Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 5 ως 11/7

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να στοχεύσει στην καρδιά σου, θα καταφέρει να σε γνωρίσει, να σε εντυπωσιάσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με ορθολογισμό και σωστή κρίση.

Σε σχέση: Ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη και συνειδητή. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.

Επανασύνδεση. Ίσως να νομίζεις πως το διέγραψες το παρελθόν αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο θα σου αποδείξει πως συνειδητά ή υποσυνείδητα τίποτα δεν έχεις σβήσει. Θα αναζωπυρωθεί παλιά σου αγάπη. Εντελώς τυχαία θα ανταμωθείς με πρόσωπο απ τα παλιά, θα διαπιστωθεί έλξη και κοινή επιθυμία για δεύτερη αρχή.

Νέα γνωριμία. Φάτσα κάρτα θα πέσεις επάνω σε ένα πρόσωπο που από την πρώτη ματιά θα καταλάβεις πως αυτό το άτομο δεν πρέπει να το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση, γοητευτικό στυλ και οικεία συμπεριφορά. Θα αργήσετε λίγο να πιάσετε την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που θα την ξεκινήσετε θα τη συνεχίσετε για πολλά χρόνια. Προμηνύεται σταθερός δεσμός!

Σχέση- γάμος. Κάτι που προσμένεις εσύ και το ταίρι σου καταφθάνει με γοργό ρυθμό. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, ένα ευτυχισμένο γεγονός θα δώσει άνοιγμα στη μελλοντική σας πορεία. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση, ετοιμάσου ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις για ένα πρώην ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να στραφείς προς την επανασύνδεση. Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μίλα ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές, θα καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που επιθυμείς. Αφήνεις στην άκρη τις αναστολές.

Σε σχέση: Θα σκεφτείς ήρεμα και λογικά, θα καταφέρεις να βρεις την συναισθηματική σου ισορροπία γεγονός που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις λάθη των προηγούμενων ημερών. Δε θα λείψουν οι εξομολογήσεις, ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη. Ο αισθησιασμός σου θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, θα βρεις τρόπο να κάνεις το ταίρι σου να απελευθερωθεί και να σου εκδηλώσει αυτό που νιώθει.

Επανασύνδεση. Ένα ευχάριστο και εντελώς απρόοπτο γεγονός θα προκύψει, αν το αξιοποιήσεις καταλλήλως τότε θα βρεθείς αγκαλιά με το πρώην ταίρι σου. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αισιοδοξία και με ειλικρίνεια τότε η επανένωση θα συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη.

 Νέα γνωριμία. Ελκυστικό θα σου φανεί το παρουσιαστικό που θα έχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από την αρχή που θα το προσέξεις θα θελήσεις σχέση μαζί του, θα δεις πως τελικά τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να λάβεις αυτό που ενδόμυχα θα επιθυμήσεις. Ακολούθα τα σημάδια και τα συμβάντα και δεν θα χάσεις.

Σχέση- Γάμος. Σε συμβουλεύω να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη, τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τρόπο που στο τέλος όλα θα σου βγουν σε καλό. Ότι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση δεν αποκλείεται να ακούσεις ανάλογη πρόταση. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Κοινωνική, προσιτή και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελεύθερα και αυθόρμητα, θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις. Παίρνεις απόφαση να βγεις από τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης και να κυνηγήσεις την μεγάλη αλλαγή που θα σε τονώσει.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα τονώσει τον δυναμισμό σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις ανανεωτικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση και στις διφορούμενες επιθυμίες. Αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου,  τα λόγια σου θα είναι άμεσα και απολύτως ειλικρινά. Η εβδομάδα διαλλακτική θα κάνει τη στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρατραβηγμένες καταστάσεις.

Επανασύνδεση. Ξαφνικό απρόσμενο τηλεφώνημα θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, θα συμβεί σε χρονική στιγμή που δεν θα το περιμένεις. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αιφνιδιάσουν, η μεταστροφή που θα διαπιστώσεις θα σε εκπλήξει σε βαθμό που δεν θα το πιστεύεις. Δείξε εμπιστοσύνη στις κουβέντες και στις υποσχέσεις που θα ειπωθούν, όλα θα πάνε μια χαρά!

