και για την ζωή σου εν γένει. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Παρθένος 2021.

Παρθένε, το 2021 είναι μία χρονιά που θα σε απασχολήσουν ζητήματα στην καθημερινότητα, στη δουλειά, σε ότι αφορά την σωματική σου υγεία και ευεξία. Οι αυξανόμενες συνεχώς υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα, οφείλεις όμως να έχεις αυτοκυριαρχία, ώστε να καταφέρεις να τις διεκπεραιώσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δημιουργεί θολό τοπίο σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια και αυταπάτες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με αυτούς που σε πλησιάζουν παρουσιάζοντας ευκαιρίες, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, που φαίνονται ιδανικές. Είναι σημαντικό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς πολύ καλά, λογικά και πρακτικά αν οι προτάσεις που σου γίνονται έχουν ρεαλιστική βάση. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διάκριση και την ευθυκρισία σου, καθώς αυτά τα δύο στοιχεία θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από πρόσωπα που επιδιώκουν να σε εξαπατήσουν και τελικά να σε απογοητεύσουν με τις κινήσεις τους. Φρόντισε να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου όταν απαιτείται, γιατί μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ότι δεν σε πρόδωσε.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και επηρεάζει σημαντικά τον τομέα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου. Νιώθεις ότι αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις και ότι το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικό. Γεγονός είναι ότι οι αγγαρείες θα πολλαπλασιαστούν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Η νευρικότητα, η επικριτική διάθεση και η αυστηρή αντιμετώπιση των προσώπων που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσει ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον. Να θυμάσαι όμως ότι με τον Κρόνο στον Υδροχόο καλείσαι να καταβάλεις σκληρή προσπάθεια που μπορεί να σε κουράσει όμως αργότερα είναι βέβαιο ότι θα σε ανταμείψει.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 θα είναι ο φύλακας-άγγελος σου σε ότι αφορά εργασιακά ζητήματα, καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από παγίδες που μπορεί να υπάρξουν στο πεδίο της δουλειάς. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες, στο πολιτικό σου ζώδιο, λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για σχέσεις και συνεργασίες που θέλεις να πετύχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται θα σε απογειώσουν, καθώς τα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου λειτουργούν ευνοϊκά για εσένα και τις επιδιώξεις σου.

Δείξε προσοχή σε εργασιακά ζητήματα το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) αυξάνουν την ένταση σε υπερβολικό βαθμό στο περιβάλλον της δουλειάς και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις που θα φέρουν αιφνιδιαστικές ρήξεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επικεντρώνουν όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα λειτουργήσουν διαλυτικά στους συγκεκριμένους τομείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές υπερβολές που δεν θα σου επιτρέψουν να δεις ώριμα και ρεαλιστικά τα πράγματα και μπορεί να οδηγήσουν σε αποφάσεις που αργότερα δεν θα είναι εύκολο να αναίρεσης.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την προσωπική σου διεύρυνση. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε υπερβολική γκρίνια και επικριτικότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με κοντινά σου πρόσωπα.

Οι Παρθένοι αισθηματικά το 2021: Μην αφήσεις άγχος να βλάψει τη σχέση σου.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες μπορεί να εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, όμως είναι σημαντικό να ξεφύγεις από τις όποιες ψευδαισθήσεις. Πρέπει να δεις κατάματα τι μπορεί να σου προσφέρει το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου ή πιθανό νέο πρόσωπο που θέλει να σε προσεγγίσει. Σημαντικό είναι να μην χάσεις το ρεαλισμό σου επιδιώκοντας να ζήσεις μία ονειρική σχέση, καθώς αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι δεν έχει στέρεες βάσεις για να προχωρήσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερη αναστάτωση σε προσωπικό επίπεδο, καθώς εξωγενείς παράγοντες όπως επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν επηρεάζουν σημαντικά και την προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να αφήσεις την σχέση σου εκτός των όποιων προβλημάτων μπορεί να αντιμετωπίζεις, καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε μία κατάσταση πολύπλευρη όπου το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστεί. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε πιθανές γνωριμίες που σε γεμίζουν υπέρμετρη αισιοδοξία, φρόντισε να δείξεις ωριμότητα αποφεύγοντας τα λάθη σε ότι αφορά την κρίση σου.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει μία πρώτη γεύση σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές νέες γνωριμίες που θα είναι καθοριστικές για τη ζωή σου. Ο δεσμευμένος, πού έχει γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου. Για παράδειγμα η επισημοποίηση ή συγκατοίκηση με το ταίρι σου είναι πιθανά σενάρια.

Η πολυαστρία στο ζώδιό σου (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα όλα αυτά που επιθυμείς και έχεις ανάγκη. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό, καθώς θα δυσκολευτείς το ταίρι σου ή το πρόσωπο που θέλεις να προσεγγίσεις να αντιληφθεί πως πραγματικά σκέφτεσαι μία ουσιαστική σχέση.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Παρθένου το 2021: Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις!

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να δυσκολέψει την αντικειμενική κρίση σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καθώς είναι πιθανό να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που φέρουν ιδανικές προτάσεις για εσένα. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις ορθολογικά και συνετά αφήνοντας τάσεις εξιδανίκευσης και ωραιοποίησης στο περιθώριο, καθώς μπορούν να σου δημιουργήσουν λανθασμένη εντύπωση για τα πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου δονούν για τα καλά την επαγγελματική σου ζωή και δημιουργούν σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά την καριέρα σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες για την προσωπική σου εξέλιξη στις οποίες είτε θα υπερβάλλεις θέτοντας στόχους που δεν είναι εφικτό να φτάσεις, είτε δεν θα είναι εύκολο να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά που μπορεί να σε οδηγήσουν. Οι συγκεκριμένες χρονικοί περίοδοι δεν ενδείκνυνται για σημαντικές αποφάσεις για αυτό φρόντισε να παρατηρήσεις κάθε λεπτομέρεια και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί τελικά να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο δίνουν το τέμπο για όλη τη χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν αμείβεσαι όσο θα ήθελες και ότι τα αντικείμενα που έχεις αναλάβει αυξάνονται συνεχώς. Είναι γεγονός ότι περνάς σε μία περίοδο που καλείσαι να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια με μικρότερο οικονομικό αντίκρισμα. Αυτό μπορεί πολλές φορές να οδηγήσει σε έντονο εκνευρισμό και ξεσπάσματα. Φρόντισε όμως να τα περιορίσεις για να μην υπάρξουν σημαντικά προβλήματα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο συναδελφικό περίγυρο. 

Ο ΖΥΓΟΣ ΤΟ 2021

Ζυγέ, η προσωπική σου ζωή απελευθερώνεται από τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισες τα προηγούμενα χρόνια και σου δίνεται η δυνατότητα να χαρείς και να απολαύσεις στιγμές έντονων συναισθημάτων, δοτικότητα και πάθους που θα πρωταγωνιστήσουν το 2021. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο και σε ωθεί στο να ωριμάσεις σε προσωπικό επίπεδο και να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει και σε βοηθάει να εξελιχθείς. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου η νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει για να σου χαρίσει σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά. Γεγονός είναι βέβαια ότι οι συνθήκες θα σε οδηγήσουν σε έντονη σκέψη που θα δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να εξελιχθεί η προσωπική σου ζωή ή να άφησες πίσω σου πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις. Είναι απαραίτητο να μην είσαι αυστηρός, παράλληλα όμως να μην αδικήσεις τον εαυτό σου μέσω των επιλογών στις οποίες μπορεί να προχωρήσεις.

