Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 3 ως 9/10

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη και στάση σχετικά με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις ή που στο παρελθόν είχε γίνει σχέση μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να αλλάξεις την κατεύθυνση των γεγονότων που ήδη έχουν συμβεί, απέφυγε το άγχος και τα βιαστικά συμπεράσματα. Ίσως να νιώσεις τελικά πως τα παλιά σε κούρασαν, πολύ πιθανόν να αλλάξεις συναισθηματική πλεύση.

Σε σχέση: Προμηνύεται εβδομάδα αλλαγών και αναθεωρήσεων, γι' αυτό προσπάθησε να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου, περιόρισε τάσεις εγωκεντρισμού. Στόχο βάζεις να βγεις από τα καθιερωμένα, βασική σου επιθυμία θα είναι η ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Θετικά και αποκαλυπτικά λόγια θα ακουστούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα δοθούν εξηγήσεις, θα δεθούν τα αισθήματα.

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, από τυχαίο συμβάν θα βρεθείτε στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή, αυτή η απρόοπτη συνάντηση θα είναι καρμικό σημάδι. Η έλξη που θα φανερωθεί, θα είναι πολύ πιο δυνατή από το πείσμα, θα είναι σωστή η επιλογή σας να παρατήσετε τους εγωισμούς και να αφεθείτε στα αισθήματά σας.

Νέα γνωριμία: Μοιραία θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, θα υπάρξει μια σειρά από καρπικές συγκυρίες, προκειμένου να πέσει στο δρόμο σου το συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο, για το οποίο θα νιώσεις ανεξήγητη έλξη. Από την πρώτη στιγμή θα αισθανθείς πως δεν πρόκειται για κάτι ανούσιο ή περαστικό. Θα γίνει δεσμός, αυτό το άτομο θα ριζώσει στην ερωτική σου ζωή.

Σχέση – Γάμος: Είσαι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλη σου ευχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί ευτυχισμένο γεγονός, ίσως επισημοποίηση, ίσως γάμος. Σε περίπτωση που ήδη υπάρχει δέσμευση, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει ερχομός νέου μέλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα θα το λάβεις το ανατρεπτικό ξάφνιασμα. Πρόσωπο που σκέπτεσαι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ευθέως θα σου κάνει πρόταση για συνάντηση. Η εβδομάδα ίσως να σου δημιουργήσει ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο θα είναι περαστικό. Επιπλέον, θα χαλαρώσει τη συναισθηματική σου κατάσταση θα καταφέρεις να βγεις από τις αγχωτικές σκέψεις.

Σε σχέση: Η συμπεριφορά σου θα έχει εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα. Κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, από την μια θα έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες και σοβαρές, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία, το νου σου να μην δημιουργήσεις εντάσεις για ανούσιους λογούς. Αυτή την εβδομάδα θα ηρεμήσουν οι διαθέσεις σου.

Επανασύνδεση: Έρχεται χαρά και ενθουσιασμός, αυτό που προσμένεις θα το βρεις μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις και λόγια καρδιάς θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα ή στην αίτια που σας χώρισε. Καταφθάνει ένωση και οριστικό σμίξιμο.

Νέα γνωριμία: Ίσως στην παρούσα φάση να μην έχεις διάθεση για ξεκίνημα νέας αρχής, ωστόσο το πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις μαζί του, θα είναι τόσο όμορφο και τόσο ελκυστικό, που θα σου αλλάξει μονομιάς τις διαθέσεις. Σε περίπτωση που έδωσες όρκο πως δε θα ξανά ερωτευτείς, μέσα στην τωρινή εβδομάδα μάλλον θα τον καταπατήσεις.

Σχέση – Γάμος: Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, φίλε μου Ταύρε, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και την αισιοδοξία σου. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγεται δρόμος για δέσμευση, εσύ που αναζητάς τη σταθερότητα και την ασφάλεια, τώρα θα αποκτήσεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Δεν αποκλείεται να βρεθεί το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, όμως θα είναι όντως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι; Οριοθέτησε τη φαντασία σου, μη προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σου, προσοχή στις αυταπάτες. Η εβδομάδα θα σου φέρει συναισθηματικές εντάσεις, σκέψου και πράξε με ορθολογισμό.

Σε σχέση: Η ανάγκη σου για αλλαγή δε θα σε αφήσει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, προσοχή στις συνειδητές συγκαλύψεις και στις άστοχες εξιδανικεύσεις. Η ανάγκη σου να βγεις από τις ασφυκτικές συνθήκες ενδεχομένως να δώσει τροφή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Αν νιώθεις εσωτερικό μπέρδεμα που το ενισχύουν οι αμφιβολίες τότε προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις και να διαπιστώσεις ζητώντας άμεσα ξεκαθαρίσματα όχι όμως με τρόπο πιεστικό ή απαιτητικό.

