Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 2 ως 8/1/23

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις κοινωνικές επαφές, στόχο θα βάλεις να ανοιχτείς και να δημιουργήσεις επαφές με καινούργια άτομα. Θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα που θα είσαι σε θέση να τη συνδυάσεις με μια προσιτή στάση. Προσωπική συνομιλία θα έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, στο χέρι σου θα είναι να δώσεις έκταση στις επαφές σας. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω επικοινωνία.

Σε σχέση. Αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στη σκέψη σου, αν θέλεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου θα πρέπει να εστιάσεις στις εξηγήσεις και όχι στις εικασίες. Απέφυγε να μεγαλοποιήσεις και να δώσεις υπερβολική σημασία σε ανούσιες καταστάσεις. Ο τρόπος σκέψης σου θα βοηθήσει στο να ηρεμήσει το κλίμα, θα βρεθεί η απαιτούμενη λύση.

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα μάθεις για γεγονότα που ως τώρα κρατούσε κρυμμένα, θα καταλάβεις τι έφταιξε και ποια ήταν η ουσιαστική αιτία του χωρισμού σας. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και εξακριβώσεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα βρει τρόπο να τονώσει τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως τον τελευταίο καιρό ο τρόπος ζωής σου να σε έκανε να ξεχάσεις πόσο γοητευτικό άτομο είσαι, τώρα θα επανέλθουν ξεχασμένα αισθήματα. Νέος έρωτας θα κάνει την έναρξή του, σε διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα δε θα είναι απογοητευτικό.

Σχέση – Γάμος: Ουσιαστική και κατατοπιστική θα είναι η συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εισχωρήσεις στην καρδιά του ατόμου που αγαπάς, με στόχο να καταλάβεις τι ακριβώς αισθάνεται και ποιες είναι οι ενδόμυχες επιθυμίες του. Η σχέση σας περνά σε στάδιο γαληνής και αρμονίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με την εικόνα σου, ελκυστικό θα κάνεις το παρουσιαστικό σου. Δεν θα απομονωθείς ούτε θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να φλερτάρεις. Κράτα κοινωνική στάση, βγες έξω με φίλους, εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση προσπάθησε να κάνεις νέες γνωριμίες, θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές για προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Παίρνεις νέες αποφάσεις, βελτιώνεις τα δεδομένα της σχέσης σου. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η συγκαταβατική σου διάθεση θα φέρει άμεσα ξεκαθαρίσματα. Κλείνεις αρνητικό ζήτημα που έφερνε εντάσεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα είναι ουσιαστικές, θα δώσουν ώθηση στη μελλοντική σας εξέλιξη.

Επανασύνδεση: Δε θα σου βγει σε κακό το καβγαδάκι που θα συμβεί ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας μια χαλαρή τυπική κουβέντα, στην πορεία όμως θα προκύψει θέμα, που θα φουντώσει τα πνεύματα. Θα υπάρξει κόντρα, ένταση και διαφωνία, που θα σου βγει σε καλό. Θα μάθεις τι θέλει, θα καταλάβεις τι νιώθει.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα σου στείλει η τύχη, θα βάλει σε δοκιμασία την αντοχή της καρδιάς σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα εσωτερικά σου όρια, τώρα θα συνειδητοποιήσεις μέχρι πού αντέχεις ή τολμάς να φτάσεις. Ίσως να πιάσεις πάτο, ίσως να πιάσεις κορυφή, το σίγουρο είναι πως μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου.

