Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 | By: offisiall

Οι διελεύσεις του Ουρανού


Κάθε φορά που ενεργοποιείται μια διέλευση του Ουρανού συμβαίνουν γεγονότα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Η «ρουτίνα» γίνεται μια άγνωστη λέξη και τα απρόοπτα καραδοκούν από στιγμή σε στιγμή. Τα γεγονότα είναι ασυνήθιστα, αναπάντεχα, απότομα και προκαλούν αναστάτωση. Για αυτούς που είναι ανοιχτοί στο άγνωστο και την αλλαγή οι διελεύσεις του Ουρανού δεν είναι απαραίτητα δυσαρμονικές. Όσοι όμως φοβούνται τις αλλαγές και προτιμούν να ζουν στην επανάληψη μιας καθημερινότητας χωρίς εκπλήξεις δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις ανατροπές του Ουρανού και αναστατώνονται.

Κάθε διέλευση του Ουρανού από κάθε οίκο διαρκεί περίπου επτά χρόνια.

Η διέλευση του Ουρανού από τον 1ο οίκο

Όταν ο Ουρανός θα διελαύνει τον 1ο οίκο σας, θα επαναπροσδιορίσει πλήρως πολλά πράγματα στη ζωή σας. Θα αποποιηθείτε παρωχημένες ιδέες και πρακτικές και θα απαλλαχτείτε από όρια  που είχατε κάποτε θέσει στον εαυτό σας. Ίσως υιοθετήσετε συμπεριφορές που από πολλούς θεωρούνται ασυνήθιστες, ειδικά όταν ο Ουρανός συναντά πλανήτες που βρίσκονται στον 1ο οίκο σας. Ο Ουρανός έρχεται για να αναστατώσει οτιδήποτε νομίζετε ότι είναι δεδομένο και οτιδήποτε πρέπει να αλλάξει, εφόσον πλέον δεν σας ικανοποιεί. Ένας γάμος ή μια στενή σχέση μπορεί να οδηγηθεί σε ένα απρόσμενο τέλος. Το ίδιο ισχύει για μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί πια. Γενικά, η ανάγκη να αποτινάξετε οτιδήποτε σας καταπιέζει θα είναι έντονη. Όλη αυτή την περίοδο θα είστε πιο ανοιχτοί στο άγνωστο αλλά και πιο επαναστατικοί. Δέχεστε καινοτομίες και γενικά αλλάζετε τρόπο ζωής και σκέψης.

Η διέλευση του Ουρανού  από τον  2 οίκο

Αυτή η διέλευση σηματοδοτεί μεγάλες και απρόσμενες αλλαγές στα οικονομικά σας και γενικά στα υλικά αποκτήματά σας. Θα είναι δύσκολο μέσα σε αυτά τα  χρόνια να προγραμματίσετε και να οργανώσετε στην εντέλεια τα οικονομικά σας, αφού διαρκώς θα προσκρούετε σε σκαμπανεβάσματα. Απρόσμενα έξοδα αλλά και απρόσμενα έσοδα θα πρέπει να τα χειριστείτε ευέλικτα. Ίσως αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα χρήματα και την ύλη γενικότερα. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αναπάντεχες αλλαγές είτε στα οικονομικά είτε σε περιουσιακά θέματα.

Η διέλευση του Ουρανού από τον 3ο οίκο

Η καθημερινότητά σας αλλάζει απρόσμενα μέσα στα χρόνια της διέλευσης του Ουρανού στον 3ο οίκο σας. Ακόμα και οι καθημερινές σας  σχέσεις αλλάζουν. Απομακρύνεστε από συγγενείς, γείτονες ή φίλους και πλησιάζετε καινούριους. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας. Συγγενείς από τα παλιά μπορεί να εμφανιστούν και να διεκδικούν ένα μέρος του ενδιαφέροντος σας. Αν ασχολείστε με τη συγγραφική τέχνη, με εμπόριο ή επικοινωνία, τα σχέδιά σας παίρνουν μια απρόσμενη πορεία. Ο Ουρανός σας βοηθά να απαλλαχτείτε από παλιές συνήθειες και  τρόπους σκέψης, ανοίγοντάς σας νέους  ορίζοντες που θα επεκτείνονται στην επιστήμη, την τεχνολογία, τον αποκρυφισμό. Γενικά, η διέλευση αυτή γίνεται ιδιαίτερα αισθητή επειδή αγγίζει άμεσα την καθημερινότητά σας.

