Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 6 ως 12/9

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα ξανασκεφτείς κάποιες καταστάσεις και ουσιαστικά θα αλλάξεις συναισθηματική τοποθέτηση. Διαφοροποιούνται οι αποφάσεις σου σχετικά με πρόσωπο που ήδη υπάρχει στη σκέψη σου ή στο στόχαστρο σου. Αν τα αισθήματα σου είναι κάπως μπερδεμένα τότε ακολούθα το ένστικτο σου, η διαίσθηση σου δε θα σε προδώσει. Θα καταφέρεις να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά και να πάρεις αποφάσεις.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να γίνει κάπως ρομαντική η διάθεση σου, θα νιώσεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να ζήσεις με το ταίρι σου ήρεμες στιγμές με ισορροπημένη επικοινωνία χωρίς εντάσεις και πείσματα. Η εβδομάδα να βγάλει στην επιφάνεια την απρόσωπη ή αποστασιοποιημένη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα εστιάσεις μόνο σε αυτά που σε ευχαριστούν και σε τονώνουν.

Επανασύνδεση. Η καλή σου τύχη θα βάλει το χεράκι της και θα στρώσει την κατάσταση, θα κόψει και ράψει συγκυρίες και γεγονότα, με αποτέλεσμα εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς να βρεθείτε αντικριστά ανταλλάσσοντας λόγια αγάπης. Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, η έλξη και η αγάπη σας θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια.

Νέα γνωριμία. Τυχερά γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο χώρο που εκεί θα γνωρίσεις τη μεγαλύτερη σου αγάπη. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου θα αποτελέσει συντροφικό ταίρι μελλοντικής πορείας.

Σχέση- γάμος. Αυτό που θέλεις θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Μια μεγάλη σου ευχή θα υλοποιηθεί, θα χαρείς και θα ευτυχίσεις. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για θέμα δέσμευσης, αν περιμένεις κάποια απάντηση θα είναι θετική. Μέσα στην εβδομάδα ένα ευχάριστο συμβάν θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα νιώσεις την ανάγκη να το γνωστοποιήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας, προσπάθησε να διατηρήσεις την κοινωνικότητα σου. Απελευθερώσου και κινήσου με άνεση, καλό θα είναι να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις, μη διστάσεις να εκδηλωθείς και να προτείνεις. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για να πάρεις ριζικές αποφάσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για νέα γνωριμία. Αν απογοητεύτηκες προσπάθησε να διαγράψεις τις παλιές πικρές ιστορίες, η παρουσία του Άρη στην Παρθένο θα τονώσει τον δυναμισμό σου.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση, θα σε αποτρέψει από τις υπερβολές και τις απότομες ή εγωκεντρικές αντιδράσεις. Κινήσου αισιόδοξα και αυθόρμητα, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τους προβληματισμούς και τις αγχωτικές καταστάσεις. Προχώρα σε αποφασιστικές ενέργειες, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ανανεωτικές αλλαγές.

Επανασύνδεση. Με δυναμικότητα και ευθύτητα θα αντιμετωπίσεις το πρώην ταίρι σου, η συναισθηματική σου τοποθέτηση θα βάλει καρδιές και αισθήματα στη σωστή τους θέση. Σε αυτή την παρτίδα νικητής θα είσαι εσύ, θα επιτύχεις την επανασύνδεση που θέλεις, με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο θα καταφέρεις να γίνουν δεκτοί οι όροι σου.

Νέα γνωριμία. Θα το κατακτήσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα πολιορκήσεις. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου και ευτυχώς θα αρπάξεις αμέσως την ευκαιρία να συνομιλήσετε. Με το σπαθί σου θα την κερδίσεις αυτή τη νέα γνωριμία, με τη γοητεία σου θα κερδίσεις την πρωταγωνιστική θέση στην καρδιά του.

