Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 28/11 ως 4/12

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τολμηρές διαθέσεις και ανέμελες προσεγγίσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη ζωτικότητα σου, έντονη θα είναι η διάθεση σου να φλερτάρεις και να γνωριστείς με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου. Παίρνεις απόφαση να δώσεις έκταση στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα τρέξεις τις εξελίξεις, επιθυμία σου θα είναι το ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Ίσως να μην είναι σταθερή και σκεπτόμενη η στάση σου. Ενδεχομένως να συμπεριφερθείς στο ταίρι σου κάπως αλλοπρόσαλλα, θα κινηθείς απελευθερωμένα, δεν θα θελήσεις πλαίσια και όρους. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ηγετική ίσως και εξουσιαστική πλευρά της προσωπικότητας σου, προσοχή να μην πιέσεις το ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες υπεροχής.

Επανασύνδεση: Απρόοπτα και απρόσκλητα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ’ τα παλιά, θα εμφανιστεί μπροστά σου, τα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν. Οι εξηγήσεις και οι εξομολογήσεις που θα λάβεις θα αναστατώσουν τη σκέψη και την καρδιά σου. Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχεις πάρει την απόφαση να δώσεις σε αυτό το άτομο μια δεύτερη ευκαιρία.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, από την αρχή της συνομιλίας σας θα παρατηρηθεί μεταξύ σας έλξη και οικειότητα. Αυτό το άτομο θα σε πλησιάσει με στόχο να προχωρήσουν οι επαφές σας προσωπικό επίπεδο, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σταθερής σχέσης!

Σχέση – Γάμος: Έρχονται ευχάριστες πληροφορίες, τα νέα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Κάτι που από καιρό προσμένεις εσύ και το ταίρι σου, θα γίνει πράξη, ανοίγεται δίοδος επιτυχίας. Καταφθάνουν ανοίγματα και ευνοϊκά συμβάντα, που θα σε βοηθήσουν να κατευθύνεις τη σχέση σου προς τη δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Εξωστρέφεια θα χαρακτηρίζει τη στάση σου, δε θα δώσεις αρνητικές απαντήσεις σε προτάσεις και καλέσματα. Προσιτή και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σου, στις κινήσεις σου θα βρεις ανταπόκριση, προσπάθησε να προσεγγίσεις σε περίπτωση που κάποιο πρόσωπο κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσεις επαφές με πρόσωπο που θα βρείτε μεταξύ σας κοινά ενδιαφέροντα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις και να βγεις από το άγχος. Ταχτοποιείς τις αρνητικές υποθέσεις μέσα στη σχέση σου, ισορροπείς συναισθηματικά και κατασταλάζεις. Με το ταίρι σου προσπάθησε να χαλαρώσετε να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε σαν ζευγάρι. Η εβδομάδα σου θα είναι ισορροπημένη και αισθησιακή αρκεί να εκδηλώσεις αυτό που νιώθεις χωρίς ανασφάλειες και ενδοιασμούς.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε, μη κάνεις τον κόπο να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου, η τύχη σας θέλει μαζί. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, θα ανταμωθείτε, θα μιλήσετε και θα συμφιλιωθείτε. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει επανασύνδεση, αυτή τη φορά θα συζητήσετε με ειλικρίνεια, θα θέσετε νέες και πιο σταθερές βάσεις.

Νέα γνωριμία: Ένα όμορφο, γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν ερωτικές και μακροχρόνιες. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, καταφθάνει πρόσωπο με το οποίο θα αποκτήσεις σταθερό δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Κάτι που θέλετε πολύ εσύ και το ταίρι σου θα γίνει πραγματικότητα. Έρχεται ευτυχισμένο γεγονός που θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Λύνεται πρόβλημα που έφραζε την πορεία σας, σε περίπτωση που επιζητάς σοβαρή, μόνιμη δέσμευση, δεν αποκλείεται να ακουστεί ανάλογη πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Θα κινήσεις τα νήματα για να υπάρξουν επαφές και συνομιλίες. Θα εκδηλωθείς και θα φλερτάρεις. Σοβαρές θα είναι οι βλέψεις σου για το πρόσωπο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει. Σου ανοίγεται καινούργια προοπτική!

