Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 15 ως 21/4

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα αντικομφορμιστική και επαναστατική θα κάνει τη στάση σου, προσοχή τις επιλογές σου και κυρίως προσοχή σε τι τύπους χαρακτήρων θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου. Ίσως να σε εξιτάρουν τα άτομα με εκκεντρική προσωπικότητα, αλλαγές θα υπάρξουν στις προτιμήσεις σου. Η εβδομάδα σου φέρνει καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα κινηθείς αυθόρμητα, δεν θα έχεις απορριπτική στάση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, προσοχή στις ακρότητες.

Σε σχέση. Θα υπάρξουν ανοίγματα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου, ωστόσο η εσωτερική σου ένταση ίσως να δημιουργήσει αντιφατικές επιθυμίες, ενδεχομένως να μην μπορείς να σταθεροποιηθείς. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να μη δώσεις τροφή σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, θα πρέπει να αποφύγεις με το ταίρι σου τις συγκρούσεις.

Επανασύνδεση. Ίσως να νομίζεις πως το διέγραψες το παρελθόν αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο θα σου αποδείξει πως συνειδητά ή υποσυνείδητα τίποτα δεν έχεις σβήσει. Θα αναζωπυρωθεί παλιά σου αγάπη. Εντελώς τυχαία θα ανταμωθείς με πρόσωπο απ’ τα παλιά, θα διαπιστωθεί έλξη και κοινή επιθυμία για δεύτερη αρχή.

Νέα γνωριμία. Φάτσα κάρτα θα πέσεις επάνω σε ένα πρόσωπο που από την πρώτη ματιά θα καταλάβεις πως αυτό το άτομο δεν πρέπει να το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση, γοητευτικό στυλ και οικεία συμπεριφορά. Θα αργήσετε λίγο να πιάσετε την κουβέντα, αλλά απ’ τη στιγμή που θα την ξεκινήσετε θα τη συνεχίσετε για πολλά χρόνια. Προμηνύεται σταθερός δεσμός!

Σχέση- γάμος. Κάτι που προσμένεις εσύ και το ταίρι σου καταφθάνει με γοργό ρυθμό. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, ένα ευτυχισμένο γεγονός θα δώσει άνοιγμα στη μελλοντική σας πορεία. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση, ετοιμάσου ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Βγαίνεις από την απορριπτική διάθεση και την εσωτερική συστολή, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος να χαθεί η ισορροπία και να βρεθείς στο απέναντι άκρο. Ίσως να εστιάσεις σε πρόσωπα εκκεντρικά, τελείως διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σου. Τονώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να δώσεις μια διαφορετική όψη και κατεύθυνση στην προσωπική σου ζωή. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, ανανεώνεις το παρουσιαστικό σου και προσεγγίζεις.

Σε σχέση. Αντιφατικές καταστάσεις θα έχει η εβδομάδα σου, προσοχή στις παρατραβηγμένες εξάρσεις. Αντιδράς και εναντιώνεσαι. Με το ταίρι σου θα θυμηθείτε τα παλιά όχι μόνο τα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα. Ίσως με τις καχυποψίες σου να δημιουργήσεις αγχωτικές καταστάσεις.

Επανασύνδεση. Ένα ευχάριστο και εντελώς απρόοπτο γεγονός θα προκύψει, αν το αξιοποιήσεις καταλλήλως τότε θα βρεθείς αγκαλιά με το πρώην ταίρι σου. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αισιοδοξία και με ειλικρίνεια τότε η επανένωση θα συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη.

Νέα γνωριμία. Ελκυστικό θα σου φανεί το παρουσιαστικό που θα έχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από την αρχή που θα το προσέξεις θα θελήσεις σχέση μαζί του, θα δεις πως τελικά τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να λάβεις αυτό που ενδόμυχα θα επιθυμήσεις. Ακολούθα τα σημάδια και τα συμβάντα και δεν θα χάσεις.

Σχέση- Γάμος. Σε συμβουλεύω να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη, τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τρόπο που στο τέλος όλα θα σου βγουν σε καλό. Ότι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση δεν αποκλείεται να ακούσεις ανάλογη πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εναντιώνεσαι στην αδράνεια και στη μοναχικότητα, απελευθερώνεσαι, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να μην υπάρχει αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Ορμητική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπεριφορά σου, θα προκαλέσεις συνομιλίες με καινούργια πρόσωπα. Η εβδομάδα θα σε βγάλει από τις προσκολλημένες σκέψεις, αφήνεις στην άκρη ταμπού και ηθικολογίες, θα σε βοηθήσει να πράξεις απελευθερωμένα.

Σε σχέση. Πιθανότατα να αποφύγεις να ανοίξεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα προτιμήσεις κάποια θέματα να μείνουν στην επιφάνεια για να μην σου δημιουργηθεί άγχος. Στην παρούσα φάση θα αποφύγεις τις υποσχέσεις κυρίως για ζητήματα που θα σχετίζονται με μελλοντικές δεσμεύσεις. Θα επικεντρωθείς σε αυτά που σας ανανεώσουν και σας διασκεδάζουν σαν ζευγάρι.

Επανασύνδεση. Ξαφνικό απρόσμενο τηλεφώνημα θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, θα συμβεί σε χρονική στιγμή που δεν θα το περιμένεις. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αιφνιδιάσουν, η μεταστροφή που θα διαπιστώσεις θα σε εκπλήξει σε βαθμό που δεν θα το πιστεύεις. Δείξε εμπιστοσύνη στις κουβέντες και στις υποσχέσεις που θα ειπωθούν, όλα θα πάνε μια χαρά!

Νέα γνωριμία. Αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα σου φέρει η νέα γνωριμία που θα κάνεις. Θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα νιώσεις πως έχετε πολλά κοινά στοιχεία, θα εντυπωσιαστείς από τα αισθήματα που θα σου δημιουργήσει. Μεταξύ σας θα υπάρξει οικειότητα, θα αισθανθείς πως αυτό το πρόσωπο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και δεν θα πέσεις έξω.

Σχέση – Γάμος. Ευχάριστο μαντάτο θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, έρχεται θετική απάντηση ή λύση ενός προβλήματος. Θα πάρεις τα πάνω σου, θα αναζωογονηθείς και τα αισθήματα χαράς που θα νιώσεις θα καταφέρεις να τα διοχετεύσεις και στο ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα περνάτε σε στάδιο ηρεμίας και συναισθηματικής ασφάλειας, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για σοβαρές προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις τις αρνητικές συνθήκες και να βγεις από την αδράνεια. Θα νιώσεις ενθουσιασμό και δυναμισμό, θα καταλάβεις πως η εξέλιξη χρειάζεται και τη δική σου δράση. Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι απελευθερωμένος, θα κινηθείς αυθόρμητα και θα πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις. Δεκτική στάση θα κρατήσεις στις νέες κοινωνικές επαφές, η συμπεριφορά σου θα είναι προσιτή.

Σε σχέση. Λύνεις τις παλιές αρνητικές ή ανοιχτές υποθέσεις με το ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, οι βλέψεις σου θα οδεύουν προς τη δέσμευση. Βάζεις τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, βγαίνεις από συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις την αντιδραστικότητα σου σε θέματα διαφωνιών.

Επανασύνδεση. Θα σου αποδειχτεί πως ο χωρισμός με το ταίρι σου ήταν ένα μεταβατικό στάδιο και μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα ολοκληρωθεί. Δηλαδή, τελειώνουν οι δοκιμασίες, τερματίζει ο θυμός και η απόσταση, κλείνει ο κακός κύκλος και τώρα ξεκινάτε έναν ολοκαίνουργιο. Θα γίνει επανασύνδεση, που αργά ή γρήγορα, θα καταλήξει σε δέσμευση.

Νέα γνωριμία. Τώρα έχεις πείρα πλέον ξέρεις να αναγνωρίζεις με ποιο άτομο και τι είδους προσωπικότητα μπορείς να τα βρεις και με ποιο όχι. Από την πρώτη στιγμή που θα κοιτάξεις και θα μιλήσεις με αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα νιώσεις πως μπορεί να γίνει σταθερό ταίρι για σένα και δεν θα πέσεις έξω.

Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα φτάσεις σε σημείο επίτευξης. Κάτι για το οποίο κοπίασες και προσπάθησες τώρα θα λάβεις την ανταμοιβή σου. Αν ποθείς δέσμευση δεν αποκλείεται να λάβεις πρόταση γάμου. Αν είσαι ήδη σε δεσμευτική σχέση, τότε κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό και ευχάριστο θα έρθει στη ζωή σου, θα νιώσεις χαρά ευτυχία και ολοκλήρωση.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την εξτριμ πλευρά του χαρακτήρα σου, οι σκέψεις θα γίνουν κάπως εκκεντρικές. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα θελήσεις να επιστρέψεις σε παλιές σχέσεις που σε απογοήτευσαν, η στάση σου δεν θα είναι θετική στο θέμα της επανένωσης. Θα σκεφτείς πολύ καλά ποια πρόσωπα θα προσεγγίσεις και ποια όχι.

Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς σταθερή σχέση, θα επαναξιολογήσεις τις βάσεις του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς τη προοπτική του να αλλάξεις ριζικά κάποιες καταστάσεις, η στάση σου θα είναι άμεση και θα στοχεύει στο να προχωρήσεις με το ταίρι σου ένα βήμα παρακάτω. Τα κατασταλαγμένα αισθήματα θα σε βοηθήσουν να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση. Το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Θα τα βάλει κάτω με την ηρεμία του και την ησυχία του, θα τα σκεφτεί θα τα αποφασίσει και θα σου ζητήσει επανασύνδεση ώριμα και συνειδητοποιημένα.

Νέα γνωριμία. Το γοητευτικό παρουσιαστικό, η ελκυστική συμπεριφορά, το θερμό οικείο χαμόγελο, όλα αυτά θα σε κάνουν να το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι πικρό έζησες ως τώρα.

Σχέση – Γάμος. Αν η προηγούμενη σου εβδομάδα έκλεισε με καβγά, η τωρινή θα ξεκινήσει με συμφιλίωση. Θα εκπλαγείς από την ξαφνική συγγνώμη που θα σου ζητήσει το ταίρι σου, ένα συμβάν θα γίνει η αιτία για να καταλάβει σε ποιο σημείο έπραξε λάθος και πως πρέπει να ενεργήσει για να διορθώσει την κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Δραστικές αποφάσεις θα πάρεις σχετικά με ένα πρώην ταίρι σου, ουσιαστικά αποφασίζεις να τερματίσεις τα αρνητικά κεφάλαια. Θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την εμμονή ή την εξάρτηση. Στις νέες σου επαφές ίσως να προτιμήσεις τις απρόσωπες συνομιλίες, δεν θα θελήσεις να συνδεθείς συναισθηματικά. Αυτή την εβδομάδα, ναι μεν βγαίνεις από την εσωστρέφεια, ωστόσο δεν θα δώσεις ώθηση στην εξέλιξη των επαφών.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου να αλλάξεις τα δεδομένα ίσως να κάνει κάπως αντιδραστική ή απαιτητική τη στάση σου. Προσοχή στις επαφές με το ταίρι σου να μην δημιουργηθεί νευρικότητα και αντίδραση, καλό θα είναι να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Ίσως να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις πάνω στο ταίρι σου, η στάση σου ενδεχομένως να γίνει ανταγωνιστική. Η εβδομάδα δε θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ψυχραιμία και ορθολογισμό.

Επανασύνδεση. Εξοπλίσου με αυτοπεποίθηση και κάνε το τολμηρό βήμα να βγεις μπροστά από τα γεγονότα. Αν θέλεις επανασύνδεση διεκδικήσετε την και θα την έχεις. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ζήτα ανοιχτά και ξεκάθαρα ραντεβού, δεν θα πάρεις αρνητική απάντηση.

Νέα γνωριμία. Έντονο ενδιαφέρον θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο. Στην αρχή θα νιώσεις συμπάθεια, πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε έλξη. Το πρώτο βήμα θα πρέπει να γίνει από σένα, αν εσύ με δική σου πρωτοβουλία δεν ανοίξεις δίοδο επαφών τότε το τρένο θα σου φύγει. Προσέγγισε αυτό το πρόσωπο ευγενικά και διακριτικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Σχέση – Γάμος. Με τη διπλωματία σου και τη διορατικότητα σου θα καταφέρεις να ηρεμήσεις το ταίρι σου, θα το κάνεις να συμφωνήσει σε αυτό που θα προτείνεις. Σε περίπτωση που σας απασχολεί πρόβλημα ή διαφωνία, με δικές σου κινήσεις θα βρεις τη διέξοδο. Στο τέλος της εβδομάδας θα κλείσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα, περνάτε σε στάδιο αρμονίας.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονα αλλά και αντιφατικά συναισθήματα θα έχει ο εσωτερικός σου κόσμος, η παρόρμηση ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις διαθέσεις σου, προσοχή στις ανυπόμονες προσεγγίσεις και στις εκκεντρικές αποφάσεις. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε ενέργειες δραστικές, ουσιαστικά θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις από την αναμονή και την αδράνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείς να συνομιλείς (μέσω των Social media με καινούργια πρόσωπα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για αλλαγή για απόδραση και για αποφόρτιση, προσοχή στην εσωτερική σου ορμητικότητα και στις επαναστατικές σου κρίσεις. Παλιά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, τώρα θα απαιτείται άμεσο ξεκαθάρισμα για να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα. Απέφυγε τις καχύποπτες σκέψεις και την παρατραβηγμένη αμφισβήτηση.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις τον σωστό τρόπο για να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Θα το μελετήσεις πολύ καλά το θέμα και επειδή θα δοθεί η αφορμή, θα την αρπάξεις αμέσως χωρίς καθυστερήσεις. Ο οξυδερκής και μεθοδικός σου τρόπος θα επαναφέρει στη ζωή σου το πρόσωπο που αγαπάς, θα είναι σοφή η απόφαση σου να αποφύγεις τα παλιά λάθη.

Νέα γνωριμία. Το καινούργιο πρόσωπο που θέλεις να σε συναρπάσει θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου. Σε ξαφνική στιγμή θα αντιληφθείς πως έχει εστιάσει την προσοχή του σε εσένα. Θα την πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ότι θα το υπολογίζεις.

Σχέση- Γάμος. Μήπως μπλέχτηκες και δεν μπορείς να ξεμπλεχτείς; Μήπως δημιουργήθηκε ζήτημα που σε παγίδευε; Θα την βρεις την άκρη, το άνοιγμα θα δοθεί σε στιγμή που δεν θα το περιμένεις, θα καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εσωτερική αναστάτωση που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα αποκαλυφθείς και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου έστω και έμμεσα. Σκέπτεσαι σοβαρά και ξεκαθαρίζεις τις βλέψεις σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς άμεσα. Μέσα στην εβδομάδα οι δυναμικές και ορθολογικές σου σκέψεις θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις, θα καταφέρεις να βγεις από τις ανασφάλειες σου.

Σε σχέση. Στις αλλαγές και στις διαφοροποιήσεις θα στοχεύσεις, δεν αποκλείεται και στις αποδεσμεύσεις. Αν νιώθεις πως πιέζεσαι τότε καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου ανοιχτά, προσπάθησε να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Προσοχή στις επιπολαιότητες και στις αντιδράσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα.

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σε επανασυνδέσουν με το πρώην ταίρι σου. Ένα απρόοπτο συμβάν θα αποτελέσει αφετηρία επαφών που θα γίνουν συχνές και καθημερνές. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και η πρώτη σας συνομιλία θα φέρει οριστική κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία. Από μια φιλική πρόταση θα ξεκινήσουν όλα. Θα βρεθείς σε καινούργιο χώρο και μέσα σε γνωστό φιλικό κύκλο θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα γίνει τελικά το ταίρι σου. Από την αρχή θα φανερωθεί μεταξύ σας οικειότητα και έλξη , τηλεφωνήματα και προσωπικές συναντήσεις θα έχουν κατάληξη μοιραίας σχέσης!

Σχέση – Γάμος. Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Δεν αποκλείεται να ακουστεί δεσμευτική πρόταση, το σίγουρο είναι πως φεύγουν τα εμπόδια , εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου και τις επιθυμίες σου, ουσιαστικά αλλάζεις συναισθηματική τοποθέτηση. Δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου να σταθεί και να κλειδώσει στις απογοητευτικές σκέψεις, θα ξεπεράσεις παλιές αρνητικές σχέσεις και απογοητευτικές ιστορίες. Ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σου και θα έχεις την ψυχική δύναμη να τις τηρήσεις. Διαγράφεις τα παλιά, αφήνεις πίσω σου το παρελθόν.

Σε σχέση. Εσύ που νιώθεις πως έχεις μειωμένη πλέον αντοχή και υπομονή προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική, επαναστατική, ίσως να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση. Η συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου δεν αποκλείεται να γίνει κάπως αόριστη ή απρόσωπη, ενδεχομένως να περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στο να αλλάξεις ριζικά τη δομή και τη βάση της σχέσης σου.

