Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 | By: offisiall

Σελήνη στον Σκορπιό

Σελήνη στον Σκορπιό

Χαρακτηριστικά: Δύναμη, εξουσιαστικές τάσεις, ένταση, μεταμόρφωση, αναγέννηση, θεραπευτικές ικανότητες, αποτελεσματικότητα, ανάλυση, έρευνα.

Ίσως η πιο έντονη, μυστήρια και κρυψίνους Σελήνη του ζωδιακού. Οι άνθρωποι με αυτή την Σελήνη νιώθουν την ανάγκη να ψάξουν βαθιά για κίνητρα, συναισθήματα και άλλα θέματα που αγγίζουν τα όρια του μεταφυσικού. Είναι η Σελήνη με τις περισσότερες εμμονές, αλλά και τα περισσότερα ενδιαφέροντα, σε σχέση με τις άλλες. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ισχυρό μαγνητισμό και επίσης μπορούν να αφιερωθούν σε ένα σκοπό για πολλά χρόνια στη ζωή τους. Το σεξ γι’ αυτή την Σελήνη είναι σημαντικός παράγοντας όχι τόσο πολύ για το πάθος, αλλά γιατί μέσω αυτού μπορούν να έχουν τον έλεγχο του συντρόφου τους και να κερδίσουν εξουσία. Επίσης, είναι η μόνη διέξοδος για τα πραγματικά έντονα συναισθήματα του ζωδίου, που αν δεν βγουν με κάποιο τρόπο στην επιφάνεια μπορεί να δηλητηριάσουν το σώμα με διάφορες ψυχοσωματικές ασθένειες. Οι άνθρωποι αυτοί δύσκολα εκφράζουν τα συναισθήματα τους από φόβο μήπως χλευαστούν ή απορριφθούν και περιμένουν πάντα από τον άλλο την πρώτη κίνηση. Συνήθως εμπιστεύονται δύσκολα και ασφάλεια, γι’ αυτούς, σημαίνει απλώς να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Η Σελήνη στον Σκορπιό μοιάζει με έναν πραγματικό οδοστρωτήρα, όταν νιώσει ερεθισμένη συναισθηματικά. Τίποτα δεν φαίνεται αρκετά ικανό να βρεθεί στο δρόμο της και να την εμποδίσει όταν νιώσει ανασφάλεια και αίσθηση απώλειας των συναισθηματικών κεκτημένων της. Είναι ατρόμητη στους αγώνες και ανθεκτική και μπορεί να αντλήσει από μέσα της ένα απίστευτα μεγάλο απόθεμα δύναμης, το οποίο και διοχετεύει στο να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου της. Οι ηδονές είναι σημαντικές για την ύπαρξη του ανθρώπου με την Σελήνη στον Σκορπιό. Δεν μπορεί να αντιληφθεί διαφορετικά την ύπαρξή του.

Ταιριάζει: Με κάποιον που έχει Σελήνη ή τον Ήλιο του (το ζώδιο του δηλαδή) στο ίδιο ζώδιο του Σκορπιού, με την Σελήνη στον Καρκίνο και τους Ιχθύς. Αρμονική συμβίωση με Σελήνη στον Ταύρο, στην Παρθένο και τον Αιγόκερω.

Δύσκολη συμβίωση: Με κάποιον που έχει την Σελήνη του στον Λέοντα και τον Υδροχόο.