Σχέση – Γάμος: Εντός των ημερών θα βγουν στη φόρα καταστάσεις, που μέχρι τώρα προσπαθούσες να τις κουκουλώσεις ή δεν είχες το απαιτούμενο σθένος να τις τερματίσεις. Αναστατωμένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, θα διαλυθούν τα σκοτεινά σημεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ενισχυμένη θα είναι η διάθεση σου να βγεις, να διασκεδάσεις και να προσεγγίσεις. Εσύ που θέλεις να ανανεωθείς τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Κάνε το βήμα να προσεγγίσεις θα βρεις την προσδοκώμενη ανταπόκριση, δεν θα απογοητευτείς. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις συμπάθειες με τον τρόπο που θα μιλήσεις, οι συγκυρίες θα στρώσουν έδαφος για προσωπικές επαφές.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις ελευθερία κινήσεων, ωστόσο δείξε προσοχή στα λόγια σου, απέφυγε τα ψέματα και τις αοριστίες. Κινήσου με ειλικρίνεια για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις, μη προσπαθήσεις να κουκουλώσεις καταστάσεις που είναι ήδη μπερδεμένες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας τακτοποιείς τα ανοιχτά ή επίμαχα θέματα.

Επανασύνδεση: Δε θα πέσεις στην παγίδα της ανυπομονησίας ή του άγχους, δε θα βιαστείς να προσεγγίσεις το πρώην ταίρι σου και πολύ καλά θα κάνεις. Η αυτοσυγκράτησή σου θα σου δώσει την ευκαιρία και τον χρόνο να σκεφτείς με την ησυχία σου και να αποφασίσεις αν το πρώην ταίρι σου αξίζει το ενδιαφέρον σου ή όχι.

Νέα γνωριμία: Όμορφο και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα εμφανιστεί σε προσωπικό σου χώρο. Θα σε εντυπωσιάσει η εξωτερική του εμφάνιση, επιφυλακτική θα είναι η στάση σου τη στιγμή που θα συνομιλήσετε. Αυτό το άτομο στην πορεία θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Συγκρατημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, τα λόγια σου θα απορρέουν κατόπιν σκέψης, δε θα χάσεις την ψυχραιμία σου. Επικίνδυνο θα είναι το θέμα που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ναι μεν το έδαφος θα είναι πρόσφορο για εντάσεις, ωστόσο εσύ, με την τακτική σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, γλυτώνοντας τη σχέση σου από τον εκτροχιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θετική θα είναι η στάση σου, θα το συμπαθήσεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα έχει αυθόρμητο και πρόσχαρο χαρακτήρα. Ενδεχομένως να σας συστήσουν σε φιλικό περιβάλλον, τα μεταξύ σας λόγια θα είναι θερμά, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς αυθόρμητα απελευθερωμένα και χωρίς άγχος ή αναστολές. Αξιοποίησε τα συμβάντα, κράτα αισιόδοξη τη διάθεση σου.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να βάλεις στόχο να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σου. Η αυτοπεποίθηση και η σταθερότητα των αισθημάτων σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις σε πράξεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χειριστείς με χαλαρότητα το ταίρι σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις βιασύνες και τις πιέσεις.

Επανασύνδεση: Έξυπνος και μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείς το πρώην ταίρι σου, θα οδηγήσεις την κατάσταση σε τέτοιο σημείο, που στο τέλος θα αναγνωρίσει και θα παραδεχτεί. Θα αποδειχτεί πως τα σφάλματα που σας οδήγησαν στο χωρισμό έγιναν από απερισκεψία και όχι από έλλειψη αισθημάτων. Δώσε τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί, θα σου βγει σε καλό.

Νέα γνωριμία: Εσύ που είσαι σε αναζήτηση νέα γνωριμίας ετοιμάσου, το καλό πράγμα μπορεί να άργησε, αλλά τώρα έρχεται. Η εβδομάδα σου δε θα λήξει άδοξα, τις τελευταίες μέρες ή ώρες του εξαήμερου θα σε μαγέψει η εντυπωσιακή παρουσία ατόμου, που θα σου δώσει ελπίδα σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Σε μια κόλα χαρτί θα το τυλίξεις το ταίρι σου, γιατί εκτός από τα γοητευτικά εξωτερικά σου προσόντα, έχεις και υψηλή νοητική ικανότητα. Δε θα καταφέρει να σου ξεγλιστρήσει, αυτό που θέλεις θα γίνει, θα το πετύχεις με τρόπο διπλωματικό και έξυπνο. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά, μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Συναισθηματική και εκδηλωτική θα γίνει η στάση σου, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση ίσως να πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, θα είσαι σε θέση να κινηθείς προσγειωμένα με ειλικρίνεια και ωριμότητα. Κατασταλαγμένος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, δεν θα αδρανήσεις, θα αξιοποιήσεις τα συμβάντα.