Επανασύνδεση: Η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα είναι έντονη, ίσως και εκρηκτική, ωστόσο δε θα παρατείνει το χωρισμό σας. Ναι μεν οι απόψεις σας θα είναι αντικρουόμενες, τα λόγια σας θα είναι αιχμηρά, όμως στο τέλος αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι η αμοιβαία ερωτική σας έλξη. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανένωση!

Νέα γνωριμία: Για σένα που έχεις τελειώσει με την προηγούμενη σχέση σου εδώ και καιρό, θα χτυπήσει ερωτικό καμπανάκι και μάλιστα θα είναι ξαφνικό και αιφνιδιαστικό. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστο χώρο. Τα συμβάντα θα σας φέρουν σε συνομιλία, η οικειότητα ανάμεσά σας θα οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού!

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το ταίρι σου είστε διαφορετικοί χαρακτήρες, οι αντιθέσεις σας είναι αρκετές, ωστόσο στα δύσκολα αυτό που υπερισχύει είναι η ερωτική σας χημεία. Στην παρούσα φάση θα αφήσετε στην άκρη εντάσεις και εγωισμούς, θα εστιάσετε στα αισθήματά σας, επιπλέον θα πάρετε μια σοβαρή απόφαση που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα υπάρξει μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείτε, στο χέρι σου θα είναι η επανένωση. Στην συνάντηση σας θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, πάρε τις αποφάσεις σου και προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις βλέψεις σου.

Σε σχέση: Θα υπάρχει η δυνατότητα να χαλαρώσουν οι τυχόν ασφυκτικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, διατήρησε τις διαθέσεις σου θετικές και αισιόδοξες. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική και χαλαρή, θα αποφύγεις τις εντάσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις θετικές απαντήσεις.

Επανασύνδεση: Δραστηριοποιήσου, φίλε μου Καρκίνε, ό,τι είναι να κάνεις, πρέπει να το κάνεις τώρα, εντός εξαήμερου. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς, τότε προχώρα σε δυναμικές πράξεις, αν καθίσεις με σταυρωμένα χέρια δε θα υπάρξουν εξελίξεις. Η επανένωση θα έρθει από δική σου κίνηση, πάρε τα ηνία χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία: Δε θα έχεις κανένα λόγο να απορρίψεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Αποφάσισε αν θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις και πράξε αναλόγως. Θα σε φλερτάρει και θα σου δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο χέρι σου θα είναι αν θα δώσεις συνέχεια στις επαφές σας. Κάνε το βήμα της νέας αρχής, προχώρα χωρίς επιφυλάξεις.

Σχέση – Γάμος: Είτε ευθύνεσαι εσύ για τον τσακωμό σας είτε όχι, το θέμα είναι πως αν δεν επέμβεις δυναμικά, δε θα ισορροπήσει η κατάσταση. Το ταίρι σου κατέθεσε τα όπλα, παραιτήθηκε και περιμένει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, βγες μπροστά και βάλε τάξη στα γεγονότα

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Σε περίπτωση που μέχρι τώρα υπήρχαν αναστολές στο θέμα της προσέγγισης τώρα δε θα την τρενάρεις άλλο την κατάσταση, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου, θα κινηθείς άμεσα και ουσιαστικά. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν συναντήσεις και αποκαλυπτικοί διάλογοι που ως κατάληξη θα έχουν την έναρξη σχέσης. Η εβδομάδα θα σου ανοίξει δίοδο μακροχρόνιας πορείας.

Σε σχέση: Εσύ που έχεις σχέση θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, ωστόσο η εβδομάδα ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την εκρηκτική και ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Απέφυγε τις πιέσεις, περιόρισε τον εγωκεντρισμό, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Επανασύνδεση: Θα τη βρεις την άκρη του νήματος, φίλε μου Λέοντα, η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανασύνδεση. Στη συζήτηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα συμπεριφερθείς συνετά, θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Τερματίζει ο χωρισμός σας, ξεκινάτε με ανανεωμένες διαθέσεις.

Νέα γνωριμία: Θα τον συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό που θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο και πολύ καλά θα κάνεις, γιατί τα γεγονότα θα απαιτούν ώριμη στάση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι εμφανίσιμο, θα κερδίσει την προσοχή σου, ωστόσο ο χαρακτήρας που θα έχει θα είναι κάπως κλειστός, η εξέλιξη θα έρθει σταδιακά, βήμα-βήμα.

