Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 | By: offisiall

Eβδομσδιαίες 17 ως 23/1

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, αποκτάς μια κάπως πιο ανέμελη και αισιόδοξη διάθεση. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ουσιαστικά θα κάνεις την προσπάθεια να ελαφρύνεις τη σκέψη σου και να απεγκλωβίσεις τα αισθήματα σου από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Σκέψου με ηρεμία χωρίς άγχος, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αναζωογονηθείς.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό θα κάνεις το βήμα να βγεις από τις καθιερωμένες συνήθειες και επιλογές, ανανεώνεσαι, έyρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο ζωτική και ανανεωτική όψη στη σχέση σου. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου που θα σου βγουν σε καλό. Κάτι αρνητικό θα τερματίσεις και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσεις.

Επανασύνδεση. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποτελέσει γέφυρα συμφιλίωσης και ένωσης. Αυτό το φιλικό άτομο θα καταφέρει να σας τα βρει με τον πρώην ταίρι σου. Θα σε διαφωτίσει με πληροφορίες για καταστάσεις και αισθήματα που δεν γνωρίζεις, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο θα σας φέρει σε συνάντηση που η κατάληξη της θα είναι επανένωση.

Νέα γνωριμία. Θα τραβήξει την προσοχή σου πρόσωπο που θα έχει ένα ιδιαίτερο ίσως και εκκεντρικό στυλ. Στο παρουσιαστικό και στην προσωπικότητα αυτού του ατόμου θα παγιδευτεί τόσο η σκέψη σου όσο και η καρδιά σου. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία, αν κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς αναστολές, τότε ο οικείος διάλογος θα μετατραπεί σε απολύτως προσωπικός.

Σχέση – Γάμος. Να την ακούσεις τη συμβουλή που θα σου δώσει ένα κοντινό σου πρόσωπο, θα σε βοηθήσει να δώσεις λύση στο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή υπάρχει μέσα στη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα με την παρέμβαση ενός τρίτου ατόμου εσύ και το ταίρι σου θα περάσετε σε περίοδο ισορροπίας και εμπιστοσύνης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Αισιόδοξη και τολμηρή θα είναι η στάση σου, δεν αποκλείεται να  αναστατωθείς συναισθηματικά, καταφθάνουν γεγονότα απρόοπτα. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με εμφανίσιμο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, μαγνητισμός θα υπάρξει ανάμεσα σας. Στις περεταίρω επαφές σας θα εκδηλωθεί έλξη και αμοιβαίο συναίσθημα, είναι πολύ πιθανό αυτό το άτομο να θελήσεις να το κρατήσεις σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση. Η σκέψη σου θα είναι ήρεμη και χαλαρή, η στάση σου ιδιαιτέρως αισθησιακή. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις και ταυτοχρόνως να προστατέψεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, κινήσου και εκδηλώσου χωρίς καθυστερήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας αυτό που θα ακουστεί θα θερμάνει ακόμα περισσότερο τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Επανασύνδεση. Τώρα θα πρέπει να βγεις από την συναισθηματική σύγχυση και να αποφασίσεις, το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι; ή μήπως κουράστηκες με τα παλιά και θέλεις οπωσδήποτε τα καινούργια; Ο χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, θα λάβεις πρόταση για επανένωση και η απάντηση σου θα πρέπει να είναι άμεση. Μπες στο βάθος της καρδιάς σου και βρες επειγόντως την απάντηση.