Σε σχέση. Εσύ που θα προσπαθήσεις να κατευθύνεις το ταίρι σου θα πρέπει ο τρόπος που θα επιλέξεις να είναι μεθοδικός και διπλωματικός, όχι πιεστικός και επιτακτικός. Δεν θα ανεχτείς περιορισμούς και εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις εξάρσεις και τους εκνευρισμούς. Βγάλε στην επιφάνεια τη θερμή και παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σου, εστιάσετε στις συναισθηματικές στιγμές.

Επανασύνδεση: Το συναισθηματικό μπέρδεμα που προκάλεσε το πρώην ταίρι σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς. Αρχές της εβδομάδας θα έχετε επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις, ωστόσο η αδυναμία ξεκαθαρίσματος θα σε αναγκάσει να απομονωθείς, για να σκεφτείς ήσυχα και ανεπηρέαστα.

Νέα γνωριμία: Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα περάσει από μπροστά σου, κατά πάσα πιθανότητα θα αδιαφορήσεις. Η στάση σου θα είναι κάπως απρόσιτη, δε θα αφήσεις περιθώριο επαφών, όμως οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν από μόνες τους άνοιγμα επικοινωνίας. Εσείς οι δύο θα ξανασυναντηθείτε, ένας συγκριμένος λόγος θα δημιουργήσει αιτία επαφών.

Σχέση – Γάμος: Το ταίρι σου θα πέσει έξω αν προσπαθήσει να σου ανοίξει αναλυτικές συζητήσεις σοβαρών ή δεσμευτικών θεμάτων, η στάση σου θα είναι απόμακρη έως και τελείως αδιάφορη. Πριν απομονωθείς, δώσε τις απαιτούμενες εξηγήσεις, καλό θα είναι να μη δημιουργήσεις απορίες ή συναισθηματικά κενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα φροντίσεις για την εξωτερική σου εμφάνιση, εντυπωσιακή θα θελήσεις να κάνεις την εικόνα σου, αποκτάς διάθεση για νέες γνωριμίες. Η σκέψη σου θα είναι θετική, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Επιθυμία σου θα είναι να σταθεροποιήσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν την ποιοτική εξέλιξη. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν άλυτα ζητήματα, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις που θα ανοιχτούν.

Επανασύνδεση: Η τύχη θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου. Ένα απρόοπτο συμβάν θα αποτελέσει αφετηρία επαφών, που θα γίνουν συχνές και καθημερνές. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και η πρώτη σας συνομιλία θα φέρει οριστική κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία: Από μια φιλική πρόταση θα ξεκινήσουν όλα. Θα βρεθείς σε καινούργιο χώρο και μέσα σε γνωστό φιλικό κύκλο θα εμφανιστεί πρόσωπο, που θα γίνει τελικά το ταίρι σου. Από την αρχή θα αναπτυχτεί μεταξύ σας οικειότητα και έλξη, τηλεφωνήματα και προσωπικές συναντήσεις θα έχουν κατάληξη μοιραίας σχέσης!

Σχέση – Γάμος: Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά, πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Δεν αποκλείεται να ακουστεί δεσμευτική πρόταση, το σίγουρο είναι πως φεύγουν τα εμπόδια, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Στον εντυπωσιασμό θα στοχεύσεις, θα επιμεληθείς ιδιαιτέρως την εμφάνιση σου. Θα βάλεις σε λειτουργία όλη σου τη γοητεία και θα καταφέρεις να κερδίσεις το προσδοκώμενο ενδιαφέρον, ωστόσο η εξέλιξη θα οριστεί από τις απαντήσεις σου. Θέλεις απλά να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις; Ή θέλεις να αποκτήσεις ταίρι με προοπτική τον δεσμό; Εντόπισε τι πραγματικά αναζητάς και αναλόγως κινήσου.

