Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 22 ως 28/3

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αν ψυχολογικά ταλαιπωρήθηκες τις τελευταίες μέρες τώρα παίρνεις τα πάνω σου, αφήνεις στην άκρη την ψυχρή ρεαλιστική σκέψη. Θα επικοινωνήσεις με αυθορμητισμό και πρόσχαρη διάθεση, θα φλερτάρεις και θα δείξεις ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να δώσεις ταχύτητα στην εξέλιξη των γεγονότων, οι επαφές που θα προκύψουν θα τονώσουν την αισιοδοξία σου.

Σε σχέση. Χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, σε ατονία θα βρίσκεται η αντιδραστικότητα σου συνεπώς δεν θα υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σου. Η προσπάθεια σου να διατηρηθεί ισορροπημένο κλίμα θα πιάσει τόπο. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για διασκέδαση, ευχάριστες προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, θα βγείτε έξω θα συναναστραφείτε με κόσμο, δεκτικότητα θα υπάρχει σε κοινωνικό επίπεδο.

Επανασύνδεση: Θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου σε απρόοπτη στιγμή, θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Τερματίζει ο χωρισμός, εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση θα έχεις μέσα στην εβδομάδα συνάντηση επανένωσης. Συζητήσεις, αποκαλύψεις και εξομολογητικά λόγια θα οδηγήσουν σε επανεκτιμήσεις, αναθερμαίνονται τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το πρόσωπο που σκέπτεσαι.

Νέα γνωριμία: Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η τυχαία συνάντησή σας θα γίνει σε περιβάλλον οικείο και γνώριμο. Το ενδιαφέρον θα είναι αμοιβαίο, πολλά κοινά στοιχεία θα έχει το στυλ και ο χαρακτήρας σας. Άφησε την αμοιβαία σας έλξη να κάνει τη δουλειά της, αυτό το πρόσωπο θα είναι ταιριαστό στην προσωπικότητά σου.

Σχέση – Γάμος: Από τυχαίο γεγονός θα ανοιχτεί δίοδος αποκαλυπτικών εξομολογήσεων, εσύ και το ταίρι σου θα μιλήσετε για δέσμευση, ξεκινάτε καινούργια σχέδια. Από τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσετε τους μελλοντικούς προγραμματισμούς, θα ενθουσιαστείτε, θα προχωρήσετε αγαπημένοι και ακόμα πιο ενωμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα αναπτερώσουν το ηθικό σου οι επαφές που θα έχεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Καταφθάνουν συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις που είναι πολύ πιθανόν να καταλήξουν σε εκμυστηρεύσεις και αμοιβαίες εξομολογήσεις. Η μεταξύ σας έλξη θα πάρει θερμές διαστάσεις, προμηνύεται έναρξη σχέσης. Δώσε ώθηση στα γεγονότα η πορεία θα σε ικανοποιήσει, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να μιλήσεις απελευθερωμένα και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου.

Σε σχέση. Κατασταλαγμένες θα είναι οι επιθυμίες σου, φεύγει η αμφιταλάντευση και η συναισθηματική ανησυχία. Προσοχή να μην αφήσεις τις βλέψεις σου ή τις σκέψεις σου να σε αγχώσουν, βρες την εσωτερική σου ισορροπία. Δεν θα υπάρξουν εντάσεις, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς σφαιρικά και συγκαταβατικά. Έντονος αισθησιασμός θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα μιλήσετε για τα κοινά σας όνειρα.

Επανασύνδεση: Τερματίζει η στασιμότητα, μέσα στην εβδομάδα θα σου ανοιχτεί δίοδος επανασύνδεσης, με εύστοχες ενέργειες θα αξιοποιήσεις τις αφορμές και τα συμβάντα. Η στάση σου θα είναι δυναμική, οι μεθοδευμένες σου κινήσεις θα πιάσουν τόπο. Πέρνα σε άμεσες προτάσεις, θα λάβεις θετικές απαντήσεις.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιαστεί από το στυλ και τη προσωπικότητά σου, τα λόγια που θα ακούσεις θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις δυνάμεις. Με ορμή και δυναμισμό περνάς σε άμεσες προσεγγίσεις, τώρα στόχος σου θα είναι βαδίσεις μπροστά. Παίρνεις απόφαση να ζήσεις αυτή την καινούργια σχέση με απελευθερωμένα αισθήματα, χωρίς φοβίες και αναστολές.

