Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 26/10 ως 1/11

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι- Αεράτη, κοινωνική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ελεύθερα και αυθόρμητα, θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις. Παίρνεις απόφαση να βγεις από την αναμονή ή την διστακτικότητα θα κυνηγήσεις την μεγάλη αλλαγή που θα σε τονώσει.

Σε σχέση - Η εβδομάδα θα τονώσει τον δυναμισμό σου, θα σε βοηθήσει να πάρεις ανανεωτικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στην κτητική στάση και στην απαιτητική συμπεριφορά. Αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι άμεσα, οι σκέψεις σου δημιουργικές. Μεθοδική θα γίνει η στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις παρατραβηγμένες καταστάσεις.

Επανασύνδεση. Να την διατηρήσεις την ελπίδα για επανασύνδεση, έρχονται αισιόδοξες εξελίξεις, μέσα στην εβδομάδα θα κάνει κίνηση το πρώην ταίρι σου. Θα σου αποδείξει πως δεν μπορείς να βγεις ούτε από το μυαλό του ούτε από τη ζωή του. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να ξεχαστούν, είναι τόσο δυνατά που θα γίνονται πάντα αιτία ένωσης.

Νέα γνωριμία. Ήρθε η ώρα να βρεις και εσύ επιτέλους το ταίρι σου. Μέσα σε κόσμο, ίσως σε φιλική παρέα, θα κάνει την εμφάνιση του ένα γοητευτικό άτομο, το στυλ και η αυτοπεποίθηση του, η αύρα που θα αποπνέει, θα σε εντυπωσιάσουν. Φιλική θα είναι η συνομιλία που θα ξεκινήσει μεταξύ σας, ωστόσο προς το τέλος της βραδιάς θα συμβεί κάτι πολύ πολύ ευχάριστο!

Σχέση- γάμος. Κάτι που ζήτησες από το ταίρι σου ή κάτι που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό, θα το λάβεις και μάλιστα δεν αποκλείεται να σου έρθει σε μορφή δώρου. Αυτό που θα λάβεις στα χέρια σου θα συνοδεύεται με πρόταση που θα σε κάνει να νιώσεις ενθουσιασμό χαρά και ικανοποίηση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι - Η εβδομάδα σου φέρνει το κατάλληλο άνοιγμα που δε θα πρέπει να το αφήσεις αναξιοποίητο. Η αυτοπεποίθηση σου θα σου δώσει την συναισθηματική ώθηση που χρειάζεσαι για να κινηθείς, πέρνα σε προσεγγίσεις, θα είσαι σε θέση να γοητεύεις. Ανανεώνεσαι και κοιτάζεις μπροστά, θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσα θα βρεις την κουβέντα που θα ανοίξεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε σχέση - Βγαίνεις από την στην καχυποψία που ανά διαστήματα σε διακατέχει. Συνειδητά θα αποφύγεις τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, δεν θα θελήσεις να δημιουργήσεις πιεστικές συνθήκες μέσα στη σχέση σου. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα αποφύγεις τις υπερβολές, θα σκεφτείς με ορθολογισμό. Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα έχουν οι συζητήσεις που θα κάνεις, ίσως να μην λείψουν τα ξαφνιάσματα.

Επανασύνδεση. Θα συγκρατήσεις την ανυπομονησία σου, δεν θα γίνεις θύμα του άγχος σου, σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από ανασφαλείς φοβίες. Θα κάτσεις και θα περιμένεις κίνηση και πολύ καλά θα κάνεις. Το πρώην ταίρι σου θα καταλάβει πως για να σε κερδίσει, θα πρέπει να σε διεκδικήσει.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου αυτοσυστηθεί, από την αρχή θα καταλάβεις πως οι βλέψεις του δεν θα είναι τυπικές ή φιλικές. Η διαίσθηση σου θα βγει δυνατή και σωστή, αυτό το άτομο θα σε πλησιάσει με στόχο να προχωρήσουν οι επαφές σας σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο.