Σε σχέση. Αν αφήσεις ανεξέλεγκτη την καχυποψία σου θα υπάρξει κίνδυνος να υποπέσεις σε υπερβολές και λάθη. Το νου σου να μην φέρεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου για λόγους που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς συνετά και αντικειμενικά, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τις υπερβολές.

Επανασύνδεση: Έρχονται συνειδητοποιήσεις βαθιές και ιδιαιτέρως εποικοδομητικές. Τα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα, θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου ή όχι. Τώρα θα είσαι σε θέση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, θα εξαλείψεις φοβίες και ανασφάλειες.

Νέα γνωριμία: Εντός του εξαήμερου θα σου αποκαλυφθεί ερωτικά πρόσωπο, που μέχρι τώρα σου άφηνε να καταλάβεις πως το ενδιαφέρον του είναι μόνο φιλικό. Από καιρό τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα και πλέον θα πάρει την απόφαση να σου εκδηλωθεί ξεκάθαρα. Προσοχή να μην αιφνιδιαστείς, η έκπληξη θα είναι μεγάλη.

Σχέση – Γάμος: Οι ανασφάλειες που δηλητηριάζουν τα αισθήματά σου είναι όντως βάσιμες; Στην παρούσα φάση θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σου αποδείξουν πως οι φοβίες σου είναι ανυπόστατες. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, σε αγαπάει, σε εκτιμάει, είναι λάθος να γίνεσαι θύμα αμφιβολιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα προσπαθήσεις να εστιάσεις στη ρεαλιστική εκδοχή των καταστάσεων. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου, θα θελήσεις να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι τόσο οι διαθέσεις σου όσο και οι προσδοκίες σου. Ο ορθολογισμός θα σε διακρίνει, σε καμιά περίπτωση δε θα θελήσεις να κάνεις τα ίδια λάθη ή να ασχοληθείς με πρόσωπα που δεν σου ταιριάζουν.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, αφήνεις τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, θα ψάξεις τις πραγματικές αιτίες, αλλάζεις τρόπο αντιμετώπισης. Στα σκοτεινά σημεία δε θα σταθείς στην επιφάνεια, θα εισχωρήσεις στο βάθος. Βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν συναισθηματικά. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τις σκέψεις σου, οι πράξεις σου θα αποσκοπούν στο ξεκαθάρισμα.

Επανασύνδεση: Περνάς σε περίοδο συμφιλίωσης και ερωτικής ένωσης, εσύ και το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, θα ξεκινήσετε καινούργιο κύκλο αγάπης και ερωτισμού. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει συνάντηση μεταξύ σας, τώρα και οι δυο σας θα δώσετε βάση στα αισθήματα και όχι στους ανταγωνισμούς κυριαρχίας. Το αποτέλεσμα θα είναι ένωση μακράς διάρκειας.

Νέα γνωριμία: Θα ερωτευτείς και μην μπεις στον κόπο να κρυφτείς πίσω από τα δάχτυλό σου, δε θα τα καταφέρεις. Θα σου δείξει ενδιαφέρον το πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, αν προσπαθήσεις να καμουφλάρεις την έλξη σου, θα πέσεις έξω. Σε συμβουλεύω να φανερώσεις από την αρχή αυτό που θα νιώσεις, θα σου βγει σε καλό, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Σχέση – Γάμος: Ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικό θα είναι το ταίρι σου, να περιμένεις εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να λάβεις δωράκι, ίσως πρόταση για ταξιδάκι θέρμων προδιαγραφών, πάντως αυτό που θα σου προτείνει το πρόσωπο που αγαπάς, θα τονώσει τα ερωτικά σας αισθήματα, θα ενδυναμώσει τη μεταξύ σας έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Ανανεώσου ψυχολογικά, φλέρταρε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν ευχάριστες συγκυρίες που δε θα πρέπει να τις αφήσεις να σου ξεφύγουν. Θα σου ανοίξει την κουβέντα ένα ελκυστικό πρόσωπο, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και προχώρα χωρίς ενδοιασμούς. Η εβδομάδα θα ενδυναμώσει τη διάθεση σου για προσεγγίσεις και εκδηλώσεις, περνάς σε άμεσες ενέργειες, βγαίνεις από την αναμονή.

