Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 15 ως 21/3

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονα θα είναι τα συμβάντα μέσα στην εβδομάδα. Οι αντιδράσεις σου ίσως να είναι κάπως εκρηκτικές, τα συναισθήματα σου θα ποικίλουν, η στάση σου θα έχει δυναμισμό. Οτιδήποτε αισθανθείς θα έχει ένταση και βάθος, είτε είναι έλξη, είτε πάθος, είτε δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις αισθήματα και αντιδράσεις σε ισορροπημένο επίπεδο.

Σε σχέση. Θα είσαι επιρρεπής στους ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές επιλογές, γι αυτό απέφυγε τις υπερβολές. Η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να βγεις από το κατεστημένο της σχέσης σου, οι επαναστατικές σου διαθέσεις θα είναι έντονες, προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Επανασύνδεση: Στα μέσα της εβδομάδας θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις το θέμα της επανασύνδεσης στα χέρια σου, αν αναλάβεις πρωτοβουλίες θα καταφέρεις να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. Σου δίνω τη συμβουλή να ζητήσεις συνάντηση και ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Αν επιθυμείς επανασύνδεση, τότε βγες μπροστά και οδήγησε την κατάσταση στα δικά σου μέτρα.

Νέα γνωριμία: Ένα πρόσωπο θα γοητευτεί απ’ την παρουσία σου, με ελκυστικό τρόπο θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας. Κράτα θετική στάση, δείξε προσοχή και ενδιαφέρον, αν η προσέγγισή σου είναι άμεση και γρήγορη, τότε να ξέρεις πως αυτή γνωριμία βήμα-βήμα θα οδηγήσει σε έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Ο μόνος τρόπος για να μπει φρένο στις εντάσεις ή στις διαφωνίες είναι να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Κάνε το βήμα να ανοίξεις μια αναλυτική συζήτηση, κατεύθυνε την κουβέντα εκεί που εσύ θέλεις και θα δεις πως όσο πιο ξεκάθαρα μιλήσεις για τις επιθυμίες σου, τόσο πιο γρήγορα θα επέλθει μεταξύ σας ισορροπία και συνεννόηση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ρεαλιστικές θα είναι οι βλέψεις σου και οι επιθυμίες σου. Η εβδομάδα ίσως να σε ωθήσει να κινηθείς προς την επανασύνδεση ή σε προσεγγίσεις ατόμου που ήδη υπάρχει στη σκέψη σου. Ενθουσιασμός θα σε διακατέχει δεν θα δειλιάσεις να εκδηλωθείς και να φανερώσεις τις προτιμήσεις σου. Βάθος θα έχουν τα συναισθήματα σου, βγαίνεις από τον επιφανειακό τρόπο σκέψης.

Σε σχέση. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε εφοδιάσουν με υπομονή, διευρύνονται τα όρια της ανεκτικότητας σου, η στάση σου δεν θα είναι απότομη ή νευρική. Οι επαφές με το ταίρι σου θα πορευτούν ήρεμα και χαλαρά, ωστόσο απέφυγε τις ανατροπές. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σου, εύκολα θα αντιλαμβάνεσαι και θα καταλαβαίνεις.

Επανασύνδεση: Καταφθάνουν πληροφορίες για πρώην ερωτικό σου ταίρι που ποτέ δεν έβγαλες από τη σκέψη σου. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβούν αποκαλυπτικά γεγονότα, τα συμβάντα θα ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Τηλεφώνημα, συνομιλίες και συναντήσεις θα κλείσουν με επανασύνδεση, που θα έχει δεσμευτική πορεία.

Νέα γνωριμία: Γοητευτική εμφάνιση και έντονη προσωπικότητα θα έχει το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Για σένα που δεν έχεις σχέση, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείς ψυχολογικά και ερωτικά. Ετοιμάσου για έντονες συναισθηματικές δοκιμασίες, που όλες θα είναι ευχάριστες.

