Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 | By: offisiall

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας γεμάτος εναλλαγές, σκαμπανεβάσματα, αλλά και πολύ συναίσθημα! Η δημιουργικότητα, η έμπνευση, ο ρομαντισμός και η αγάπη θα σταθούν ως δύναμη σε κάθε δυσκολία μας, δε θα λείψουν όμως και τα παράπονα, τα κουτσομπολιά, καθώς και οι εναλλαγές στη διάθεση!

Τον Οκτώβριο θα κάνουμε «βουτιά» στον ψυχικό μας κόσμο, θα αναγνωρίσουμε τα συναισθήματά μας και θα έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά αγαπάμε και θεωρούμε ότι μας ανήκει και είναι οικογένειά μας.

Οι σχέσεις αποκτούν συναίσθημα…

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ρομαντισμού, τρυφερότητας, ζεστασιάς και αγάπης για τις σχέσεις… Ζητούμενο είναι να υπάρξει ουσιαστική συναισθηματική ένωση, η οποία και θα φέρει αποκατάσταση, σταθερότητα και ασφάλεια. Ο έρωτας φαίνεται ότι παίρνει μία πιο γλυκιά μορφή, ενώ δεν παύουν να υπάρχουν οι ανασφάλειες για το «αύριο», που προκαλούν συναισθηματικά ξεσπάσματα… Αυτό το μήνα θα υπάρξουν καβγαδάκια και αντιθέσεις λόγω παρορμητικότητας, τα οποία και θα προκύπτουν από το φόβο μη χάσουμε αυτό που μας ανήκει, αυτό που αγαπάμε! Πιο τυχερά ζώδια στα αισθηματικά τους θα είναι αυτό το μήνα οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες. Τα ζώδια που θα έχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αλλά και αντιθέσεις στα αισθηματικά τους είναι οι Ταύροι και οι Τοξότες.

Επαγγελματικές και οικονομικές αλλαγές…

Κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η φαντασία μπορούν πραγματικά να στηρίξουν τα επαγγελματικά επιτεύγματα αρκετών εκπροσώπων του ζωδιακού! Ωστόσο, κατά την διάρκεια αυτού του μήνα δε θα λείψουν οι εργασιακές ανακατατάξεις, οι οποίες και θα προκαλέσουν αναστάτωση και ανισορροπία, γεγονός που θα δημιουργήσει φόβο και ανασφάλεια για το αύριο! Η ψυχραιμία και η υπομονή θα βοηθήσουν να ξεπεραστεί αυτή η άστατη περίοδος! Στον τομέα των οικονομικών, θα υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις και έξοδα για όλους, ενώ η τάση για σπατάλη μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και οικονομικές απώλειες που θα πρέπει να αποτραπούν! Σημαντικές επαγγελματικές κατακτήσεις αυτό το μήνα θα έχουν οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί. Οικονομικές επιτυχίες και κέρδη θα έχουν οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το φθινόπωρο ξεκινά με θετική διάθεση από την πλευρά σου, αλλά και με χαρμόσυνα γεγονότα που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! Αρκετές επικοινωνίες, ειδήσεις, μετακινήσεις, αλλά και συμφωνίες, θα σε κάνουν να κινηθείς γρήγορα για να προχωρήσεις τα προσωπικά σου σχέδια! Το σημαντικό σημείο του μήνα είναι ότι θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, που θα συμβάλουν ιδιαίτερα στις εξελίξεις σημαντικών γεγονότων της ζωής σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το καλοκαιράκι συνεχίζεται στα ερωτικά σου και αυτό το μήνα και εσύ φαίνεται πως δε μαζεύεσαι! Χαρούμενες επικοινωνίες, προσκλήσεις, προτάσεις, αλλά και ερωτικά καρδιοχτύπια, έρχονται για να σου δώσουν την επιβεβαίωση που έχεις ανάγκη! Ακόμα και αν δεν έχεις σχέση, ο μήνας σε ευνοεί για νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η δουλειά ξεκινά και εσύ αυτή τη φορά βρίσκεσαι σε εγρήγορση, με φρέσκιες ιδέες και πολλά δημιουργικά σχέδια! Κατά την διάρκεια του μήνα θα υπάρξουν νέες επαγγελματικές συμφωνίες, που θα σταθούν υπέρ σου! Όσο για τα οικονομικά σου, υπάρχουν ευκαιρίες ανάσας!

