Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 | By: offisiall

Τα αντίθετα ζώδια και η… ερωτική μάχη ανάμεσά τους!

«Μα πώς μπορούν αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι μαζί; Διαφέρουν τόσο πολύ…»Και όμως, τα ετερώνυμα έλκονται και μπορούν μαζί να συνυπάρξουν σε μία σταθερή και μακρόχρονη σχέση, γιατί πολύ απλά μπορεί ο ένας να συμπληρώσει τον άλλον και η σχέση τους να δουλέψει εξελικτικά!
 
Στην αστρολογία, τα αντίθετα ζώδια, δηλαδή τα ζώδια που βρίσκονται διαμετρικά απέναντι το ένα από το άλλο, έχουν μεταξύ τους σημαντικές διαφορές… Όμως αυτή η «διαφορετικότητα»και η αντίθεση που υπάρχει μεταξύ τους, είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο μοιράζονται μαζί έναν έντονο δεσμό. Στο ξεκίνημα της σχέσης δύο αντίθετων ζωδίων, η έλξη που δημιουργείται είναι δυνατή, στην συνέχεια το ζευγάρι αντιλαμβάνεται τις διαφορές του και έρχεται αντιμέτωπο με πολλές δυσκολίες, οι οποίες όταν ξεπεραστούν, η σχέση ολοκληρώνει και τα δύο μέλη!
 
Ποια είναι όμως τα αντίθετα ζώδια; Πώς μπορούν να ταιριάξουν δύο άνθρωποι που ανήκουν στα ακριβώς διαμετρικά απέναντι (αντίθετα) ζώδια; Ποιες είναι οι προοπτικές του δεσμού τους, ποια είναι τα ατού της σχέσης και τι πρέπει να προσέξουν για να διατηρηθεί η σχέση τους στο χρόνο; Δες στο αστρολογικό άρθρο που ακολουθεί…

Η σχέση του Κριού με τον Ζυγό

«Η μάχη ανάμεσα στο εγώ και στο εμείς»
Ο Κριός θέλει να ζει την ερωτική του ζωή με δράση και περιπέτεια, βαριέται εύκολα και δεν τα πάει καλά με τις δεσμεύσεις, γιατί νιώθει ότι ασφυκτιεί… Έχει αρκετές ερωτικές κατακτήσεις, όμως του αρέσουν τα δύσκολα και όταν κατακτήσει έναν ερωτικό στόχο και νιώσει ότι «έδεσε» τον γάιδαρο του, εκεί χάνει κάθε ενδιαφέρον…
 
Ο Ζυγός από την άλλη πλευρά θέλει να αισθάνεται ότι κάπου ανήκει, δεν μένει ποτέ χωρίς σχέση και είναι αρκετά τρυφερός και εκδηλωτικός. Έχει και αυτός από την πλευρά του πολλούς ερωτικούς θαυμαστές, παίζει το ματάκι του, όμως είναι ο λεγόμενος «σχεσάκιας»! Όταν έχει συναισθήματα τα δίνει όλα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνεται το θύμα…
 
Η σχέση του Κριού με τον Ζυγό, είναι μία μάχη ανάμεσα στο εγώ και στο εμείς… Το επιβλητικό Κριάρι, μπορεί να καταφέρει με την διπλωματία του Ζυγού να συμμαζέψει τον εγωισμό του και να γίνει περισσότερο της προσφοράς. Από την άλλη πλευρά, ο Ζυγός θα μάθει από τον πύρινο και παρορμητικό Κριό να λειτουργεί πιο αποφασιστικά, αποκτώντας το θάρρος της γνώμης του! Είναι βέβαιο όμως, ότι η σχέση αυτή για να διατηρηθεί, θα πρέπει να γίνονται περισσότερες υποχωρήσεις από την πλευρά του Ζυγού, που άλλωστε είναι και στη φύση του να συμβιβάζεται!

Η σχέση του Ταύρου με τον Σκορπιό

«Η μάχη ανάμεσα στην επιβολή και στην κυριαρχία»
Ο Ταύρος δεν θέλει εντάσεις και αναταράξεις στην αισθηματική του ζωή, αναζητά το ήσυχο σταθερό του λιμάνι, τον σύντροφο με τον οποίο θα έχει τα ίδια γούστα και θα νιώθει στο πλάι του ζεστασιά και οικειότητα… Πολλές φορές θα ακούσει τη φωνή της λογικής και όχι της καρδιάς, και θα κάνει μία ερωτική επιλογή, σκεπτόμενος το συμφέρον ή βάζοντας πιο αυστηρά κριτήρια. Σημασία για τον Ταύρο έχει, να βρίσκεται σε μία σχέση με την οποία θα απολαμβάνει όλες τις ανέσεις και τις χαρές της ζωής…
 