Σε σχέση. Ίσως να γίνουν κάπως διφορούμενες οι επιθυμίες σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Ενδεχομένως να γίνει κάπως καχύποπτη η στάση σου ως προς το ταίρι σου, το νου σου να μην προσκολληθείς σε εικασίες που ουσιαστικά θα είναι ανυπόστατες. Σε περίπτωση που υπάρξουν ρήξεις και μπερδέματα προσπάθησε να καταλαγιάσεις την ένταση, αν μιλήσεις με το ταίρι σου ανοιχτά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Τοξότη, θα την κερδίσεις τη μάχη, θα πιέσεις για ξεκαθάρισμα, θα τα πεις έξω από τα δόντια και η κατάληξη θα είναι υπέρ σου. Εσύ, με δική σου κίνηση θα καλέσεις το πρώην σου σε προσωπικό τετ α τετ και θα καταφέρεις να ισιώσεις την κατάσταση. Από τα μέσα της εβδομάδας θα στρωθεί δρόμος για επανένωση.

Νέα γνωριμία: Δε θα είναι δύσκολο να κάνεις νέα γνωριμία, το δύσκολο θα είναι το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, να σου αρέσει και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου. Καλό θα είναι να μην τοποθετήσεις πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου, κάποια στιγμή θα αισθανθείς πως είναι προτιμότερο να ρίξεις λίγο νερό στο κρασάκι σου, από το να κρατάς το ποτήρι σου άδειο.

Σχέση – Γάμος: Τα πάνω σου θα πάρεις, θα επιβληθείς με το γάντι και θα υπερισχύσεις με τρόπο διπλωματικό. Το ταίρι σου θα υποκύψει και θα ακολουθήσει τη δική σου κατεύθυνση ή τακτική, ωστόσο το νου σου στα πλάγια χτυπήματα. Σε αγαπάει, σε εκτιμάει, αλλά σε περίπτωση πίεσης θα σου βγάλει αρνητική στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Για σένα που ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος, θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείτε, θα αποφύγεις τις εξάρσεις και τις εγωιστικές αντιδράσεις. Στις επαφές που θα προκύψουν θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν θετική τροπή στην περεταίρω εξέλιξη.

Σε σχέση. Απέφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα, μη δώσεις μεγάλη σημασία στην αρνητική σου διαίσθηση, προσοχή στις ψευδαισθήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις και να διαλευκάνεις. Η στάση σου θα είναι συγκαταβατική και χαλαρή, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις εντάσεις.

Επανασύνδεση: Διατήρησε την αισιοδοξία σου, θα την κάνει την κίνηση το ταίρι που άδοξα σου έφυγε. Θα τα ξαναβρείτε, μέσα στην εβδομάδα το μήνυμα ή το τηλεφώνημα που θα σου κάνει, θα έχει κατάληξη ένα πολύ θερμό ραντεβού. Από την αρχή που θα ιδωθείτε, θα ξεκινήσετε την κουβέντα σας με συμφιλιωτική διάθεση.

Νέα γνωριμία: Είναι καιρός να βρεις το ταίρι σου. Αρκετά ταλαιπωρήθηκες, την μοναχικότητα ή την ελευθερία σου τη χάρηκες, τώρα ήρθε η ώρα να ενθουσιαστείς, ίσως και να ερωτευτείς. Παραπάνω από ελκυστικό θα το βρεις το πρόσωπο που σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείτε, θα σε γοητεύσει ο τρόπος που θα σου μιλήσει.