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι έφτασε στο τέλος του και κάθε κατεργάρης μπαίνει στο πάγκο του, αυτή η μετάβαση για σένα θα είναι πιεστική και δύσκολη! Αυτό το μήνα θα δεις πιο σοβαρά την πορεία των βασικών τομέων της ζωής σου, θα νιώσεις πιο έντονο το αίσθημα της ευθύνης και θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν μπροστά σου προβλήματα, που οι ρίζες τους ξεκινούν από το παρελθόν, όπου πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις. Θα πάρεις σκληρές αποφάσεις για το μέλλον σου και θα δεις κάποια πράγματα στηριζόμενος στη λογική!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: H κατάσταση των αισθηματικών σου φαίνεται πώς δε σε ικανοποιεί αυτό το μήνα. Υπάρχει ένα πρόβλημα, ένα «βαρίδιο» που δε σου επιτρέπει να ζήσεις ανέμελα τις στιγμές στα αισθηματικά σου! Το παρελθόν φαίνεται ότι σε προβληματίζει και έχεις φτάσει στο στάδιο να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία σου! Μία γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο που θα γίνεις προς το μέσο του μήνα, θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στα αισθηματικά σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, το ενδιαφέρον σου είναι εξολοκλήρου στραμμένο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Πολλές ευθύνες πέφτουν στην πλάτη σου, όμως εσύ θα ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο! Τα οικονομικά, αν και πιεστικά, μπορούν να μπουν σε μία καλύτερη οργάνωση!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και μετά από μία δυνατή μπόρα, βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο! Αυτό το μήνα λοιπόν, φτάνεις σε ένα στάδιο που πολλά από τα προβλήματά σου λαμβάνουν τέλος και εσύ πλέον, μετρώντας τις εμπειρίες σου, αποφασίζεις πιο ξέγνοιαστα να γυρίσεις μία νέα σελίδα! Θα έρθεις πιο κοντά αυτό το μήνα με αγαπημένα πρόσωπα, που θα χρειαστούν τη στήριξη και την καθοδήγησή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Οκτώβριος είναι σημαντικός, αλλά και καθοριστικός μήνας για την εξέλιξη των αισθηματικών σου! Τώρα θα νιώσεις ότι σε συνδέει πραγματική αγάπη με το άτομο που υπάρχει στην καρδιά σου! Πολύ πιθανό είναι να γνωρίσεις αυτό το πρόσωπο, που μοιραία θα σταθεί στο πλευρό σου για αρκετό καιρό! Η εύνοια των αισθηματικών είναι μεγάλη… μη χάσεις ευκαιρίες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα σημαντικό επαγγελματικό επίτευγμα θα σου χαρίσει αυτό το μήνα χαμόγελο και ευχαρίστηση για όλες τις προσπάθειες που έκανες ως σήμερα! Στα οικονομικά σου υπάρχει στήριξη και βοήθεια που δε σε αφήνουν να προβληματιστείς και να πιεστείς!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

 

ΓΕΝΙΚΑ: Μπορεί τυπικά να μπαίνουμε στο φθινόπωρο, όμως φαίνεται ότι η διάθεση για δράση, περιπέτεια και ανεμελιά συνεχίζεται για σένα! Το Οκτώβριο λοιπόν ρισκάρεις, παίζεις, κάνεις αλλαγές, ζεις με περιπέτεια τη στιγμή και προπάντων τολμάς να κάνεις πράξη κάθε τι που σου περνά από το μυαλό! Η νευρικότητα και οι εντάσεις δε θα λείψουν με τα δικά σου πρόσωπα, αφού η τάση εγωκεντρισμού θα είναι μεγάλη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου παίρνουν μία άστατη μορφή στο ξεκίνημα του φθινοπώρου και οι ανατροπές δε λείπουν! Προκύπτουν αλλαγές που σε κάνουν να λειτουργείς παρορμητικά, χάνοντας τις ευκαιρίες για μία πιο μόνιμη και σταθερή μορφή στα αισθηματικά σου! Αν είσαι σε δεσμό, προσπάθησε να αποφύγεις τα καβγαδάκια με το σύντροφο και άσε στην άκρη τις επαναστατικές σου τάσεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έντονη κινητικότητα υπάρχει στα επαγγελματικά σου από το ξεκίνημα του μήνα… Ανακατατάξεις και αλλαγές σε γεμίζουν με ενθουσιασμό, όμως θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα που μπορούν εύκολα να σε αφήσουν ξεκρέμαστο στα οικονομικά σου!

