Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 30/11 ως 6/12

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τολμηρές διαθέσεις και ανέμελες προσεγγίσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη ζωτικότητα σου, έντονη θα είναι η διάθεση σου να φλερτάρεις και να γνωριστείς με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου. Παίρνεις απόφαση να δώσεις έκταση στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα τρέξεις τις εξελίξεις, επιθυμία σου θα είναι το ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Ίσως να μην είναι σταθερή και σκεπτόμενη η στάση σου. Ενδεχομένως να συμπεριφερθείς στο ταίρι σου κάπως αλλοπρόσαλλα, θα κινηθείς απελευθερωμένα, δεν θα θελήσεις πλαίσια και όρους. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ηγετική ίσως και εξουσιαστική πλευρά της προσωπικότητας σου, προσοχή να μην πιέσεις το ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες υπεροχής.

Επανασύνδεση.  Η μοίρα σας θέλει μαζί, όσο και αν τσακώνεσαι ή  χωρίζεις με το πρόσωπο που αγαπάς, πάλι μαζί θα είστε. Στο τέλος του επταήμερου θα καταλήξετε να τα λέτε ενωμένοι και αγκαλιασμένοι. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, η ιστορία σας δεν θα έχει αρνητικό τέλος.

Νέα γνωριμία . Αν είσαι χωρίς σχέση και επιθυμείς να βρεις το ταίρι σου, οι συγκυρίες θα δουλέψουν προσωπικά για σένα. Συμπτώσεις καλοτυχιές και απρόοπτα θα συνωμοτήσουν με τέτοιο τρόπο, που θα καταφέρεις τελικά να βρεις τον άνθρωπο σου. Θα ερωτευτείς, θα αγαπήσεις, προμηνύεται αρχή στεριωμένου δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Μεγάλη χαρά θα βρει εσένα και το ταίρι σου, αν είστε πολλά χρόνια μαζί ετοιμάσου για δεσμευτικό γεγονός. Ο δεσμός σας  φτάνει στην ολοκλήρωση του, έρχονται επισημοποιήσεις. Φεύγουν εμπόδια, τερματίζουν οι κακοτυχιές,  καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός που είναι πολύ πιθανό να έχει ως κατάληξη τον γάμο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Εξωστρέφεια θα χαρακτηρίζει τη στάση σου, δε θα δώσεις αρνητικές απαντήσεις σε προτάσεις και καλέσματα. Προσιτή και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σου, στις κινήσεις σου θα βρεις ανταπόκριση, προσπάθησε να προσεγγίσεις σε περίπτωση που κάποιο πρόσωπο κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσεις επαφές με πρόσωπο που θα βρείτε μεταξύ σας κοινά ενδιαφέροντα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις και να βγεις από το άγχος. Ταχτοποιείς τις αρνητικές υποθέσεις μέσα στη σχέση σου, ισορροπείς συναισθηματικά και κατασταλάζεις. Με το ταίρι σου προσπάθησε να χαλαρώσετε να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε σαν ζευγάρι. Η εβδομάδα σου θα είναι ισορροπημένη και αισθησιακή αρκεί να εκδηλώσεις αυτό που νιώθεις χωρίς ανασφάλειες και ενδοιασμούς.

Επανασύνδεση. Ευχάριστη αντάμωση θα θερμάνει την καρδιά σου. Θα μιλήσεις με πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν,  η χαρά σου θα είναι μεγάλη, οι εξελίξεις θα σε ανανεώσουν. Από την αρχή της συνομιλίας σας τα λόγια σας θα είναι οικεία και αποκαλυπτικά, η αμοιβαία σας έλξη θα σας ενώσει, πολύ γρήγορα θα βρεθείτε σε έναρξη δεσμού.

Νέα γνωριμία. Για εσένα που προσμένεις πολύ καιρό τη νέα γνωριμία, ετοιμάσου καταφθάνει! Μέσα στην εβδομάδα, θα βρεθείς σε χώρο που θα προκύψει μοιραία συνάντηση. Θα γνωριστείς με πρόσωπο που οι πρώτες σας κουβέντες θα ανοίξουν πορεία συστηματικών επαφών, τηλεφωνήματα και περεταίρω συναντήσεις θα έχουν κατάληξη δεσμού.

