Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 19 ως 25/4

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα αντικομφορμιστική και επαναστατική θα κάνει τη στάση σου, προσοχή τις επιλογές σου και κυρίως προσοχή σε τι τύπους χαρακτήρων θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου. Ίσως να σε εξιτάρουν τα άτομα με εκκεντρική προσωπικότητα, αλλαγές θα υπάρξουν στις προτιμήσεις σου. Η εβδομάδα σου φέρνει καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα κινηθείς αυθόρμητα, δεν θα έχεις απορριπτική στάση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, προσοχή στις ακρότητες.

Σε σχέση. Θα υπάρξουν ανοίγματα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου, ωστόσο η εσωτερική σου ένταση ίσως να δημιουργήσει αντιφατικές επιθυμίες, ενδεχομένως να μην μπορείς να σταθεροποιηθείς. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να μη δώσεις τροφή σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, θα πρέπει να αποφύγεις με το ταίρι σου τις συγκρούσεις.

Επανασύνδεση: Καταφθάνει καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο απ’ το παρελθόν. Παλιός έρωτας θα αναβιώσει και πάλι, οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε προσωπική συνάντηση και εσείς θα φέρετε κατάληξη επανένωσης. Από την αρχή που θα ιδωθείτε, θα διαπιστώσετε πως η μεταξύ σας έλξη δεν έσβησε ποτέ.

Νέα γνωριμία: Ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο θα βάλει τέλος στη μοναχικότητά σου, θα ενθουσιαστείς, θα ερωτευτείς, ξεκινάς νέα ερωτική πορεία. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στην ερωτική σου ζωή, αλλάζουν τα δεδομένα, ανοίγεται νέος ορίζοντας.

Σχέση – Γάμος: Εσύ που επιθυμείς δέσμευση ετοιμάσου, έρχεται ευχάριστο άνοιγμα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σου, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα ανοίξουν πορεία μονιμότητας. Θα ακουστεί πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Βγαίνεις από την απορριπτική διάθεση και την εσωτερική συστολή, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος να χαθεί η ισορροπία και να βρεθείς στο απέναντι άκρο. Ίσως να εστιάσεις σε πρόσωπα εκκεντρικά, τελείως διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σου. Τονώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να δώσεις μια διαφορετική όψη και κατεύθυνση στην προσωπική σου ζωή. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, ανανεώνεις το παρουσιαστικό σου και προσεγγίζεις.

Σε σχέση. Αντιφατικές καταστάσεις θα έχει η εβδομάδα σου, προσοχή στις παρατραβηγμένες εξάρσεις. Αντιδράς και εναντιώνεσαι. Με το ταίρι σου θα θυμηθείτε τα παλιά όχι μόνο τα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα. Ίσως με τις καχυποψίες σου να δημιουργήσεις αγχωτικές καταστάσεις.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στο θέμα της επανένωσης, καλό θα είναι να μην πιέσεις για άμεσα αποτελέσματα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ανάμεσα σε εσένα και το παλιό σου ταίρι, μέσα στην εβδομάδα θα μπει το νερό στο αυλάκι, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά, γι’ αυτό θα χρειαστεί υπομονή και όχι βιασύνες.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, θα βρει τρόπο να σου δείξει πως αυτό που νιώθει για σένα δεν είναι φιλικό, αλλά ερωτικό. Για την ώρα, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα γίνει μόνο η αρχή, θα έχεις το χρονικό περιθώριο να σκεφτείς αν θέλεις να προχωρήσετε σε ερωτικό επίπεδο ή αν επιθυμείς μεταξύ σας μόνο επιφανειακές ή τυπικές επαφές.