Ο Σκορπιός διψά για δυνατές συγκινήσεις, τα θέλει όλα ή τίποτα και ζει την αισθηματική του ζωή με πάθος και ένταση. Λειτουργεί με το συναίσθημα και πολύ περισσότερο με το ένστικτο, και όταν είναι ερωτευμένος θέλει να νιώθει ότι ο σύντροφός του, του ανήκει ολοκληρωτικά. Για τον Σκορπιό είναι πολύ σημαντικό να είναι με έναν άνθρωπο που τον ολοκληρώνει συναισθηματικά και που μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη… Δεν είναι όμως εύκολη υπόθεση να εμπιστευτεί!
 
Η σχέση του Ταύρου με τον Σκορπιό είναι έντονη και παθιασμένη, γεμάτη ζήλια, κτητικότητα και γίνεται ανάμεσα τους μία σκληρή μάχη, που θα κρίνει ποιος τελικά μπορεί να επιβληθεί και να κυριαρχήσει στη σχέση τους! Ο Σκορπιός καταφέρνει να ξυπνήσει στον Ταύρο όλα τα βαθιά και κρυφά του ερωτικά ένστικτα και τον βοηθά να απελευθερωθεί συναισθηματικά… Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά αποπνέει μία σιγουριά και ασφάλεια τον Σκορπιό, που τον βοηθούν πραγματικά να ανοιχτεί και να εμπιστευτεί συναισθηματικά! Το κοινό μυστικό που τους κρατά για καιρό μαζί δεν είναι άλλο από το καλό… σεξ!

 Η σχέση του Δίδυμου με τον Τοξότη

«Η μάχη ανάμεσα στην θεωρία και στην πράξη»
Ο Δίδυμος είναι ο… φλερτατζής του ζωδιακού, του αρέσει πολύ το ερωτικό παιχνίδι, έχει μεγάλο ταλέντο στα λόγια, σε… πουλάει και σε αγοράζει σε χρόνο ρεκόρ, όμως τις περισσότερες φορές δεν ερωτεύεται, αλλά ενθουσιάζεται! Είναι περισσότερο της θεωρίας παρά την πράξης, με αποτέλεσμα να διατηρεί αρκετούς πλατωνικούς έρωτες ή να χάνει το ενδιαφέρον του, όταν μία σχέση παίρνει μία πιο σταθερή μορφή! Βασική προϋπόθεση για να διατηρηθεί αμείωτο το ερωτικό του ενδιαφέρον, είναι να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο που θα έχει κοφτερό μυαλό και θα τον ιντριγκάρει επικοινωνιακά…
 
Ο Τοξότης είναι ο συλλέκτης ερωτικών εμπειριών του ζωδιακού! Του αρέσει το ερωτικό κυνήγι και είναι της άποψης ότι στη βράση κολλάει το σίδερο! Θεωρεί ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχια, για το λόγο αυτό βαριέται και κουράζεται όταν πρέπει να συζητήσει ή να εξηγήσει τα αυτονόητα. Θέλει μία σχέση για να περνά καλά, είναι υποστηρικτής της άποψης πως ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και νιώθει μία ισχυρή έλξη για άτομα που με τα οποία τον χωρίζει κάποιο χάσμα!
 
Όταν ένας Δίδυμος και ένας Τοξότης γνωρίζονται, αναπτύσσονται αμέσως μεταξύ τους συναισθήματα συμπάθειας… Γρήγορα ξεκινά μεταξύ τους ένα φιλικό, συναισθηματικό παιχνίδι, που εξιτάρει και τους δύο. Ο μεν Δίδυμος θαυμάζει το φιλοσοφικό πνεύμα του Τοξότη, ο δε Τοξότης ενθουσιάζεται από τις συχνές εναλλαγές της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς του Δίδυμου! Γρήγορα όμως εμφανίζεται ανάμεσά τους ένα μεγάλο εμπόδιο… Ο Τοξότης αρχίζει να κουράζεται από το μπλα-μπλα του Δίδυμου, και αρχίζει να θεωρεί ότι είναι καλός μόνο στα λόγια, ενώ ο Δίδυμος βρίσκει αρκετά θρασύ, βιαστικό και απότομο τον Τοξότη, και θεωρεί ότι δεν έχει τακτ! Η μάχη ανάμεσα στην θεωρία του Δίδυμου και στην πράξη του Τοξότη, είναι η μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους! Ο Δίδυμος θα πρέπει να λειτουργήσει πιο δραστικά για να κρατήσει τον Τοξότη, ενώ ο Τοξότης είναι απαραίτητο να αναπτύξει την διάθεσή του για εγκεφαλικό παιχνίδι!
 