 

ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι αλλαγές ξεκινούν από αυτό τον Οκτώβριο και είναι ευχάριστες! Το πιο θετικό νέο είναι ότι ξεφεύγεις επιτέλους από τη στασιμότητα των περασμένων μηνών και ξεπερνάς προβλήματα του χτες… Θα νιώσεις ότι οι αναποδιές των περασμένων μηνών σε οδήγησαν σε έναν καλό δρόμο, επιτυχίας και ουσιαστικής ανάπτυξης! Κάποιες σκέψεις ή επιθυμίες σου θα διαμορφωθούν με έναν τρόπο διαφορετικό!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πλέον ξέρεις τι θέλεις, τι ζητάς, καθώς και τι αξίζεις… Αυτό το μήνα λοιπόν θα μπορείς πιο εύκολα να προσεγγίσεις την πραγματική χαρά και την ευτυχία στα αισθηματικά σου, χωρίς να κάνεις «εκπτώσεις»! Η ουσιαστική δέσμευση με το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σου χαρίσει πληρότητα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα ξεκινά αυτό το μήνα και σε κάνει να βρίσκεσαι σε εγρήγορση! Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται ομαλά, ενώ στα οικονομικά σου υπάρχουν ευκαιρίες επένδυσης και κέρδους!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος σε βρίσκει με ανανεωτική, αλλά και ασυγκράτητη διάθεση! Η επιθυμία σου είναι να απολαύσεις εμπειρίες που σου είχαν λείψει και ακριβώς αυτό είναι που θα γίνει… Αυτό το μήνα θα τολμήσεις να πραγματοποιήσεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Ο έρωτας θα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στις μέρες του Οκτωβρίου, παρόλα αυτά δε θα λείψουν τα διλήμματα και οι αμφιβολίες, γιατί δε θα σου έρχονται όλα με άνεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας σε αναστατώνει με τον πιο όμορφο τρόπο αυτό τον Οκτώβριο! Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και διψάς για ερωτική επιβεβαίωση, φλερτ, γνωριμίες και ερωτικό παιχνίδι. Θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει με την ερωτική του στάση και θα έχεις ικανοποίηση από τις εξελίξεις. Αν δεν έχεις σχέση, αφέσου ελεύθερα στις εμπειρίες της στιγμής και δε θα χάσεις! Αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου να αναζωογονήσεις το δεσμό σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επαγγελματική δημιουργία έρχεται αυτό το μήνα για σένα, Παρθένε! Οι ιδέες σου πολλές, οι προτάσεις ενδιαφέρουσες και οι συζητήσεις θα καρποφορήσουν, με αποτέλεσμα να αναζωογονηθείς και να κάνεις νέα πλάνα! Τα οικονομικά βρίσκονται σε ένα καλύτερο στάδιο, έχεις κάποιες έξτρα εισφορές, αλλά και μία τάση για σπατάλη!

 

ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν υπάρχει “δεν μπορώ”, υπάρχει “δε θέλω”… Αυτό ακριβώς είναι το δικό σου σύνθημα για αυτό το Οκτώβριο, αγαπητέ μου Ζυγέ! Δυναμικά παίρνεις τις αποφάσεις σου, διεκδικείς αυτό που σου αξίζει και δε στοχεύεις σε τίποτα λιγότερο από την επιτυχία, την οποία και κερδίζεις κιόλας! Προσωπικές επιθυμίες γίνονται τώρα πραγματικότητα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα υπάρξει ένα άτομο αυτό το μήνα, που θα σου κεντρίσει έντονα το ερωτικό σου ενδιαφέρον και θα σε προκαλέσει να δώσεις τη δική σου μάχη για να το κατακτήσεις! Αν ήδη είσαι σε μία σχέση, αυτό το μήνα θα επιβάλεις με τρόπο εγωιστικό τα «θέλω» σου στο ταίρι σου, το οποίο θα θελήσει μάλιστα να σου κάνει όλα τα χατίρια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Οκτώβριος σου προσφέρει την επιτυχία, την αναγνώριση, αλλά και την κατάκτηση που περίμενες στα επαγγελματικά σου! Μία προαγωγή, μία αύξηση καθηκόντων ή ακόμα και μία μικρή οικονομική άνοδος, θα σου δώσουν χαρά και ελπίδα για το μέλλον!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας αποκατάστασης για σένα που έχεις γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού! Αυτό σημαίνει ότι πολλά από τα προβλήματα του χτες βρίσκουν τη λύση τους, ενώ κι εσύ από την πλευρά σου αντιμετωπίζεις πιο ήρεμα, αλλά και αποφασιστικά τις καταστάσεις γύρω σου! Κάποιοι καβγάδες με αγαπημένα πρόσωπα θα ξεπεραστούν και θα νιώσεις ανακούφιση!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις, αυτό είναι κάτι που θα το μάθεις καλά αυτό το μήνα, φίλε μου Σκορπιέ! Θα αντιληφθείς την πλευρά του συντρόφου σου, θα μπεις στη θέση του και θα κατανοήσεις πώς σκέφτεσαι και τι αισθάνεται. Τότε μόνο ανακαλύψεις σημαντικές αλήθειες, που έψαχνες εδώ και καιρό! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο θα σε αναζωογονήσει με τον πιο όμορφο τρόπο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας σου προσφέρει ηθική, αλλά και οικονομική επιβεβαίωση! Με κάποιο τρόπο ανεβαίνεις «κλίμακα» και βλέπεις βελτίωση, τόσο στις εργασιακές όσο και στις οικονομικές σου υποθέσεις! Ο μήνας είναι ευνοϊκός για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η μετάβαση από την περίοδο του καλοκαιριού, στο μήνα των υποχρεώσεων, τον Οκτώβριο, είναι δύσκολη για σένα, Τοξότη… Αυτό το μήνα θα έχεις τις κλειστές σου, θα σου πέσουν πολλά μαζεμένα, θα σε απασχολήσουν παρελθοντικές καταστάσεις και θα θελήσεις για λίγο να αποτραβηχτείς από την κοινωνική σου ζωή και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου! Τι έφταιξε; Τι πρέπει να κάνεις στο μέλλον; Αυτές οι απαντήσεις θα σου δοθούν τώρα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε φάση φθινοπώρου, με πρωτοβρόχια και ένα πιο ψυχρό κλίμα! Μία παρελθοντική σχέση φαίνεται ότι σε απασχολεί έντονα και δε σου δίνει αυτό που έχεις ανάγκη! Ίσως τώρα πάρεις και την απόφαση ενός χωρισμού! Αν δεν έχεις σχέση, ο μήνας σου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις κάποιες πληγές του παρελθόντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται κατακόρυφα αυτό το μήνα και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις τα μανίκια και να το ρίξεις στη δουλειά! Ίσως πολλές φορές θα παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή, γιατί ο χρόνος σου θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος! Τα οικονομικά είναι ακόμα ζορισμένα, για αυτό πρόσεξε περισσότερο τους χειρισμούς σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ένα κύμα ενθουσιασμού έρχεται για να αλλάξει όλα τα δεδομένα γύρω σου και η τύχη φαίνεται ότι αυτό το μήνα παίζει πολύ όμορφα παιχνίδια μαζί σου! Θα υπάρξει μία απότομη, ξαφνική αλλαγή, που θα μεταμορφώσει τη ζωή σου με τον πιο όμορφο τρόπο! Δείξε δεκτικότητα στις προτάσεις που θα σου γίνουν και νιώσε όμορφα και ελεύθερα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας κάνει πάντα την εμφάνισή του με τον πιο απρόσμενο τρόπο και τη στιγμή που κάθε ελπίδα έχει χαθεί! Έτσι λοιπόν και εσύ, αυτό το μήνα θα αιφνιδιαστείς από την ερωτική τροπή που θα υπάρξει… Ένα νέο πρόσωπο θα μπει τώρα στη ζωή σου και θα σου αλλάξει πολλά από τα «πιστεύω» σου για τις σχέσεις! Αν έχεις σχέση, όλα θα κυλίσουν ομαλά και χωρίς απρόβλεπτα. Αν σκέφτεσαι ένα άτομο από το παρελθόν, ο μήνας ευνοεί την επιστροφή του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μη διστάσεις να τολμήσεις σε κάποια αλλαγή ή σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα… Αυτός ο Οκτώβριος έχει ευχάριστους αιφνιδιασμούς, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Μία επαγγελματική υπόθεση που ήταν ξεχασμένη, μπορεί τώρα να αρχίσει να κινείται ή μία μοναδική πρόταση μπορεί να σου φέρει την ευκαιρία που αναζητούσες. Ευνοείσαι σε επαφές με εξωτερικό για μόρφωση και επέκταση! Τα οικονομικά είναι κερδοφόρα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μερικές φορές, για να πετύχουμε όλα όσα επιθυμούμε, είναι απαραίτητο να κάνουμε υποχωρήσεις, βάζοντας νερό στο κρασί μας… Αυτό το Οκτώβριο λοιπόν θα συμβιβαστείς, θα κάνεις ένα βήμα πίσω, προκειμένου να καταφέρεις μεθοδικά να κερδίσεις αυτά που θέλεις! Αυτό το μήνα θα έχεις μία επανασύνδεση με πρόσωπα που είχες να δεις καιρό ή ήσουν σε απόσταση. Οι σχέσεις σου θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου θα πάρουν μία πιο ήρεμη και αρμονική μορφή αυτό τον Οκτώβριο! Είναι πολύ πιθανό να έχεις μία επανασύνδεση με το εκλεκτό άτομο της καρδιάς σου ή να ξεπεραστεί κάποιο ερωτικό εμπόδιο, που σε έφερνε σε διλήμματα! Αν δεν έχεις σχέση, η περίοδος είναι άκρως ευνοϊκή για φλερτ και νέες γνωριμίες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία στασιμότητα και εσύ αυτό που έχεις να κάνεις αυτόν το μήνα, είναι να οργανωθείς και να βάλεις σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σου! Οι συνεργασίες σου θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια να ευοδωθούν. Τα οικονομικά ναι μεν είναι στενεμένα, αλλά μπορείς να τα οργανώσεις!