Σε σχέση. Προσοχή στις παραποιήσεις, στις ζήλειες και στις λανθασμένες εντυπώσεις. Η στάση σου απέναντι στο ταίρι σου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη, απέφυγε τις αόριστες ή μπερδεμένες απαντήσεις. Θα χρειαστεί να δοθούν αναλυτικές εξηγήσεις, το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει θα φέρει ισορροπία και ηρεμία, λύνονται οι παρεξηγήσεις.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, το πρόσωπο που αγαπάς δεν έχει σκοπό να σε διαγράψει, σε διαβεβαιώνω πως πάλι μαζί θα είστε. Στο τέλος του επταήμερου θα γίνει συνάντηση μεταξύ σας, τα αισθήματα είναι αμοιβαία, υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, θερμές εξομολογήσεις θα ανοίξουν πορεία σταθερού και μακροχρόνου δεσμού.

Νέα γνωριμία: Αν είσαι χωρίς σχέση και επιθυμείς ένα σταθερό ταίρι δίπλα σου, τότε ετοιμάσου, καταφθάνει αυτό που ψάχνεις. Από τυχαίο γεγονός θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, αυτό το άτομο αργά ή γρήγορα θα γίνει ο άνθρωπός σου. Θα ερωτευτείς, θα αγαπήσεις, προμηνύεται αρχή στεριωμένου δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Μεγάλη χαρά θα βρει εσένα και το ταίρι σου, αν είστε πολλά χρόνια μαζί ετοιμάσου για δεσμευτικό γεγονός. Ο δεσμός σας φτάνει στην ολοκλήρωσή του, έρχονται επισημοποιήσεις. Φεύγουν εμπόδια, τερματίζουν οι κακοτυχιές, καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός, που είναι πολύ πιθανό να έχει ως κατάληξη τον γάμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Κάπως αναποφάσιστη θα είναι η στάση σου. Από τη μια θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να τολμήσεις να προχωρήσεις σε ουσιαστικές αλλαγές. Προσπάθησε να βγεις από τη διστακτικότητα και την ανασφάλεια, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα δοθεί δυνατότητα περεταίρω επαφών. Θα υπάρξουν διλλήματα, καλό θα είναι να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Σε σχέση. Ρομαντική θα είναι η διάθεση σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες, οι ανασφάλειες που θα νιώσεις ενδεχομένως να είναι άτοπες. Απέφυγε τα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, μην σκέπτεσαι αρνητικά για καταστάσεις που ουσιαστικά δεν υφίστανται. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τη λογική και αντικειμενική όψη των καταστάσεων, θα καταφέρεις να βρεις τον σωστό χειρισμό.

Επανασύνδεση: Αμοιβαία είναι η ερωτική έλξη ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, γεγονός που δεν πρόκειται να σας αφήσει χωρισμένους. Σε προσωπική σας συνάντηση οι ειλικρινείς και θερμές σας εκδηλώσεις θα ξαναζωντανέψουν το πάθος που υπάρχει μεταξύ σας. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε αγκαλιασμένοι, ενωμένοι, ανταλλάσσοντας δεσμευτικές υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία: Σου δίνω τη συμβουλή να μην περιορίσεις την έλξη που θα νιώσεις για το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα το ερωτευτείς το γοητευτικό πρόσωπο που με θερμό τρόπο θα σε φλερτάρει, τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία. Εσείς οι δυο θα τα βρείτε, θα υπάρξει μεταξύ σας ερωτική χημεία, θα προκύψει σχέση πάθους και συναισθηματικής έντασης.