Επανασύνδεση. Σε συνάντηση θα βρεθείς εσύ και το πρώην ταίρι σου, ωστόσο το αν θα γίνει επανένωση ή όχι θα εξαρτηθεί από τα κατά πόσο θα είστε διατεθειμένοι να παραδεχτείτε τα λάθη και να εντοπίσετε τις αιτίες. Αν απ την πλευρά σου κρατήσεις στάση πεισματική ή εγωιστική, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό.

Νέα γνωριμία. Κρίσιμη θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, πάνω σε αυτήν θα στηριχτούν πολλά. Αν θέλεις να στρώσεις τη ζωή σου και να βγεις από την αβεβαιότητα τότε καλό θα είναι να μην απορρίψεις αν πρώτα δεν σκεφτείς σοβαρά τα ενδεχόμενα. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που αν την προσπεράσεις ενδεχομένως λίγο αργότερα να το μετανιώσεις.

Σχέση – Γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις μια εκρηκτική συζήτηση με το ταίρι σου, τα λόγια που θα ακούσεις θα σας δώσουν το έναυσμα να κρίνεις το παρελθόν, να αξιολογήσεις το παρόν και να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με θέματα μελλοντικά. Ίσως να αγχωθείς και να προβληματιστείς, ωστόσο οι αλλαγές που θα προκύψουν θα οδηγήσουν τον δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν η σκέψη σου να γυρίζει πίσω σε παλιές ιστορίες και αγάπες. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρώην ταίρι σου ίσως η προσέγγιση να γίνει με δική σου πρωτοβουλία. Ειλικρινείς συζητήσεις θα γίνουν, θα δοθούν εξηγήσεις, αυτά που θα ακούσεις θα επηρεάσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μπαίνεις σε έντονες σκέψεις, θα πάρεις αποφάσεις που θα τις τηρήσεις.

Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική, θα εναντιωθείς σε καταστάσεις εσωτερικής πίεσης. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για παρελθοντικά ζητήματα που απαιτούν πλέον λύση. Σε περίπτωση διαφωνιών ή τσακωμού καλό θα είναι να μην τραβήξεις το σκοινί, απέφυγε την κόντρα.

Επανασύνδεση. Χαρά θα σου φέρει το τηλεφώνημα που θα λάβεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις κίνηση από το πρόσωπο που προσμένεις. Θα γίνει επανασύνδεση, τα αισθήματα σας είναι πολύ δυνατά για να επιτρέψουν στις ανούσιες εγωιστικές παρεξηγήσεις να φέρουν οριστικό χωρισμό. Εσείς οι δυο θα βρεθείτε ενωμένοι ξεκινώντας και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία. Τώρα οι μοναχικές σου στιγμές θα γίνουν παρελθόν, έρχεται ταίρι στη ζωή σου. Ίσως να γνωριστείτε τυχαία από μόνοι σας, ίσως να σας συστήσουν, πάντως το πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και απρόσμενα, θα εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου, θα γίνει το πρόσωπο που θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε μαζί.

Σχέση - γάμος. Προμηνύεται δέσμευση! Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση θα πάρεις μεγάλη χαρά. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία, η αισιοδοξία σου θα φτάσει στα ύψη. Διαλύονται σκοτεινές σκέψεις και απαισιόδοξες εικασίες, μπαίνει η προσωπική σου ζωή σε νέα τροχιά. Τώρα θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η καθημερινότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Αλλάζεις επιθυμίες και τρόπο σκέψης, αποκτάς μια κάπως πιο ενθουσιώδης και ανατρεπτική διάθεση. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ωστόσο θα έχεις την εσωτερική δύναμη να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν και να απεγκλωβιστείς από σχέσεις που σε απογοήτευσαν. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις νέα γνωριμία έστω και μέσω διαδικτύου.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να βγεις από συνήθειες που προκαλούν ανιαρές καταστάσεις, επιθυμία σου θα είναι να ανανεώσεις τη σχέση σου, η ζωτικότητα σου θα σε βοηθήσει να βγεις από τη ρουτίνα. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις σχετικά με κάποιες λανθασμένες εντυπώσεις που είχες. Βγαίνεις από τον αρνητικό και την προσκόλληση.

Επανασύνδεση. Μην την τρενάρεις άλλο την κατάσταση το γοργόν και χάριν έχει, κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που σε έχει πιάσει ο εγωισμός και δεν θέλεις να δείξεις αδυναμία, τότε τουλάχιστον μίλα με ζεστή διάθεση στο τηλεφώνημα που θα σου κάνει, θα υπάρξει ιδιαιτέρως θερμή κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Θα το εξιτάρεις το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα τσακώσεις να σε παρατηρεί. Θα το ιντριγκάρεις τόσο πολύ, που θα έρθει από μόνο του και θα σου ανοίξει κουβέντα. Στο χέρι σου θα είναι η συνομιλία σας να καταλήξει, το ίδιο βράδυ σε ραντεβού για δύο. Ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης, σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αποφασιστικότητα και ταχύτητα.

Σχέση- γάμος. Δεν θα σου αντισταθεί το ταίρι σου, θερμή ανταπόκριση θα λάβεις στις τολμηρές και αισθησιακές σου προτάσεις. Θα ξεχαστούν οι τσακωμοί, θα ξεχαστούν και τα καβγαδάκια, αρκεί να κάνεις το βήμα να απεγκλωβιστείς από τον αρνητισμό. Οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις πράξεις σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα αλλάξει τις διαθέσεις σου, δεν θα σε αφήσει να αποδεχτείς αμαχητί και να καταθέσεις τα όπλα, θα καταφέρεις να περάσεις σε πράξεις και να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα σου. Αυτή την εβδομάδα ναι μεν θα γυρίσει η σκέψη σου πίσω στα παλιά, ωστόσο θα τα επεξεργαστείς επάνω σε μια νέα βάση. Θα νιώσεις τη δύναμη να ξεπεράσεις και να ξεφύγεις, δεν θα παγιδευτείς στο παρελθόν.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις αρνητικές ή πεσιμιστικές σκέψεις, αναθεωρείς και ουσιαστικά πατάς πόδι. Επιπλέον, θα βγάλει στην επιφάνεια την ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με δυναμικό τρόπο περνάς σε προτάσεις που στόχο θα έχουν να βγείτε εσύ και το ταίρι σου από την καθηλωτική ρουτίνα. προσοχή στην αμφισβήτηση και την ισχυρογνωμοσύνη.

Επανασύνδεση. Θα σε αγχώσει το θέμα της επανασύνδεσης, προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις και στις βεβιασμένες ενέργειες. Κάτι που θα δεις ή που θα υποθέσεις θα ανάψει φιτίλι στην καρδιά σου, καλό θα είναι πρώτα να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις και ύστερα να προβείς σε ανάλογες προτάσεις.

Νέα γνωριμία. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σου. Θα γνωριστείς με άτομο που από την αρχή που θα το εντοπίσεις θα εξιτάρει τις αισθήσεις σου, θα ανάψει φλόγα, όμως δεν θα πρέπει να φερθείς επιπόλαια. Ξεκαθάρισε μέσα σου αν θέλεις σοβαρή σχέση ή αν επιθυμείς μόνο περιστασιακές ερωτικές επαφές.

Σχέση – Γάμος. Κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η εβδομάδα σου, δεν θα είσαι σε θέση να ανεχτείς, δύσκολα θα αποδεχτείς. Από την μια θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την ρουτίνα, να εναντιωθείς στην στασιμότητα, από την άλλη θα σε τρομάξουν οι απότομες αλλαγές, δεν θα δώσεις θετική απάντηση στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου.

 

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | By: offisiall

Μηνιαίες

ΚΡΙΟΣ

Κριέ ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γύρω από ζητήματα σχέσεων, γνωριμιών αλλά και θεμάτων που αφορούν την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο από τις 2 έως τις 26/4 καταδεικνύει πως πολλά από τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν μέσα σε αυτό το μήνα θα έρχονται ή θα σχετίζονται κατά κύριο λόγο με το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχουν προκύψει κάποια «αγκάθια» από παρελθοντικά θέματα τότε είναι πολύ πιθανό αυτά να έρθουν στο προσκήνιο και να δώσουν το έναυσμα για να τα διευθετήσεις. Η επικοινωνία θα έχει το στοιχείο της παρόρμησης και σε συνδυασμό με την αναδρομή του Ερμή μπορεί κατά διαστήματα να δημιουργούνται κάποια προβλήματα σε επαφές και συζητήσεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο σου (από τις 5 έως τις 28/4) και θα είναι βοηθητική για να διευθετούνται ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν. Η νέα Σελήνη-έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 8/4 ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για αλλαγές. Αυτές θα γίνουν ακόμα πιο επιτακτικές, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία έχει κλείσει τον κύκλο της ή θεωρείς πως υπάρχουν αρκετά ζητήματα προς διευθέτηση. Αν είσαι ελεύθερος η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνουν τον Απρίλιο ιδανικό για επανασυνδέσεις. Αν σε ενδιαφέρει αυτό το σενάριο, προς τα μέσα του μήνα με τη σύνοδο Αφροδίτης-ανάδρομου Ερμή (18 και 19/4) θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να επικοινωνήσεις ή να συναντήσεις ξανά ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Οι αισθηματικές εκκρεμότητες είναι αυτές που θα τονιστούν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ο οποίος θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να τις κλείσεις.