Σχέση- γάμος. Χαρά θα πάρεις και εσύ και το ταίρι σου, θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε, καταφθάνουν δεσμευτικές υποσχέσεις. Ένα γεγονός θα σε κάνει να αισθανθείς πως κέρδισες επιτέλους την εύνοια της τύχης, πως ανταμείφτηκες για τους κόπους σου. Τώρα θα περάσεις σε καινούργιο στάδιο, αυτό που θα νιώσεις θα είναι αισιοδοξία και ευτυχία. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Θα κινήσεις τα νήματα για να υπάρξουν επαφές και συνομιλίες. Θα εκδηλωθείς και θα φλερτάρεις. Σοβαρές θα είναι οι βλέψεις σου για το πρόσωπο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει. Σου ανοίγεται καινούργια προοπτική!

Σε σχέση. Προσοχή στις παραποιήσεις, στις ζήλειες και στις λανθασμένες εντυπώσεις. Η στάση σου απέναντι στο ταίρι σου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη, απέφυγε τις αόριστες ή μπερδεμένες απαντήσεις. Θα χρειαστεί να δοθούν αναλυτικές εξηγήσεις, το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει θα φέρει ισορροπία και ηρεμία, λύνονται οι παρεξηγήσεις.

Επανασύνδεση. Χαρούμενη θα είναι η εβδομάδα σου, σπάει η σιωπή, θα λάβεις τηλεφώνημα. Το πρώην ταίρι σου με ανανεωμένες διαθέσεις θα σου προτείνει επανασύνδεση, με σιγουριά σου λέω πως η αισιοδοξία που θα νιώσεις δε θα εξελιχτεί σε απογοήτευση. Στο μελλοντικό ραντεβού που θα γίνει θα ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων που θα τηρηθούν.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία -μέσω των social media- που θα έχει ευτυχισμένη κατάληξη. Να το ερωτευτείς άφοβα το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αγάπησε το ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις, τα αισθήματα σας θα είναι αμοιβαία και βάσιμα. Δώσε το περιθώριο για περεταίρω επαφές και συναντήσεις, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση- γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, θα ακουστούν δεσμευτικές προτάσεις. Αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, θα πειστείς πως αυτό το άτομο θέλει να σε κρατήσει σταθερά στη ζωή του. Αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας θα ανοίξει δίοδο επισημοποίησης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Κάπως αναποφάσιστη θα είναι η στάση σου. Από τη μια θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να τολμήσεις να προχωρήσεις σε ουσιαστικές αλλαγές. Προσπάθησε να βγεις από τη διστακτικότητα και την ανασφάλεια, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα δοθεί δυνατότητα περεταίρω επαφών. Θα υπάρξουν διλλήματα, καλό θα είναι να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Σε σχέση. Ρομαντική θα είναι η διάθεση σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες, οι ανασφάλειες που θα νιώσεις ενδεχομένως να είναι άτοπες. Απέφυγε τα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, μην σκέπτεσαι αρνητικά για καταστάσεις που ουσιαστικά δεν υφίστανται. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς τη λογική και αντικειμενική όψη των καταστάσεων, θα καταφέρεις να βρεις τον σωστό χειρισμό.

Επανασύνδεση. Πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που διατηρείς ακόμα αισθήματα τότε καλό θα είναι να ανταποκριθείς στο θερμό ενδιαφέρον που θα σου δείξει. Τυχαία συνάντηση θα σε αιφνιδιάσει, τα λόγια που θα ακούσεις θα σε εκπλήξουν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακή θα είναι η ομορφιά του ατόμου που για έναν συγκεκριμένο λόγο θα ανοιχτεί κουβέντα μεταξύ σας. Ίσως να πιστέψεις πως δεν θα μπορούσες ποτέ να κατακτήσεις ένα τέτοιο πρόσωπο, ωστόσο τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν. Εσείς οι δυο πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε ραντεβού που θα φέρει άνοιγμα σχέσης.