Σχέση – Γάμος: Ερωτισμό, συγκαταβατικότητα και αγάπη θα σου δώσει το ταίρι σου. Η εβδομάδα σου θα είναι αρμονική, ερωτική και ισορροπημένη, θα υπάρξουν μεταξύ σας δυνατές στιγμές έλξης και αγάπης. Οι πράξεις σας θα σας αποδείξουν πως τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε σε ουσιαστικές δεσμεύσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείς από τις διαθέσεις σας και αγνοήσεις το ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Θα επιμεληθείς ιδιαιτέρως την εμφάνιση σου, βασικός σου στόχος θα είναι να κερδίσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Επιθυμία σου θα είναι να γοητεύσεις, αν αναζητάς μια καινούργια αρχή θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου.

Σε σχέση. Προσοχή να μην παγιδευτείς σε αυταπάτες, προσπάθησε να αποφύγεις τις εικασίες, βασίσου μόνο στα αποδεδειγμένα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τα συναισθήματα σου. Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις που θα λύσουν το πρόβλημα, με το ταίρι σου θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να βγείτε από τις αμφιβολίες.

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν, φίλε μου Λέοντα. Τα λόγια που θα ακούσεις από το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε ή τσακωθήκατε, θα αλλάξουν την άποψή σου, θα σε ικανοποιήσουν ηθικά και συναισθηματικά. Θα βρει το θάρρος να σου ζητήσει συγγνώμη, θα τολμήσει να παραδεχτεί πως έσφαλε και θέλει να επανορθώσει.

Νέα γνωριμία: Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με άτομο που θα ανοίξει την πόρτα του μέλλοντος. Θα σου προσφέρει δυνατότητα δεσμού, που θα ξεπεράσει σε διάρκεια το παρόν και θα φτάσει μέχρι το μακρινό μέλλον. Προμηνύεται γνωριμία μακροχρόνιας πορείας, αυτό το άτομο θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις και στις προσδοκίες σου.

Σχέση – Γάμος: Εσύ που αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή εντάσεις, μέσα στην εβδομάδα θα βρεις την άκρη του νήματος, θα συμφιλιωθείς και θα βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Το ταίρι σου θα περάσει σε ειλικρινείς αποκαλύψεις, θα σου ζητήσει συγγνώμη, θα περάσει σε άμεσες πράξεις αγάπης ίσως και δέσμευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις σοβαρές έγνοιες να αφήσεις πίσω σου τις ψυχοφθόρες καταστάσεις και να σκεφτείς με αισιοδοξία. Οι συνομιλίες που θα σου γίνουν, θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείς ψυχολογικά, να χαλαρώσεις και να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Ανανεώσου, βγες από την αναμονή, δώσε το άνοιγμα να σε φλερτάρουν. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα.

Σε σχέση. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις λανθασμένες ερμηνεύσεις. Ενδεχομένως οι καταστάσεις γύρω από το ταίρι σου να μην είναι έτσι όπως θα νομίζεις πως είναι. Καλό θα είναι να μην ενισχύσεις τις ανασφάλειες σου, εσωτερικές φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια, απέφυγε τα αρνητικά σενάρια. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά και να βγεις από τυχόν αυταπάτες.

Επανασύνδεση: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σου ανοίξουν δίοδο συνάντησης με το πρώην ταίρι σου, αν χειριστείς τις αφορμές αποφασιστικά και άμεσα, τότε θα καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που εσύ επιθυμείς.

Νέα γνωριμία: Θα γίνει νέα γνωριμία, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα κινηθείς αυθόρμητα. Αν θέλεις να διαγράψεις τα παλιά και να ξεφύγεις από το παρελθόν σου, τότε δώσε το πράσινο φως για νέο ερωτικό ξεκίνημα. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, το πρόσωπο που θα γνωρίσεις ιδιαιτέρως ελκυστικό, η απόφαση θα είναι δική σου.

Σχέση – Γάμος: Μόνο αν έχεις ισχυρή θέληση και αποφασιστική δράση θα καταφέρεις να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα της σχέσης σου. Για να επιβληθείς στο ταίρι σου θα πρέπει να σταθεροποιηθείς στις απόψεις σου, να φερθείς δυναμικά και μεθοδευμένα. Διεκδίκησε τις αλλαγές που επιθυμείς, αν κρατήσεις στάση άμεση και ξεκάθαρη, το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Επαφές και επικοινωνιακά ανοίγματα θα σου φέρει η εβδομάδα, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα και ζωτική διάθεση. Στις συνομιλίες που θα έχεις θα δημιουργηθούν ανοίγματα για προσεγγίσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς συναισθηματικά.

 Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία, ωστόσο μην εστιάσεις μόνο στη διαίσθηση και παραμελήσεις την αντικειμενική λογική σκέψη. Θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τη ρεαλιστική όψη, θα συνειδητοποιήσεις και θα αναθεωρήσεις σχετικά με κάποιες επιφανειακές σου σκέψεις ή εξηγήσεις. Συζήτησε με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν, φανέρωσε τις επιθυμίες σου.

Επανασύνδεση: Με αποφασιστικότητα και κατόπιν ώριμης σκέψης το πρώην ταίρι σου θα σου ζητήσει επανασύνδεση. Έχει σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει, τα αισθήματά του είναι συνειδητοποιημένα, θα σου μιλήσει με σαφήνεια, θα βρει τρόπο να σου αποδείξει πως αυτό που νιώθει για εσένα είναι αληθινή αγάπη.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι ελκυστικό, με ευγενική συμπεριφορά, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου από την πρώτη στιγμή που θα συνομιλήσετε. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις το απογοητευτικό παρελθόν σου.

Σχέση – Γάμος: Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Θα εκπλαγείς από τις εξελίξεις, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν τυχόν εμπόδια, ανοίγεται προοπτική επισημοποίησης. Περνά η ερωτική σου σχέση σε σοβαρό πλέον στάδιο, οι αποφάσεις που θα πάρεις εσύ και το ταίρι σου θα οδηγήσουν σε σταθερό και ασφαλές μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Συμπτώσεις και συγκυρίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, ωστόσο προσοχή στα γρήγορα συμπεράσματα και στις επιφανειακές εξιδανικεύσεις. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από την αδράνεια όμως θα πρέπει να αποφευχθούν οι παρορμητικές ενέργειες και η γρήγορη ταχύτητα. Σκέψου καλά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, μη βιαστείς να τρέξεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Ίσως να χάσεις συναισθηματικά τον δρόμο σου, ο εσωτερικός σου κόσμος ενδεχομένως να είναι μπερδεμένος, θα είναι λάθος αν παγιδευτείς σε ανασφάλειες προερχόμενες από παρελθοντικές καταστάσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος, θα μπορέσεις να σκεφτείς λογικά, θα καταφέρεις να βάλεις τέλος σε αμφιβολίες και σκαμπανεβάσματα.

Επανασύνδεση: Τηλεφώνημα ξεκαθαρίσματος θα λάβεις από το πρόσωπο που αγαπάς και σκέπτεσαι, τα λόγια που θα ακούσεις θα ξεδιαλύνουν το ομιχλώδες τοπίο, τερματίζουν αμφιβολίες και άτοπες ανασφάλειες. Μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις πως αυτό που νιώθει για σένα δεν είναι κάτι επιφανειακό, είναι αληθινή αγάπη που δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει στράφι.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί ερωτικά, δε θα σου είναι άγνωστο, το γνωρίζεις από καιρό και πολύ σωστά είχες υποψιαστεί πως τρέφει για σένα ερωτικό ενδιαφέρον. Σου δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρεις την έλξη σου, δείξε και εσύ τα αισθήματά σου, αυτό το άτομο θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, θα σου ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Αποκαλυπτική κουβέντα θα ανοίξεις με το ταίρι σου, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα ανανεώσουν τα αισθήματά σας. Η εμπιστοσύνη που θα νιώσεις, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις επισημοποίησης. Καταφθάνουν εξελίξεις, που θα δρομολογήσουν το μέλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, ζωηρότητα θα φέρει στις διαθέσεις σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα θελήσεις να είναι χαλαρωτικές και ανέμελες. Αναλαμβάνεις δράση, περνάς σε προσεγγίσεις, θα αναζητήσεις περιπέτεια και σασπένς, με αυθορμητισμό θα φλερτάρεις. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις συστηματικές επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο στην πορεία να αλλάξεις βλέψεις και διαθέσεις. Απέφυγε τις υποσχέσεις και την αλλοπρόσαλλη στάση.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να βγεις από την πίεση και να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου. Ανήσυχη θα είναι η στάση σου θα αναζητήσεις ελευθερία, καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπείς θα είσαι στην υπερβολή ή στην διαστρέβλωση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα υποσχέσεις και οριστικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση: Απρόοπτα συμβάντα θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του επταημέρου, θα αλλάξεις στάση απέναντι στο πρώην ταίρι σου. Κάποιες πληροφορίες που θα λάβεις, θα σε ωθήσουν στο να ζητήσεις εξηγήσεις, αυτή τη φορά δε θα σε καλύψουν οι αερολογίες και οι επιφανειακές υποσχέσεις. Αλλάζεις οπτική γωνία και συναισθηματική τοποθέτηση.

