Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 12 ως 18/12

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα αντικομφορμιστική και επαναστατική θα κάνει τη στάση σου, προσοχή τις επιλογές σου και κυρίως προσοχή σε τι τύπους χαρακτήρων θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου. Ίσως να σε εξιτάρουν τα άτομα με εκκεντρική προσωπικότητα, αλλαγές θα υπάρξουν στις προτιμήσεις σου. Η εβδομάδα σου φέρνει καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα κινηθείς αυθόρμητα, δεν θα έχεις απορριπτική στάση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, προσοχή στις ακρότητες.

Σε σχέση. Θα υπάρξουν ανοίγματα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου, ωστόσο η εσωτερική σου ένταση ίσως να δημιουργήσει αντιφατικές επιθυμίες, ενδεχομένως να μην μπορείς να σταθεροποιηθείς. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να μη δώσεις τροφή σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, θα πρέπει να αποφύγεις με το ταίρι σου τις συγκρούσεις.

Επανασύνδεση: Διατήρησε την αισιοδοξία σου, φίλε Κριέ, θα την κάνει την κίνηση το ταίρι που άδοξα σού έφυγε. Θα τα ξαναβρείτε, μέσα στην εβδομάδα το μήνυμα ή το τηλεφώνημα που θα σου κάνει, θα έχει κατάληξη ένα πολύ θερμό ραντεβού. Από την αρχή που θα ιδωθείτε, θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας με συμφιλιωτική διάθεση.

Νέα γνωριμία: Είναι καιρός να βρεις το ταίρι σου. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες, τη μοναχικότητα ή την ελευθερία σου τη χάρηκες, τώρα ήρθε η ώρα να ενθουσιαστείς ίσως και να ερωτευτείς. Παραπάνω από ελκυστικό θα το βρεις το πρόσωπο που σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείτε, θα σε γοητεύσει ο τρόπος που θα σου μιλήσει.

Σχέση – Γάμος: Εσύ που επιθυμείς δέσμευση, ετοιμάσου, έρχεται ευχάριστο άνοιγμα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σου, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε, θα ανοίξουν πορεία μονιμότητας. Θα ακουστεί πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Βγαίνεις από την απορριπτική διάθεση και την εσωτερική συστολή, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος να χαθεί η ισορροπία και να βρεθείς στο απέναντι άκρο. Ίσως να εστιάσεις σε πρόσωπα εκκεντρικά, τελείως διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σου. Τονώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να δώσεις μια διαφορετική όψη και κατεύθυνση στην προσωπική σου ζωή. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, ανανεώνεις το παρουσιαστικό σου και προσεγγίζεις.

Σε σχέση. Αντιφατικές καταστάσεις θα έχει η εβδομάδα σου, προσοχή στις παρατραβηγμένες εξάρσεις. Αντιδράς και εναντιώνεσαι. Με το ταίρι σου θα θυμηθείτε τα παλιά όχι μόνο τα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα. Ίσως με τις καχυποψίες σου να δημιουργήσεις αγχωτικές καταστάσεις.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε, εσύ που προσφάτως χώρισες, θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια παύση, ένα είδος συναισθηματικής ξεκούρασης. Στην αρχή της εβδομάδας θα ξεκαθαριστούν δυο-τρία πραγματάκια ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου και από εκεί πέρα θα θελήσεις να απομονωθείς για να σκεφτείς και να ηρεμήσεις.

Νέα γνωριμία: Δε θα την επιδιώξεις την νέα γνωριμία, η εβδομάδα σου δε θα είναι κοινωνική, θα αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές και τις διαφόρων ειδών παρέες. Η στάση σου ναι μεν θα είναι αδιάφορη στα καινούργια πρόσωπα, ωστόσο σε άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει. Θα καταλάβεις πως έχει ερωτικές βλέψεις για εσένα και δε θα ανακόψεις την πορεία των εξελίξεων.

