Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 17-23/10

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, ατίθαση, αυθόρμητη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα φλερτάρεις σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, γι' αυτό, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου, βασίσου στο ένστικτο σου.

Σε σχέση. Ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο κλείσιμο της εβδομάδας, ενδεχομένως να μην λείψουν οι συγκρούσεις. Ζήλειες και καχυποψίες θα οδηγήσουν σε παθιασμένες ενέργειες με κατάληξη τις έντονες συναισθηματικές δονήσεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου. 

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτικά θα είναι τα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα, με αυτά που θα ακούσεις θα αλλάξεις τακτική, ενδεχομένως να αλλάξεις και αισθήματα. Ίσως να μη θέλεις πια να διεκδικήσεις το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Με αυτά που θα συνειδητοποιήσεις, θα αποτραβηχτείς, θα αλλάξεις στάση και επιθυμίες.

Νέα γνωριμία: Ερωτικό ενδιαφέρον θα σου φανερώσει πρόσωπο που το νόμιζες φιλικό. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα σε πλησιάσει με στάση φανερά ερωτική, με ξεκάθαρο τρόπο θα σου δείξει πως επιθυμεί μαζί σου σταθερή ερωτική σχέση. Η εξέλιξη θα είναι ανάλογη με τις αποφάσεις σου, ουσιαστικά τα γεγονότα θα πορευτούν βάσει των δικών σου διαθέσεων.

Σχέση – Γάμος: Αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, τώρα θα σου λυθούν απορίες, φως θα μπει σε μια σκοτεινή σας υπόθεση. Στα μέσα της εβδομάδας θα είσαι πλέον σε θέση να καταλάβεις τι νιώθει για σένα το πρόσωπο που αγαπάς, θα ξεδιπλωθούν κρυμμένες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ανανεώνεις τις αναζητήσεις σου, δε θα σταθείς στα παλιά, με αισιοδοξία και αυθορμητισμό θα προχωρήσεις μπροστά. Την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις είναι πολύ πιθανόν να την απορρίψεις ή για την ώρα θα αποφύγεις να δώσεις οριστική απάντηση. Θα έχεις προσιτή στάση στα καινούργια πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν, θα σου δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου για να μην δημιουργήσεις μπερδέματα.

Σε σχέση. Τερματίζουν ανησυχίες και ανασφάλειες, θα εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Η στάση σου θα είναι θερμή, ανέμελη και ομιλητική, απομακρύνεις καταστάσεις και υποθέσεις που χαλούν την ψυχολογία σου και την ισορροπία της σχέσης σου. Ίσως να το ζηλέψεις το ταίρι σου, το νου σου στις σκηνές που θα δημιουργήσεις, καλό θα είναι να περιοριστούν οι καχυποψίες. 

Επανασύνδεση: Από τη μια στιγμή στην άλλη θα αλλάξουν τα δεδομένα, ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης, με τυχαίο γεγονός που δε θα το περιμένεις. Στην συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα εκπλαγείς από τις εξομολογήσεις που θα ακούσεις. Δείξε εμπιστοσύνη στις κουβέντες που θα ειπωθούν και στις υποσχέσεις που θα δοθούν, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Νέα γνωριμία: Ανανέωση και αναζωογόνηση θα σου φέρει το καινούργιο πρόσωπο, που εντελώς απρόσμενα θα περάσει στη ζωή σου. Θα γνωριστείς με άτομο που είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς, θα δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητά σου. Μεταξύ σας θα υπάρξουν αμοιβαία αισθήματα, θα αισθανθείς πως αυτό το πρόσωπο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και δε θα πέσεις έξω.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο μαντάτο θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, έρχεται θετική απάντηση ή λύση ενός προβλήματος. Θα πάρεις τα πάνω σου, θα αναζωογονηθείς, αλλάζει η πορεία και ο ρυθμός της ερωτικής σου καθημερινότητας. Καταφθάνουν σοβαρές προτάσεις, τερματίζουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Δίδυμε, θα στοχεύσεις στην νέα γνωριμία και όντως θα βρεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, όμως το θέμα είναι τι είδους σχέση θέλεις να αποκτήσεις. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν σε ενδιαφέρουν οι περιστασιακές επαφές ή αν επιθυμείς έναν σταθερό δεσμό. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου δώσει την ευκαιρία για σχέση, σε συμβουλεύω να κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια, αυτό το άτομο καλό θα είναι να μην το χάσεις.