Η σχέση του Καρκίνου με τον Αιγόκερω

«Η μάχη ανάμεσα στο συναίσθημα και στη λογική»
Μόνο η αγάπη είναι αρκετή για να κρατήσει έναν Καρκίνο μόνιμα σε μία σχέση. Αναζητά τον σύντροφο που θα του ξυπνήσει τα πιο ζεστά και οικεία συναισθήματα, που θα του θυμίζει κάτι από το παρελθόν του ή το γονεϊκό του πρότυπο… Κάνει σχέδια για την δημιουργία οικογένειας και απαραίτητο στοιχείο για μία σχέση είναι ο σύντροφός του να καλύπτει όλες τις συναισθηματικές απαιτήσεις, προκειμένου να κάνει αυτό το βήμα. Σε μία απόφαση λειτουργεί πάντα με την καρδιά και το ένστικτο και όχι με το μυαλό…
 
Ο Αιγόκερως λειτουργεί κατά βάση μόνο με τη λογική του και φροντίζει να κρύβει επιμελώς τις ευαισθησίες του! Για να πει το μεγάλο «ναι» και να κάνει μία σχέση, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες καλές προδιαγραφές! Το κοινωνικό και οικονομικό υπόβαθρο του συντρόφου παίζει σπουδαίο ρόλο για τον Αιγόκερω. Δυσκολεύεται να δεθεί συναισθηματικά, περνάει από «τεστ» το ταίρι του, όμως όταν μία σχέση παίρνει μορφή σοβαρή, τότε είναι απόλυτα αξιόπιστος και δοσμένος σε αυτήν…
 
Όταν ένας Καρκίνος και ένας Αιγόκερως ερωτεύονται, τότε ξεκινά μία μάχη ανάμεσα στο συναίσθημα με την λογική… Το κοινό τους γνώρισμα είναι ότι και οι δύο επιζητούν σοβαρές καταστάσεις στη ζωή τους και θέλουν να δημιουργήσουν μία παραδοσιακή οικογένεια! Ο ευαίσθητος και συναισθηματικός Καρκίνος μπορεί να λιώσει τον «πάγο» που δημιουργεί πολλές φορές η σκληρή και άκαμπτη στάση του Αιγόκερω και έχει την ικανότητα να τον κάνει να λειτουργήσει πιο ζεστά και τρυφερά. Από την άλλη πλευρά, ο Αιγόκερως είναι η φωνή της λογικής που χρειάζεται κάποιες στιγμές ένας Καρκίνος, που παρασύρεται από παρορμητικά ξεσπάσματα… Ο συνδυασμός τους μπορεί να φανεί ωφέλιμος για την δημιουργία μίας όμορφης οικογένειας! 

Η σχέση του Λέοντα με τον Υδροχόο

«Η μάχη ανάμεσα στην αποκλειστικότητα και στην ελευθερία»
Ο Λέοντας είναι πάντα πιο δημιουργικός, όταν είναι ερωτευμένος… Αφήνεται με πάθος στα συναισθήματά του, είναι γενναιόδωρος, κατακτητικός, του αρέσουν τα φλερτ, θέλει να έχει κατακτήσεις και βρίσκει τον τρόπο να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του! Αναζητά έναν σύντροφο, ο οποίος θα καταφέρει να τον ξεχωρίσει και θα τον τιμά σαν να είναι ο «βασιλιάς» του. Η εξωτερική εμφάνιση και το στάτους είναι μερικά από τα βασικά κριτήρια επιλογής συντρόφου. Επιπλέον, σημαντικό για έναν Λέοντα είναι να διατηρεί μία σχέση, με την οποία περνά καλά. Οι απαιτήσεις του όμως είναι πολλές, ενώ πάνω απ’ όλα απαιτεί… αποκλειστικότητα!
 
Ο Υδροχόος συχνά μπερδεύει την φιλία με τον έρωτα και τον έρωτα με την φιλία… Έχει φιλελεύθερες απόψεις για τις σχέσεις και δεν τα πάει και πολύ καλά με τις μόνιμες δεσμεύσεις! Στην αισθηματική του ζωή υπάρχουν πάντα απρόβλεπτες και επεισοδιακές εξελίξεις και αυτό είναι που τον εξιτάρει… Δεν αναζητά έναν σύντροφο, γιατί πιστεύει ότι αν είναι να σου τύχει να ερωτευτείς, θα συμβεί ξαφνικά. Για να μείνει όμως σταθερά με μία σχέση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εκτιμά το άτομο που έχει δίπλα του, να υπάρχει μία ουσιαστική φιλία, αλλά προπάντων να διατηρεί το κάθε μέλος της σχέσης την ελευθερία του!
 
