Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 | By: offisiall

Σελήνη στους Διδύμους

Σελήνη στους Διδύμους

Χαρακτηριστικά: Εγκεφαλικότητα, εξυπνάδα, ευφυία, ανησυχία, περιέργεια, πειστικότητα, ερωτισμός, ευστροφία, ετοιμόλογη φύση.

Περισσότερο κι από ότι ο Ήλιος στους Διδύμους, η Σελήνη στο διπλό αυτό ζώδιο δείχνει μια εξαιρετική ευφυΐα, ένα ανήσυχο πνεύμα, αλλά και τεράστιες μεταβολές στις διαθέσεις του ανθρώπου. Οι άνθρωποι με την Σελήνη στους Διδύμους τα πάνε καλά με τα λόγια, όχι όμως τόσο πολύ με τις πράξεις. Γι’ αυτό και τους ταιριάζουν και οι πολύ θεωρητικές εργασίες. Το χάρισμά τους στην επικοινωνία τους κάνει ιδιαίτερα εύκολους στο να κάνουν γνωριμίες, να νιώσουν από ένστικτο τι αρέσει και τι ενδιαφέρει τον άλλο. Έχουν όμως μεγάλη δυσκολία με τη σταθερότητα στις σχέσεις. Ο κόσμος των συναισθημάτων είναι πραγματικό αίνιγμα για την εγκεφαλική αυτή Σελήνη και όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην προσωπική ζωή τους, προσπαθούν με τη λογική να εξηγήσουν την κατάσταση μη αποδεχόμενοι την ένταση των συναισθημάτων ως δικαιολογία. Μπορούν να μιλάνε όλη μέρα στο τηλέφωνο, να σερφάρουν στο internet, να διαβάζουν τόνους βιβλία. Μπορεί επίσης, να βρίσκονται μονίμως εκτός σπιτιού ταξιδεύοντας για να κερδίσουν νέες εμπειρίες. Όσο για εξαρτήσεις μάλλον τους είναι «άγνωστη» λέξη! Οι άνθρωποι με την Σελήνη στους Διδύμους αποκαλύπτουν από σχετικά μικρή ηλικία τα ταλέντα τους και κάνουν αίσθηση στο περιβάλλον τους με έναν τρόπο που προκαλούν τους γύρω τους να συζητήσουν για αυτούς και να εξηγήσουν αυτό που βλέπουν μπροστά τους. Επίσης, η ικανότητά τους να παρατηρούν και να αναλύουν «σοφά», να βρίσκουν τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις των άλλων -χωρίς να έχουν και πολλά δεδομένα στα χέρια τους- και να κατατάσσουν τα συναισθήματα των άλλων, είναι έμφυτη. Βέβαια, είναι και σε αντιστρόφως ανάλογη τροχιά με την τάση τους να μην ασχολούνται σχεδόν ποτέ με τα δικά τους αισθήματα, αντιμετωπίζοντάς τα ως ένα τερέν που ίσως κάποιος άλλος, αντί για αυτούς, χρειάζεται να το οργώσει.

Ταιριάζει: Με κάποιον που έχει την Σελήνη ή τον Ήλιο του (το ζώδιο του δηλαδή) στο ίδιο ζώδιο των Διδύμων, με την Σελήνη στον Ζυγό και τον Υδροχόο. Αρμονική συμβίωση με Σελήνη στον Κριό, στον Λέοντα και στον Τοξότη.

Δύσκολη συμβίωση: Με κάποιον που έχει την Σελήνη του στην Παρθένο και τους Ιχθύς.

 

Συνδυασμοί της Σελήνης στους Διδύμους

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στον Κριό

Συχνά ο άνθρωπος με την Σελήνη στον Κριό είναι τόσο ορμητικός και ανυπόμονος που μπορεί να «πληγώσει» την λεπτεπίλεπτη και πιο πνευματική Σελήνη στους Διδύμους. Οι λόγοι που μπορούν να κάνουν την Σελήνη στον Κριό να θυμώσει και να ορμήσει με πάθος στην Σελήνη στους Διδύμους, είναι η αίσθηση που αποπνέει η τελευταία, ότι βρίσκεται παντού και πουθενά, δεν εστιάζει το ενδιαφέρον της σε έναν άνθρωπο και δεν μπορεί να διοχετεύσει την ενεργητικότητά της σε έναν τομέα. Αν ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, δημιουργούν μεταξύ τους έναν συνδυασμό νευρώδη και δραστήριο.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στον Ταύρο