Σχέση – Γάμος: Ψυχραιμία και στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, θα ρεγουλάρεις το ταίρι σου. Σε περίπτωση καβγάδων και εντάσεων θα επιτύχεις ανακωχή, αν δέχεσαι πιέσεις θα βρεις τον τρόπο να ξεγλιστρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Οι όψεις της εβδομάδας θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου και θα πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Αυτή τη φορά θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο αποκαλυπτικό, θα εκδηλωθείς και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, θα σημειωθεί έναρξη σχέσης.

Σε σχέση Συναισθηματικά ζωηρή και ποικίλα θα είναι η στάση σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι. Θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια και ανανεωτικές προτάσεις. Δυνατή και σωστή θα είναι διαίσθηση σου, αυτή τη φορά θα ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και με ποιον τρόπο πρέπει να το διεκδικήσεις.

Επανασύνδεση: Αποστασιοποιημένη θα είναι η συμπεριφορά σου, ίσως να μην απαντήσεις σε τηλεφώνημα που θα λάβεις, ενδεχομένως να μην αφήσεις περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας, τουλάχιστον για μέσα στην εβδομάδα. Για την ώρα θα θελήσεις να ηρεμήσεις, να τα βρεις με το εαυτό σου, να διατηρήσεις τον έλεγχο των αντιδράσεών σου.

Νέα γνωριμία: Παρά το ότι η στάση σου θα είναι απόμακρη, ίσως και αρκετά αδιάφορη, ωστόσο ένα πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει συναισθηματικά κι αν βρει πρόσφορο έδαφος, θα προχωρήσει και ερωτικά. Δείξε ενδιαφέρον στην άμεση ή έμμεση εξομολόγηση που θα σου κάνει, αυτό το άτομο τρέφει για σένα θερμά και ειλικρινή αισθήματα.

Σχέση – Γάμος: Τσάμπα θα προσπαθήσει το ταίρι σου να σε τσιτώσει, εσύ με αποφασιστικότητα θα αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να προξενήσει εντάσεις ή καβγάδες. Στόχος σου θα είναι να κρατήσεις την ψυχολογία σου σε ισορροπημένο επίπεδο, βασική σου επιθυμία θα είναι να κάνεις ένα διάλειμμα από προβληματισμούς και έγνοιες.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Θα μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα λυθούν απορίες σχετικά με θέματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Θερμά λόγια θα ειπωθούν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου. Αλλαγές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι αν θα πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις στα παλιά.

Σε σχέση: Η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική, ρομαντική, και ανέμελη. Σε περίπτωση τσακωμού θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα γίνουν συζητήσεις που θα καταλήξουν σε αναθεωρήσεις, αναιρούνται τα αρνητικά λόγια. Στόχο βάζεις να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις θέματα που αφορούν το μέλλον.

Επανασύνδεση: Η ερωτική έλξη θα νικήσει τον εγωισμό, η αγάπη θα βγει πάνω από τα πείσματα και τους θυμούς. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις συνάντηση με το πρόσωπο, που δε λες να βγάλεις ούτε από τη σκέψη σου ούτε από την καρδιά σου. Η χημεία μεταξύ σας είναι τόσο δυνατή, που σε καμία περίπτωση δε θα σας αφήσει να παραμείνετε χωρισμένοι.

Νέα γνωριμία: Η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα σε βάλει σε σκέψεις, θα προκύψει ερωτικός πειρασμός. Ερωτικό δίλημμα θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που δεν έχεις ξεμπερδέψει εντελώς με την προηγουμένη σχέση σου, το νου σου να μην προκαλέσεις ανεπανόρθωτα μπερδέματα. Αν είσαι ερωτικά μόνος, τότε αξιοποίησε τα συμβάντα, προμηνύεται καινούργιος ερωτικός δεσμός!

Σχέση – Γάμος: Πολύ σοφή θα αποδειχτεί η απόφασή σου να βγάλεις στην επιφάνεια το θερμό ερωτισμό σου, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από καταστάσεις, που πνίγουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Ευχάριστη και θερμή θα είναι η εβδομάδα σου, αυτή τη φορά θα εστιάσεις στα σημεία που σας ενώνουν και όχι στις διαφορές που σας χωρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείς τα γεγονότα και κυρίως από τις αποφάσεις που θα πάρεις. Θέλεις όντως να ξεφύγεις από τα παλιά; ή μήπως τα αισθήματα σου είναι τόσο μπερδεμένα που αδυνατείς να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Προσπάθησε να διεισδύσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο, μάθε τι ακριβώς αναζητάς.