 

Συνδυασμοί της Σελήνης στον Σκορπιό

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Κριό

Η πρόκληση απέναντι σε έναν άνθρωπο με Σελήνη στον Κριό είναι να τον κατακτήσει κάποιος, συναρπάζοντας την περιπετειώδη ψυχή του. Αυτό ακριβώς κάνει η Σελήνη στον Σκορπιό, σαγηνεύοντας με τα θέλγητρα του αισθαντισμού τη φύση της Σελήνης στον Κριό. Οι δύο αυτοί άνθρωποι θα αφεθούν στο πάθος που δημιουργεί η ερωτική χημεία τους και θα βουτήξουν τολμηρά στις απολαύσεις του. Ωστόσο, θα βρεθούν αντιμέτωποι με σηκωμένα μανίκια, όταν η Σελήνη στον Κριό διεκδικήσει την ανεξαρτησία της και η Σελήνη στον Σκορπιό διεκδικήσει την κεκτημένη συναισθηματική «περιουσία» της. Παρά την ανταγωνιστική σχέση τους παραμένει ένα παθιασμένο και ερωτικό ζευγάρι.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Ταύρο

Αντίθετα στο ζωδιακό κύκλο, ο Ταύρος και ο Σκορπιός δημιουργούν μια σχέση συμπληρωματική μεταξύ τους. Όταν η Σελήνη του ενός ανθρώπου βρίσκεται στον Ταύρο και του άλλου στον Σκορπιό, το σίγουρο είναι ότι ερωτικά θα εκφράζονται φλογερά με ατέλειωτες ώρες απόλαυσης. Ωστόσο, η αργή, αλλά εργατική, φύση της Σελήνης στον Ταύρο και η αντίστοιχη διεισδυτική και μυστηριώδης Σελήνη στον Σκορπιό ίσως δεν βρουν κοινό πεδίο συναισθηματικής κάλυψης, πέρα από το γεγονός ότι αμφότεροι έχουν ανάγκη να κατέχει ο ένας τον άλλο και να ζουν άνετα και πλουσιοπάροχα.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στους Διδύμους

Η Σελήνη στους Διδύμους δεν αγαπάει τις εντάσεις και τις φορτισμένες στιγμές, ακριβώς δηλαδή αυτά στα οποία διαπρέπει η Σελήνη στον Σκορπιό! Ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο άνθρωπος με την Σελήνη στον Σκορπιό να ερωτευτεί παράφορα την κινητική, παιχνιδιάρικη προσωπικότητα του ανθρώπου με την Σελήνη στους Διδύμους και να μπει σε έναν κύκλο πραγματικής περιπέτειας μαζί του. Και αυτό, επειδή ο άνθρωπος με την Σελήνη στους Διδύμους δεν μπορεί να εγγυηθεί ποτέ την αφοσίωση και την πίστη που έχει ανάγκη ο άλλος. Έτσι γίνεται πραγματικά πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ τους, μέχρι η Σελήνη στους Διδύμους να πέσει κατακτημένη στα ερωτικά θέλγητρα του δυνατού «αντιπάλου» της.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Καρκίνο

Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε κοντά σε ένα τέτοιο ζευγάρι και να εντυπωσιαστείτε από το πόσες ώρες μπορούν να βρίσκονται μαζί, αλλά σιωπηλά. Η Σελήνη στα δύο αυτά ζώδια του Νερού, ακόμα και σιωπηλά όμως, συνεννοούνται, «μιλούν» μεταξύ τους υπόγεια (με νεύματα, βλέμματα και κινήσεις…) και κρατιούνται μαζί επειδή είναι ασίγαστη η δίψα τους για ερωτισμό και τρυφερότητα. Ένας αρκετά συμβατός συνδυασμός είναι αυτός. Αρκεί να μην προκριθεί η τάση για γκρίνια της Σελήνης στον Καρκίνο ή επίσης, να μην τυφλώσει με ζήλια το βλέμμα της η Σελήνη στον Σκορπιό.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Λέοντα

