Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 21 ως 27/12

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει αυτή η εβδομάδα. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις χωρίς επιφυλάξεις. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τον δυναμισμό σου, ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περεταίρω επαφών.

Σε σχέση. Η εβδομάδα, ομαλότητα θα φέρει μέσα στη σχέση σου, κόποι και προσπάθειες θα καρποφορήσουν. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τώρα το ταίρι σου θα είναι σε θέση να σκεφτεί σοβαρά για το μέλλον σας, ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ σας, αν αυτή τη στιγμή είστε τσακωμένοι, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, θα ακουστούν συγγνώμες.

Επανασύνδεση: Αν εδώ και καιρό περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία για να εισβάλεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς, τώρα θα σου ανοιχτεί η σωστή δίοδος. Καταφθάνει πληροφορία και γεγονός που θα σου ανοίξουν την πόρτα της επανασύνδεσης. Αν μιλήσεις ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές, πολύ γρήγορα θα πέσει στην αγκαλιά σου.

Νέα γνωριμία: Θα σου εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε βγάλει από την απογοήτευση και την αποτυχία. Θα έχει όμορφο παρουσιαστικό, ελκυστική συμπεριφορά, αυτό το άτομο θα σε κάνει να ξεπεράσεις παλιές αγάπες και να ποντάρεις στο διαφορετικό και στο καινούργιο. Στο χέρι σου θα είναι να γίνει σχέση μεταξύ σας, δε θα σου κρύψει το ενδιαφέρον του, εκδηλώσου άφοβα.

Σχέση – Γάμος: Σε εντελώς απρόοπτη στιγμή ευχάριστο γεγονός θα ανανεώσει την σκέψη και την καρδιά σου. Θα εμφανιστεί αυτό που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό, ίσως να είναι λύση, ίσως να είναι τερματισμός, πάντως από τα μέσα της εβδομάδας θα ανοιχτεί δρόμος επιτυχίας. Λύνονται τα χέρια σου, περνάς σε επιτυχημένη δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ευδιαθεσία και ελκυστικότητα θα σου φέρει εβδομάδα, η ανάγκη σου να διεκδικήσεις και να κερδίσεις θα σε οδηγήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Θετικά ανοίγματα είναι πολύ πιθανόν να ανοίξουν έναν καινούργιο κύκλο αγάπης στη ζωή σου. Εσύ που θέλεις να στρώσεις την προσωπική σου ζωή σου και να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου τα συμβάντα θα σου δώσουν το κατάλληλο έναυσμα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου, αυτή τη φορά δεν θα γίνεις θύμα εντάσεων και εγωισμών. Η εβδομάδα, θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Προτάσεις ανανέωσης θα γίνουν από την πλευρά σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

 Επανασύνδεση: Θα την κερδίσεις την επανασύνδεση, θα αξιοποιήσεις με πολύ σωστό τρόπο την αφορμή που θα σου δοθεί. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις ξαφνική συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, θα εξηγήσεις, θα ξεκαθαρίσεις και θα φέρεις την ισορροπία που επιθυμείς. Με δικές σου κινήσεις θα αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, αυτή τη φορά θα φτάσεις στο στόχο σου.

Νέα γνωριμία: Μεθοδική θα είναι η τακτική που θα πολιορκήσεις το καινούργιο άτομο, που θα σε ενθουσιάσει. Θα προβάλεις την προσωπικότητά σου με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό, θα προσεγγίσεις ευγενικά και διακριτικά, συνεπώς το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις κατακτήσει ήδη την καρδιά του ατόμου που θα σε εξιτάρει.

Σχέση – Γάμος: Θα καταφέρεις να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της σχέσης σου, όμως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο και την τακτική που θα εφαρμόσεις. Σε περίπτωση που κινηθείς εγωκεντρικά, θα υπάρξει κίνδυνος αργότερα να υποστείς τις ανάλογες συνέπειες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κινηθείς διπλωματικά και όχι με ύφος απόλυτο ή επιβλητικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Δε θα θελήσεις να θέσεις περιορισμούς σε αυτά που θα νιώσεις, αφήνεις στην άκρη τη διστακτικότητα. Θα βρεις τη δύναμη να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις την αλλαγή και την περιπέτεια, επιθυμία σου θα είναι να ζήσεις ένα ευχάριστο παρόν. Κομψή και προσεγμένη θα είναι τόσο η εμφάνιση σου όσο και η στάση σου, στις προτάσεις σου δε θα λάβεις απόρριψη.