Η διέλευση του Ουρανού από τον  4ο οίκο

Η πιο συνηθισμένη επίδραση αυτής της διέλευσης είναι οι  απρόσμενες αλλαγές μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον ή μια εντελώς απρόσμενη αλλαγή κατοικίας που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιμένετε αρκετές ανατροπές, οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν το οικογενειακό πεδίο (π.χ. ένα διαζύγιο, ένα νέο μέλος, μια απώλεια, ένα ατύχημα) ή γενικά ένα γεγονός που θα μπορούσε να αλλοιώσει τις οικογενειακές σχέσεις. Δεν αποκλείεται ωστόσο να σας δώσει την ευκαιρία να διαμορφώσετε μια νέα κατάσταση στην οικογένειά σας, αποκομμένοι από παλιούς δεσμούς και παρωχημένες ιδέες οι οποίες σας κρατούσαν προσκολλημένους σε μια παράδοση που δεν σας ταίριαζε. Ίσως δηλαδή αυτή η διέλευση επιτρέψει να ακολουθήσετε ένα πιο πρωτοποριακό μοντέλο οικογενειακής ζωής.

Η διέλευση  του Ουρανού  από τον 5ο οίκο

Η διέλευση του Ουρανού από τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας μπορεί να
σηματοδοτήσει μια συναρπαστική περίοδο στη ζωή σας, μια επταετία περίπου μέσα στην οποία θα συμβούν αναπάντεχες αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή κυρίως. Θα αλλάξετε ενδιαφέροντα και τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Μπορεί επίσης να έχετε συχνές αλλαγές ερωτικών συντρόφων έπειτα από σχέσεις που ξεκινούν ξαφνικά και διακόπτονται ξαφνικά. Μέσα από αυτές τις σχέσεις θα κάνετε την προσωπική σας επανάσταση και θα απομακρυνθείτε από τα όρια που ίσως κάποιοι άλλοι είχαν θέσει στον έρωτα για εσάς. Επίσης, δεν αποκλείεται να επιλέξετε ως συντρόφους σας ανθρώπους αρκετά διαφορετικούς από εσάς ή με αρκετά μεγάλο ηλικιακό χάσμα.
Αν έχετε παιδιά, αυτή η διέλευση του Ουρανού θα προκαλέσει αναπάντεχες αλλαγές στη ζωή τους. Αν δεν έχετε, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε χωρίς να το περιμένετε.

Η διέλευση του Ουρανού από τον 6ο οίκο

Η διέλευση του Ουρανού από τον 6ο οίκο ενός ωροσκοπίου επηρεάζει άμεσα την εργασιακή απόδοση. Την περίοδο αυτής της διέλευσης θα αναπτύξετε μια νέα στάση απέναντι στη δουλειά. Θα εφαρμόσετε πρωτοποριακές ιδέες ή θα επιχειρήσετε αλλαγές που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να απολυθείτε απρόσμενα ή να βρείτε μια νέα δουλειά εξίσου απρόσμενα. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα για να  ανακαλύψετε νέες προκλήσεις εντός δουλειάς παρά να απελευθερώσετε τον επαναστατικό σας χαρακτήρα και να τα βάλετε με το κατεστημένο. Μέσα από τη δουλειά σας μπορείτε να αποδείξετε την επαναστατικότητά σας. Σημαντικό, πάντως, είναι να βρείτε μέσα στο χρονικό διάστημα αυτής της διέλευσης ένα αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Διαφορετικά, αν αφήσετε τη ρουτίνα ενός ανιαρού τρόπου ζωής να σας καταπιεί, αργά ή γρήγορα θα παρουσιαστούν προβλήματα υγείας.
Η διέλευση του Ουρανού από τον 7ο οίκο

Όταν ο Ουρανός θα περάσει από τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα φέρει μαζί του μια θύελλα που θα παρασύρει στο πέρασμά τις σχέσεις οι οποίες ουσιαστικά έχουν φθαρεί. Δεν λειτουργεί με τις δοκιμασίες του Κρόνου αλλά με τη σφοδρότητα που τον χαρακτηρίζει και η οποία μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από απρόσμενες εξελίξεις που σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Η ανάγκη να απαλλαχτείτε από ένα γάμο, ένα σύντροφο ή μια προσωπική ζωή που δεν σας ταιριάζει θα είναι ασυγκράτητη αυτή την περίοδο.

