Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 25/4 ως 1/5

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από τον απόλυτο ρεαλισμό. Παλιές ή καινούργιες αισθηματικές υποθέσεις θα τις δεις από την αισιόδοξη τους πλευρά. Αλλάζουν οι σκέψεις και οι προθέσεις σου, οι προσεγγίσεις σου θα είναι χαλαρές ίσως και κάπως επιφανειακές. Η εβδομάδα σου θα σου φέρει απρόοπτα ανοίγματα θετικής κατάληξης. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης.

Σε σχέση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, χαλαρότητα θα επιδιώξεις. Είναι πολύ πιθανό να αδρανήσεις ή να προσπαθήσεις να επιβραδύνεις την εξέλιξη κάποιων συγκεκριμένων γεγονότων. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, καλό θα είναι να μην πιεστείς. Η εβδομάδα σου θα τονώσει και πάλι τη ζωτικότητα σου.

Επανασύνδεση. Φιλέ μου Κριέ, αυτό που σε προβληματίζει θα το λύσεις, αυτό που προσμένεις θα το βρεις μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις και λόγια έξω από τα δόντια, θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα ή στην αίτια που σας χώρισε. Καταφθάνει ένωση και οριστική σμίξη.

Νέα γνωριμία. Ίσως στην παρούσα φάση να μην έχεις διάθεση για ξεκίνημα νέας αρχής, ωστόσο το πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις μαζί του, θα είναι τόσο όμορφο και τόσο ελκυστικό, που θα σου αλλάξει μονομιάς τις διαθέσεις. Σε περίπτωση που έδωσες όρκο πως δεν θα ξανά ερωτευτείς, μέσα στην τωρινή εβδομάδα μάλλον θα τον καταπατήσεις.

Σχέση – Γάμος. Όταν θέλεις αλλαγές, συνήθως εφαρμόζεις έναν ριζοσπαστικό τρόπο αντιμετώπισης, όμως θα σου δώσω την συμβουλή αυτή την φορά να ακολουθήσεις μια πιο συντηρητική τακτική. Το ταίρι σου ενδεχομένως να μην είναι τόσο απελευθερωμένο όσο είσαι εσύ, γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διεκδικήσεις μέσω συμβιβασμών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα μείνεις μακριά από τους προβληματισμούς και τις αρνητικές εικασίες. Ηρεμία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, θα αναζητήσεις επαφές χαλαρές. Πιθανή θα είναι η απρόοπτη εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, ενδεχομένως να νιώσεις πως τα αισθήματα σας δεν έχουν σβήσει. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν επαφές που η κατάληξη τους θα οριστεί από τις διαθέσεις σου.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπημένη τη στάση σου, βγαίνεις από τα σκαμπανεβάσματα και την εσωτερική σύγχυση. Θα πρέπει να προσέξεις σε ποιες καταστάσεις θα επικεντρωθείς και τι εξηγήσεις θα δώσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς σε ψευδαισθήσεις. Η εβδομάδα θα σε ενισχύσει με δυναμισμό, αναλαμβάνεις τα ηνία κάποιων καταστάσεων μέσα στη σχέση σου.

Επανασύνδεση. Φιλέ μου Ταύρε, μήπως έχασες την ελπίδα σου για επανασύνδεση; Θα την ξαναβρείς και μάλιστα από τυχαίο εντελώς αναπάντεχο γεγονός. Το πρώην ταίρι σου, κατόπιν ενός απρόσμενου συμβάντος που θα ζήσει, θα νιώσει έντονα την ανάγκη να σου μιλήσει και να σε δει από κοντά. Θα λάβεις πρόταση επανασύνδεσης, συνοδευόμενη με μια δυνατή υπόσχεση μελλοντικής έκτασης.

Νέα γνωριμία. Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα σου δημιουργήσει ο τρόπος που θα σε φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ενδεχομένως να μην σου είναι τελείως άγνωστο, ίσως τις προηγούμενες μέρες κάπου να είχατε συναντηθεί, όμως τώρα θα περάσει σε ερωτικές εκδηλώσεις και θα σε κάνει να νιώσεις έλξη και ερωτισμό.