Σχέση- Γάμος. Με το μεθοδικό σου πείσμα και την οργανωμένη σου επιμονή θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Θα στο πει το ναι που επιθυμείς , θα βρεις τρόπο να καθοδηγήσεις την κατάσταση και θα γίνει τελικά αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείς να επιτύχεις. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, δε αποκλείεται να υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε ή τσακωθήκατε. Θα τα βρείτε μεταξύ σας, θα δοθούν αναλυτικές και ουσιαστικές εξηγήσεις που θα λύσουν την παρεξήγηση, στο χέρι σου θα είναι επανένωση. Θα είναι καλή ιδέα να δώσεις το άνοιγμα για μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, οι συγκυρίες θα στρώσουν το κατάλληλο έδαφος.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βγεις από τους συναισθηματικούς μετεωρισμούς και τις διφορούμενες σκέψεις, θα καταφέρεις να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα και να σταθεροποιηθείς. Φεύγει η εσωτερική ένταση και η ανασφάλεια, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα δώσεις τροφή στις αμφιβολίες. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά και να κινηθείς με συναισθηματική ωριμότητα.

Επανασύνδεση. Φαεινή ιδέα ή αφορμή θα σε οδηγήσει στη σωστή προσέγγιση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου φανερωθεί ο τρόπος για να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου. Απρόοπτο συμβάν θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς.

Νέα γνωριμία. Σε παροτρύνω να το ακολουθήσεις πιστά το καινούργιο πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί. Τα γεγονότα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, θα σου φέρουν ευτυχισμένη κατάληξη. Η γνωριμία που θα κάνεις δεν θα είναι καθόλου ανούσια ή περαστική, αντιθέτως θα είναι ουσιαστική, θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα σου αναλογεί.

Σχέση – Γάμος. Αυτό που θα συμβεί το περιμένεις πολύ καιρό τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, θα εκπλαγείτε. Ανακτάτε δυνάμεις επανέρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, ευχάριστο γεγονός θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, ξεκινάτε νέα σχέδια. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα εστιάσεις στη λογική πλευρά των καταστάσεων. Δοτική και σκεπτόμενη θα είναι η στάση σου, προσοχή θα δείξεις στις επιλογές σου, θα σκεφτείς πολύ καλά σε ποιο άτομο θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου. Συγκεκριμένες θα είναι οι προτιμήσεις σου, ουσιαστικά θα αναζητήσεις σταθερότητα και όχι περιστασιακές επαφές. Θα υπάρξουν επικοινωνιακές ευκαιρίες, καλό θα είναι να μην έχεις κάθετη ή απορριπτική στάση.

Σε σχέση. Οργάνωσε τις ενέργειες σου, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ανοίγματα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου, εσύ απλά θα πρέπει να αποφύγεις τις αντιφατικές ή μπερδεμένες επιθυμίες, αν προσπαθήσεις να σταθεροποιηθείς θα το καταφέρεις. Φεύγουν οι εναλλαγές και κυκλοθυμίες, ισορροπημένες θα είναι οι αντιδράσεις σου, συνειδητά θα αρνηθείς να δώσεις έκταση σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Δημιουργικές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, η κατάληξη θα σε ικανοποιήσει.

Επανασύνδεση. Μη βιάζεσαι φίλε μου Καρκίνε άσε την ανυπομονησία στην άκρη, με το ζόρι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Ο χωρισμός δεν γίνεται να λήξει με πιέσεις, το καθετί θέλει τον τρόπο του και κυρίως τον χρόνο του. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό τότε θα έχεις τα ακριβώς ανάποδα αποτελέσματα. Δείξε αδιαφορία, άσε τον χρόνο να κυλήσει όλα θα ‘έρθουν στην ώρα τους.

Νέα γνωριμία. Θα καθυστερήσει η νέα γνωριμία, στην προκειμένη φάση ακόμα και να βρεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, οι ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν στο επόμενο στάδιο. Η συμβουλή μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθεί γιατί το άγχος θα σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, θα κάνεις πράξεις για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις.

Σχέση – Γάμος. Δύσκολη θα είναι η εβδομάδα σου θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις την απαισιοδοξία να σε πάρει από κάτω. Οι δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές, αν δείξεις καλλιεργημένη υπομονή και ψυχραιμία τότε θα δεις πως σταδιακά όλα θα γυρίσουν υπέρ σου. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ουσιαστικές επαφές και δημιουργικά επικοινωνιακά ανοίγματα θα έχεις μέσα στην εβδομάδα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς με αμεσότητα και ζωτική διάθεση. Θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις να φλερτάρεις ακόμα και να κάνεις νέες γνωριμίες. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Κράτα δεχτική στάση, αν προσπαθήσεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου θα το καταφέρεις.

 Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά, θα σκεφτείς αντικειμενικά, η σκέψη σου θα είναι λογική. Με τον ορθολογισμό σου θα καταφέρεις να βρεις λύσεις, θα εξακριβώσεις και θα αναθεωρήσεις σχετικά με θέματα που σου δημιουργούν άγχος ή αρνητισμό. Συζήτησε με το ταίρι σου, φανέρωσε τις επιθυμίες σου θα βρεις συναισθηματική κατανόηση και υποστήριξη.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει ένα πολύ περίεργο συμβάν που θα αναποδογυρίσει τη σκέψη σου και κυρίως την καρδιά σου. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις ριζικά στόχους και βλέψεις, ίσως να σταματήσεις να επιθυμείς πλέον το πρώην ταίρι σου.

Νέα γνωριμία. Με ιδιαιτέρως θερμό μάτι θα δεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Θα ερωτοχτυπηθείς θα ξεχάσεις παρελθόν αλλά και παρόν. Θα τα αφήσεις όλα πίσω σου και θα ξεκινήσεις νέα αρχή με ολοκαίνουργιο πρόσωπο, θα είσαι σε θέση να ρισκάρεις και δεν θα χάσεις.

Σχέση – Γάμος. Ορεξάτη θα είναι η διάθεση σου, χαρούμενη και αισιόδοξη η στάση σου, θα προσεγγίσεις τις καταστάσεις από διαφορετική οπτική. Με ενθουσιασμό θα αντιμετωπίσεις τα απρόοπτα, ναι μεν η στάση σου θα είναι παρορμητική, ωστόσο συνειδητά θα καταφέρεις να αποφύγεις τις ακρότητες. Έλξη και αισθησιασμό θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου, η συμπεριφορά σου θα είναι απρόβλεπτη αλλά θετική. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η βασική σου ανάγκη θα είναι να σταθμεύσεις συναισθηματικά σε ένα ταιριαστό ταίρι, ουσιαστικά θα αναζητήσεις μια σταθερή μόνιμη σχέση. Το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στις επαφές και στις γνωριμίες που θα έχουν σοβαρές προοπτικές, θα θελήσεις σταθερό έδαφος. Βγαίνεις από τάσεις αναποφασιστικότητας, οι επιθυμίες σου θα είναι ξεκάθαρες, η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με ξεκάθαρο και άμεσο τρόπο, οι απόψεις σου θα είναι σταθερές και οι επιθυμίες σου συγκεκριμένες. Θα είσαι σε θέση να προτείνεις και να κατευθύνεις, το αποτέλεσμα θα είναι αισιόδοξο. Θα καταφέρεις να ανανεωθείς συναισθηματικά, οργανώνεσαι και βγαίνεις από το άγχος, θα μπορέσεις να βάλεις φρένο στην ανασφάλεια και στις άτοπες φοβίες.

Επανασύνδεση. Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δεν θα προκύψει από τηλεφώνημα αλλά απ’ μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ιδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, το συμβάν θα το θωρήσετε σημάδι της μοίρας.

Νέα γνωριμία. Ξέρεις να κερδίζεις με την ομιλία σου και την επικοινωνιακή σου μέθοδο γι αυτό η προσέγγιση σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του, και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Σχέση- γάμος. Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Διαφόρων ειδών σκέψεις θα απασχολήσουν το μυαλό σου, είναι πολύ πιθανόν το ενδιαφέρον σου να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη παρελθοντική σου σχέση που νιώθεις πως το ζήτημα δεν έχει τελειώσει οριστικά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες, οι επικοινωνιακές συγκυρίες θα είναι θετικές. Ίσως να περάσεις από ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο στην πορεία θα μπορέσεις να κατασταλάξεις.

Σε σχέση. Εσύ που θέλεις να περάσεις σε διεκδικήσεις οργανωμένη θα πρέπει να είναι η στάση σου. Θα δοθούν οι εξηγήσεις που απαιτούν κάποιες συγκεκριμένες και μπερδεμένες καταστάσεις, θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να οργανώσεις τον δεσμό σου.