Ο Δίας στον Υδροχόο δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό σκηνικό στα αισθηματικά σου, καθώς νιώθεις αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Τα πρόσωπα που θα έρθουν κοντά σου ώστε να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή έρχονται για να σου προσφέρουν το καλύτερο δυνατόν και να σε οδηγήσουν σε στιγμές απόλαυσης και πάθους που θέλεις έντονα να βιώσεις. Είναι γεγονός ότι μπορεί να ξεφύγεις και να χάσεις το μέτρο θέλοντας να επικεντρωθείς στις χαρές. Όμως δεδομένο είναι ότι πάντα θα βρίσκεις την απαραίτητη ισορροπία που χρειάζεται για να μην ξεφύγεις συναισθηματικά και να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που έρχονται για να σε κολακέψουν δημιουργώντας προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες, καθώς οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσένα, καθώς έρχονται για να σου χαρίσουν έντονα συναισθήματα. Παράλληλα έχεις και εσύ τη διάθεση να δώσεις, καθώς η γενναιοδωρία λειτουργεί στον ύψιστο βαθμό και σε οδηγεί στο να αφοσιωθείς στο πρόσωπο που θεωρείς ότι μπορεί να προσφέρει πολλά και να σε απογειώσει σε όλα τα επίπεδα.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα σχεδόν Σεπτεμβρίου και τον Άρη στο ζώδιό σου από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο στη σχέση σου, καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να καλύψεις επιθυμίες και ανάγκες στον απόλυτο βαθμό. Δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, καθώς μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα παρορμητικός και επιθετικός θεωρώντας ότι δεν καλύπτεσαι από το πρόσωπο που θέλεις να βρίσκεται στη ζωή σου. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα, καθώς είναι σημαντικό να αφήσεις το περιθώριο στο σύντροφό σου ώστε να εκδηλώσει αυτά που πιστεύει και σκέφτεται. Ο αδέσμευτος έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μπορείς να εντυπωσιάσεις με την στάση και την αποφασιστικότητα που δείχνεις. Μαγνητίζεις τα βλέμματα και νέα πρόσωπα μπορεί να σε προσεγγίσουν, καθώς θέλουν να κατακτήσουν με κάθε τρόπο. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Ζυγός 2021.

Ζυγέ, το 2021 θα σηματοδοτήσει για εσένα την απαρχή μιας νέας πορείας, καθώς έχεις απαλλαγεί από σημαντικά εμπόδια και ευθύνες που έχουν λειτουργήσει περιοριστικά και επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου τα προηγούμενα χρόνια. Η προσωπική σου απελευθέρωση έρχεται μέσα από τα αισθηματικά σου και πιθανές σημαντικές επιλογές που καλείσαι να πραγματοποιήσεις.

Είναι σαφές ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου,  σε οδηγεί σε μία ριζική μεταμόρφωση που αφορά κυρίως απόψεις, νόρμες και νοοτροπίες που έχεις εμφυσήσει από την οικογένεια. Δεν θα διστάσεις να πετάξεις από πάνω σου ότι θεωρείς ότι λειτουργεί σαν βαρίδι στην προσωπική σου εξέλιξη και αυτό έχει σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον, τις ρίζες, κοινωνικά στερεότυπα και ιδέες που μπορεί να μη σου ταιριάζουν πια. Είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να είναι δύσκολες, όμως θα σε οδηγήσουν στην θεμελίωση μιας προσωπικότητας που δεν θα επηρεάζεται συναισθηματικά και ψυχικά από απωθημένα παλαιότερων καταστάσεων που αφορούν το οικογενειακό πεδίο.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, καλώντας σε το 2021 να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να δεις τι σου προσφέρει το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και αν πραγματικά σε καλύπτει, καθώς οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια σε μία περίοδο όπου είτε θα παραμείνεις σε μία σχέση που θα σε κάλυπτε απόλυτα είτε δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις ώστε να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Ζητήματα παιδιών μπορεί να προκύψουν που με ωριμότητα και ψυχραιμία καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 θα δώσει ώθηση και αισιοδοξία, καθώς βλέπεις την προσωπική σου ζωή να ανθίζει είτε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου είτε σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν και να αποτελέσουν ένα κομβικό σημείο για εσένα. Η θετική προσέγγιση στα πράγματα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα που επηρέασαν παλιότερα τις σχέσεις σου. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει μία πρώτη γεύση των υποχρεώσεων που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Αυξάνονται σημαντικά οι απαιτήσεις και τα αντικείμενα που αναλαμβάνεις και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο, εκδηλώνοντας νευρικότητα και γκρίνια.

Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει στην προσωπική σου ζωή το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου, γι αυτό φρόντισε να διαφυλάξεις την σχέση σου έχοντας ηρεμία και όντας λογικός και συνετός. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει την καχυποψία και τις ανασφάλειες που θα δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την ζήλια και τις αμφιβολίες που μπορεί να βάλουν δυναμίτη στην σχέση σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου σου δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που επηρεάζουν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις που έχουν δημιουργήσει εντάσεις με σπουδαία πρόσωπα στη ζωή σου. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές ή ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής φύσεως που καλείσαι να διαχειριστείς. Οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους, κληρονομιές ή επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν από εσένα συνετή διαχείριση, μακριά από υπερβολές και έξοδα που θα σε οδηγήσουν σε κακή διαχείριση.

Ο Ζυγός αισθηματικά το 2021: Ασκείς ακαταμάχητη γοητεία!

 Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να δεις κατάματα τι πραγματικά σε εκφράζει σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις πως βιώνεις συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες μέσα στη σχέση. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις κάποιες στιγμές από το ταίρι σου θέλοντας να αντιληφθείς αν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για εσένα. Αυτή σου η στάση θα οδηγήσει ώστε να δεις κατάματα την πραγματικότητα σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου και να πάρεις ανάλογες αποφάσεις. Είτε θα παραμείνεις σε μία σχέση που σε καλύπτει απόλυτα και μπορεί να αποτελέσει θεμέλιος λίθος για τη ζωή σου είτε θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σου επιτρέψουν να ανεξαρτητοποιηθείς.

Ο Δίας στον Υδροχόο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η συμπαντική εύνοια σε προσωπικό επίπεδο είναι με το μέρος σου, φρόντισε να την αξιοποιήσεις και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για μία ιδανική σχέση που θα είναι καταλυτική για εσένα και για την προσωπική σου πορεία. Άλλωστε η αισιοδοξία που αποπνέεις λειτουργεί σαν μαγνήτης, καθώς γοητεύεις με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό που εκπέμπεις.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα σχεδόν Σεπτεμβρίου και τον Άρη στο ζώδιό σου από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες που θέλεις να καλυφθούν απόλυτα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό βέβαια να δώσεις χώρο και χρόνο στο ταίρι σου ώστε να εκδηλώσει σκέψεις και προσωπικές διεκδικήσεις για να υπάρξει ισορροπία στην αισθηματική σου ζωή. Φρόντισε να εγκαταλείψεις τον εγωισμό και πιθανές εξάρσεις παρορμητισμού που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Ζυγού το 2021: Εμπιστεύσου το ένστικτο σου. (Η2)

Ο Ουρανός στον Ταύρο δημιουργεί ευκαιρίες και ανατροπές σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ρισκάρεις σε οικονομικές επιλογές που καλείσαι να πραγματοποιήσεις, καθώς έχεις το ένστικτο που χρειάζεται για να αντιληφθείς πώς πρέπει να κινηθείς ώστε έχεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για εσένα. Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικά ζητήματα που θα σε αιφνιδιάσουν και απαιτούν από εσένα συγκροτημένη σκέψη και έντονα ένστικτο για να λυθούν.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου μπορεί να δημιουργήσει υπέρμετρες βλέψεις και επιδιώξεις σε ότι αφορά οικονομικές επιλογές και συμφωνίες. Χρειάζεται να είσαι συνετός και ρεαλιστής σε πιθανές αποφάσεις που απαιτείται να πάρεις ώστε να αποφύγεις λάθη που θα έχουν κόστος τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ότι αφορά την ψυχολογία σου. Είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής, καθώς η αμετροέπεια θα έχει σημαντικό τμήμα.

Ο Άρης στον Καρκίνο από το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου μέχρι και τις αρχές Ιουνίου δεν αφήνει περιθώρια για τεμπελιά και χαλαρότητα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσουν άγχος. Είναι σημαντικό όμως να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να δείξεις δυνατότητες και δεξιότητες σε ανωτέρους και πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την καριέρα σου. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις πιθανές τριβές και αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και εμπόδια στην όποια εξέλιξη σου. Η απολυτότητα και η επιθυμία να επιβληθείς μόνο αρνητικές προεκτάσεις θα έχουν στην επαγγελματική σου πορεία. 

