Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 16 ως 22/8

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, εσύ θα κρατάς τα ηνία των εξελίξεων. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης, ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου είναι τι είδους πορεία θέλεις να έχει η προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με επιμονή και δυναμισμό θα διεκδικήσεις και θα προσπαθήσεις να φέρεις στο ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Στα μέσα της εβδομάδας έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από την στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον επίμονο ή απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς.

Επανασύνδεση. Οι εξελίξεις θέλουν προσοχή, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά το θέμα της επανένωσης. Αν πράξεις παρορμητικά ενδεχομένως η επανασύνδεση να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δε αγαπάς πραγματικά ή αν δεν σε ενδιαφέρει η σοβαρή δεσμευτική εξέλιξη, τότε πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση που ουσιαστικά δεν σε ικανοποιεί.

Νέα γνωριμία. Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, θα ξεχάσεις το παρελθόν, θα αδιαφορήσεις για το μέλλον και το μοναδικό πράγμα που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους μακριά από σκέψεις και προβληματισμούς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει θα σε βοηθήσει να ζήσεις το απελευθερωμένο και το διαφορετικό.

Σχέση- Γάμος. Περίεργη θα είναι η στάση σου, συνεπώς περίεργη και η εβδομάδα σου. Μπερδεμένες αντιφατικές ανάγκες, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και κατά πόσο έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις αυτά που αναζητάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα προσιτή θα κάνει τη στάση σου. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς, να κυνηγήσεις την αλλαγή στη ζωή σου. Κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπεριφορά σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Θα υπάρξει στη σκέψη σου, θα νιώσεις την ανάγκη να δράσεις δυναμικά.

Σε σχέση. Συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες για να ξεκαθαριστεί ένα συγκεκριμένο γεγονός. Οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για οριστικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση. Η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα είναι έντονη ίσως και εκρηκτική, ωστόσο δεν θα παρατείνει τον χωρισμό σας. Ναι μεν οι απόψεις σας θα αντικρουστούν, τα λόγια σας θα είναι αιχμηρά, όμως στο τέλος αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αμοιβαία σας έλξη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανένωση!

Νέα γνωριμία. Για σένα που έχεις τελειώσει με την προηγούμενη σου σχέση εδώ και καιρό, θα χτυπήσει καμπανάκι και μάλιστα θα είναι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστο χώρο. Τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία, η οικειότητα ανάμεσα σας θα οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού!

Σχέση- γάμος. Εσύ και το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιθέσεις σας είναι αρκετές, ωστόσο στα δύσκολα αυτό που υπερισχύει είναι η χημεία σας. Στην παρούσα φάση θα αφήσετε στην άκρη εντάσεις και εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματα σας, επιπλέον θα πάρετε μια σοβαρή απόφαση που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς ενδιαφέρον, θα αναζητήσεις νέες περιπέτειες, ένταση, πάθος και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειες σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει σε ενέργειες απελευθερωμένες.

Σε σχέση. Ίσως να γίνουν απαιτητικές οι επιθυμίες και οι βλέψεις σου, προσοχή στις εγωκεντρικές σκέψεις και στην αλλοπρόσαλλη στάση. Η εβδομάδα θα τονώσει τον δυναμισμό σου, αν νιώθεις πως έχεις εγκλωβιστεί σε μια αποτυχημένη σχέση θα βρεις τη δύναμη να τερματίσεις τις ασφυκτικές καταστάσεις. Παίρνεις την απόφαση να διαφοροποιήσεις τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στα παρατραβηγμένα πείσματα.

Επανασύνδεση. Δεν θα σου βγει σε κακό το καβγαδάκι που θα συμβεί ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας μια χαλαρή τυπική κουβέντα στην πορεία όμως θα προκύψει θέμα που θα φουντώσει τα πνεύματα. Θα υπάρξει κόντρα ένταση και διαφωνία που θα σου βγει σε καλό. Θα μάθεις τι θέλει, θα καταλάβεις τι νιώθει.

Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα σου στείλει η τύχη θα βάλει σε δοκιμασία την αντοχή της καρδιάς σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα εσωτερικά σου όρια, τώρα θα συνειδητοποιήσεις μέχρι που αντέχεις ή τολμάς να φτάσεις. Ίσως να πιάσεις πάτο, ίσως να πιάσεις κορυφή, το σίγουρο είναι πως μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου.

Σχέση- γάμος. Εντός των ημερών θα βγουν στη φόρα καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθούσες να τις κουκουλώσεις ή δεν είχες το απαιτούμενο σθένος να τις τερματίσεις. Αναστατωμένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, θα διαλυθούν τα σκοτεινά σημεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα τονώσει τις διαθέσεις και τις αισθήσεις σου, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Επιπλέον, η εβδομάδα θα σε ενθουσιάσει και θα το εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο θα αποδειχτούν απολύτως σωστές, η πορεία των γεγονότων θα είναι αισιόδοξη.

Σε σχέση. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός, και αγάπη θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις, θα είναι σωστή η επιλογή σου να αποκαλύψεις το βάθος των αισθημάτων σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.

Επανασύνδεση. Είσαι στη χρονική στιγμή που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, τα γεγονότα θα τρέξουν με ταχύτητα πρέπει να αναλάβεις τα ηνία. Σε παροτρύνω να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, σε διαβεβαιώνω πως υπάρχει ακόμα έλξη μεταξύ σας, ζήτα επανασύνδεση και θα την έχεις.

Νέα γνωριμία. Το νου σου να μην πιαστείς στον ύπνο, η γνωριμία που θα προκύψει δεν πρέπει να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή, θα σου δώσει το σινιάλο να πλησιάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσεγγίσεις χωρίς ενδοιασμούς.

Σχέση – Γάμος. Φταις και εσύ για το καβγαδάκι που δημιουργήθηκε, αν βγάλεις την ουρά σου από έξω δεν θα κερδίσεις κάτι. Για να λυθεί η παρεξήγηση θα πρέπει να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης σου. Η ισορροπία θα επιτευχθεί με τη δική σου παρέμβαση γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς άμεσα, στην προκειμένη φάση απ’ σένα θα δοθεί η απαιτούμενη λύση.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Θα ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, με λογική και ορθολογική σκέψη θα πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, η εβδομάδα θα σε βγάλει από την πεισματική αντίδραση.

Σε σχέση. Συναισθηματική, ειρηνική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σου. Οι αποφάσεις και οι πράξεις στις οποίες θα προβείς θα κάνουν το ταίρι σου να προσκολληθεί σε σένα, θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη του. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου.

Επανασύνδεση. Όσες φορές και να τσακωθείτε πάλι μαζί θα είστε. Τα γεγονότα θα πείσουν και τους δυο σας πως όσο μαλώνετε τόσο ζωντανεύει το πάθος μεταξύ σας. Εσύ και το πρώην ταίρι σου δεν θα να χωρίσετε. Πριν κλείσει η εβδομάδα τα πάνω κάτω θα φέρετε , θα καταλήξετε αγκαλιασμένοι και ξανά ερωτευμένοι.

Νέα γνωριμία. Να υπακούσεις το ένστικτο σου, να ακολουθήσεις τα αισθήματα σου, θα σου βγει σε καλό. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο με το προσεγμένο στυλ, από την αρχή θα νιώσεις πως αυτό το άτομο είναι φτιαγμένο για σένα και δεν θα πέσεις έξω. Θα ταιριάζετε, θα υπάρξει μεταξύ σας χημεία, θα τα βρείτε, θα αγαπηθείτε, θα τραβήξετε μακρύ δρόμο ένωσης και έλξης.

Σχέση- Γάμος. Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σου, το πολυαγαπημένο σου ταίρι δεν πρόκειται να σου κόψει τη φόρα. Μια χαρά θα τα πάτε, θα υπάρξουν μεταξύ σας δυνατές στιγμές όχι μόνο έλξης αλλά και αγάπης. Οι πράξεις σας θα σας αποδείξουν εμπράκτως που είστε κομμένοι και ραμμένοι ο ένας για τον άλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν, ότι έζησες ως τώρα πέρασε, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά. Ανοίγεις νέο κεφάλαιο προχωρείς με αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

Σε σχέση. Ήρεμη θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή είσαι σε δέσμευση δεν θα έχεις εντάσεις, θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση. Θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση που θα λάβεις. Εσύ που αυτή τη στιγμή διατηρείς χαλαρή σχέση τώρα περνάς σε στάδιο σταθερού δεσμού.