Επανασύνδεση. Καρμικά γεγονότα θα σε επανασυνδέσουν με το πρώην ταίρι σου, απρόσμενα συμβάντα θα σας φέρουν σε αντάμωση, έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Καταφθάνει επανένωση που θα έχει κατάληξη δέσμευσης, στα μέσα της εβδομάδας θα πάρετε πίσω πικρά λόγια, ξεκινάτε δεύτερο γύρο αγάπης.

Νέα γνωριμία. Ολοκαίνουργιο πρόσωπο θα περάσει στην ερωτική σου καθημερινότητα. Καινούργια αγάπη θα σου ανοίξει πορεία για επιτυχημένο παρόν και μακροχρόνιο μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι, θα τα βρείτε, θα ερωτευτείτε, σου φανερώνω πως αυτό το άτομο δεν πρόκειται να σε κάνει να μετανιώσεις ή να απογοητευτείς.

Σχέση – Γάμος. Ετοιμάσου μέσα στο εξαήμερο θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σου επιθυμία, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα δέσμευσης. Γεγονότα πράξεις και πρόσωπα θα κινηθούν υπέρ σου, οι συνθήκες για σένα θα είναι ευνοϊκές και τυχερές. Διεκδίκησε με σταθερότητα τις επιθυμίες σου, δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι που αγαπάς, θα προκύψει αποτέλεσμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει φέρνοντας στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητα, τη δουλειά και την εργασία σου. Αυτό καταδεικνύει πως άλλα ζητήματα τα οποία αφορούν την προσωπική σου ζωή, τον αισθηματικό τομέα και μία σχέση ή γνωριμία θα μείνουν λίγο πίσω. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 26/4 δείχνει πως η επικοινωνία θα χρειαστεί προσοχή αυτό το μήνα καθώς εκτός από τις καθυστερήσεις και τις παρανοήσεις, ενδεχομένως να υπάρχει και μία επικοινωνιακή εσωστρέφεια, η οποία μπορεί να δυσκολέψει κάποιες προσωπικές συζητήσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 5 έως τις 28/4 στο ζώδιο του Κριού δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για μυστικές συναντήσεις αλλά σε συνδυασμό με την αναδρομή του Ερμή μπορεί να δημιουργεί και έντονο παρασκήνιο.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση επίλεξε την επικοινωνία με το σύντροφό σου και όχι την απομάκρυνση προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα τα οποία σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξουν σκέψεις για μία επανασύνδεση κι αφορμή γι’ αυτό να δώσει μία τυχαία συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα με ένα πρόσωπο που υπήρξε ένα ειδύλλιο κατά το παρελθόν. Εκτός από τις επανασυνδέσεις, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο σου στις 21/4 μπορεί να φέρει μία ξαφνική νέα γνωριμία ή κάποια ξαφνική απόφαση σου η οποία θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Στις 29/4 η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο κάτι που σηματοδοτεί ένα διάστημα με εύνοια και ευκαιρίες σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο.

Επανασύνδεση. Μη βιάζεσαι φίλε μου Ταύρε, θα είναι λάθος αν παρασυρθείς από το άγχος ή τις ανασφάλειες. Ο χωρισμός σου θα λήξει, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά, οι βιασύνες και οι πιέσεις θα φέρουν καθυστερήσεις και δυσκολίες. Για την ώρα δείξε ψυχραιμία , άσε τον χρόνο να κυλήσει, όλα θα ‘έρθουν στην ώρα τους.

Νέα γνωριμία . Θα καθυστερήσει η νέα γνωριμία, στην προκειμένη φάση ακόμα και να βρεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, οι ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν στο επόμενο στάδιο. Η συμβουλή μου είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να αγχωθεί γιατί το άγχος θα σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις βεβιασμένες αποφάσεις.

Σχέση – Γάμος. Σε μια πρόταση ή επιθυμία σου θα υπάρξουν αντιδράσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις την απαισιοδοξία να σε πάρει από κάτω. Οι δυσκολίες που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές, αν δείξεις καλλιεργημένη υπομονή και χαλαρότητα τότε θα δεις πως σταδιακά όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 26/4 θα σηματοδοτήσει αλλαγές, αναθεωρήσεις και πιθανόν να φέρει και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Κάποιοι κοινοί φίλοι ή γνωστοί φαίνεται πως θα παίξουν ρόλο σε μία συνάντηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία σχέση ή ένα ειδύλλιο και οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν δεν αποκλείεται να αναθερμάνουν τα συναισθήματα. Τις πρώτες ημέρες του Απριλίου απόφυγε οποιαδήποτε προσωπική δέσμευση ή απόφαση καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων (3/4) μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο σε προσωπικές υποθέσεις. Από τις 5/4 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα φέρει μεγαλύτερη εξωστρέφεια αλλά και περισσότερες ευκαιρίες να ξεκαθαρίσουν σκέψεις και συναισθήματα.

Μόλις η Αφροδίτη βρεθεί σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (18 και 19/4) είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος οι επανασυνδέσεις είναι ένα πιθανό σενάριο γι’ αυτό το μήνα ωστόσο σε περίπτωση που κάνεις μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και να δείξεις υπομονή σε τυχόν παρανοήσεις που μπορεί να υπάρξουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα φέρει επικοινωνιακή παρόρμηση που θα μπορούσε να ρίξει «λάδι στη φωτιά» σε ζητήματα τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα είχαν διευθετηθεί με μία συζήτηση. Ο Απρίλιος θα είναι βοηθητικός για να επαναφέρεις στην καθημερινότητα που έχεις με το ταίρι σου μία δραστηριότητα την οποία είχατε παραμελήσει ή για να αφιερώσετε χρόνο σε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν, καθώς αυτό το διάστημα θα προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να διευθετηθούν.

Επανασύνδεση. Θα το κάνουν το θαύμα τα αισθήματα σας, η αμοιβαία έλξη θα σε ενώσει με το ταίρι σου. Τα γεγονότα θα σας φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο, οι εκδηλώσεις μεταξύ σας θα είναι ιδιαιτέρως θερμές. Αφήνετε πίσω σας τα εγωιστικά πείσματα, θα πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία. Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο που από την αρχή που θα το αντικρίσεις θα το ερωτευτείς. Θα είναι ταιριαστό στα γούστα σου με προσεγμένη εμφάνιση και ευγενική συμπεριφορά, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει θα σε αφοπλίσει. Αυτό το άτομο θα έχει τα προσόντα να γίνει το άλλο σου μισό, πες ‘ναι’ στην πρόταση που θα λάβεις.

Σχέση - Γάμος. Τερματίζουν οι τσακωμοί και οι διαφωνίες, ένα απρόοπτο συμβάν θα είναι η αιτία που θα ανοιχτεί μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με αποτέλεσμα όχι μόνο να βρείτε τη χρυσή οδό αλλά και να καταλήξετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναισθηματική ηρεμία και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα φέρει σε πρώτο πλάνο ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και τη σταδιοδρομία σου παραγκωνίζοντας -προσωρινά- προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Οι πρώτες ημέρες του Απριλίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να φέρουν μία έντονα συναισθηματική συνάντηση, η οποία θα δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Από τις 5/4 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα αρχίσει σταδιακά να δημιουργεί περισσότερο ενδιαφέρον για ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις. Ο Ερμής (που βρίσκεται κι εκείνος στο ζώδιο του Κριού) θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 2 έως τις 26/4 αυξάνοντας τις πιθανότητες να εμφανιστούν κάποια ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία πολύ πιθανόν να σχετίζονται με κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες και να αποσπάσουν αρκετό από το χρόνο σου.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε προσωπικές και επαγγελματικές «υποχρεώσεις» ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ένα καλό κλίμα σε αυτή. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του Απριλίου είναι πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον επαγγελματικό σου περίγυρο όμως θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο μέχρι να υπάρξει μία σταθερή κατάσταση και να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου σχετικά με αυτό το ειδύλλιο. Από τις 19/4 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και πολύ περισσότερο από τις 29/4 που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα είναι πιο επικοινωνιακό, πιο εξωστρεφές και με λιγότερα άγχη, κάτι που θα βοηθήσει και να κάνεις μία νέα γνωριμία αλλά και να εξελιχθεί μία γνωριμία που ενδεχομένως να έχεις ήδη κάνει.