Σε σχέση: Η εβδομάδα ίσως να μην σε βοηθήσει να κινηθείς συνετά, σου δίνω τη συμβουλή να κρατήσεις χαλαρή στάση, να αναζητήσεις ηρεμία και να εστιάσεις στην έλξη και στην ειλικρίνεια των αισθημάτων. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου κατά συνέπεια και στη σχέση σας. Κάνε το βήμα να δώσεις νέα πνοή στον δεσμό σου, οι προτάσεις σου για να γίνουν αποδέκτες δε θα πρέπει να είναι εγωκεντρικές.

Επανασύνδεση: Η πρόταση που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου, θα σου φέρει ηθική ικανοποίηση. Ο τρόπος που θα σου ζητήσει να επανασυνδεθείτε θα είναι άμεσος και ουσιαστικός, θα συνοδεύεται με λόγια συγγνώμης. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα δεχτείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, σε διαβεβαιώνω πως δε θα μετανιώσεις για την επιλογή σου.

Νέα γνωριμία: Αν αναζητάς μια σταθερή σχέση με αμοιβαία αγάπη, τώρα θα εμφανιστεί μπροστά σου το κατάλληλο άτομο. Είναι πολύ πιθανό να μην πρόκειται για καινούργια γνωριμία, αλλά για πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Άτομο με το οποίο δεν είχατε ποτέ ερωτική σχέση, τώρα θα ανοιχτεί ο δρόμος, φεύγουν τα εμπόδια.

Σχέση – Γάμος: Μερικές φορές, επάνω σε στιγμή έντασης ξεφεύγουν λόγια εκνευρισμού ή εγωισμού. Μη πάρεις τοις μετρητοίς αυτά που έγιναν ή ειπώθηκαν πάνω σε μια κακιά ή άστοχη στιγμή, θα σου αποδειχτεί πως ήταν κουβέντες χωρίς υπόσταση. Καθώς θα κυλά το εξαήμερο, θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα ισορροπήσετε, θα διαχωρίσετε τα νεύρα από τα αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Οι όψεις της εβδομάδας θα σου φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις καινούργια γνωριμία; Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή, στο χέρι σου θα είναι αν θα την αξιοποιήσεις.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να επαναξιολογήσεις τις καταστάσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Επιπλέον, θα τονώσει τον αισθηματισμό και τη διαίσθηση σου, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ζωντανή και ακμαία τη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις τη τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο.

Επανασύνδεση: Θα συμβεί επανασύνδεση, φίλε μου Τοξότη, τα αισθήματά σας είναι δυνατά, δε θα σας αφήσουν να γίνετε θύματα εγωισμού. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης και μάλιστα προετοιμάσου, θα δοθούν μεταξύ σας σοβαρές υποσχέσεις, που θα ανοίξουν προοπτική δέσμευσης.

Νέα γνωριμία: Θα σε πλησιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει θα είναι θερμός, ευγενικός και διακριτικός. Θα εκτιμήσεις την συμπεριφορά που θα κρατήσει απέναντί σου αυτό το άτομο, στην πορεία των επαφών σας θα το αγαπήσεις και θα το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σοβαρής κατάληξης!

Σχέση – Γάμος: Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά θα πορευτεί η εβδομάδα σου και με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, ίσως να είναι δώρο, ίσως να είναι πρόταση, πάντως αυτό που θα σου προσφέρει, πρακτικά ή θεωρητικά, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από εδώ και πέρα πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Αν επιθυμείς επανασύνδεση κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, εξήγησε και μίλα με σαφήνεια. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου, τότε κινήσου με αποφασιστικότητα, ανταποκρίσου στο άνοιγμα που θα υπάρξει. Απέφυγε την αδράνεια, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις άμεσο ενδιαφέρον στις συναισθηματικές σου υποθέσεις.

Σε σχέση: Ενθουσιασμός και θετικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα κινήσεις τα νήματα για άμεση επικοινωνία με το ταίρι σου, ωστόσο να περιόρισε την ανυπόμονη στάση. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμπεριφερθείς με ευθύτητα και αυτοσυγκράτηση.