Νέα γνωριμία. Αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα σου φέρει η νέα γνωριμία που θα κάνεις. Θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα νιώσεις πως έχετε πολλά κοινά στοιχεία, θα εντυπωσιαστείς από τα αισθήματα που θα σου δημιουργήσει. Μεταξύ σας θα υπάρξει οικειότητα, θα αισθανθείς πως αυτό το πρόσωπο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και δεν θα πέσεις έξω.

Σχέση – Γάμος. Ευχάριστο μαντάτο θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, έρχεται θετική απάντηση ή λύση ενός προβλήματος. Θα πάρεις τα πάνω σου, θα αναζωογονηθείς και τα αισθήματα χαράς που θα νιώσεις θα καταφέρεις να τα διοχετεύσεις και στο ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα περνάτε σε στάδιο ηρεμίας και συναισθηματικής ασφάλειας, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για σοβαρές προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι:  Ουσιαστική αλλαγή θα γίνει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα απογοητευτικά, παίρνεις την απόφαση να βγεις από την άρνηση ή την αναμονή. Θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τρόπο αυθόρμητο και ελκυστικό, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική για καινούργιες και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

Σε σχέση: Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα αγχωτικό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις δίνοντας οριστική κατάληξη. Η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, η εβδομάδα θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις.

Επανασύνδεση. Θα σου αποδειχτεί πως ο χωρισμός με το ταίρι σου ήταν ένα μεταβατικό στάδιο και μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα ολοκληρωθεί. Δηλαδή, τελειώνουν οι δοκιμασίες, τερματίζει ο θυμός και η απόσταση, κλείνει ο κακός κύκλος και τώρα ξεκινάτε έναν ολοκαίνουργιο. Θα γίνει επανασύνδεση, που αργά ή γρήγορα, θα καταλήξει σε δέσμευση.

Νέα γνωριμία. Τώρα έχεις πείρα πλέον ξέρεις να αναγνωρίζεις με ποιο άτομο και τι είδους προσωπικότητα μπορείς να τα βρεις και με ποιο όχι. Από την πρώτη στιγμή που θα κοιτάξεις και θα μιλήσεις με αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα νιώσεις πως μπορεί να γίνει σταθερό ταίρι για σένα και δεν θα πέσεις έξω.

Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα φτάσεις σε σημείο επίτευξης. Κάτι για το οποίο κοπίασες και προσπάθησες τώρα θα λάβεις την ανταμοιβή σου. Αν ποθείς δέσμευση δεν αποκλείεται να λάβεις πρόταση γάμου. Αν είσαι ήδη σε δεσμευτική σχέση, τότε κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό και ευχάριστο θα έρθει στη ζωή σου, θα νιώσεις χαρά ευτυχία και ολοκλήρωση. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι:  Θα σε εντυπωσιάσει το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις, ετοιμάσου η εβδομάδα σου θα έχει έντονες εξελίξεις και εκπλήξεις. Εσύ που έχεις ξεφύγει από το παρελθόν και αναζητάς νέα αγάπη θα καταφέρεις να αποκτήσεις καινούργιο ταίρι, προμηνύεται άνοιγμα προδιαγραφών. Θα νιώσεις αισθήματα έντονης έλξης, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις με σταθερά βήματα.

Σε σχέση: Φεύγουν τα πείσματα και οι αρνητικές αντιδράσεις, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις ακρότητες. Η διάθεση σου θα είναι πιο ήρεμη ίσως και πιο συμβιβαστική, θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου, θα μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να πράξεις λογικά.

 Επανασύνδεση. Το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Θα τα βάλει κάτω με την ηρεμία του και την ησυχία του, θα τα σκεφτεί θα τα αποφασίσει και θα σου ζητήσει επανασύνδεση ώριμα και συνειδητοποιημένα.

Νέα γνωριμία. Το γοητευτικό παρουσιαστικό, η ελκυστική συμπεριφορά, το θερμό οικείο χαμόγελο, όλα αυτά θα σε κάνουν να το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι πικρό έζησες ως τώρα.