Επανασύνδεση. Εσύ θα αποφασίσεις φίλε μου Παρθένε, θέλεις επανένωση; Ή θέλεις οριστικό χωρισμό; Στα μέσα της εβδομάδας, από τυχαίο συμβάν θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου, αν δεν θέλεις να χάσεις αυτό το άτομο από τη ζωή σου, τότε δείξε τα αισθήματα σου, μη κρύψεις αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι.

Νέα γνωριμία. Η νέα γνωριμία θα συμβεί μόνο αν το θελήσεις εσύ. Θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σου ρίχνει στενές και επικεντρωμένες ματιές, αλλά για να φτάσει στο σημείο να σου μιλήσει θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να δώσεις το πράσινο φως. Στις αντιδράσεις σου θα στηριχτούν όλα, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσεις.

Σχέση- γάμος. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα πάρεις την απόφαση να διεκδικήσεις. Αυτό που θέλεις, είτε πρόκειται για κάποια αλλαγή, είτε για θέμα δέσμευσης, θα γίνει, μόνο αν εσύ αναλάβεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες. Βαλε εσύ το νερό στο αυλάκι, στρώσε πρόσφορο έδαφος, και τα υπόλοιπα θα δεις πως θα ‘έρθουν από μόνα τους.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με συγκαταβατικότητα θα κινηθείς, η εβδομάδα σου θα κυλήσει με γεγονότα που θα σε ενθουσιάσουν. Η εβδομάδα θα τονώσει τις αισθήσεις σου, σε περίπτωση που από καιρό βιώνεις στασιμότητα θα δώσεις τέλος στην αδράνεια. Επιπλέον, η εβδομάδα ίσως να σε ωθήσει στο να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι θετική, αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα.

Σε σχέση. Με τη δυναμική σου στάση θα κάνεις το ταίρι σου να πάρει στα σοβαρά τις αποφάσεις και τις προτάσεις σου. Η εβδομάδα θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη ωστόσο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τις αρνητικές καταστάσεις, σε ζητήματα που υπάρχει έντονη κόντρα θα πρέπει να αποφύγεις τις απότομες ή σπασμωδικές αντιδράσεις.

Επανασύνδεση. Δημιουργική και εποικοδομητική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σε ήρεμους τόνους θα γίνουν οι συζητήσεις σας, αυτή τη φορά η κατάληξη σας θα είναι θετική. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαήμερου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικών προδιαγραφών.

Νέα γνωριμία. Θα σε αγαπήσει και θα σε εκτιμήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Με αυτό το άτομο από την αρχή θα νιώσεις ασφάλεια, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και δε θα πέσει έξω. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες, να δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς φοβίες, αυτό το άτομο θα γίνει σταθερό ταίρι μόνιμης και δεσμευτικής κατάληξης.

Σχέση- Γάμος. Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι περνάτε σε περίοδο αγάπης και συναισθηματικής ισορροπίας. Από κοινού θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με τον μέλλον του δεσμού σας, ό,τι σχεδιάσετε θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Σε περίπτωση που προσμένεις πρόταση επισημοποίησης δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει το μεγάλο βήμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα στραφείς προς την αναζήτηση σταθερής σχέσης, θα θελήσεις να ισορροπήσεις και να κατασταλάξεις. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα, το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα εντυπωσιαστεί από το στυλ σου. Θα ενθουσιαστείς, θα κινηθείς αυθόρμητα και το αποτέλεσμα δεν θα σε αποκαρδιώσει.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις το παρόν και το μέλλον της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις τέλος στις αμφιταλαντεύσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες υποσχέσεις. Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που ταλαιπωρήθηκες συναισθηματικά και ένιωσες αδικία ή έντονη απογοήτευση να ξέρεις πως τώρα όλα θα αλλάξουν . Μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σου, με δική του πρωτοβουλία θα γίνουν κινήσεις επανένωσης ή συμφιλίωσης. Η πρόταση που θα σου κάνει θα σου δώσει χαρά σου προτείνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείς.