Σχέση – Γάμος: Τολμηρή και μεταρρυθμιστική θα είναι η διάθεσή σου, θα καταφέρεις να επιδράσεις θετικά στο ταίρι σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα ενεργήσεις δυναμικά, με στόχο να αλλάξεις τα τυχόν αρνητικά δεδομένα της σχέσης σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι δημιουργικές, ίσως και ριζοσπαστικές. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η εβδομάδα σου με αλλαγές, συναισθηματικές μετατοπίσεις, και ανάγκη για νέες αναζητήσεις. Αυτό που θα θελήσεις θα είναι να ξενοιάσεις και να επικοινωνήσεις αυθόρμητα χωρίς φοβίες για παρεξηγήσεις και λάθος ερμηνεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ευχάριστη επικοινωνία που θα τονώσει τις διαθέσεις σου για συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές. Οι προσεγγίσεις σου θα είναι άμεσες θα έχουν δυνατότητα εξέλιξης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου συναισθηματικά θα ξεκινήσει ήρεμα ωστόσο στο κλείσιμο του επταήμερου ίσως να μην λείψουν οι ανατροπές. Από την μια θα έχεις ανέμελη διάθεση, θα ελίσσεσαι διαρκώς, από την άλλη όμως αντιδραστική συμπεριφορά θα σου προκαλέσει η εβδομάδα. Η στάση σου θα γίνει παρορμητική, εξάρσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, πρόσεξε να μην παραβιάσεις τα όρια, καλό θα είναι να κινηθείς μεθοδικά.

Επανασύνδεση: Υπό τον έλεγχό σου θα βρίσκονται οι αντιδράσεις σου, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς μεθοδικά και να κινηθείς συγκρατημένα, στοιχεία που θα σε οδηγήσουν στην επανένωση. Η συνάντηση που θα έχεις με το πρόσωπο που σκέπτεσαι, θα κλείσει με κατάληξη θετική και σοβαρή, την επανασύνδεση που επιδιώκεις, θα την κερδίσεις.

Νέα γνωριμία: Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, ναι μεν οι εκδηλώσεις μεταξύ σας θα είναι επιφυλακτικές και μετρημένες, ωστόσο στην πορεία θα ανοιχτείτε και θα φανερώσετε το αμοιβαίο σας ενδιαφέρον. Αυτό το άτομο θα καταφέρει να κυριαρχήσει στην ερωτική σου καθημερινότητα, αν δεν κάνεις το λάθος να κρύψεις την έλξη σου, τότε πολύ γρήγορα θα σημειωθεί αρχή σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Οργανωμένα και μεθοδικά θα κινηθείς, γι’ αυτό θα καταφέρεις να οδηγήσεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στη σωστή κατεύθυνση. Οι πρωτοβουλίες σου θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα, θα τερματίσεις μια διαφωνία ή ένα αρνητικό ζήτημα, που σας δημιουργούσε δυσκολίες και εντάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας ίσως να σε βάλουν σε σκέψεις επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι έντονη και ξεκάθαρη, θα μπορέσεις να εξηγήσεις τις καταστάσεις με τον σωστό τρόπο, θα είσαι σε θέση να δικαιολογήσεις και να κρίνεις με επιείκεια. Οι εξελίξεις θα οριστούν από την τρόπο που θα κινηθείς, η σκέψη σου αυτή τη φορά δεν θα είναι απόλυτη. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για έναρξη ανανεωτικών επαφών.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σοβαρή και ώριμη θα κάνει τη στάση σου, θα αποφύγεις τις διφορούμενες ή αόριστες απαντήσεις, με το ταίρι σου θα μιλήσετε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια. Η ανάγκη σου για ισορροπία θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να προχωρήσεις τον δεσμό σου δημιουργικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως τα αισθήματα σας είναι αμοιβαία.

Επανασύνδεση: Τα τυχαία συμβάντα, σε συνδυασμό με τα αμοιβαία σας αισθήματα θα φέρουν τελικά κατάληξη επανασύνδεσης. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις και λόγια καρδιάς θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα ή στην αιτία που σας χώρισε. Καταφθάνει ένωση οριστική.