Σε σχέση. Θα νιώσεις την ανάγκη και την επιθυμία να απελευθερώσεις τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου. Βασική σου επιθυμία θα είναι να δώσεις καινούργιο νόημα στη σχέση σου. Εξομολογήσεις και θερμά λόγια θα ακουστούν στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα εκδηλωθούν με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο, σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις. 

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα είναι θετικά και θα τρέξουν υπέρ σου, καταφθάνει άνοιγμα επανασύνδεσης. Εσένα και το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσετε θα σας ενώσει μια τυχαία αφορμή, θα βρεθείτε σε προσωπική συνάντηση δίνοντας εξηγήσεις και υποσχέσεις. Θα τα ξαναβρείτε, η έλξη και η αγάπη σας είναι αμοιβαία.

Νέα γνωριμία: Οι συγκυρίες θα σου δημιουργήσουν ευκαιρία καινούργιας γνωριμίας. Τυχαία και τυχερά γεγονότα θα σε φέρουν σε συνομιλία με άτομο, που θα κερδίσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου, θα αποτελέσει συντροφικό ερωτικό ταίρι μελλοντικής πορείας.

Σχέση – Γάμος: Κάτι που θέλεις πολύ απ’ το βάθος της καρδιάς σου, θα γίνει πραγματικότητα. Αν περιμένεις κάποια απάντηση, θα είναι θετική, τώρα θα στρωθεί δρόμος για δεσμεύσεις και για υποσχέσεις μελλοντικής υπόστασης. Μέσα στην εβδομάδα ένα ευχάριστο συμβάν θα ζήσεις με το ταίρι σου, η χαρά σου θα είναι μεγάλη και δε θα μετατραπεί σε απογοήτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ανέμελος ερωτισμός θα διακρίνει τις πράξεις σου αυτή την εβδομάδα. Αυτή τη φορά θα φλερτάρεις με τρόπο κάπως αόριστο, οι απορίες που θα δημιουργήσεις στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ελκυστικότητα σου. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού που θα αποτελέσει έναρξη περαιτέρω επαφών. Το αν οι συναντήσεις που θα ξεκινήσεις θα καταλήξουν σε δεσμό αυτό θα εξαρτηθεί από τις δικές σου διαθέσεις και προθέσεις.

Σε σχέση. Την περιέργεια σου θα ενισχύσει η εβδομάδα αυτή. Καχύποπτη θα είναι η σκέψη σου, οι κινήσεις σου θα είναι ερευνητικές, οποιαδήποτε πράξη κάνει το ταίρι σου θα την περάσεις από κόσκινο. Σου δίνω τη συμβουλή, να αποβάλεις τις σκοτεινές σκέψεις, δείξε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, θα πειστείς για τα ακέραια αισθήματα που τρέφει για σένα το πρόσωπο που αγαπάς. Στο κλείσιμο του εξαήμερου ξεκάθαρα λόγια θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις συναισθηματικά. 

Επανασύνδεση: Απόφυγε τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης, τα πράγματα δεν είναι τόσο αρνητικά, όσο νομίζεις. Θα σου δώσω τη συμβουλή να μην παρασυρθείς από καχύποπτες εικασίες, θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείς σε απαισιόδοξες θεωρίες και φθείρεις τα αισθήματά σου, δώσε χρόνο στα γεγονότα, σε λίγο θα αλλάξουν πολλά.