Νέα γνωριμία. Θα βρεις επιτέλους το κατάλληλο άτομο για σένα, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ταιριαστό στο στυλ σου, στον χαρακτήρα σου και στις προτιμήσεις σου. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά και οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν. Θα γνωριστείς με ελκυστικό πρόσωπο που θα σου δώσει την δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Σχέση- γάμος. Τώρα θα ισορροπήσεις και θα ηρεμήσεις, θα τα βρεις με το πρόσωπο που αγαπάς, θα καταλήξετε σε απόφαση που θα έχει μελλοντικό αντίχτυπο. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα ανοιχτεί μεταξύ σας κουβέντα σχετικά με το μέλλον σας, το ταίρι σου θα αναγνωρίσει όλα όσα πρόσφερες, θα λάβεις πρόταση που θα σε ικανοποιήσει και θα σε δικαιώσει

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιείς, θα σε ενισχύσει με αισιοδοξία. Ανάγκη σου θα είναι η αναζήτηση και η περιπέτεια, η στάση σου θα είναι κοινωνική, ανέμελη και προσιτή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν πρέπει να επανασυνδεθείς ή να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Μάλλον θα φέρεις αναποδογυρίσματα μέσα στη σχέση σου, άστατη θα γίνει τη συμπεριφορά σου, θα θελήσεις να ξεγλιστρήσεις από δεσμά, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανανέωση. Έρχονται αναθεωρήσεις που θα έχουν θετική κατάληξη. Θα είσαι σε θέση να ρεγουλάρεις τις συναισθηματικές σου διακυμάνσεις, θα καταφέρεις να συγκρατηθείς και να ελέγξεις τα λόγια σου.

Επανασύνδεση. Θα βρεις τον σωστό τρόπο να συνδυάσεις γοητεία και εξυπνάδα και θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το πρώην ταίρι σου. Λίγο οι διπλωματικές εξηγήσεις που θα δώσεις, λίγο η εντυπωσιακή σου εμφάνιση θα βρεις τρόπο να λιώσεις τον πάγο και να επαναφέρεις τάξη και ισορροπία στις επαφές σας. Το νου σου στις υποσχέσεις που θα δώσεις, ό,τι πεις θα αναγκαστείς να το τηρήσεις.

Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το όμορφο πρόσωπο με την ελκυστική προσωπικότητα. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε τυπική συνομιλία, η μεταξύ σας συμπάθεια και οικειότητα θα οδηγήσει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο. Το ένα θα φέρει το άλλο και μέσα στο πενταήμερο θα γίνει ραντεβού που σε διαβεβαιώνω πως θα έχει κατάληξη σχέσης.

Σχέση- γάμος. Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε καινούργιο στάδιο. Ένα συμβάν θα σας βγάλει απ’ ανασφάλειες και επιφυλάξεις, τώρα δυνατοί και ενωμένοι θα καταρρίψετε εμπόδια. Η συναισθηματική σας συμμαχία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, κάτι που επιθυμείτε από κοινού, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, θα σου δώσει την ώθηση να απελευθερώσεις τις διαθέσεις σου και τον αισθησιασμό σου, θα κυνηγήσεις, θα διεκδικήσεις, και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σε συναρπάσει, εσύ θα κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ενθουσιασμός θα σε διακατέχει, δε αποκλείεται να είναι κάπως ασυνήθιστες οι προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, ωστόσο η εβδομάδα ίσως πιεστική να γίνει η συμπεριφορά σου, θα πιέσεις και θα απαιτήσεις με τρόπο που θα βγάλει πάθος και έντονη επιμονή. Προσοχή στις παθιασμένες εκδηλώσεις σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Ο καχύποπτος τρόπος σκέψης σου ίσως να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα.

Επανασύνδεση. Θα φωτιστεί όλο σου το ‘είναι’ τη στιγμή που θα αντικρίσεις μπροστά σου το πρώην ταίρι σου. Από την αρχή που θα ξεκινήσει η συζήτηση σας τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά θερμά και ξεκάθαρα. Στην συνάντηση σας θα ανοίξετε τις καρδιές σας, η αγάπη που υπάρχει μετά σας δεν θα σας αφήσει χωρισμένους.