Η σχέση ανάμεσα σε έναν Λέοντα και σε έναν Υδροχόο, είναι μία μάχη ανάμεσα στην αποκλειστικότητα και την ελευθερία! Ο Λέοντας προσπαθεί να βάλει χαλινάρια στον Υδροχόο και να τον δεσμεύσει, ενώ ο Υδροχόος επαναστατεί, αλλά στο τέλος υποκύπτει και τρέχει πάλι πίσω από το Λιοντάρι του! Στη σχέση τους είναι κυρίαρχο το πάθος και οι συνεχόμενες εξελίξεις, ενώ συχνά συμβαίνουν χωρισμοί και επανασυνδέσεις, μέχρι να καταφέρει ο ένας να βρει τα χούγια του άλλου! Ωστόσο, από τη στιγμή που θα ξεπεραστούν τα μεταξύ τους προβλήματα, τους δένει μία ουσιαστική και αληθινή αμοιβαία αγάπη! Ένας Λέοντας στο πλευρό του Υδροχόου αποκτά μία νέα οπτική για τη ζωή, ενώ ο Υδροχόος γίνεται ακόμα πιο δημιουργικός και σταθερός στις επιλογές του!

Η σχέση της Παρθένου με τον Ιχθύ

«Η μάχη ανάμεσα στην κριτική και στην ονειροπόληση»
Ο Παρθένος είναι μυστήριος και αρκετά επιλεκτικός στον τομέα των αισθηματικών του. Αναζητά τον τέλειο και ιδανικό σύντροφο, όμως τα κριτήρια επιλογής του είναι αρκετά και βασισμένα στη λογική του, με αποτέλεσμα να υψώνει ένα τοίχο, που δύσκολα κάποιος μπορεί να γκρεμίσει! Στην ουσία, επιθυμεί να έχει μία σταθερή, μόνιμη σχέση με έναν άνθρωπο, που θα έχουν κοινό υπόβαθρο, ίδιους στόχους και πολύ καλή επικοινωνία. Όταν ένας Παρθένος είναι ερωτευμένος, δείχνει ουσιαστικά και πρακτικά τα συναισθήματά του και προσφέρεται ολοκληρωτικά για την ικανοποίηση του συντρόφου του, χαρίζοντας πραγματική φροντίδα. Έχει όμως ένα μεγάλο ελάττωμα, είναι αρκετά κτητικός και κριτικάρει τα πάντα στο ταίρι του…
 
Ο Ιχθύς είναι ο τρυφερός, ευαίσθητος και ονειροπόλος εκπρόσωπος του ζωδιακού… Μόνιμα ερωτευμένος, πιστεύει πάντα ότι βρήκε την τέλεια και ιδανική σχέση και παρασύρεται στα μονοπάτια της φαντασίας του κάνοντας όνειρα, χωρίς να… λογαριάζει τον ξενοδόχο. Μπλέκει με δύσκολες, μυστήριες, παρασκηνιακές ή αταίριαστες για αυτόν περιπτώσεις. Μπορεί να δείχνει κλαψιάρης και αισθηματίας, γρήγορα όμως το ψαράκι μπορεί να μεταμορφωθεί σε καρχαρία, ο οποίος θα είναι και αρκετά άπιστος! Αναζητά έναν σύντροφο που θα καταφέρει να κάνει την ονειροπόληση και την φαντασία του… πραγματικότητα!
 
Η σχέση ανάμεσα σε έναν Παρθένο και έναν Ιχθύ είναι μία μάχη ανάμεσα στην κριτική και στην ονειροπόληση! Ο Παρθένος βρίσκει γουστόζικο τον Ιχθύ και τον συνεπαίρνει η τρυφερή και καλλιτεχνική του φύση, αλλά νιώθει σαν να έχει κατέβει από άλλο κόσμο και έτσι προσπαθεί να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα. Η κριτική που του ασκεί τις περισσότερες φορές τον πληγώνει… Ο Ιχθύς δείχνει θαυμασμό για τον συγκροτημένο Παρθένο, όμως απογοητεύεται που είναι τόσο ανέκφραστος και προσπαθεί να ξυπνήσει μέσα του το συναίσθημα! Ο Παρθένος μπορεί να δομήσει και να βάλει σε τάξη τον Ιχθύ, ενώ ο Ιχθύς έχει την ικανότητα και καταφέρνει να ξυπνήσει πρωτόγνωρα ένστικτα στον Παρθένο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email