Σχέση – Γάμος: Συγκαταβατική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις, διαλλακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Στην παρούσα φάση, αυτό που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ηρεμήσεις και να συνυπάρξεις με το ταίρι σου όσο γίνεται πιο ήρεμα και αρμονικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εναντιώνεσαι στην αδράνεια και στη μοναχικότητα, απελευθερώνεσαι, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να μην υπάρχει αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Ορμητική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπεριφορά σου, θα προκαλέσεις συνομιλίες με καινούργια πρόσωπα. Η εβδομάδα θα σε βγάλει από τις προσκολλημένες σκέψεις, αφήνεις στην άκρη ταμπού και ηθικολογίες, θα σε βοηθήσει να πράξεις απελευθερωμένα.

Σε σχέση. Πιθανότατα να αποφύγεις να ανοίξεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα προτιμήσεις κάποια θέματα να μείνουν στην επιφάνεια για να μην σου δημιουργηθεί άγχος. Στην παρούσα φάση θα αποφύγεις τις υποσχέσεις κυρίως για ζητήματα που θα σχετίζονται με μελλοντικές δεσμεύσεις. Θα επικεντρωθείς σε αυτά που σας ανανεώσουν και σας διασκεδάζουν σαν ζευγάρι.

Επανασύνδεση: Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δε θα προκύψει από τηλεφώνημα, αλλά από μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ιδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, το συμβάν θα το θωρήσετε σημάδι της μοίρας.

Νέα γνωριμία: Ένας Δίδυμος ξέρει να κερδίζει με την ομιλία του και την επικοινωνιακή του μέθοδο, γι’ αυτό η προσέγγισή σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Σχέση – Γάμος: Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά τα λόγια και θα περάσεις σε πράξεις και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία, ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις τις αρνητικές συνθήκες και να βγεις από την αδράνεια. Θα νιώσεις ενθουσιασμό και δυναμισμό, θα καταλάβεις πως η εξέλιξη χρειάζεται και τη δική σου δράση. Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι απελευθερωμένος, θα κινηθείς αυθόρμητα και θα πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις. Δεκτική στάση θα κρατήσεις στις νέες κοινωνικές επαφές, η συμπεριφορά σου θα είναι προσιτή.

Σε σχέση. Λύνεις τις παλιές αρνητικές ή ανοιχτές υποθέσεις με το ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, οι βλέψεις σου θα οδεύουν προς τη δέσμευση. Βάζεις τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, βγαίνεις από συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις την αντιδραστικότητα σου σε θέματα διαφωνιών.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Καρκίνε, η επανασύνδεση θα συμβεί πιο γρήγορα από ό,τι υπολογίζεις και μάλιστα το θετικό αναποδογύρισμα που θα προκύψει, θα σου φανεί ανεξήγητο. Με έναν μαγικό τρόπο θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, αυτή η θαυματουργή κατάληξη θα προκληθεί από τα αισθήματα, που τώρα θα αντιληφθείς την έκταση και το βάθος τους.

Νέα γνωριμία: Θα καταφέρει να σου την αλλάξει τη ζωή το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Από την επομένη μέρα της γνωριμίας σας θα αποκτήσει νόημα η καθημερινότητά σου, θα βρεις ενδιαφέρον και λόγο για να ξεκινήσεις καινούργια όνειρα. Δείξε εμπιστοσύνη στην τύχη σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις τη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος: Η αλχημεία που θα επιλέξεις, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Ο συνδυασμός των θετικών σου στοιχείων θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς. Θα το λάβεις αυτό που εδώ και καιρό ζητάς από το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα ακουστεί πρόταση που θα σου εξασφαλίσει παρόν και μέλλον.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την εξτριμ πλευρά του χαρακτήρα σου, οι σκέψεις θα γίνουν κάπως εκκεντρικές. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα θελήσεις να επιστρέψεις σε παλιές σχέσεις που σε απογοήτευσαν, η στάση σου δεν θα είναι θετική στο θέμα της επανένωσης. Θα σκεφτείς πολύ καλά ποια πρόσωπα θα προσεγγίσεις και ποια όχι.

Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς σταθερή σχέση, θα επαναξιολογήσεις τις βάσεις του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς τη προοπτική του να αλλάξεις ριζικά κάποιες καταστάσεις, η στάση σου θα είναι άμεση και θα στοχεύει στο να προχωρήσεις με το ταίρι σου ένα βήμα παρακάτω. Τα κατασταλαγμένα αισθήματα θα σε βοηθήσουν να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση: Φεύγει το εμπόδιο ή ο λόγος που σε κρατά χώρια με το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τα τυχαία γεγονότα θα λύσουν τους κόμπους, δε θα υφίσταται πλέον η αιτία που σας οδήγησε στο χωρισμό. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, θα κερδίσεις αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει το έτερον ήμισυ σου. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δε θα είναι καθόλου περιστατικό στη ζωή σου. Όντως η διαίσθησή σου θα βγει αληθινή, η γοητεία του θα σε εντυπωσιάσει, ο χαρακτήρας που θα έχει, θα συμπληρώνει το δικό σου.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που σε προβληματίζει και δε σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να εξελιχτείς, λήγει. Έρχεται χαρμόσυνο γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και τη στασιμότητα, εσύ και το ταίρι σου θα ξεκινήσετε πορεία μελλοντικής προοπτικής. Βάζετε μπρος καινούργια σχέδια, καινούργια όνειρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Δραστικές αποφάσεις θα πάρεις σχετικά με ένα πρώην ταίρι σου, ουσιαστικά αποφασίζεις να τερματίσεις τα αρνητικά κεφάλαια. Θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την εμμονή ή την εξάρτηση. Στις νέες σου επαφές ίσως να προτιμήσεις τις απρόσωπες συνομιλίες, δεν θα θελήσεις να συνδεθείς συναισθηματικά. Αυτη΄την εβδομάδα, ναι μεν βγαίνεις από την εσωστρέφεια, ωστόσο δεν θα δώσεις ώθηση στην εξέλιξη των επαφών.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου να αλλάξεις τα δεδομένα ίσως να κάνει κάπως αντιδραστική ή απαιτητική τη στάση σου. Προσοχή στις επαφές με το ταίρι σου να μην δημιουργηθεί νευρικότητα και αντίδραση, καλό θα είναι να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Ίσως να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις πάνω στο ταίρι σου, η στάση σου ενδεχομένως να γίνει ανταγωνιστική. Η εβδομάδα δε θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ψυχραιμία και ορθολογισμό.

Επανασύνδεση: Θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σου να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει και να συμπεριφερθείς με αυτοσυγκράτηση. Στην παρούσα φάση θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα και θα σου βγει σε καλό. Η υποψία σου πως αν το πρώην ταίρι σου νιώσει πως σε χάνει τότε θα κινηθεί, θα βγει απολύτως σωστή.

Νέα γνωριμία: Θα αποφύγεις να ενθουσιαστείς και να ονειροβατήσεις, με επιφυλακτικό μάτι θα δεις την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Πριν κλείσει η εβδομάδα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί ερωτικά, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς προσγειωμένα, ωστόσο μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να εξελιχτεί σε μια ιδανική σχέση.

Σχέση – Γάμος: Η νευρικότητα και η παρόρμηση δε σε οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις τακτική. Σοφή θα είναι η επιλογή σου να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με υπομονή και κατανόηση, στην προκείμενη φάση ο διπλωματικός συμβιβασμός θα στρώσει το έδαφος για να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονα αλλά και αντιφατικά συναισθήματα θα έχει ο εσωτερικός σου κόσμος, η παρόρμηση ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις διαθέσεις σου, προσοχή στις ανυπόμονες προσεγγίσεις και στις εκκεντρικές αποφάσεις. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε ενέργειες δραστικές, ουσιαστικά θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις από την αναμονή και την αδράνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείς να συνομιλείς (μέσω των Social media) με καινούργια πρόσωπα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για αλλαγή για απόδραση και για αποφόρτιση, προσοχή στην εσωτερική σου ορμητικότητα και στις επαναστατικές σου κρίσεις. Παλιά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, τώρα θα απαιτείται άμεσο ξεκαθάρισμα για να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα. Απέφυγε τις καχύποπτες σκέψεις και την παρατραβηγμένη αμφισβήτηση.