Σχέση – Γάμος: Συζήτηση περί δεσμεύσεων θα ανοίξεις εσύ και το ταίρι σου, ξεκάθαρα και ειλικρινή λόγια θα ακουστούν, θα καταφέρετε να βάλετε σε πορεία πραγματοποίησης τις κοινές σας επιθυμίες. Οι αποφάσεις σας θα είναι σοβαρές και συνειδητοποιημένες, οι μεταξύ σας υποσχέσεις θα τηρηθούν κατά γράμμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Θα βρεις τον δυναμικό και σωστό τρόπο για να προσεγγίσεις και να ανοιχτείς. Θα το κερδίσεις το ενδιαφέρον του προσώπου που θα πλησιάσεις, η αμεσότητα που θα υπάρξει μεταξύ σας θα ανοίξει δρόμο για ουσιαστικές εξελίξεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να περιορίσεις και από τι πρέπει να απεγκλωβιστείς.

Σε σχέση. Αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, πρόσεξε να μην ταλαιπωρήσεις συναισθηματικά το ταίρι σου. Προσπάθησε να κινηθείς συνειδητοποιημένα, ισορρόπησε τον τρόπο σκέψης σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε θέματα που θα υπάρξουν αντιδράσεις καλό θα είναι να μην φτάσεις την κατάσταση στα άκρα, απέφυγε να τεντώσεις το σκοινί.

Επανασύνδεση: Τυχερά γεγονότα θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, σε συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας αποκαλυπτικά λόγια θα φέρουν επανένωση. Απρόοπτες εξομολογήσεις θα αναθερμάνουν την αγάπη σας, η έλξη σας είναι δυνατή, δεν πρόκειται να σας αφήσει χωρισμένους. Ξεκινάτε δεύτερη ερωτική αρχή, με νέες υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία: Εντελώς τυχαία θα συνομιλήσεις με ένα καινούργιο άτομο, που σε συμβουλεύω να μην το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση, ευγενική και οικεία συμπεριφορά, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Από την αρχή που θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας, θα φανερωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον, κατάληξη θα είναι ο σταθερός δεσμός.

Σχέση – Γάμος: Ένα απρόοπτο συμβάν θα λύσει πρόβλημα που ταλαιπωρεί εσένα και το ταίρι σου. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, κλείνουν εμπόδια και δυσκολίες. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση ετοιμάσου, ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση, αποκτάς ασφάλεια και σταθερή μελλοντική πορεία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που τις τελευταίες μέρες έχεις αποδυναμωθεί ψυχολογικά και δεν έχεις αισιόδοξη διάθεση για προσεγγίσεις, τώρα θα πάρεις τα πάνω σου και θα ανασυγκροτηθείς. Θα είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα για να φέρεις εξελίξεις, ευχάριστα γεγονότα θα προκύψουν με πρόσωπο που από καιρό σε ενδιαφέρει και μονοπωλεί τη σκέψη σου. Οι συγκυρίες αλλά και ο δυναμικός χειρισμός σου θα δώσουν άνοιγμα προσωπικών και συνεχόμενων επαφών.

Σε σχέση. Θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με το ταίρι σου, οι διπλωματικές σου κινήσεις θα πιάσουν τόπο, θα καταφέρεις να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Ορθολογισμός θα σε διακρίνει, η στάση σου θα είναι σκεπτόμενη. Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με δυνατή και εύστοχη διαίσθηση, απέφυγε τον ανασφαλή τρόπο σκέψης.

Επανασύνδεση: Μεθοδικός και δυναμικός θα είναι ο χειρισμός σου, οι ενέργειες και οι υποσχέσεις που θα δώσεις, θα σε οδηγήσουν σε επιτυχημένη επανασύνδεση. Θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τη συναισθηματική κατάσταση τόσο τη δική σου όσο και του προσώπου που σκέπτεσαι. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητά σου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε ενθουσιάσει, θα σε γοητεύσει, θα έχεις τα προσόντα να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την καρδιά του. Η αμεσότητα και η δυναμική σου στάση, θα ανοίξουν μεταξύ σας δίοδο επικοινωνίας, αυτή τη φορά θα χειριστείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, με τον κατάλληλο και σωστό τρόπο.

