Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 | By: offisiall

Φτιάξε καφέ ελληνικό και έλα να στον πω!



 ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ...ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!
Το διάβασμα του καφέ, του φλιτζανιού κατά άλλους, αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια δημοφιλή πρακτική

Η προετοιμασία του καφέ, είναι απλή αλλά πολύ σημαντική για το… διάβασμα μετέπειτα.

Ο καφές πρέπει να ψηθεί σε σιγανή φωτιά ή σε χόβολη. Ρίχνουμε τον καφέ στο μπρίκι με το νερό, τον ανακατεύουμε και τον σερβίρουμε στο φλιτζάνι μόλις φουσκώσει, αλλά χωρίς να βράσει.

Εδώ αρχίζουν τα «δύσκολα» καθώς ο ενδιαφερόμενος πρέπει προτού πιει τον καφέ να τον «μελετήσει» δηλαδή να εκφράσει μέσα του το ερώτημα για το οποίο αναζητά απαντήσεις.

Αφού τον πιείτε, γυρίζετε κυκλικά το φλιτζάνι δύο – τρεις φορές για να διαλυθεί το κατακάθι και μετά το αναποδογυρίζετε στο πιατάκι, όπου θα το αφήσετε για περίπου 5 λεπτά, ώσπου να στεγνώσει ο καφές στα τοιχώματα και είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε το διάβασμα.

Οι πληροφορίες,  ισχύουν για περίπου έναν χρόνο και ανάλογα με τη θέση του συμβόλου μέσα στο φλιτζάνι είναι δυνατόν να καταλάβουμε πόσο κοντινό ή μακρινό είναι το γεγονός.

Οσο πιο κοντά στο χείλος βρίσκεται το σύμβολο τόσο πιο γρήγορα θα συμβεί αυτό που βλέπουμε. Μπορεί να συμβεί σήμερα ή το πολύ μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Οσο η ανάγνωση προχωράει προς τον πάτο απομακρύνεται ο χρόνος που θα εμφανιστούν τα γεγονότα, ενώ κάτω κάτω εμφανίζονται γεγονότα που μπορεί να απέχουν 11 – 12 μήνες.

Τα σύμβολα που εμφανίζονται αριστερά από το χερούλι αφορούν το παρελθόν. Η πλευρά του φλιτζανιού στην οποία βρίσκεται το χερούλι αντιστοιχεί στην προσωπική μας ζωή, ενώ η απέναντι πλευρά αντιστοιχεί στην κοινωνική ζωή και στα απρόοπτα.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email