Είναι δύσκολο να υποταχτεί η φύση της Σελήνης στους Διδύμους στις απαιτήσεις της Σελήνης στον Ταύρο. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο χώρος μέσα στον οποίο καλείται να κινηθεί είναι περιορισμένος -συχνά ένα σπίτι με όλες τις ανέσεις, αλλά που παραμένει… σπίτι, με τοίχους που περιορίζουν τη γρήγορη, δραστήρια Σελήνη στους Διδύμους. Η Σελήνη στον Ταύρο από την άλλη, αρέσκεται στην ιδέα ότι υποτάσσει ένα τόσο δύσκολο να κατακτηθεί άτομο και όταν το καταφέρει, το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στους Διδύμους

Ο ενθουσιασμός είναι αυτός που επικρατεί σε αυτή τη σχέση, ειδικά στις πρώτες φάσεις της. Η γνωριμία και η ανίχνευση μεταξύ δύο ανθρώπων με Σελήνη στους Διδύμους είναι συναρπαστική. Μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και τα επικοινωνούν με μεγάλη χαρά μεταξύ τους και αντιμετωπίζουν τα ερεθίσματα από το περιβάλλον τους με τον ίδιο τρόπο. Αυτό όμως, πέρα από τη χαρά της ανακάλυψης ενός κοινού στοιχείου στην πρώτη γνωριμία, χρειάζεται αντοχή και καρτερία για να εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στον Καρκίνο

Ο άνθρωπος με Σελήνη στον Καρκίνο είναι πρόθυμος να προσφέρει μια άνετη, αισθησιακή σχέση στον άνθρωπο με Σελήνη στους Διδύμους, διότι συναρπάζεται τόσο πολύ με το οξύ, δραστήριο πνεύμα του που νιώθει την ανάγκη να το υπηρετήσει και να το κάνει να διαπρέψει. Η Σελήνη στους Διδύμους, από την άλλη, δεν είναι πάντα διατεθειμένη να εγκαταλείψει το σύνδρομο της «μέλισσας» που έχει, πετώντας από το ένα λουλούδι στο άλλο, για να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερους χυμούς γίνεται από παντού. Όταν όμως αυτό γίνει, κατακτά μια πολύτιμη εμπειρία: την απίστευτα χορταστική αγάπη της Σελήνης στον Καρκίνο.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στον Λέοντα

Η γοητεία του ανθρώπου με την Σελήνη στον Λέοντα έγκειται στη γενναιοδωρία με την οποία αντιμετωπίζει τα πάντα και με τη «βασιλική» αίσθηση που αποπνέει. Αυτό λειτουργεί ως πηγή θαυμασμού για τον άνθρωπο με την Σελήνη στους Διδύμους, αλλά και ως πρόκληση να αποκτήσει την εύνοιά της. Συχνά βέβαια, όταν υπάρχουν αντιρρήσεις και προστριβές (που είναι πολύ πιθανόν) μεταξύ τους, η Σελήνη στους Διδύμους αντιμετωπίζει την Σελήνη στον Λέοντα με μια αντιδραστική συμπεριφορά, όχι για να τον κάνει να νιώσει άσχημα, αλλά για να τον «ξεκουνήσει» από τη σταθερότητά του.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στην Παρθένο

Συνδυασμός επικοινωνιακός και πολύ ομιλητικός, αυτός, μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση δημιουργική. Παρθένος και Δίδυμος είναι τα ζώδια που έχουν κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και για αυτό, οι άνθρωποι με την Σελήνη στα δύο αυτά ζώδια τείνουν να συντονίζουν την αμοιβαία περιέργειά τους απέναντι στα πράγματα και να ενθουσιάζονται από τις απαντήσεις που βρίσκουν στα ερωτήματα που τους γεννιούνται. Ερωτικά, αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο ως μια πρόκληση που πρέπει να κατακτηθεί, αλλά όταν η Σελήνη στους Διδύμους με το διεσπαρμένο ενδιαφέρον της σκαλώνει πάνω στην αναλυτική και επικριτική φύση της Σελήνης στην Παρθένο, ξεκινούν και τα προβλήματα.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στον Ζυγό

Διανοητικός συνδυασμός που βασίζεται πολύ στο στιλ και στην αίσθηση των πραγμάτων. Η Σελήνη στον Ζυγό διαπνέεται από το στοιχείο του αέρα, όπως και αυτή στους Διδύμους. Αυτό δημιουργεί, άνεση, οικειότητα και κατανόηση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν την Σελήνη στα συγκεκριμένα ζώδια. Το αίτημα της Σελήνης στον Ζυγό για αρμονία και ισορροπία ίσως αναστατώνεται από τον κινητικό και απρόβλεπτο τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πάντα η Σελήνη στους Διδύμους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεταξύ τους μια ασυνέπεια και μια ασυνέχεια.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στον Σκορπιό