Σχέση- γάμος. Αυτοσυγκράτηση θα υπάρχει στην στάση σου, όμως δεν αποκλείεται να εξελιχτεί σε απάθεια. Καλά θα κάνεις και θα κρατήσεις απόσταση από ανώριμες ή ανούσιες κόντρες, ωστόσο προσπάθησε τα γκέμια να τα ρεγουλάρεις ισορροπημένα, προσοχή να μην θεωρήσει το ταίρι σου πως αδιαφορείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι - Αυτή την εβδομάδα αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, εσύ θα κρατάς τα ηνία των εξελίξεων. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης, ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου είναι τι είδους πορεία θέλεις να έχει η προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση - Με επιμονή και δυναμισμό θα διεκδικήσεις και θα προσπαθήσεις να φέρεις στο ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Σε γενικές γραμμές μέσα στην εβδομάδα έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από την στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον αλλοπρόσαλλο ή άστατο τρόπο συμπεριφοράς, κινήσου μεθοδικά.

Επανασύνδεση. Θα την κερδίσεις την επανασύνδεση, θα αξιοποιήσεις με σωστό τρόπο την αφορμή που θα σου δοθεί. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, θα εξηγήσεις, θα ξεκαθαρίσεις και θα φέρεις την ισορροπία που επιθυμείς. Με δικές σου κινήσεις θα αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, αυτή τη φορά θα φτάσεις στο στόχο σου.

Νέα γνωριμία. Μεθοδική θα είναι η τακτική που θα πολιορκήσεις το καινούργιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Θα προβάλεις την προσωπικότητα σου με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό, θα προσεγγίσεις ευγενικά και διακριτικά, συνεπώς το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις κατακτήσει ήδη την καρδιά του ατόμου που θα σε εξιτάρει.

Σχέση – Γάμος. Θα καταφέρεις να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της σχέσης σου, επιτυχημένος θα είναι ο τρόπος και η τακτική που θα εφαρμόσεις. Σε περίπτωση που θέλεις ένα ουσιαστικό και δεσμευτικό αποτέλεσμα η τύχη θα είναι με το μέρος σου, θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος και να πάρεις την απάντηση που επιθυμείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι- Ουσιαστική αλλαγή θα γίνει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα απογοητευτικά, παίρνεις την απόφαση να βγεις από την άρνηση ή την αναμονή. Αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τρόπο αυθόρμητο και ελκυστικό, ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, απρόοπτα και ευχάριστα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική για καινούργιες και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

Σε σχέση - Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα αγχωτικό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις δίνοντας οριστική κατάληξη. Η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, η εβδομάδα θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις.

Επανασύνδεση. Φίλε μου Καρκίνε όσο θα κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, τόσο θα σπαταλάς άδικα τον χρόνο σου. Ναι μεν θέλεις να σε κυνηγήσει το πρώην ταίρι σου, να σου αποδείξει πως έχει τη διάθεση να σε διεκδικήσει, όμως μερικές φορές κάποια πράγματα ο χρόνος τα παγώνει. Κινήσου τώρα που ακόμα το θέμα είναι ζεστό και υπάρχει φλόγα.

Νέα γνωριμία. Το νου σου να μην σε πιάσουν οι ντροπές και οι ηττοπάθειες, η γνωριμία που θα προκύψει δεν πρέπει να σου φύγει μέσα από τα χέρια . Εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή, εσένα θα κοιτάζει μη κάνεις το λάθος και νομίζεις πως θα κοιτάζει άλλου. Δώσε το σινιάλο θα ανταποκριθεί άμεσα!

