Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 | By: offisiall

Η Αφροδίτη στα ζώδια, μέσα από τον αστρολογικό χάρτη και πως επηρεάζει τα ερωτικά μας.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της αγάπης και του έρωτα: Βρείτε το ζώδιο που βρίσκεται η ερωτική Αφροδίτη στο ωροσκόπιο του συντρόφου σας και στο δικό σας και μάθετε τα πάντα για τη σχέση σας. Βρείτε στον αστρολογικόχάρτη  σε ποιο ζώδιο αντιστοιχεί η Αφροδίτη σας και εκείνη του συντρόφου σας. Αν δεν γνωρίζετε την ώρα γέννησης, τσεκάρετε το κουτάκι που γράφει «άγνωστη ώρα». Όλα όσα αναφέρονται παρακάτω για την Αφροδίτη του συντρόφου σας ανάλογα με το ζώδιο που έχει τον πλανήτη του έρωτα, ισχύουν και για εσάς.
Η Αφροδίτη στην αστρονομία
Η Αφροδίτη είναι ο δεύτερος σε απόσταση -μετά από τον Ερμή- από τον Ήλιο πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος. Πρόκειται για το πιο λαμπρό αστέρι στο νυκτερινό ουρανό. Ο λαός την ονόμασε Αυγερινό όταν συντροφεύει τον Ήλιο στην ανατολή του και Αποσπερίτη όταν λάμπει και ξεχωρίζει από όλα τα άλλα αστέρια στη δύση.
Το μέγεθός της δεν διαφέρει πολύ από εκείνο της Γης, ωστόσο είναι πολύ διαφορετική σε φυσικά στοιχεία, καθώς στη μεγαλύτερη επιφάνειά της καλύπτεται από νέφη διοξειδίου του άνθρακα και διοξειδίου του θείου. Λόγω της πολύ πιο κοντινής απόστασης της από το Ήλιο, τόσο η πίεση όσο και θερμοκρασία στην Αφροδίτη είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες της Γης.
Η Αφροδίτη στην αστρολογία
Η Αφροδίτη παραδοσιακά στην Αστρολογία συνδέεται με τον τρόπο που αγαπάμε, με τον τρόπο που ερωτευόμαστε. Η θέση της Αφροδίτης στο προσωπικό μας ωροσκόπιο δείχνει ακριβώς αυτό τον τρόπο! Δείχνει όμως και την ικανότητα που έχουμε να συμβιώνουμε με το σύντροφό μας, με τον άνθρωπο της ζωής μας! Αποτελεί δείκτη της τάσης που έχουμε να αντιμετωπίζουμε τους επίδοξους κατακτητές της καρδιάς μας και πως εμείς αντιλαμβανόμαστε τον έρωτα!
Η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης αποτελεί το ρυθμιστικό παράγοντα που αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετωπίζει το άτομο στο γάμο του και στις σημαντικές σχέσεις του. Όταν ανακαλύψουμε τα «κλειδιά» της Αφροδίτης μας ή εκείνα του συντρόφου μας, η υπόθεση έρωτας και γάμος γίνεται πολύ πιο εύκολη, αφού γνωρίζουμε τα «χούγια» εκείνα που θα μας φέρουν πολύ πιο κοντά στην ευτυχισμένη συντροφικότητα!
Οι θέσεις της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη
Η Αφροδίτη είναι παραδοσιακός κυβερνήτης των ζωδίων του Ταύρου και του Ζυγού. Είναι επόμενο λοιπόν σε αυτά τα δύο ζώδια να βρίσκεται στη «θέση» της. Βρίσκεται σε «έξαρση» στους Ιχθείς και σε «αδυναμία» στα ζώδια του Σκορπιού και του Κριού (εκεί δηλαδή που κυβερνά ο Άρης). Η Αφροδίτη βρίσκεται σε θέση «πτώσης» στο ζώδιο της Παρθένου. Βρείτε λοιπόν τη θέση της Αφροδίτης τη δική σας ή του συντρόφου σας στον αστρολογικόχάρτη

Αφροδίτη στον Κριό
Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στον Κριό, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται γρήγορα και εκφράζει τα αισθήματα του πολύ εύκολα και με ειλικρίνεια. Από τη στιγμή που θα νιώσει ότι σας έχει ερωτευτεί, δεν μπορεί να περιμένει, πρέπει να εκδηλωθεί. Έτσι, συχνά εκφράζει τα αισθήματα του άμεσα, παρορμητικά, με ενθουσιασμό, μερικές φορές πιεστικά. Διαθέτει ωστόσο και έναν εσωτερικό ερωτικό «οπλισμό» όλο φωτιά.
Μόλις ενδιαφερθεί για ένα άτομο του αντιθέτου φύλου, τότε γοητεύεται και με την ιδέα ότι θα ακολουθήσει η περιπετειώδης καταδίωξη, κυνηγώντας το θύμα του για να το κατακτήσει. Εάν όμως η κατάκτηση «τραβάει» πολύ σε χρόνο, τότε χάνει το ενδιαφέρον του και ψάχνει για το επόμενο θήραμά του. Αυτό γιατί από τη φύση του διακατέχεται από ανυπομονησία και δεν μπορεί να περιμένει.