Νέα γνωριμία: Αναστατώσεις θα σου φέρει η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις. Θα γνωριστείς με πρόσωπο κάπως εκκεντρικό, ιδιόρρυθμης προσωπικότητας, θα σε εξιτάρει και θα κολυμπήσεις σε βαθιά νερά. Ενδέχεται να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, ο έρωτάς σου γι’ αυτό το άτομο θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες.

Σχέση – Γάμος: Μέσα από ξαφνικές αποκαλύψεις έρχονται συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα φανερωθούν κρυμμένες καταστάσεις, διαφοροποιείται το πλαίσιο, στο οποίο κινείται η σχέση σου. Τερματίζουν αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις, τώρα τα αισθήματα και ο δεσμός σου θα μπουν σε άλλου είδους τροχιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Κοινωνική και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, εσύ που θα βρεθείς ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα -μέσω διαδικτύου- θα δώσεις το άνοιγμα για προσωπική γνωριμία. Σύμμαχο σου θα έχεις την ελκυστικότητα σου, αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις θα τα καταφέρεις. Προσέγγισε με αυτοπεποίθηση και άνεση, το αποτέλεσμα θα τονώσει την αισιοδοξία σου, δεν πρόκειται να απογοητευτείς.

Σε σχέση. Συνειδητά θα αποφύγεις τους προβληματισμούς και το φορτισμένο κλίμα. Οι σκέψεις σου θα είναι ανέμελες θα αποκτήσεις μια πιο χαλαρή στάση και διάθεση. Συγκαταβατική θα είναι η προδιάθεση σου, θα εστιάσεις στην σταθερότητα του δεσμού σου, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα ακουστούν εξομολογητικά λόγια που θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη.

Επανασύνδεση: Οι εντάσεις θα ξεκινήσουν από το τηλεφώνημα και θα κορυφωθούν στη συνάντησή σας, ωστόσο τίποτα το αρνητικό δεν πρόκειται να προκύψει. Εκρηκτική θα είναι η συνομιλία με το πρώην ταίρι σου, θα υπάρξουν εξάρσεις και εκτονώσεις, που όμως θα καταλήξουν σε επανένωση και όχι σε οριστικό χωρισμό.

Νέα γνωριμία: Θα σε βάλει σε σκέψεις το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε αναστατώσει, δεν αποκλείεται να πάρεις απόφαση να διαγράψεις οριστικά το παρελθόν. Στο χέρι σου θα είναι αν θα χαράξεις καινούργια ερωτική πορεία ή αν θα γυρίσεις πίσω τα παλιά.

Σχέση – Γάμος: Ενδεχομένως να είναι κάπως διαφορετικές οι επιθυμίες που έχεις εσύ και το ταίρι σου, θα υπάρξουν αντιθέσεις που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε κάποια αιχμηρά ζητήματα. Θα τα πείτε έξω από τα δόντια, τολμηρά και αποκαλυπτικά θα είναι τα λόγια σας, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ανανέωση, θα δώσεις το άνοιγμα για προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή να μην ενδώσεις σε άτομο για το οποίο λίγο αργότερα θα αλλάξεις γνώμη και συναισθήματα. Τα γεγονότα θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, οι πράξεις σου θα είναι απελευθερωμένες, όμως προσπάθησε να κινηθείς σκεπτόμενα. Απέφυγε τις βιαστικές κινήσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς σε πρόχειρες εξιδανικεύσεις.