Επανασύνδεση: Το πρώην ταίρι σου θα ξαναεισβάλει στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα αυτή τη φορά τα γεγονότα, οι εξελίξεις και τα αμοιβαία αισθήματα, θα φέρουν δεσμευτική κατάληξη. Οι συγκυρίες θα είναι μοιραίες, θα πιστέψεις πως αυτό το άτομο είναι το πεπρωμένο σου και θα έχεις απόλυτο δίκιο.

Νέα γνωριμία: Θα γοητευτεί από την παρουσία σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο και πιο δυνατό δεσμό της ζωής σου. Καρμική θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, με αυτό το άτομο θα ζήσεις μια μεγάλη σχέση αγάπης, που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στη σχέση σου θα προκύψει κάτι πολύ ευχάριστο, που θα έχει κατάληξη ευτυχίας. Αποφασιστική και σοβαρά σκεπτόμενη θα είναι η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα σας δώσει μεγάλη χαρά, δημιουργώντας βάσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας πορείας. Προετοιμάσου, μέσα στην εβδομάδα θα στρωθεί έδαφος για επισημοποιήσεις και δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εσωτερική αναστάτωση που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα αποκαλυφθείς και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου έστω και έμμεσα. Σκέπτεσαι σοβαρά και ξεκαθαρίζεις τις βλέψεις σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς άμεσα. Μέσα στην εβδομάδα οι δυναμικές και ορθολογικές σου σκέψεις θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις, θα καταφέρεις να βγεις από τις ανασφάλειες σου.

Σε σχέση. Στις αλλαγές και στις διαφοροποιήσεις θα στοχεύσεις, δεν αποκλείεται και στις αποδεσμεύσεις. Αν νιώθεις πως πιέζεσαι τότε καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου ανοιχτά, προσπάθησε να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Προσοχή στις επιπολαιότητες και στις αντιδράσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα.

Επανασύνδεση: Κατά πάσα πιθανότητα, πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις αλλάξει γνώμη για το θέμα της επανασύνδεσης. Έντονα γεγονότα θα προκύψουν κατά την διάρκεια του εξαήμερου, θα κάνουν την εμφάνισή τους διαπιστώσεις που θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις. Αλλάζεις οπτική γωνία και συναισθηματική τοποθέτηση.

Νέα γνωριμία: Την ηρεμία και τη γαλήνη σου θα ταράξει η παρουσία ενός όμορφου προσώπου. Εσείς οι δυο στην πορεία θα έχετε στενές επαφές, θα ανοιχτεί ερωτικό παιχνίδι μεταξύ σας, προσοχή γιατί τα νερά στα οποία θα βρεθείς να κολυμπάς, θα είναι βαθιά. Ενδέχεται να μην είσαι σε θέση να ελέγξεις τις συναισθηματικές αντιθέσεις που θα σου δημιουργήσει ο έρωτας γι’ αυτό το πρόσωπο.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Σκορπιέ, θα σε ταρακουνήσει συναισθηματικά αυτό που θα μάθεις ή θα συνειδητοποιήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συμβάν που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου, ωστόσο θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σε βγάλει από την παθητικότητα. Τώρα θα εντοπίσεις πού υπάρχει το σαθρό και το ετοιμόρροπο, θα αλλάξεις τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεις τη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου και τις επιθυμίες σου, ουσιαστικά αλλάζεις συναισθηματική τοποθέτηση. Δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου να σταθεί και να κλειδώσει στις απογοητευτικές σκέψεις, θα ξεπεράσεις παλιές αρνητικές σχέσεις και απογοητευτικές ιστορίες. Ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σου και θα έχεις την ψυχική δύναμη να τις τηρήσεις. Διαγράφεις τα παλιά, αφήνεις πίσω σου το παρελθόν.