Νέα γνωριμία: Με επιφυλακτική στάση θα αντιμετωπίσεις το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ίσως να αποκλείσεις την προοπτική ερωτικής σχέσης, ωστόσο μη βιαστείς να προκαθορίσεις τις εξελίξεις. Στην παρούσα φάση θα παρανοήσεις κάποιες καταστάσεις, στο επόμενο στάδιο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα αλλάξουν οι βλέψεις σου.

Σχέση – Γάμος: Μπερδεμένη και σκοτεινή θα είναι σκέψη σου, σου δίνω τη συμβουλή να τρενάρεις τις αποφάσεις σου. Η αντίληψή σου θα είναι επηρεασμένη, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς στις ψευδαισθήσεις σου και να πέσεις σε λάθη. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου προσπάθησε να κρατήσεις στάση διαλλακτική και όχι απόλυτη.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική, εκδηλωτική, και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα φλερτάρεις, θα αναζητήσεις την ανανέωση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή αν θα προχωρήσεις τις επαφές σου με το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα υπάρξουν ανοίγματα για άμεσες προσεγγίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα αξιοποιήσεις τα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στα εσωτερικά μπερδέματα, οι επιθυμίες σου ενδεχομένως να μην είναι σταθερές. Από την μια θα θελήσεις ασφάλεια, βάσεις, και συναισθηματικά στηρίγματα, από την άλλη θα θεωρήσεις κάποια δεδομένα ανιαρά, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Σκέψου πολύ καλά τα λόγια σου και τις ενέργειες σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να μπερδέψεις ή να διχάσεις το ταίρι σου 

Επανασύνδεση: Φίλε μου Λέοντα, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις, για να μην πέσεις σε αντιφάσεις. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την κίνηση να επανασυνδεθείτε, αν δε θέλεις να τα ξαναβρείτε, τότε μην κρατήσεις αόριστη ή διφορούμενη στάση, προσπάθησε η απάντησή σου να είναι άμεση και ειλικρινής.

Νέα γνωριμία: Με ενθουσιασμό θα δεχτείς την πρόταση που θα σου κάνει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από το παρελθόν σου και να ανανεωθείς ερωτικά. Προχώρα με βήματα σταθερά, προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές ενέργειες.

Σχέση – Γάμος: Στην παρούσα φάση μάλλον θα θελήσεις να εναντιωθείς στο ερωτικό σου κατεστημένο, με τις πράξεις ή τα λόγια σου ίσως να προκαλέσεις αντιδράσεις από το ταίρι σου. Αν σε έχει κουράσει η ανία ή η στασιμότητα και θέλεις να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες, κινήσου μελετημένα, με σχέδιο και όχι με σπασμωδικές παρορμητικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα περνάς σε δυναμική και αποφασιστική δράση, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή. Η σκέψη σου θα είναι θετική και τολμηρή, τώρα θα απελευθερωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Επιθυμία σου θα είναι να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν να βγεις από την ανία. Η εβδομάδα θα φέρει ισορροπημένα αισθήματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις σας. Αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα, οι ενέργειες σου θα είναι μελετημένες και θα πιάσουν τόπο. 

Επανασύνδεση: Θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σου, γι’ αυτό μην αφήνεις τον εαυτό σου να απογοητεύεται. Τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνει, αν δει την αντίδραση σου θετική, θα περάσει σε πρόταση για συνάντηση. Αλλαγές θα διαπιστώσεις στον τρόπο σκέψης του, δέξου την επανασύνδεση που θα σου ζητήσει, θα σου βγει σε καλό.