Σχέση – Γάμος: Αν θέλεις αλλαγές μέσα στη σχέση σου, αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι να πιέσεις την κατάσταση, θα είναι λάθος αν διεκδικήσεις με τρόπο επίμονο. Για την ώρα επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία της σχέση σου, σε συζητήσεις περί δέσμευσης κρατά χαλαρή στάση. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εναντιώνεσαι στην αδράνεια και στη μοναχικότητα, απελευθερώνεσαι, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να μην υπάρχει αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Ορμητική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπεριφορά σου, θα προκαλέσεις συνομιλίες με καινούργια πρόσωπα. Η εβδομάδα θα σε βγάλει από τις προσκολλημένες σκέψεις, αφήνεις στην άκρη ταμπού και ηθικολογίες, θα σε βοηθήσει να πράξεις απελευθερωμένα.

Σε σχέση. Πιθανότατα να αποφύγεις να ανοίξεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα προτιμήσεις κάποια θέματα να μείνουν στην επιφάνεια για να μην σου δημιουργηθεί άγχος. Στην παρούσα φάση θα αποφύγεις τις υποσχέσεις κυρίως για ζητήματα που θα σχετίζονται με μελλοντικές δεσμεύσεις. Θα επικεντρωθείς σε αυτά που σας ανανεώσουν και σας διασκεδάζουν σαν ζευγάρι.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, δώσε τέλος στην αναμονή και τη στασιμότητα, σε συμβουλεύω μέσα στην εβδομάδα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για ξεκαθάρισμα και οριστική επανένωση. Κινήσου δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, οι συγκυρίες θα είναι με το μέρος σου.

Νέα γνωριμία: Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα σου φανεί ένα καινούργιο πρόσωπο, αν κάνεις το βήμα να ανοίξετε κουβέντα, το αποτέλεσμα δε θα σε απογοητεύσει. Με τη γοητεία και τον αυθορμητισμό σου θα καταφέρεις να ανοίξεις δίοδο επικοινωνίας, αυτή τη φορά εσύ θα καθοδηγήσεις τις εξελίξεις, μην αφήσεις αναξιοποίητα τα γεγονότα.

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να διεκδικήσεις τις αλλαγές που επιθυμείς. Σε συμβουλεύω να κινηθείς διπλωματικά, θα είσαι σε θέση να ψυχολογήσεις σωστά την κατάσταση, πάρε τα ηνία στα χέρια σου και βγες μπροστά από τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, σε πρόταση που θα κάνεις, θα λάβεις θετική απάντηση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις τις αρνητικές συνθήκες και να βγεις από την αδράνεια. Θα νιώσεις ενθουσιασμό και δυναμισμό, θα καταλάβεις πως η εξέλιξη χρειάζεται και τη δική σου δράση. Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι απελευθερωμένος, θα κινηθείς αυθόρμητα και θα πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις. Δεκτική στάση θα κρατήσεις στις νέες κοινωνικές επαφές, η συμπεριφορά σου θα είναι προσιτή.

Σε σχέση. Λύνεις τις παλιές αρνητικές ή ανοιχτές υποθέσεις με το ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, οι βλέψεις σου θα οδεύουν προς τη δέσμευση. Βάζεις τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, βγαίνεις από συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις την αντιδραστικότητα σου σε θέματα διαφωνιών.

Επανασύνδεση: Επανέρχεται το πρώην ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα την ακούσεις τη συμφιλιωτική πρόταση. Το τηλεφώνημα που θα λάβεις και η συνάντηση που θα προκύψει θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και με ελπιδοφόρα πορεία, η επανένωσή σας θα έχει δεσμευτική κατάληξη.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σε θαυμάζει, σε εκτιμά και θα βρει τρόπο να σου το εξομολογηθεί. Με δική του πρωτοβουλία θα υπάρξει άνοιγμα συχνών επαφών, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξή σας, οι βλέψεις που θα έχει για σένα θα είναι θερμές, ξεκάθαρες και σοβαρές.

