Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 18 ως 24/10

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, ατίθαση, αυθόρμητη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα φλερτάρεις σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, γι' αυτό, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου, βασίσου στο ένστικτο σου.

Σε σχέση. Ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο κλείσιμο της εβδομάδας, ενδεχομένως να μην λείψουν οι συγκρούσεις. Ζήλειες και καχυποψίες θα οδηγήσουν σε παθιασμένες ενέργειες με κατάληξη τις έντονες συναισθηματικές δονήσεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου.

Επανασύνδεση: Ετοιμάσου για έντονες ερωτικές στιγμές, φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως θερμή. Εσύ και το πρώην ταίρι σου θα συναντηθείτε αρχές του εξαήμερου, από την πρώτη στιγμή της συνομιλία σας θα αφήσετε στην άκρη τις εγωιστικές εντάσεις, θα εστιάσετε στην ερωτική σας έλξη και χημεία. Το ραντεβού θα κλείσει με ερωτική ένωση.

Νέα γνωριμία: Σε απρόσμενη στιγμή θα χτυπήσουν ερωτικά καμπανάκια, θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς. Αυτό το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, από την αρχή θα σε κάνει να νιώσεις μια ανεξήγητη ερωτική έλξη, δε θα παίρνεις τα μάτια σου από πάνω του. Η πρώτη σας συνομιλία θα κλείσει με υπόσχεση για συνάντηση, η πρώτη σας συνάντηση θα κλείσει με αρχή σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Τερματίζουν οι θυμοί και οι εντάσεις, εσύ και το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσετε πως εφόσον υπάρχει έλξη και πάθος μεταξύ σας, άρα γιατί να αναλώνεστε σε ασήμαντα κονταροχτυπήματα. Οι εβδομάδα σου θα είναι ερωτική, συμφιλιωτική, από κοινού θα πάρετε αποφάσεις για μελλοντικά ζητήματα, κάποιοι από εσάς θα κάνετε το βήμα να συγκατοικήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ανανεώνεις τις αναζητήσεις σου, δε θα σταθείς στα παλιά, με αισιοδοξία και αυθορμητισμό θα προχωρήσεις μπροστά. Την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις είναι πολύ πιθανόν να την απορρίψεις ή για την ώρα θα αποφύγεις να δώσεις οριστική απάντηση. Θα έχεις προσιτή στάση στα καινούργια πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν, θα σου δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου για να μην δημιουργήσεις μπερδέματα.

Σε σχέση. Τερματίζουν ανησυχίες και ανασφάλειες, θα εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Η στάση σου θα είναι θερμή, ανέμελη και ομιλητική, απομακρύνεις καταστάσεις και υποθέσεις που χαλούν την ψυχολογία σου και την ισορροπία της σχέσης σου. Ίσως να το ζηλέψεις το ταίρι σου, το νου σου στις σκηνές που θα δημιουργήσεις, καλό θα είναι να περιοριστούν οι καχυποψίες.

Επανασύνδεση: Μη σε τρομάξει ο έντονος διάλογος που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σου φανερώνω πως θα σου βγει σε καλό. Θα συναντηθείτε, θα μαλώσετε, θα υψώσουν οι φωνές και στο τέλος όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση. Ουσιαστικά θα βγάλετε τα εσώψυχά σας, θα αλληλοκριθείτε και πολύ απλά θα συνειδητοποιήσετε πως αγαπιέστε.

Νέα γνωριμία: Θα προκύψει νέα γνωριμία, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, αλλά θα υπάρχει και ένα ‘‘αλλά’’. Θα πάρει η εξέλιξη την πορεία που εσύ θα θέλεις; Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα σε δυσκολέψει, θα υπάρξουν διαφορές ως προς τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας. Ναι μεν η ερωτική σας έλξη θα είναι αμοιβαία και έντονη, ωστόσο θα υπάρξουν σκέψεις και προβληματισμοί.