Δύο τιτάνες στον κόσμο της μυστικής και «μητρικής» Σελήνης. Η Σελήνη στον Λέοντα διαθέτει εκείνη την απόλυτα αριστοκρατική γενναιοδωρία που κάνει τον σύντροφό της να νιώθει ζεστά και άνετα. Όταν αυτός ο σύντροφος είναι ένας άνθρωπος με Σελήνη στον Σκορπιό, του επιστρέφει τη συναισθηματική προσφορά με έντονα ερωτικά πάθη. Βέβαια, είναι πολύ πιθανόν να διεκδικήσουν και οι δύο για τον εαυτό τους το στέμμα της εξουσίας στη σχέση. Τελικά συμβιβάζονται, με το να ηγείται η Σελήνη στον Λέοντα κατά τη διάρκεια της ημέρας και η Σελήνη στον Σκορπιό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, παραμένουν ευχαριστημένοι και η σχέση τους αντέχει μέσα στον χρόνο, αν δεν αναλωθούν σε συγκρούσεις.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στην Παρθένο

Η Σελήνη στην Παρθένο καταρχήν εντυπωσιάζεται από την ερωτική ενέργεια της Σελήνης στον Σκορπιό. Ο άνθρωπος με την Σελήνη στην Παρθένο θαυμάζει απεριόριστα τον άνθρωπο με την Σελήνη στον Σκορπιό και μπαίνει στη διαδικασία να τον αναλύσει και να «οργανώσει» τη ζωή του. Αυτός στο ζευγάρι όμως, με την Σελήνη στον Σκορπιό, δεν νιώθει άνετα με την πολύ λεπτομερή και αναλυτική διάθεση της Σελήνης στην Παρθένο μέσα στη ζωή του. Όσο το πάθος είναι στην επιφάνεια και τους κρατάει μόνιμα σε μια αίσθηση ρομαντική, περνούν και οι δύο καλά. Μετά το θυελλώδες πέρασμα του έρωτα, όμως, είναι αναγκαίο να διαπραγματευτούν οι δύο τους, μεταξύ του χώρου που αναλογεί στον καθένα για να σώσουν τη σχέση τους.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Ζυγό

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι ευγενική και κομψή και αυτό λειτουργεί ερεθιστικά στον άνθρωπο με την Σελήνη στον Σκορπιό. Ο τελευταίος επιδίδεται σε έναν νικηφόρο αγώνα κατάκτησης του πρώτου και όταν πια βρίσκεται σε θέση να απολαύσει το… τρόπαιό του, με τη σιγουριά ότι είναι δικό του, αφήνεται να «διδαχτεί» από αυτό και να μάθει μια σειρά πραγμάτων για τη ζωή, που δεν θα είχε αλλιώς την ευκαιρία να μάθει. Έτσι, εκτιμά την αρμονία, την ισορροπία και την τέχνη, αρκεί κανένα από αυτά τα τρία στοιχεία της Σελήνης στον Ζυγό, να μην διαταράξουν την προσωπική ασφάλειά του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Σκορπιό

Μια Σελήνη στον Σκορπιό απέναντι στον «καθρέφτη» της συμβολικά, είναι ετοιμοπόλεμη και προκλητική. Δύο άνθρωποι με την Σελήνη στον Σκορπιό έχουν μια ενστικτώδη ανάγκη να αγωνιστούν για την επικράτησή τους και να καταφέρουν να αποκτήσουν με κάθε τρόπο το ταίρι τους, αυτό που τους κινητοποιεί ερωτικά. Είναι πολύ ενδιαφέρον το ποιος από τους δύο τελικά αισθάνεται ότι κατέχει τον άλλο, καθώς αμφότεροι έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Η πνευματική συνύπαρξη αυτών των ανθρώπων περνάει μέσα και από διάδρομους του μυαλού που παραμένουν μυστικοί για τον πολύ κόσμο. Η πολύ καλή και φυσική επαφή τους με το μεταφυσικό προεκτείνεται και στη σχέση τους με τον σύντροφό τους.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Τοξότη