Νέα γνωριμία: Όμορφο και ελκυστικό θα είναι το πρόσωπο που θα συνομιλήσεις σε τυχαία και απρόοπτη χρονική στιγμή. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου, θα τονώσει τις ερωτικές σου διαθέσεις. Φιλοφρονήσεις και αμοιβαίες θερμές εκδηλώσεις θα φέρουν άνοιγμα σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τις δυνάμεις και την αισιοδοξία σου. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγεται δρόμος για δέσμευση, εσύ που αναζητάς τη σταθερότητα και την ασφάλεια, τώρα θα αποκτήσεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να βγεις από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και διλλήματα, θα σκεφτείς ήρεμα και θα βρεις τη σωστή θέση για να τοποθετηθείς. Αν βιώνεις πρόσφατο χωρισμό δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, θα σκεφτείς με συγκαταβατικότητα και όχι με άρνηση ή αντίδραση. Αφήνεις την αναμονή, αναλαμβάνεις δράση, οι ενέργειες σου θα έχουν πρακτικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Έντονες θα είναι οι φαντασιώσεις και οι ονειροπολήσεις σου, διανοητικά ίσως να ξεφύγει κάπως η σκέψη σου κατά συνέπεια και οι βλέψεις σου. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις συναισθηματικά, δεν θα θελήσεις προβληματισμούς και σοβαρές έγνοιες. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, εκδηλώσου και δείξε στο ταίρι σου την αισθαντικότητα σου, πολύ πιθανόν να ακουστούν αμοιβαίες εξομολογήσεις.

Επανασύνδεση: Η τύχη θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου, απρόσμενα γεγονότα θα σας φέρουν σε τυχαία αντάμωση, που δε θα λήξει άδοξα. Έρχεται επανένωση που θα έχει κατάληξη δέσμευσης, στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε πίσω πικρά λόγια, ξεκινάτε δεύτερο γύρο αγάπης.

Νέα γνωριμία: Ολοκαίνουργιο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σου καθημερινότητα. Νέος έρωτας θα σου ανοίξει πορεία για επιτυχημένο παρόν και μακροχρόνιο μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει το μόνιμο ταίρι σου, θα τα βρείτε, θα ερωτευτείτε, σου φανερώνω πως αυτό το άτομο θα καταφέρει να γίνει ο άνθρωπός σου.

Σχέση – Γάμος: Ετοιμάσου, μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σου επιθυμία, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα δέσμευσης. Γεγονότα, πράξεις και πρόσωπα θα κινηθούν υπέρ σου, οι συνθήκες για σένα θα είναι ευνοϊκές και τυχερές. Διεκδίκησε με σταθερότητα τις επιθυμίες σου, δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι που αγαπάς, θα προκύψει ευτυχισμένο αποτέλεσμα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα τολμήσεις τελικά να το προσεγγίσεις το συγκεκριμένο άτομο που από καιρό κυριαρχεί στις βλέψεις σου. Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σου, θα αλλάξεις συμπεριφορά, βγαίνεις από την αναστολή. Σωστή θα είναι η απόφαση σου να κάνεις το βήμα να αποκαλυφτείς, το αποτέλεσμα θα σε χαροποιήσει. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη διάθεση σου για δράση.

Σε σχέση. Χαλαρή και ρομαντική θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ηρεμία και εμπιστοσύνη. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σου, η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς την ουσία των καταστάσεων και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Διατήρησε τις ονειροπολήσεις σου σε προσγειωμένο επίπεδο, σκέψεις και επιθυμίες θα πρέπει να είναι πραγματοποιήσιμες.

Επανασύνδεση: Γύρισε ο τροχός, φίλε μου Παρθένε, η εβδομάδα σου θα είναι τυχερή, βγαίνεις απ’ τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης. Αρχές του εξαήμερου εσύ και το πρώην ταίρι σου θα κλείσετε ραντεβού, από τυχαίο γεγονός θα δοθεί η αφορμή της συνάντησής σας. Και οι δύο θα έχετε την ανάγκη και τη θέληση να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς, τώρα θα εστιάσετε στα αισθήματά σας, τα λόγια σας θα φέρουν κατάληξη επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία: Η τύχη θα φέρει μπροστά σου πρόσωπο γοητευτικό, θα ενθουσιαστείς, ίσως και να ερωτευτείς. Αυτό το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, θα σου ανοίξει δίοδο σταθερής σχέσης, αμοιβαίο θα είναι το μεταξύ σας ενδιαφέρον. Η πρώτη σας συνομιλία θα κλείσει με πρόταση για ραντεβού, ξεκινάς καινούργια ερωτική σχέση μελλοντικής εξέλιξης.