Σχέση – Γάμος. Αν η προηγούμενη σου εβδομάδα έκλεισε με καβγά, η τωρινή θα ξεκινήσει με συμφιλίωση. Θα εκπλαγείς από την ξαφνική συγγνώμη που θα σου ζητήσει το ταίρι σου, ένα συμβάν θα γίνει η αιτία για να καταλάβει σε ποιο σημείο έπραξε λάθος και πως πρέπει να ενεργήσει για να διορθώσει την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι:  Θετική κατάληξη θα έχει η απόφαση σου να περάσεις σε άμεσες προτάσεις. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, σύμμαχο θα έχεις την ελκυστικότητα σου. Με ωριμότητα θα ανταπεξέλθεις στα γεγονότα, αν δώσεις άνοιγμα για έναρξη σχέσης δε θα απογοητευτείς. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πρώην ταίρι θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς.

Σε σχέση: Σοβαρές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης, στόχο βάζεις την σταθεροποίηση και την εξασφάλιση. Ειλικρινείς διάλογοι που θα ανοίξεις με το ταίρι σου θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας, η σχέση σας μπαίνει σε σταθερή τροχιά.

Επανασύνδεση. Εξοπλίσου με αυτοπεποίθηση και κάνε το τολμηρό βήμα να βγεις μπροστά από τα γεγονότα. Αν θέλεις επανασύνδεση διεκδικήσετε την και θα την έχεις. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ζήτα ανοιχτά και ξεκάθαρα ραντεβού, δεν θα πάρεις αρνητική απάντηση.

Νέα γνωριμία. Έντονο ενδιαφέρον θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο. Στην αρχή θα νιώσεις συμπάθεια, πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε έλξη. Το πρώτο βήμα θα πρέπει να γίνει από σένα, αν εσύ με δική σου πρωτοβουλία δεν ανοίξεις δίοδο επαφών τότε το τρένο θα σου φύγει. Προσέγγισε αυτό το πρόσωπο ευγενικά και διακριτικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Σχέση – Γάμος. Με τη διπλωματία σου και τη διορατικότητα σου θα καταφέρεις να ηρεμήσεις το ταίρι σου, θα το κάνεις να συμφωνήσει σε αυτό που θα προτείνεις. Σε περίπτωση που σας απασχολεί πρόβλημα ή διαφωνία, με δικές σου κινήσεις θα βρεις τη διέξοδο. Στο τέλος της εβδομάδας θα κλείσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα, περνάτε σε στάδιο αρμονίας. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι:  Ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα υπάρξει μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείτε, στο χέρι σου θα είναι η επανένωση. Στην συνάντηση σας θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, πάρε τις αποφάσεις σου και προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις βλέψεις σου.

Σε σχέση: Θα υπάρχει η δυνατότητα να κυλήσει δημιουργικά η εβδομάδα σου, διατήρησε τις διαθέσεις σου θετικές και αισιόδοξες. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική και ώριμη, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις θετικές απαντήσεις.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις τον σωστό τρόπο για να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Θα το μελετήσεις πολύ καλά το θέμα και επειδή θα δοθεί η αφορμή, θα την αρπάξεις αμέσως χωρίς καθυστερήσεις. Ο οξυδερκής και μεθοδικός σου τρόπος θα επαναφέρει στη ζωή σου το πρόσωπο που αγαπάς, θα είναι σοφή η απόφαση σου να αποφύγεις τα παλιά λάθη.

Νέα γνωριμία. Το καινούργιο πρόσωπο που θέλεις να σε συναρπάσει θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου. Σε ξαφνική στιγμή θα αντιληφθείς πως έχει εστιάσει την προσοχή του σε εσένα. Θα την πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ότι θα το υπολογίζεις.

Σχέση- Γάμος. Μήπως μπλέχτηκες και δεν μπορείς να ξεμπλεχτείς; Μήπως δημιουργήθηκε ζήτημα που σε παγίδευε; Θα την βρεις την άκρη, το άνοιγμα θα δοθεί σε στιγμή που δεν θα το περιμένεις, θα καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι:  Συμπτώσεις και συγκυρίες θα σου ανοίξουν δίοδο επαφών και συναντήσεων. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εμπιστευτείς και να προχώρησες τα βήματα σου, ουσιαστικά θα βγεις από την καταστολή. Οι άμεσες ενέργειες θα έχουν θετική και εξελίξιμη πορεία, σου δίνω τη συμβουλή να μην καθυστερήσεις τις προσεγγίσεις σου ή τις αποφάσεις σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα, καλό θα είναι να αποβάλεις τις πεσιμιστικές σκέψεις.