Η Σελήνη στον Τοξότη, για να μπορέσει να προσφέρει τη μεγάλη ενεργητικότητά της στον σύντροφό της, έχει ανάγκη να νιώσει ότι γίνεται πάντα αποδεκτή η τάση απόδρασης που έχει και η εμμονή της με την ανεξαρτησία. Αν η Σελήνη στον Σκορπιό είναι διατεθειμένη να της προσφέρει αυτή την αίσθηση (ή την «ψευδαίσθηση») η σχέση κυλάει έντονα, παθιασμένα και ζωντανά. Ο ένας μαθαίνει από τον άλλο ένα σωρό καινούρια πράγματα: η Σελήνη στον Τοξότη βουτάει στον κόσμο των συναισθημάτων και η Σελήνη στον Σκορπιό εκπαιδεύεται στον κόσμο των ιδεών. Είναι η σχέση τους ένα περίεργο κράμα εγκεφαλικών και αισθησιακών λειτουργιών.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Σελήνη στον Αιγόκερω συγκινείται από την πολυπραγμοσύνη και την ικανότητα του άλλου να ανταποκρίνεται στις πρακτικές προκλήσεις της ζωής. Θαυμάζει τον ικανό άνθρωπο, αυτόν που «πιάνουν τα χέρια του». Όταν ένας άνθρωπος με την Σελήνη στον Σκορπιό γοητευθεί από έναν με την Σελήνη στον Αιγόκερω, πρόθυμα μεταμορφώνεται σε αυτό που έχει ανάγκη ο δεύτερος για να λειτουργήσει ερωτικά. Αυτός με την Σελήνη στον Σκορπιό γίνεται ένας ακούραστος και δυναμικός εργάτης, καλύπτοντας πίσω από την υπερδραστηριότητά του την ανάγκη του να ενδώσει σε ηδονές. Καταφέρνει να κερδίσει τον δύσκολο άνθρωπο με την Σελήνη στον Αιγόκερω και να εξασφαλίσει τις μεγάλες φροντίδες που παρέχει ο τελευταίος. Το σπίτι τους είναι πάντα σε κατάσταση αναδιαμόρφωσης, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω θέλει να ανταποκρίνεται ο χώρος της στις ανάγκες που προκύπτουν την κάθε στιγμή.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Υδροχόο

Αυτό που παραμένει πάντα ο καημός και το παράπονο του ανθρώπου με την Σελήνη στον Σκορπιό, είναι ότι ποτέ δεν νιώθει ότι έχει εντελώς δικό του, τον άνθρωπο με την Σελήνη στον Υδροχόο. Πάντα νιώθει ότι του γλιστράει μέσα από τα χέρια, παρότι μπορεί η σχέση τους να κρατάει επί χρόνια. Ο άνθρωπος με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι αντισυμβατικός και προοδευτικός και επιπλέον δεν ξέρει πώς να εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Αυτό δημιουργεί ανησυχία στον άνθρωπο με την Σελήνη στον Σκορπιό που «καίγεται» από την ανάγκη να νιώσει μοναδικός απέναντι στον πάντα δίκαιο και ψύχραιμο τύπο που είναι αυτός με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Ωστόσο μεταξύ τους αναπτύσσονται βαθιοί δεσμοί.

 

Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στους Ιχθύς

Ο έρωτας ανάμεσα σε αυτόν το συνδυασμό ανθρώπων είναι έντονος και εξαιρετικός. Η ένταση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Η Σελήνη στους Ιχθύς ζει στο «οργασμιακό» όνειρο που της δημιουργεί ο άνθρωπος με την Σελήνη στον Σκορπιό. Αντίστοιχα, ο τελευταίος παθιάζεται και συγκινείται με την τόσο αβίαστη παράδοση της Σελήνης στους Ιχθύς στα χέρια του. Η συχνότερη λέξη που ανταλλάσσουν μεταξύ τους σε μια ερωτική σχέση είναι «δικός σου» και «δική σου» και το εννοούν μέχρι βάθους. Συχνά, βέβαια, η μεταβλητότητα της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να βάλει σε μπελάδες τον άνθρωπο με Σελήνη στον Σκορπιό. Είναι όμως τόσο βαθύ το συναίσθημα, που η σχέση τους ανασαίνει και προχωράει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email