Σχέση – Γάμος: θα φαγωθείς με το ταίρι σου, φίλε μου Ταύρε, θα σου το βγάλει το κόκκινο πανί, προσοχή στις αντιδράσεις σου. Δεν είναι ανάγκη να τα πάρεις όλα τοις μετρητοίς, σε συμβουλεύω η ακοή σου να είναι επιλεκτική. Θα βγουν παράπονα στη φόρα, θα υψωθούν οι φωνές, στο τέλος όμως το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Δίδυμε, θα στοχεύσεις στην νέα γνωριμία και όντως θα βρεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, όμως το θέμα είναι τι είδους σχέση θέλεις να αποκτήσεις. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν σε ενδιαφέρουν οι περιστασιακές επαφές ή αν επιθυμείς έναν σταθερό δεσμό. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου δώσει την ευκαιρία για σχέση, σε συμβουλεύω να κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια, αυτό το άτομο καλό θα είναι να μην το χάσεις.

Σε σχέση. Θα νιώσεις την ανάγκη και την επιθυμία να απελευθερώσεις τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου. Βασική σου επιθυμία θα είναι να δώσεις καινούργιο νόημα στη σχέση σου. Εξομολογήσεις και θερμά λόγια θα ακουστούν στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα εκδηλωθούν με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο, σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις.

Επανασύνδεση: Έρχεται ταίρι από το παρελθόν, ίσως να είναι κάπως σκηνοθετημένη η εμφάνισή του, έμμεσα ή άμεσα θα μεσολαβήσει ένα τρίτο άτομο και θα βρεθείτε ξαφνικά σε συνομιλία τετ α τετ. Ανοιχτά και ξεκάθαρα θα σου προτείνει επανασύνδεση, στο χέρι σου θα είναι η κατάληξή σας.

Νέα γνωριμία: Κάποιος τρώγεται εδώ και πολύ καιρό να σου μιλήσει, να σου ανοιχτεί ερωτικά. Αυτό το άτομο φυσιογνωμικά το γνωρίζεις, θέλει να σε πλησιάσει και μέσα στη εβδομάδα θα βρει δίοδο να τρυπώσει στην καρδιά σου. Σε απρόοπτη στιγμή θα σε ξεμοναχιάσει, με την καλή την έννοια, θα σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, ετοιμάσου, θα ακούσεις ερωτική εξομολόγηση!

Σχέση – Γάμος: Θα βρεις τον τρόπο να λύσεις ένα πρόβλημα μέσα στη σχέση σου ή αν δεν πρόκειται για πρόβλημα αλλά για πρόταση, θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εκμαιεύσεις από το ταίρι σου θετική απάντηση. Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχημένη κατάληξη κάτι που το επιθυμείς από καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ανέμελος ερωτισμός θα διακρίνει τις πράξεις σου αυτή την εβδομάδα. Αυτή τη φορά θα φλερτάρεις με τρόπο κάπως αόριστο, οι απορίες που θα δημιουργήσεις στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ελκυστικότητα σου. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού που θα αποτελέσει έναρξη περαιτέρω επαφών. Το αν οι συναντήσεις που θα ξεκινήσεις θα καταλήξουν σε δεσμό αυτό θα εξαρτηθεί από τις δικές σου διαθέσεις και προθέσεις.

Σε σχέση. Την περιέργεια σου θα ενισχύσει η εβδομάδα αυτή. Καχύποπτη θα είναι η σκέψη σου, οι κινήσεις σου θα είναι ερευνητικές, οποιαδήποτε πράξη κάνει το ταίρι σου θα την περάσεις από κόσκινο. Σου δίνω τη συμβουλή, να αποβάλεις τις σκοτεινές σκέψεις, δείξε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, θα πειστείς για τα ακέραια αισθήματα που τρέφει για σένα το πρόσωπο που αγαπάς. Στο κλείσιμο του εξαήμερου ξεκάθαρα λόγια θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις συναισθηματικά.