Το να κερδίζει και να κατακτά είναι ζωτικής σημασίας γι' αυτόν. Με οποιοδήποτε τρόπο και αν τον προκαλέσετε, διεγείρετε τις αισθήσεις του. Πάντα κάνει αυτό που θέλει και αρκετά συχνά θα πράξει το αντίθετο από αυτό που θέλετε εσείς. Όταν αποφασίσει να σας παντρευτεί, δεν θα διστάσει να σας το πει ή ακόμα και να σας πιέσει να παντρευτείτε.
Η περιπετειώδης ζωή και οι ενθουσιώδεις άνθρωποι τον συναρπάζουν. Προσπαθήστε να του κάνετε ευχάριστη, ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά του και μην του αφήνετε περιθώρια να βαρεθεί, διαφορετικά η σχέση σας θα τελειώσει πολύ σύντομα.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι σπινθηροβόλες, εξωστρεφείς, ανεξάρτητες και με ειλικρίνεια στη συμπεριφορά. Επίσης, εκείνες που κάνουν μια περιπετειώδη ζωή.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Της αρέσουν οι άνδρες που είναι δεσποτικοί και βίαιοι. Αν καταλάβει ότι ο άνδρας διακατέχεται από ανασφάλεια, τότε χάνει το ενδιαφέρον της γι' αυτόν.


Αφροδίτη στον Ταύρο
Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στον Ταύρο, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική του φύση είναι «βραδυφλεγής» και εκδηλώνεται σχετικά αργά. Πριν προχωρήσει μαζί σας θέλει να βεβαιωθεί για τα αισθήματα και τις προθέσεις σας. Για να γίνει όμως αυτό θα χρειαστεί να περάσει ένα εύλογο διάστημα. Επίσης θέλει να γνωρίζει εκ των προτέρων πού ή πώς τελικά θα καταλήξει η σχέση σας.
Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι σημαντικές για αυτόν. Έτσι, τα συναισθήματα του εκδηλώνονται μόνον όταν νοιώθει οικονομική ασφάλεια. Στον έρωτα είναι επίμονος, διεκδικητικός και ισχυρογνώμων. Αισθάνεται μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν μπορεί να σας επιβάλλεται και να σας εξουσιάζει. Αν ενδιαφέρεται για σας και σας αγαπά, μην τολμήσετε να «κοιτάξετε» προς άλλη κατεύθυνση. Σε περίπτωση που το κάνετε πρέπει να γνωρίζετε, ότι ποτέ δεν θα μπορέσετε να επαναφέρετε τα συναισθήματα και την σχέση σας στην πρότερη κατάσταση.
Όταν δεν έχει διάθεση, γίνεται ψυχρός και κλείνεται στον εαυτό του. Επιθυμεί θα δημιουργήσει ένα «φράκτη» γύρω σας και να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα μέσα στη ….φυλακή του περιορισμού που σας επιβάλλει. Σε περίπτωση που η σχέση φθαρεί και χρειαστεί να σας εγκαταλείψει, θα το σκεφτεί πάρα πολύ προτού το κάνει, από τη στιγμή που έχει υλικά συμφέροντα από σας.
Λατρεύει τον έρωτα, την καλή ζωή, την άνεση, την ξεκούραση και δίνει μεγάλη αξία σ' όλες τις γήινες απολαύσεις. Αν του στερήσετε τις «πολυτέλειες» ή τις ανέσεις του, τότε αυτόματα θα χάσει το ενδιαφέρον του για σας. Επιθυμεί να έχει μία μόνιμη σχέση και δεν θα τρέξει να ψάξει για κάτι άλλο, καθώς είναι ψυχολογικά δυσκίνητο άτομο και γιατί δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Δεν θα πει όμως όχι, όταν η ευκαιρία ….σκοντάψει μπροστά στα πόδια του.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι πιστές, καλές μαγείρισσες, νοικοκυρές, ερωτιάρες και εκείνες που αγαπούν την οικογενειακή ζωή.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Η γυναίκα αυτή είναι αισθησιακή και αδιόρθωτα ρομαντική. Απαιτεί ο σύντροφος της να εκτιμά όλα όσα του προσφέρει. Επίσης ζητά απ' αυτόν οικονομική ασφάλεια.


Αφροδίτη στους Διδύμους
Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στους Διδύμους, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται ….ακαριαία. Κινείται με γρηγοράδα και δεν χάνει τον καιρό του προκειμένου να εκφράσει τα αισθήματα του σ' αυτούς που συμπαθεί και αγαπά. Αισθάνεται την ανάγκη να έχει στενή επικοινωνιακή επαφή με το σύντροφο του, στοιχείο το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για μια σωστή συντροφική ζωή. Γοητεύει μέσω της αντίληψης που τον χαρακτηρίζει και γοητεύεται με τον ίδιο τρόπο από τους άλλους.