Σχέση – Γάμος. Το αστέρι πολλές φορές συμβολίζει την αλήθεια, την αποκάλυψη. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σου φανερωθεί η πραγματική όψης μιας καμουφλαρισμένης κατάστασης, δίνοντας σου μεγάλη χαρά και συναισθηματική αγαλλίαση. Ένα βάρος θα φύγει από πάνω σου, θα χαρείς και θα ανανεωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Θα αποφύγεις την προσκόλληση, τη σοβαρότητα, και το ψυχολογικό στρες. Χαλαρός θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, θα επιδιώξεις επαφές ανέμελες ίσως και κάπως αόριστες. Θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις έστω και μέσω διαδικτύου, ωστόσο η στάση σου θα είναι γενική, οι προσεγγίσεις σου μπορεί να μην είναι συγκεκριμένες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα μπερδευτεί από τη συμπεριφορά σου.

Σε σχέση. Την ανάγκη σου για χαλαρότητα και φυγή από την πραγματικότητα θα ενισχύσει η εβδομάδα. Αν μέσα στη σχέση σου υπάρχουν εκκρεμότητες και ανοιχτά ζητήματα μάλλον θα τα αφήσεις να διαιωνίζονται, δεν θα είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς δραστικά. Προσπάθησε τα λόγια σου να είναι ξεκάθαρα και όχι διφορούμενα ή αόριστα.

Επανασύνδεση. Καμιά φορά τα καβγαδάκια ανανεώσουν τους δεσμούς αγάπης σε ένα ζευγάρι, γι’ αυτό μην αγχωθείς αν νιώσεις πως το σκοινί τεντώθηκε επικίνδυνα. Μπορεί να υπάρχει απόσταση και να νιώθεις την απειλή του οριστικού χωρισμού, αλλά η ένταση θα μετατραπεί σε αναζωπύρωση και η ρήξη θα φέρει τελικά μόνιμη ένωση.

Νέα γνωριμία. Φίλε μου Δίδυμε, ίσως να έχεις απογοητευτεί και να πιστεύεις πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τον άνθρωπό σου, αλλά μην βαλτώνεις, άσε τον πάτο για άλλους. Θα σε ανανεώσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις και σου φανερώνω πως θα είναι άξιο και ανάλογο του χαρακτήρα σου.

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που ειπώθηκαν σκληρές κουβέντες ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν πειράζει, μη τα βλέπεις όλα μαύρα, το καθετί έχει και την θετική του πλευρά. Η εκρήξεις θα βγάλουν αλήθειες στην φόρα, θα μάθετε και οι δυο σας πού αξίζει να δίνετε σημασία και πού να αδιαφορείτε. Βγάλε από το μυαλό σου την προοπτική του χωρισμού, τίποτα δεν πρόκειται να τερματίσει άδοξα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανόν η σκέψη σου να είναι επικεντρωμένη στην κατάληξη που πήρε μια πρώην σχέση σου. Προσπάθησε οι από εδώ και πέρα διαθέσεις σου να μην επηρεαστούν από το αρνητικό παρελθόν, οι συγκρίσεις που θα κάνεις ενδεχομένως να είναι άτοπες. Ίσως να περάσεις απ' ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε αποθαρρύνουν.

Σε σχέση. Δεν θα περάσεις σε διεκδικήσεις, ανασταλτική θα είναι η στάση σου. Ουσιαστικά θα χρειαστείς χρόνο για να εξηγήσεις κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις και συμπεριφορές, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις. Βγαίνεις από την αδράνεια και τις απαισιόδοξες σκέψεις, θα νιώσεις την ανάγκη να τερματίσεις τα αρνητικά ζητήματα.

Επανασύνδεση. Φιλέ μου Καρκίνε, έχεις ψάξει καλά τα αισθήματα σου; Σίγουρα αυτό που επιθυμείς είναι η επανασύνδεση και όχι η απαλλαγή από τα ιδία λάθη; Θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα πεις με το πρώην ταίρι σου και να συνεχίσετε από εκεί που ξεκινήσατε, αλλά ίσως στην πορεία κάτι να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη.