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟ 2021

Σκορπιέ, το 2021 μπορεί να επιφυλάσσει ανατροπές και πιεστικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή για αυτό είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία και να μην επιτρέψεις στις δυσκολίες να οδηγήσουν σε οριστικές απομακρύνσεις από πρόσωπα που αγαπάς. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο το πολικό σου ζώδιο και δεν αφήνει περιθώρια για σταθερότητα και ασφάλεια στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα ή αποκαλύψεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σου και θα δημιουργήσουν ένα έντονο εκρηκτικό σκηνικό που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Ο αδέσμευτος καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ξαφνικές νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου και απογειώνουν το καρδιοχτύπι. Όμως παράλληλα είναι απαραίτητο να μην επενδύει συναισθηματικά, καθώς η αστάθεια πρωταγωνιστεί και χρειάζεται χρόνο για να δεις πραγματικά πού μπορεί να οδηγήσει ένα νέο πρόσωπο που έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην ζωή σου.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19.11 μπορεί να δημιουργήσει τριβές και υπερβολές που θα επηρεάσουν την σχέση σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την αμετροέπεια και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξει πραγματικά μέσα στη σχέση πώς μπορεί να ισορροπήσει και να μην ξεφεύγει σε περιττές κινήσεις και λανθασμένες επιλογές. Ο αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις την αλαζονεία και να είσαι ιδιαίτερα εγκρατής στον τρόπο που κινείσαι. Αυτό θα είναι το σημείο-κλειδί ώστε να εξελιχθεί ή νέα γνωριμία σε μία σημαντική συνθήκη ζωής που θέλεις για εσένα.

Ο Άρης στον Ταύρο από αρχές Ιανουαρίου μέχρι και αρχές Μαρτίου σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου σε ότι αφορά ζητήματα που δημιουργούν την επιθυμία να κινηθείτε μαζί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι σου που θα σε ενοχλήσουν. Είναι απαραίτητο να δείξεις διάθεση για ισορροπίες και να μην μπεις σε αντιδικίες που θα τραυματίσουν τη σχέση σου. Από μέσα Απρίλιου μέχρι μέσα Μαΐου η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εξισορροπήσεις δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να φλερτάρεις και να παίξεις. Προσοχή μόνο, καθώς η ανάγκη να βρεθείς με ένα πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρήσεις. Από τέλος του Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε οδηγεί σε σημαντικές κινήσεις και πρωτοβουλίες σε διαπροσωπικό επίπεδο. Ο παρορμητισμός να θυμάσαι δεν θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη συγκεκριμένη συνθήκη για αυτό φρόντισε να ρίξεις τους τόνους και να επικεντρωθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που μπορεί να βιώσεις με το πρόσωπο που βρίσκεται στη ζωή σου. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Σκορπιός 2021.

Σκορπιέ, το 2021 προμηνύεται χρόνια που θα σε απασχολήσουν έντονα οικογενειακά ζητήματα. Καλείσαι να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονα συναισθήματα και περιορισμό. Ανατροπές σε συνεργασίες και προσωπική ζωή δημιουργούν παράλληλα ένα εκρηκτικό σκηνικό σε σημαντικούς τομείς στη ζωή σου.

Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο πρώτο δεκαήμερο, και ανατρέπει τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές αποχωρήσεις από τη ζωή σου που θα στιγματίσουν τόσο τις συνεργασίες όσο και τα αισθηματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται την ανάγκη να έχεις τον δικό σου βηματισμό. Παράλληλα, πιθανό είναι να νιώσουν οι σημαντικοί άλλοι τη ζωή σου ότι δεν ικανοποιείς φιλοδοξίες και ανάγκες που έχουν και να αποφασίσουν την οριστική απομάκρυνση από εσένα. Νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά που θα δημιουργήσουν δυνατές δονήσεις και συγκινήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Να θυμάσαι μόνο ότι ο ουρανός προμηνύει αστάθεια, γι αυτό οφείλεις να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά αν μπορείς να εμπιστευτείς τα πρόσωπα αυτά ή σου δημιουργούν ανασφάλεια με τα συνεχή ηλεκτροσόκ που είναι πιθανό να σου κάνουν.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβεις τις ευθύνες στην οικογένεια ή οι καταστάσεις έρχονται με τέτοιο τρόπο που δεν έχεις άλλη επιλογή. Είναι γεγονός ότι οι συνθήκες γίνονται περισσότερο πιεστικές από ποτέ και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα με τους οικείους σου. Βέβαια νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις ότι σε έχει στιγματίσει και μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή καθώς με ευκολία μπορεί να απομακρυνθείς από την οικογένεια αν δεν υπάρχει από την πλευρά σου καλή διάθεση και κατανόηση.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 σε βοηθά να λύσεις υποθέσεις οικογενειακού χαρακτήρα ή δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν. Ιδανική είναι η συγκεκριμένη περίοδος για μετακομίσεις ή μία νέα αρχή μακριά από την πατρική οικογένεια που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες ανεβάζει την αισιοδοξία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επικρατήσει η αρμονία στις σχέσεις σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα αισθηματικά σου.

Οι εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά την οικογένεια το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου μπορεί να είναι ραγδαίες. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) αυξάνουν κατακόρυφα την ένταση λόγω ανατροπών και αιφνιδιαστικών γεγονότων που επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να κοντραριστείς με όποιον θεωρήσεις ότι δεν αντιλαμβάνεται αυτά που νιώθεις με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου αγγίζουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός σε όποιες επιλογές και αποφάσεις καλείσαι να πάρεις καθώς μπορεί να είσαι επιρρεπής σε υπερβολές η να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν για να επωφεληθούν. Οι απώλειες θα είναι σημαντικές, γι’ αυτό φρόντισε τις συγκεκριμένες χρονικές περιόδους να είσαι ιδιαίτερα φειδωλός σε έξοδα και προσεκτικός σε πιθανές συμφωνίες οικονομικής φύσεως.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου καθιστά άκρως σημαντικά κάποια καρμικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε αμετροέπεια και αλαζονεία, κάτι που θα επηρεάσει συνεργασίες και σχέση με δυσάρεστο τρόπο αν το επιτρέψεις.

Οι Σκορπιοί αισθηματικά το 2021: Προσοχή στις εντάσεις.

Είναι γεγονός ότι αυτός ο χρόνος προμηνύει αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή και είναι απαραίτητο από την πλευρά σου να δείξεις ωριμότητα και χαλαρή προσέγγιση στα πράγματα. Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο και επηρεάζει σημαντικά τα αισθηματικά σου καθώς δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις λόγω συγκρούσεων που προκύπτουν από το πουθενά με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις οποίες αντιπαραθέσεις, καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξει απομάκρυνση και ψυχρότητα με το ταίρι σου.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφό που δεν είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό θα είναι αρκετό για να εκδηλώσεις αλαζονεία και αμετροέπεια και να δημιουργήσεις αχρείαστες εντάσεις. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και εγκρατής στη συμπεριφορά σου, γιατί χάνοντας το μέτρο μπορείς να χάσεις και την ουσία των πραγμάτων.

Με τον Άρη στον Ταύρο από αρχές Ιανουαρίου μέχρι και αρχές Μαρτίου η ένταση καραδοκεί σε προσωπικό επίπεδο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα εκδηλωθούν από το ταίρι σου είναι γεγονός ότι θα σε πληγώσουν. Φρόντισε όμως να ισορροπήσεις τις οποίες καταστάσεις και να αποφύγεις κόντρες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση. Από τέλος Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ενισχύσει την ανάγκη να καλύψεις σε απόλυτο βαθμό τις επιθυμίες σου. Γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα παρορμητικός και επιθετικός με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα σου, επιδιώκοντας να το φέρεις στα νερά σου. Μη ρισκάρεις την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σου για εγωιστικούς και υποκειμενικούς λόγους.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Σκορπιού το 2021: Προσοχή σε συνεργασίες!

Ο Ουρανός στον Ταύρο αναστατώνει τις συνεργασίες σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες κόντρες και σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα που μέχρι στιγμής έχουν πρωταγωνιστήσει στην επαγγελματική σου ζωή. Ζητούμενο βέβαια είναι να υπάρξει ισορροπία και ψυχραιμία στις δύσκολες καταστάσεις διαφορετικά τα γεγονότα θα τρέξουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις ή να αποφύγεις τις απομακρύνσεις που θα έχουν κόστος σε επίπεδο συνεργασιών. Παράλληλα προτάσεις έρχονται σαν από μηχανής θεός από πρόσωπα που γνωρίζεις και σε αιφνιδιάζουν. Φρόντισε να ζυγίσεις τις όποιες προτάσεις, καθώς η αστάθεια χαρακτηρίζει ότι διέπει τον Ουρανό. Το ένστικτό σου θα μπορέσει να σε κατευθύνει δημιουργώντας ένα ασφαλές πεδίο δράσης για σένα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να φέρουν αναστάτωση σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Απαραίτητο είναι να ξεπεράσεις την ανάγκη επίδειξης καθώς η υπερβολή το πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Μεγαλεπήβολα σχέδια για επιχειρηματικές δράσεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε πλήρη απογοήτευση αν δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε προτάσεις που έρχονται μπροστά σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου επιδιώκοντας να σε εξαπατήσουν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συμφωνίες και να εξετάσεις κάθε δεδομένο με απόλυτη λεπτομέρεια.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικά ανοίγματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Όμως είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, καθώς έχοντας μέτρο στις επιλογές σου θα σε βοηθήσει να μην ξεφύγεις και υπερβάλλεις στις επιδιώξεις σου. Να θυμάσαι ακόμα ότι η υπεροψία και η αλαζονεία θα λειτουργήσουν ανασταλτικά σε κάθε συνεργασία, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ρεαλιστική στάση απέναντι στους συνεργάτες σου και στις προτάσεις τους. 