Στον έρωτα είναι αυθόρμητος, πολύπλευρος, προσαρμόζεται πολύ εύκολα και αλλάζει διάθεση και κατεύθυνση αν κάτι του φανεί πολύ ….ενδιαφέρον. Είναι βέβαιο, ότι δεν θα βαρεθείτε ποτέ μαζί του, αφού ποτέ δεν θα γνωρίζετε ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση του. Προσέξτε όμως μην τον κάνετε να βαρεθεί εκείνος. Αυτό μπορεί να γίνει αν δεν τον τροφοδοτείτε συνεχώς με ενθουσιασμό, δεν έχετε εξυπνάδα ή ιδέες που γοητεύουν και ενθουσιάζουν.
Επιπλέον, ξέρει να μιλά ωραία και να ενθουσιάζει τους άλλους. Η διπλή του προσωπικότητα όμως δεν σας επιτρέπει να καταλάβετε, πότε σας λέει αλήθεια και πότε ψέματα, αν σας αγαπά ή αν έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του. Εκεί που σας κάνει να τον πιστέψετε ή να διαμορφώσετε εικόνα, την άλλη στιγμή αντιστρέφει τους ρόλους γεγονός που σας ωθεί να διατηρείτε αμείωτη την αφοσίωση σας στο πρόσωπό του.
Είναι ικανός να αγαπά δύο άτομα συγχρόνως: κάθε άνθρωπος φαίνεται εξ' ίσου επιθυμητός στα μάτια του. Μην του ζητάτε να σας εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό, αφού πιθανότατα την επόμενη ώρα οι απόψεις του θα έχουν αλλάξει. Μην του επιτρέπετε ποτέ να είναι σίγουρος για σας ή να γνωρίζει τα πραγματικά σας αισθήματα για εκείνον. Αφήστε τον να αναρωτάτε για τον έρωτά σας και συνεχίστε να κεντρίζετε την περιέργειά του, αφού απ' την στιγμή που θα χάσει το ενδιαφέρον του ή βαρεθεί, θα ….στρίψει στην επόμενη γωνία.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι χαρούμενες, διασκεδαστικές, έξυπνες, πνευματώδεις και έχουν την ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Γοητεύεται από άνδρες που υπερισχύουν διανοητικά απ' αυτήν. Ο άνδρας ο οποίος είναι πεζός και του λείπει η φαντασία απλά δεν της κάνει.

Αφροδίτη στον Καρκίνο
Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στον Καρκίνο, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται αργά: αυτό συμβαίνει γιατί είναι συνεσταλμένος, συναισθηματικά αισθάνεται ανασφάλεια, και ζει με τον φόβο ότι μπορεί να πληγωθεί. Προτού αφήσει ελεύθερα τα αισθήματα του να εκδηλωθούν, θέλει να βεβαιωθεί ότι μπορεί να σας έχει εμπιστοσύνη. Μέχρι να γίνει όμως αυτό κλείνεται στον εαυτό του και σας αντιμετωπίζει με παθητικότητα ή απόμακρη συμπεριφορά δείχνοντας ενίοτε κάποια ψυχρότητα.
Στο βάθος δεν θέλει να καταλάβετε την ψυχολογική ευαισθησία και τον υπερβολικό συναισθηματισμό του. Όταν βεβαιωθεί για την ειλικρίνεια των αισθημάτων σας και εξοικειωθεί μαζί σας, τότε συμπεριφέρεται με λεπτότητα, τρυφερότητα και ζεστασιά.
Οι διαθέσεις του μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη και αυτό θα εξαρτηθεί πολύ από το τί θα πείτε και πώς θα κινηθείτε. Πρέπει να αισθάνεται ότι τον έχετε ανάγκη, γι' αυτό είναι σκόπιμο να του δείχνετε ότι τον προσέχετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνεται ότι τον αγαπάτε βαθιά. Από τη στιγμή που τον επιπλήξετε για οποιοδήποτε λόγο, τότε γίνεται αδύναμος, απαθής ή άτονος.
Αν πάλι σας αρέσει να παίζετε τον ρόλο του παιδιού ή αντίστροφα, του γονέα, τότε ευχαρίστως θα αποδεχθεί το ρόλο σας, αφού θέλει να παίρνει και να δίνει στοργή. Αν τον κάνετε να αισθάνεται ανασφάλεια για μεγάλο διάστημα, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ψάξει να βρει ένα σύντροφο που θα του παρέχει την ασφάλεια που θα τον καλύπτει.
Από την στιγμή που θα αποφασίσει να ζήσει μαζί σας, προσκολλάται σε σας έστω και αν δεν είστε το ερωτικό «πρότυπό» του. Κρατιέται σφιχτά πάνω σας, σαν να είσαστε το πιο πολύτιμο πρόσωπο στον κόσμο, αλλά τα αρνητικά συναισθήματα που κατά βάθος αισθάνεται μπορεί να του μειώσουν την δύναμη της αγάπης. Αν συμβεί αυτό, τότε -αργά ή γρήγορα- θα βάλει έναν «τοίχο» ανάμεσα σας.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσει η ώριμη γυναίκα, εκείνη που θα του προσφέρει όλες τις ανέσεις, θα τον φροντίζει, θα τον περιποιείται, θα του μαγειρεύει και θα τον ….κανακεύει όπως μητέρα του.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Της αρέσει ο άνδρας να την περιβάλλει με στοργή, αλλά και εκείνη το ανταποδίδει. Έχει ευαισθησίες και επιθυμεί να έχει στο πλάι της κάποιον να μπορεί να τις καταλαβαίνει.

