Σάββατο 24 Απριλίου 2021 | By: offisiall

Πανσέληνος 27/04

Η Πανσέληνος στις 27 Απριλίου 2021 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου είναι η πρώτη σούπερ-Πανσέληνος της χρονιάς. Θα υπάρχει ακόμη μια στο τέλος Μαΐου που συμπίπτει και με την Σεληνιακή έκλειψη. Ο όρος σούπερ-Πανσέληνος περιγράφει την Πανσέληνο που βρίσκεται πιο κοντά στη γη, άρα φαίνεται (αν το επιτρέπουν και οι καιρικές συνθήκες) πιο μεγάλη και πιο φωτεινή στον νυχτερινό ουρανό. Αυτό το ροζ φεγγάρι, όπως το αποκαλούσαν οι Αμερικάνοι ιθαγενείς, διότι την περίοδο που λάμπει στον ουρανό ανθίζει ένα ιδιαίτερα ροζ λουλούδι «η φλοξ», είναι ένα ιδιαίτερα έντονο, συναισθηματικό και για κάποιους βαρύ ή ανατρεπτικό φεγγάρι. Θα ρίξει φως στα πιο βαθιά μας συναισθήματα, στις ευαισθησίες και τις ανασφάλειες μας και θα μας φέρει σε επαφή με αλήθειες, αλλά και τη δική μας αίσθηση ελέγχου και δύναμης. Σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να έχουμε μια έξαρση σε γεωφυσικά και μετεωρολογικά ακραία φαινόμενα, αλλά και αναταραχές σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο και πιθανώς τα οικονομικά θέματα και τα θέματα ασφάλειας να είναι η αφορμή για την ένταση. Εξελίξεις θα έχουμε και σε γεωπολιτικά θέματα με το βλέμμα στραμμένο κυρίως στην γείτονα Τουρκία που είναι Σκορπιός (29/10/1923).

Η Πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου στις 7 μοίρες. Θα επηρεαστούν κυρίως από την επιρροή της Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Μυστικά και αποκαλύψεις

Η κύρια όψη της Πανσελήνου είναι η αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Συνήθως η Πανσέληνος τείνει να ρίχνει φως στα σκοτάδια… όμως ένα φεγγάρι στον Σκορπιό δεν αγαπά τις αποκαλύψεις, ούτε τις εκμυστηρεύσεις. Προσέξτε λοιπόν τα μυστικά σας αν δεν πρέπει ή δεν θέλετε να αποκαλυφθούν. Ακόμη, το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει κάποιες συνειδητοποιήσεις σε βαθύτερο επίπεδο και να επηρεάσει τη δράση μας. Δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστούμε την ένταση από τη μια, από την άλλη μπορεί να μας δείξει έναν εναλλακτικό τρόπο να βρούμε λύσεις σε πιεστικά προβλήματα.

Ας δούμε ποια τέσσερα ζώδια ή ωροσκόποι σε αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πανσέληνος στα γενέθλια σας ακριβώς στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Σκορπιό, δεν επηρεάζει μόνο τις επόμενες ημέρες ή την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας αν το ζώδιο σας είναι από τις 4 μέχρι τις 10 μοίρες του ζωδίου, δηλαδή αν είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο. Φυσικά σε κάθε Πανσέληνο που μας αφορά, όπως αυτή εσάς, προσέχουμε πάντα υγεία, σχέσεις, δουλειά. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και των σημαντικών άλλων στη ζωή σας. Με κάποιο τρόπο ρίχνει φως σε μια σχέση και σας κάνει να συνειδητοποιείτε πολλά πράγματα. Έτσι μπορεί να πάρετε και αποφάσεις για τη πορεία της σχέσης είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να προκύπτει μια αποκάλυψη. Ή μπορεί τις αποφάσεις να τις παίρνει η άλλη πλευρά κι εσείς να προσαρμοστείτε σε αυτές. Ακόμη, μπορεί να ανακαλύπτετε για ένα άτομο, το οποίο θεωρούσατε ίσως φίλο, ότι δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις απέναντι σας. Μια ξαφνική ανατρεπτική κατάσταση είναι μέσα στα σενάρια που συνοδεύουν αυτό το φεγγάρι. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι δεν πρέπει να κρύψετε αυτό που νιώθετε. Η αλήθεια σας θα είναι σημαντική για την υγεία σχέσεων και συνεργασιών.