Νέα γνωριμία. Ηλιοφάνεια θα φέρει στη ζωή σου η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις. Από τυχαίο γεγονός θα ανοίξεις συνομιλία με γοητευτικό πρόσωπο, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις άνοιγμα για περεταίρω επαφές. Με αυτό το άτομο η γνωριμία σας θα έχει μεγάλη πορεία και ευτυχισμένο τέλος.

Σχέση –Γάμος. Τερματίζουν οι τσακωμοί με το ταίρι σου, τώρα ήρθε η ώρα της ισορροπίας και της ευτυχίας. Λύνεται το ζήτημα που σας δημιουργούσε κόντρες και εκνευρισμούς, στα μέσα της εβδομάδας θα βγει στο φως μια αλήθεια, θα πειστείτε πως αυτό που υπάρχει μεταξύ σας είναι πραγματική αγάπη που δεν πρέπει να την δηλητηριάζετε άνευ λόγου και αιτίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Οι αισθησιακές σου διαθέσεις και η ανάγκη σου για ανανέωση προσιτή θα κάνουν τη στάση σου. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα βγεις έξω, θα βρεθείς με φιλικές παρέες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε βάλει στο στόχαστρο του, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει.

Σε σχέση. Συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Φεύγουν ανασφάλειες, ταχτοποιείς τις ψυχικές υποσυνείδητες φοβίες σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς με δυναμισμό. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρή και αισιόδοξη αντίληψη.

Επανασύνδεση. Αν τη θέλεις την επανασύνδεση τότε ετοιμάσου ο τροχός θα γυρίσει υπέρ σου. Τα γεγονότα θα εξελιχτούν με τέτοιον τρόπο που θα σημειωθεί αναποδογύρισμα στη σκέψη του πρώην σου συντρόφου. Μην εκπλαγείς αν η αδιαφορία που έδειχνε μετατραπεί σε έντονο πόθο.

Νέα γνωριμία. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου άτομο ικανό να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και να σε οδηγήσει στη σταθερή σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαράξεις καινούργια πορεία, μείνε σε ετοιμότητα έρχονται τυχερά συμβάντα!

Σχέση- Γάμος. Ανοίγει ο δρόμος για δέσμευση, λύνεται πρόβλημα που καθυστερούσε τα σχέδια σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα πάρει τέτοιου είδους εξέλιξη που πλέον εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αυτή τη φορά ό,τι προγραμματίσετε θα υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις και να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που στόχο θα έχει να κάνει μαζί σου μια σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τον τρόπο σκέψης σου. Είναι πολύ πιθανόν να σου τηλεφωνήσει πρώην ταίρι σου, θα ενθουσιαστείς και θα πράξεις με αμεσότητα.

Σε σχέση. Ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο προσοχή σε σκηνές ζήλειας, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις για γεγονότα που συνέβησαν, τελείωσαν, και δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναβγάζεις στην επιφάνεια. Ίσως να γυρίσει η σκέψη σου σε παρελθοντικές καταστάσεις, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου.

Επανασύνδεση. Μη βιάζεσαι φίλε μου Ιχθύ, θα είναι λάθος αν παρασυρθείς από το άγχος ή τις ανασφάλειες. Ο χωρισμός σου θα λήξει, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά, οι βιασύνες και οι πιέσεις θα φέρουν καθυστερήσεις και δυσκολίες. Για την ώρα δείξε ψυχραιμία , άσε τον χρόνο να κυλήσει, όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Νέα γνωριμία . Θα καθυστερήσει η νέα γνωριμία, στην προκειμένη φάση ακόμα και να βρεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, οι ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν στο επόμενο στάδιο. Η συμβουλή μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθεί γιατί το άγχος θα σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις βεβιασμένες αποφάσεις.

Σχέση – Γάμος. Σε μια πρόταση ή επιθυμία σου θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις την απαισιοδοξία να σε πάρει από κάτω. Οι δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές, αν δείξεις καλλιεργημένη υπομονή και χαλαρή επιμονή τότε θα δεις πως σταδιακά όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email