Αφροδίτη στον Λέοντα
Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στον Λέοντα, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται άμεσα και γρήγορα. Είναι φλογερός, αξιαγάπητος και τρυφερός στην αγάπη. Αν τον ενδιαφέρετε αισθηματικά, δεν τον εμποδίζει τίποτα και ποτέ δεν υπολογίζει πόσο θα του κοστίσει ο έρωτάς σας. Κάνει ό, τι του προτάσσει η καρδιά του και η γενναιοδωρία του δεν γνωρίζει φραγμούς.
Μπορεί να είναι δεσποτικός και να σας ελέγχει. Όταν βρίσκεται σε ένα μέρος με κόσμο, όπως ένα εστιατόριο, μια σάλα χορού, ένα πάρτι, θέλει οι άλλοι να τον προσέχουν. Του αρέσει να γίνεται δραματικός παίζοντας συχνά το ρόλο ενός ηθοποιού. Για να σας κάνει σύντροφο της ζωής του, πάνω απ' όλα πρέπει να σας εκτιμά. Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση, αφού επιθυμεί να υπερηφανεύεται που σας έχει δίπλα του. Θέλει όλοι ανεξαιρέτως να σας θαυμάζουν όπως εκείνος. Ανεβάστε το «ΕΓΩ» του, κολακέψτε τον, δώστε προσοχή σε ό, τι κάνει και ό, τι λέει.
Είναι πιθανό να τον γοητεύουν περισσότερο τα φυσικά σας προσόντα παρά οτιδήποτε άλλο. Αν χάσετε την καλή σας εμφάνιση ή την ομορφιά σας, τότε οι τριβές θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη σχέση σας μαζί του. Παρ' όλα αυτά, αν έχετε ένα εξαιρετικό ταλέντο ή αξία την οποία μπορεί να επιδείξει στους άλλους, τότε αυτό αντικαθιστά στα μάτια του την καλή εμφάνιση ή την ομορφιά που…. χάσατε.
Ποτέ μη συμπεριφέρεστε σαν αφεντικό και μη σταθείτε εμπόδιο στον δρόμο του, αφού θα δημιουργήσετε σοβαρά προβλήματα στην σχέση σας. Αν καταλάβει ότι δεν αξίζετε γι' αυτόν, τότε «πέφτετε» στα μάτια του και δεν σας θέλει πια. Είναι άτομο που επιθυμεί μια σταθερή σχέση. Η σχέση όμως αυτή πρέπει να είναι τέλεια, σύμφωνα με τα δικά του μέτρα.
Αν τον απατήσετε ή τον εγκαταλείψετε γίνεται απίστευτα δραματικός, καθώς πληγώνεται ανεπανόρθωτα. Παρ' όλα αυτά δεν επιστρέφει πίσω, ενώ αισθάνεται λύπη που δεν μπορεί να το κάνει. Αν γυρίσει, δεν το κάνει γιατί σας συγχώρησε, αλλά γιατί θέλει να έχει μια ικανοποίηση μέσα από «τη νίκη» του. Ποτέ όμως δεν θα ξεπεράσει την πίκρα που του δώσατε και η σχέση σας αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί.
Αν είναι δυσαρεστημένος από σας, κάνει υπομονή μήπως και διορθωθούν τα πράγματα, διαφορετικά προετοιμάζεται από καιρό, και εφόσον πάρει την απόφαση να φύγει, τίποτα δεν τον επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση, ούτε αλλάζει γνώμη.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσουν οι εντυπωσιακές γυναίκες, εκείνες που ξεχωρίζουν στο πλήθος και δείχνουν γενναιόδωρα αγάπη και στοργή στο πρόσωπό του.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Αυτή είναι μια «δραματική» γυναίκα. Ο ιδανικότερος σύντροφος για αυτήν πρέπει να είναι ευαίσθητος, στοργικός και φλογερός.

Αφροδίτη στην Παρθένο
Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στην Παρθένο, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική φύση του εκδηλώνεται αργά και συγκρατημένα προς το αντικείμενο της αγάπης του. Είναι πρακτικός, ευαίσθητος, μεθοδικός, εξυπηρετικός, έχει ευπρέπεια, μετριοφροσύνη, σεμνότητα και ντροπαλότητα.
Του είναι δύσκολο να εκδηλώσει τα αισθήματα και συναισθήματα του, γι' αυτό πάντα φροντίζει να τα κρύβει επιμελώς. Ωστόσο, θα προθυμοποιηθεί να σας εξυπηρετήσει οπουδήποτε χρειαστεί ή έχετε ανάγκη. Αν τύχει και αρρωστήσετε θα ασχοληθεί μαζί σας με πολύ φροντίδα μέχρι να γίνετε καλά. Είναι ικανός να «ξημερωθεί» στο προσκέφαλο σας. Μόνον έτσι μπορείτε να έχετε ένα δείγμα από την αγάπη του και για το πώς αισθάνεται για σας.