Νέα γνωριμία. Απρόοπτο συμβάν θα σου αποκαλύψει ένα κρυμμένο πρόσωπο. Ένα άτομο στριφογυρίζει στο περιβάλλον σου, σε βλέπει με μάτι ερωτικό, αλλά μάλλον εσύ ως τώρα δεν αντιλήφθηκες το παραμικρό. Θα σου φανερωθεί, δεν θα παραμείνει άλλο στο παρασκήνιο, θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις πού βαδίζει η σχέση σου και τι είναι αυτό που ουσιαστικά θέλει από σένα το ταίρι σου. Τολμηρή θα είναι η συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, αν τολμήσεις να αναζητήσεις την αλήθεια και αν εισχωρήσεις στο βάθος των αισθημάτων, τότε θα καταφέρεις να καταλάβεις πράγματα και καταστάσεις, για τα οποία ως τώρα είχες πλήρη άγνοια.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να χαλαρώσεις, να βγεις από την πίεση και την περιπλοκότητα. Θα εστιάσεις σε οτιδήποτε μπορεί να ενισχύσει τη ζωτικότητα σου και τη θετική σου διάθεση. Αυτή την εβδομάδα θα γίνει θερμή κουβέντα μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ευνοϊκό. Θα καταφέρεις να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωής.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με αισθησιασμό και ανέμελη διάθεση. Καχύποπτη θα γίνει η σκέψη σου, το νου σου να μην δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τρόπο να χαλιναγωγήσεις τις αντιδράσεις σου για να μπορείς να αποφύγεις τις εντάσεις.

Επανασύνδεση. Περιμένεις καιρό την επανασύνδεση, φίλε μου Λέων; Το έδαφος στρώθηκε, το ψητό ψήθηκε, το πρώην ταίρι σου έρχεται ανανεωμένο και με την σιγουριά πως δεν θα αρνηθείς την πρόταση που θα σου κάνει. Δεν θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, δεν θέλω να σε ξεσηκώσω αλλά ετοιμάσου για λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων.

Νέα γνωριμία. Μη κάνεις το λάθος και φοβηθείς να ερωτευτείς ή να ονειρευτείς. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με την όμορφη εμφάνιση και το γοητευτικό του στυλ, θα έχει καλή καρδιά και θα την αφιερώσει εξ ολοκλήρου σε εσένα. Θα γνωριστείτε τυχαία, θα αγαπηθείτε αμοιβαία και η κατάληξη σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

Σχέση – Γάμος. Μήπως κάτι σε βασανίζει; Μήπως τρύπωσαν υποψίες; Ό,τι αρνητικό και να σκέπτεσαι, θα αποδειχτεί λάθος. Μην χαλάς τη διάθεση σου και μην βουλιάζεις στην καχυποψία. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα τονώσουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως αυτό το άτομο έχει μάτια μόνο για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Πολλά θα σκεφτείς, ωστόσο θα αποφύγεις για την ώρα να περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες, πιθανότατα δεν θα πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις. Διάφορες συνομιλίες και επαφές θα τονώσουν τη συναισθηματική σου κατάσταση, αποκτάς διάθεση ανέμελη και αισιόδοξη. Έρχονται ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν, κινήσου δυναμικά.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις, με το ταίρι σου θα επιδιώξεις να περάσετε ξέγνοιαστα, θα εστιάσεις στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση σας. Δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της σχέση σου. Μέσα στην εβδομάδα θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, θα βρείτε τρόπο να αναζωογονηθείτε.

Επανασύνδεση. Φίλε μου Παρθένε, όσο θα κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, τόσο θα σπαταλάς άδικα χρόνο. Ναι μεν θέλεις να σε κυνηγήσει το πρώην ταίρι σου, να σου αποδείξει πως έχει τη διάθεση να σε διεκδικήσει, όμως μερικές φορές κάποια πράγματα ο χρόνος τα παγώνει. Κινήσου τώρα που ακόμα το θέμα είναι ζεστό και υπάρχει φλόγα.

Νέα γνωριμία. Το νου σου να μην σε πιάσουν οι ντροπές και οι ηττοπάθειες, η γνωριμία που θα προκύψει δεν πρέπει να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή, εσένα θα κοιτάζει, μη κάνεις το λάθος και νομίζεις πως θα κοιτάζει άλλου. Δώσε το σινιάλο θα ανταποκριθεί άμεσα!

Σχέση – Γάμος. Έτσι όπως έβαλες το χεράκι σου για να δημιουργηθεί ο καβγάς, έτσι πρέπει τώρα να βάλεις και το άλλο σου το χεράκι, το καλό, για να λυθεί η παρεξήγηση. Στην παρούσα φάση η ισορροπία θα επιτευχθεί με την δική σου παρέμβαση, γι’ αυτό μην αργείς άλλο, εισχώρησε αποφασιστικά μέσα στην κατάσταση και δώσε την απαιτούμενη λύση.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ίσως να σταθμεύσει η σκέψη σου σε παρελθοντικά γεγονότα, θα πρέπει να προσέξεις σε ποιο πρόσωπο θα προσκολληθείς συναισθηματικά. Προσοχή να μην μπερδευτείς, η κρίση σου θα είναι επηρεασμένη από εικασίες και όχι από τα γεγονότα που συνέβησαν. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως αν δεν κοιτάξεις μπροστά δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις και μπροστά.