Σχέση – Γάμος: Δε θα παρασυρθείς από τη συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου, θα αποτρέψεις κινήσεις ανυπομονησίας και διαθέσεις κόντρας. Αυτή τη φορά, με την επιβλητική σου στάση θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα στη σχέση σου, με έμμεσο τρόπο θα κατευθύνεις τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Σε αναζητήσεις και προσεγγίσεις θα σε ωθήσουν οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας. Θα θελήσεις να πλησιάσεις, να εκδηλωθείς και να εντυπωσιάσεις. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συνομιλήσεις, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς και να τολμήσεις να κινηθείς με τρόπο κάπως ασυνήθιστο. Η έλξη που θα νιώσεις γι αυτό το άτομο θα σε ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες που θα έχουν θετική κατάληξη.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να ταραχτούν τα νερά της σχέσης σου και αυτό επειδή η αντιδραστικότητα σου ίσως να μην είναι ελεγχόμενη. Κτητική θα είναι η στάση σου, θα παθιαστείς και θα ζηλέψεις. Δώσε μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου καθώς και την ένταση που θα έχουν τα συναισθήματα σου θετικά ή αρνητικά.

Επανασύνδεση: Μπερδεμένες θα είναι οι επιθυμίες σου, από την μια θα θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις στην περιπέτεια, να κάνεις νέες γνωριμίες. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα μάλλον δε θα είσαι σε θέση να καταλήξεις στο αν θα πρέπει να γίνει οριστικός χωρισμός ή επανένωση.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο, ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Ενθουσιασμό θα νιώσεις, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου οι φιλοφρονήσεις που θα ακούσεις. Οι επαφές σας θα οδηγήσουν σε προσωπικές συναντήσεις, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα, προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο των αισθημάτων σου.

Σχέση – Γάμος: Ανήσυχη θα είναι η στάση σου, δεν αποκλείεται με τα λόγια και τις πράξεις σου να φέρεις τα πάνω κάτω μέσα στη σχέση σου. Θα αποδείξεις στο ταίρι σου πως δε μπορεί να σε περιορίσει ή να σε καθοδηγήσει, ωστόσο καλό θα είναι να μην πέσεις σε αντιφάσεις, σταθεροποιήσου στις απόψεις και στις επιθυμίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Γοητευτικό και επιμελημένο θα φροντίσεις να διατηρήσεις το στυλ σου, ωστόσο η στάση σου στις προσεγγίσεις τρίτων θα είναι αρκετά επιφυλακτική. Δείξε ενδιαφέρον στα νέα πρόσωπα, απελευθερώνονται οι διαθέσεις, θα υπάρξει διάθεση για φλερτ. Πριν κλείσει η εβδομάδα, θα λάβεις πρόταση για ραντεβού από άτομο που ενδεχομένως να γνωρίζεστε φυσιογνωμικά αρκετό καιρό.

Σε σχέση. Η εβδομάδα, συγκαταβατική και διπλωματική θα κάνει τη στάση σου, ειρηνικό κλίμα θα διατηρήσεις μέσα στη σχέση σου. Ναι μεν θα είναι έντονη η διαίσθηση σου και οξυδερκής η αντίληψη σου, ωστόσο προσοχή στις καχύποπτες σκέψεις, βάλε στην άκρη τις ανασφάλειες. Σε περίπτωση που προκύψουν αμφιβολίες για κάποιο συγκεκριμένο θέμα πρώτα να αναζητήσεις αποδείξεις και ύστερα να βγάλεις τα οριστικά σου συμπεράσματα.

Επανασύνδεση: Αιτίες, αφορμές και συναισθήματα, μπαίνουν όλα σε τάξη, δίνονται οι κατάλληλες εξηγήσεις. Θα επανασυνδεθείς, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείς με το πρόσωπο που θέλεις, θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωσή σας θα είναι μόνιμη και θα έχει μελλοντικές προοπτικές, θα δοθεί μεταξύ σας δεύτερη ευκαιρία, που αυτή τη φορά θα είναι ουσιαστική.

Νέα γνωριμία: Αισιοδοξία θα φέρει στην καρδιά σου ένα συγκεκριμένο άτομο, που θα το συμπαθήσεις και δε θα το βγάζεις από τη σκέψη σου. Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα είναι τυχερή και θα γεμίσει την καθημερινότητα σου, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα σου. Αποκτάς σταθερό ταίρι μελλοντικών προδιαγραφών.