Επανασύνδεση. Ένα ευχάριστο και εντελώς απρόοπτο γεγονός θα προκύψει, αν το αξιοποιήσεις καταλλήλως τότε θα βρεθείς αγκαλιά με το πρώην ταίρι σου. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αισιοδοξία και με ειλικρίνεια τότε η επανένωση θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

 Νέα γνωριμία. Ταιριαστό στην προσωπικότητα σου θα είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσεις. Από την αρχή που θα μιλήσετε θα νιώσεις έντονη συμπάθεια και κρυφή έλξη, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσετε επαφές και συναντήσεις. Δείξε το ενδιαφέρον σου, προμηνύεται σταθερή σχέση.

Σχέση - Γάμος. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, η τύχη θα είναι με το μέρος σου, μια επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα. Οι εξελίξεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχουν αίσια κατάληξη, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση δεν αποκλείεται να ακούσεις τη δεσμευτική πρόταση που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

ΛΕΩΝ

Λέων ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα συναισθήματά σου, μία σχέση ή μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει αλλά και για την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 26/4 καταδεικνύει πως αυτός ο μήνας μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία και στην υλοποίηση προσωπικών σχεδίων, όμως από την άλλη θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να συναντηθείς ξανά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν και ίσως να υπάρξει και μία επανασύνδεση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 και η σύνοδος της με τον ανάδρομο Ερμή στις 18 και 19/4 θα αυξήσει τις πιθανότητες επανασυνδέσεων και αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς, τότε φαίνεται πως ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας σου. Οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση, χρειάζεται να έχεις κατά νου πως αυτή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος. Η νέα Σελήνη-έκλειψη ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό στις 8/4 δείχνει το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο μήνας -μαζί με τα γεγονότα που θα προκύψουν και τις αποφάσεις που θα παρθούν- για την προσωπική σου ζωή.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις την αναμόχλευση ζητημάτων από το παρελθόν ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει λόγος, ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Το πρώτο μισό του Απριλίου παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με το ταίρι σου, αρκεί να υπάρχει η διάθεση γι’ αυτό. Επίσης είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει προτάσεις για συναντήσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον, κάτι το οποίο θα «αναθερμάνει» κάποιες κοινωνικές σχέσεις. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου (19/4) θα αρχίσει να προκύπτει περισσότερο ενδιαφέρον για επαγγελματικές υποθέσεις (ίσως να υπάρξουν και κάποια γεγονότα στη δουλειά τα οποία δε θα σου αφήσουν άλλη επιλογή) οπότε μέχρι τότε προσπάθησε να έχεις αφιερώσει χρόνο στην προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Επανασύνδεση. Προσωπικά θα το πάρεις το θέμα της επανένωσης, περνάς σε δυναμική δράση, τώρα θα απαιτήσεις εξηγήσεις και άμεσα ξεκαθαρίσματα. Η αποφασιστική σου στάση θα φέρει επιτυχημένο αποτέλεσμα, θα καταφέρεις να βάλεις πράγματα και αισθήματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία. Θα το φλερτάρεις το γοητευτικό άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Ευγενική και διακριτική θα είναι η προσέγγιση σου, ναι μεν έμμεση, ωστόσο φανερά υποσχόμενη. Θετική στάση θα λάβεις, η συνομιλία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας δεν θα κλείσει τυπικά ή φιλικά. Στο τέλος του εξαήμερου θα έχεις ραντεβού, ο δυναμικός σου χειρισμός θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα αρχή.

Σχέση - γάμος. Μπαστούνια θα τα βρει το ταίρι σου, αν φερθεί ανώριμα θα την πατήσει, αν αδιαφορήσει θα το μετανιώσει. Η δυναμική σου στάση και η απόφαση σου να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς, θα φέρει αλλαγές μέσα στη σχέση σου, θα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να αφουγκραστείς περισσότερο τα συναισθήματά και τις ανάγκες σου και να τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 26/4 μπορεί να φέρει αναμνήσεις και σκέψεις για ζητήματα του παρελθόντος, κάτι που ενδεχομένως να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη συναισθηματική ένταση να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις σχετικά με μία προσωπική σου υπόθεση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 5/4 αλλά και η νέα Σελήνη-έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 8/4 επισφραγίζει το γεγονός πως θα σε απασχολήσουν αρκετά συναισθήματα και ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιολόγησε προσεκτικά αν χρειάζεται να επανέλθουν κάποια ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο καθώς αυτά θα μπορούσαν να φέρουν αναστάτωση μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης θα βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο των Ιχθύων καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» σε διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως θα έχει μεγαλύτερη συναισθηματική εσωστρέφεια, η οποία πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει να σκεφτείς ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Από τις 19/4 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θα ξεκινήσει σταδιακά ένα πιο εξωστρεφές διάστημα που θα φέρει και περισσότερες ευκαιρίες για να βγεις, να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα και να κάνεις νέες γνωριμίες. Στις 29/4 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύει την αρχή ενός διαστήματος που θα έχει αρκετές κοινωνικές επαφές, συναντήσεις και πολύ πιθανό να φέρει και ένα ταξίδι το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επανασύνδεση. Την εμφάνιση του θα κάνει πρόσωπο από τα παλιά, σχέση που στο παρελθόν δεν ολοκληρώθηκε τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να την πάρεις και πάλι απ την αρχή. Στο χέρι σου θα είναι αν θα συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει, θα ακούσεις θερμά λόγια, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σου υποσχεθούν.

Νέα γνωριμία. Απρόοπτο συμβάν θα σου αποκαλύψει ένα κρυμμένο πρόσωπο. Ένα άτομο στριφογυρίζει στο περιβάλλον σου, σε βλέπει με μάτι θερμό, αλλά μάλλον εσύ ως τώρα δεν αντιλήφθηκες το παραμικρό. Θα σου φανερωθεί, δεν θα παραμείνει άλλο στο παρασκήνιο, θα εμφανιστεί μπροστά σου και θα διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος. Το ταίρι σου θα σου δώσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει και τι είδους μελλοντικές βλέψεις έχει για τη σχέση σας. Τολμηρή θα είναι η συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, ειλικρινά λόγια θα σας βγάλουν από τυχόν προβλήματα, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη δύσκολες υποθέσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσεις δεσμευτική πρόταση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ ο Απρίλιος είναι ένας κομβικός μήνας για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού αλλά και τα αστρολογικά δρώμενα καταδεικνύουν πως θα υπάρξουν αλλαγές, ανακατατάξεις και αναθεωρήσεις. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό στις 2/4 και θα την ολοκληρώσει στις 26/4 καταδεικνύοντας πως μέσα σε αυτό το διάστημα είναι πιθανό να σε απασχολήσουν ζητήματα από το παρελθόν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 5/4 θα φέρει ευκαιρίες για διευθέτηση θεμάτων που αφορούν μία σχέση, μία γνωριμία ή μία αισθηματική υπόθεση κάτι που θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στις 18 και 19/4 αυξάνει τις πιθανότητες να σε απασχολήσει μία σχέση/ειδύλλιο από το παρελθόν και αφορμή για αυτό να αποτελέσει μία τυχαία συνάντηση ή ένα μήνυμα που θα πάρεις. Αν σε ενδιαφέρει μία επανασύνδεση τότε αυτό το μήνα χρειάζεται να βάλεις τα δυνατά σου καθώς ο Απρίλιος ενδείκνυται για επανασυνδέσεις!

Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί κι εκείνη στον Κριό στις 8/4 ενδεχομένως να σε φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων και αποφάσεων στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό χρειάζεται να αφιερώνεις χρόνο στα ζητήματα που την αφορούν (επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις) ώστε να είναι πιο εύκολο να αφουγκραστείς μια κατάσταση. Αυτό το φεγγάρι ενδεχομένως να οδηγήσει στο κλείσιμο ενός κεφαλαίου στην προσωπική σου ζωή προκειμένου να ξεκινήσει ένα νέο με διαφορετικά δεδομένα. Αν είσαι ελεύθερος παρατήρησε το κλίμα που θα υπάρχει κατά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου καθώς αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την συνέχεια των εξελίξεων. Μία επανασύνδεση είναι πιθανό σενάριο όπως επίσης και μία γνωριμία η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η παρόρμηση (κυρίως στην επικοινωνία) θα είναι χαρακτηριστικό αυτού του μήνα και θα χρειαστεί προσοχή καθώς κατά διαστήματα μπορεί να οξύνει τα πνεύματα σε συζητήσεις και συνομιλίες.