Νέα γνωριμία. Έρχονται χτυποκάρδια έντασης και ενθουσιασμού. Είχες καιρό να αντικρίσεις πρόσωπο τις αρεσκείας σου; Τώρα όχι απλά θα εντυπωσιαστείς, αλλά δεν αποκλείεται να νιώσεις πως βρήκες επιτέλους το πρόσωπο των ονείρων σου. Θα ερωτευτείς, θα ρισκάρεις να προσεγγίσεις και θα επιτύχεις, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Σχέση- Γάμος. Εσύ που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση προσοχή στις συναισθηματικές σου εξάρσεις.  Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις γι αυτό θα θελήσει δεσμευτική πορεία. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις βλέψεις σου, οι υπεκφυγές θα φέρουν αρνητισμό. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Κοινωνική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου, θα κινήσεις τα νήματα για να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Δεν θα φρενάρεις τον ενθουσιασμό σου, θα έχεις τη διάθεση να προχωρήσεις μπροστά, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που αναζητάς είναι οι περιπέτειες ή μια σταθερή σχέση με προοπτική.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να νιώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου πιεστικές, είναι πολύ πιθανόν να προσπαθήσεις να αλλάξεις τα δεδομένα, ίσως να θελήσεις να αποδεσμευτείς από την ανιαρή ρουτίνα και τις προκαθορισμένες ενέργειες. Προσοχή σε κουβέντες υποσχέσεις και αντιδράσεις, προσπάθησε να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις. Πρωτότυπη θα είναι η σκέψη σου, κάτι ευχάριστο θα προτείνεις στο ταίρι σου που δεν θα απορριφτεί.

Επανασύνδεση. Θα σε ξαφνιάσει η αντάμωση που θα έχεις με πρώην ταίρι σου. Δεν θα είναι άτομο από το μακρινό παρελθόν σου, είναι πολύ πιθανόν να πρόκειται για το τελευταίο σου ταίρι. Με χειραψία θα ξεκινήσετε, σε φιλιά και αγκαλιές θα καταλήξετε. Η αμοιβαία σας έλξη θα σε κάνει να ξεχάσεις τις κακές στιγμές και να ξεκινήσεις το έργο και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία. Για εσένα που προσμένεις πολύ καιρό την νέα γνωριμία, ετοιμάσου καταφθάνει! Μέσα στην εβδομάδα προς το τέλος των ημερών, κάπου θα σε καλέσουν ή κάπου θα βρεθείς σε καινούριο μη γνώριμο χώρο, και εκεί θα γίνει το μοιραίο! Θα σου συστήσουν πρόσωπο που οι πρώτες σας κουβέντες θα ανοίξουν πορεία συστηματικών επαφών.

Σχέση- γάμος. Χαρά θα πάρεις και εσύ και το ταίρι σου. Θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε, θα ξεκινήσετε πορεία επίσημων δεσμεύσεων. Ένα γεγονός θα σε κάνει να αισθανθείς πως κέρδισες επιτέλους την εύνοια της τύχης, πως ανταμείφτηκες για τους κόπους σου. Τώρα θα περάσεις σε καινούργιο στάδιο, αυτό που θα νιώσεις θα είναι αισιοδοξία και ευτυχία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα τονώσουν τη διάθεση σου για απελευθερωμένες ενέργειες και σκέψεις, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου θα σε ενθουσιάσει, θα το βρεις ιδιαιτέρως συμπαθητικό. Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο η διαίσθηση σου δε θα σε προδώσει.

Σε σχέση. Συναισθηματική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός και αγάπη θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια τη ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είναι σωστή η επιλογή σου να εκδηλωθείς στο ταίρι σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.

Επανασύνδεση. Η τύχη θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου. Ένα απρόοπτο συμβάν θα αποτελέσει αφετηρία επαφών που θα γίνουν συχνές και καθημερινές. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και η πρώτη σας συνομιλία θα φέρει οριστική κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία. Από μια φιλική πρόταση θα ξεκινήσουν όλα. Θα βρεθείς σε καινούργιο χώρο θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα γίνει τελικά το ταίρι σου. Από την αρχή θα αναπτυχτεί μεταξύ σας οικειότητα και έλξη , τηλεφωνήματα και προσωπικές συναντήσεις θα έχουν κατάληξη μοιραίας σχέσης!