Σε σχέση. Συναισθηματικό βάθος, πάθος, και έντονος αισθησιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Θα σοβαρέψει τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου, η συγκαταβατικότητα σου θα βοηθήσει στο να υπάρξει ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Σε περίπτωση που να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων, η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε και να υποσχεθείτε.

Επανασύνδεση: Θα βρεις τη δύναμη να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις το θέμα της επανασύνδεσης. Ένα τυχαίο γεγονός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως θα είναι λάθος αν επανασυνδεθείς από ανασφάλεια και όχι επειδή η πρώην σχέση σου αξίζει όντως τη δεύτερη ευκαιρία. Μέσα στην εβδομάδα θα αλλάξεις γνώμη, θα σκεφτείς και θα αποφάσεις σωστά.

Νέα γνωριμία: Θα καταφέρεις να εναντιωθείς στη φοβία σου για το αβέβαιο και το άγνωστο, θα βρεις τη τόλμη να κάνεις μια νέα ερωτική αρχή και θα σου βγει σε καλό. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις από το πουθενά, θα βρει ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σου, δείξε το ενδιαφέρον σου χωρίς ενδοιασμούς, οι επαφές που θα ξεκινήσετε, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.

Σχέση – Γάμος: Με αποφασιστικότητα θα εκφράσεις παράπονα και επιθυμίες, με δυναμικό τρόπο θα διεκδικήσεις και δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα θα το υψώσεις το ανάστημά σου, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις ζητήματα, που τον τελευταίο καιρό σου δημιουργούν ανασφάλειες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η επιθυμία σου θα είναι να δώσεις άμεση εξέλιξη στις στάσιμες καταστάσεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου, θα είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις αυτό που έμεινε στη μέση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε στενές και συστηματικές επαφές με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Θα ετοιμάζεσαι για προσωπικό ραντεβού μελλοντικών προδιαγραφών.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τα θετικά της σχέσης σου, αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, εστίασε στα ξεκαθαρίσματα και στη συνεννόηση. Οι συζητήσεις σου θα έχουν ομαλή εξέλιξη, θα απουσιάσει η αδιαλλαξία, οι αντιδράσεις δε θα είναι πεισματικές.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Καρκίνε, μήπως έχασες την ελπίδα σου για επανασύνδεση; Θα την ξαναβρείς, και μάλιστα από τυχαίο εντελώς αναπάντεχο γεγονός. Το πρώην ταίρι σου, κατόπιν ενός απρόσμενου συμβάντος που θα ζήσει, θα νιώσει έντονα την ανάγκη να σου μιλήσει και να σε δει από κοντά. Θα λάβεις πρόταση επανασύνδεσης, συνοδευόμενη με μια δυνατή υπόσχεση μελλοντικής έκτασης.

Νέα γνωριμία: Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία θα σου δημιουργήσει ο τρόπος που θα σε φλερτάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ενδεχομένως να μην σου είναι τελείως άγνωστο, ίσως τις προηγούμενες μέρες κάπου να είχατε συναντηθεί, όμως τώρα θα περάσει σε ερωτικές εκδηλώσεις, τώρα θα σε κάνει να νιώσεις έλξη και ερωτισμό.

Σχέση – Γάμος: Το αστέρι πολλές φορές συμβολίζει την αλήθεια, την αποκάλυψη. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σου φανερωθεί η πραγματική όψης μιας καμουφλαρισμένης κατάστασης, δίνοντάς σου μεγάλη χαρά και συναισθηματική αγαλλίαση. Ένα βάρος θα φύγει από πάνω σου, θα χαρείς και θα ανανεωθείς. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό και εμπιστεύσιμο. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεων σου. Μέσα στην εβδομάδα σε οικείο και φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και τακτοποιημένο μέλλον. Το ταίρι σου θα εκτιμήσει τα αισθήματα σου, θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για επίσημες υποσχέσεις.

Επανασύνδεση: Πρώην ταίρι σου θα στρέψει την καρδιά του προς εσένα. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει η αιτία για να συγχωρέσει λάθη, εσύ θα γίνεις η βασική σκέψη και επιθυμία του. Κάτι θα καταλάβει, κάτι θα συνειδητοποιήσει, πάντως το θέμα είναι πως θα σου τηλεφωνήσει με στόχο την επανένωση.