Σχέση – Γάμος: Εσύ που επιθυμείς δέσμευση ετοιμάσου, έρχεται ευχάριστο άνοιγμα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις μια αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σου, οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξετε θα ανοίξουν πορεία μονιμότητας. Θα ακουστεί πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει γοητεία και δυναμισμό, παίρνεις αποφάσεις που θα είσαι σε θέση να τις τηρήσεις. Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι απελευθερωμένος, θα ενθουσιαστείς, θα κινηθείς αυθόρμητα και το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό. Θα στραφείς προς την αναζήτηση νέων κοινωνικών επαφών, θα θελήσεις να βάλεις στη ζωή σου καινούργια πρόσωπα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις το παρόν και το μέλλον της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις τέλος στις αμφιταλαντεύσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες υποσχέσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να μιλήσεις με τρόπο που δε θα δημιουργήσει αμφιβολίες.

Επανασύνδεση: Το νου σου να μη χάσεις τη λογική σου, οι σπασμωδικές κινήσεις δε θα σε οδηγήσουν πουθενά. Στα μέσα της εβδομάδας ενδεχομένως να χάσεις την υπομονή σου, αν παρασυρθείς από την ανασφάλεια ή την παρορμητικότητα σου τότε θα φέρεις δυσκολίες και μπερδέματα, που θα καθυστερήσουν την επανένωση.

Νέα γνωριμία: Θα σου πάρει τα μυαλά το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα ενθουσιάσεις και θα ερωτευτείς σε βαθμό που να μην μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική αρχή, ωστόσο συνετό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές.

Σχέση – Γάμος: Μήπως δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς ζητάς από το ταίρι σου και γενικότερα από τη σχέση σου; Θέλεις να παραμείνεις σταθερά σε αυτόν τον δεσμό; Ή μήπως αναζητάς κάτι άλλο, που να είναι πιο δυνατό και πιο συναρπαστικό; Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις απαντήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα αναστατώσει και θα μπερδέψει τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τη στάση σου. Θα πρέπει να προσέξεις σε ποιο πρόσωπο θα προσκολληθείς συναισθηματικά. Θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα μπερδεμένα σημεία. Μέσα στην εβδομάδα θα σου ανοιχτεί δίοδος για διαπιστώσεις, θα ακουστούν αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις παρακάτω.

Σε σχέση. Προσοχή στις κυκλοθυμικές σου αντιδράσεις, στις ονειροπολήσεις εκτός πραγματικότητας, και στην έκταση που θα δώσεις στη διαίσθηση σου. Θα μπερδευτεί η σκέψη σου, προσοχή στις αμφιβολίες σου, μόνο αν περάσεις σε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος. Η ισορροπία του δεσμού σου θα κλονιστεί αν προσκολληθείς σε ψευδαισθήσεις και απατηλά όνειρα.

Επανασύνδεση: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αναμονής ή της απόστασης, περνάς σε στάδιο συμφιλίωσης και επανένωσης. Τώρα και εσύ και το πρώην ταίρι σου διδαχτήκατε από τα λάθη σας, ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, θα ξεκινήσετε τη σχέση σας και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία: Κάνεις δεν ξεφεύγει από το πεπρωμένο του, της μοίρας γραφτό σου θα είναι το πρόσωπο που θα συναντήσεις, θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να καταφέρετε να γνωριστείτε. Οποίες κι αν είναι οι συνθήκες της γνωριμίας σας, ένα πράγμα να ξέρεις, εσείς οι δυο θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε, ο δεσμός που θα γίνει, θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.

Σχέση – Γάμος: Οι κόποι σου και οι προσπάθειες σου έπιασαν τόπο, τώρα θα απολαύσεις τα κερδισμένα, θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς στο έπακρο. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό για το οποίο αγωνίστηκες, καταφθάνει γεγονός χαράς και ευτυχίας. Ενδέχεται να αφορά πρόταση γάμου ή ίσως να πρόκειται για ζήτημα πολύ πιο ευτυχές και σοβαρό.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email