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΤΟ 2021

Τοξότη, σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις το 2021, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθοριστικά γεγονότα που θα οδηγήσουν σε οριστικό κλείσιμο κύκλων σημαντικών σχέσεων ή στην έναρξη νέων σχέσεων που θα είναι κομβικές για την προσωπική σου ζωή. Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τους Διδύμους στις 28.05, 16.06 και 04.10 δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές λόγω της ανάγκης να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις της ζωής σου ή να προκύψουν σημαντικές υπερβολές και συμπεριφορές που εκπορεύονται από την αλαζονεία και την αμετροέπεια. Είναι απαραίτητο να μην προβείς σε σημαντικές αποφάσεις τις δεδομένες χρονικές περιόδους, καθώς είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείς σε λάθη που αργότερα μπορεί να σου στοιχίσουν. Ο δεσμευμένος καλό είναι να μην επηρεαστείς από κόλακες που δεν αποκλείεται να έχουν σκοπό την προσωπική σου εξαπάτηση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που θα επηρεάσουν τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να κλείσουν ένα κεφάλαιο καθοριστικό για εσένα. Ο δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στα αισθηματικά σου. Όμως είναι σημαντικό να μην αφεθείς στις ψευδαισθήσεις και να είσαι ρεαλιστής σε πιθανές επιλογές. Διαφορετικά το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από την συμπεριφορά συγκεκριμένων προσώπων όταν θα ανακαλύψεις τα πραγματικά τους κίνητρα.

Ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις αρχές Μαρτίου μέχρι τέλος Απρίλιου και είναι πιθανό να δημιουργεί εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να ξεφύγεις από ανταγωνιστικές συμπεριφορές χωρίς να μπεις στη διαδικασία ανταποδώσεις, καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία. Παράλληλα δείχνοντας κατανόηση στο ταίρι σου θα είναι πιο εύκολο να ξεπεραστούν οι δυσκολίες διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από μέσα Μαΐου μέχρι αρχές Ιουνίου ενισχύει τη γοητεία και την ανάγκη να φλερτάρεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επιβεβαιωθείς σε όλους τους τόνους. Προσπάθησε μόνο να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου και να διεκδικήσεις την κάλυψή τους, καθώς η υποχωρητικότητα θα δημιουργήσει απωθημένα και δύσκολες καταστάσεις αργότερα. Από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα φροντίζει με την παρουσία της να σε καθιστά πρωταγωνιστεί και επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αξιοποίησε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, καθώς δεν θα διστάσουν να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά. Παράλληλα φρόντισε να μετριάσεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ο δεσμευμένος καλό είναι να θυμάσαι ότι χρειάζεται χώρο και ο άνθρωπος που έχεις στη ζωή σου ώστε να εκδηλώσει αυτά που νιώθει και ότι τον προβληματίζει. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Τοξότης 2021.

Τοξότη, δεν επιτρέπεις πια στους φόβους και στο έλλειμμα αυτοπεποίθησης να σε ταλαιπωρεί, καθώς το 2021 επικεντρώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στην επικοινωνία. Αυτό θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά και σε ότι αφορά επαγγελματικές υποθέσεις, κυρίως σε σχέση με το εμπόριο, το διαδίκτυο, οι δημόσιες σχέσεις. Παράλληλα θα λειτουργήσει ευεργετικά και στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς θέλεις ουσιαστικές σχέσεις και θα φροντίσεις να τις θεμελιώσεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δημιουργεί μία ρευστή κατάσταση σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια με οικεία πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά επιδιώκεις στο συγκεκριμένο πεδίο, καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις κάποιες στιγμές ότι τα γεγονότα που έχουν προκύψει λειτουργούν διαλυτικά στο οικογενειακό περιβάλλον. Νοοτροπίες και προκαταλήψεις που έχει εμφυσήσει η οικογένεια απομυθοποιούνται, καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις αλήθειες που μπορεί να σε πληγώσουν όμως μακροπρόθεσμα θα αντιληφθείς ότι σε βοήθησαν να προχωρήσεις χωρίς αυταπάτες σε μία νέα πορεία σχέσεων, όπου η κατανόηση και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Αυτό όμως θα χρειαστεί χρόνο,

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και είναι γεγονός ότι εκφράζεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Η στάση σου εντυπωσιάζει κυρίως τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να θεμελιώσεις εκ νέου τη σχέση σας με γερές βάσεις, καθώς θέλεις να μείνεις μακριά από αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και ανωριμότητα. Παράλληλα επικεντρώνεσαι με σταθερά και σίγουρα βήματα σε εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακά αντικείμενα που σου ταιριάζουν πολύ.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 ευνοεί σημαντικά το να εντρυφήσεις σε ένα νέο αντικείμενο που θα σε γεμίσει οι γνώσεις και θα ανακουφίσει την περιέργεια για νέες πληροφορίες που έχεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες που θα παίξουμε σημαντικό ρόλο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει ένα πρώτο δείγμα οικογενειακής ηρεμίας και εύνοιας που θα απολαύσεις με όλη σου την ψυχή. Είναι σημαντικό για εσένα να λήξεις ζητήματα που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον όσο πιο ανώδυνα και αρμονικά γίνεται.

Καλά θα κάνεις να αποφύγεις έντονες καταστάσεις το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αφήνουν περιθώρια για νέες εξελίξεις σε ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε έντονες κόντρες που θα κοστίσουν στις στενές σου σχέσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τους Διδύμους που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επηρεάζουν καταλυτικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς φέρνουν στο φως ζητήματα που απασχολούν τόσο τις συνεργασίες όσο και την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τις αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Το πιθανότερο είναι σε μεταγενέστερο χρόνο να μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική βάση σε ότι εκφράζουν. Παράλληλα μείνε μακριά από υπερβολές, καθώς η αμετροέπεια δεν θα ευνοήσει πιθανές επιδιώξεις που έχεις. Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου φωτίζει σκοτεινές πλευρές στο εργασιακό περιβάλλον και το πιθανότερο είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με παρασκηνιακές διεργασίες που θα σε ενοχλήσουν σφόδρα. Προσπάθησε να αποφύγεις συναισθηματικές υπερχειλίσεις και σπασμωδικές αντιδράσεις που δεν θα σε ευνοήσουν. Αντίθετα θα σου δημιουργήσουν πολλαπλά ζητήματα.

Οι Τοξότες αισθηματικά το 2021: Με ωριμότητα οι σχέσεις θα κυλίσουν ομαλά.

Με τις εκλείψεις να πρωταγωνιστούν στον άξονα σου με τους Δίδυμους είναι ξεκάθαρο ότι καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και λελογισμένες αντιδράσεις καρμικές καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Οι εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν στις 28 Μαΐου, 16 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου και σε καλούν να αντιμετωπίσεις καθοριστικά γεγονότα που θα κρίνουν την πορεία των αισθηματικών σου. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και κινήσεις που θα πληγώσουν την σχέση σου ανεπανόρθωτα. Παράλληλα προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό. Πρόσεξε γιατί μπορεί να είναι σαθρό. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 4 Δεκεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις αποφασιστικές πρωτοβουλίες σε προσωπικό επίπεδο. Η ωριμότητα και η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή μπορεί να οδηγήσει σε επόμενο στάδιο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να φέρει στο πλευρό σου ένα πρόσωπο που μπορείς να περάσεις μοναδικά μαζί του, μία σχέση με μακροχρόνια προοπτική.