 Σχέση – Γάμος: Στα μέσα της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε κουβέντες περί δεσμεύσεων, οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Ξεκαθαρίσματα, εξομολογήσεις και ειλικρινή λόγια θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης με πρώην ταίρι, θα καταφέρεις να κινηθείς συγκρατημένα και ώριμα. Αυτό που θα προκύψει στην παρούσα φάση θα είναι δυνατότητα ξεκαθαρίσματος. Σε σκέψεις θα σε βάλει η αλλαγή της στάσης που θα έχει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα πρέπει να αποφασίσεις πώς να χειριστείς τα νέα δεδομένα. Μίλα με ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να λύσεις το ζήτημα που σας οδήγησε σε χωρισμό.

Σε σχέση. Αναθεωρήσεις θα προκύψουν. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτά σημεία μέσα στη σχέση σου ή νιώθεις πως υπάρχει συναισθηματική απόσταση, τώρα θα βρεις τον τρόπο να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Επιθυμία σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, θα καταφέρεις να κατευθύνεις τα γεγονότα έτσι ώστε να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για τις απαιτούμενες αλλαγές.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ζυγέ, μείνε σταθερά στις επιθυμίες σου, αυτό που θέλεις θα γίνει. Θα σε πλησιάσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, η αγάπη σου, το ενδιαφέρον και τα αισθήματά σου θα βρουν άμεση ανταπόκριση. Τα θερμά λόγια που θα ακούσεις θα είναι αληθινά, η εβδομάδα σου θα κλείσει με ερωτική ένωση, που θα πάρει μελλοντικές δεσμευτικές διαστάσεις.

Νέα γνωριμία: Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις θα σου αλλάξει τη ζωή, την ψυχολογία και ολόκληρη την ερωτική σου πορεία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς, θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οριστικά τα παλιά, ανοίγεται νέος ερωτικός ορίζοντας, με κατάληξη το μακροχρόνιο δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά, ουσιαστικά θα γίνει κάτι που επιθυμείς από καιρό. Τυχαία συμβάντα, συζητήσεις και εξομολογητικά λόγια θα ανοίξουν πορεία δέσμευσης. Μέσα στην εβδομάδα θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις, που όλες θα έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σου εξέλιξη, η σχέση σου φτάνει σε σημείο ολοκλήρωσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Δυναμισμός θα υπάρξει στις διαθέσεις σου, παίρνεις την απόφαση να τηλεφωνήσεις, να προτείνεις ραντεβού, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με γεγονός που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπο που υπάρχει αρκετό καιρό στο στόχαστρο σου.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στη διεκδίκηση, εσύ που αναζητάς συγκατοίκηση ή δέσμευση θα νιώσεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το μεγάλο βήμα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματα σου, η σκέψη σου θα είναι θετική, στην επικοινωνία με το ταίρι σου δεν θα υπάρξουν δυσκολίες. Επιπλέον, η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα, κινήσου οργανωμένα και με αποφασιστικότητα.

Επανασύνδεση: Καταφθάνει αισιοδοξία και χαρά, σε απρόσμενη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου. Το πρόσωπο που σκέπτεσαι κάνει τις ίδιες σκέψεις με εσένα, θα διαπιστώσεις πως θέλει την επανασύνδεση τόσο, όσο και εσύ. Θα λάβεις πρόταση συνάντησης και επανένωσης, συνοδευόμενη με υπόσχεση μελλοντικής εξέλιξης.

Νέα γνωριμία: Θα σε εντυπωσιάσει και θα το ερωτευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα βρεθεί μπροστά σου, σου δίνω τη συμβουλή να του δώσεις ανεπιφύλακτα το περιθώριο να σε πλησιάσει. Αν κρατήσεις θερμή στάση δε θα απογοητευτείς, αυτό το άτομο θα θελήσει να καθιερωθεί στο παρόν και στο μέλλον σου. Δείξε άφοβα το ενδιαφέρον σου, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη. Έρχονται μαντάτα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου, θα ενθουσιαστείς και θα χαρείς. Ό,τι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και  το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, αν επιδιώκεις επισημοποίηση ή δέσμευση τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Εσύ ο δραστήριος και κοινωνικός Τοξότης μέσα στην εβδομάδα σε κόσμο θα βρεθείς, καινούργια άτομα θα σου συστήσουν, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο η μεταξύ σας οικειότητα θα καταλήξει σε έναρξη προσωπικών επαφών. Η συζήτηση σας από τυπική και φιλική γρήγορα θα εξελιχτεί σε προσωπική. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για καινούργια γνωριμία με πρόσωπο που ο ενθουσιασμός σας θα είναι αμοιβαίος.