Σχέση – Γάμος. Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Δεν αποκλείεται να ακουστεί δεσμευτική πρόταση, το σίγουρο είναι πως φεύγουν τα εμπόδια , εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Θα αναζητήσεις περιπέτεια και ένταση, θα στοχεύσεις στον ανέμελο τρόπο ζωής χωρίς εξαναγκασμούς και προβληματισμούς. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα και γεγονότα που θα τονώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Οι προσεγγίσεις σου θα έχουν δημιουργική κατάληξη, βάζεις στόχο να βγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα.

Σε σχέση. Αλλάζεις συναισθηματική τοποθέτηση, ίσως να μην λείψουν οι ανατροπές. Θα είσαι σε θέση να κινηθείς αποφασιστικά, θα ξεκαθαρίσεις και θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, ωστόσο καλό θα είναι να περιορίσεις τις εξάρσεις, η στάση σου δεν θα πρέπει να είναι παρορμητική. Αν θέλεις να φέρεις αλλαγές μέσα στη σχέση σου θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά με συγκεκριμένες βλέψεις και επιθυμίες.

Επανασύνδεση. Τώρα θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την απόλυτη αλήθεια. Η συμπεριφορά που έχει το πρώην ταίρι σου απέναντι σου σε πείθει πως θέλει επανασύνδεση; ή μήπως προσπαθεί έμμεσα να σου αποδείξει πως μεταξύ σας όλα τελείωσαν; Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Νέα γνωριμία. Θα υπάρξει πρόσωπο που θα σε πλησιάσει , θα δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας, όμως για να είναι αξιόλογη θα πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Πριν προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα, καλό θα είναι πρώτα να αξιολογήσεις την κατάσταση, να κρίνεις χαρακτήρες, να υπολογίσεις τα επακόλουθα.

Σχέση – Γάμος. Εντάσεις και συγκρίσεις θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σου. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία που θα μπερδευτεί το παρελθόν με το παρόν, θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα. Θα αναγκαστείς να συγκρίνεις τι γινόταν παλιά με το τι γίνεται τώρα, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις που θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις την αλλαγή και τη διασκέδαση, επιθυμία σου θα είναι να ζήσεις ένα ευχάριστο παρόν. Δε θα θελήσεις να θέσεις περιορισμούς σε αυτά που θα νιώσεις, αφήνεις στην άκρη τη διστακτικότητα. Θα βρεις τη δύναμη να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ζωτική θα είναι η διάθεση σου, σε συμβουλεύω να περάσεις σε άμεσες προτάσεις.

Σε σχέση. Συναισθηματικό βάθος θα αναζητήσεις στη σχέση με το ταίρι σου, σοβαρή θα είναι η στάση σου, ο ορθολογισμός σου θα βοηθήσει να διατηρηθεί ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Σε περίπτωση που υπάρχουν δισταγμοί σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία η μεταξύ σας ειλικρίνεια θα φέρει ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να πράξεις δυναμικά.

Επανασύνδεση. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα ίσως να μη δώσεις στο πρώην ταίρι σου το άνοιγμα για εξηγήσεις ή επανορθώσεις. Κάπως κάθετη και παγωμένη θα είναι η στάση σου, αυτό που θα θέλεις είναι να βγεις από πιεστικές καταστάσεις και να μείνεις με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

Νέα γνωριμία. Απρόσιτη και απόμακρη θα είναι η στάση σου, μάλλον δε θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ωστόσο μέσα σε οικείο σου περιβάλλον θα κάνει την εμφάνιση του ένα καινούργιο πρόσωπο, που στην πορεία δεν θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο. Ίσως η τωρινή εβδομάδα να μην έχει εξελίξεις, θα έχει όμως η επόμενη.