Σχέση – Γάμος. Έτσι όπως έβαλες το χεράκι σου για να δημιουργηθεί ο καβγάς, έτσι πρέπει τώρα να βάλεις και το άλλο σου το χεράκι το καλό, για να λυθεί η παρεξήγηση. Στην παρούσα φάση η ισορροπία θα επιτευχτεί με τη δική σου παρέμβαση γι αυτό μην αργείς άλλο, εισχώρησε αποφασιστικά μέσα στην κατάσταση και δώσε την απαιτουμένη λύση. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι- Ευχάριστες αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, εσύ που θέλεις να ανανεωθείς και να ερωτευτείς η εβδομάδα φέρνει δυναμικά γεγονότα, δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία. Θα νιώσεις ενθουσιασμό, θα τολμήσεις να κάνεις μια νέα αρχή, διαφοροποιούνται επιθυμίες και στόχοι. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, καταφθάνουν αισιόδοξα γεγονότα.

Σε σχέση - Αυτή την εβδομάδα, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά, ωστόσο προσοχή στην κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα κυλήσει ομαλά, αναλυτικές θα είναι οι μεταξύ σας εξηγήσεις. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις άτοπες φοβίες, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις τις αγχωτικές σκέψεις.

Επανασύνδεση. Ότι πρέπει θα είναι για σένα η τυχαία αντάμωση που θα έχεις με πρόσωπο από τα παλιά. Αυτό το άτομο που όταν το αντικρίσεις θα εντυπωσιαστείς με το προχωρημένο του στυλ, μάλλον θα έχεις πολλά χρόνια να το δεις. Προμηνύεται επανασύνδεση με πρόσωπο από το πολύ μακρινό παρελθόν σου.

Νέα γνωριμία. Θα σε εντυπωσιάσει το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα ανοίξετε συνομιλία, η συμπεριφορά σου θα είναι τόσο οικεία και προσιτή που τελικά θα τη λάβεις την πρόταση για περεταίρω επαφές. Με αυτό το άτομο η γνωριμία σας θα έχει μεγάλη πορεία με αίσιο τέλος.

Σχέση –Γάμος. Αρκετά μάλωσες με το ταίρι σου, φτάνουν οι τσακωμοί και τα νευράκια, τώρα ήρθε η ώρα της ισορροπίας. Θα λυθεί το ζήτημα που σας δημιουργούσε κόντρες και εκνευρισμούς, θα βγει στο φως μια αλήθεια που θα σας απόδειξε πως το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε τα πολλά πολλά και να επικεντρωθείτε στα αισθήματα σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι - Οι όψεις της εβδομάδας θα σου ανοίξουν προοπτική αισθηματικών εξελίξεων, προσέγγισε με αμεσότητα, θα σου βγει σε καλό. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύονται επαφές έντονων αισθημάτων. Σε περίπτωση που παλιές απογοητεύσεις σου δημιουργήσουν αναστολές καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και δισταγμούς, κινήσου με δυναμισμό.

Σε σχέση - Εσύ που έχεις ταίρι δίπλα σου και τα αισθήματα σου είναι πλέον σταθερά, οι βλέψεις για την εξέλιξη του δεσμού σου θα γίνουν σοβαρές. Το ταίρι σου θα κρατήσει θετική στάση σε συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης. Έρχονται αποφάσεις σοβαρές και ώριμες, τα κοινά σας σχέδια θα μπουν σε πορεία υλοποίησης, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση, προσπάθησε η στάση σου να είναι χαλαρή και όχι απαιτητική.

Επανασύνδεση. Μήπως κάπου μέσα στο βάθος της καρδιάς σου πιστεύεις πως η επανασύνδεση θα είναι ανώφελη; Ναι μεν η ανάγκη σου μπορεί να σε ωθεί στο να αναζητάς την επιστροφή του πρώην συντρόφου σου, όμως μήπως δεν θα πρέπει να αγνοήσεις το ένστικτο σου; Άκου τη φωνή που βγαίνει μέσα από τη διαίσθηση σου θα είναι ο σωστός οδηγός.

Νέα γνωριμία. Θα σου αποκαλυφθεί πρόσωπο που από καιρό σε θαυμάζει, σε εκτιμά, και διατηρεί για σένα ιδιαιτέρως θερμά αισθήματα. Το γνωρίζεις φυσιογνωμικά αυτό το άτομο και δεν σου είναι καθόλου αδιάφορο. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα, το ραντεβού που θα προκύψει μεταξύ σας κλείσει με τους καλυτέρους οιωνούς!