Επανασύνδεση. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό κάποιες καταστάσεις δεν είχαν την αναμενόμενη εξέλιξη, ενδεχομένως να ταλαιπωρήθηκες συναισθηματικά, τώρα όμως θα αποζημιωθείς. Μέσα στην εβδομάδα θα εμφανιστεί το πρόσωπο που διατηρείς στην καρδιά σου, η πρόταση που θα σου κάνει θα σου δώσει χαρά.

Νέα γνωριμία. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος, θα νιώσεις πως επιτέλους βρήκες το κατάλληλο άτομο για να το ερωτευτείς και να το αγαπήσεις. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά και οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν. Θα γνωριστείς με ελκυστικό πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερής σχέσης .

Σχέση- γάμος. Τώρα θα ισορροπήσεις και θα ηρεμήσεις, θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα καταλήξετε σε απόφαση που θα έχει μελλοντικό αντίχτυπο. Λύνεται μια διαφωνία που αποτελούσε αιτία στασιμότητας, πριν κλείσει η εβδομάδα θα ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία δέσμευσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα σκεφτείς σε βάθος και θα κινηθείς συνειδητοποιημένα. Τα ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις με αμεσότητα, ίσως να επαναπροσδιορίσεις κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις, θα είναι ευνοϊκή χρονική στιγμή για να προσπαθήσεις να τα ξαναβρείς με πρώην ταίρι σου. Φεύγει η άρνηση και η πεισματική αντίδραση, η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κινηθείς ισορροπημένα.

Σε σχέση. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σου, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς το ταίρι σου, ωστόσο ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να βγεις από τις ανασφάλειες. Προσπάθησε να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου, η διάθεση σου θα είναι ειρηνική και ρομαντική, εκδηλώσου στο ταίρι σου. Σε συζητήσεις σχετικά με θέματα μελλοντικής εξέλιξης θα καταφέρεις να σκεφτείς σοβαρά, οι υποσχέσεις θα είναι βάσιμες.

Επανασύνδεση. Κάτι σε μπερδεύει φίλε μου Σκορπιέ, κάτι σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα κατά συνέπεια και σε λάθος εκτιμήσεις. Ίσως να είναι οι ανασφάλειες σου, ίσως να είναι η ανυπομονησία σου, πάντως υπάρχει ένα δικό σου προσωπικό θέμα που δεν σε αφήνει να καταλάβεις πως σκέπτεται το πρώην ταίρι σου και τι αναμένει από σένα.

Νέα γνωριμία. Θα συνομιλήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, όμως δεν θα είσαι σε θέση να καταλάβεις αν θέλει σχέση ή αν επιθυμεί μόνο χαλαρές επιφανειακές επαφές. Επειδή για την ώρα το τοπίο θα είναι θολό, η ορατότητα σου περιορισμένη, γι αυτό πάρε χαλαρά την κατάσταση, μείνε για την ώρα στη θέση του παρατηρητή.

Σχέση – Γάμος. Κάτι θα παρεξηγήσεις γι αυτό δεν θα μπορείς να εξηγήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει. Μέσα στην εβδομάδα κάποια πράγματα θα τα νιώσεις μπερδεμένα, θα τα θεωρήσεις ανεξήγητα.  Η εκδοχή ότι χάνετε ο έλεγχος θα είναι τελείως λανθασμένη, για την ώρα απέφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη σκέψη σου και να ανασυγκροτηθείς. Θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά, ευνοϊκό άνοιγμα θα υπάρξει με πρόσωπο που από καιρό σε ενδιαφέρει, ένα τηλεφώνημα θα είναι άκρως ουσιαστικό. Οι συγκυρίες θα είναι υπέρ σου, θα δώσουν άνοιγμα προσωπικών επαφών, προσπάθησε να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να κινηθείς με αμεσότητα. Προμηνύεται ραντεβού που θα είναι στο χέρι σου να καταλήξει σε έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Ίσως να είναι κάπως αυστηρή η κριτική που θα ασκήσεις στο ταίρι σου, ωστόσο τα επιχειρήματα σου θα είναι βάσιμα. Θα καταφέρεις να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ο ορθολογισμός που θα σε διακρίνει θα σε βοηθήσει να πράξεις σωστά. Η στάση σου θα είναι σκεπτόμενη δεν θα υπάρξουν παρορμητικές αντιδράσεις και εγωιστικά πείσματα, θετικές απαντήσεις θα λάβεις στις προτάσεις που θα κάνεις.