Υπάρχουν στιγμές που νιώθει την ανάγκη να μείνει σιωπηλός και απομονωμένος –και δεν πρέπει με κανένα τρόπο να τον ενοχλήσετε. Με το μυαλό του συνεχώς αναλογίζεται «πώς αισθάνεται ερωτικά» και «πώς εσείς επηρεάζεστε ή αντιδράτε στα αισθήματα του».
Βρίσκει συνεχώς μια αιτία για να σκεφθεί και να αναλύσει το κάθε τι που κάνατε και είπατε μια συγκεκριμένη μέρα. Η τελειότητα είναι ό, τι επιθυμεί από σας. Σας δοκιμάζει συνεχώς και σας κριτικάρει. Σε περίπτωση που θα σας βρει ατέλειες και αποφασίσει ότι δεν είστε αυτό που θέλει, τότε θα σας το πει χωρίς περιστροφές και δίχως να σας λυπηθεί.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσει η γυναίκα εκείνη που έχει ρεαλισμό και αφιερώνεται σ' αυτόν και στις ανάγκες του χωρίς με αυτόν τον τρόπο να γίνεται «επιδεικτική».
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Έχει την ανάγκη να φροντίζει και να υπηρετεί τον άνδρα, αλλά δυσκολεύεται να εκδηλώσει τα αισθήματά της. Σ' αυτό το ζήτημα πρέπει εκείνος να δείξει κατανόηση.

Αφροδίτη στο Ζυγό
Αν ο σύντροφος έχει την Αφροδίτη στον Ζυγό, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική φύση του εκδηλώνεται αργά και με αβρούς τρόπους. Έτσι, θα χρειαστεί αρκετό διάστημα μέχρι να δείξει τα αισθήματα του. Θα ζυγίσει πολύ καλά τα «πράγματα» προτού ερωτευτεί ή προχωρήσει σε μια στενή σχέση. Προτιμά να είναι τίμιος, ειλικρινής και ό, τι κάνει θέλει να είναι το σωστό. Το ίδιο απαιτεί και από σας.
Το ταίρι του πρέπει να έχει καλή εμφάνιση, γούστο, ευγένεια, λεπτότητα στους τρόπους και στην ομιλία. Επίσης, η ομορφιά και η εξυπνάδα σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της καρδιάς του. Απολαμβάνει και ευχαριστιέται πολύ όταν κάθεται αναπαυτικά στο σπίτι σας και ανταλλάσσει κουβέντες μαζί σας. Του αρέσει η απαλή, ρυθμική και ρομαντική μουσική, λατρεύει το φως των κεριών, τα λουλούδια, τα γλυκά, το κρασί και τις ρομαντικές περιπτύξεις. Όλα αυτά του δίνουν χαρά, ικανοποίηση και τα απολαμβάνει με όλη την ύπαρξή του.
Δεν είναι υπερβολικά φλογερός και συναισθηματικός, αλλά μπορεί να σας κάνει να περνάτε χαρούμενα και ευχάριστα. Ο διάλογος μαζί σας τον «εξιτάρει» και όταν συζητάτε προσέχει την κάθε κουβέντα σας. Ρωτείστε τον για θέματα γύρω από τον εαυτό του. Σπάνια τον ακούν οι άλλοι να μιλά για τα δικά του ζητήματα, -αυτό θα το κάνει μόνον όταν «ξεχωρίσετε» στα μάτια του. Κατά βάθος αισθάνεται μεγάλη ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον για τα προσωπικά του. Κολακέψτε τον όταν κάνει ή πει κάτι αξιόλογο.
Ποτέ δεν θα θελήσει να πληγώσει τα αισθήματα σας και θα νιώσει προβληματισμένος αν αδυνατεί να πραγματοποιήσει την εκπλήρωση των απαιτήσεων σας. Ο, τι και αν κάνει, ακόμη και αν πρόκειται να σας αρνηθεί κάτι, το κάνει με ειρηνικό και ήπιο τρόπο. Μετά από μια πιθανή διαφωνία σας, είναι ο πρώτος που θα προσπαθήσει να απολογηθεί, να ζητήσει συγγνώμη.
Φροντίστε να τον απασχολείτε με θέματα κοινωνικά, ερωτικά, καλλιτεχνικά, χαρούμενα, διασκεδαστικά και με όλα τα ωραία πράγματα της ζωής. Αν το κάνετε, τότε θα σας εκτιμήσει και θα δεθεί για όλη του τη ζωή μαζί σας.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν ευγένεια, είναι ρομαντικές και εμφανίσιμες. Ο τύπος της γυναίκας με γνήσια θηλυκότητα τον γοητεύει ιδιαίτερα.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Της αρέσει ο ρομαντικός άνδρας που είναι γλυκός στην συμπεριφορά και εμφανίσιμος. Αυτός που λέει τις σωστές λέξεις τις κατάλληλες στιγμές.

Αφροδίτη στον Σκορπιό
Αν ο σύντροφος έχει την Αφροδίτη στον Σκορπιό, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται με σφοδρότητα και ένταση η οποία τον κάνει να κινείται με πάθος και πολλές φορές πιεστικά προς το αντικείμενο της αγάπης του.