Επανασύνδεση: Έρχονται συνειδητοποιήσεις βαθιές και ιδιαιτέρως εποικοδομητικές. Τα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα, θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου ή όχι. Τώρα θα είσαι σε θέση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, θα εξαλείψεις φοβίες και ανασφάλειες.

Νέα γνωριμία: Εντός του εξαήμερου θα σου αποκαλυφθεί ερωτικά πρόσωπο που μέχρι τώρα σου άφηνε να καταλάβεις πως το ενδιαφέρον του είναι μόνο φιλικό. Από καιρό τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα και πλέον θα πάρει την απόφαση να σου εκδηλωθεί ξεκάθαρα. Προσοχή να μην αιφνιδιαστείς, η έκπληξη θα είναι μεγάλη.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Καρκίνε, οι ανασφάλειες που δηλητηριάζουν τα αισθήματα σου έχουν όντως πραγματική βάση; Στην παρούσα φάση θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σου αποδείξουν πως οι φοβίες σου είναι ανυπόστατες. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, σε αγαπάει, σε εκτιμάει, είναι λάθος να γίνεσαι θύμα αμφιβολιών.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική, εκδηλωτική, και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα φλερτάρεις, θα αναζητήσεις την ανανέωση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή αν θα προχωρήσεις τις επαφές σου με το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα υπάρξουν ανοίγματα για άμεσες προσεγγίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα αξιοποιήσεις τα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στα εσωτερικά μπερδέματα, οι επιθυμίες σου ενδεχομένως να μην είναι σταθερές. Από την μια θα θελήσεις ασφάλεια, βάσεις, και συναισθηματικά στηρίγματα, από την άλλη θα θεωρήσεις κάποια δεδομένα ανιαρά, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Σκέψου πολύ καλά τα λόγια σου και τις ενέργειες σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να μπερδέψεις ή να διχάσεις το ταίρι σου.

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, από τυχαίο συμβάν θα βρεθείτε στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή, αυτή την απρόοπτη συνάντηση θα τη νιώσεις ως καρμικό σημάδι. Η έλξη που θα φανερωθεί, θα είναι πολύ πιο δυνατή από το πείσμα, θα είναι σωστή η επιλογή σας να παρατήσετε τους εγωισμούς και να αφεθείτε στα αισθήματά σας.

 

Νέα γνωριμία: Μοιραία θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, θα υπάρξει μια σειρά από καρμικές συγκυρίες, προκειμένου να πέσει στο δρόμο σου το συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο, για το οποίο θα νιώσεις ανεξήγητη έλξη. Από την πρώτη στιγμή θα αισθανθείς πως δεν πρόκειται για κάτι πρόχειρο ή περαστικό. Θα γίνει δεσμός, αυτό το άτομο θα ριζώσει στην ερωτική σου ζωή.

Σχέση – Γάμος: Είσαι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλης σου ευχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί ευτυχισμένο γεγονός, ίσως επισημοποίηση, ίσως γάμος. Σε περίπτωση που ήδη υπάρχει δέσμευση, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει ερχομός νέου μέλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα περνάς σε δυναμική και αποφασιστική δράση, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή. Η σκέψη σου θα είναι θετική και τολμηρή, τώρα θα απελευθερωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Επιθυμία σου θα είναι να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν να βγεις από την ανία. Η εβδομάδα θα φέρει ισορροπημένα αισθήματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις σας. Αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα, οι ενέργειες σου θα είναι μελετημένες και θα πιάσουν τόπο.

Επανασύνδεση: Άρον-άρον θα βάλεις μπρος για επανασύνδεση, θα σε πιάσει μια ξαφνική μανία να τερματίσεις τη στασιμότητα, θα θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Η στάση σου θα είναι αυθόρμητη, παρορμητική, ωστόσο οι δυναμικές σου κινήσεις δε θα αποδειχτούν λάθος. Θα περάσεις σε άμεσες προτάσεις και θα λάβεις θετικές απαντήσεις.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει σε τέτοιο βαθμό, που ουσιαστικά θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις δυνάμεις. Θα αποκτήσεις ορμή και δυναμισμό, θα ερωτευτείς και θα βαδίσεις μπροστά, στόχος σου θα είναι να ζήσεις αυτή την καινούργια σχέση που θα προκύψει, με πάθος και χωρίς αναστολές.