Σε σχέση. Ίσως να γίνει άστατη η διάθεση σου, επιφανειακές θα είναι οι βλέψεις σου, προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση και στα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Σε περίπτωση που νιώθεις πως πιέζεσαι και θέλεις ελευθερία κινήσεων ξεκινά τις απαιτούμενες ενέργειες για να αλλάξουν οι συνθήκες της σχέσης σου, ωστόσο απέφυγε τις υπερβολές και τα αντιδραστικά πείσματα.

Επανασύνδεση: Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα βιαστείς για άμεσα αποτελέσματα. Η ανάγκη σου για ηρεμία θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα και θα σου βγει σε καλό.

Νέα γνωριμία: Ναι μεν θα συνομιλήσεις με ένα καινούργιο άτομο, ωστόσο περιορισμένος θα είναι ο ενθουσιασμός σου, συνειδητά θα αποφύγεις την υπερβολική αισιοδοξία. Αυτή τη φορά θα κινηθείς προσγειωμένα, με ελεγχόμενες αντιδράσεις, αυτό που θα προτιμήσεις θα είναι τα αργά βήματα. Οι μεταξύ σας επαφές, σταθερά και σταδιακά θα περάσουν σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Σχέση – Γάμος: Δεν αποκλείεται στην παρούσα φάση να το ρίξεις στην ηρεμία, στη χαλάρωση και στο διαλογισμό. Οι διαθέσεις σου θα είναι χαλαρές, το ταίρι σου θα το αντιμετωπίσεις με διαλλακτικότητα και συγκατάβαση. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ισορροπημένα, χωρίς εντάσεις, δε θα αφήσεις περιθώριο για εξάρσεις και ακρότητες.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ενδεχομένως να κάνει κάπως άστατη ή απρόβλεπτη τη στάση σου, ανανεωτικές θα είναι οι σκέψεις σου, αν σε απογοήτευσε το πρώην ταίρι σου είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία που θα έρθει μέσω διαδικτύου. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα θελήσεις να προβάλεις τη γοητεία σου. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα έχεις τη δυνατότητα να γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο, πάρε τις εξελίξεις στα χέρια σου.

Σε σχέση. Προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, απέφυγε τις ανασφάλειες και τις αγχωτικές σκέψεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο σε ισορροπία, βάλε σε τάξη επιθυμίες και ανάγκες. Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει από τις παρορμητικές ενέργειες, θα καταφέρεις να βγεις από τον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

Επανασύνδεση: Αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το πρώην ταίρι σου, τότε ετοιμάσου, έρχονται χαρές. Απρόσμενο τηλεφώνημα θα σε βγάλει από το αδιέξοδο και την απογοήτευση, απαλλάσσεσαι από το άγχος και τη συναισθηματική πίεση που σου δημιουργεί το αίσθημα τις αβεβαιότητας. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει ραντεβού, που θα κλείσει με επανένωση.

Νέα γνωριμία: Καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, μέσα στην εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βγεις από τη στασιμότητα, θα ξεκινήσεις νέα ερωτική αρχή με εντελώς καινούργια και διαφορετικά δεδομένα. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που σε φλερτάρει, σε συμβουλεύω να μην αρνηθείς την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, αυτό το άτομο θα έχει τη δυνατότητα να γίνει το μόνιμο ταίρι σου.

Σχέση – Γάμος: Αισιόδοξα και ελπιδοφόρα θα είναι τα αποτελέσματα. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ευχάριστο γεγονός, αν έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου τερματίζουν οι εντάσεις, ξεκάθαρα και εξομολογητικά λόγια θα δώσουν άνοιγμα για δεσμευτικές υποσχέσεις. Έκπληξη και ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει η πρόταση που θα ακούσεις.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email