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε δύσκολα ζητήματα, που από καιρό ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τη σχέση σου σε ένα πιο βάσιμο, ίσως και πιο επίσημο στάδιο. Μέσα στην εβδομάδα παίρνετε σοβαρές αποφάσεις, ίσως να υπάρξει συγκατοίκηση, ίσως αρραβώνας. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την εξτριμ πλευρά του χαρακτήρα σου, οι σκέψεις θα γίνουν κάπως εκκεντρικές. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα θελήσεις να επιστρέψεις σε παλιές σχέσεις που σε απογοήτευσαν, η στάση σου δεν θα είναι θετική στο θέμα της επανένωσης. Θα σκεφτείς πολύ καλά ποια πρόσωπα θα προσεγγίσεις και ποια όχι.

Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς σταθερή σχέση, θα επαναξιολογήσεις τις βάσεις του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς τη προοπτική του να αλλάξεις ριζικά κάποιες καταστάσεις, η στάση σου θα είναι άμεση και θα στοχεύει στο να προχωρήσεις με το ταίρι σου ένα βήμα παρακάτω. Τα κατασταλαγμένα αισθήματα θα σε βοηθήσουν να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση: Χαρούμενη και αισιόδοξη θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, εξομολογητικά λόγια θα έχουν ως κατάληξη την επανένωσή σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαήμερου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικών προδιαγραφών.

Νέα γνωριμία: Νέο ερωτικό ορίζοντα θα σου ανοίξει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αυτό το γοητευτικό άτομο που θα κερδίσει την καρδιά σου, θα είναι ταιριαστό στο χαρακτήρα σου. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ενδοιασμούς ή ανασφάλειες, ανοίγεται προοπτική σταθερής, μακροχρόνιας σχέσης, δεσμευτικής κατάληξης.

Σχέση – Γάμος: Όμορφα και αποκαλυπτικά λόγια θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, περνάτε σε περίοδο σταθερότητας και συναισθηματικής ισορροπίας. Κλείνουν εμπόδια, δίνονται λύσεις, ό,τι σχεδιάσετε τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να το υλοποιήσετε. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση επισημοποίησης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Δραστικές αποφάσεις θα πάρεις σχετικά με ένα πρώην ταίρι σου, ουσιαστικά αποφασίζεις να τερματίσεις τα αρνητικά κεφάλαια. Θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την εμμονή ή την εξάρτηση. Στις νέες σου επαφές ίσως να προτιμήσεις τις απρόσωπες συνομιλίες, δεν θα θελήσεις να συνδεθείς συναισθηματικά. Αυτη΄την εβδομάδα, ναι μεν βγαίνεις από την εσωστρέφεια, ωστόσο δεν θα δώσεις ώθηση στην εξέλιξη των επαφών.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου να αλλάξεις τα δεδομένα ίσως να κάνει κάπως αντιδραστική ή απαιτητική τη στάση σου. Προσοχή στις επαφές με το ταίρι σου να μην δημιουργηθεί νευρικότητα και αντίδραση, καλό θα είναι να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Ίσως να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις πάνω στο ταίρι σου, η στάση σου ενδεχομένως να γίνει ανταγωνιστική. Η εβδομάδα δε θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ψυχραιμία και ορθολογισμό.

Επανασύνδεση: Ο δυναμισμός σου θα είναι αυτός που θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, παίρνεις την απόφαση να τερματίσεις τα αρνητικά δεδομένα. Πέρνα σε ξεκάθαρες προτάσεις, το πρόσωπο που σκέπτεσαι και αγαπάς θα σε αντιμετωπίσει με δεκτικότητα, δε θα υπάρξει καμία απόρριψη.