Νέα γνωριμία: Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου γοητευτικό άτομο, δε θα έχεις κανέναν λόγο να το απορρίψεις. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαράξεις καινούργια ερωτική πορεία, μείνε σε ετοιμότητα, έρχονται τυχερά συμβάντα, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Τερματίζουν οι αναβολές, λύνεται το πρόβλημα ή το ζήτημα που δεν άφηνε εσένα και το ταίρι σου να περάσετε σε δεσμεύσεις. Τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο, φεύγουν τα εμπόδια, θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αυτή τη φορά, ό,τι προγραμματίσετε θα υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε παρακινήσει να φλερτάρεις και να βγάλεις στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σου. Είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα σε ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύεται σχέση αμοιβαίων αισθημάτων. Στα μέσα της εβδομάδας, οι ξεκάθαρες κουβέντες θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ευνοϊκές ως προς τις επιθυμίες σου. Θα ξεκαθαρίσεις τις βλέψεις σου γύρω από θέματα μελλοντικής πορείας και δεσμεύσεων. Η εβδομάδα θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να πάρετε ώριμες και σκεπτόμενες αποφάσεις που ουσιαστικά θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία σας. 

Επανασύνδεση: Αποστασιοποιημένη στάση θα κρατήσεις, μέσα στην εβδομάδα δε θα θελήσεις επιπλέον εντάσεις και ψυχολογική φόρτιση. Ουσιαστικά θα προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, γι’ αυτό θα αποσυρθείς από το προσκήνιο. Για την ώρα, πάνω από όλα θα βάλεις την ψυχική σου ηρεμία, ωστόσο καλό θα είναι να απαντήσεις στο τηλεφώνημα που θα λάβεις.

Νέα γνωριμία: Αν ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος, ενδεχομένως να σου είναι δύσκολο να μεταβείς από τη μια σχέση απευθείας στην άλλη, όμως σου δίνω τη συμβουλή να μην κλείσεις την πόρτα της καρδιάς σου στο καινούργιο και ευγενικό πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με άτομο, που θα έχει θερμές και ειλικρινείς προθέσεις.

Σχέση – Γάμος: Βασική σου ανάγκη θα είναι να ηρεμήσεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Το ταίρι σου θα κατανοήσει τις ανάγκες σου, θα σου δώσει το χρόνο και το χώρο που χρειάζεσαι, αρκεί η στάση σου να είναι ειλικρινής και ξεκάθαρη, μη δημιουργήσεις ανασφάλειες ή απορίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις για ένα πρώην ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να στραφείς προς την επανασύνδεση. Σωστή θα είναι η διαίσθηση σου, ότι νιώσεις και ότι προβλέψεις θα βγει αληθινό. Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μίλα ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές, θα καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που επιθυμείς.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση και ένταση, εξάρτηση και πάθος θα κάνουν την εμφάνιση τους. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, ωστόσο ότι και αν προηγηθεί στο τέλος θα σας ενώσει δυνατή και αμοιβαία έλξη. Διαίσθηση και διορατικότητα θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θα βρεις τρόπο να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου μέτρα και σταθμά. 

Επανασύνδεση: Φίλε μου Σκορπιέ, θα πρέπει να αναλάβεις τα ηνία των ερωτικών σου υποθέσεων. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς, τότε προχώρα σε δυναμικές πράξεις, η επανένωση θα έρθει από δική σου κίνηση, κινήσου χωρίς καθυστερήσεις. Το εξαήμερο θα κλείσει με συνάντηση, η κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα γοητεύσεις, η προσοχή του θα είναι στραμμένη επάνω σου. Αν αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει, με βεβαιότητα σου λέω πως δε θα απογοητευτείς, θα σου δείξει θερμό ενδιαφέρον. Κάνε το βήμα της νέας αρχής, προχώρα χωρίς επιφυλάξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διεκδικήσεις και να καθοδηγήσεις τη σχέση σου. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σου φέρουν τα κατάλληλα ανοίγματα για να περάσεις τις αλλαγές που θέλεις, πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, κινήσου αποφασιστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, θα φλερτάρεις με αυθορμητισμό, είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στον ανέμελο ρυθμό ζωής χωρίς δεσμεύσεις και προβληματισμούς. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα φέρουν άμεσα ανοίγματα, θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η εσωτερική σου ορμή θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Η οικειότητα και η επικοινωνιακή σου στάση θα φέρουν δημιουργική κατάληξη στις προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, ίσως να πρέπει να αποφασίσεις αν στοχεύεις στη δέσμευση ή στην χαλαρή σχέση, ουσιαστικά θα αναγκαστείς να δώσεις τέλος στις αμφίρροπες καταστάσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να σκεφτείς με ορθολογισμό και να κινηθείς αποφασιστικά, εκφράσου ελεύθερα και ξεκάθαρα, καλό θα είναι να μην αφήσεις συναισθηματικά κενά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κουβέντες ξεκαθαρίσματος. 