Με τον Άρη στους Διδύμους από τις αρχές Μαρτίου μέχρι το τέλος Απριλίου οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς εντάσεις μπορεί να προκύψουν λόγω ανταγωνιστικών διαθέσεων στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εκτονώσουν τη νευρικότητα και θα δημιουργήσουν έντονο πάθος και αισθησιασμό στη σχέση. Απολαυστικές στιγμές μπορείς να περάσεις και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα Μαΐου μέχρι τις αρχές Ιουνίου, αφού έχεις την δυνατότητα να γοητεύσεις και να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον όπου μπορείς να μαγνητίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αρχές Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε γεμίζει γοητεία.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Τοξότη το 2021: Μπορείς να λάμψεις!

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου αναστατώνουν το πεδίο των συνεργασιών σου, καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις με πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου ή που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν με νέες προτάσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις στο περιθώριο αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος επαγγελματικές επιλογές. Προσοχή παράλληλα θα πρέπει να δείξεις σε νέα πρόσωπα που δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους την διάθεση να σε εξαπατήσουν. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να μείνεις μακριά από επαγγελματικά όνειρα που μπορεί να ανεβάζουν προσωρινά τη διάθεσή σου στα ύψη, όμως γεγονός είναι ότι αν φροντίσεις να ψάξεις κάθε λεπτομέρεια θα βρεις κρυφά σημεία και παγίδες.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να φέρει στο φως παρασκήνιο που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και να αποφύγεις συναισθηματικές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα που δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις τις όποιες ισορροπίες χωρίς να υποπέσεις σε παγίδες χάνοντας το μέτρο, υποκύπτοντας στον παραλογισμό που μπορεί να βοηθήσει τα πρόσωπα που σε υπονομεύουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Η πολυαστρία στην Παρθένο (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλη Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου θα οδηγήσει σε ένα καυτό καλοκαίρι όπου προτεραιότητα για εσένα θα είναι η επαγγελματική σου ζωή και όχι διασκέδαση. Είναι γεγονός ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις στο πεδίο της καριέρας θα πολιορκήσουν την καθημερινότητα και το χρόνο σου. Φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να μείνεις μακριά από πιθανή αδιαλλαξία, από συντηρητισμό και έλλειμμα προσαρμογής που θα αποτελέσουν εμπόδιο σε μία εποχή που μπορείς να λάμψεις. 

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΤΟ 2021

Αιγόκερε, το 2021 θα αποτελέσει μία χρονιά όπου μπορείς να ανακουφιστείς από υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούσαν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος έχει φύγει από το ζώδιό σου και αυτό λειτουργεί ευνοϊκά για εσένα, καθώς έχεις δείξει τα όριά σου ξεκάθαρα σε όλα τα επίπεδα. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να μεταμορφωθείς και να αναγεννηθείς επηρεάζοντας σημαντικά τα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα σε πληγώσουν στην προσωπική σου ζωή ή  να έρθουν στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στο να γίνεις ελεγκτικός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις πίσω τις εντάσεις και να αφήσεις το πάθος να πρωταγωνιστήσει.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 είναι πιθανό να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, καθώς μπορεί να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη σχέση σου από δω και στο εξής. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να κλείσεις ένα κύκλο με τον άνθρωπό σου και να προχωρήσετε σε επόμενο στάδιο. Σημαντικό είναι βέβαια να αποφύγεις τις όποιες υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε αναστάτωση, καθώς είναι απαραίτητο να δείξεις την ωριμότητα που σε χαρακτηρίζει. Η ασφάλεια και η σταθερότητα που μπορείς να δώσεις στον άνθρωπο σου θα σου επιστραφεί αρκεί να αποφύγεις την υπερβολική κτητικότητα που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα μεταξύ σας.

Η σχέση σου απογειώνεται από αρχές Ιανουαρίου μέχρι αρχές Μαρτίου, καθώς ο Άρης στον Ταύρο φροντίζει να σε γεμίσει με πάθος και την επιθυμία να εκδηλώσεις με γενναιοδωρία τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις. Ο αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορεί να κεντρίσουν την προσοχή. Δεν θα διστάσεις να κυνηγήσεις μέχρι να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται και μπορεί να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο τέλος Απρίλιου μέχρι αρχές Ιουνίου, καθώς ο Άρης στον Καρκίνο, το πολικό σου ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν στη σχέση. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σου επιτίθεται άδικα. Θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία και να αποκρούσεις κάθε συγκρουσιακή αντίδραση αποφεύγοντας τις εντάσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εξομαλύνει τις όποιες δυσκολίες από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος Ιουλίου και φροντίζει να σε ωθήσει σε έντονο παιχνίδι αυξάνοντας σημαντικά τις κατακτήσεις σου. Η ανάγκη για συντροφικότητα κυριαρχεί και ο δεσμευμένος θα απολαύσεις στιγμές χαράς και ζεστασιάς με το ταίρι σου. Φρόντισε βέβαια να εκφράσεις με άνεση και αμεσότητα τις όποιες ανάγκες σου αποφεύγοντας να τις βάλεις στο περιθώριο, καθώς αργότερα μπορεί να μετανιώσεις για την υποχωρητικότητα σου. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Αιγόκερως 2021.

Αιγόκερε το 2021 είναι γεγονός ότι νιώθεις ανακουφισμένος, με τον Κρόνο να έχει φύγει πια από το ζώδιό σου Οι ανακατατάξεις που έχουν υπάρξει στη ζωή σου τα προηγούμενα τρία χρόνια πιθανά να σε κούρασαν, το 2021 όμως σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις με μεγαλύτερη ευκολία στόχους που μπορεί να έχεις.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, λειτουργεί αναγεννησιακά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να αποβάλλεις κάθε λανθασμένη νοοτροπία ή στοιχείο του χαρακτήρα σου που σε εμποδίζει να εξελιχθείς και σε κρατά καθηλωμένο σε παλιότερες καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από πιθανές εμμονές και την ανάγκη ελέγχου που εκδηλώνεται με μεγάλη ευκολία κάτω από τη αυτή τη συνθήκη. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς συγκεκριμένες καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου μακριά από χειριστικές και φοβικές συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να μεταμορφωθείς. Όμως αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι απαιτείται η προσωπική ριζική αλλαγή για να μπορέσεις να βιώσεις κάθε στιγμή της ζωής σου και των επιλογών σου επί της ουσίας, μακριά από το φαίνεσΘαι και την επιφάνεια.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αναθεωρήσεις ηθικές αξίες, ζητήματα ασφαλείας και οικονομικής διαχείρισης που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα μέσα στο χρόνο. Πιθανό είναι να υπάρξουν γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να περιοριστείς σε οικονομικό επίπεδο καθώς η ευκαιρία δεν είναι ίδια. Αξιοποίησε τις συγκεκριμένες καταστάσεις της ζωής σου για να αναθεωρήσεις τις οικονομικές προτεραιότητες και να δημιουργήσεις μία νέα οικονομική προσωπική πολιτική, όπου θα απολαμβάνεις μέσα από αυτή την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου 2021 θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά σε οικονομικά ζητήματα και σχέδια που μπορεί να έχεις. Παράλληλα όμως θα δημιουργήσει έντονη αίσθηση σπατάλης που δεν θα σου επιτρέψει να αποταμιεύσεις. Αντίθετα, στο τέλος της ημέρας το ισοζύγιο του προϋπολογισμού σου δεν θα δείχνει κέρδη. αν δεν προσπαθήσεις να είσαι φειδωλός σε περιττά έξοδα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες ανοίγει νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά τη γνώση και το εμπόριο. Καθιστά παράλληλα σημαντικές τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις όποιες αντιθέσεις είχαν προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα με μεγάλη ευκολία.