Επανασύνδεση. Πρώην ταίρι σου θα στρέψει την καρδιά του προς εσένα. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει η αιτία για να συγχωρέσει λάθη, εσύ θα γίνεις η βασική σκέψη και επιθυμία του. Κάτι θα καταλάβει, κάτι θα συνειδητοποιήσει, πάντως το θέμα είναι πως θα σου τηλεφωνήσει με στόχο την επανένωση.

Νέα γνωριμία. Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να πρωταγωνιστήσει στην ερωτική σου ζωή. Στόχο θα έχει να σε κατακτήσει, να κερδίσει την σκέψη και την καρδιά σου. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βάλει όλα του τα δυνατά για να μπορέσει να καθιερωθεί δίπλα σου, θα σου ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Θα τον βρεις το τρόπο και τη σωστή τακτική, θα καταφέρεις να καλμάρεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα νερά σου. Από την μια η ελκυστική σου αύρα, από την άλλη η δυναμικότητα σου, με δημιουργικό τρόπο θα τα γυρίσεις όλα υπέρ σου. Περνάς σε στάδιο ηρεμίας και σταθερότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα, την εργασία αλλά και τη φυσική σου κατάσταση μάλιστα δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του Απριλίου να πάρεις την απόφαση να αρχίσεις να ασχολείσαι πιο ενεργά με ένα χόμπι ή μία αθλητική δραστηριότητα που έχεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία καλή ιδέα είναι να βάλεις και το ταίρι σου σ’ αυτή τη διαδικασία καθώς αυτό θα έχει και πολλαπλά οφέλη όχι μόνο στη διάθεσή σας αλλά και στην ευεξία σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 26/4 καταδεικνύει πως αυτός ο μήνας δεν είναι ευνοϊκός για νέες αποφάσεις και νέα ξεκινήματα, είναι όμως ιδανικός για να διευθετηθούν ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν. Η επικοινωνία θα χρειαστεί προσοχή όπως επίσης και οι συζητήσεις καθώς θα υπάρχει μία παρόρμηση η οποία θα δυσκολεύει την κατάσταση και μπορεί να δημιουργεί κατά διαστήματα εντάσεις.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από τις 5 έως τις 28/4 δείχνοντας πως χρειάζεται να επικεντρωθείς στην καθημερινότητα που έχεις με το ταίρι σου, καθώς από αυτή θα εξαρτηθεί και το κλίμα που θα υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις μία τυχαία συνάντηση με ένα γνώριμο πρόσωπο μέσα σε αυτό το μήνα και τελικά αυτή η συνάντηση να φέρει περισσότερες συναντήσεις και να οδηγήσει σε ένα νέο ειδύλλιο. Από τις 19/4 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου ξεκινά ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα που θα δώσει έμφαση στον τομέα των σχέσεων. Στις 21/4 η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να φέρει κάτι απρόσμενο στην προσωπική σου ζωή (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου) όπως μία έκπληξη ή μία γνωριμία η οποία θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα!

Επανασύνδεση. Σκοτεινή θα είναι η σκέψη σου, ίσως να αρχίσεις να τα βλέπεις όλα απαισιόδοξα αλλά μη βιαστείς να κλείσεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Μη το βάζεις κάτω, θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, απλά αυτή τη στιγμή περνάτε μια θολή περίοδο που δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ανοίγετε δρόμος επανένωσης.

Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ωστόσο προσοχή να μην σε θαμπώσει η ομορφιά του. Από την αρχή που θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε θα κολλήσει η καρδιά σου, πρόσεξε να μην υποπέσεις σε άτοπες εξιδανικεύσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με οδηγό τη λογική.

 Σχέση – Γάμος. Ελλοχεύει κίνδυνος να μεταφράσεις λάθος τα λόγια ή τις κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σου. Σκοτεινές καταστάσεις θα σε οδηγήσουν σε σκηνές ζήλειας, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σου. Ενδέχεται να παρεξηγήσεις, ερεύνησε πολύ καλά τα γεγονότα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα φέρει δημιουργικά σχέδια σε πρώτο πλάνο όπως επίσης και οτιδήποτε σου προκαλεί θετικά συναισθήματα και σε εμπνέει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 26/4 καταδεικνύει πως είναι πιθανόν να υπάρξουν σκέψεις για μία επανασύνδεση ή δεν αποκλείεται ένας πρώην σύντροφός να επιστρέψει μετανιωμένος. Οι επανασυνδέσεις και οι αισθηματικές υποθέσεις που έρχονται από το παρελθόν φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, καθώς πιθανόν να υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα σε αυτές. Από τις 5/4 που η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού (και θα παραμείνει έως τις 28/4) φαίνεται πως θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να πάρεις μία απόφαση, η οποία θα αφορά μία επανασύνδεση. Εκτός από το σενάριο της επανασύνδεσης ο Απρίλιος φαίνεται πως θα δώσει το έναυσμα για να διευθετήσεις μία αισθηματική εκκρεμότητα και να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 8/4 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πικράνει και πιθανόν να έχουν καθοριστική σημασία για τις αποφάσεις σου στο παρόν. Μία καρμική γνωριμία ή κάποια εξέλιξη που θα έχει έντονα το καρμικό στοιχείο αποτελούν πιθανότητα με αυτό το φεγγάρι. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς στο παρόν και σε κάποια μελλοντικά σχέδια που έχεις με το σύντροφό σου αποφεύγοντας να γυρίσετε σε ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις μεταξύ σας. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή καθώς ο Ερμής μπορεί να βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα όμως η αναδρομή του ίσως να δημιουργήσει κάποια εμπόδια, κυρίως λόγω της παρόρμησης που θα υπάρχει.

Επανασύνδεση. Τα λόγια που θα σου πει το πρώην ταίρι σου στην αρχή ίσως να σε ταράξουν συναισθηματικά. Ενδεχομένως να νιώσεις πως απείλησε από οριστικό χωρισμό, ωστόσο μην αγχωθείς, η υπόθεση σας θα κλείσει με ένωση. Θα αποκαλυφθούν αλήθειες που ναι μεν θα φέρουν εντάσεις δεν θα παρατείνουν όμως τον χωρισμό.

Νέα γνωριμία. Θα σε αναστατώσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει χαρακτήρα διαφορετικό από τον δικό σου, οι μεταξύ σας διαφορές θα είναι πολλές, ωστόσο η έλξη σας θα είναι αμοιβαία και δυνατή. Αυτό το άτομο θα σημαδέψει τη ζωή σου, θα βρει τρόπο να καρφιτσωθεί στη σκέψη και στην καρδιά σου.

Σχέση - γάμος. Σε περίπτωση που ειπωθούν αρνητικές κουβέντες ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, μη το ρίξεις στην απογοήτευση. Η εκρήξεις θα βγάλουν αλήθειες στη φόρα, και οι δυο σας θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις ψευδαισθήσεις σας. Θα υπάρξουν εντάσεις, ωστόσο τίποτα δεν πρόκειται να τερματίσει άδοξα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με οικεία σου πρόσωπα και κάποια θέματα που αποτελούν υποχρεώσεις για το σπίτι και έπειτα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 26/4 -σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από τις 5 έως τις 28/4- καταδεικνύουν πως το βασικό θέμα των συζητήσεων με το σύντροφό σου θα είναι τα ζητήματα του σπιτιού, κάποιες υποχρεώσεις που έχετε από κοινού ή κάποιες αποφάσεις που αφορούν το σπίτι. Η επικοινωνία θα έχει μία παρορμητική διάθεση η οποία κατά διαστήματα μπορεί να δυναμιτίζει το κλίμα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή.

Από τις 19/4 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου (στο τέλος του μήνα θα περάσει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο) φαίνεται πως θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες αλλά και αφορμές για να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς και στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του Απριλίου μπορεί να φέρει κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σου αφήσουν ενέργεια και χρόνο για την προσωπική σου ζωή, όμως από τις 19/4 η διάθεση σου θα αλλάξει και ρόλο σ’ αυτό πιθανό να παίξει και μία νέα γνωριμία. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (21/4) φέρνει εκπλήξεις και δεν αποκλείεται να φέρει ένα απρόσμενο ειδύλλιο ή ένα πρόσφατο ειδύλλιο να εξελιχθεί με αστραπιαίους ρυθμούς, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Επανασύνδεση. Η αυτοσυγκράτηση που θα δείξεις θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Στη συζήτηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα συμπεριφερθείς συνετά, θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Τερματίζει ο χωρισμός σας, ξεκινάτε την επανένωση σας με ανανεωμένες διαθέσεις.