Σε σχέση: Θα βρεις συναισθηματικά τον δρόμο σου, οι επιθυμίες σου δε θα είναι πλέον μπερδεμένες, ανανεώνεσαι και βγαίνεις από τυχόν ανασφάλειες. Θα καταφέρεις να σκεφτείς λογικά και να βάλεις τέλος στα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα. Συζήτησε με το ταίρι σου για την πορεία της σχέση σας, μίλησε με ειλικρίνεια, βγάλε στην επιφάνεια την αποφασιστική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σου.

 Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σε επανασυνδέσουν με το πρώην ταίρι σου. Ένα απρόοπτο συμβάν θα αποτελέσει αφετηρία επαφών που θα γίνουν συχνές και καθημερνές. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και η πρώτη σας συνομιλία θα φέρει οριστική κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία. Από μια φιλική πρόταση θα ξεκινήσουν όλα. Θα βρεθείς σε καινούργιο χώρο και μέσα σε γνωστό φιλικό κύκλο θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα γίνει τελικά το ταίρι σου. Από την αρχή θα φανερωθεί μεταξύ σας οικειότητα και έλξη , τηλεφωνήματα και προσωπικές συναντήσεις θα έχουν κατάληξη μοιραίας σχέσης!

Σχέση – Γάμος. Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Δεν αποκλείεται να ακουστεί δεσμευτική πρόταση, το σίγουρο είναι πως φεύγουν τα εμπόδια , εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι:  Η προοπτική της νέας γνωριμίας προϋποθέτει πως θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν, άφησε ανοιχτή μια δίοδο προσέγγισης στο πρόσωπο που θα καταλάβεις πως θέλει να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Σε προτρέπω να ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα λάβεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις επαφές με καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσεις, σε συμβουλεύω να μην ανακόψεις την πορεία των γεγονότων.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε πράξεις διόρθωσης και αναδόμησης, θα θελήσεις να αλλάξεις τα αρνητικά αποτελέσματα. Προσπάθησε οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως για να μην χαθεί η ισορροπία της σχέσης σου θα πρέπει η στάση σου να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική.

Επανασύνδεση. Σε συνάντηση θα βρεθείς εσύ και το πρώην ταίρι σου, ωστόσο το αν θα γίνει επανένωση ή όχι θα εξαρτηθεί από τα κατά πόσο θα είστε διατεθειμένοι να παραδεχτείτε τα λάθη και να εντοπίσετε τις αιτίες. Αν απ την πλευρά σου κρατήσεις στάση πεισματική ή εγωιστική, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.

Νέα γνωριμία. Κρίσιμη θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, πάνω σε αυτήν θα στηριχτούν πολλά. Αν θέλεις να στρώσεις τη ζωή σου και να βγεις από την αβεβαιότητα τότε καλό θα είναι να μην απορρίψεις αν πρώτα δεν σκεφτείς σοβαρά τα ενδεχόμενα. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που αν την προσπεράσεις ενδεχομένως λίγο αργότερα να το μετανιώσεις.

Σχέση – Γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις μια εκρηκτική συζήτηση με το ταίρι σου, τα λόγια που θα ακούσεις θα σας δώσουν το έναυσμα να κρίνεις το παρελθόν, να αξιολογήσεις το παρόν και να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με θέματα μελλοντικά. Ίσως να αγχωθείς και να προβληματιστείς, ωστόσο οι αλλαγές που θα προκύψουν θα οδηγήσουν τον δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι:  Θα αποφύγεις τις επιλογές που απαιτούν ρίσκο. Αλλάζουν οι βλέψεις και οι προθέσεις σου, πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Τα γεγονότα θα είναι θετικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Κάνε το βήμα να προσεγγίσεις και να ανοιχτείς, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσεις.

Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις ουσιαστικής κατάληξης.

Επανασύνδεση. Χαρά θα σου φέρει το τηλεφώνημα που θα λάβεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις κίνηση από το πρόσωπο που προσμένεις. Θα γίνει επανασύνδεση, τα αισθήματα σας είναι πολύ δυνατά για να επιτρέψουν στις ανούσιες εγωιστικές παρεξηγήσεις να φέρουν οριστικό χωρισμό. Εσείς οι δυο θα βρεθείτε ενωμένοι ξεκινώντας και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία. Τώρα οι μοναχικές σου στιγμές θα γίνουν παρελθόν, έρχεται ταίρι στη ζωή σου. Ίσως να γνωριστείτε τυχαία από μόνοι σας, ίσως να σας συστήσουν, πάντως το πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και απρόσμενα, θα εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου, θα γίνει το πρόσωπο που θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε μαζί.