Σχέση – Γάμος: Η εβδομάδα σου θα είναι ανατρεπτική, δημιουργική και ιδιαιτέρως τυχερή. Ένα ευχάριστο και απρόσμενο γεγονός θα δώσει χαρά σε εσένα και το ταίρι σου, τώρα θα ισχυροποιηθούν τα μεταξύ σας αισθήματα. Από κοινού παίρνετε αποφάσεις για μελλοντικά ζητήματα, με ειλικρίνεια θα μιλήσετε για οριστικές δεσμεύσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Από τη μια η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις στο διαφορετικό, από την άλλη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς, θα τολμήσεις να προχωρήσεις μπροστά αφήνοντας πίσω σου παλιές απογοητεύσεις. Αν κινηθείς μέσα στα όρια του εφικτού και του προσγειωμένου και δεν αφήσεις τον ρομαντισμό σου να σε οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις, τότε όλα θα πάνε μια χαρά, θα καταφέρεις να αναζωογονηθείς.

Σε σχέση. Ήρεμος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, εκδηλωτική στάση θα κρατήσεις στο ταίρι σου καταφθάνουν ρομαντικές στιγμές με αυθόρμητες υποσχέσεις. Συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να απολαύσεις με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο τη σύνδεση και την αμοιβαιότητα με το ταίρι σου. Σε περίπτωση που στην προηγούμενη περίοδο υπήρχαν εντάσεις τώρα θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας.

Επανασύνδεση: Το τηλεφώνημα που θα λάβεις και τα αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσεις, θα σου αλλάξουν τις επιθυμίες. Οι καταστάσεις και τα νέα γεγονότα θα σε βγάλουν από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, τώρα θα συνειδητοποιήσεις πως το πρώην ταίρι σου δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για σένα, θα σιγουρευτείς πως αξίζει να επανασυνδεθείτε.

Νέα γνωριμία: Μέσα στην εβδομάδα θα βρει το θάρρος να σου ανοιχτεί ερωτικά πρόσωπο, που ως τώρα θεωρούσες αποκλειστικά και μόνο φιλικό. Ξεκάθαρη και αποκαλυπτική θα είναι η στάση που θα κρατήσει απέναντί σου, ό,τι ακούσεις θα είναι αλήθεια, στη δική σου επιλογή θα βρίσκεται το αν θα προχωρήσετε σε ερωτική σχέση.

Σχέση – Γάμος: Αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις, να δικαιολογήσετε λάθη, να βρείτε την αιτία των αρνητικών καταστάσεων. Τώρα θα μάθετε και οι δυο σας τι πρέπει να αποφεύγετε, τι είναι αυτό που μπορεί να σας κρατήσει ενωμένους, και αναλόγως θα πάρετε τις αποφάσεις σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα δώσει βάθος και έκταση στα συναισθήματα σου, ναι μεν θα εστιάσεις σε αυτό που θα αισθανθείς ωστόσο θα είσαι σε θέση να υπολογίσεις και τη λογική. Με χαλαρότητα θα προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπο που την προηγούμενη περίοδο δεν τα πήγατε και πολύ καλά. Τώρα αλλάζουν οι διαθέσεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επαναπροσδιορισμούς και νέες υποσχέσεις.

Σε σχέση. Στις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα κρατήσεις χαλαρή στάση, ίσως να μην ασχοληθείς και πολύ με το μέλλον προτίμηση σου θα είναι να εστιάσεις στο παρόν. Απαλλάσσεσαι από τις καχύποπτες σκέψεις, θα επικεντρωθείς στη θετική τροπή που πήρε η εξέλιξη. Θα εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου και δεν θα πέσεις έξω, οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τις βάσεις του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Κλειστή και αποστασιοποιημένη θα είναι η στάση σου απέναντι στο πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνει το βήμα να σου τηλεφωνήσει και να σου μιλήσει, ωστόσο μάλλον θα κρατήσεις κλειδωμένη την καρδιά σου. Βασική σου ανάγκη θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, θα αρνηθείς να αποκαλύψεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Νέα γνωριμία: Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας, ωστόσο εσύ από πλευράς σου ενδέχεται να μην το αξιοποιήσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σε προσεγγίσει, καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις για το ενδιαφέρον που θα σου δείξει. Κινήσου με αργό ρυθμό και σταθερά βήματα, όμως μη βιαστείς να απορρίψεις.