Νέα γνωριμία: Πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου, αυτή τη φορά θα είσαι σε θέση να κατευθύνεις τις εξελίξεις. Δυναμική και απελευθερωμένη διάθεση θα έχει η στάση σου, το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, θα κάνει το βήμα να σου ζητήσει ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Η αποφασιστική σου παρέμβαση θα τερματίσει τις εντάσεις ή τις διαφωνίες που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτή τη φορά δε θα αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε οδηγήσουν σε πεσιμιστικές σκέψεις, όσο πιο δυναμικά κινηθείς, τόσο πιο γρήγορα θα βάλεις τα πράγματα σε τάξη και ισορροπία. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονα αλλά και αντιφατικά συναισθήματα θα έχει ο εσωτερικός σου κόσμος, η παρόρμηση ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις διαθέσεις σου, προσοχή στις ανυπόμονες προσεγγίσεις και στις εκκεντρικές αποφάσεις. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε ενέργειες δραστικές, ουσιαστικά θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις από την αναμονή και την αδράνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείς να συνομιλείς (μέσω των social media) με καινούργια πρόσωπα.

 Σε σχέση. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για αλλαγή για απόδραση και για αποφόρτιση, προσοχή στην εσωτερική σου ορμητικότητα και στις επαναστατικές σου κρίσεις. Παλιά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, τώρα θα απαιτείται άμεσο ξεκαθάρισμα για να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα. Απέφυγε τις καχύποπτες σκέψεις και την παρατραβηγμένη αμφισβήτηση.

Επανασύνδεση: Αισιόδοξο θα είναι το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, αυτό που θα σου προτείνει θα σου δώσει μεγάλη χαρά, βγαίνεις από τη στενοχώρια ή την απογοήτευση. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε, θα συζητήσετε, θα αποκαλυφθούν αισθήματα που θα τερματίσουν την απόστασή σας. Καταλήγετε σε θερμή επανένωση, αυτή η δεύτερη ευκαιρία θα έχει δεσμευτικό αποτέλεσμα.

Νέα γνωριμία: Μοιραία θα αποδειχτεί η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, το πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει, θα παραμείνει για χρόνια στην ερωτική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με το πρόσωπο που θα γίνει μόνιμο ταίρι στη ζωή σου. Θα σου ανοίξει πορεία νέας ερωτικής σχέσης, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη και η ταχύτητα των γεγονότων.

Σχέση – Γάμος: Οι εξηγήσεις που θα δοθούν, θα δώσουν τέλους στις αμφιβολίες σου, τώρα θα πειστείς πως η σχέση σου στηρίζεται σε αληθινά αισθήματα, που δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα αμφισβητείς. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εσωτερική αναστάτωση που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα αποκαλυφθείς και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου έστω και έμμεσα. Σκέπτεσαι σοβαρά και ξεκαθαρίζεις τις βλέψεις σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς άμεσα. Μέσα στην εβδομάδα οι δυναμικές και ορθολογικές σου σκέψεις θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις, θα καταφέρεις να βγεις από τις ανασφάλειες σου.

Σε σχέση. Στις αλλαγές και στις διαφοροποιήσεις θα στοχεύσεις, δεν αποκλείεται και στις αποδεσμεύσεις. Αν νιώθεις πως πιέζεσαι τότε καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου ανοιχτά, προσπάθησε να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Προσοχή στις επιπολαιότητες και στις αντιδράσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα.

Επανασύνδεση: Καρμικό γεγονός θα ενώσει εσένα και το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα τα τυχαία γεγονότα θα σας φέρουν σε επικοινωνία, θα πειστείς πως εσάς τους δυο η μοίρα δε σας θέλει χωρισμένους. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, ανοίγεται πορεία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει το έτερον ήμισύ σου. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δε θα είναι καθόλου περαστικό στη ζωή σου. Όντως, η διαίσθησή σου θα βγει αληθινή, η γοητεία του θα σε εντυπωσιάσει, ο χαρακτήρας που θα έχει, θα συμπληρώνει το δικό σου.