Σχέση - γάμος. Προμηνύεται δέσμευση! Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση θα πάρεις μεγάλη χαρά. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία, η αισιοδοξία σου θα φτάσει στα ύψη. Διαλύονται σκοτεινές σκέψεις και απαισιόδοξες εικασίες, μπαίνει η προσωπική σου ζωή σε νέα τροχιά. Τώρα θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η καθημερινότητα σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Είναι πολύ πιθανόν το πρώην ταίρι σου να επανέλθει και πάλι στη ζωή σου. Απρόοπτο τηλεφώνημα θα λάβεις, θα ακολουθήσουν επαφές που θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε ραντεβού θα ακουστεί πρόταση επανένωσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σου η περεταίρω εξέλιξη. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επανασυνδεθείς αυτή τη φορά η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει από επιπολαιότητες, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συζητήσεις με ειλικρίνεια, να αναλύσεις και να εξηγήσεις προκειμένου να βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αναζωογονητικές συνθήκες θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου, έντονες θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τα συνηθισμένα και να προχωρήσεις με στόχο την ανανέωση.

Επανασύνδεση. Μην την τρενάρεις άλλο την κατάσταση το γοργόν και χάριν έχει, κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που σε έχει πιάσει ο εγωισμός και δεν θέλεις να δείξεις αδυναμία, τότε τουλάχιστον μίλα με ζεστή διάθεση στο τηλεφώνημα που θα σου κάνει, θα υπάρξει ιδιαιτέρως θερμή κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Θα το εξιτάρεις το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα τσακώσεις να σε παρατηρεί. Θα το ιντριγκάρει τόσο πολύ, που θα έρθει από μόνο του και θα σου ανοίξει κουβέντα. Στο χέρι σου θα είναι η συνομιλία σας να καταλήξει, το ίδιο βράδυ σε ραντεβού για δύο. Ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης, σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αποφασιστικότητα και ταχύτητα.

Σχέση- γάμος. Δεν θα σου αντισταθεί το ταίρι σου, θερμή ανταπόκριση θα λάβεις στις τολμηρές και αισθησιακές σου προτάσεις. Θα ξεχαστούν οι τσακωμοί, θα ξεχαστούν και τα καβγαδάκια, αρκεί να κάνεις το βήμα να απεγκλωβιστείς από τον αρνητισμό. Οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις πράξεις σου. 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά και τη διάθεση σου. Επιπλέον, θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια. Ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις και να προχωρήσεις σε νέα αρχή.

Σε σχέση: Η εβδομάδα, αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Θα αφήσεις να κυλήσουν να γεγονότα χωρίς παρεμβάσεις και πιέσεις, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις πιεστικές σκέψεις ή ενέργειες. Η εβδομάδα θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσουν τα μπερδεμένα ζητήματα, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να σιγουρευτείς.

Επανασύνδεση. Θα σε αγχώσει το θέμα της επανασύνδεσης, προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις και στις βεβιασμένες ενέργειες. Κάτι που θα δεις ή που θα υποθέσεις θα ανάψει φιτίλι στην καρδιά σου, καλό θα είναι πρώτα να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις και ύστερα να προβείς σε ανάλογες προτάσεις.

Νέα γνωριμία. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σου. Θα γνωριστείς με άτομο που από την αρχή που θα το εντοπίσεις θα εξιτάρει τις αισθήσεις σου, θα ανάψει φλόγα, όμως δεν θα πρέπει να φερθείς επιπόλαια. Ξεκαθάρισε μέσα σου αν θέλεις σοβαρή σχέση ή αν επιθυμείς μόνο περιστασιακές ερωτικές επαφές.

Σχέση – Γάμος. Κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η εβδομάδα σου, δεν θα είσαι σε θέση να ανεχτείς, δύσκολα θα αποδεχτείς. Από την μια θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την ρουτίνα, να εναντιωθείς στην στασιμότητα, από την άλλη θα σε τρομάξουν οι απότομες αλλαγές, δεν θα δώσεις θετική απάντηση στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email