Σε σχέση. Εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου και στον τρόπο σκέψης σου. Με το ταίρι σου δεν θα θελήσεις προβληματισμούς για το μέλλον, θα ξεγλιστρήσεις από τις αγχωτικές καταστάσεις. Με διπλωματικό τρόπο θα αποφύγεις τους τσακωμούς και τις εντάσεις, σε περίπτωση που ήδη υπάρχει απόσταση θα κινηθείς με στόχο την άμεση επανασύνδεση.

Επανασύνδεση: Θα γοητευτεί και πάλι από την εμφάνισή σου το πρώην ερωτικό σου ταίρι, με το αεράτο στυλ και τη θερμή ερωτική σου διάθεση θα ξανακερδίσεις ό,τι είχες χάσει την προηγούμενη περίοδο. Με σωστό και επιτυχημένο τρόπο θα συνδυάσεις γοητεία και συναίσθημα, θα καταφέρεις να φτάσεις στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα επανασυνδεθείτε μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ερωτικό.

Νέα γνωριμία: Προετοιμάσου καταλλήλως, καταφθάνει νέος έρωτας. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σου. Αμοιβαία έλξη και έντονα συναισθήματα θα φανερωθούν από την αρχή της συνομιλίας σας. Αυτή η γνωριμία θα πάρει πολύ γρήγορα ερωτικές και μελλοντικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος: θερμή και σοβαρή πρόταση που θα λάβεις από το ταίρι σου, θα σε πείσει πως εσείς οι δυο θα διανύσετε μακρύ μέλλον. Περνάτε σε στάδιο δεσμευτικών υποσχέσεων, τα αισθήματα και οι λόγοι που σας ενώνουν θα γίνουν ακόμα πιο στέρεα και δυνατά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση σου και στην κοινωνική σου εικόνα, ωστόσο προσοχή στην επιφυλακτική αλλά και σνομπ πλευρά του χαρακτήρα σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις να κλείσεις τους δρόμους προσέγγισης, χειρίσου με θετικότητα τα καινούργια πρόσωπα με τα οποία θα συνομιλήσεις. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα είναι ανάλογες με τη διάθεση σου και κυρίως με τις προσδοκίες σου, δώσε το άνοιγμα στα ενδιαφερόμενα πρόσωπα να σε πλησιάσουν.

Σε σχέση. Οργανωτική και ορθολογική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Εσύ που τον τελευταίο καιρό επιδιώκεις κάτι συγκεκριμένο τώρα θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες σου, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς διπλωματικά. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία ισορροπημένη και ώριμη θα είναι η συμπεριφορά σου, θα νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση.

Επανασύνδεση: Δικαιώνεσαι, ανταμείβεσαι, εκπληρώνεται η επιθυμία σου να επανασυνδεθείς με τον πρώην ταίρι σου. Συνάντηση θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, μίλα ξεκάθαρα και ανοιχτά, φανέρωσε τις σκέψεις, τα παράπονά σου και τις επιθυμίες σου, θα δεις πως θα παραδεχτεί τα λάθη που έκανε, θα αναγνωρίσει και θα εμπιστευτεί τα αισθήματα σου.