Σχέση- γάμος. Τώρα θα βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες ανάγκες και επιθυμίες. Ενστικτωδώς θα θελήσεις να περάσεις τη σχέση σου σε ένα πιο βάσιμο ίσως και πιο επίσημο στάδιο. Σε περίπτωση που μέσα στην εβδομάδα νιώσεις την επιθυμία να επισημοποιήσεις τον δεσμό σου, προχώρα σε ανάλογα βήματα δεν θα πάρεις αρνητική απάντηση. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι - Κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Ο ενθουσιασμός που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να κινηθείς με απελευθερωμένη διάθεση. Αν απογοητευτικές από το παρελθόν σου, η εβδομάδα θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την προσωπική σου ζωή, σε συμβουλεύω να ρισκάρεις να ξεκινήσεις μια ολοκαίνουργια αρχή.

Σε σχέση - Συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, άνοιξε ουσιαστικές συζητήσεις, προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και δυναμισμό. Ένα ευχάριστο και απρόοπτο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σου, βγαίνεις από τις απογοητευτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρεις να ανανεώσεις επιθυμίες και στόχους.

Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση σημασία θα έχει ο τρόπος που θα γίνει η κίνηση. Το κλειδί της επιτυχίας θα βρίσκεται στην πράξη με την οποία θα επιλέξεις να προσεγγίσεις το πρώην σου ταίρι. Για να σε βοηθήσω, σε συμβουλεύω να στηριχτείς στην αιτία του χωρισμού σας, αυτή θα είναι ο σωστός καθοδηγητής.

Νέα γνωριμία. Θα σου κλέψει την καρδιά η ομορφιά και το εντυπωσιακό στυλ που θα έχει. Θα σε καθηλώσει το βλέμμα αυτού του γοητευτικού προσώπου που οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε συνομιλία. Θα έχει άνετη και οικεία στάση, πρόσεχε να μην χάσεις τα λόγια σου. Επιστράτευσε την ελκυστικότητα σου, μίλα αυθόρμητα, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον του.

Σχέση – Γάμος. Αν εντοπίσεις ποιο είναι το πρόβλημα μέσα στη σχέση σου θα καταφέρεις να βρεις και τη λύση του. Ένα γεγονός που θα είναι αποκαλυπτικό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει με αποτέλεσμα να καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να μην οδηγηθεί η κατάσταση σε αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι- Αυτή η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα στις περιστάσεις. Οι όψεις της εβδομάδας θα δημιουργήσουν ανοίγματα για φλερτ. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, εσύ που θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου βγάλε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την απελευθερωμένη σου διάθεση.

Σε σχέση - Αυτή η εβδομάδα θα σε τονώσει, θα έχεις διαίσθηση, θα θελήσεις να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου. Θα υπάρξουν εσωτερικά ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις, ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η κλειστή πλευρά του χαρακτήρα σου. Συζήτησε με το ταίρι σου για τα θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλειες, περιόρισε την μυστικοπάθεια σου.

Επανασύνδεση. Ίσως να μην μπορέσεις να αποφασίσεις για το θέμα της επανασύνδεσης, θα έχεις ανάγκη για καινούργιες και διαφοροποιημένες καταστάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα θέλεις νέα αρχή με παλιό πρόσωπο. Είναι πολύ πιθανό να απορρίψεις την πρόταση επανένωσης που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου.

Νέα γνωριμία. Θα σε πιάσει η ανάγκη για περιπέτεια, για νέο ξεκίνημα, εσύ που δεν έχεις σχέση δεν θα αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, θα βρεθεί το άτομο που θα υποκύψει στην πολιορκία σου. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σε ερωτευτεί πρόσωπο που θα ερωτευτείς.