Νέα γνωριμία. Θα τον συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό που θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο και πολύ καλά θα κάνεις γιατί τα γεγονότα θα απαιτούν ώριμη στάση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα είναι εμφανίσιμο, θα κερδίσει την προσοχή σου, ωστόσο ο χαρακτήρας που θα έχει θα είναι κάπως κλειστός, η εξέλιξη θα έρθει σταδιακά βήμα βήμα.

Σχέση - γάμος. Ψυχραιμία και στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα καταφέρεις να ρυθμίσεις τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, θα ρεγουλάρεις το ταίρι σου. Σε περίπτωση καβγάδων και εντάσεων θα επιτύχεις ανακωχή, αν δέχεσαι πιέσεις θα βρεις τον τρόπο να ξεγλιστρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει ενδιαφέρον για εξορμήσεις, συναντήσεις με φίλους, γνωστούς αλλά και μία διάθεση για ταξίδια! Αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί καλό προγραμματισμό καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 2 έως τις 26/4 καταδεικνύει πως ίσως να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις κανονίσει με το ταίρι σου οτιδήποτε αφορά από μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό μέχρι ένα ταξίδι, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην υλοποίηση του ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό στις 5/4 δημιουργεί εξωστρέφεια και μία ανάγκη να κάνετε πράγματα μαζί, όμως κάποια από αυτά ίσως να χρειαστούν υπομονή μέχρι να μπορέσουν να υλοποιηθούν.

Αυτός ο μήνας θα φέρει και αρκετές κοινωνικές εμφανίσεις όπως επίσης θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες και «αφορμές» για να συναντήσετε ξανά πρόσωπα που βρίσκονται είτε στον κοινωνικό είτε στο φιλικό σας περίγυρο και έχετε να δείτε καιρό. Αν είσαι ελεύθερος τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού θα δημιουργούν μία διάθεση για φλερτ, η οποία με κάποιο μαγικό τρόπο μπορεί να σε φέρει ξανά κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα ειδύλλιο κατά το παρελθόν. Η παρορμητική διάθεση των ημερών μπορεί να φέρει αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν λίγο αργότερα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου (19/4) φαίνεται πως θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο ζητήματα που αφορούν οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, γι’ αυτό μέχρι τότε προσπάθησε να έχεις αξιοποιήσει στο έπακρο τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο σου!

Επανασύνδεση. Έρχεται χαρά και ενθουσιασμός, αυτό που προσμένεις θα το βρεις μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις και λόγια καρδιάς θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα ή στην αίτια που σας χώρισε. Καταφθάνει ένωση και οριστική σμίξη.

Νέα γνωριμία. Ίσως στην παρούσα φάση να μην έχεις διάθεση για ξεκίνημα νέας αρχής, ωστόσο το πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις μαζί του, θα είναι τόσο όμορφο και τόσο ελκυστικό που θα σου αλλάξει μονομιάς τις διαθέσεις. Σε περίπτωση που έδωσες όρκο πως δεν θα ξανά ερωτευτείς, μέσα στην τωρινή εβδομάδα μάλλον θα τον καταπατήσεις.

Σχέση - Γάμος. Βγαίνεις από την απαισιοδοξία, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και την αισιοδοξία σου. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγεται δρόμος για δέσμευση, εσύ που αναζητάς τη σταθερότητα και την ασφάλεια τώρα θα αποκτήσεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ο οποίος σηματοδοτείται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού (2 έως 26/4) και από τη νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ίδιο ζώδιο (8/4). Η αναδρομή του Ερμή ενδεχομένως να φέρει κάποια ζητήματα στην επικοινωνία όπως και κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε σχέδια που έχεις με το ταίρι σου. Αν έχετε κοινό ταμείο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε έξοδα, έσοδα και λοιπές υποχρεώσεις ώστε να μην αποτελέσουν αφορμή αντιπαραθέσεων. Τις πρώτες ημέρες του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα (3/4) καταδεικνύει πως θα δημιουργηθούν έντονα συναισθήματα σε μία γνωριμία ή μία συνάντηση που θα έχεις. Από την άλλη αυτή η σύνοδος μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο γύρω από αισθηματικά ζητήματα ή να εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Από τις 5/4 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα γίνει πιο παρορμητική αλλά ταυτόχρονα θα είναι βοηθητική για να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα τα οποία σε έχουν μπερδέψει. Οι ημέρες γύρω από την έκλειψη στις 8/4 θα είναι πιο έντονες συναισθηματικά, πιο παρορμητικές και με μία διάθεση για πολλές αλλαγές. Απόφυγε αυτή την παρόρμηση είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος καθώς θα μπορούσε να πυροδοτήσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος από τις 19/4 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα ξεκινήσει ένα πιο επικοινωνιακό διάστημα το οποίο θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να εξωτερικεύσεις σκέψεις και συναισθήματα. Κάποιοι φίλοι και πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα παίξουν το ρόλο τους σε μία γνωριμία που θα κάνεις κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Μάλιστα με τη σύνοδο Δία- Ουρανού στον Ταύρο (21/4) είναι πολύ πιθανό να έρθει μια απρόσμενη γνωριμία, η οποία θα αλλάξει τα πάντα!

Επανασύνδεση. Τώρα θα κινηθείς αποφασιστικά, αναλαμβάνεις τα ηνία της αισθηματικής σου ζωής. Βάζεις φρένο σε αρνητικές ή αρρωστημένες καταστάσεις, δίνεις οριστικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά εσύ θα ορίσεις το παιχνίδι με το πρώην ταίρι σου, επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός θα είναι μια καθαρά δική σου απόφαση και κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Με δυναμισμό και ορμή θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις από το μηδέν με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Ένα γοητευτικό άτομο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια αισθηματική ιστορία που αυτή τη φορά η πορεία και το τέλος θα οριστούν από εσένα.

Σχέση - γάμος. Δεν θα επιτρέψεις στο ταίρι σου να αποφασίζει μόνο του για εσάς. Σθεναρά θα αντισταθείς σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν, θα πάρεις δυναμικά την υπόθεση στα χεριά σου. Κινήσου αποφασιστικά, διεκδίκησε με τρόπο μεθοδευμένο και ανυποχώρητο, με σιγουριά σου λέω πως θα σου βγει σε καλό.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 25 ως 31/3

 

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ανέμελη και απροβλημάτιστη θα είναι η στάση σου, η σκέψη σου θα είναι θετική. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στη δράση με στόχο την αναζωογόνηση. Προσεγγίζεις, εκδηλώνεσαι και δημιουργείς άνοιγμα για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Ουσιαστικές κουβέντες θα κάνεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σου θα είναι να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα ενδεχομένως να γίνει κάπως ανήσυχη η στάση σου, θα θελήσεις επειγόντως να ανανεωθείς συναισθηματικά, να βγεις από την καταστολή, την ρουτίνα και την προκαθορισμένη εξέλιξη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις εσωτερικές σου ορμές και εξάρσεις, προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Δεν αποκλείεται να παρθούν αυθόρμητες αποφάσεις, θα κινήσεις τα νήματα για να αλλάξουν τα δεδομένα, θα καταφέρεις να ανανεωθείς και να τονώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου.

 

 ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα αισιόδοξη θα κάνει τη σκέψη σου, στα εμπόδια δεν θα πτοηθείς αντιθέτως θα δείξεις δημιουργική επιμονή, με τη δυναμική σου στάση θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις τα γεγονότα. Παίρνεις την απόφαση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα βρεις θετική ανταπόκριση. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα προσόντα σου και τα δυνατά σου στοιχεία.