Σε σχέση. Μη στηρίξεις τις αμφιβολίες σου μόνο στη διαίσθηση σου, αυτό θα οδηγήσει σε λάθη. Προσοχή στις κυκλοθυμίες, στις παρορμητικές αντιδράσεις, και σε τάσεις αναποφασιστικότητας. Απέφυγε να δώσεις μπερδεμένες απαντήσεις στο ταίρι σου, οι ασάφειες και οι αοριστίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

Επανασύνδεση. Κατά έναν μαγικό τρόπο το πρώην ταίρι σου θα διαγράψει λάθη και αστοχίες από πλευράς σου και θα σου ζητήσει ευθέως επανένωση. Μεταξύ μας, θα σου φανερώσω πως είναι αδύνατον να πάρει από τα μάτια του την εικόνα σου, αυτό το άτομο, εσένα ειδικά, δεν πρόκειται να σε ξεπεράσει ποτέ.

Νέα γνωριμία. Ξέρεις να μαγεύεις, φίλε μου Ζυγέ, το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό. Έχεις μια άνεση, μια οικειότητα, ένα θερμό ερωτικό ταπεραμέντο, γίνεσαι απ’ την αρχή συμπαθής. Θα την κλέψεις την καρδιά του ελκυστικού προσώπου που τυχαία θα συνομιλήσετε, πες ναι στο ραντεβού που θα σου ζητήσει, θα δεις πως όλα θα πάνε κατ’ ευχή ν!

Σχέση – Γάμος. Πολύ σοφή θα είναι η απόφασή σου να την μαγειρέψεις λίγο την κατάσταση. Σε περίπτωση που δημιουργήθηκαν θυμοί μέσα στη σχέση σου, θα συνδυάσεις τα ελαττώματα και τα προτερήματά σου με τέτοιο τρόπο, που θα καταφέρεις όχι μόνο να τουμπάρεις το ταίρι σου, αλλά να σου πει και ευχαριστώ από πάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα προσπαθήσεις να εστιάσεις στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σε χαλαρώνουν. Ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη σχετικά με το άνοιγμα που έδωσες τις προηγούμενες μέρες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να κόψεις τη φορά των γεγονότων, μάλλον θα θελήσεις να το ξανασκεφτείς. Πολύ πιθανόν να αλλάξεις εντελώς τις αρχικές σου αποφάσεις.

Σε σχέση. Ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η στάση σου θα είναι αισθησιακή, η διαίσθηση σου θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί τα λόγια και τις πράξεις σου. Ίσως να θελήσεις να ξεφύγεις λίγο από τα γνωστά και τα συνηθισμένα, ωστόσο προσοχή στις κινήσεις σου, απέφυγε τα ξεσπάσματα και την απαιτητική στάση.

Επανασύνδεση. Μην την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, το γοργόν και χάριν έχει, κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που σε έχει πιάσει ο εγωισμός και δεν θέλεις να δείξεις αδυναμία, τότε τουλάχιστον μίλα με ζεστή διάθεση στο τηλεφώνημα που θα σου κάνει, θα υπάρξει ιδιαιτέρως θερμή κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Όταν θέλεις εσύ Σκορπιέ, όλα τα μπορείς. Βγάζεις αυτό το μυστήριο, το θέλω και δεν θέλω, το μου αρέσεις αλλά μπορεί και όχι. Θα το εξιτάρεις το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα τσακώσεις να σε παρατηρεί. Θα το ιντριγκάρεις τόσο πολύ, που θα έρθει από μόνο του και θα σου ανοίξει κουβέντα. Στο χέρι σου θα είναι η συνομιλία σας να καταλήξει, το ίδιο βράδυ, σε ραντεβού για δύο.

Σχέση – Γάμος. Δεν θα σου αντισταθεί το ταίρι σου, θερμή ανταπόκριση θα λάβεις στις τολμηρές και αισθησιακές σου προτάσεις. Θα ξεχαστούν οι τσακωμοί, θα ξεχαστούν και τα καβγαδάκια, η λύση θα δοθεί μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας. Η εβδομάδα σου θα είναι εντόνως ερωτική, μια χαρά θα τα πάτε, θα βρεις εσύ τον τρόπο να συνεννοηθείτε καταλλήλως. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις άγχους. Δεν αποκλείεται να φρενάρεις ή να απομακρύνεις πρόσωπο που τη στάση του τη βρίσκεις μπερδεμένη ή αδιάφορη. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, σίγουρα δεν θα θελήσεις να τρέξεις τα γεγονότα. Αλλάζει η ψυχολογία σου, δεν θα ασχοληθείς με πρόσωπα που σε φθείρουν.