Σχέση – Γάμος: Ναι μεν η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου θα είναι ήρεμη, ωστόσο δε θα είναι ανοιχτή ή αποκαλυπτική. Σιωπηλή θα είναι η στάση σου, δε θα αφήσεις περιθώριο αναλυτικών συζητήσεων. Σου δίνω τη συμβουλή να μην απομακρυνθείς από το πρόσωπο που αγαπάς, κάνε το βήμα να φανερώσεις τους προβληματισμούς σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες, προτίμηση θα δείξεις σε άτομα που ο χαρακτήρας τους θα είναι πρόσχαρος, ανέμελος και απελευθερωμένος από ταμπού. Στόχος σου θα είναι να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να κινηθείς ξέγνοιαστα, βασικό σου μέλημα θα είναι η συναισθηματική σου τόνωση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς και να προσεγγίσεις, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις και να μιλήσεις με τρόπο που θα κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βάλεις στόχο να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου, θα νιώσεις την ανάγκη να τονώσεις τη σχέση σου, να βγεις από τα καθέκαστα και τα προμελετημένα. Θα βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, θα εκτιμήσει τις προσπάθειες σου και θα ανταποδώσει στη θετικότητα σου. Ζωηρή θα είναι η στάση σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις ανατροπές.

Επανασύνδεση: Σου προτείνω να δράσεις άμεσα, φίλε μου Τοξότη, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια σου. Αν ακόμα το αγαπάς και το σκέπτεται το πρώην ταίρι σου, τότε αξιοποίησε την αφορμή που θα δοθεί για συνάντηση. Στην προκειμένη φάση θα είναι λάθος αν καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, άρπαξε την ευκαιρία και προχώρα σε οριστικό ξεκαθάρισμα.

Νέα γνωριμία: Από απρόβλεπτο συμβάν θα βρεθείς να συνομιλείς με ένα ελκυστικό πρόσωπο, που θα κεντρίσει την προσοχή σου. Σου προτείνω να κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις και να εκδηλώσεις άμεσα ή έμμεσα το ενδιαφέρον σου. Η ανταπόκριση που θα λάβεις, θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική, οι εξελίξεις θα οδηγήσουν σε προσωπική συζήτηση.

Σχέση – Γάμος: Πάρε πρωτοβουλίες, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά κυρίως για θέματα γύρω από δεσμευτικά ζητήματα. Το ταίρι σου θα εκτιμήσει το δυναμισμό σου, θα εμπιστευτεί την κρίση σου, τώρα θα έχεις το άνοιγμα να κατευθύνεις τη σχέση σου εκεί όπου εσύ θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Καινούργιους στόχους θα βάλεις, αμεσότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Αν επιθυμείς επανασύνδεση οι αναθεωρήσεις που θα προκύψουν θα έχουν θετική κατάληξη, πλησίασε το πρώην ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαία συγκατάβαση. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά προσπάθησε να αποφύγεις τον επιφανειακό τρόπο σκέψης.

Σε σχέση. Η συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου θα αναθερμάνει τα μεταξύ σας αισθήματα, με υποσχέσεις θα κλείσει η κουβέντα σας για μελλοντικά ζητήματα. Προσοχή στους παρορμητικούς ενθουσιασμούς, προσπάθησε να εστιάσεις στη σταθεροποίηση και στην ισορροπία. Ανανεωτικές προτάσεις θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τους έντονους προβληματισμούς.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, οι συγκύριες θα οδηγήσουν εσένα και το πρώην ταίρι σου σε έναρξη δεύτερης αρχής. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείτε να τα λέτε σε προσωπικό τετ α τετ, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε υποσχέσεις, που ουσιαστικά θα ανοίξουν μεταξύ σας δεύτερο κύκλο αγάπης.