Επανασύνδεση. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αναμονής ή της απόστασης, περνάς σε στάδιο συμφιλίωσης και επανένωσης. Τώρα και εσύ και το πρώην ταίρι σου διδαχτήκατε από τα λάθη σας, ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, θα ξεκινήσετε τη σχέση σας και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία. Κάνεις δεν ξεφεύγει από το πεπρωμένο του. Της μοίρας γραφτό σου θα είναι το πρόσωπο που θα συναντήσεις, θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να καταφέρετε να γνωριστείτε. Οποίες κι αν είναι οι συνθήκες της γνωριμίας σας ένα πράγμα να ξέρεις, εσείς οι δυο θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε, ο δεσμός που θα γίνει θα φτάσει στο μακρινό μέλλον

Σχέση – Γάμος. Οι κόποι σου και οι προσπάθειες σου έπιασαν τόπο, τώρα θα απολαύσεις τα κερδισμένα, θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς στο έπακρο. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό για το οποίο αγωνίστηκες, καταφθάνει γεγονός χαράς και ευτυχίας. Ενδέχεται να αφορά πρόταση γάμου ή ίσως να πρόκειται για ζήτημα πολύ πιο ευτυχές και σοβαρό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, θα δοθούν αφορμές για συναντήσεις και για εξομολογητικές συνομιλίες, δεν θα λείψουν τα συμφιλιωτικά ανοίγματα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι θετική και δεν θα σε προδώσει, δείξει εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου. Στις αποφάσεις θα είσαι σε θέση να τις πάρεις σχετικά γρήγορα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βγεις από το πείσμα και την εσωτερική ένταση, φεύγουν οι ανυπόστατοι προβληματισμοί. Ισορροπείς συναισθηματικά και κατασταλάζεις, δεν θα υπάρξουν διλλήματα και αντιφάσεις. Τακτοποιούνται τα ζητήματα που σου δημιουργούν άγχος, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τη σχέση σου καθώς και τις καθημερνές επαφές με το ταίρι σου. Συζήτησε ελεύθερα χωρίς υπεκφυγές και κομπιάσματα, μη προσπαθήσεις να κρύψεις αυτό που αισθάνεσαι και σκέπτεσαι.

Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να κάνεις το τέλος αρχή. Θα είσαι σε θέση να παραδεχτείς τα λάθη σου, να διατυπώσεις τα λάθη που έκανε το πρώην ταίρι σου, και να περάσεις σε δυναμική επανόρθωση. Μέσα στην εβδομάδα η αποφασιστικότητα σου και η ισχυρή σου θέληση θα ανατρέψουν την αρνητική κατάληξη, ο χωρισμός θα γίνει επανένωση.

Νέα γνωριμία. Θα τολμήσεις να ξεκινήσεις νέα σχέση και θα σου βγει σε καλό. Ενθουσιασμό θα νιώσεις με τις φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα ρισκάρεις να εμπιστευτείς τα λόγια που θα ακούσεις και δεν θα απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ξεκίνημα, σε διαβεβαιώνω πως όλα θα πάνε καλά!

Σχέση- γάμος. Θα έχεις τη θέληση να φέρεις τα πάνω κάτω και τη δύναμη να ανατρέψεις τα γεγονότα. Επιθυμείς αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και θα καταφέρεις να αποτινάξεις αναστολές που φράζουν την ψυχική σου ικανοποίηση. Σήμερα θα αποδείξεις στο ταίρι σου πως λανθασμένα νομίζει πως μπορεί να σε περιορίσει ή να καθοδηγήσει τις επιθυμίες σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ίσως να σε βάλει σε σκέψεις επανασύνδεσης. Η διάθεση σου θα είναι συγκαταβατική, θα μπορέσεις να εξηγήσεις τις καταστάσεις με ορθολογισμό, ουσιαστικά θα εστιάσεις στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την τρόπο που θα κινηθείς, ανάγκη σου θα είναι η οριστική κατάληξη. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις χρονοτριβές.