Σε σχέση. Θα φροντίσεις να περάσεις ήρεμα και χαλαρωτικά με το ταίρι σου. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, προσοχή στη διάσταση που θα δώσεις στις σκέψεις σου θετικές ή αρνητικές. Η εβδομάδα δεν θα σε αφήσει να απογοητευτείς, κινητοποιείσαι και αναλαμβάνεις δράση.

Επανασύνδεση. Πού στοχεύεις, φίλε μου Τοξότη; Πρέπει πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσεις προς τα πού θα ρίξεις τα βέλη σου. Θέλεις όντως επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σου ή μήπως αυτό που ουσιαστικά αναζητάς είναι περαστικές επαφές, μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο με χαλαρές συναντήσεις αραιά και πού; Θα έχεις μια ολόκληρη εβδομάδα να αποφασίσεις και κατόπιν αυτού, κινήσου αναλόγως.

Νέα γνωριμία. Εσύ που έχεις αποφασίσει ριζικά και αμετάκλητα να μην ξαναγυρίσεις πίσω στα παλιά, τώρα θα εμφανιστεί μπροστά σου ο άνθρωπός σου. Αυτός που θα σε βοηθήσει να κάνεις πράξη τις αποφάσεις σου, αυτός που θα σε κάνει να τον ερωτευτείς και να χαράξετε μαζί ολοκαίνουργια πορεία, με στόχο να μην υπάρξει επιστροφή.

Σχέση – Γάμος. Δεσμευμένε μου Τοξότη, μπερδεμένα θα είναι τα πράγματα μέσα στην καρδιά σου. Από την μια θα θέλεις να φτάσεις με το ταίρι σου στην απόλυτη ένωση, από την άλλη όμως κάτι θα σου δημιουργεί τον φόβο μήπως αργότερα μετανιώσεις. Μη πιέζεις τον εαυτό σου, μην δημιουργείς προβληματισμούς για θέματα που στην πάροδο του χρόνου θα αλλάξουν από μόνα τους όψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να υπάρξουν αναβολές και δισταγμοί, θα τρενάρεις τις προσεγγίσεις σου, τάσεις αναποφασιστικότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να ξανασκεφτείς τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα, ίσως να φρενάρεις επαφές που είχαν ξεκινήσει τις προηγούμενες μέρες. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα καταφέρεις να εκδηλωθείς και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου.

Σε σχέση. Χαλαρές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα βγει στην επιφάνεια η συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει μέσα σε κλίμα ήρεμο και αισθησιακό, δεν θα θελήσεις κόντρες, θα αποφύγεις τα καβγαδάκια. Η ανασφάλεια θα καθορίζει τις σκέψεις σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις άμεσες πράξεις ή προτάσεις.

Επανασύνδεση. Με επιμονή και πρακτικό μυαλό θα φτάσεις στον στόχο σου, φίλε μου Αιγόκερε, αυτό βεβαία προϋποθέτει ότι θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην σου ταίρι σου. Αν δεν θέλεις ή αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι θέλεις, τότε μη δώσεις υποσχέσεις, τρέναρε όσο μπορείς την κατάσταση, ώσπου να νιώσεις σιγουριά για το τι ακριβώς επιθυμείς.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την επιβλητική αύρα που θα εκπέμπεις. Λοξό θα είναι το βλέμμα του, για να μην καταλάβεις πως θα σε παρατηρεί, ωστόσο θα βρεις τρόπο να το τσακώσεις στα πράσα. Εσείς οι δύο θα πιάσετε την κουβέντα μόνο αν υπάρξει από σένα το κατάλληλο νεύμα ή σινιάλο.

Σχέση – Γάμος. Φίλε μου Αιγόκερε σε συμβουλεύω να αφήσεις τις εγωιστικές κόντρες, η εβδομάδα σου θα τραβήξει όπως θα την πας εσύ. Αν δημιουργήσεις καβγάδες, θα έχεις ένα επταήμερο μέσα στην κόντρα, αν φερθείς συγκαταβατικά και προσθέσεις και λίγο ερωτισμό για γαρνιτούρα, τότε θα βρεις την ηρεμία σου, θα λάβεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς και στις ρομαντικές εξιδανικεύσεις. Τα γεγονότα θα τα βιώσεις με έντονο συναισθηματισμό, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις εικασίες και τα βιαστικά συμπεράσματα. Η διαίσθηση σου μπορεί να σε παρασύρει, η κρίση σου ίσως να μην είναι σωστή. Οι προτάσεις που θα κάνεις θα είναι άμεσες.