Σχέση – Γάμος: Επαναστατική θα είναι η διάθεσή σου, εξάρσεις θα σημειωθούν από την πλευρά σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να αλλάξεις το κατεστημένο της σχέσης σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι δυναμικές, τολμηρές, ίσως και ακραίες.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε παρακινήσει να φλερτάρεις και να βγάλεις στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σου. Είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα σε ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύεται σχέση αμοιβαίων αισθημάτων. Στα μέσα της εβδομάδας, οι ξεκάθαρες κουβέντες θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ευνοϊκές ως προς τις επιθυμίες σου. Θα ξεκαθαρίσεις τις βλέψεις σου γύρω από θέματα μελλοντικής πορείας και δεσμεύσεων. Η εβδομάδα θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να πάρετε ώριμες και σκεπτόμενες αποφάσεις που ουσιαστικά θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία σας.

Επανασύνδεση: Σε ξαφνική και απρόοπτη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνο σου, δε θα πιστεύεις αυτά που θα ακούς. Μετανιωμένο θα επιστρέψει το πρώην ταίρι σου, μεταλλαγμένη θα δεις τη στάση του, θα σου δημιουργηθούν περίεργες απορίες. Να τα εμπιστευτείς τα λόγια που θα σου πει, όποια υπόσχεση σου δώσει θα την τηρήσει.

Νέα γνωριμία: Γοητευτικό και λαμπερό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα είσαι σε θέση να μαγνητίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Ένα συγκριμένο πρόσωπο θα σου δείξει θερμό ενδιαφέρον, θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει με την ευγενική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις γνωριμία μελλοντικών και δεσμευτικών προδιαγραφών.

Σχέση – Γάμος: Αυτή τη φορά θα καταφέρεις να συνδυάσεις εξυπνάδα με διπλωματία και ταχύτητα, συνεπώς θα φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου πριν αυτό σε φέρει στα δικά του. Θα γίνει αυτό που θέλεις, θα έχεις τη δυνατότητα να πείσεις και να κατευθύνεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις για ένα πρώην ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να στραφείς προς την επανασύνδεση. Σωστή θα είναι η διαίσθηση σου, ότι νιώσεις και ότι προβλέψεις θα βγει αληθινό. Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μίλα ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές, θα καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που επιθυμείς.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση και ένταση, εξάρτηση και πάθος θα κάνουν την εμφάνιση τους. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, ωστόσο ότι και αν προηγηθεί στο τέλος θα σας ενώσει δυνατή και αμοιβαία έλξη. Διαίσθηση και διορατικότητα θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θα βρεις τρόπο να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

Επανασύνδεση: Κλειστή θα είναι η συμπεριφορά σου, φίλε μου Σκορπιέ, δε θα δώσεις στο πρώην ταίρι σου το άνοιγμα για εξηγήσεις ή επανορθώσεις. Κάπως κάθετη και παγωμένη θα είναι η στάση σου, αυτό που θα θέλεις, είναι να βγεις από πιεστικές καταστάσεις και να μείνεις με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

Νέα γνωριμία: Απρόσιτη και απόμακρη θα είναι η στάση σου, δε θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ωστόσο μέσα σε οικείο σου περιβάλλον θα κάνει την εμφάνιση του ένα καινούργιο πρόσωπο, που στην πορεία ερωτικά δε θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο. Ίσως η τωρινή εβδομάδα να μην έχει εξελίξεις, θα έχει όμως η επόμενη.