Σε σχέση. Εσύ που νιώθεις πως έχεις μειωμένη πλέον αντοχή και υπομονή προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική, επαναστατική, ίσως να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση. Η συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου δεν αποκλείεται να γίνει κάπως αόριστη ή απρόσωπη, ενδεχομένως να περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στο να αλλάξεις ριζικά τη δομή και τη βάση της σχέσης σου.

Επανασύνδεση: Η πρόταση που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου, θα σου φέρει ηθική ικανοποίηση. Ο τρόπος που θα σου ζητήσει να επανασυνδεθείτε θα είναι άμεσος και ουσιαστικός, θα συνοδεύεται με λόγια συγγνώμης. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα δεχτείς να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, σε διαβεβαιώνω πως δε θα μετανιώσεις για την επιλογή σου.

Νέα γνωριμία: Αν αναζητάς μια σταθερή σχέση με αμοιβαία αγάπη, τώρα θα εμφανιστεί μπροστά σου το κατάλληλο άτομο. Δε θα πρόκειται για καινούργια γνωριμία, αλλά για άτομο που ήδη γνωρίζεις και ήδη υπάρχει στην καρδιά σου. Με πρόσωπο με το οποίο δεν είχατε ποτέ ερωτική σχέση, τώρα θα ανοιχτεί ο δρόμος, φεύγουν τα εμπόδια.

Σχέση – Γάμος: Μερικές φορές, επάνω σε στιγμή έντασης ξεφεύγουν λόγια εκνευρισμού ή εγωισμού. Μην πάρεις τοις μετρητοίς αυτά που έγιναν ή ειπώθηκαν πάνω σε μια κακιά ή άστοχη στιγμή, θα σου αποδειχτεί πως ήταν κουβέντες χωρίς υπόσταση. Καθώς θα κυλά η εβδομάδα θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα ισορροπήσετε, θα διαχωρίσετε τα νευρά από τα αισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν η σκέψη σου να γυρίζει πίσω σε παλιές ιστορίες και αγάπες. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρώην ταίρι σου ίσως η προσέγγιση να γίνει με δική σου πρωτοβουλία. Ειλικρινείς συζητήσεις θα γίνουν, θα δοθούν εξηγήσεις, αυτά που θα ακούσεις θα επηρεάσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μπαίνεις σε έντονες σκέψεις, θα πάρεις αποφάσεις που θα τις τηρήσεις.

Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική, θα εναντιωθείς σε καταστάσεις εσωτερικής πίεσης. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για παρελθοντικά ζητήματα που απαιτούν πλέον λύση. Σε περίπτωση διαφωνιών ή τσακωμού καλό θα είναι να μην τραβήξεις το σκοινί, απέφυγε την κόντρα.

Επανασύνδεση: Θα βρεις τη δύναμη να παραδεχτείς τα λάθη σου και αν κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το ταίρι σου, δε θα βρεις κλειστή την πόρτα της καρδιάς του. Οι τολμηρές σου εξομολογήσεις θα ευαισθητοποιήσουν το πρόσωπο που αγαπάς, θα εκτιμηθεί η ειλικρίνειά σου, θα σου δείξει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που αναμένεις.