Σχέση- γάμος. Μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις και επειδή θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου γι αυτό θα επιλέξεις να απομονωθείς προκειμένου να σκεφτείς. Πάρε τον χρόνο σου, το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου δεν πρόκειται να σε πιέσει. Θα έχεις μια ήρεμη εβδομάδα, σκέψου και αναλόγως πράξε. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και προτάσεις για συναντήσεις. Με πρόσωπο που σκέπτεσαι θα έχεις ευχάριστη συνομιλία, ευθέως θα γίνει πρόταση για ραντεβού. Η εβδομάδα ίσως να σου δημιουργήσει ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο θα είναι περαστικό. Επιπλέον, η εβδομάδα θα χαλαρώσει τη συναισθηματική σου κατάσταση, θα καταφέρεις να βγεις από τις αγχωτικές σκέψεις.

Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι άμεση και ξεκάθαρη, θα μιλήσεις στο ταίρι σου με ειλικρίνεια. Σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης προσπάθησε να έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες και σοβαρές, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην ασφάλεια και στη σταθερότητα. Η εβδομάδα θα τονώσει τις διαθέσεις σου, η στάση σου θα είναι κοινωνική, καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν.

Επανασύνδεση. Θα συμβεί η επανασύνδεση που αναμένεις, τα αισθήματα σας είναι δυνατά δεν θα σας αφήσουν να γίνετε θύματα εγωισμού. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης και μάλιστα προετοιμάσου θα δοθούν μεταξύ σας σοβαρές υποσχέσεις που θα ανοίξουν προοπτική δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Θα σε πλησιάσει ένα καινούργιο πρόσωπο, ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει θα είναι θερμός ευγενικός και διακριτικός. Θα εκτιμήσεις την συμπεριφορά που θα κρατήσει απέναντι σου, αυτό το άτομο στην πορεία των επαφών σας θα το αγαπήσεις και θα το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σοβαρής κατάληξης!

Σχέση – Γάμος. Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά θα πορευτεί η εβδομάδα σου και με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, ίσως να είναι δώρο, ίσως να είναι πρόταση, πάντως αυτό που θα σου προσφέρει πρακτικά ή θεωρητικά, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από δω και πέρα πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Οι αισθησιακές σου διαθέσεις και η ανάγκη σου για ανανέωση προσιτή θα κάνουν τη στάση σου. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα βγεις έξω, θα βρεθείς με φιλικές παρέες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βάλεις στο στόχαστρο του. Ανανεωτικές θα είναι τόσο οι αποφάσεις σου, όσο και οι ενέργειες σου.

Σε σχέση. Φεύγουν οι ανασφάλειες, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς με δυναμισμό. Θερμή συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρή και αισιόδοξη αντίληψη.

Επανασύνδεση. Η εσωτερική και ψυχική σου δύναμη θα σε αποτρέψει από λάθη, δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς για άλλη μια φορά στην ίδια παγίδα. Θα συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου όμως μάλλον θα θέσεις τους όρους σου. Εσύ θα ορίσεις το παιχνίδι της επανασύνδεσης, αυτή τη φορά δε θα αφήσεις το συναίσθημα να παρασύρει τη λογική.

Νέα γνωριμία. Με δυναμισμό και ορμή θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις την προσωπική σου ζωή από το μηδέν με καινούργιο πρόσωπο. Ένα γοητευτικό άτομο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια ιστορία αγάπης που αυτή τη φορά δεν θα έχει δυσάρεστο τέλος.

Σχέση- γάμος. Δεν θα επιτρέψεις στο ταίρι σου να σε κατευθύνει. Στην προκειμένη φάση θα αφήσεις την άμυνα και θα περάσεις στην αντεπίθεση. Θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, θα διεκδικήσεις με τρόπο μεθοδευμένο και ανυποχώρητο. Σε καλό θα σου βγει, ακόμα κι αν υπάρξει το ενδεχόμενο να τεντωθεί το σκοινί, να ξέρεις πως δε θα σπάσει απ την πλευρά σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με ευχάριστο και αισιόδοξο συμβάν θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, έρχεται επικοινωνιακό άνοιγμα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τηλεφώνημα. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό έχει ενδιαφέρον για σένα παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε στενό προσωπικό πλαίσιο. Θα ακούσεις λόγια κολακευτικά, αποκαλυπτικά και ειλικρινά. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.