Σχέση – Γάμος: Μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις και επειδή θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου, γι’ αυτό θα επιλέξεις να απομονωθείς, προκειμένου να σκεφτείς. Πάρε το χρόνο σου, το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου δεν πρόκειται να σε πιέσει. Θα έχεις μια ήρεμη εβδομάδα, σκέψου και αναλόγως πράξε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, θα φλερτάρεις με αυθορμητισμό, είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στον ανέμελο ρυθμό ζωής χωρίς δεσμεύσεις και προβληματισμούς. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα φέρουν άμεσα ανοίγματα, θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η εσωτερική σου ορμή θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Η οικειότητα και η επικοινωνιακή σου στάση θα φέρουν δημιουργική κατάληξη στις προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, ίσως να πρέπει να αποφασίσεις αν στοχεύεις στη δέσμευση ή στην χαλαρή σχέση, ουσιαστικά θα αναγκαστείς να δώσεις τέλος στις αμφίρροπες καταστάσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να σκεφτείς με ορθολογισμό και να κινηθείς αποφασιστικά, εκφράσου ελεύθερα και ξεκάθαρα, καλό θα είναι να μην αφήσεις συναισθηματικά κενά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κουβέντες ξεκαθαρίσματος.

Επανασύνδεση: Δημιουργική και εποικοδομητική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σε ήρεμους τόνους θα γίνουν οι συζητήσεις σας, αυτή τη φορά η κατάληξή σας θα είναι θετική. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαήμερου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικές.

Νέα γνωριμία: Θα σε αγαπήσει και θα σε εκτιμήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Με αυτό το άτομο από την αρχή θα νιώσεις ασφάλεια και προστασία, η διαίσθησή σου θα είναι δυνατή και δε θα πέσει έξω. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες, να δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς φοβίες, αυτό το άτομο θα γίνει σταθερό ερωτικό ταίρι μόνιμης και δεσμευτικής κατάληξης.

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι περνάτε σε περίοδο αγάπης και συναισθηματικής ισορροπίας. Από κοινού θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας, ό,τι σχεδιάσετε, θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Σε περίπτωση που προσμένεις πρόταση επισημοποίησης, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει το πρώτο βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ανέμελη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Θα αφήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει ελεύθερα χωρίς αναστολές και άτοπες ανασφάλειες.

Σε σχέση. Ανανεωτικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στον ταίρι σου. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Θερμά και ειλικρινά λόγια θα ανταλλάξετε, δεν αποκλείεται να προσανατολιστείτε προς το μέλλον του δεσμού σας. Η εβδομάδα ευνοϊκή θα κάνει το κλίμα για συμφωνίες και υποσχέσεις.

Επανασύνδεση: Μια χαρά θα σου πάνε τα πράγματα, φίλε μου Αιγόκερε, εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση, θα σου έρθει στο πιάτο. Μια σειρά από τυχαία συμβάντα θα οδηγήσουν το πρώην ταίρι σου κατευθείαν στην αγκαλιά σου. Δε χρειάζεται να κάνεις καμία κίνηση, θα χτυπήσει το τηλέφωνο σου σε απρόοπτη στιγμή και σε διαβεβαιώνω πως θα είναι για καλό.

Νέα γνωριμία: Η τύχη θα σε ευνοήσει, θα σου φέρει καινούργιο πρόσωπο και μάλιστα η γνωριμία σας θα γίνει σε περιβάλλον οικείο και γνώριμο. Θα συναντηθούν τα βλέμματα σας, ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία και από εκεί και πέρα, αν αφήσετε την αμοιβαία σας έλξη να κάνει τη δουλειά της, τότε πολύ γρήγορα πριν κλείσει η εβδομάδα θα κλείσετε ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Από τυχαίο γεγονός θα ξεπεραστεί εμπόδιο που σου έφερνε δυσκολίες ή καθυστερήσεις, εσύ και το ταίρι σου θα πάρετε μεγάλη χαρά, αυτό που θα συμβεί θα σας βοηθήσει να οργανώσετε νέα σχέδια. Από τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσετε τους μελλοντικούς προγραμματισμούς, θα ενθουσιαστείτε, θα προχωρήσετε αγαπημένοι και ακόμα πιο ενωμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, θα αλλάξεις και θα ανανεώσεις τον τρόπο σκέψης σου. Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα σε βγάλουν από την απογοήτευση και την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να στείλει μεσολαβητή για να καταφέρει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο. Τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά, το ενδιαφερόμενο άτομο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου.