Νέα γνωριμία: Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει και γενικότερα η συμπεριφορά που θα κρατήσει απέναντί σου θα σε ενθουσιάσει, θα καταφέρει να σου κλέψει την καρδιά. Αυτό το άτομο θα κερδίσει την συμπάθεια και την αγάπη σου, αν αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς να ανακόψεις την εξέλιξη, τότε πολύ γρήγορα θα ξεκινήσετε μαζί σταθερό δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Αποκαλυπτική συζήτηση θα σου ανοίξει το ταίρι σου, θα μάθεις πράγματα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, φεύγουν οι αμφιβολίες, τώρα θα εμπιστευτείς και θα κατασταλάξεις. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα σε απαλλάξουν από ενοχές ή ανασφάλειες, είναι πολύ πιθανό να πάρετε απόφαση δεσμευτικών ενεργειών. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με αναζητήσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, θα κινηθείς με αυτοπεποίθηση και διάθεση ανανέωσης, ανάγκη σου θα είναι να βιώσεις την περιπέτεια ίσως και τη νέα ερωτική αρχή. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου δώσουν την κατάλληλη ώθηση, η στάση σου θα είναι εκδηλωτική, θα προσεγγίσεις και θα καταφέρεις να ανοίξεις δίοδο επαφών με πρόσωπο που θα βρει τον τρόπο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Ναι μεν θα χαλαρώσεις και θα βγεις από τις αρνητικές σκέψεις, ωστόσο απέφυγε τις εύκολες και βιαστικές υποσχέσεις. Θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις το κατεστημένο του δεσμού σου όμως θα είσαι επιρρεπής στους ενθουσιασμούς και στις εξιδανικεύσεις, προσοχή στα παχιά λόγια. Η εβδομάδα θα σου φέρει συναισθηματική αναστάτωση, επαναστατική θα γίνει η διάθεση σου.

Επανασύνδεση: Τυχαία συνάντηση θα έχεις με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, το ξάφνιασμα θα είναι μεγάλο. Από την αρχή που θα ξεκινήσει η κουβέντα σας, τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά και θερμά. Είναι πολύ πιθανό πριν κλείσει η έβδομα να γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Καινούργια προοπτική θα δημιουργήσει στη ζωή σου η νέα γνωριμία που θα κάνεις. Από τυχαίο γεγονός θα ανοιχτεί συνομιλία με γοητευτικό πρόσωπο, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις άνοιγμα για περεταίρω επαφές. Με αυτό το άτομο η γνωριμία σας θα έχει προοπτική μακροχρόνιου δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μέσα στη σχέση σου, θα δοθεί λύση. Λύνεται ζήτημα που σας δημιουργούσε κόντρες και εκνευρισμούς, στα μέσα της εβδομάδας θα βγει στο φως μια αλήθεια, θα πειστείτε πως αυτό που υπάρχει μεταξύ σας είναι πραγματική αγάπη, που δεν πρέπει να τη δηλητηριάζετε με καχύποπτες αμφιβολίες.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρώνεις, θα είσαι σε θέση να διοχετεύσεις τον αισθησιασμό σου, σε ψυχολογικό επίπεδο θα αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις. Οι συγκυρίες θα είναι ευχάριστες θα σου δώσουν την ευκαιρία να φλερτάρεις, απελευθέρωσε τον αυθορμητισμό σου, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και στα προσόντα σου. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διάθεση σου για κοινωνικές επαφές, για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες, πέρνα σε αποφασιστικές ενέργειες.

Σε σχέση. Φεύγουν οι μετεωρισμοί, σταθεροποιούνται οι επιθυμίες σου, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Συγκαταβατική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, αφήνεις την καχυποψία και τις αρνητικές εικασίες, θα εστιάσεις στο συναίσθημα. Σε θέματα που απαιτείται πλέον ξεκαθάρισμα ή πρέπει να δοθούν υποσχέσεις η κατάληξη θα είναι θετική και δημιουργική.

Επανασύνδεση: Έντονος θα είναι ο διάλογος που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα ακούσεις για αισθήματα και καταστάσεις, που ίσως να μη γνώριζες ως τώρα. Θα συναντηθείτε, θα ανοίξετε μια ιδιαιτέρως τολμηρή συζήτηση, θα καταφέρετε να βάλετε κάποια πράγματα στη σωστή τους θέση. Ουσιαστικά θα υπάρξουν εξομολογήσεις, αλλάζεις απόψεις και αποφάσεις.

Νέα γνωριμία: Μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, όμως τα γεγονότα ίσως να μπερδέψουν την καρδιά σου. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα σε δυσκολέψει, θα υπάρξουν ζητήματα που ενδεχομένως να σε βάλουν σε συναισθηματικές δοκιμασίες. Η ερωτική σας έλξη θα είναι αμοιβαία και έντονη, ωστόσο δε θα λείψουν οι προβληματισμοί.

Σχέση – Γάμος: Ίσως να τσακωθείς με το ταίρι σου, αλλά μη βιαστείς να απογοητεύεις, ουδέν κακό αμιγές καλού. Θα βγουν στη φόρα αλήθειες, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι εποικοδομητικό, βρίσκετε λύσεις, καταλήγετε σε σοβαρές αποφάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email