Σε σχέση. Εσύ και το ταίρι σου  θα συζητήσετε για την πορεία σας επάνω σε σοβαρή βάση. Σε περίπτωση που είχατε τσακωθεί θα μιλήσετε ανοιχτά, θα ειπωθούν ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες που θα λύσουν το πρόβλημα. Ηρεμείς συναισθηματικά, θα βγουν στην επιφάνεια τα θετικά ενδεχόμενα, οι υποσχέσεις που θα δοθούν δεν θα είναι άτοπες ή επιπόλαιες, ότι ακουστεί θα τηρηθεί και από τις δυο πλευρές.

Επανασύνδεση. Τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβεις τα ηνία, πάρε την υπόθεση στα χέρια σου και ανέτρεψε τα δεδομένα. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις ξεκάθαρα με το πρώην ταίρι σου. Αν επιθυμείς επανασύνδεση, τότε βγες μπροστά και οδήγησε την κατάσταση στα δικά σου νερά.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα γοητεύει απ την παρουσία σου, θα νιώσει ασφάλεια και ζεστασιά στην οικεία σου συμπεριφορά. Κρατά θετική στάση στην προσπάθεια που θα κάνει να αποκτήσει μαζί σου επαφές, δείξε προσοχή και ενδιαφέρον, αυτό το άτομο θα σου δώσει άνοιγμα. Προμηνύεται γνωριμία σταθερού δεσμού!

Σχέση- γάμος. Εσύ που θέλεις δεσμεύσεις βαλε στόχο να κερδίσεις και θα δεις πως το βέλος σου θα πέσει διάνα. Η διορατικότητα και η διαίσθηση είναι δυο στοιχεία που ποτέ δεν σου λείπουν, αξιοποιήσετε τα. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να στρώσεις έδαφος, δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και πέρνα σε άμεσες προτάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ανανεώνονται οι επιθυμίες σου θα περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες. Η εβδομάδα θα σε βγάλει από τη στασιμότητα, θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις την τύχη σου. Συνομιλίες επαφές και συναντήσεις θα διαφοροποιήσουν τη συναισθηματική σου κατάσταση φέρνοντας σου αισιοδοξία. Πρόσχαρη και οικεία θα είναι η στάση σου, τα ανοίγματα θα σε ενθουσιάσουν, κινήσου δυναμικά και αυθόρμητα.

Σε σχέση. Θα κινηθείς ξέγνοιαστα με ζωτική διάθεση, ανανεωμένα θα είναι τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες για το πώς μπορείτε εσύ και το ταίρι σου να τονώσετε τη σχέση σας. Ταιριαστές θα είναι οι επιθυμίες σας, θα βρείτε τρόπο να περάσετε ευχάριστα.

Επανασύνδεση. Την δικαιούσαι αυτήν την επανασύνδεση και θα την κερδίσεις. Τα λάθη έγιναν και από τις δυο πλευρές, ωστόσο αν τα λόγια της τελευταίας στιγμής ήταν κάπως πικρά, τώρα το ταίρι σου θα ‘ρθει με συγγνώμη στα χείλη. Δώσε τόπο στην οργή, μην αφήσεις τις παρορμητικές αντιδράσεις να διακόψουν την πορεία σας.

Νέα γνωριμία. Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, τώρα θα νιώσεις πως μερικές φορές οι ευχές πιάνουν. Ότι ζήτησες αυτό θα λάβεις, η καλή σου τύχη δεν θα σε απογοητεύσει. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου πιάσει την κουβέντα, εσείς οι δυο θα έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα!