Σε σχέση. Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, η εβδομάδα θα κάνει ανέμελη και αυθόρμητη τη στάση σου. Ανάγκη σου θα είναι να απεγκλωβιστείς από την ανία και την ρουτίνα, επιθυμία σου θα είναι η ένταση και θα καταφέρεις τελικά να ανανεώσεις το κλίμα. Τα αποκαλυπτικά και ειλικρινά λόγια που θα ακουστούν θα τονώσουν το πάθος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ετοιμάσου για έντονες στιγμές αισθησιασμού.

Επανασύνδεση: Θα χαρείς, φίλε μου Υδροχόε, θα λάβεις τηλεφώνημα και πρόταση για συνάντηση, που θα φωτίσουν τον ψυχολογικό σου κόσμο, θα αρχίσεις να ελπίζεις στην επανασύνδεση και δε θα απογοητευτείς. Στα μέσα της εβδομάδας θα ακούσεις λόγια ευχάριστα από το πρώην ταίρι σου, στο ραντεβού σας θα γίνει οριστική επανένωση.

Νέα γνωριμία: Λαμπερό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα, στην αρχή τυπική και μετά προσωπική. Θα το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και η διαίσθησή σου θα είναι απολύτως αληθινή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βγεις ραντεβού με άτομο που θα σου ανοίξει πορεία δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σου, όμορφη θα είναι η εβδομάδα σου, αν περιμένεις απάντηση ή αποτέλεσμα θα χαρείς, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που είσαι πολλά χρόνια με το πρόσωπο που αγαπάς, δεν αποκλείεται να ακουστεί εντελώς ξαφνικά πρόταση επισημοποίησης!

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, μπερδεμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σου, διφορούμενες θα είναι οι διαθέσεις σου. Εσύ που θέλεις να ανανεώσεις τα δεδομένα σου καλό θα είναι να αποφασίσεις τι ακριβώς αναζητάς, στις προσεγγίσεις σου η στάση σου δε θα πρέπει να είναι αόριστη. Θα προσπαθήσεις να αποφύγεις την εσωτερική πίεση, στις προτάσεις που θα λάβεις ίσως να μη θελήσεις να δώσεις άμεση απάντηση.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου θα είναι να ξενοιάσεις, κάπως φευγάτη θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις καταστάσεις που τις θεωρείς καταπιεστικές. Προσοχή να μην φέρεις μπερδέματα, καλό θα είναι να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου, φανέρωσε σκέψεις και επιθυμίες. Απέφυγε τις παρορμητικές ενέργειες, η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει σκεφτείς αντικειμενικά και να μην υποπέσεις σε λάθη.

Επανασύνδεση: Μη χάνεις την ελπίδα σου, φίλε μου Ιχθύ, σε απρόσμενη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου. Το πρόσωπο που αγαπάς δε σταμάτησε ποτέ να σε σκέπτεται, θα νιώσει έντονα την ανάγκη να σου μιλήσει και να σε δει από κοντά. Θα λάβεις πρόταση επανασύνδεσης, συνοδευόμενη από μια δυνατή υπόσχεση μελλοντικής έκτασης.

Νέα γνωριμία: Θα εμφανιστεί εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς και να το αφήσεις να σε πλησιάσει. Αν κρατήσεις θερμή στάση δε θα απογοητευτείς, αυτό το άτομο θα θελήσει να καθιερωθεί στο παρόν και στο μέλλον σου. Δείξε άφοβα το ενδιαφέρον σου, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση, που δεν πρέπει να την αφήσεις να σου ξεφύγει.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη. Έρχονται μαντάτα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου, θα ενθουσιαστείς και θα χαρείς. Ό,τι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση ή δέσμευση τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email