Επανασύνδεση: Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, που θα πάρει δεσμευτική έκταση. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει τυχερή και καθοριστική συνάντηση, θα εκδηλωθεί μεταξύ σας αγάπη και έλξη, δε θα έχετε κανέναν λόγο να συνεχίσετε χωρισμένοι. Έρχονται νέες υποσχέσεις, προμηνύεται δεσμευτική κατάληξη.

Νέα γνωριμία: Τυχερές συμπτώσεις θα σε φέρουν αντικριστά με άτομο που θα γίνει το μόνιμο ταίρι σου. Από την αρχή θα ενθουσιαστείς, σε συμβουλεύω να μη φρενάρεις τη χαρά και την αισιοδοξία σου, οι περαιτέρω επαφές σας θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο ήρθε για να ριζώσει μια και καλή στη ζωή σου. Θα ζήσεις χαρούμενα γεγονότα με ευτυχισμένη εξέλιξη.

Σχέση – Γάμος: Κακώς αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι, άσε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, αυτό που θέλεις θα γίνει, μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σου επιθυμία. Τη χαρά που προσμένεις θα την πάρεις, σε περίπτωση που αναζητάς επισημοποίηση ή συγκατοίκηση ετοιμάσου, τα γεγονότα θα δουλέψουν υπέρ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ανέμελη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Θα αφήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει ελεύθερα χωρίς αναστολές και άτοπες ανασφάλειες.

Σε σχέση. Ανανεωτικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στον ταίρι σου. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Θερμά και ειλικρινά λόγια θα ανταλλάξετε, δεν αποκλείεται να προσανατολιστείτε προς το μέλλον του δεσμού σας. Η εβδομάδα ευνοϊκή θα κάνει το κλίμα για συμφωνίες και υποσχέσεις. 

Επανασύνδεση: Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει η συνάντηση που θα έχεις με ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Σε απρόσμενη χρονική στιγμή θα ανταμωθείτε, τα μεταξύ σας θερμά λόγια θα δημιουργήσουν προοπτική επανασύνδεσης. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού, σοβαρές και ειλικρινείς θα είναι οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε.

Νέα γνωριμία: Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείς, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς αυθόρμητα, αυτό το άτομο θα σε ερωτευτεί και θα σου το δείξει. Θα σου προτείνει ραντεβού, σου δίνω τη συμβουλή να το δεχτείς, ανοίγεται μεταξύ σας προοπτική σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού, δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, δεν πρόκειται να απογοητευτείς.

Σχέση – Γάμος: Καταφθάνουν δεσμευτικές υποσχέσεις, ανοίγεται πορεία μελλοντικής εξέλιξης. Εσύ και το ταίρι σου θα τα πείτε και θα τα συμφωνήσετε, περνά η σχέση σας σε στάδιο σοβαρό και εξελίξιμο. Τα μεταξύ σας λόγια θα είναι αισιόδοξα και ειλικρινή, αυτό που θα σου προτείνει θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, θα αλλάξεις και θα ανανεώσεις τον τρόπο σκέψης σου. Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα σε βγάλουν από την απογοήτευση και την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να στείλει μεσολαβητή για να καταφέρει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο. Τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά, το ενδιαφερόμενο άτομο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου.