Σε σχέση. Συγκαταβατική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, θα συμπαρασταθείς στο ταίρι σου, θα δείξεις αγάπη και κατανόηση. Θα αναζητήσεις σταθερότητα και αποκλειστικότητα, προσοχή στην κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για υποσχέσεις που θα αφορούν κυρίως στην μελλοντική πορεία του δεσμού σου, οι επιδιώξεις σου θα είναι δεσμευτικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να κινηθείς δυναμικά και να κλείσεις τις παλιές αρνητικές ιστορίες, πιθανόν να μην αφήσεις περιθώριο επαναπροσέγγισης από πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει ή απογοητεύσει. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, θα δεις τις καταστάσεις σφαιρικά, βγαίνεις από τη συναισθηματική προσκόλληση. Θα αναζητήσεις μια καινούργια προοπτική, απρόοπτα συμβάντα θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Προσοχή στις συναισθηματικές εναλλαγές, καλό θα είναι να σταθεροποιήσεις τα αισθήματα σου. Ίσως να γίνει κάπως μπερδεμένη ή ανήσυχη η στάση σου, προσπάθησε να επικεντρωθείς στις ενδόμυχες σου επιθυμίες. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία και ανανέωση, θα νιώσεις πως κάτι πρέπει να κάνεις για να αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Δεν αποκλείεται να ονειροπολήσεις, ίσως με τη φαντασία σου να διαμορφώσεις τα γεγονότα, προσοχή στις αυταπάτες προσπάθησε να ξεφύγεις από ψευδαισθήσεις. Η εβδομάδα θα σου φέρει συναισθηματικές εντάσεις, θα νιώσεις την ανάγκη να κινηθείς, να προσεγγίσεις και να βγεις από την αδράνεια. Δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις με άτομο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Παίρνεις την απόφαση να τρέξεις τα γεγονότα, ίσως να κινηθείς με στόχο τη δεσμευτική εξέλιξη. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό ωστόσο όλα θα χρειαστούν τον χρόνο τους. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά ίσως και κάπως πρακτικά, όπου χρειάζονται ξεκαθαρίσματα θα γίνουν συζητήσεις με ειλικρινά λόγια και σοβαρές υποσχέσεις.

 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα προσεγγίσεις, ουσιαστικά θα προσπαθήσεις να σπρώξεις την τύχη σου. Αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τις γνωριμίες σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και νέες ευκαιρίες, θα έχεις τη διάθεση να δώσεις την κατάλληλη ώθηση, πιθανή θα είναι η νέα ερωτική αρχή ή σχέση. Αξιοποιείσαι τα ανοίγματα, η εβδομάδα σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις.

Σε σχέση. Ήρεμη και ρομαντική θα είναι η στάση σου, απέναντι στο ταίρι σου θετικές θα είναι οι διαθέσεις σου, στις απαντήσεις ή στις πράξεις σου δεν θα υπάρξει αρνητική αντίδραση. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα νιώσεις την ανάγκη να δώσεις μια σοβαρή διάσταση στη σχέση σου. Τα λόγια και οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου θα έχουν ειλικρίνεια και θα τηρηθούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρώνεις, ηρεμείς και αρχίζεις να σκέπτεσαι τις προοπτικές με αισιοδοξία. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να επανορθώσεις ή να επαναπροσδιορίσεις τις καταστάσεις, αν χώρισες ή τσακώθηκες προσπάθειες για να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που θέλεις θα έχουν θετική κατάληξη. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βγεις την αντιδραστική σκέψη, θα πάρεις την απόφαση να ισορροπήσεις τις έκρυθμες καταστάσεις και θα το καταφέρεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα εμπιστευτείς και θα αφήσεις ελεύθερα τα αισθήματα σου. Η στάση σου θα είναι ειρηνική ρομαντική και οικεία, θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς σοβαρά για την εξέλιξη του δεσμού σου, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες μελλοντικής πορείας.

 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα κινηθείς ακολουθώντας το προαίσθημα σου και δεν θα απογοητευτείς. Προσιτή θα είναι η στάση σου στα καινούργια πρόσωπα που θα σου συστήσουν. Θα συνομιλήσεις και θα γνωριστείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια σου δεν θα έχει λόγο να το απορρίψεις. Θα υπάρξει το άνοιγμα να αποκτήσει καινούργια κατεύθυνση η προσωπική σου ζωή, η καρδιά σου μπαίνει σε νέες δοκιμασίες.

Σε σχέση. Έντονος ρομαντισμός θα σε διακατέχει, διαισθητικά θα κινηθείς. Σε θέματα αλλαγών σχετικά με την πορεία της σχέσης σου ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις άμεσες αποφάσεις, το πιθανότερο είναι να αποφύγεις τις άμεσες ή τελεσίδικες απαντήσεις. Η εβδομάδα, διαλλακτική θα κάνει τη στάση σου, θα βρεις τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία του δεσμού σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα αφήσεις πίσω σου τα παλιά αρνητικά κεφάλαια, ουσιαστικά θα αλλάξεις τη συναισθηματική σου οπτική. Βάζεις μπρος για νέες προσεγγίσεις νέες περιπέτειες, θα κάνεις το βήμα να κινηθείς με αποκαλυπτική διάθεση. Θα αφήσεις το περιθώριο να γίνουν συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο, οικειότητα και αμοιβαία έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα βρεις ενδιαφέρουσα την προσωπικότητα του.

Σε σχέση. Ειρηνική αισθησιακή και δοτική θα είναι τη συμπεριφορά σου. Αν τις προηγούμενες μέρες τσακώθηκες με το ταίρι σου τώρα θα είσαι σε θέση να ψυχολογήσεις σωστά, να κατανοήσεις και να συμφιλιωθείς. Προσοχή στα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και στις ανατρεπτικές διαθέσεις σου, ίσως να ενεργήσεις παρορμητικά. Θα καταφέρεις να σκεφτείς συνετά με ορθολογισμό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρότητα θα σου φέρει η εβδομάδα, θα κινηθείς ξέγνοιαστα χωρίς άγχος και προβληματισμούς. Η εβδομάδα ζωτικές και ζωηρές θα κάνει τις διαθέσεις σου, με αυτοπεποίθηση θα προσεγγίσεις, θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να ανοιχτείς μέσω διαδικτύου.

Σε σχέση. Ήρεμες και στοργικές θα είναι οι προσωπικές στιγμές που θα έχεις με το ταίρι σου, μεταξύ σας θα υπάρξει συναισθηματισμός και κατανόηση. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αρμονία μέσα στη σχέση σου, συνειδητά θα αποφύγεις τις εξάρσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν άλυτα ζητήματα θα μπορέσεις να βρεις την απαιτούμενη λύση και μάλιστα με τρόπο δημιουργικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα καταφέρεις να αποβάλεις το άγχος, ηρεμία θα υπάρχει στον εσωτερικό σου κόσμο. Θα έχεις τη δυνατότητα να συνομιλήσεις με καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, η διάθεση σου θα είναι πρόσχαρη και κοινωνική. Εσύ που απογοητευτικές από τις προηγούμενες σου σχέσεις θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωή, τα γεγονότα θα σου δώσουν το άνοιγμα για καινούργια σχέση.

Σε σχέση. Προσπάθησε να δείξεις συγκατάβαση στο ταίρι σου, δικαιολόγησε τις καταστάσεις, άφησε περιθώριο επανόρθωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα ή διαφωνίες, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, με το ταίρι σου θα μιλήσετε με ειλικρίνεια σοβαρότητα. Βγαίνεις από τις απογοητευτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς και να πάρεις δημιουργικές αποφάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις επανένωση, καταλαγιάζει ο θυμός και το πείσμα. Θα νιώσεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις και να συγχωρέσεις, φεύγουν οι εγωιστικές αντιδράσεις και οι καχύποπτες εικασίες. Τα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να ζήσεις χαλαρωτικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς. Έρχεται ισορροπία, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει κατανόηση και διαλλακτική διάθεση. Η στάση σου θα είναι ισορροπημένη και συναισθηματική, θα ακουστούν ανανεωτικές προτάσεις. Το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στις θερμές σου διαθέσεις, η εβδομάδα θα ενισχύσει τα μεταξύ σας αισθήματα.

 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα επιμεληθείς την εξωτερική σου εικόνα, θα θελήσεις να κερδίσεις τις συμπάθειες και γενικότερα θα έχεις προσιτή στάση στους τρίτους. Αποκτάς διάθεση για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, ανάγκη σου θα είναι η νέα αρχή. Η σκέψη σου θα είναι αισιόδοξη, αποβάλλεις τις αρνητικές εικασίες. Αυτό που θα χρειαστείς θα είναι να αποκτήσει καινούργιο νόημα η προσωπική σου ζωή, θα καταφέρεις να ξεκινήσεις επαφές με καινούργιο πρόσωπο μέσω των Social media.

Σε σχέση. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σου, θα ψυχολογήσεις σωστά το ταίρι σου, θα κατανοήσεις αυτό ακριβώς που νιώθει. Επιθυμία σου θα είναι η σταθερότητα και η αρμονία, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, στόχο θα έχεις την ποιοτική εξέλιξη. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείς τη συγκατοίκηση. Θα υπάρξει συνεννόηση και θετική πρόθεση για ειλικρινείς εξομολογήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email