Νέα γνωριμία: Ακμαίο θα είναι το ηθικό σου, έντονη η αυτοπεποίθησή σου, αεράτο το στυλ σου, θα βάλεις στόχο να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δε θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Αιγόκερε, οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα θα σε αναγκάσουν να αντιμετωπίσεις τα ελαττώματά σου. Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου θα εκφράσει παράπονα, θα σου ζητήσει αλλαγές. Θα βρεις τη δύναμη να αποδεχτείς, θα καταφέρεις για το καλό της σχέσης σου να αλλάξεις κάποιες αρνητικές ή ενοχλητικές για το ταίρι σου συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Αλλάζεις επιθυμίες και τρόπο σκέψης, αποκτάς μια κάπως πιο ενθουσιώδης και ανατρεπτική διάθεση. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ωστόσο θα έχεις την εσωτερική δύναμη να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν και να απεγκλωβιστείς από σχέσεις που σε απογοήτευσαν. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις νέα γνωριμία έστω και μέσω διαδικτύου.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να βγεις από συνήθειες που προκαλούν ανιαρές καταστάσεις, επιθυμία σου θα είναι να ανανεώσεις τη σχέση σου, η ζωτικότητα σου θα σε βοηθήσει να βγεις από τη ρουτίνα. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις σχετικά με κάποιες λανθασμένες εντυπώσεις που είχες. Βγαίνεις από τον αρνητικό και την προσκόλληση.

Επανασύνδεση: Θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που σε κρατά σε απόσταση με το ταίρι σου, όμως θα προϋποθέτει ένα είδος συμβιβασμού. Για να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα θα πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, θα αναγκαστείς να διαφοροποιήσεις μια βασική σου επιθυμία. Κρατά συγκαταβατική στάση, δε θα απογοητευτείς.

Νέα γνωριμία: Δε θα αργήσει η νέα γνωριμία, στο κλείσιμο της εβδομάδας θα συστηθείς με πρόσωπο ευγενικό και αρκετά ελκυστικό. Οι εξελίξεις θα απαιτούν από εσένα αποφασιστικότητα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις μπροστά ή αν έχεις σκοπό να παραμένεις στο παρελθόν.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Υδροχόε, μην αγνοήσεις την πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα είναι δημιουργική και θα σου βγει σε καλό. Αν αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιο πρόβλημα που ουσιαστικά σας εμποδίζει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, άκου την άποψή του, δέξου αυτό που θα σου προτείνει, θα έχετε κατάληξη θετική και άμεση.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα αλλάξει τις διαθέσεις σου, δεν θα σε αφήσει να αποδεχτείς αμαχητί και να καταθέσεις τα όπλα, θα καταφέρεις να περάσεις σε πράξεις και να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα σου. Αυτή την εβδομάδα ναι μεν θα γυρίσει η σκέψη σου πίσω στα παλιά, ωστόσο θα τα επεξεργαστείς επάνω σε μια νέα βάση. Θα νιώσεις τη δύναμη να ξεπεράσεις και να ξεφύγεις, δεν θα παγιδευτείς στο παρελθόν.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις αρνητικές ή πεσιμιστικές σκέψεις, αναθεωρείς και ουσιαστικά πατάς πόδι. Επιπλέον, θα βγάλει στην επιφάνεια την ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με δυναμικό τρόπο περνάς σε προτάσεις που στόχο θα έχουν να βγείτε εσύ και το ταίρι σου από την καθηλωτική ρουτίνα. προσοχή στην αμφισβήτηση και την ισχυρογνωμοσύνη.

Επανασύνδεση: Το νου σου να μη χάσεις τη λογική σου, οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Στα μέσα της εβδομάδας ενδεχομένως να χάσεις την υπομονή σου, αν παρασυρθείς από την ανασφάλεια ή την παρορμητικότητά σου τότε θα φέρεις δυσκολίες και μπερδέματα, που θα καθυστερήσουν την επανένωση.

Νέα γνωριμία: Θα σου πάρει τα μυαλά το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ενθουσιάσεις και θα ερωτευτείς σε βαθμό που να μην μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική αρχή, ωστόσο συνετό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές.

Σχέση – Γάμος: Μήπως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από το ταίρι σου και γενικότερα από τη σχέση σου; Θέλεις να παραμείνεις σταθερά σε αυτόν τον δεσμό; Ή μήπως αναζητάς κάτι άλλο, που να είναι πιο δυνατό και πιο συναρπαστικό; Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις απαντήσεις.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email