 

ΙΧΘΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας μήνας γεμάτος από αγάπη, ζεστασιά και συντροφικότητα ξεκινά! Εσύ, φίλε Ιχθύ, θα δώσεις μεγάλη έμφαση στις επιθυμίες σου αλλά και στα άτομα που είναι κοντά σου! Κάποιοι στόχοι σου θα γίνουν πραγματικότητα, κάποια σχέδιά σου θα μπουν τώρα στο στάδιο της υλοποίησης, ενώ το μέλλον είναι μπροστά σου, το κοιτάς αισιόδοξα κεφάτα και δημιουργικά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τον Οκτώβριο θα νιώσεις έντονα το ενδιαφέρον από το άτομο που αγαπάς. Θα είναι στο πλάι σου, να σου δείχνει κάθε ώρα και στιγμή πόσο σημαντική είναι η σχέση σας… Η σκέψη του γάμου, της επισημοποίησης ή ακόμα και του απογόνου, είναι μέσα στα πλάνα του μήνα! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ένας νέος έρωτα γεμίζει την καρδιά σου τώρα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένας μήνας γεμάτος έμπνευση, δημιουργικότητα, αλλά και μεγάλο άνοιγμα επαγγελματικό, ιδιαίτερα αν η εργασία σου σχετίζεται με την Τέχνη! Οικονομικά οφέλη έρχονται τώρα στα χέρια σου και σου προσφέρουν ικανοποίηση και ευχαρίστηση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email