Είναι απαραίτητο να μην ρισκάρεις προβαίνοντας σε οικονομικά ανοίγματα το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ανατροπές των αρχικών σχεδιασμών και τελικά να ανακαλύψεις ότι οι επιλογές σου οδηγούν σε απώλειες. Δεν αποκλείεται να ενισχυθούν οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης σε αντίστοιχη περίπτωση.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου μπορεί να δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση σε ότι αφορά την καθημερινότητα, τη δουλειά και καταστάσεις που εκκρεμούν και πιθανόν να σε ταλαιπωρούν ακόμα σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις όποιες ψευδαισθήσεις, καθώς θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που θα πλήξουν τη δουλειά και θα δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα στον συναδελφικό περιβάλλον. Παράλληλα προσπάθησε να αποφύγεις τις όποιες προτάσεις φαίνονται ιδανικές και να ακολουθήσεις μία ρεαλιστική πολιτική, όπου θα εξετάσεις κάθε σημείο των ευκαιριών που σου δίνονται. Το πιθανότερο είναι να βρεις παγίδες που οφείλεις να αποφύγεις για να προστατευτείς. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου θα αναστατώσει την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις καθώς φαίνεται ότι οδηγείσαι σε ένα οριστικό κλείσιμο κύκλου που είναι σημαντικό για εσένα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν, προσοχή σε υπερβολές και προκαταλήψεις που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Τα αισθηματικά του Αιγόκερου το 2021: Μια χρονιά με φλερτ, χαρά και αισιοδοξία.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να μεταμορφωθείς και αυτό θα επηρεάσει άμεσα και την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις σε κατώτερα ένστικτα και φόβους που εκδηλώνονται και μπορεί να επηρεάσουν έντονα την επικοινωνία με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις αυτή που συγκυρία για να αναγεννηθείς σαν προσωπικότητα και να δημιουργήσεις υγιείς βάσεις στις σχέσεις σου.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου μπορεί να φέρει σημαντικά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να κλείσει ένας μεγάλος κύκλος στη σχέση σου και να παρθούν αποφάσεις για να περάσεις σε επόμενο στάδιο με το ταίρι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές υπερβολές λόγω της ανάγκης που έχεις για ασφάλεια και σταθερότητα. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την έπαρση και την υπέρμετρη αλαζονεία που θα ενοχλήσει τον/την σύντροφό σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις σιγουριά. Είναι σημαντικό όμως να είσαι προσγειωμένος και ρεαλιστής, καθώς οι υπερβολικές απαιτήσεις δεν θα έχουν το αντίκρισμα που περιμένεις.

Από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και τις αρχές Μαρτίου ο Άρης στον Ταύρο βάζει φωτιά στην προσωπική σου ζωή, καθώς εκδηλώνεις με πράξεις και πρωτοβουλίες την ένταση των συναισθημάτων σου. Δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θέλεις να πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού μαζί του. Φρόντισε βέβαια να συγκρατήσεις την ορμή σου καθώς μπορεί να ξεφύγεις από την έντονη επιθυμία που έχεις για να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη σχέση σου. Από μέσα Απριλίου μέχρι μέσα Μαΐου η Αφροδίτη στον Ταύρο απολαμβάνεις κάθε στιγμή φλερτ και προσοχής σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Το 2021 πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Αιγόκερου το 2021: Με την υπεύθυνη στάση σου αποκτάς οφέλη.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου είναι γεγονός ότι μπορούν να φέρουν σημαντικές ανατροπές στην καθημερινότητα και τη δουλειά, καθώς φαίνεται ότι κλείνουν παλιότεροι κύκλοι και ανοίγουν καινούργιοι λόγω καρμικών γεγονότων που προκύπτουν και σε απασχολούν έντονα. Είναι δεδομένο ότι το παρασκήνιο θα σε απασχολήσει καθώς νιώθεις ότι πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις, καθώς οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις και ο εκνευρισμός δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις αντικειμενική κρίση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις παράλληλα σε πιθανές προτάσεις που έρχονται και μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται όμως τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν να έχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις που δεν είναι ξεκάθαροι σε σένα. Φρόντισε να δεις αναλυτικά την κάθε ευκαιρία και να μην εμπιστευτείς πρόσωπα χωρίς κριτήριο, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές λόγω της ανάγκης που έχεις για να ωραιοποιήσεις τους άλλους.

Το 2021 ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο οδηγούν σε μία νέα περίοδο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς καλείσαι να αναθεωρήσεις τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να αξιοποιήσεις, όμως να θυμάσαι ότι απαιτείται σκληρή προσπάθεια από την πλευρά σου για να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Παράλληλα είναι γεγονός ότι αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά την αξία του χρήματος και βάζεις εκ νέου προτεραιότητες που καλύπτουν ένα καινούργιο τρόπο διαβίωσης.

Μέσα Σεπτεμβρίου με τέλη Οκτωβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό αυξάνοντας συνεχώς υποχρεώσεις και ευθύνες στο πεδίο της καριέρας. Προσπάθησε να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα και μείνε μακριά από συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Να θυμάσαι ότι η ακαμψία και ο συντηρητισμός δεν θα σε βοηθήσουν το 2021 να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. 

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΟ 2021

Υδροχόε, ήρθε η ώρα να οροθετηθείς και στην προσωπική σου ζωή και αυτό καθιστά σαφές το 2021 στα αισθηματικά σου. Με τον Κρόνο και τον Δία στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι θα θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε διαπροσωπικό επίπεδο όμως αυτό θα γίνεται κάτω από πολύ σκέψη, καθώς ήρθε η ώρα να δείξεις τι πραγματικά θέλεις για να προχωρήσεις από δω και στο εξής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς ανώριμα με την προσωπική σου ζωή αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές νέες ευθύνες που πρέπει να αναλάβεις. Ο Δίας στο ζώδιο σου από την άλλη πλευρά θα φροντίσει όσο γίνεται να δώσει ευκαιρίες, να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που μπορούν να σου χαρίσουν χαρά και να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο δίπλα σου. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στην κατοικία και την κούραση, ψυχολογική ή σωματική, να επηρεάσει την πορεία της σχέσης σου ή νέας γνωριμίας που έρχεται για να μείνει σταθερά στη ζωή σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για σημαντικές νέες γνωριμίες ή αποφάσεις που σχετίζονται με την πορεία της σχέσης σου. Καθοριστικό συστατικό στα οποία γεγονότα προκύψουν είναι η ωριμότητα και η ανάγκη να βλέπεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά ότι βιώνεις, καθώς αυτό θα κάνει τη διαφορά. Δεν πρέπει να παρασυρθείς σε υποσχέσεις και πρόσωπα που φροντίζουν με τον τρόπο τους να δημιουργούν εξιδανικευμένες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να είσαι γεννημένος και να μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια που τελικά μπορεί να σε πληγώσουν. Παράλληλα φρόντισε να περιορίσεις αλαζονικές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα έχουν κόστος είτε στην υπάρχουσα σχέση σου είτε σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι και τέλος Ιουλίου σε καλούν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα σου. Ανάγκες και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να δώσεις μάχες για να κατακτήσεις αυτό που θεωρείς ότι σε ικανοποιεί απόλυτα στη σχέση σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από αντιδικίες και ανταγωνισμούς που μόνο λίγες θα δημιουργήσουν, καθώς δεν αποκλείεται το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να οδηγηθεί σε συμπεριφορές που θα σας στενοχωρήσουν. Να θυμάσαι ότι ο εκνευρισμός και η ένταση δεν θα σου επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς ώστε να ξεφύγεις από δυσκολίες και στιγμές που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Υδροχόος 2021.

Υδροχόε, με τον Κρόνο και τον Δία να βρίσκονται στο ζώδιό σου είναι ξεκάθαρο ότι το 2021 προμηνύεται έντονο σε όλα τα επίπεδα. Ξεκαθαρίζεις μέσα σου τι πραγματικά σε αντιπροσωπεύει, οροθετείσαι έναντι των άλλων και δίνεις το στίγμα σου δείχνοντας πραγματικά τι σε ικανοποιεί και τι δεν θέλεις πια να υπάρχει στη ζωή σου.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του πρώτου μέχρι και τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου. Σε καλεί να ανατρέψεις τα δεδομένα κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια, καθώς διαπιστώνεις με το πέρασμα του χρόνου ότι οι επιλογές, οι απόψεις και οι αποφάσεις του οικείου περιβάλλοντος έχουν λειτουργήσει περιοριστικά στην δομή του χαρακτήρα σου. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από ότι δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις και νοοτροπίες που δεν σου ταιριάζουν. Δεν αποκλείεται μία σημαντική αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την πατρική οικία που θα σε βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθείς πλήρως και να δρομολογήσεις την ζωή σου όπως εσύ θέλεις.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στο ζώδιό σου, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και αντιλαμβάνεσαι ότι μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης ωριμότητας, ανακατατάξεων και οριοθέτησης απέναντι στους άλλους που είναι σημαντική στη ζωή σου. Νιώθεις τις υποχρεώσεις να βαραίνουν την ψυχολογία σου, όμως είναι γεγονός ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου πορεία σε όλα τα επίπεδα. Προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή κρίνεται και αναθεωρείται ανάλογα με τα δεδομένα που θέλεις να έχεις πια σε κάθε σου βήμα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και απόλυτος με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο μέχρι στιγμής, επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο να αντιληφθούν ότι ξέρεις πολύ καλά που βαδίζεις και ότι πια κρατάς το πηδάλιο της ζωή σου σφιχτά στα χέρια σου.