Σχέση- γάμος. Θα το αναστατώσεις το ταίρι σου, ενδέχεται να το φέρεις σε αδιέξοδο. Η στάση σου θα είναι ανήσυχη ίσως και αντιφατική, πρόσεχε να μην δημιουργήσεις καβγάδες που ουσιαστικά δεν θα έχουν λογική υπόσταση. Το νου σου στις παρορμητικές αντιδράσεις, προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις προσγειωμένη στάση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι - Αυθορμητισμός άνεση και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Θα αφήσεις τον εαυτό σου να εκδηλωθεί και να αναζητήσει το νέο και το διαφορετικό. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι θα αφήσεις περιθώριο νέας γνωριμίας. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει συνομιλία, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβεντούλα, θα αυτοσυστηθείτε και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.

Σε σχέση - Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ενισχύσει τις διαθέσεις σου, δεν θα υπάρξει όρεξη για εντάσεις. Η εβδομάδα αυτή, αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειες σου, θετικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις σχετικά με την παραπέρα εξέλιξη του δεσμού σου.

Επανασύνδεση. Αναζωογονητικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δεχτείς το ραντεβού που θα προτείνει το πρώην ταίρι σου, θα ακούσεις λόγια που θα σε ξαφνιάσουν, θα μάθεις πολλά και θα αισθανθείς άλλα τόσα. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμή επανένωση.

Νέα γνωριμία. Θα σου αλλάξει την ψυχολογία η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις , θα αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή σου και το μέλλον σου με αισιοδοξία και ελπίδα. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, θα νιώσεις πως μπορείς να συνεχίσεις κοιτάζοντας μπροστά, θα σταματήσεις να γυρίζεις τη σκέψη σου πίσω στα παλιά. Το συναρπαστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε κάνει να ξεχάσεις οριστικά τα περασμένα.

Σχέση- γάμος. Ένα συμβάν θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση μιας βασικής σου επιθυμίας. Ένα ξέσπασμα ή ένα ευχάριστο μαντάτο θα σου ανοίξουν τον δρόμο της επιτυχίας. Θα εκπλαγείς και θα αιφνιδιαστείς, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι- Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις, και να ανακτήσεις. Κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις πρόσωπο που το βρίσκεις πληκτικό, και εστιάζεις την προσοχή σου σε καινούργιες γνωριμίες. Η εβδομάδα θα σε ενισχύσει με οξυδέρκεια και σωστή κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρεις δε θα είναι επιπόλαιες.

Σε σχέση - Η εβδομάδα θα σου προκαλέσει ανησυχία, σε συμβουλεύω να αφήσεις στην άκρη τις ακραίες αναζητήσεις, επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει το ταίρι σου. Περιορίζεις τις εξάρσεις και τις αντιθέσεις, βγαίνεις από την νευρικότητα και την αντιδραστική συμπεριφορά. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, η στιγμή ενδείκνυται για συζητήσεις και για λύσιμο επίμαχων ζητημάτων.

Επανασύνδεση. Κάτι θα παρανοήσεις, πρόσεξε να μην αφήσεις ανεξέλεγκτα τα όρια της καχυποψίας σου. Περίεργες πληροφορίες θα λάβεις για το πρώην ταίρι σου, θα υπάρχει ο κίνδυνος να τις ερμηνεύσεις με λάθος τρόπο. Σου δίνω τη συμβουλή να πιστεύεις μόνο στα μάτια σου, να εμπιστεύεσαι μόνο τα αφτιά σου.

Νέα γνωριμία. Τα κομπλιμέντα που θα ακούσεις από ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο ναι μεν θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου, όμως θα αληθεύουν; Θα ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα ή θα είναι λόγια σκόπιμα; Το νου σου να μην σε τουμπάρουν τα λόγια τα παχιά και παγιδευτείς σε λάθος εξιδανικεύσεις.

