F Ο Ήλιος και οι άλλοι πλανήτες ... ~ official
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 | By: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο Ήλιος και οι άλλοι πλανήτες ......στο ζώδιο του Ταύρου! Μάθε πως σε επηρεάζουν!

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου: Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

 O Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας. Είναι το ζώδιο που φροντίζει, αξιοποιεί και καλλιεργεί ό,τι έχει στα χέρια του. Ο Ταύρος έχει καλή αισθητική άποψη  και ξέρει να εκτιμά τις αξίες πραγμάτων και προσώπων. Είναι ευγενικός και γλυκομίλητος. Του αρέσει η πολυτέλεια και οι ανέσεις. Έχει αντοχή και αποφασιστικότητα. Η υπομονή του δεν έχει όρια. Αποφεύγει τις αλλαγές και δεν αποχωρίζεται τις συνήθειές του. Κάποιες φορές όμως γίνεται συντηρητικός, ενώ η εμμονή του στην ύλη μπορεί να τον κάνει άπληστο. Αν και έντονα ρομαντικό και αισθησιακό ζώδιο, δεν εκδηλώνει κραυγαλέα τα συναισθήματά του. Ωστόσο, στον έρωτα είναι απόλυτος, ερωτεύεται με πάθος, είναι κτητικός και αγωνίζεται να κρατήσει τη σχέση του σταθερή.

Ο Ταύρος συνήθως δεν κάνει περιττά έξοδα γιατί συχνά αισθάνεται οικονομική ανασφάλεια. Ως λάτρης όμως της πολυτέλειας και της άνεσης, κάποιες φορές αποδεικνύεται ανοιχτοχέρης. Πετυχαίνει σε εργασίες που απαιτούν αντοχή, υπομονή και πρακτικό νου. Επαγγέλματα και ασχολίες που έχουν σχέση με τη φύση τού ταιριάζουν απόλυτα. Αποφεύγει να εργάζεται σε θορυβώδη μέρη, ενώ είναι επιδέξιος σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Η επιλογή του σωστού επαγγέλματος, σύμφωνα με τον Ταύρο, είναι συνάρτηση μιας ικανοποιητικής υλικής ανταμοιβής και της εξασφάλισης της σταθερότητας και της μονιμότητας. Η δουλειά του -όποια κι αν είναι αυτή- πρέπει να είναι όμορφη και όχι απλώς πρακτική. Με τον τρόπο αυτό πιστοποιείται το μεράκι του και το ενδιαφέρον του γι’ αυτήν.

Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ανεξάρτητα από το ζώδιο στο οποίο ανήκετε (π.χ. Τοξότης ή Δίδυμος), αν όταν γεννηθήκατε η Σελήνη βρισκόταν στον Ταύρο, τα συναισθήματά σας χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, αισιοδοξία αλλά και κτητική διάθεση. Αγαπάτε τη ζωή και τις απολαύσεις της και προσπαθείτε να τις εξασφαλίσετε για εσάς και για την οικογένειά σας. Όταν γίνεστε γονείς, προσπαθείτε να εδραιώσετε κάποιες οικονομικές ανέσεις για τα παιδιά σας (ίσως να αποκτήσετε γη). Ωστόσο, πολλές φορές οι οικονομικοί σας στόχοι μετατρέπονται σε έμμονες ιδέες και σας οδηγούν στην απληστία. Το αίσθημα της ζήλιας και της εξάρτησης από τον ερωτικό σας σύντροφο σας ταλαιπωρεί και σας οδηγεί σε ακραίες αντιδράσεις. Πιθανόν να έχετε ευαισθησία στο λαιμό.

Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αν, όταν γεννηθήκατε, ο Ερμής βρισκόταν στο ζώδιο του Ταύρου, κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε ένα σταθερό και πρακτικό τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Χρειάζονται πολύ ισχυρά επιχειρήματα για να αλλάξετε γνώμη, διαφορετικά, συχνά αδιαφορείτε για τη γνώμη των άλλων. Διανθίζετε το λόγο σας με ελκυστικές και εντυπωσιακές εκφράσεις. Γενικά ο Ερμής σάς βοηθά να αφομοιώνετε αργά αλλά σταθερά. Σε αρνητική θέση, ο Ερμής σάς βάζει παρωπίδες και εμποδίζει τη διεύρυνση των οριζόντων σας. Συχνά απορρίπτετε μια καινούρια και μοντέρνα αντίληψη, καταδικάζοντας την ως άκρως επαναστατική και επιπόλαιη. Πάντως, η πνευματική και διανοητική ενεργητικότητα εμποδίζεται από τη στασιμότητα.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αν τη στιγμή της γέννησής σας η Αφροδίτη ήταν στο «γήινο» σπίτι της, είστε τυχεροί γιατί εκδηλώνει τα χαρακτηριστικά της σε όλο τους το μεγαλείο. Η αγάπη, η φροντίδα και η τρυφερότητα αποτελούν έντονα και διάχυτα στοιχεία στην ερωτική σας συμπεριφορά. Παρ’ όλα αυτά, η σταθερότητα του Ταύρου σάς προφυλάσσει από τις επιπόλαιες και βιαστικές επιλογές. Στον έρωτα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αγαπάτε αργά και σταθερά. Δεν αφήνετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν. Έχετε κλίση στη μουσική, ασχολείστε με τη μόδα,
την ομορφιά και τη φροντίδα της εξωτερικής σας εμφάνισης, ενώ στα οικονομικά συνήθως ακολουθείτε μια συνετή τακτική. Στην αρνητική της έκφραση, αυτή η Αφροδίτη σάς κάνει κτητικούς στον έρωτα και θέλετε να σας ανήκει ο άλλος αποκλειστικά. Επιπλέον, ενισχύει τη ροπή προς τις απολαύσεις, τα πλούτη, τις ανέσεις και την πολυτέλεια και περιορίζει τις αντιστάσεις σας στους πειρασμούς, οπότε δυσκολεύεστε να αντισταθείτε στο φαγητό και τα γλυκά.

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αν, όταν γεννηθήκατε, ο Άρης ήταν σε αυτή τη θέση (ανεξάρτητα από το ζώδιό
σας), τότε σας διακρίνει η αποφασιστικότητα και διοχετεύετε την ενέργειά σας σε σκληρή δουλειά, η οποία τις περισσότερες φορές αποδίδει. Ωστόσο, τα οικονομικά δοκιμάζουν την υπομονή σας, αφού τα κέρδη χρειάζονται αρκετό χρόνο και προσπάθεια μέχρι να φτάσουν στα επίπεδα που επιθυμείτε. Στην ερωτική δράση η κτητική σας διάθεση αλλά και η ζήλια είναι στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν τη σχέση σε αδιέξοδα. Δύσκολα αλλάζετε τη γνώμη. Πιθανή είναι μια ευαισθησία στο λαιμό.

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο Δίας, ως πλανήτης της επέκτασης, διευρύνει από αυτή τη θέση τις υλικές σας επιδιώξεις, οι οποίες ίσως αποτελούν το μόνιμο άγχος σας. Παρ’ όλα αυτά, είστε ικανοί να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να χειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας. Είστε σταθεροί στα ιδανικά σας και προσπαθείτε να εφαρμόζετε τις ηθικές σας αρχές στην καθημερινή σας ζωή. Σας αρέσει η τέχνη και η πολυτέλεια, ενώ έχετε αδυναμία στο καλό φαγητό. Απολαμβάνετε την οικογενειακή ζωή και προσφέρετε γενναιόδωρα τη βοήθειά σας. Οι τραπεζικές υποθέσεις, το χρηματιστήριο, οι επενδύσεις και η γη είναι οι τομείς που σας ταιριάζουν και οι οποίοι θα αποδώσουν καρπούς. Ωστόσο, σε αρνητική θέση, μπορείτε να εκδηλώσετε όλες τις αρνητικές πλευρές που συνεπάγεται η ενασχόληση με το χρήμα. Αυτό σημαίνει ότι το κυνήγι του πλούτου μπορεί να σας παρασύρει στην απληστία. Ένα εισόδημα σε κανονικά επίπεδα δεν σας ικανοποιεί απόλυτα, αφού επιθυμείτε την απόκτηση χρημάτων που θα σβήσουν τη «δίψα» σας για πολυτέλεια, ανέσεις και απολαύσεις. Όλα αυτά, αργά ή γρήγορα, σας παρασύρουν σε ανούσιες σπατάλες. Ο απρόσεκτος τρόπος διατροφής μπορεί να σας κοστίσει σε προβλήματα υγείας.
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αν, όταν γεννηθήκατε, ο Κρόνος βρισκόταν σε αυτή τη θέση, τότε επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας στην υλική και οικονομική εξασφάλιση. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείτε σε επίπεδο ύλης με αργό και σταθερό τρόπο. Αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες με πρακτικό νου και λογική. Έχετε αντοχή η οποία σας βοηθά να υπομένετε καρτερικά τις δύσκολες στιγμές.
Πολλές φορές όμως ο Κρόνος μπορεί να σας κάνει να αποποιηθείτε εντελώς την ύλη. Ωστόσο, η παρουσία του Κρόνου στο σπίτι της Αφροδίτης περιορίζει το ενδιαφέρον σας για το ωραίο, την αρμονία, ακόμα και τις τέχνες. Επιπλέον, η θέση αυτή υποδεικνύει πιθανή πικρία από έρωτα. Δεν σας ευχαριστεί ιδιαίτερα όταν πρέπει να αναπτύξετε κοινωνικές σχέσεις. Αντίθετα, προτιμάτε την απομόνωση, η οποία σας επιτρέπει να δραστηριοποιείστε μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια και τη συνεργασία κανενός. Η ισχυρογνωμοσύνη του Ταύρου σμίγει με την επιβολή του Κρόνου, με αποτέλεσμα, εκτός από το ότι δύσκολα αλλάζετε γνώμη, συχνά επιχειρείτε να την επιβάλετε με το ζόρι. Μια αρνητική όψη του Κρόνου σάς κάνει να δένεστε πολύ με την ύλη, σε βαθμό φιλαργυρίας. Είστε επιρρεπείς στα κρυολογήματα, στον πονόλαιμο και σε προβλήματα του θυρεοειδούς αδένα.