Ο Δίας στο ζώδιό σου από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 θα σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, καθώς νιώθεις παρ’ όλες τις πιεστικές συνθήκες και τις αυξημένες υποχρεώσεις ότι με αισιοδοξία και θετική σκέψη μπορείς να προχωρήσεις σε μεγάλα σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι με τις κεραίες ανοιχτές για πιθανές προτάσεις που μπορεί να έρθουν, καθώς θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για εσένα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει ανάσες σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μπορείς να δρομολογήσεις σχέδια με βάση τον προϋπολογισμό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές σπατάλες που μπορεί να σε βοηθήσουν να απολαύσεις προσωρινά χαρές της ζωής όμως θα δημιουργήσουν κενό στο εισόδημά σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς και σε πιθανές αποφάσεις που θεωρείς ότι πρέπει να προχωρήσεις το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αποκλείεται να δημιουργήσει αστάθεια, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα κυρίως σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα εντάσεις σε ότι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις που μπορεί να καταλήξουν δυσάρεστα, αν δεν κατανικήσεις τη νευρικότητα και την ανασφάλεια που θέλεις να εκτονώσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου δημιουργούν σημαντικά ζητήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε φιλικό επίπεδο, καθώς καλείσαι να κλείσεις καταστάσεις και περιόδους στη ζωή σου και να ανοίξεις νέες υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα οδηγήσουν σε πιθανές υπερβολές από την πλευρά σου. Δεν πρέπει η στάση σου να δημιουργήσει δυσαρέσκεια και προβληματισμό στο ταίρι σου, καθώς μόνο με ψυχραιμία και ρεαλισμό θα εξελιχθεί ομαλά η σχέση. Προσοχή παράλληλα σε όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουν ρεαλιστική βάση και να υπάρξουν λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα σε απογοητεύσουν και θα σε προσγειώσουν ανώμαλα. Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου επικεντρώνει την προσοχή σου στο οικογενειακό και στο επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς καλείσαι να κλείσεις μία σημαντική περίοδο της ζωής σου εν μέσω υπερβολών και συμπεριφορών που πιθανά δεν σου ταιριάζουν. Η αμετροέπεια και ο παρορμητισμός θα είναι κακοί σύμβουλοι στις οποίες κινήσεις για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο, καθώς αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Ο Υδροχόοι αισθηματικά το 2021: Επαναξιολόγηση των σχέσεων.

 Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δημιουργεί την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να πάρεις αποστάσεις σε συναισθηματικές καταστάσεις που βιώνεις για να αξιολογήσεις αν πραγματικά σε καλύπτουν ή όχι. Γεγονός είναι ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς το ταίρι σου πιθανά νιώθει ότι απομονώνεσαι. Είναι απαραίτητο να εξηγήσεις ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο επαναξιολόγησης των δεδομένων της ζωής σου και η προσωπική ζωή δεν μπορεί να μείνει έξω από αυτή. Φρόντισε να εξηγήσεις ότι νιώθεις χωρίς δισταγμό, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις την εσωστρέφεια, δίνοντας την ευκαιρία στη σχέση σου και στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου να καταλάβει πραγματικά σε ποιο μονοπάτι βαδίζεις.

Ο Δίας στο ζώδιο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη της εμπιστοσύνης και της εξέλιξης της προσωπικότητάς σου. Προσπάθησε να αξιολογήσεις με ρεαλιστικούς όρους και χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές τι μπορεί να σου προσφέρουν τα πρόσωπα αυτά και πώς μπορούν να συμβάλλουν στην προσωπική σου διεύρυνση. Άλλωστε η νέα χρονιά μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής σε προσωπικό επίπεδο, γι αυτό είναι απαραίτητο να μην αφεθείς στις υπερβολές και χάσεις την ουσία.

Οι εκλείψεις στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επικεντρώνει όλη σου την προσοχή σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ζητήματα που οφείλεις να κλείσεις στη σχέση σου. Φρόντισε όμως πριν προχωρήσεις σε όποια απόφαση να είσαι ρεαλιστής και να έχεις λογικά επιχειρήματα, καθώς οι υπερβολές μπορεί να οδηγήσουν σε κακοτοπιές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται μετά βαΐων και κλάδων να δημιουργήσουν ένα ονειρικό σκηνικό στα αισθηματικά σου. Όμως δεν αποκλείεται οι αυταπάτες να κυριαρχήσουν και τελικά να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Ο Υδροχόοι επαγγελματικά και οικονομικά το 2021: Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται!

Ανάσες σε οικονομικό επίπεδο

Με τον Κρόνο και το Δία στο ζώδιό σου έχεις την ευκαιρία να κάνεις μικρά βήματα σε επαγγελματικούς στόχους και σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Γεγονός είναι ότι για να πετύχεις τα όποια σχέδιά σου θα πρέπει να εργαστείς σκληρά και να δείξεις πειθαρχία, βούληση και υπευθυνότητα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τον τρόπο διαχείρισης και τη συμπεριφορά σου, γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις αυστηρός με πρόσωπα που πιθανά θεωρείς ότι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις τις δυνατότητες που έχεις και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται.

Ο Άρης στον Σκορπιό από τέλη Οκτωβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σου και δημιουργεί ένα έντονο επαγγελματικό σκηνικό. Οι ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις μπορεί να σου δημιουργήσουν επιπλέον άγχος, όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι σου δίνουν την ευκαιρία παράλληλα να δείξεις τις προσωπικές του ικανότητες. Φρόντισε να αποφύγεις πιθανές κόντρες και συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου, καθώς είναι γεγονός ότι αυτό θα αποτελέσει τροχοπέδη σε κάθε σου επιθυμία και στόχο. Αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να δημιουργήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς τώρα είναι η στιγμή για να δρομολογήσεις την πολυπόθητη αναγνώριση που πιθανά αποζητάς στο πεδίο της καριέρας. Μείνε μακριά από απόλυτες συμπεριφορές και προκαταλήψεις που δεν θα σε βοηθήσουν να μεγαλουργήσεις. 

Ο ΙΧΘΥΣ ΤΟ 2021

Ιχθύ, σημαντικές προσωπικές στιγμές μπορεί να δώσει το 2021, καθώς δημιουργούνται οι συνθήκες ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά την σχέση που πρωταγωνιστής της ζωής σου. Αρχικά θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν ξέρεις που πραγματικά βαδίζει στη ζωή σου και αυτό μπορεί να έχει σημαντική επιρροή στα αισθηματικά. Φρόντισε να μην ωραιοποίησης πρόσωπα και καταστάσεις και να δεις ρεαλιστικά τι πραγματικά ικανοποιεί εσένα διότι αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε να είσαι σωστά τοποθετημένος στη σχέση σου. Προσπάθησε δε να ξεφύγεις από υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να κουράσουν το ταίρι σου ή από στόχους που είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν και μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη απογοήτευση.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 επηρεάζουν σημαντικά και την προσωπική σου ζωή, καθώς καταστάσεις εκτός της σχέσης σου δημιουργούν υπερένταση και νευρικότητα. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις την οποία ένταση χωρίς να εκτονωθείς στο ταίρι σου και να δώσεις την ευκαιρία στον άνθρωπό σου να σου συμπαρασταθεί σε πιθανές δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Παράλληλα φρόντισε να μην ξεφύγεις επιδιώκοντας να πετύχεις στόχους και όνειρα στη σχέση σου που δεν είναι εφικτά. Αυτό θα κουράσει το σύντροφό σου και μπορεί να οδηγήσει σε αντιδικίες και πληγές που θα σε στιγματίσουν.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από μέσα Μαΐου μέχρι τέλος Ιουλίου και σε βοηθά να νιώσεις αισιόδοξα, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δυναμισμό για καινούργια πράγματα. Στις συγκεκριμένες συνθήκες είναι πιθανόν να ανανεωθεί η παρούσα σχέση σου ή ο αδέσμευτος να προχωρήσεις σε μία νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για αυτό καλό είναι να φροντίσεις να τις αξιοποιήσεις χωρίς εγωισμό και παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές.