Σε σχέση. Θα εστιάσεις στη συναισθηματική αξία της σχέσης σου, κατανόηση θα δείξεις στο ταίρι σου, η στάση σου θα είναι θερμή και συγκαταβατική. Μεταξύ σας θα εκδηλωθεί έντονος αισθησιασμός, οι επιθυμίες θα είναι κοινές, οι διαθέσεις θα είναι χαλαρές. Από την πλευρά σου δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξομολογήσεις, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς το ταίρι σου και να ανοίξεις την καρδιά σου.

Επανασύνδεση. Θα βρεις την δύναμη να εναντιωθείς σε ό,τι βαραίνει την ψυχολογία σου. Αν αυτό που σε στενοχωρεί είναι ο χωρισμός σου, τότε θα αναλάβεις το θαρραλέο βήμα της συγχώρεσης και θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου. Αν όμως αυτό που σε βαραίνει είναι η ίδια σου η σχέση, τότε θα βρεις την δύναμη να δώσεις οριστικό τέρμα.

Νέα γνωριμία. Δυναμική στάση θα δείξεις στο εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σε φλερτάρει. Αποφασιστική, άμεση και τολμηρή θα είναι η συμπεριφορά σου, γι’ αυτό και δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η πρώτη σας χειραψία θα έχει κατάληξη προσωπικού ραντεβού και μάλιστα είναι πολύ πιθανό η κατάληξη να έρθει από δική σου πρωτοβουλία.

Σχέση – Γάμος. Φίλε Υδροχόε, αυτή την φορά δεν πρόκειται να σε πτοήσουν τα καβγαδάκια, ούτε καν την διάθεση δεν θα σου ρίξουν. Λίγο ο εσωτερικός σου δυναμισμός, λίγο η επιλογή σου να τα δεις όλα από την χιουμοριστική τους άποψη, θα σε βοηθήσουν να προσπεράσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα με τρόπο εντελώς αναίμακτο.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να γυρίσεις λίγο τη σκέψη σου στα παλιά, θα αναπολήσεις, θα νιώσεις ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης που όμως θα έχει θετική μορφή, εστίασε στα θετικά και όχι στα αρνητικά. Είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις διέξοδο σε μια καινούργια γνωριμία.

Σε σχέση. Ο εσωτερικός σου κόσμος θα είναι ήρεμος και χαλαρός, η στάση που θα κρατήσεις στο ταίρι σου θα είναι τρυφερή και αισθησιακή. Τις καταστάσεις θα τις χειριστείς με συγκαταβατικότητα, θα προστατέψεις και να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Ήρεμες συζητήσεις θα κάνεις με το ταίρι σου, θα ακουστεί πρόταση που θα σε ενθουσιάσει.

Επανασύνδεση. Αυτή την φορά θα συγκρατήσεις την ανυπομονησία σου, δεν θα γίνεις θύμα του άγχος σου, σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από ανασφαλείς φοβίες. Θα κάτσεις και θα περιμένεις κίνηση και πολύ καλά θα κάνεις. Το πρώην ταίρι σου θα καταλάβει πως για να σε κερδίσει, θα πρέπει να σε διεκδικήσει.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου αυτοσυστηθεί, από την αρχή θα καταλάβεις πως οι βλέψεις του δεν θα είναι τυπικές ή φιλικές. Η διαίσθησή σου για άλλη μια φορά θα βγει δυνατή και σωστή, αυτό το άτομο θα σε πλησιάσει με στόχο να προχωρήσουν οι επαφές σας σε ένα πιο προσωπικό και ερωτικό επίπεδο.

Σχέση – Γάμος. Αυτοσυγκράτηση θα υπάρχει στη στάση σου, όμως δεν αποκλείεται να εξελιχτεί σε απάθεια. Καλά θα κάνεις και θα κρατήσεις απόσταση από ανώριμες ή ανούσιες κόντρες, ωστόσο προσπάθησε τα γκέμια να τα ρεγουλάρεις ισορροπημένα, για να μην κατηγορηθείς από το ταίρι σου για αδιαφορία.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email