Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 | By: offisiall

Τι σας αποκαλύπτει το σύμπαν αυτές τις γιορτινές μέρες.


ΚΡΙΟΣ
Ανήμερα τα Χριστούγεννα, θα αισθανθείτε ότι είστε οι πιο διάσημοι στην παρέα! Η Αφροδίτη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο ενισχύει τη δημοτικότητά σας, έχετε μεγάλη ζήτηση και κάνετε νέες γνωριμίες, διασκεδάζοντας σε διαφορετικά μέρη. Οι άνθρωποι κρέμονται από κάθε λέξη σας, διασκεδάζουν με κάθε αστείο σας και χαίρονται μαζί σας. Μπορεί να είστε λίγο ανήσυχοι και δε θέλετε να βρίσκεστε σε μια γιορτή, με τα ίδια άτομα όλη τη νύχτα. Θα μπορούσατε να χορεύετε μέχρι το πρωί με όλη αυτήν την ενέργεια που έχετε, αλλά και την καλή διάθεσή σας.
Μια κάπως… εκκεντρική γιορτή θα σας ενθουσιάσει περισσότερο. Την Πρωτοχρονιά, η σύνοδος του Άρη και του Ποσειδώνα στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, ανοίγει το δρόμο για μια διαφωτιστική οδό μέσω κάποιου που ίσως συναντήσετε τυχαία ή μέσα από μια σημαντική συνομιλία ή περίεργες συγκυρίες. Να είστε δεκτικοί και το σύμπαν θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
ΤΑΥΡΟΣ
Μην ξεχάσετε να επιλέξετε με προσοχή τα άτομα με τα οποία θα γιορτάσετε τα Χριστούγεννα. Η Αφροδίτη στο σταθερό δέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, σας κάνει πιο παραδοσιακούς, έτσι ανάβετε τη φωτιά στο τζάκι, ανοίγετε παλιά άλμπουμ και συγκεντρώνετε τους πιο οικείους φίλους σας. Το πιο σημαντικό; Κάντε μια πρόποση σε ένα πρόσωπο με ιδιαίτερη επιρροή στη ζωή σας. Εάν δεν μπορέσετε να συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, μιλήστε από το Skype.
Αναγνωρίστε τη σημαντική θέση που καταλαμβάνει στη ζωή σας και τα όσα σας έχει προσφέρει, ακόμα κι αν όλα δεν είναι τέλεια, η σχέση σας θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Την Πρωτοχρονιά, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, ίσως γίνετε ο καλός μεσολαβητής, προσπαθώντας να ενώσετε δυο φίλους που είναι χωριστά. Ναι, είναι γιορτές και οι άνθρωποι πρέπει να είναι μονιασμένοι, αλλά αν θέλετε να λειτουργήσει αυτή η φιλία, αφήστε να γίνει χωρίς κανενός είδους πίεση από εσάς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Παίρνετε το έλκηθρό σας και φεύγετε στη Λαπωνία! Με την Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, θα είστε πολύ ανήσυχοι για να είστε σε ένα μέρος για πολύ ώρα. Μπορεί να επισκεφτείτε συγγενείς που ζουν μακριά σας ή προσφερθείτε να φιλοξενήσετε άτομα και να τους κάνετε περιοδεία στην πόλη σας. (Φυσικά, ξέρετε όλα τα μυστικά καλά μέρη). Ένα πράγμα που σίγουρα δε θα θέλετε να κάνετε, είναι να παίξετε το συνήγορο του διαβόλου ή να είστε επιτακτικοί με τον τρόπο που μοιράζεστε τις απόψεις σας.
Είναι Χριστούγεννα, δε χρειάζεται να κάνετε κήρυγμα, κάποιοι μπορεί να πάρουν προσωπικά τα ειλικρινή σχόλιά σας. Την Πρωτοχρονιά, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό δέκατο οίκο σας, σας κάνει εξαιρετικά αλτρουιστές, αλλά δε χρειάζεται να δημοσιοποιήσετε τις ευεργετικές πράξεις σας. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τους ανθρώπους να αμφισβητήσουν τη γενναιοδωρία σας, κάνοντάς τους να νομίζουν ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για τη δημόσια εικόνα σας από ό,τι να τους βοηθήσετε πραγματικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα Χριστούγεννα έρχονται με πολύ… μυστήριο για σας, αλλά και μια σαγηνευτική γοητεία. Με την Αφροδίτη στο συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, θα αισθανθείτε πολύ πιο οικεία με τους αγαπημένους σας. Ενώ όλοι οι άλλοι γλεντούν μέχρι το πρωί, εσάς σας φτάνει η αγκαλιά της αγάπης σας ή μια γιορτή με λίγα, επίλεκτα άτομα. Εάν είστε μόνοι, βγείτε έξω για διασκέδαση και σίγουρα θα βρείτε κάποιον/α σε ένα αξιοπρεπές μέρος, που θα είναι ανοικτό μέχρι το πρωί.