Η πολυαστρία στην Παρθένο (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου καθιστά πρωταγωνιστή την προσωπική σου ζωή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς θα αφιερώσεις σημαντικό χρόνο ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου και να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να έχεις από αυτό. Παράλληλα θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να υπάρξουν υποχωρήσεις ή συμβιβασμοί στο συγκεκριμένο κεφάλαιο της ζωής σου, καθώς αργότερα είναι πιθανό να το μετανιώσεις και αυτό να εκδηλωθεί με ένταση στη σχέση. Προσοχή σε κόντρες και ανταγωνισμούς που θα τραυματίσουν τα αισθηματικά σου, γεγονός είναι ότι θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για συγκρούσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα στη ζωή σου που μπορεί να γίνουν σημείο αναφοράς σε προσωπικό επίπεδο. Αξιοποίησε την έντονη διάθεση για κοινωνικότητα και φλερτ, καθώς είναι βέβαιο ότι θα επιβεβαιωθείς έχοντας πολλές κατακτήσεις. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Ιχθύς 2021.

Ιχθύ, ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να βαραίνουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου έρχονται στην επιφάνεια το 2021 και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με στωικότητα. Ήρθε η ώρα να αγαπήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες που σε κρατούν δέσμιο σε παρελθούσες καταστάσεις.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά ποιος πραγματικά είσαι, ποια πρόσωπα είναι γύρω σου και θέλουν επί της ουσίας να σε στηρίξουν, ποια είναι η ιδανική πορεία ζωής που πρέπει να ακολουθήσεις. Θολές σκέψεις και αδιευκρίνιστες συμπεριφορές μπορεί να ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις επιλογές σου, καθώς νιώθεις ότι δεν έχεις ξεκάθαρο κριτήριο. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπέρμετρες απαιτήσεις από τους γύρω σου ή κυρίως και πάνω από όλα από τον εαυτό σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις όποιες επιλογές μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες έχοντας στο νου σου εξιδανικευμένες καταστάσεις. Οι αυταπάτες θα σε ταλαιπωρήσουν και θα σε οδηγήσουν πιθανά σε λανθασμένες αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και σε καλεί να κάνεις βουτιά στα άδυτα του εαυτού σου, καθώς ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις ξεπεράσει φόβους και ανασφάλειες από καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Η ψυχολογία βαραίνει, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς για να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σου, τι είναι αυτό που μπορεί να λειτουργεί περιοριστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις απελευθερωμένος από απωθημένα και ενοχές. Οι συνθήκες ευνοούν την ενασχόληση με τον εσωτερισμό, την δημιουργία, την τέχνη. Μέσα από τους συγκεκριμένους τομείς θα ανακουφίσεις τον εαυτό σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 έως και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 σε βοηθά να απαλύνεις τον πόνο που κρύβεις μέσα σου και να προχωρήσεις μπροστά κλείνοντας κεφάλαια που σου έχουν στιγματίσει από παρελθούσες καταστάσεις. Να θυμάσαι ότι έχεις έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σου που θα σε βοηθήσει να σταθείς όρθιος σε κάθε δυσκολία και θα σου δώσει ώθηση να ξεπεράσεις τις οποίες καταστάσεις σε προβληματίσουν. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στο ζώδιό σου σού δίνει μία πρώτη ένδειξη ανάπτυξης και διεύρυνσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που έρχονται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να προχωρήσεις δυναμικά σε επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να απογειωθείς.

Φόβοι και απωθημένα ενισχύονται σημαντικά το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς και στα μέσα Ιουνίου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις ασφαλής και η αστάθεια που δημιουργείται επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που κίνησε σε όλα τα επίπεδα. προσοχή σε καταστάσεις του παρελθόντος, καθώς τα δεδομένα ανατρέπονται λόγω ξαφνικών ζητημάτων που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να δημιουργήσουν αναταράξεις σε ότι αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή, καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις κύκλους καταστάσεων που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές επιλογές, καθώς οι υπερβολές ή οι ψευδαισθήσεις δεν αφήνουν περιθώριο για να έχεις αντικειμενική κρίση στα πράγματα δυσκολεύοντας τις όποιες αποφάσεις. Καλό είναι να μετριάσεις τον υπέρμετρο εγωισμό και να αναπτύξεις ρεαλιστικές απαιτήσεις από τους άλλους, διαφορετικά το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε ένταση και συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου στρέφει το ενδιαφέρον σε ότι αφορά το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον, καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη ευκαιρία για να κλείσεις υποθέσεις που έχουν δημιουργήσει απωθημένα και ανασφάλειες ώστε να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σου.

Οι Ιχθύες αισθηματικά το 2021: Συναρπαστικές στιγμές για τους αδέσμευτους.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου δεν επιτρέπει να έχεις αντικειμενική εικόνα των αναγκών σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένη εντύπωση τόσο σε ότι αφορά το πρόσωπο που έχεις επιλέξει να έχεις δίπλα σου, όσο και σε ότι αφορά νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου για να κατακτήσουν μία θέση δίπλα σου. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις αφήνοντας τον έντονο συναισθηματισμό και την ανάγκη για ωραιοποίηση στο περιθώριο. Έτσι θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις σε μία προσωπική σχέση και θα φροντίσεις να το εκδηλώσεις με ρεαλιστικούς όρους στο ταίρι σου. Διαφορετικά οι υπέρμετρες απαιτήσεις θα οδηγήσουν στην κατάλυση δεσμών και σε πληγές που μπορεί να σε στιγματίσουν.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου δύσκολα θα αφήσουν ανεπηρέαστη την προσωπική σου ζωή, καθώς εξωγενείς παράγοντες που δημιουργούν ένταση που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου. Φρόντισε να μετριάσεις τον εκνευρισμό, τις υπερβολές και την αλαζονεία που μπορεί να αποδειχθούν μοιραία στοιχεία για τα αισθηματικά σου. Δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να σου συμπαρασταθεί έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι οι δυνατότητές του είναι συγκεκριμένες. Δεν θα πρέπει να έχεις απαιτήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στο ζώδιό σου σού δίνει την απαραίτητη αισιοδοξία και αυξάνει σημαντικά την κοινωνικότητα σου. Πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες διεκδικώντας το πρόσωπο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Η πολυαστρία στην Παρθένο (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι και μέσα Σεπτεμβρίου σε γεμίζει κέφι, αυτοπεποίθηση και έντονο πάθος που θα στιγματίσουν την προσωπική σου ζωή. Το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό, καθώς είναι βέβαιο ότι θα κεντρίζεις την προσοχή των γύρω σου με την γοητεία και τη λάμψη που αποπνέεις. Προσοχή σε πιθανές ανταγωνιστικές συμπεριφορές στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου που θα προκαλέσουν αναστάτωση. Πάρε πρωτοβουλίες για κοινές δράσεις με το ταίρι σου που θα εξομαλύνουν τις όποιες εντάσεις.

Οι Ιχθύες επαγγελματικά και οικονομικά το 2021: Πρόσεχε τις συνεργασίες σου!

 Το 2021 ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώριο για να δεις με ρεαλιστικούς όρους πώς πρέπει να προχωρήσεις σε επαγγελματικές επιλογές και κυρίως σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Είναι πιθανό να έχεις ονειρικές καταστάσεις στο μυαλό σου που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Φρόντισε να παίρνεις αποστάσεις από τα πράγματα για να δεις όσο γίνεται πιο λελογισμένα πώς πρέπει να κινηθείς στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, διαφορετικά οι φιλοδοξίες σου θα είναι άπιαστα όνειρα και το πιθανότερο είναι να πληγωθείς από την πορεία των πραγμάτων.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου εντείνουν την κατάσταση στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην καριέρα σου. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την αμετροέπεια και την υπεροψία, καθώς θα ενοχλήσουν σημαντικά τους ανωτέρους σου και θα μπουν εμπόδιο στις όποιες επιδιώξεις έχεις. Παράλληλα καλό είναι να ξεφύγεις από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές, καθώς δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις τα πράγματα και θα βρεθείς έκθετος.

Η πολυαστρία στην Παρθένο (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι και μέσα Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συνεργασίες που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσένα, καθώς μπορείς με τη στάση σου να ισορροπήσεις τις όποιες διαφωνίες και να λειτουργήσεις σαν καταλύτης αποφεύγοντας την ένταση. Προσοχή σε πιθανές αντιπαραθέσεις που προέρχονται από αντιζηλίες και μπορεί να σε πληγώσουν. Καλά θα κάνεις να αναλάβεις δράση μαζί με τους συνεργάτες σου, καθώς αυτό θα βοηθήσει να ξεφύγεις από πιθανές συγκρούσεις που θα έχουν αρνητικές προεκτάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email