Θα χρησιμοποιήσει κάθε τακτική και ελιγμό στην προσπάθειά του να σας κατακτήσει. Αν αρνηθείτε, τότε θα σας κυνηγήσει ακόμα πιο επίμονα. Από τη στιγμή που του κάνετε «κλικ» θα σας πολιορκήσει, θα σας αγαπήσει με όλους τους τρόπους και με όλη του τη δύναμη. Ο έρωτάς του αποκλείεται να μην τραβήξει το ενδιαφέρον σας.
Όταν είναι μαζί σας, θα σας φροντίζει σαν να είστε ο πιο πολύτιμος θησαυρός στον κόσμο. Θα θελήσει να σας γνωρίσει στους φίλους του προκειμένου να σας θαυμάσουν, αλλά δεν θα επιτρέψει να σας αγγίξουν φοβούμενος μη σας φθείρουν. Αν σε κάποια σημεία σας εντοπίσει ατέλειες, δεν θα παραλείψει σας τις υπενθυμίζει.
Είναι μυστικοπαθής, τελειομανής και απαιτητικός. Θα σας περάσει από τεστ για να σας δοκιμάσει. Απολαμβάνει αυτή τη διαδικασία καθημερινά. Έχει ενισχυμένο το αίσθημα της ζήλειας και καλό θα ήταν να μην τον προκαλείτε για κάτι τέτοιο, αφού αντιδρά πολύ άσχημα. Θα σας τρελάνει στις «ανακρίσεις» και θα σας κάνει πλύση εγκεφάλου μέχρι να του δώσετε την απάντηση που επιθυμεί.
Μην τον κάνετε να θυμώσει. Ποτέ δεν ξεχνά- όσος καιρός και αν περάσει- το πόσο βαθιά τον πληγώσατε και θα βρει ευκαιρία να σας το ανταποδώσει, συχνά με κακό τρόπο και εκδικούμενος. Το κέντρισμα και ο σαρκασμός του είναι παραδοσιακά στοιχεία της συμπεριφοράς του. Είναι πεισματάρης και θέλει να γίνεται πάντα το δικό του, οπότε αφήστε τον να το κάνει.
Αν καταφέρετε να συμπλεύσετε με τις απόψεις και τα γούστα του, τότε θα παραμείνει πιστός και θα σας κάνει να νοιώσετε αιώνια ευτυχία, διαφορετικά θα σας εκδικηθεί ψάχνοντας άλλο ταίρι.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσουν οι γυναίκες οι οποίες είναι έντονα παράφορες στον έρωτα. Τον γοητεύουν εκείνες που καλύπτονται από μια «αύρα» μυστηρίου.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Πρόκειται για μια γυναίκα που έχει περίπλοκα συναισθήματα και χρειάζεται έναν άνδρα να τα καταλαβαίνει. Είναι ζηλιάρα, αλλά δεν θέλει να αισθάνεται ότι εσείς την ζηλεύετε.

Αφροδίτη στον Τοξότη
Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στον Τοξότη, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση-τότε ερωτικά εκδηλώνεται αυθόρμητα. Είναι ειλικρινής, πιστός και γενναιόδωρος. Αισθάνεται μεγάλη χαρά όταν μοιράζεται μαζί σας τα πάντα. Είναι ευθύς στις ερωτήσεις που κάνει και περιμένει από εσάς ειλικρινείς απαντήσεις.
Δεν χάνει τον καιρό του με άχρηστες περιστροφές και δεν συζητά για το ίδιο θέμα πολλές φορές. Θα σας εκφράσει όσα νιώθει, ακόμα και όταν σας πληγώνουν τα λόγια του. Ωστόσο κατά βάθος σας αγαπά και φυλάει μέσα στην καρδιά του τα καλύτερα αισθήματα για σας. Πίσω από κάθε πόνο που πιθανό σας προκαλεί, υπάρχει ένας βαθύτερος σκοπός: να βελτιώσει εσάς και τη ζωή σας.
Είναι ανήσυχος και υπερκινητικός δεδομένου ότι θέλει να αισθάνεται ανεξάρτητος και ελεύθερος. Είναι ικανός να τονίσει το ΕΓΩ σας και να σας δώσει κουράγιο. Αν αξίζετε πραγματικά ένα χάδι, θα σας το δώσει με όλη του την καρδιά. Αν σας αρέσουν όμως τα καθημερινά ανούσια χάδια, τότε ξεχάστε τα: δεν έχει την όρεξη να κάνει τα γούστα σας.
Έχει έντονη αίσθηση του χιούμορ και αρέσκεται να σας «πειράζει». Η ζωή μαζί του είναι γεμάτη γέλια και αστεία. Όταν είναι ερωτευμένος και οι αισθηματικές του υποθέσεις πηγαίνουν καλά, τότε είναι κεφάτος και εκφράζεται με ενθουσιασμό. Η βαθύτερη επιθυμία του είναι να σας κάνει να νοιώσετε πραγματική ευτυχία. Συνήθως είναι αισιόδοξος με τα θέματα της αγάπης. Ακόμα και αν τον πληγώσετε θα χαμογελάσει και θα σας πει «τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή !».