Νέα γνωριμία: Αν αυτό που προσμένεις είναι ένα ταίρι σοβαρό, ταιριαστό και σταθερό, τότε ετοιμάσου να δεχτείς τον ερχομό προσώπου που θα έχει τα προσόντα να γίνει ο άνθρωπός σου. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με άτομο που θα αξίζει την εμπιστοσύνη σου, θα συμπληρώνει το χαρακτήρα σου, θα έχει βλέψεις για παρόν και μέλλον.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστα γεγονότα θα σου φέρουν χαρά και ικανοποίηση, εσύ που θέλεις να περάσεις το δεσμό σου σε ένα κάπως πιο σταθερό ή επίσημο στάδιο, θα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό που αναζητάς. Μέσα στην εβδομάδα ανοιχτό θα είναι το ενεχόμενο να ακούσεις πρόταση σοβαρή και δεσμευτική. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Στα μέσα της εβδομάδας, θα την κάνεις την αποκαλυπτική κίνηση, θα καταφέρεις να αιφνιδιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα κάνεις το βήμα να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά, θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβεις. Η κρίση σου και η διαίσθηση σου θα είναι απολύτως σωστή, θα έχεις την ικανότητα να αποφασίσεις για το πώς θα πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η συμπεριφορά σου θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα, προσοχή στις ανατροπές. Αντιδραστική θα είναι η στάση σου, η εβδομάδα θα σου φέρει προβληματισμούς προκειμένου να αποκτήσεις βλέψεις ή επιθυμίες κατασταλαγμένες. Απότομες θα κάνει τις αντιδράσεις σου σχετικά με θέματα ελευθερίας και ατομικότητας. Το νου σου να μην δημιουργήσεις εντάσεις και παρεξηγήσεις, κινήσου με σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

Επανασύνδεση: Σε σκέψεις θα σε βάλουν τα απρόβλεπτα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα. Συνάντηση θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, οι μεταξύ σας συζητήσεις ίσως να σου αλλάξουν γνώμη σχετικά με το αν θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι. Καλό θα είναι να αποφύγεις να δώσεις άμεση απάντηση, για την ώρα κράτα διπλωματική στάση.

Νέα γνωριμία: Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς ένα εντυπωσιακό και ελκυστικό πρόσωπο, θα ενθουσιαστείς, ωστόσο δεν αποκλείεται η καρδιά σου να διχαστεί. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις, θα αποκτήσετε επαφές, όμως στο αρχικό στάδιο θα υπάρξουν δυσκολίες και μπερδέματα, που θα δημιουργήσουν διλήμματα.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι έντονες και αποκαλυπτικές, θα περάσεις από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αγχωθείς παραπάνω από όσο πρέπει, ναι μεν θα υπάρξουν εντάσεις, όμως στο τέλος η κατάληξη θα είναι θετική, θα καταφέρετε να διαπιστώσετε και να ξεκαθαρίσετε.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα τολμήσεις να ανοιχτείς στα καινούργια πρόσωπα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνομιλήσεις ευγενικά, ελκυστικό και περιποιημένο θα είναι το στυλ σου. Θα πάρεις την απόφαση να δώσεις ώθηση στις εξελίξεις, τα συναισθήματα σου θα είναι συνειδητά, οι επιθυμίες σου σταθερές. Η εβδομάδα σου θα έχει θετικές ανατροπές, κράτα δεχτική στάση.

Σε σχέση. Συναισθηματικές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, θα ακουστούν εξομολογήσεις, στόχος σου θα είναι η ισορροπία και η ομαλότητα της σχέσης σου. Ίσως να ξεφύγουν λίγο οι αντιδράσεις σου, ενδεχομένως να υπάρξουν από πλευράς σου ξεσπάσματα. Απέφυγε τάσεις καχυποψίας, άλλαξε τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας.

Επανασύνδεση: Επιθυμία επανασύνδεσης θα σου δημιουργήσουν οι αλλαγές που θα δεις στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά ενός ερωτικού προσώπου από τα παλιά. Αν η σχέση σας στο παρελθόν δεν είχε προλάβει να ολοκληρωθεί, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσετε από εκεί που το είχατε αφήσει. Θα γίνει συνάντηση, θα ακουστούν θερμά λόγια, στο χέρι σου θα είναι η από εδώ και πέρα εξέλιξή σας.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στο περιβάλλον σου, έντονη και ανεξήγητη έλξη θα νιώσεις, σου φανερώνω πως το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο. Αυτό το άτομο ξαφνικά η μοίρα θα το φέρει μπροστά σου, τα δυνατά σας αισθήματα θα σας ανοίξουν πορεία μακροχρόνιου δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Το ταίρι σου θα σου δώσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις και τι είδους μελλοντικές βλέψεις έχει για τη σχέση σας. Τολμηρή θα είναι η συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, ειλικρινά λόγια θα λύσουν επίμαχα θέματα, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη δύσκολες υποθέσεις. Φεύγουν οι τυχόν αμφιβολίες, τερματίζουν οι αμφισβητήσεις, στη θέση τους περνούν οι δεσμευτικές υποσχέσεις. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email