Σε σχέση. Φεύγουν οι διφορούμενες ή μπερδεμένες καταστάσεις, με το ταίρι σου θα μιλήσετε ξεκάθαρα τόσο για παροντικά θέματα, όσο και για μελλοντικά. Θα υπάρξει επικοινωνιακή ισορροπία, θα βρείτε την άκρη του νήματος και θα προχωρήσετε με το ταίρι σου δημιουργικά. Συνεννόηση θα υπάρξει μεταξύ σας, ίσως να οργανώσετε από κοινού κάτι συγκεκριμένο που το σκέπτεστε από καιρό.

Επανασύνδεση. Το αν θα προκύψει επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός θα εξαρτηθεί από την βάση στην οποία στηριζόταν ως τώρα η παλιά σου σχέση. Τα αισθήματα σας ήταν αληθινά; Η μήπως επιφανειακά και ψεύτικα; Τώρα θα συνειδητοποιήσεις αν το άτομο που προσμένεις νιώθει αληθινή αγάπη για σένα ή αν αυτό που νιώθεις είναι απλά και μόνο μια ψευδαίσθηση.

Νέα γνωριμία. Σημαδιακή θα είναι η νέα γνωριμία στη ζωή σου. Θα μπει στην καθημερινότητα σου πρόσωπο που θα βρει τρόπο να αφήσει τη σφραγίδα του στην καρδιά σου. Με αυτό το άτομο θα νιώσεις αισθήματα και θα ζήσεις καταστάσεις που δεν θα σβηστούν από τη μνήμη σου. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα και οι εξελίξεις δεν θα βρίσκονται υπό τον έλεγχο σου.

Σχέση- γάμος. Σεισμική δόνηση σου έρχεται, το θέμα είναι που θα βρεις να πιαστείς για να στηριχτείς. Ένα γεγονός θα σε βγάλει εκτός πορείας όχι όμως και εκτός σχέσης. Ναι μεν θα ταρακουνηθείς, θα δοκιμαστούν τα θεμέλια του δεσμού σου, ωστόσο τίποτα δεν πρόκειται να ισοπεδωθεί. Τώρα θα αποκαλυφθούν τα συναισθηματικά όρια, θα συνειδητοποιήσετε την έκταση της αγάπης σας. 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Σταθεροποιείσαι συναισθηματικά προσγειώνεσαι και αρχίσεις να σκέπτεσαι αντικειμενικά. Η εβδομάδα, ναι μεν θα διατηρηθεί ο ρομαντισμός σου, ωστόσο θα είσαι σε θέση να υπολογίσεις και τη ρεαλιστική όψη της κάθε κατάστασης. Θα αναλύσεις τα γεγονότα και θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς δραστικά. Βγαίνεις από τη στασιμότητα ή την ονειροπόληση, έρχονται ουσιαστικές εξελίξεις.

Σε σχέση. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σου, ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, με το ταίρι σου θα μιλήσετε αναλυτικά και θα συνεννοηθείτε. Θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις τις συναισθηματικές βάσεις του δεσμού σου, δεν θα λείψουν οι συζητήσεις γύρω από θέματα οργάνωσης και εξέλιξης. Ουσιαστικά θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, ηρεμεί η ψυχολογία σου, με το ταίρι σου θα εστιάσετε στις κοινές σας επιθυμίες και σε αυτά που σας ενώνουν σαν ζευγάρι.

Επανασύνδεση. Θα σε ξαφνιάσει το τηλεφώνημα που θα λάβεις από το πρόσωπο που προσμένεις. Λήγει το μεταβατικό στάδιο, με τη συνάντηση που θα προκύψει μεταξύ σας ουσιαστικά θα τερματίσει ο χωρισμός και η απόσταση, θα γίνει ξεκίνημα δεύτερης αρχής. Η υπόσχεση που θα λάβεις θα είναι ειλικρινής και θα τηρηθεί.

Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα σου συστήσουν, σου δίνω τη συμβουλή να μην περιορίσεις την έκταση που θα πάρουν τα αισθήματα σου. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς και δεν θα απογοητευτείς. Θα φέρει τύχη και χαρά στη ζωή σου, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία , η σχέση που θα γίνει θα έχει μακροχρόνια διάρκεια.

Σχέση- γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, κάτι που θα σου προτείνει θα σε ενθουσιάσει, θα νιώσεις πως ανοίγεται ένας καινούργιος ορίζοντας στη ζωή σου. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου κρατάει χρόνια δεν αποκλείεται η πρόταση που θα ακούσεις να αφορά επισημοποίηση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email