Νέα γνωριμία: Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει, θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να εισχωρήσει στην ερωτική σου ζωή. Στόχο θα έχει να σε κατακτήσει, να κερδίσει την σκέψη και την καρδιά σου. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα βάλει όλα του τα δυνατά για να μπορέσει να καθιερωθεί δίπλα σου, θα σου ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Θα τον βρεις το τρόπο και τη σωστή τακτική, θα καταφέρεις να καλμάρεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα νερά σου. Από την μια η ερωτική σου αύρα, από την άλλη η καπατσοσύνη σου, με μαγικό τρόπο θα τα γυρίσεις όλα υπέρ σου. Περνάς σε στάδιο ηρεμίας, ερωτισμού και σταθερότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μήπως θέλεις να ερωτευτείς φίλε μου Παρθένε; Η εβδομάδα θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, και θα φέρει δίπλα σου το κατάλληλο πρόσωπο. Επιπλέον, θα σε κάνει να τολμήσεις και να τα παίξεις όλα για όλα. Ξεκινάς νέα σχέση με τις καλύτερες προδιαγραφές. Αν κινηθείς μέσα στα όρια του πραγματικού και όχι του φανταστικού, αν δεν αφήσεις τον ρομαντισμό σου να σε οδηγήσει σε υπερβολικές εξιδανικεύσεις, τότε όλα θα πάνε μια χαρά!

Σε σχέση. Στην έλξη θα επικεντρωθείς, το μόνο που θα επιθυμείς θα είναι ρομαντικές στιγμές χημείας και αγάπης. Ήρεμη θα είναι η στάση σου, τρυφερή η συμπεριφορά σου, θα απολαύσεις με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο την ασφάλεια του σταθερού δεσμού. Σε περίπτωση που το ταίρι σου θελήσει ένταση εσύ δε θα παρασυρθείς, ότι και να κάνει, ότι και να πει, θα βρεις τον διπλωματικό τρόπο να στρώσεις την κατάσταση.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Παρθένε, πάρε το τιμόνι στα χέρια σου, γιατί αν το αφήσεις στο πρώην ταίρι σου θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Σε αγαπάει, σε σκέπτεται, αλλά έχει καθίσει με σταυρωμένα χέρια και περιμένει εσένα. Δύο είναι οι επιλογές σου, ή να τρενάρεις το χωρισμό ή να αρπάξεις την υπόθεση από τα μαλλιά, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Νέα γνωριμία: Είσαι χαρακτήρας που το αξιοποιείς το μοιραίο και το απρόβλεπτο. Πολύ καλά θα κάνεις και δε θα χάσεις την ευκαιρία να πιάσεις κουβέντα με το ελκυστικό πρόσωπο που θα κεντρίσει την προσοχή σου. Ξεκίνα εσύ να μιλάς περί ανεμών και υδάτων και η αμοιβαία έλξη πολύ γρήγορα θα σας οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση.

Σχέση – Γάμος: Πάρε πρωτοβουλίες, το αποτέλεσμα που θέλεις μέσα στη σχέση σου θα το φέρουν οι δικές σου κινήσεις. Το ταίρι σου θα τα αφήσει όλα επάνω σου, θα περιμένει εσύ να αποφασίσεις, εσύ να αναλάβεις την ευθύνη ή το ρίσκο. Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποιος να βγάλει το φίδι από την τρύπα, αυτός θα είσαι εσύ.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Κοινωνική θα είναι η στάση σου, θα περικυκλωθείς από καινούργια πρόσωπα. Η στάση σου θα είναι θερμή και αυθόρμητη, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να απλώσεις τα πλοκάμια σου. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία, θα το γνωρίσεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, η κατάληξη θα βρίσκεται στο δικό σου χέρι.

Σε σχέση. Θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει η εβδομάδα αυτή, θα αναζητήσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα την έχεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η διαλλακτική σου στάση θα οδηγήσει σε θερμά και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δέσμευσης ή συγκατοίκησης, ένα συγκεκριμένο και ευχάριστο γεγονός θα ενδυναμώσει τα αισθήματα σας.

Επανασύνδεση: Αγαπητέ μου Ζυγέ, σε παροτρύνω να σκεφτείς πολύ καλά το θέμα της επανένωσης. Αν πράξεις παρορμητικά, ενδεχομένως η επανασύνδεση να σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν δε αγαπάς πραγματικά ή αν δε σε ενδιαφέρει η σοβαρή δεσμευτική εξέλιξη, τότε πρόσεξε να μην εγκλωβιστείς σε μια σχέση που ουσιαστικά δε σε ικανοποιεί.

Νέα γνωριμία: Θα σε χτυπήσει ο έρωτας στο… δόξα πατρί. Θα ξεχάσεις το παρελθόν, θα αδιαφορήσεις για το μέλλον και το μοναδικό πράγμα που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ζήσεις στιγμές έντονου ερωτικού πάθους, μακριά από σκέψεις και προβληματισμούς. Η νέα γνωριμία που θα προκύψει εντελώς ξαφνικά, θα σε βοηθήσει να ζήσεις το απελευθερωμένο και το διαφορετικό.