Σχέση – Γάμος: Έρχονται οριστικές αποφάσεις και δεσμευτικές προτάσεις. Καταφθάνει χαρμόσυνο γεγονός, που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και τη στασιμότητα, εσύ και το ταίρι σου θα ξεκινήσετε πορεία μελλοντικής προοπτικής. Βάζετε μπρος για καινούργια σχέδια και νέα όνειρα, τα γεγονότα φέρνουν επισημοποιήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου και τις επιθυμίες σου, ουσιαστικά αλλάζεις συναισθηματική τοποθέτηση. Δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου να σταθεί και να κλειδώσει στις απογοητευτικές σκέψεις, θα ξεπεράσεις παλιές αρνητικές σχέσεις και απογοητευτικές ιστορίες. Ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σου και θα έχεις την ψυχική δύναμη να τις τηρήσεις. Διαγράφεις τα παλιά, αφήνεις πίσω σου το παρελθόν.

Σε σχέση. Εσύ που νιώθεις πως έχεις μειωμένη πλέον αντοχή και υπομονή προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική, επαναστατική, ίσως να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση. Η συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου δεν αποκλείεται να γίνει κάπως αόριστη ή απρόσωπη, ενδεχομένως να περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στο να αλλάξεις ριζικά τη δομή και τη βάση της σχέσης σου.

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτικός και κατατοπιστικός θα είναι ο διάλογος που θα κάνεις με το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Τα λόγια που θα ακούσεις, θα σου λύσουν απορίες, θα καταφέρεις να καταλάβεις ποια ήταν η βασική αιτία του χωρισμού σας και ποιος είναι ο αληθινός λόγος που θα σας ενώσει. Κράτα αισιόδοξη στάση, η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Η συμπάθεια θα είναι αμοιβαία, από τις πρώτες σας κουβέντες θα αισθανθείς οικειότητα και έλξη. Αυτό το άτομο θα αξίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σου, η πορεία σας θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος: Συνειδητοποιήσεις έρχονται, και αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν αλλαγές, τόσο στον τρόπο σκέψης σου, όσο και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις το ταίρι σου. Τα συμβάντα θα σου δώσουν να καταλάβεις πως η αγάπη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου είναι αμοιβαία, βγαίνεις από αμφιβολίες και ανασφάλειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν η σκέψη σου να γυρίζει πίσω σε παλιές ιστορίες και αγάπες. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρώην ταίρι σου ίσως η προσέγγιση να γίνει με δική σου πρωτοβουλία. Ειλικρινείς συζητήσεις θα γίνουν, θα δοθούν εξηγήσεις, αυτά που θα ακούσεις θα επηρεάσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μπαίνεις σε έντονες σκέψεις, θα πάρεις αποφάσεις που θα τις τηρήσεις.

Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική, θα εναντιωθείς σε καταστάσεις εσωτερικής πίεσης. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για παρελθοντικά ζητήματα που απαιτούν πλέον λύση. Σε περίπτωση διαφωνιών ή τσακωμού καλό θα είναι να μην τραβήξεις το σκοινί, απέφυγε την κόντρα.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, αστάθεια θα υπάρξει και στις σκέψεις σου και στις επιθυμίες σου, μάλλον δε θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν θέλεις να επανασυνδεθείς ή όχι. Μέχρι το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις τηλεφώνημα από το πρώην ταίρι σου, καλό θα είναι στη συνάντηση σας να μιλήσεις με ειλικρίνεια.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο, ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα πάρει φόρα η καρδιά σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Ανοίγεται νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις τα παλιά και να ανοίξεις πλώρη για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες.

Σχέση – Γάμος: Άστατη και μπερδεμένη θα είναι η στάση σου, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις εντάσεις για ανούσια ζητήματα. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου, ξεκαθάρισε μέσα σου τι ακριβώς θέλεις και τι είναι αυτό που ουσιαστικά περιμένεις απ’ το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Αλλάζεις επιθυμίες και τρόπο σκέψης, αποκτάς μια κάπως πιο ενθουσιώδης και ανατρεπτική διάθεση. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ωστόσο θα έχεις την εσωτερική δύναμη να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν και να απεγκλωβιστείς από σχέσεις που σε απογοήτευσαν. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις νέα γνωριμία έστω και μέσω διαδικτύου.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να βγεις από συνήθειες που προκαλούν ανιαρές καταστάσεις, επιθυμία σου θα είναι να ανανεώσεις τη σχέση σου, η ζωτικότητα σου θα σε βοηθήσει να βγεις από τη ρουτίνα. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις σχετικά με κάποιες λανθασμένες εντυπώσεις που είχες. Βγαίνεις από τον αρνητικό και την προσκόλληση.