Αν τον εγκαταλείψετε και τελειώσει η σχέση σας, τότε θα μονολογήσει: «εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, δεν μπορείς να είσαι πάντα ο νικητής». Αποδέχεται την επιθυμία σας όταν θέλετε να χωρίσετε, ιδιαίτερα αν πιστεύει ότι είναι για το καλό σας. Αν πάλι χάσει το ενδιαφέρον του για σας, τότε περιμένει να τον αντιμετωπίσετε με τον ίδιο τρόπο και να το ξεπεράσετε γρήγορα και ανώδυνα.
Πάντως δένεται με τις συνήθειες του και δύσκολα αποφασίζει να σας εγκαταλείψει. Επίσης δεν διατηρεί δεύτερη σχέση παράλληλα με την δική σας διότι είναι ανίκανος να λέει ψέματα και τον ενοχλεί η συνείδησή του.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν ευθύ χαρακτήρα και ποικίλα ενδιαφέροντα. Επίσης εκείνες που δεν είναι απαιτητικές και πιεστικές.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Η ποικιλία, οι αλλαγές στο βηματισμό της ζωής και τα κομπλιμέντα είναι σημαντικά στοιχεία για να κρατήσουν το ενδιαφέρον της σε έναν άνδρα.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω
Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική διάθεσή του εκδηλώνεται με προσεκτικό τρόπο: θα περάσει καιρός προτού συνηθίσει, εξοικειωθεί και δεθεί ερωτικά μαζί σας.
Προσελκύεται από συντρόφους οι οποίοι του είναι κατά κάποιο τρόπο «χρήσιμοι». Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι σημαντικές γι' αυτόν και δεν θέλει να χάνει τον καιρό του άσκοπα, εκτός και αν η σχέση είναι μόνιμη και έχει κάποια πλεονεκτήματα. Η φιλόδοξη φύση του τον κάνει να εμφανίζεται ενίοτε σαν ψευτοαριστοκράτης ή «σνομπ».
Η ασφάλεια στις ερωτικές υποθέσεις είναι πολύ σημαντική γι' αυτόν και θα γίνει αρνητικός τόσο απέναντι σε συναισθήματα όσο και σε μια σχέση η οποία αποδεικνύεται ότι δεν καλύπτει τις βαθύτερες ανάγκες του. Η αγάπη και ο έρωτας είναι έννοιες που παίρνει στα σοβαρά και συχνά εμφανίζεται μετριόφρων, σεμνός και ντροπαλός. Η ψυχρότητα που -επίσης συχνά- παρουσιάζει θα σας κάνει να αναρωτιέστε, αν πραγματικά σας αγαπά.
Το γεγονός ότι κάποιες φορές γίνεται σκληρός, οφείλεται στο ότι του είναι δύσκολο να εκφραστεί με ορμή και φλόγα από τη φύση του. Θα υπάρχει πάντα κάτι που θα τον κρατά και δεν θα τον αφήνει να δοθεί ολοκληρωτικά, τουλάχιστον φανερά. Φοβάται μην τυχόν πληγωθεί, οπότε, συστηματικά προσπαθεί να κρύψει τα αισθήματα του: παρ' όλα αυτά στο βάθος είναι αθεράπευτα ευαίσθητος.
Από τη στιγμή που είναι ερωτευμένος μαζί σας, τότε συνεχώς θα σας υποψιάζεται. Παρατηρεί επιμελώς την κάθε σας λέξη και κίνηση -μερικές φορές λυπάται και ο ίδιος τον εαυτόν του γι' αυτό που κάνει. Εύκολα πληγώνεται και έχει ανάγκη να κρατηθεί από σάς, όμως αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα επιτρέψει να το καταλάβετε.
Γοητεύστε τον επαινώντας όλα τα προσόντα του, γίνετε χρήσιμο άτομο για τις φιλοδοξίες του, μην του δημιουργείτε σκηνές, ενεργείτε προσεκτικά και συντηρητικά.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσουν οι γυναίκες με αυτοσεβασμό, με κοινωνική θέση και ικανότητες στον τομέα που ειδικεύονται. Συντηρητικές στην κοινωνική τους ζωή ενώ θερμές και συναισθηματικές στην ιδιωτική.           
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Είναι συγκροτημένη, αυτάρκης και ανίκανη για επιδεικτική συμπεριφορά. Ο άνδρας που θα αποδεχτεί το χαρακτήρα της, κερδίζει την εκτίμηση της και θα του είναι πιστή για πάντα.

Αφροδίτη στον Υδροχόο
Αν ο σύντροφος έχει την Αφροδίτη στον Υδροχόο, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται με ασυνήθιστο, ασταθή και απρόβλεπτο τρόπο προς το αντικείμενο της αγάπης και των συναισθημάτων του. Θα σας παρασύρει, θα σας ενθουσιάσει, αλλά δεν θα έχετε ποτέ την βεβαιότητα για το ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του.
Του αρέσει ο σύντροφος της ζωής του να είναι ικανός να τον συναρπάσει και να τον ενθουσιάσει με νέες και μοντέρνες επινοήσεις. Οι έξυπνες και διανοητικού επιπέδου συζητήσεις τον προσελκύουν, αφού θέλει να ξέρει τα πάντα. Με την πείσμονα και επίμονη φύση που έχει, μην περιμένετε να υποκύψει στις απαιτήσεις σας: συχνά θα παίρνει την αντίθετη στάση από τη δική σας σε ότι πείτε και κάνετε.