Σχέση- γάμος. Θα στρωθεί πρόσφορο έδαφος για επισημοποίηση, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα συμβεί γεγονός που θα καταρρίψει εμπόδια και ταυτοχρόνως θα δοθεί άνοιγμα δέσμευσης. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα εμφανιστεί η λύση, αν υπάρχουν αμφιβολίες ή αμφισβητήσεις τώρα θα πειστείς και θα εμπιστευτείς. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείς από τις διαθέσεις σας και αγνοήσεις το ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Θα επιμεληθείς ιδιαιτέρως την εμφάνιση σου, βασικός σου στόχος θα είναι να κερδίσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Επιθυμία σου θα είναι να γοητεύσεις, αν αναζητάς μια καινούργια αρχή θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου.

 Σε σχέση. Προσοχή να μην παγιδευτείς σε αυταπάτες, προσπάθησε να αποφύγεις τις εικασίες, βασίσου μόνο στα αποδεδειγμένα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τα συναισθήματα σου. Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις που θα λύσουν το πρόβλημα, με το ταίρι σου θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να βγείτε από τις αμφιβολίες.

Επανασύνδεση. Η δυναμικότητα και η ευθύτητα σου θα φέρουν άμεσο ξεκαθάρισμα, όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση. Η ειλικρίνεια σου θα είναι αφοπλιστική, θα επιτύχεις την επανασύνδεση που θέλεις, αυτή τη φορά ο έλεγχος και η κατάληξη θα βρίσκονται στα δικά σου χέρια.

Νέα γνωριμία. Ένα ελκυστικό πρόσωπο -μέσω των social media- θα γοητευτεί από το στυλ και την προσωπικότητα σου. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου, συγκεκριμένος λόγος θα σας οδηγήσει σε συνομιλία. Το αν θα υπάρξει προσωπικό ραντεβού ή όχι θα έγκειται καθαρά και μόνο στις δικές σου αποφάσεις.

Σχέση- Γάμος. Με το μεθοδικό σου πείσμα και την οργανωμένη σου επιμονή θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Θα στο πει το ναι που επιθυμείς, θα βρεις τρόπο να καθοδηγήσεις την κατάσταση και θα γίνει τελικά αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείς να επιτύχεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις σοβαρές έγνοιες να αφήσεις πίσω σου τις ψυχοφθόρες καταστάσεις και να σκεφτείς με αισιοδοξία. Οι συνομιλίες που θα σου γίνουν, θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείς ψυχολογικά, να χαλαρώσεις και να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Ανανεώσου, βγες από την αναμονή, δώσε το άνοιγμα να σε φλερτάρουν. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα.

Σε σχέση. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις λανθασμένες ερμηνεύσεις. Ενδεχομένως οι καταστάσεις γύρω από το ταίρι σου να μην είναι έτσι όπως θα νομίζεις πως είναι. Καλό θα είναι να μην ενισχύσεις τις ανασφάλειες σου, εσωτερικές φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια, απέφυγε τα αρνητικά σενάρια. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά και να βγεις από τυχόν αυταπάτες.

Επανασύνδεση. Αυτή τη φορά θα μάθεις την απόλυτη αλήθεια συνεπώς παύεις πλέον να είσαι θύμα ανασφάλειας και ανυπόστατων αμφιβολιών. Το πρώην ταίρι σου θα σε πλησιάσει, θα σου εξηγήσει, διαφωτιστική θα είναι η εξομολόγηση που θα λάβεις. Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχεις καταλάβει τι συμβαίνει και πως πρέπει να πράξεις.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου αυτοσυστηθεί, από την αρχή θα καταλάβεις πως οι βλέψεις του δεν θα είναι τυπικές ή φιλικές. Η διαίσθηση σου θα βγει δυνατή και σωστή, αυτό το άτομο θα σε πλησιάσει με στόχο να προχωρήσουν οι επαφές σας προσωπικό επίπεδο. Προμηνύεται γνωριμία σταθερής σχέσης.

Σχέση- γάμος. Έρχονται ευχάριστες πληροφορίες, τα νέα που θα λάβεις θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. Κάτι που επιθυμείς εσύ και το ταίρι σου θα γίνει πράξη, ανοίγεται δίοδος επιτυχίας. Καταφθάνουν ανοίγματα και ευνοϊκά συμβάντα που θα σε βοηθήσουν να κατευθύνεις τη σχέση σου προς τη δέσμευση. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Επαφές και επικοινωνιακά ανοίγματα θα σου φέρει η εβδομάδα, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα και ζωτική διάθεση. Στις συνομιλίες που θα έχεις θα δημιουργηθούν ανοίγματα για προσεγγίσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς συναισθηματικά.

 Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία, ωστόσο μην εστιάσεις μόνο στη διαίσθηση και παραμελήσεις την αντικειμενική λογική σκέψη. Θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τη ρεαλιστική όψη, θα συνειδητοποιήσεις και θα αναθεωρήσεις σχετικά με κάποιες επιφανειακές σου σκέψεις ή εξηγήσεις. Συζήτησε με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν, φανέρωσε τις επιθυμίες σου.

Επανασύνδεση. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα έχει η στάση σου, θα το αιφνιδιάσεις και θα το κατατροπώσεις το πρώην ταίρι σου, δεν θα του αφήσεις κανένα περιθώριο να παίξει με τα αισθήματα σου. Το ξεκαθάρισμα που θα απαιτήσεις θα κλείσει με κατάληξη θετική και σοβαρή, την επανασύνδεση που επιδιώκεις θα την κερδίσεις.

Νέα γνωριμία. Έντονη θα είναι η διάθεση σου να κάνεις νέα γνωριμία, με σιγουριά σου λέω πως μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί το περιστατικό που θα σε βοηθήσει να εισχωρήσεις καινούργιο πρόσωπο στην προσωπική σου ζωή. Θα σε εξιτάρει άτομο γοητευτικής και εκκεντρικής εμφάνισης, αν δεν κάνεις το λάθος να καμουφλάρεις το ενδιαφέρον σου τότε πολύ γρήγορα θα σημειωθεί αρχή σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Οργανωμένα και μεθοδικά θα κινηθείς γι αυτό θα καταφέρεις να οδηγήσεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στη σωστή κατεύθυνση. Οι πρωτοβουλίες σου θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα, θα τερματίσεις μια διαφωνία ή ένα αρνητικό ζήτημα που σας δημιουργούσε δυσκολίες και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Συμπτώσεις και συγκυρίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, ωστόσο προσοχή στα γρήγορα συμπεράσματα και στις επιφανειακές εξιδανικεύσεις. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από την αδράνεια όμως θα πρέπει να αποφευχθούν οι παρορμητικές ενέργειες και η γρήγορη ταχύτητα. Σκέψου καλά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, μη βιαστείς να τρέξεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Ίσως να χάσεις συναισθηματικά τον δρόμο σου, ο εσωτερικός σου κόσμος ενδεχομένως να είναι μπερδεμένος, θα είναι λάθος αν παγιδευτείς σε ανασφάλειες προερχόμενες από παρελθοντικές καταστάσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος, θα μπορέσεις να σκεφτείς λογικά, θα καταφέρεις να βάλεις τέλος σε αμφιβολίες και σκαμπανεβάσματα.

Επανασύνδεση. Αποκαλυπτικά θα είναι τα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα, με αυτά που θα ακούσεις θα αλλάξεις τακτική, ενδεχομένως να αλλάξεις και αισθήματα. Ίσως να μην θέλεις πια να κυνηγήσεις το πρώην ταίρι σου. Με αυτά που θα συνειδητοποιήσεις θα αλλάξεις στάση και επιθυμίες.

Νέα γνωριμία. Θερμό ενδιαφέρον θα σου φανερώσει πρόσωπο που το νόμιζες φιλικό. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα σε πλησιάσει -μέσω των Social media- με στάση εκδηλωτική, με ξεκάθαρο τρόπο θα σου δείξει πως επιθυμεί μαζί σου σταθερή σχέση. Η εξέλιξη θα είναι ανάλογη με τις αποφάσεις σου, ουσιαστικά τα γεγονότα θα πορευτούν βάσει των δικών σου διαθέσεων.