Επανασύνδεση: Ανοίγει η τύχη σου, απρόοπτο συμβάν θα σε φέρει σε συνάντηση με το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά, έχουν διαφοροποιηθεί οι καταστάσεις που σας οδήγησαν στον χωρισμό, ο δρόμος της επανένωσης θα είναι ορθάνοικτος. Ξεκινά δεύτερος ερωτικός γύρος, οι υποσχέσεις που θα δοθούν, θα τηρηθούν όλες κατά γράμμα.

Νέα γνωριμία: Το άτομο που θα γνωρίσεις, ναι μεν θα είναι τυχαίο, δε θα είναι όμως περαστικό από τη ζωή σου. Θα έρθει για να κατασταλάξει δίπλα σου, τα αισθήματά σας θα είναι αμοιβαία και θα έχουν διάρκεια στο πέρασμα του χρόνου. Με λίγα λόγια, πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις το ταίρι σου, οι συγκυρίες και τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις σταθερό, μακροχρόνιο δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι ο λόγος που με το ταίρι σου θα ανοίξετε συζήτηση περί δεσμευτικών κινήσεων. Δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση συγκατοίκησης, ο δεσμός σας μπαίνει σε νέα τροχιά, αυτά που θα ειπωθούν μεταξύ σας, θα στηρίζονται στην απόλυτη αγάπη και ειλικρίνεια. 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα αλλάξει τις διαθέσεις σου, δεν θα σε αφήσει να αποδεχτείς αμαχητί και να καταθέσεις τα όπλα, θα καταφέρεις να περάσεις σε πράξεις και να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα σου. Αυτή την εβδομάδα ναι μεν θα γυρίσει η σκέψη σου πίσω στα παλιά, ωστόσο θα τα επεξεργαστείς επάνω σε μια νέα βάση. Θα νιώσεις τη δύναμη να ξεπεράσεις και να ξεφύγεις, δεν θα παγιδευτείς στο παρελθόν.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις αρνητικές ή πεσιμιστικές σκέψεις, αναθεωρείς και ουσιαστικά πατάς πόδι. Επιπλέον, θα βγάλει στην επιφάνεια την ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με δυναμικό τρόπο περνάς σε προτάσεις που στόχο θα έχουν να βγείτε εσύ και το ταίρι σου από την καθηλωτική ρουτίνα. προσοχή στην αμφισβήτηση και την ισχυρογνωμοσύνη.

Επανασύνδεση: Έντονη, εκρηκτική και ιδιαιτέρως ερωτική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε ή χωρίσατε. Ναι μεν θα ακουστούν απόψεις διαφορετικές, τα λόγια σας θα είναι κοφτερά και αποκαλυπτικά, ωστόσο τα αισθήματά σας θα είναι αυτά που θα υπερτερήσουν, η έλξη σας θα σας ενώσει, η εβδομάδα σου κλείνει με επανένωση!

Νέα γνωριμία: Ετοιμάσου να ερωτευτείς, θα χτυπήσει ερωτικό καμπανάκι και μάλιστα θα είναι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό. Θα σου κλέψει την καρδιά το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστο χώρο. Τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία, η οικειότητα ανάμεσά σας θα οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού!

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο αρμονίας και έντονου ερωτισμού. Η ερωτική χημεία που υπάρχει μεταξύ σας, θα ισορροπήσει έκρυθμες καταστάσεις. Τώρα αφήνετε στην άκρη εντάσεις και εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματά σας, επιπλέον θα πάρετε μια σοβαρή απόφαση, που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email