Ένας στενός φίλος ή συγγενής θα μπορούσε πραγματικά να σας ανοιχτεί, να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του και αυτό θα ζεστάνει την καρδιά σας. Την Πρωτοχρονιά, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, ίσως φύγετε μακριά από την πόλη σας για να συναντήσετε τους αγαπημένους σας ή βρεθείτε με τους οικείους σας κοντά στη φύση, άλλωστε για σας γιορτές σημαίνει να είστε συγκεντρωμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γύρω από ένα τραπέζι όλοι μαζί.
ΛΕΩΝ
Ο θεός Έρωτας έρχεται τρέχοντας στο έλκηθρο, για να σας πάρει μαζί του! Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, δημιουργεί μια έντονα ερωτική διάθεση, έτσι δείχνετε την αθάνατη λατρεία σας στον αγαπημένο σας κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή κάποιος/α θα μπορούσε ξαφνικά να σας κάνει να νιώσετε… πεταλούδες στο στομάχι.
Απλά βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά έτοιμοι να περπατήσετε στον ίδιο δρόμο με τον αγαπημένο σας, δε χρειάζεται να προβείτε σε μεγαλόστομες διακηρύξεις. Την ημέρα των Χριστουγέννων η αποστολή σας είναι απλά να είστε με τους άλλους. Την Πρωτοχρονιά, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο διαισθητικό όγδοο οίκο σας, σας κάνει τον καλύτερο σύμβουλο και δωρητή. Ίσως κληθείτε να βοηθήσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει ανάγκη από καθοδήγηση ή ακόμα ίσως συγκεντρώσετε χρήματα για να βοηθήσετε τους λιγότερο τυχερούς από εσάς.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο καλός σχεδιασμός σας και η εφευρετικότητά σας, θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σας, χάρη στην Αφροδίτη στον αναλυτικό και οργανωτικό έκτο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Ξέρετε πώς να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον και ένα πρωτότυπο τραπέζι, να περιτυλίξετε περίτεχνα τα δώρα. Παρεμβαίνετε για να σώσετε τους συναδέλφους και τους φίλους σας από το άγχος, είστε οι καλύτεροι διοργανωτές των γιορτών. Απλά μην πάτε προς το αντίθετο άκρο και προσπαθήσετε να το παίξετε σωτήρας, το θέμα είναι να είστε χρήσιμοι, όχι εξαντλημένοι και αγανακτισμένοι.
Ερώτημα από τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, την Πρωτοχρονιά: Ζείτε στην πραγματικότητα ή στα όνειρα; Αποτραβηχτείτε για λίγο από το απρόσωπο διαδίκτυο, κάντε ένα διάλειμμα από το Instagram και τις αναρτήσεις στο Facebook και συνδεθείτε σε βάθος με τους αγαπημένους σας.
ΖΥΓΟΣ
Λάμπετε, είστε το φωτεινότερο αστέρι στην κορυφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου! Όλοι θέλουν να βρεθούν μαζί σας χάρη στην Αφροδίτη στο πέμπτο οίκο σας, της φήμης και της διασκέδασης, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Θα τους καταπλήξετε όλους στην αίθουσα! Μοιραστείτε τα ταλέντα σας, τραγουδήστε ένα τραγούδι ή απλά διασκεδάστε τους επισκέπτες σας με μια χαλαρή κουβέντα. Το εορταστικό και διασκεδαστικό πνεύμα των γιορτών θα μπορούσε να κρατήσει μέχρι το πρωί, σας βρίσκει να λικνίζεστε σε τρελούς ρυθμούς. Ίσως ακόμα και να πάτε σε ένα φαντασμαγορικό show, απλά για να κάνετε κάτι διαφορετικό!
Συμβουλή του Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον εξυπηρετικό έκτο οίκο σας την Πρωτοχρονιά: Αντί να γίνεστε επιθετικοί με συγγενείς που απλά χαλαρώνουν στον καναπέ σας ενώ εσείς είστε σκλάβοι των καθηκόντων, αφήστε τους να σας βοηθήσουν στο γιορτινό τραπέζι ή να τρέξουν για θελήματα για σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι οικογενειακά, θέλετε να μείνετε στο καταφύγιό σας, χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Προετοιμάστε μια γιορτή μόνο για τα πλησιέστερα και πιο αγαπημένα σας πρόσωπα ή ψάξτε το καλύτερο εστιατόριο στην πόλη σας και κάντε κράτηση για δείπνο για δύο, με τον αγαπημένο σας. Αν πρέπει να επισκεφτείτε δύσκολους συγγενείς, ίσως είναι καλύτερο να παρακάμψετε κάποιους και να απολαύσετε το τραγούδι και το χορό με τους φίλους σας.