Σχέση – Γάμος: Περίεργη θα είναι η στάση σου, συνεπώς περίεργη και η εβδομάδα σου. Μπερδεμένες, αντιφατικές ανάγκες, αλλοπρόσαλλες σκέψεις και σπασμωδικές κινήσεις θα κλονίσουν την ισορροπία της σχέσης σου. Κάνε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις και κατά πόσο έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις αυτά που αναζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα ανανεωθείς φιλέ μου Σκορπιέ, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου φέρουν άνοιγμα για καινούργιες διεκδικήσεις. Θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις, και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούργια σου γνωριμία θα φέρει κατάληξη σταθερού δεσμού. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με νέα προοπτική.

Σε σχέση. Θα τις ξεχάσεις τις κακές στιγμές, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος αισθησιασμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, στόχο θα έχετε να βγείτε εκτός ρουτίνας. Συνειδητά θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα κατάφερες να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις.

Επανασύνδεση: Ξαφνικό, απρόσμενο τηλεφώνημα θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, θα συμβεί σε χρονική στιγμή που δε θα το περιμένεις. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αιφνιδιάσουν, η μεταστροφή που θα διαπιστώσεις θα σε εκπλήξει σε βαθμό που δε θα το πιστεύεις. Δείξε εμπιστοσύνη στις κουβέντες και στις υποσχέσεις που θα ειπωθούν, όλα θα πάνε μια χαρά!

Νέα γνωριμία: Αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα σου φέρει η νέα γνωριμία που θα κάνεις. Θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα νιώσεις πως έχετε πολλά κοινά στοιχεία, θα εντυπωσιαστείς από τα αισθήματα που θα σου δημιουργήσει. Μεταξύ σας θα υπάρξει οικειότητα, θα αισθανθείς πως αυτό το πρόσωπο μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή και δε θα πέσεις έξω.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο μαντάτο θα ανανεώσει την ψυχολογία σου, έρχεται θετική απάντηση ή λύση ενός προβλήματος. Θα πάρεις τα πάνω σου, θα αναζωογονηθείς και τα αισθήματα χαράς που θα νιώσεις, θα καταφέρεις να τα διοχετεύσεις και στο ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα περνάτε σε στάδιο ηρεμίας και συναισθηματικής ασφάλειας, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για σοβαρές προτάσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα κάνει ελκυστική και προσιτή τη στάση σου. Οι επιθυμίες σου θα σου δώσει μια δυναμική ώθηση με αποτέλεσμα να είσαι σε θέση να προσεγγίσεις, να προσπαθήσεις, και να επιτύχεις. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, θα βρεις το πρόσωπο που θα σε εξιτάρει, θα αναζητήσεις ένταση και περιπέτεια. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με μελλοντικό θερμό ραντεβού, θα είναι στο χέρι σου αν θα υπάρξει κατάληξη δεσμού.

Σε σχέση. Το πάθος ίσως να πυροδοτήσει την καχυποψία σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τάσεις πτητικότητας και ζήλειας, ενδέχεται να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να πέσεις στην παγίδα παρεξηγήσεων, θα ερμηνεύσεις λάθος κάποιες κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σχετικά με πρόσωπο αντίθετου φύλου. Φεύγουν τα προβληματάκια, συνεννόηση θα υπάρξει στις επαφές με το ταίρι σου, βρίσκετε λύσεις.

Επανασύνδεση: Προκειμένου να ξεφύγεις από την ένταση και να μην φορτίσεις κι άλλο την ψυχολογία σου, θα επιλέξεις να αποσυρθείς από το προσκήνιο. Θα κλείσεις τηλέφωνα, ίσως να κλείσεις και την πόρτα της καρδιάς σου, για την ώρα πάνω από όλα θα βάλεις την ψυχική σου ηρεμία και θα είναι πολύ σωστή επιλογή.

Νέα γνωριμία: Ο εσωτερικός σου κόσμος θα χρειαστεί μια παύση, αν ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος θα σου είναι δύσκολο να μεταβείς από την μια σχέση απευθείας στην άλλη. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς συναισθηματικά και όχι να βγεις στο κυνήγι ή στην αναζήτηση νέας γνωριμίας.