Η διέλευση του Ουρανού από τον 8ο οίκο

Αρκετά περίεργα λειτουργεί η διέλευση του Ουρανού από τον 8ο οίκο ενός ωροσκοπίου. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι προκαλεί απρόσμενες αλλαγές σε υποσυνείδητο επίπεδο, χωρίς να είναι άμεσα αισθητό ή κατανοητό. Μπορεί να αναπτυχθεί αναπάντεχα μια έκτη αίσθηση ή μια ισχυρή διαίσθηση. Μπορεί επίσης να δημιουργηθεί μέσα σας η ανάγκη της εξερεύνησης του εσώτερου εαυτού σας. Παράλληλα, ο Ουρανός μέσα  σε αυτό τον οίκο μπορεί να φέρει απρόσμενες αλλαγές σε οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα.

Η διέλευση του Ουρανού από τον 9ο οίκο

Μια σημαντική περίοδος για τη διεύρυνση των πνευματικών σας  οριζόντων ξεκινά με το πέρασμα του Ουρανού από τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αναπτύσσετε μια ευρύτητα πνεύματος που δεν διαθέτατε στο παρελθόν. Ανοίγετε ένα παράθυρο στο άγνωστο και το ασυνήθιστο. Απομακρύνεστε από πεπατημένες και ασφαλείς λύσεις. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει ευκαιρίες για μακρινά ασυνήθιστα ταξίδια, για σπουδές ακόμα και σε μεγάλη ηλικία, για πνευματικές εργασίες ή νομικές διεκδικήσεις. Νέα ερεθίσματα έρχονται στην επιφάνεια και  δημιουργούν μέσα σας την ανάγκη να ανοίξετε τα φτερά σας.

Η διέλευση του Ουρανού από τον 10ο οίκο

Απρόσμενες αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και στο κοινωνικό σας κύρος προκαλεί η διέλευση του Ουρανού από το 10ο οίκο. Μπορεί να αποκτήσετε ξαφνικά μεγάλη φήμη ή να πέσετε στην αφάνεια χωρίς προφανή λόγο. Μπορεί να επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα εξουσίας και να παρασύρετε και άλλους σε παρόμοιες αντιδράσεις. Η ανάγκη να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν πίεση και άγχος θα είναι έντονη. Δεν δέχεστε εύκολα υποδείξεις και εντολές. Πάντως, την περίοδο αυτής της διέλευσης δεν θα πρέπει να περιμένετε σταθερότητα στον τομέα της καριέρας σας.

Η διέλευση του Ουρανού από τον 11ο οίκο

Αναπάντεχες αλλαγές στον κοινωνικό σας περίγυρο πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ουρανού από  τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με φίλους και να κρατήσετε κοντά σας μόνο εκείνους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε σε βαθύτερο επίπεδο. Ίσως μάλιστα επιλέξετε σχέσεις με ασυνήθιστους ή αρκετά διαφορετικούς χαρακτήρες από το δικό σας. Αν εργάζεστε σε μια ομάδα ανθρώπων και δέχεστε πιέσεις, είναι πιθανό να προετοιμάσετε μια επαναστατική δράση.

Η διέλευση του Ουρανού από τον 12ο οίκο


Περίεργες και συχνές ψυχολογικές διακυμάνσεις σάς περιμένουν κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ουρανού από  το 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ειδικά όταν ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών διελαύνει κάποιον πλανήτη που βρίσκεται μέσα στο 12ο οίκο σας. Λόγω της ιδιαιτερότητας αυτού του οίκου, οι επιδράσεις της διέλευσης μπορεί να είναι αδιόρατες. Ωστόσο, ενεργοποιούνται σημεία του υποσυνειδήτου που νομίζατε ότι μπορούσατε να κρατήσετε καλά κρυμμένα. Έτσι, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρείστε από φοβίες και ανασφάλειες που παρουσιάζονται εντελώς απρόσμενα και σας αποδιοργανώνουν ψυχολογικά.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email