Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 | By: offisiall

Ο Άρης, η θέση του στα ζώδια και ο τρόπος που καβγαδίζουν!


Βέβαια όταν ο θυμός χτυπάει κόκκινα δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να σκεφτείς πως θα αντιδράσεις, να τον διαχειριστείς να τον εκτονώσεις ήπια.. Μπορείς όμως πάντα να πάρεις την βοήθεια της Αστρολογίας για να ξέρεις τουλάχιστον πως να αντιδράσεις την επόμενη φορά που κάποιο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα "λύνει το ζωνάρι του για καυγά" όπως λέει και ο σοφός λαός μας, με την θέση του Άρη σε ένα ωροσκόπιο να αποκαλύπτει πολλά για τους λόγους που το κάθε ζώδιο καυγαδίζει! Μάθε τους λοιπόν και φρόντισε να τους αποφεύγεις..

Αν σου αρέσουν οι καβγάδες, τότε σίγουρα θα απολαύσεις δυνατές στιγμές με τον άνθρωπο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Κριού! Δεν υπάρχει μέρα που να μην υπάρχει ένας «τζερτζελές», αφού το άτομο αυτό είναι πραγματικά οξύθυμο, τα παίρνει εύκολα στο κρανίο και τον τσακωμό τον έχει πράγματι στο τσεπάκι του! Ακόμα και αν εσύ δεν προκαλέσεις τις καταστάσεις, αυτό το άτομο θα βρει λόγο και αιτία να ξεσπάσει! Στον καβγά μαζί του εύκολα θα σας ακούσει όλη η γειτονιά, όμως έχει το εξής καλό: Τα νεύρα και οι εντάσεις εύκολα του περνούν και εκεί που μπορεί να φωνάζει και εσύ να πιστεύεις ότι ζεις τον μεγαλύτερο καβγά στη ζωή σου, εκεί μπορεί ξαφνικά η διάθεσή του να αλλάξει και να αρχίσει να γελά και να επανέρχεται στην τάξη.

Το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Ταύρο, φαίνεται ήσυχο, καλοπροαίρετο και φιλειρηνικό. Όμως να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται! Ομολογουμένως αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να καβγαδίζει, έχει πολλά αποθέματα υπομονής και αποφεύγει τις κακοτοπιές… Είναι όμως μέχρι να του γυρίσει η «βίδα»… Τι σημαίνει αυτό; Ο Άρης στον Ταύρο υπομένει, δεν δίνει σημασία σε κάποια πράγματα και έχει τον δικό του αργό ρυθμό να παίρνει μπροστά και να διεκδικεί ή να εκφράζει την δύναμή του! Αυτό σημαίνει ότι σε δεδομένη στιγμή, αφού έχει συγκεντρώσει μία σειρά γεγονότων που μπορεί να τον έχουν ενοχλήσει σε εσένα, εκεί πραγματικά θα γίνει… ταύρος σε υαλοπωλείο! Το κακό είναι ότι τα νεύρα δεν του περνούν εύκολα και συχνά οι καβγάδες του σημαίνουν και το τέλος μίας σχέσης ή μίας κατάστασης!

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που πράγματι είναι νευρικό και βρίσκεται σε υπερένταση! Η κυκλοθυμία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του…Αυτό σημαίνει ότι πολύ λίγες στιγμές διακρίνεται από ηρεμία, ενώ τις περισσότερες φορές είναι σε εγρήγορση, σε ένταση και σε επιφυλακή να πετάξει την ατάκα του, απλά για να σε κολλήσει στον τοίχο! Ο άνθρωπος με τον Άρη στους Διδύμους είναι άτομο αθυρόστομο, τα παίρνει εύκολα, βρίζει, φωνάζει, όμως γρήγορα του περνάει! Τις περισσότερες φορές καβγαδίζει γιατί άκουσε κάτι που δεν του άρεσε ή διαφώνησε λεκτικά με κάποιο άτομο! Σε ένα καβγά μαζί του μπορεί να προσβληθείς, να νιώσεις άβολα ή να πιστέψεις ότι έφτασε το τέλος της φιλίας ή της σχέσης με αυτό το άτομο! Χαλάρωσε και σκέψου… Ο Άρης στους Διδύμους αντιδρά σαν ένα μικρό παιδί, που τσαντίζεται, φωνάζει, εκτονώνεται και λίγο αργότερα βρίσκει με κάτι να γελάσει, να παίξει και να ξεχαστεί.