Σχέση- γάμος. Καμία φορά πάνω στα νεύρα η κατάσταση ξεφεύγει, όμως μετά τη μπόρα, έρχεται ξαστεριά. Τώρα που έχει ξεθυμάνει η ένταση και ο θυμός, και εσύ και το ταίρι σου θα αλλάξετε οπτική γωνία, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, από την πλευρά του θα αναγνωρίσει που έσφαλε και που είχες δίκιο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να προσεγγίσεις και να αποκαλυφθείς. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα πρέπει να σε βρουν με ξεκαθαρισμένες βλέψεις γι αυτό καλό θα είναι να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αυτό που αναζητάς είναι ένα καινούργιο ταίρι. Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σου κόσμος, θα καταφέρεις να βγεις από τις ανασφάλειες σου, αποφασίζεις να τερματίσεις τις αρνητικές ή στάσιμες καταστάσεις.

Σε σχέση. Διαφοροποιήσεις θα προκύψουν μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να μιλήσεις ανοιχτά, να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Αν νιώσεις πως φθείρεσαι σε μια σχέση ανιαρή θα πρέπει να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα, αν βιαστείς θα οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση.  Από αναπάντεχο γεγονός θα δημιουργηθεί ελπίδα επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σου κατόπιν ενός απρόσμενου συμβάντος που θα ζήσει, θα νιώσει έντονα την ανάγκη να σου μιλήσει και να σε δει από κοντά. Θα λάβεις πρόταση επανασύνδεσης συνοδευομένη με μια δυνατή υπόσχεση μελλοντικής έκτασης.

Νέα γνωριμία. Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα νιώσεις με τον τρόπο που θα σε φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ενδεχομένως να μην σου είναι τελείως άγνωστο, ίσως να υπήρχαν τυπικές επαφές μεταξύ σας όμως τώρα θα περάσει σε άμεσες εκδηλώσεις, με θερμό τρόπο θα σου φανερώσει την έλξη που νιώθει για σένα.

Σχέση- γάμος. Καταφθάνουν αποκαλύψεις θα ακουστούν αλήθειες. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σου φανερωθεί η πραγματική όψης μιας καμουφλαρισμένης κατάστασης δίνοντας σου μεγάλη χαρά και συναισθηματική αγαλλίαση. Ένα βάρος θα φύγει από πάνω σου, θα χαρείς και θα ανανεωθείς. 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Πρόσωπο που έχεις στη σκέψη σου θα κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει, σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε οδηγήσει σε αρνητικές απαντήσεις. Εσύ που θέλεις να δώσεις νέα ώθηση στη ζωή σου και να βγεις από τη στασιμότητα προσπάθησε να κινηθείς άμεσα χωρίς ενδοιασμούς. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ενθουσιαστείς και να τολμήσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα, θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μέσα σε κλίμα ερωτισμού και εμπιστοσύνης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Ο συγκαταβατικός τρόπος σκέψης σου θα σε ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές.

Επανασύνδεση.  Για σένα που έχεις αφήσει τη σκέψη σου και την καρδιά σου πίσω στο παρελθόν έρχονται εξελίξεις που θα σε ξεσηκώσουν. Μια παλιά σου αγάπη θα κάνει το βήμα να σου τηλεφωνήσει, έντονη θα είναι η επιθυμία σου να ολοκληρώσεις μαζί του αυτό που άφησες στη μέση. Η συνάντηση σας θα έχει επιτυχημένη κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Εσύ που ενδιαφέρεσαι μόνο για σοβαρή σταθερή σχέση και όχι για περιστασιακές επαφές, θα υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα σχέση. Το πρόσωπο που θα σου συστήσουν θα σε γοητεύσει, θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου, δέξου να βγεις ραντεβού μαζί του, δεν θα απογοητευτείς.

Σχέση – Γάμος. Αποκαλυπτική θα είναι η εβδομάδα σου. Εσύ και το ταίρι σου μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις, θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που σας συνδέει, θα εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας παγώνει. Απ δω και πέρα θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε τις μεταξύ σας καταστάσεις, τώρα θα σταθεροποιήσετε αισθήματα και βλέψεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email