Σε σχέση. Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, η εβδομάδα θα κάνει ανέμελη και αυθόρμητη τη στάση σου. Ανάγκη σου θα είναι να απεγκλωβιστείς από την ανία και την ρουτίνα, επιθυμία σου θα είναι η ένταση και θα καταφέρεις τελικά να ανανεώσεις το κλίμα. Τα αποκαλυπτικά και ειλικρινά λόγια που θα ακουστούν θα τονώσουν το πάθος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ετοιμάσου για έντονες στιγμές αισθησιασμού. 

Επανασύνδεση: Φίλε μου Υδροχόε μη το σκέπτεσαι άλλο, κάνε το βήμα να τηλεφωνήσεις στο πρώην ταίρι σου, οι αντιδράσεις του θα είναι θετικές. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασύνδεση, σε συμβουλεύω να μην καθυστερήσεις τις κινήσεις σου, δείξε τα αισθήματά σου, θα λάβεις θετική ανταπόκριση.

Νέα γνωριμία: Η νέα γνωριμία θα συμβεί μόνο αν το θελήσεις εσύ. Θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σου ρίχνει θερμές και επικεντρωμένες ματιές, αλλά για να φτάσει στο σημείο να σου μιλήσει, θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να δώσεις το πράσινο φως. Στις αντιδράσεις σου θα στηριχτούν όλα, σου δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσεις.

Σχέση – Γάμος: Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα πάρεις την απόφαση να διεκδικήσεις. Αυτό που θέλεις, είτε πρόκειται για κάποια αλλαγή, είτε για θέμα δέσμευσης, θα γίνει, μόνο αν εσύ αναλάβεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες. Βάλε εσύ το νερό στο αυλάκι, στρώσε το έδαφος, και τα υπόλοιπα θα δεις πως θα έρθουν από μόνα τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, μπερδεμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σου, διφορούμενες θα είναι οι διαθέσεις σου. Εσύ που θέλεις να ανανεώσεις τα δεδομένα σου καλό θα είναι να αποφασίσεις τι ακριβώς αναζητάς, στις προσεγγίσεις σου η στάση σου δε θα πρέπει να είναι αόριστη. Θα προσπαθήσεις να αποφύγεις την εσωτερική πίεση, στις προτάσεις που θα λάβεις ίσως να μη θελήσεις να δώσεις άμεση απάντηση.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου θα είναι να ξενοιάσεις, κάπως φευγάτη θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις καταστάσεις που τις θεωρείς καταπιεστικές. Προσοχή να μην φέρεις μπερδέματα, καλό θα είναι να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου, φανέρωσε σκέψεις και επιθυμίες. Απέφυγε τις παρορμητικές ενέργειες, η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει σκεφτείς αντικειμενικά και να μην υποπέσεις σε λάθη. 

Επανασύνδεση: Αργό ρυθμό θα έχουν οι εξελίξεις, οι βιασύνες δε θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα, στην παρούσα φάση προσπάθησε να αποφύγεις τις ανυπόμονες και πιεστικές κινήσεις. Η κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και ταίρι σου θα χρειαστεί χρόνο για να στρώσει, αυτό που πρέπει να κάνεις για την ώρα, είναι να αφήσεις τα γεγονότα να κυλήσουν από μονά τους, χωρίς παρεμβάσεις.

Νέα γνωριμία: Με ένα συγκεκριμένο άτομο θα συνομιλήσεις, στην αρχή ίσως να μη σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ωστόσο καθώς θα εξελίσσονται οι επαφές σας, θα διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο αξίζει να του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Το φιλικό σας ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε ερωτικό, όλα θα γίνουν βήμα-βήμα.

Σχέση – Γάμος: Για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγεις τις ανατρεπτικές ή ριζοσπαστικές ενέργειες, αν βιαστείς θα πέσεις έξω. Για να μην γυρίσεις την κατάσταση εναντίον σου και από πάνω βρεθείς ξαφνικά κάτω, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιεστικές καταστάσεις, κράτα χαλαρή στάση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email