Το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Καρκίνου φοβάται τους καβγάδες και νιώθει ότι έφτασε η συντέλεια του κόσμου, όταν θα τσακωθεί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο! Το θέμα όμως είναι ότι έχει ευμετάβλητη διάθεση και… παρεξηγείται πολύ εύκολα! Τα ναζάκια, τα παραπονάκια και η γκρίνια εξωθούν πολλές φορές το άτομο που βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο που έχει τον Άρη του στον Καρκίνο να εκνευριστεί και να αρχίσει να καβγαδίζει! Παρόλη την τρυφερή, συνεσταλμένη και ευαίσθητη φύση αυτού του ανθρώπου, οι καβγάδες του είναι πολύ δυνατοί, αλλά και δραματικοί… Άμα τσακωθείς μαζί του θα σου «χτυπήσει» όλα τα απωθημένα που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το διάστημα που γνωριζόσαστε. Θα θυμηθεί ιστορίες από το παρελθόν, θα κλάψει, θα φωνάξει, θα απειλήσει συναισθηματικά… Πώς θα το ξεπεράσει όμως; Μία αγκαλιά, ένα χάδι και πολύ αγάπη είναι το «φάρμακο» για να ηρεμήσουν τα πνεύματα… Να θυμάσαι όμως, πως ο καβγάς για τον άνθρωπο που έχει τον Άρη του στον Καρκίνο, δεν ξεχνιέται!

Ο καβγάς με τον άνθρωπο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Λέοντα είναι δραματικός, θυμίζει κάτι από υπερπαραγωγή… Τα έχει όλα: φωνές, κλάματα, πείσμα, επιμονή και μεγάλη ένταση! Το άτομο αυτό βιώνει με μεγάλη ένταση αλλά και υπερβολή την κάθε στιγμή και το θέμα του είναι ότι πιστεύει πως πάντα έχει δίκιο ή ότι όλα θα μπορέσουν να γίνουν ακριβώς όπως το ίδιο θέλει! Αν νιώθει ότι προσβάλλεται, θίγεται ή ότι δεν το έχεις τοποθετημένο στη θέση που του αρμόζει, είναι ικανό να πάρει ανάποδες και να λειτουργήσει σαν ένα επιθετικό λιοντάρι, που είναι έτοιμο να σου χυμήξει! Τα νεύρα δεν του περνούν εύκολα, δεν υποχωρεί και δεν συμβιβάζεται! Για να μπορέσεις να φέρεις αυτό το άτομο στα «νερά» σου, είναι αναγκαίο να κάνεις την «πάπια» και να του πεις ότι σε όλα έχει δίκιο! Όταν χαλαρώσει από τα νεύρα και δει τα πράγματα πιο καθαρά, τότε θα παραδεχτεί μέσα του ποιος πραγματικά έφταιγε… έστω και αν δεν ζητήσει συγνώμη!

Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο νευρικό, μυστήριο, απόλυτο και κτητικό… Το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να φαίνεται ότι εκλογικεύει τα πάντα και ότι δεν θέλει να αφήνει τις καταστάσεις να ξεπερνούν τα όρια τους, όμως υπάρχει η εξής παγίδα: Περνάει από κόσκινο το κάθε τι, ασκεί πολύ σκληρή κριτική που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς εύκολα και… ναι, είναι νευρικό και δεν αλλάζει εύκολα απόψεις, όταν πιστεύει ότι έχει δίκιο! Αυτός ακριβώς είναι και βασικός λόγος για τον οποίο πολλές φορές δημιουργούνται στη ζωή του καβγάδες. Ο καβγάς με το άτομο που έχει τον Άρη στην Παρθένο, θα σου θυμίσει τις εποχές που πήγαινες σχολείο. Θα σε κάνει να νιώσεις σαν ένα μικρό μαθητούδι, το οποίο το βάζει ο δάσκαλος σε τιμωρία! 

Η αλήθεια είναι ότι το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Ζυγού αποφεύγει τους καβγάδες! Χάνει την μπάλα όταν του βάλουν τις φωνές, έτσι λοιπόν τεχνηέντως αποφεύγει τις εντάσεις, παριστάνει ότι υποχωρεί και ότι συμφωνεί με όλους και με όλα! Δεν θα τον δεις ποτέ να ξεκινά μία φασαρία, ακόμα και αν εσύ τον τσιγκλήσεις και τον φέρεις στα άκρα, αυτός θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και θα αποχωρήσει! Τις περισσότερες φορές είναι από δειλία, άλλες πάλι φορές αυτό συμβαίνει γιατί δεν επιτρέπει σε τίποτα και σε κανέναν να του χαλά την… ζαχαρένια του! Ωστόσο, αν και δεν καβγαδίζει, δεν σημαίνει ότι μέσα του δεν κρατά παράπονα! Αντί λοιπόν να μπλεχτεί σε έναν τσακωμό, είναι ο άνθρωπος που θα ξεφύγει και θα απομακρυνθεί όταν θεωρεί ότι η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά!
                                                                        

Ένας Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να χαρακτηριστεί το «βαρύ πυροβολικό», ο άνθρωπος που θα ξεσπάσει έντονα, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες. Αρκετές στιγμές φαίνεται απαθής, στον κόσμο του ή ότι δεν δίνει και τόσο σημασία στις λεπτομέρειες… Μην τον πιστέψεις, γιατί σύντομα θα καταλάβεις πόσο μεγάλο λάθος κάνεις… Ο άνθρωπος που έχει τον Άρη του στο Σκορπιό, παρατηρεί τα πάντα χωρίς να τον καταλάβεις, στέκεται στις λεπτομέρειες χωρίς να σου το δείχνει και μαζεύει πληροφορίες, γιατί απλά σου… κόβει κουστούμι! Αν υπάρξει κάποιο γεγονός που θα τον εξωθήσει, δεν θα σου πει τίποτα, αλλά θα σε κάνει να πληρώσεις ακριβά με το ίδιο νόμισμα! Θα σκαρφιστεί τον τρόπο για να σε εκδικηθεί και αν τύχει και τσακωθείτε, θα σε χτυπήσει ακριβώς εκεί που πονάς!