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αν, όταν γεννηθήκατε, ο Ποσειδώνας βρισκόταν στο ζώδιο του Ταύρου, τότε η διαίσθηση και οι διανοητικές σας δυνάμεις διοχετεύονται σε υλιστικές διόδους και συγκεκριμένους στόχους. Επίσης, η θέση αυτή προσδίδει υψηλό καλλιτεχνικό ένστικτο. Όσον αφορά τα οικονομικά, σε ευνοϊκή θέση θα αποδώσει πολλά κέρδη. Σε δυσμενή θέση μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικά αδιέξοδα και ερωτικές ουτοπίες.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου και στο «γήινο» σπίτι της Αφροδίτης λειτουργεί περιοριστικά για την επαναστατικότητα αυτού του πλανήτη. Παράλληλα, η πρωτοπορία του Ουρανού μετουσιώνεται σε κυνήγι της ύλης, ενώ ακόμα και οι αντιδράσεις που προκαλεί στον άνθρωπο στοχεύουν σε οικονομική και υλική βελτίωση. Δεν προτιμάτε τις αλλαγές και δύσκολα αλλάζετε απόψεις ή συνήθειες. Μόνο σε οικονομικό επίπεδο αναζητάτε διαρκώς νέες ιδέες. Διαθέτετε αποφασιστικότητα αλλά και ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που μπορεί να φρενάρει την πρόοδό σας. Σας συναρπάζει οτιδήποτε ασυνήθιστο - είτε πρόσωπο είτε αντικείμενο. Ωστόσο, με την παρουσία του Ουρανού στο σπίτι της Αφροδίτης, η εκκεντρικότητα χαρακτηρίζει τις ερωτικές εμπειρίες, δηλαδή την
ερωτική έλξη, με αποτέλεσμα πολλές φορές τη σύναψη περίεργων και ασυνήθιστων σχέσεων. Παρά το γεγονός ότι αναζητάτε ώς ένα βαθμό την ανεξαρτησία σας, από τους άλλους -είτε φίλους είτε ερωτικούς συντρόφους απαιτείτε αφοσίωση και πίστη. Η θέση αυτή δείχνει πιθανά προβλήματα στο λαιμό.

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο Πλούτωνας στο σπίτι της Αφροδίτης, κυβερνήτη του Ταύρου, χαρίζει στον άνθρωπο αντοχή, αποφασιστικότητα και μαχητικό πνεύμα. Παρ’ όλα αυτά, ο άνθρωπος είναι πιθανό να διοχετεύσει την ενέργειά του στην απόκτηση υλικών αγαθών με τα οποία εύκολα παθιάζεται. Αναζητά όμως τη σταθερότητα και την αρμονία. Σε ιδιαίτερα αρνητική όψη οι σχέσεις μπορεί να περάσουν μέσα από δραματικές αλλαγές.
Ο ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η θέση αυτή για το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης φανερώνει ότι ο στόχος σας σε αυτή τη ζωή είναι να δημιουργήσετε νέες, σταθερές αξίες και να δείτε την πραγματικότητα καταπρόσωπο. Έχετε πρακτικό πνεύμα και αγωνίζεστε με αντοχή και υπομονή. Παραμερίστε ενδεχόμενες προκαταλήψεις και συμπλέγματα σχετικά με την εξουσία και τη σεξουαλικότητα που αποπνέετε.

Ο ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ


Ο Κλήρος της Τύχης σε αυτή τη θέση φανερώνει ότι η υπομονή και η αντοχή είναι τα βασικά εφόδια με τα οποία αντεπεξέρχεστε στις δυσκολίες της ζωής. Οι στόχοι σας συνήθως αποβλέπουν σε οικονομικά οφέλη και μακρόπνοα σχέδια. Σας απωθεί οτιδήποτε εφήμερο και ανούσιο.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email