 

ΛΕΩΝ

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος της 27ης Απριλίου αγγίζει ευαίσθητες χορδές αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 4 μέχρι τις 10 μοίρες του Λέοντα, δηλαδή είστε γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο. Το ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο θα βρίσκεται το φεγγάρι, είναι ένα κόντρα ζώδιο προς τη δική σας φύση. Είναι πιο εσωστρεφές, συναισθηματικό, κλειστό και ελεγκτικό. Μάλιστα ενεργοποιεί δυο οίκους στο ωροσκόπιο σας, αυτόν της καριέρας και αυτόν της οικογένειας και του σπιτιού. Για κάποιους μπορεί να δείχνει μια σημαντική αλλαγή είτε επαγγελματικά είτε και σε θέματα σπιτιού. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι μια κακή αλλαγή. Αλλά ως σταθερό ζώδιο δεν παύει κάθε αλλαγή να σας ξεβολεύει και να σας δημιουργεί προσωρινά αστάθεια ή και ανασφάλειες. Σαφώς θα προσέξετε θέματα υγείας και σχέσεων. Από την άλλη μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα μνήμες, παλιές αποτυχίες, δύσκολα συναισθήματα και να σας πάρει προσωρινά από κάτω. Όμως δεν είναι ανάγκη να το ζήσετε δραματικά. Το παρελθόν δεν αλλάζει, μπορεί όμως να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλετε να δείτε κατάματα την αλήθεια και δεν κρυφτείτε από τον εαυτό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος της 27ης Απριλίου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας αγαπητοί μου Σκορπιοί και επηρεάζει περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 4 ως τις 10 μοίρες του ζωδίου σας. Η αντίθεση με τον Ουρανό, που είναι η κύρια όψη αυτού του φεγγαριού, μπορεί να φέρει πολλές αλήθειες στην επιφάνεια τόσο για τις σχέσεις σας όσο και για αυτά που κρύβετε εσείς μέσα σας. Είναι μια έντονη Πανσέληνος που μπορεί να σας κάνει να είστε πιο συναισθηματικοί αυτές τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, πιο ανασφαλείς ή πιο ευαίσθητοι σε σχέση με αυτό που είστε στην καθημερινότητα σας. Όμως είναι και μια Πανσέληνος που μπορεί να σας κάνει να ανακαλύψετε τη δύναμη και την προσωπική σας ισχύ που μερικές φορές αγνοείτε. Θέματα σχέσεων και υγείας θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα. Η τάση για εντάσεις και ρήξεις θα είναι πιο έντονη από την Κυριακή μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου στις 27/4 σας αφορά αγαπητοί μου Υδροχόοι, ειδικά αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 4 μέχρι τις 10 μοίρες του ζωδίου σας. Επηρεάζει κυρίως τον τομέα της καριέρας, αλλά και της οικογένειας και του σπιτιού και αποτελεί ίσως ένα κομβικό σημείο που μπορεί να προκύψουν ξαφνικές αλλαγές. Πιθανώς να πάρετε κι εσείς οι ίδιοι την απόφαση για μια αλλαγή στην καριέρα σας ή να τελειώσετε μια επαγγελματική ασχολία, που σας έτρωγε την ενέργεια χωρίς να σας αποφέρει ουσιαστικά κέρδη. Από την άλλη μπορεί να τελειώνει τώρα μια σύμβαση ορισμένου χρόνου. Όμως, με τον ίδιο τρόπο ξαφνικά μπορεί να έρθει μια νέα πρόταση ή μια νέα ιδέα για κάτι καινούριο που μπορεί να σας ενθουσιάσει. Αλλαγές μπορεί να προκύψουν και στο σπίτι. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε ή λόγω μιας νέας δουλειάς που πρέπει να την κάνετε σε ένα άλλο γεωγραφικό σημείο να χρειαστεί προσωρινά να εγκαταλείψετε την οικία σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email