Σχέση- Γάμος. Αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, τώρα θα σου λυθούν απορίες, φως θα μπει σε μια σκοτεινή σας υπόθεση. Στα μέσα της εβδομάδας θα είσαι πλέον σε θέση να καταλάβεις τι νιώθει για σένα το πρόσωπο που αγαπάς, θα ξεδιπλωθούν κρυμμένες καταστάσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, ζωηρότητα θα φέρει στις διαθέσεις σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα θελήσεις να είναι χαλαρωτικές και ανέμελες. Αναλαμβάνεις δράση, περνάς σε προσεγγίσεις, θα αναζητήσεις περιπέτεια και σασπένς, με αυθορμητισμό θα φλερτάρεις. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις συστηματικές επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο στην πορεία να αλλάξεις βλέψεις και διαθέσεις. Απέφυγε τις υποσχέσεις και την αλλοπρόσαλλη στάση.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να βγεις από την πίεση και να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου. Ανήσυχη θα είναι η στάση σου θα αναζητήσεις ελευθερία, καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπείς θα είσαι στην υπερβολή ή στην διαστρέβλωση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα υποσχέσεις και οριστικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση. Φίλε μου Τοξότη εσύ που προσφάτως χώρισες, θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια παύση, ένα είδος συναισθηματικής ξεκούρασης. Στην αρχή της εβδομάδας θα ξεκαθαριστούν δυο τρία πραγματάκια ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, και από εκεί πέρα θα θελήσεις να απομονωθείς για να σκεφτείς και να ηρεμήσεις.

Νέα γνωριμία. Δε θα την επιδιώξεις την νέα γνωριμία, μέσα στην εβδομάδα ίσως να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές και τις διαφόρων ειδών παρέες.  Σε χώρο που κίνησε πολύ συχνά, άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα κάνει την προσπάθεια να σε πλησιάσει. Θα καταλάβεις πως έχει θερμές βλέψεις για εσένα, σε συμβουλεύω να μην ανακόψεις την πορεία των εξελίξεων.

Σχέση- γάμος. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις, διαλλακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Στην παρούσα φάση αυτό που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ηρεμήσεις και να συνυπάρξεις με το ταίρι όσο γίνεται πιο ήρεμα και αρμονικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Κοινωνική και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, εσύ που θα βρεθείς ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα -μέσω διαδικτύου- θα δώσεις το άνοιγμα για προσωπική γνωριμία. Σύμμαχο σου θα έχεις την ελκυστικότητα σου, αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις θα τα καταφέρεις. Προσέγγισε με αυτοπεποίθηση και άνεση, το αποτέλεσμα θα τονώσει την αισιοδοξία σου, δεν πρόκειται να απογοητευτείς.

Σε σχέση. Συνειδητά θα αποφύγεις τους προβληματισμούς και το φορτισμένο κλίμα. Οι σκέψεις σου θα είναι ανέμελες θα αποκτήσεις μια πιο χαλαρή στάση και διάθεση. Συγκαταβατική θα είναι η προδιάθεση σου, θα εστιάσεις στην σταθερότητα του δεσμού σου, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα ακουστούν εξομολογητικά λόγια που θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη.

Επανασύνδεση. Φίλε μου Αιγόκερε, βάλε σε λειτουργία τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου και θα δεις πως το πρώην ταίρι σου θα ξεχάσει τα αρνητικά και θα εστιάσει στα ωραία, στα ελκυστικά, και στα όμορφα. Μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να την τουμπάρεις την κατάσταση, το πρόσωπο που αγαπάς σε αγαπάει, δείξε το ενδιαφέρον σου, η ανταπόκριση θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.

Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο -μέσω των social media- θα σε ερωτευτεί, θα υποκύψει στη γοητεία σου, θα τη δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα. Το παρουσιαστικό του θα είναι ιδιαιτέρως όμορφο στοιχείο που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου, η στάση του θα είναι άμεση και αποκαλυπτική.

Σχέση- Γάμος. Αυτή την εβδομάδα και εσύ και το ταίρι σου θα αφήσετε στην άκρη προβληματισμούς και καβγαδάκια, θα επικεντρωθείτε καθαρά και μόνο στην έλξη σας. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει συμφιλίωση, το εξαήμερο θα κλείσει με δεσμευτικές υποσχέσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ανανέωση, θα δώσεις το άνοιγμα για προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή να μην ενδώσεις σε άτομο για το οποίο λίγο αργότερα θα αλλάξεις γνώμη και συναισθήματα. Τα γεγονότα θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, οι πράξεις σου θα είναι απελευθερωμένες, όμως προσπάθησε να κινηθείς σκεπτόμενα. Απέφυγε τις βιαστικές κινήσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς σε πρόχειρες εξιδανικεύσεις.