Είναι φιλικός αλλά με το δικό του τρόπο. Φανερά μπορεί να δείχνει ότι του λείπει η ευαισθησία, παρ' όλα αυτά σας νοιώθει και διαισθητικά σας «διαβάζει». Πληγώνεται βαθιά αν τον απατήσετε και δεν κάνει συμβιβασμούς στον έρωτα.
Συχνά μπορεί να γίνεται απότομος ή αναξιόπιστος, αλλά το γεγονός αυτό δεν πρέπει να γίνει αιτία να τον υποχρεώνετε να σας ζητά συγγνώμη ή να τον δεσμεύετε και να του περιορίζετε την ελευθερία του. Η ελευθερία για αυτόν είναι ζωτικής σημασίας και αν προσπαθήσετε να του την περιορίσετε, τότε θα φροντίσει με τον καιρό να σας εγκαταλείψει. Δεν θα σας κάνει ερωτήσεις για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και περιμένει το ίδιο και από σας.
Μπορεί να ενθουσιάζεται από το αντίθετο φύλο, αλλά είναι πιστός στη σχέση. Από τη στιγμή που σας αγαπά δεν θα παρασυρθεί, εκτός και αν προσπαθήσετε πιεστικά να τον κρατήσετε με τη ζήλεια σας, κάνοντας του σκηνές.
Η ζωή σας μαζί του θα είναι συναρπαστική, δεν θα πλήξετε ούτε μια στιγμή και σίγουρα η καθημερινότητά σας θα έχει πολλές εναλλαγές και εκπλήξεις.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσει η ασυνήθιστη και ανεξάρτητη γυναίκα έστω και αν είναι εκκεντρική, αρκεί να μην του περιορίζει την ελευθερία και να του είναι πιστή.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Η γυναίκα αυτή εκτιμά στον άνδρα την πρωτοτυπία του μυαλού και των ενεργειών του. Ο συντηρητικός άνδρας που του λείπει η ευθύτητα δεν της ταιριάζει.
 Αφροδίτη στους Ιχθείς
Αν ο σύντροφος σας έχει την Αφροδίτη στους Ιχθείς, -εννοείται ότι ισχύει και για εσάς που έχετε την Αφροδίτη σε αυτή τη ζωδιακή θέση- τότε η ερωτική του φύση εκδηλώνεται σεμνά. Εκφράζεται και ενεργεί συνεσταλμένα ή ακόμη και φοβισμένα προς το αντικείμενο της αγάπης ή της συμπάθειάς του.
Στην αρχή της γνωριμίας σας θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο. Θέλει να βεβαιωθεί ότι είστε το ιδανικό άτομο, αυτό το οποίο ψάχνει διακαώς «ανάμεσα στον ουρανό και τη γη». Πολύ συχνά μοιάζει να τον περιβάλλει μια ατμόσφαιρα μυστηρίου η οποία σας κάνει να αναρωτιέστε για το τι ακριβώς αισθάνεται για σας. Ωστόσο, θα υπάρχουν και στιγμές στις οποίες θα σας ξαφνιάσει με πολύ συναισθηματισμό και απίστευτη δραματικότητα.
Από τη στιγμή που σας αγαπήσει, τότε θα προσπαθήσει να σας κερδίσει, προβάλλοντας ό, τι πιο βαθύ και πνευματικό διαθέτει ο πλούσιος συναισθηματικός κόσμος του. Θα καμαρώνει συνεχώς απλά και μόνο γιατί τον αγαπήσατε. Αποδείξτε τον ρομαντισμό σας με ερωτικά γράμματα, γράψτε του ή διαβάστε του ποιήματα, χαρίστε του λουλούδια, πείτε του ερωτικά λόγια και προπάντων δείξτε του τρυφερότητα. Χαρίστε του τον εαυτό και τα συναισθήματα σας και εκείνος θα σας αγκαλιάσει τρυφερά με όλη την ύπαρξή του.
Μην σας εκπλήξει όταν τα δάκρυα της χαράς και η αίσθηση της ευτυχίας θα κατακλείσουν το πρόσωπο του. Στην αγάπη φτάνει σε έκσταση, γεγονός που το επιζητά και εκτιμά πολύ τον άνθρωπο εκείνο που θα καταφέρει να τον φέρει σ' αυτή την κατάσταση.
Προσέξτε τους λάθος χειρισμούς, τα λόγια και τις πράξεις εκείνες που μπορεί να τον πληγώσουν στην ψυχή του. Σε αυτή την περίπτωση η σχέση σας θα έχει άδοξο τέλος και δεν θα κάνει τίποτα για να την αναστήσει.
Αν ο σύντροφος σας είναι άντρας
Του αρέσει η γυναίκα που είναι απόλυτα θηλυκή, ευαίσθητη και έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες. Έχει μεγάλη ανάγκη να προστατεύει μια γυναίκα με τη στοργή και την αγάπη του.
Αν ο σύντροφος σας είναι γυναίκα
Μπορεί να ερωτευτεί ανεπιφύλακτα, αλλά μόνον τον άνδρα εκείνον που θα αγγίξει την ψυχή της και θα είναι ικανός να αποφασίζει για την ίδια.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email