Επανασύνδεση: Είτε κάνεις εσύ την κίνηση της επανασύνδεσης, είτε το πρώην ταίρι σου, η κατάληξη θα είναι θετική. Θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα βάλετε κάτω και τα υπέρ και τα κατά, θα αναλύσετε αιτίες, θα εξηγήσετε τα τι και τα πώς, και η κατάληξη θα είναι ένωση. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία: Σε συμβουλεύω να χαρείς και να ενθουσιαστείς χωρίς ανασφάλειες και επιφυλάξεις. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού από ένα καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αυτή τη φορά τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά, η γνωριμία σας ευχάριστα θα ξεκινήσει, αισιόδοξα θα καταλήξει. Προμηνύεται σταθερή σχέση μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση – Γάμος: Αν διαφώνησες ή τσακώθηκες, θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, αν έκανες κάποια πρόταση θα λάβεις θετική απάντηση. Κάτι που περιμένεις θα γίνει πράξη, τα γεγονότα θα σου φέρουν χαρά, ευτυχία και εμπιστοσύνη. Σε περίπτωση που αναζητάς δέσμευση, πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνουν συζητήσεις θετικής κατάληξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Αν επιθυμείς επανασύνδεση τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα έρθεις πολύ κοντά με πρώην ταίρι σου, η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σου. Η εβδομάδα, ελκυστική θα κάνει την εικόνα σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Προσοχή, γιατί αν θέλεις ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα αισθήματα σου.

Σε σχέση: Ανατρεπτική εξέλιξη θα πάρει η συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου, με θετικό τρόπο θα κλείσει κεφάλαιο που σας απασχολεί από το παρελθόν. Προσοχή στα εσωτερικά σου μπερδέματα, προσπάθησε να κινηθείς εντός ρεαλιστικών πλαισίων. Η σταθεροποίηση και η διατήρηση της ισορροπίας θα εξαρτηθεί από τη στάση σου.

Επανασύνδεση: Το γεγονός που θα σε φέρει πολύ κοντά με το πρώην ταίρι σου, θα συμβεί μέσα στην τωρινή εβδομάδα και μάλιστα σε απρόσμενη χρονική στιγμή. Εκεί που δεν το περιμένεις, ίσως και να μην το ελπίζεις, θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία. Από τυχαίο συμβάν εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε σε τετ-α-τετ, δίνοντας σοβαρές υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία: Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείς, σε περίπτωση που θεωρήσεις πως δε θα προχωρήσει η κατάσταση, θα διαψευστείς. Θα σου προτείνει ραντεβού, σου δίνω τη συμβουλή να το δεχτείς. Η προσωπική σας συνάντηση θα εξελιχτεί ομαλά, θα περάσεις πολύ καλά, θα ενθουσιαστείς, δεν αποκλείεται και να ερωτευτείς!

Σχέση – Γάμος: Μπροστά στα μάτια σου είναι η λύση του προβλήματος και αν δεν την βλέπεις τόσο καιρό, τώρα θα τη δεις. Το ίδιο σου το ταίρι θα σου ανοίξει τα μάτια, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις πού είναι το πρόβλημα, ποιος είναι ο κόμπος που φρακάρει την εξέλιξή σας και με ποιον τρόπο θα απαλλαγείτε απ’ αυτόν.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου μέσα στην εβδομάδα! Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα αυθόρμητα και αισθαντικά. Ίσως να υπάρξουν εναλλαγές και εσωτερικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα πάρεις την απόφαση να φλερτάρεις, ίσως να διεκδικήσεις πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, προσέγγισε, προχώρα σε ουσιαστικές προτάσεις.

Σε σχέση: Ίσως να νιώσεις ένα είδος συναισθηματικής έντασης, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις, να διαπιστώσεις και όχι να ξεσπάσεις ή να βγάλεις άτοπα συμπεράσματα. Αυτή την εβδομάδα θα ηρεμήσεις και θα προχωρήσεις σε ουσιαστικές συζητήσεις, θα μπορέσεις να χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα.

Επανασύνδεση: Με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα δώσεις τέλος στην αναμονή και τη στασιμότητα. Μέσα στην εβδομάδα θα πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, θα επιδιώξεις τελικό ξεκαθάρισμα, στο χέρι σου θα είναι η επανασύνδεση ή ο οριστικός χωρισμός. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα σε απαλλάξει από ψυχολογικό βάρος.

Νέα γνωριμία: Αυτή τη φορά θα βρεις τρόπο να γνωριστείς με το πρόσωπο που θα σου φανεί ιδιαιτέρως ελκυστικό. Επιβλητικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, δυναμισμό θα φανερώνουν οι κινήσεις σου, θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις, σε σημείο που η εβδομάδα σου θα κλείσει με ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Ιχθύ, διεκδίκησε τις αλλαγές που επιθυμείς, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσεις. Πάρε με το μαλακό το ταίρι σου, ψυχολόγησε λίγο την κατάσταση, σε συμβουλεύω να προτιμήσεις το διπλωματικό τρόπο αντιμετώπισης. Για να αποφευχθούν εντάσεις ή αρνητισμοί, προσπάθησε να κινηθείς στρατηγικά και όχι παρορμητικά.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email