Μπορεί και να κοιμηθείτε από νωρίς, θα είναι μια ήρεμη νύχτα. Με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον γενναιόδωρο πέμπτο οίκο σας την Πρωτοχρονιά, μη ξεχάσετε να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας σε όσους σας έχουν στηρίξει, ένα απλό «ευχαριστώ», θα σας φέρει πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Έχετε τον τρόπο να χειρίζεστε τις λέξεις, έτσι αναγνωρίστε τη θετική συμβολή κάποιων στη ζωή σας, που ήταν κοντά σας στις χαρές και τις λύπες σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ονειρεύεστε φαντασμαγορικά Χριστούγεννα με την πίεση του Κρόνου; Είστε τυχεροί! Με την Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, θα είστε πραγματικά η ψυχή της παρέας. Διασκεδάζετε τους φίλους και τους επισκέπτες σας με τις έξυπνες και χιουμοριστικές ιδέες σας, όλοι συγκεντρώνονται γύρω σας για διασκέδαση και παιχνίδια. Θα αισθάνεστε άνετα και παιχνιδιάρικα με όλους, ακόμα και με αγνώστους, γι’ αυτό αφήστε ελεύθερη την περιπετειώδη φύση σας και απολαύστε το γιορτινό κλίμα.
Συναντηθείτε με τους φίλους σας κάπου λίγο μακριά από την πόλη σας και χορέψτε μέχρι το πρωί. Συμβουλή του Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, την Πρωτοχρονιά: Επειδή μοιράζεστε το ίδιο DNA με την οικογένεια και τους συγγενείς σας, αυτό δεν εγγυάται συμβατότητα, έτσι σταματήστε να προσπαθείτε μόνο εσείς για μια πιο ειρηνική συνύπαρξη, ειδικά αν κάποιοι δεν αναγνωρίζουν τις θυσίες σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφεθείτε στις αισθησιακές απολαύσεις και τα απλά πράγματα της ζωής. Η Αφροδίτη στον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, σας παροτρύνει να απλοποιήσετε τα σχέδιά σας ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε πραγματικά οποιαδήποτε προετοιμασία κάνετε. Η κλασική κομψότητα είναι πάντα το μεγάλο ατού σας, έτσι περιποιηθείτε τον εαυτό σας και κάντε τα πάντα για να νιώσετε χαλαρά, αφήνοντας τις υποχρεώσεις σας.
Έχετε εργαστεί σκληρά το 2016 και θα πρέπει να απολαύσετε αυτά τα Χριστούγεννα. Αποσυνδεθείτε από το e-mail της εταιρείας σας και μη βασανίζεστε με τα καθήκοντα του γραφείου. Τι δεν πρέπει να κάνετε πραγματικά; Μην αφήσετε τους ανθρώπους να χαλάσουν τις γιορτές σας με τις γελοίες απαιτήσεις τους. Εάν σκέφτεστε να κάνετε φιλανθρωπικές πράξεις, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας την Πρωτοχρονιά, σας παρακινεί να χρησιμοποιήσετε τη φωνή και τις ιδέες σας για να ευαισθητοποιήσετε τους ανθρώπους και να συσπειρώσετε περισσότερη υποστήριξη, προκειμένου να κάνετε μια δωρεά σε έναν οργανισμό ή σε κάποιον που έχει την ανάγκη σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτά τα Χριστούγεννα πραγματικά θα χαλαρώσετε, θα περάσετε διασκεδαστικά και… τρελά! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο, σας χρίζει τον καλύτερο διοργανωτή, είστε η ψυχή της παρέας, καθώς ξεσηκώνετε τους άλλους με τις έξυπνες ιστορίες σας, βγάζοντας προς τα έξω την πρωτότυπη και πειραματική πλευρά σας. Ή μπορεί να μιλάτε για την ανθρωπότητα ή ακόμα ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια αγαθοεργία.
Μπορεί ακόμη και να παίξετε ένα… περίεργο ερωτικό παιχνίδι με κάποιον/α που ξαφνικά σας κάνει το «κλικ». Το σίγουρο είναι ότι θα είστε πολύ απασχολημένοι με τους φίλους σας ή βοηθώντας στην προετοιμασία του εορταστικού γεύματος. Μήνυμα του Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον υλιστικό δεύτερο οίκο σας την Πρωτοχρονιά: Ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να προσομοιωθούν με τα υλικά αγαθά, όπως η αγάπη. Εξετάστε το ενδεχόμενο να περιορίσετε τις υλιστικές επιδιώξεις σας τον χρόνο που έρχεται, με αυτόν τον τρόπο θα έχετε πιο ανθρώπινες σχέσεις.
ΙΧΘΥΣ
Ζεστές και αισθαντικές στιγμές σας περιμένουν αυτά τα Χριστούγεννα χάρη στην Αφροδίτη στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Ακούστε τη διαίσθησή σας αν έχετε την αίσθηση ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο νιώθει μοναξιά και αναζητά μια συζήτηση μαζί σας. Η συμπονετική φύση σας θα το γαληνέψει, μην ξεχνάτε ότι η περίοδος των γιορτών μπορεί να είναι αγχωτική, στενόχωρη και μοναχική για μερικούς ανθρώπους.

Εάν λείπει κάποιος από τη ζωή σας και δεν είναι πλέον μαζί σας, τιμήστε τη μνήμη αυτού του ατόμου. Περάστε το χρόνο σας με τους φίλους σας ακούγοντας την αγαπημένη σας playlist, καλέστε στο σπίτι σας την οικογένειά σας και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε εξαιτίας της συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας την Πρωτοχρονιά: Μην αναλαμβάνετε πάρα πολλές υποχρεώσεις και εξαντλήσετε σωματικά και ψυχικά τον εαυτό σας.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email