Σε σχέση. Ίσως να γίνει άστατη η διάθεση σου, επιφανειακές θα είναι οι βλέψεις σου, προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση και στα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Σε περίπτωση που νιώθεις πως πιέζεσαι και θέλεις ελευθερία κινήσεων ξεκινά τις απαιτούμενες ενέργειες για να αλλάξουν οι συνθήκες της σχέσης σου, ωστόσο απέφυγε τις υπερβολές και τα αντιδραστικά πείσματα.

Επανασύνδεση. Τα λόγια που θα ακούσεις από το πρώην ταίρι σου ουσιαστικά θα τερματίσουν τον χωρισμός σας, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα γίνει συνάντηση και θα ξεκαθαριστεί η αιτία που σας χώρισε. Τελειώνουν οι δοκιμασίες, μπαίνει τέλος στις αμφιβολίες, βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια τα θερμά σας αισθήματα. Έρχεται επανασύνδεση που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε δέσμευση.

Νέα γνωριμία. Δυνατή θα είναι η διαίσθηση σου, θα είσαι σε θέση να αντιληφτείς τις προθέσεις που θα έχει το πρόσωπο που έντονα θα σε κοιτάζει. Το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις -μέσω των social media-, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς, θα νιώσεις πως μπορεί να γίνει σταθερό ταίρι για σένα και δε θα πέσεις έξω. Ξεκινάς καινούργια σχέση μακράς πορείας.

Σχέση- γάμος. Μέσα στην εβδομάδα θα μάθεις από το ίδιο σου το ταίρι πράγματα που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αμφιβολίες και εσωτερικές φοβίες. Κάτι για το οποίο αμφέβαλες τώρα θα σιγουρευτείς και θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Αν επιθυμείς δέσμευση, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να στρωθεί σιγά σιγά δρόμος επισημοποίησης. 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ενδεχομένως να κάνει κάπως άστατη ή απρόβλεπτη τη στάση σου, ανανεωτικές θα είναι οι σκέψεις σου, αν σε απογοήτευσε το πρώην ταίρι σου είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία που θα έρθει μέσω διαδικτύου. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα θελήσεις να προβάλεις τη γοητεία σου. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα έχεις τη δυνατότητα να γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο, πάρε τις εξελίξεις στα χέρια σου.

Σε σχέση. Προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, απέφυγε τις ανασφάλειες και τις αγχωτικές σκέψεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο σε ισορροπία, βάλε σε τάξη επιθυμίες και ανάγκες. Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει από τις παρορμητικές ενέργειες, θα καταφέρεις να βγεις από τον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα συνάντηση θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, η συζήτηση θα γυροφέρνει το ζήτημα της επανασύνδεσης, όμως από την πλευρά σου δεν είναι σίγουρο αν θα θέλεις επανένωση. Θα έχεις ανάγκη για καινούργιες και διαφοροποιημένες καταστάσεις,  ωστόσο ενδέχεται να νιώσεις πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκίνημα δεύτερης ευκαιρίας.

Νέα γνωριμία. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου, ίσως τα πράγματα μέσα σου να μην είναι ξεκάθαρα ωστόσο δε θα αδιαφορήσεις μπροστά στην καινούργια πρόκληση που θα εμφανιστεί.  Ελκυστικό πρόσωπο -μέσω των social media- θα σου δώσει άνοιγμα για νέες περιπέτειες, στο χέρι σου θα είναι η νέα αρχή.

Σχέση- γάμος. Έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις, εντάσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, όμως δε χρειάζεται να αγχωθείς, η μεταξύ σας ένταση θα είναι μικρή και περαστική. Το νου σου στις παρορμητικές αντιδράσεις, προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις προσγειωμένη στάση, δεν είναι ανάγκη να ρίξεις λάδι στη φωτιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email