Σχέση- γάμος. Μη στηριχτείς στα επιφανειακά γεγονότα θα καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα που θα είναι τελείως αβάσιμα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με ανεκτικότητα και όχι με κάθετη αυστηρότητα, η κρίση σου στην παρούσα φάση ίσως να αποδεχτεί άστοχη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι- Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να κυνηγήσεις οτιδήποτε θα είναι ικανό να σε συναρπάσει και τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, θα σου δώσουν την ανάλογη ευκαιρία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θερμή κουβέντα θα ανοίξεις μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ευνοϊκό. Θα καταφέρεις να αλλάξεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής, στο χέρι σου θα είναι να ξεκινήσεις καινούργια πορεία.

Σε σχέση - Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με αυθορμητισμό αισθησιασμό και διαίσθηση. Εσένα που σου αρέσουν οι περιπέτειες, διατηρείς σταθερή σχέση, πρέπει να έχεις το νου σου να μην δημιουργήσεις αντιζηλίες. Η εβδομάδα αυτή, θα σε βοηθήσει να λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου, η διπλωματία και η εξυπνάδα σου θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, θα βρεις τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις κίνηση από το πρόσωπο που προσμένεις. Θα γίνει επανασύνδεση, τα αισθήματα σας είναι πολύ δυνατά για να επιτρέψουν στις ανούσιες εγωιστικές παρεξηγήσεις να φέρουν οριστικό χωρισμό. Εσείς οι δυο θα βρεθείτε ενωμένοι σε δωμάτιο για δύο ξεκινώντας και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία. Τώρα οι μοναχικές σου στιγμές θα γίνουν παρελθόν, έρχεται ταίρι στη ζωή σου. Ίσως να γνωριστείτε τυχαία από μόνοι σας, ίσως να σας συστήσουν, πάντως το πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και απρόσμενα, θα περάσει στην καθημερινότητα σου, θα γίνει το πρόσωπο που θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε μαζί.

Σχέση- γάμος. Προμηνύεται δέσμευση! Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση θα πάρεις μεγάλη χαρά. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία, η αισιοδοξία σου θα φτάσει στα ύψη. Διαλύονται σκοτεινές σκέψεις και απαισιόδοξες εικασίες, μπαίνει ο δεσμός σου ζωή σε νέα τροχιά. Τώρα θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η ζωή σου. 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι- Είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ το παρελθόν. Θα αποκαλυφθούν κάποιες κρυμμένες καταστάσεις, ουσιαστικά θα βγει στην επιφάνεια ο μυστήριος ή ανεξήγητος λόγος που σας είχε οδηγήσει σε απομάκρυνση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξανασκεφτείς τα γεγονότα με άλλη πλέον οπτική. Η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις με αισιόδοξη διάθεση.

Σε σχέση - Με θερμές και αισθησιακές στιγμές θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Η εβδομάδα θα κάνει τη στάση σου αποκαλυπτική, εκδηλωτική και ανέμελη. Επιπλέον, θα σου δώσει την ώθηση να περάσεις σε ουσιαστικές προτάσεις, θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, θα οργανώσεις την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να βάλεις πρόγραμμα για άμεσες αλλαγές δεσμευτικής εξέλιξης.

Επανασύνδεση. Ένα ευχάριστο και εντελώς απρόοπτο γεγονός θα προκύψει, αν το αξιοποιήσεις καταλλήλως τότε θα βρεθείς αγκαλιά με το πρώην ταίρι σου. Τα συμβάντα θα δώσουν αφορμή συνάντησης, αν χειριστείς την κατάσταση με αισιοδοξία και με ειλικρίνεια τότε η επανένωση θα συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη.

Νέα γνωριμία. Γοητευτικό θα σου φανεί το παρουσιαστικό που θα έχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Από την αρχή που θα το προσέξεις θα ονειρευτείς σχέση μαζί του, και θα δεις πως τελικά τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να λάβεις αυτό που ενδόμυχα θα επιθυμήσεις. Ακολούθα τα σημάδια και τα συμβάντα και δε θα χάσεις.

Σχέση- Γάμος. Σε συμβουλεύω να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη, τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τρόπο, που στο τέλος όλα θα σου βγουν σε καλό. Ότι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση δεν αποκλείεται να ακούσεις ανάλογη πρόταση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email