Ο Άρης στον Τοξότη είναι φωνακλάς, φασαριόζος και όπου υπάρχει ένταση και καβγάς, είναι ο άνθρωπος που πάντα θα συμμετέχει! Είναι αυθάδης, οξύθυμος και σπείρει πανικό… όμως μην φοβηθείς, γιατί γι’ αυτόν ισχύει το εξής ρητό: «Σκυλί που γαβγίζει, δεν δαγκώνει»! Θα καβγαδίσεις μαζί του, αν προσπαθήσεις να καταπατήσεις την ελευθερία του ή ποδοπατήσεις τις απόψεις του… Επιπλέον, αν δοκιμάσεις να του επιβάλεις τα θέλω σου, τότε είναι που θα γίνει θηρίο ανήμερο! Βέβαια, το θετικό είναι ότι ο Άρης από τον Τοξότη τρέφεται από τον καβγά, θεωρεί ότι είναι και αυτό μέρος της καθημερινότητας, πιστεύει ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αν τσακωθείς άσχημα με έναν δικό σου άνθρωπο! Έτσι λοιπόν, είναι ο πρώτος που θα κάνει το βήμα για να αποκαταστήσει το κλίμα μετά από έναν γερό καβγά!

Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ξεφεύγει από τα όριά του… συγκρατιέται και προσπαθεί να επιβάλει στον εαυτό του την τάξη! Το άτομο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Αιγόκερω έχει την ικανότητα να μπορεί να βγει νικητής σε έναν καβγά. Δεν του αρέσουν όμως να συμμετέχει σε κόντρες, τσακωμούς και φασαρίες, γιατί πιστεύει ότι είναι χάσιμο χρόνου! Σε περίπτωση που εξαντλήσεις την υπομονή του και μπλεχτείς μαζί του σε καβγά, να ξέρεις ότι δεν θα σου πει πολλά, αλλά λίγα και… καλά, που θα σε βάλουν κατευθείαν στη θέση σου! Αν δεν έχεις σωστά επιχειρήματα, να ξέρεις πως όχι μόνο δεν θα κερδίσεις τίποτα από τον καβγά, αλλά θα σου φερθεί και πολύ σκληρά…
                                                                         

Με αυτό τον άνθρωπο θα κάνεις τους… πιο απολαυστικούς καβγάδες! Ο Άρης στον Υδροχόο φουντώνει ξαφνικά, ξεσπάει από εκεί που δεν το περιμένεις, φέρνει την καταστροφή και την άλλη μέρα τα έχει ξεχάσει όλα και γίνεται πάλι το καλό σου φιλαράκι, που είναι ανοιχτό και καλοπροαίρετο! Στους καβγάδες σου μαζί του θα ακούσεις πολλά, δεν θα μπορείς εύκολα να του κλείσεις το στόμα… ακόμα και δίκιο να έχεις θα το χάσεις, γιατί έχει τον τρόπο να τα φέρνει «τούμπα»! Το σίγουρο είναι ότι με έναν άνθρωπο που έχει τον Άρη του στον Υδροχόο δεν ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει… Ο καβγάς ξεσπάει σε κλάσματα δευτερολέπτου και ξεπερνιέται τη στιγμή που εσύ πιστεύεις ότι έφτασε το τέλος!


Αν σου αρέσουν οι καβγάδες γιατί είσαι της άποψης ότι έτσι ανάβουν τα αίματα και με αυτό τον τρόπο εκτονώνεται η κατάσταση, τότε σίγουρα δεν θα τα βγάλεις πέρα με έναν άνθρωπο που έχει τον Άρη του στο ζώδιο των Ιχθύων! Οι περισσότεροι καβγάδες θα γίνονται από την πλευρά σου και θα τσακώνεσαι χωρίς τη συμμετοχή του! Ο Άρης στους Ιχθείς είναι ευθυνόφοβος, διπλωματικός, ξεγλιστράει εύκολα από τα δύσκολα και τον πιάνει κρίση πανικού όταν του βάλουν τις φωνές. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που είναι πραγματικά στον κόσμο του και όσο και να του φωνάξεις, όσο και να θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια για να ξεθυμάνεις, απλά θα χάσεις τον χρόνο σου και θα νιώσεις ότι μιλάς σε έναν τοίχο!
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email