Η Σελήνη στον Σκορπιό δυσκολεύεται να νιώσει τους λόγους για τους οποίους η Σελήνη στους Διδύμους έχει αυτή την άστατη, κυκλοθυμική συμπεριφορά, αλλά ταυτόχρονα κινητοποιείται ερωτικά απέναντί της, διότι αισθάνεται ότι πρέπει να την υποτάξει. Στη διαδρομή της σχέσης μεταξύ τους υπάρχουν συχνά καβγάδες, που δημιουργούνται κυρίως από το γεγονός ότι ο άνθρωπος με την Σελήνη στους Διδύμους, συχνά ασφυκτιά με την ερωτική κτητικότητα του ανθρώπου με την Σελήνη στον Σκορπιό. Αντίστοιχα, ο δεύτερος δεν αντέχει συχνά την αίσθηση ανασφάλειας που του δημιουργεί ο πρώτος.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στον Τοξότη

Υπάρχει μια άμεση αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν τη Σελήνη τους, ο ένας στους Διδύμους και ο άλλος στον Τοξότη. Τα δύο ζώδια βρίσκονται σε σχέση αντίθεσης μεταξύ τους, χρησιμοποιούν τον ίδιο τρόπο να αντιμετωπίζουν τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος, αλλά ξεκινούν από τελείως διαφορετικές αφετηρίες. Τους ενώνει η ανάγκη τους για ελευθερία, κίνηση, ταξίδια, βόλτες και γνώση. Τους χωρίζει όμως το γεγονός ότι η Σελήνη στον Τοξότη έχει ανάγκη να απαντάει αυτόματα στα «γιατί», ενώ η Σελήνη στους Διδύμους αρκείται απλά στο να απαντήσει στο «τι», χωρίς να εμβαθύνει.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη στον Αιγόκερω έχει ανάγκη από μια πειθαρχημένη αντιμετώπιση των πάντων, θέλει όλα να είναι οργανωμένα και δε νιώθει καλά με τις εκκρεμότητες. Αυτόματα λοιπόν, η Σελήνη στους Διδύμους που δεν είναι ποτέ ξεκάθαρη και δεν ολοκληρώνει ποτέ κάτι που έχει ξεκινήσει, δημιουργεί μια ανασφάλεια στον άνθρωπο με την Σελήνη στον Αιγόκερω. Από την άλλη, όσο η Σελήνη στον Αιγόκερω έχει τη διάθεση και την ενέργεια να παρέχει την υλική και πρακτική υποστήριξη στην πιο νοητική Σελήνη στους Διδύμους, η τελευταία δε βρίσκει ικανούς λόγους που θα την κάνουν να φύγει από κοντά της.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στον Υδροχόο

Διανοητικοί και επικοινωνιακοί και οι δύο άνθρωποι αυτού του συνδυασμού, συχνά μιλούν μεταξύ τους όχι μόνο για να επικοινωνήσουν, αλλά και για να νιώσουν την αίσθηση που δημιουργούν ο ένας στον άλλον με τα λόγια τους. Αρέσει και στους δύο να ακούνε τη φωνή τους και να εκφράζονται και συχνά οι δύο μαζί στη σχέση, δημιουργούν καινούριες ιδέες και εφευρίσκουν τρόπους που θα τους κάνουν να νιώσουν καλύτερα. Συναισθηματικά, δυσκολεύονται να καλλιεργηθούν μεταξύ τους, διότι η Σελήνη στα αέρινα αυτά ζώδια, δεν τους προσφέρει το κατάλληλο έδαφος να αντιμετωπίσουν τη ζωή ως ένα σύνολο αισθημάτων. Περισσότερο αντιμετωπίζουν τα πάντα ως ένα σύνολο ιδεών.

 

Σελήνη στους Διδύμους με Σελήνη στους Ιχθύς

Ο ερωτισμός που έχει ανάγκη να εκφράσει (αλλά και να δεχτεί) ένας άνθρωπος με την Σελήνη στους Ιχθύς, δεν είναι εύκολο να προσφερθεί από έναν άνθρωπο με την Σελήνη στους Διδύμους. Διανοητική περισσότερο, παρά ερωτική και σεξουαλική, η Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι ιδανική για τις πιο αισθησιακές ανάγκες της Σελήνης στους Ιχθύς. Η πρόκληση είναι να γεφυρωθεί ανάμεσα στους δύο, αυτό το τόσο διαφορετικό νόημα που δίνει ο καθένας στην έννοια του ρομαντισμού. Η Σελήνη στους Ιχθύς νιώθει ότι ρομαντικό είναι το ηδονικά αισθαντικό και η Σελήνη στους Διδύμους πιστεύει ότι ρομαντικό είναι το διανοητικά συναρπαστικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email