Σχέση – Γάμος: Ένα ψυχικό διάλειμμα θα χρειαστείς προκειμένου να ηρεμήσεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Το ταίρι σου θα κατανοήσει τις ανάγκες σου, θα σου δώσει το χρόνο και το χώρο που χρειάζεσαι, η τοποθέτησή του θα είναι αποστασιοποιημένη. Η εβδομάδα σου θα κυλήσει ομαλά, χωρίς γκρίνιες και κυρίως χωρίς εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα το ανανεώσεις το στυλ σου, η επιθυμία σου για νέα γνωριμία θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, η εβδομάδα δεν θα αφήσει την εικόνα σου να περάσει απαρατήρητη. Θα το τσακώσεις το επίμονο βλέμμα να σε κοιτάζει και θα είναι από πρόσωπο που δεν θα στοχεύει σε μια απλή περιστασιακή περιπέτεια. Αυτό το άτομο από την αρχή θα σου δείξει με τον δικό του τρόπο, πως θέλει κάτι όμορφο και ουσιαστικό μαζί σου.

Σε σχέση. Μέσα στο εξαήμερο θα τονωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Προμηνύεται μια ξέγνοιαστη και αισθησιακή εβδομάδα, στις επαφές σας θα υπάρξει ηρεμία και αρμονία. Η εβδομάδα θα ανανεώσει αισθήματα και βλέψεις, οι μεταξύ σας εκδηλώσεις και εξομολογήσεις θα σας ωθήσουν στο να ξεκινήσετε κοινά σχέδια και μελλοντικούς προγραμματισμούς. Προετοιμάσου θα υπάρξουν εξελίξεις, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης.

Επανασύνδεση: Φεύγει το εμπόδιο ή ο λόγος που σε κρατά χώρια με το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τα τυχαία γεγονότα θα λύσουν τους κόμπους, δε θα υφίσταται πλέον η αιτία που σας οδήγησε στον χωρισμό. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, θα κερδίσεις αυτό που δικαιωματικά σου ανήκει.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει το έτερον ήμισυ σου. Από την αρχή της γνωριμίας σας θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, θα αισθανθείς πως αυτό το άτομο δε θα είναι καθόλου περαστικό από τη ζωή σου. Όντως η διαίσθησή σου θα βγει αληθινή, η γοητεία του θα σε εντυπωσιάσει, ο χαρακτήρας που θα έχει, θα συμπληρώνει τον δικό σου.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις ή να εξελιχτείς, λήγει. Έρχεται χαρμόσυνο γεγονός που θα σε βγάλει από την ανασφάλεια και τη στασιμότητα, εσύ και το ταίρι σου θα ξεκινήσετε πορεία μελλοντικής προοπτικής. Βάζετε μπρος καινούργια σχέδια, καινούργια όνειρα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Υδροχόε μήπως ο χωρισμός με το ταίρι σου προκλήθηκε από δικό σου λάθος; Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις την αρνητική κατάσταση και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο στο παρελθόν σου, η εβδομάδα θα σου δώσει το έναυσμα να στοχεύσεις σε καινούργιο άτομο.

Σε σχέση. Θα νιώσεις ασφάλεια δίπλα στο ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να γίνει μια καθοριστική και σοβαρή κουβέντα μεταξύ σας σχετικά με την πορεία του δεσμού σας και το μέλλον σας. Η στάση σου δε θα είναι αντιδραστική, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς, ανοιχτά θα μιλήσετε για τις κοινές σας επιθυμίες.

Επανασύνδεση: Αυτό το άτομο η μοίρα μάλλον δε θέλει να το βγάλεις απ’ τη ζωή σου. Τσάμπα προσπαθείς να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι μόνο θα γίνει επανασύνδεση, αλλά αυτή τη φορά η επανένωσή σας θα στηριχτεί σε υποσχέσεις δέσμευσης.

Νέα γνωριμία: Επίκεντρο των γεγονότων θα είσαι εσύ, πρόσωπα και συγκυρίες θα κινηθούν γύρω από σένα, με βασικό σκοπό να συναντήσεις το ταίρι σου. Ένα όμορφο, γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν ερωτικές και μακροχρόνιες.

Σχέση – Γάμος: Κάτι ευχήθηκες μέσα από τα βάθη της ψυχής σου και θα γίνει πραγματικότητα. Εσύ και το ταίρι σου θα ζήσετε ένα ευτυχισμένο γεγονός, που το περίμενες εδώ και πολύ καιρό. Σε περίπτωση που επιζητάς σοβαρή μόνιμη δέσμευση, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση γάμου. Η εβδομάδα σου θα πάει πολύ καλά, ετοιμάσου για χαρές! 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα κινηθείς ενστικτωδώς και θα κερδίσεις. Και σε ζητήματα επανασύνδεσης και σε ενδεχόμενα νέας γνωριμίας θα είσαι σε θέση να πάρεις σωστές αποφάσεις, όποια κι αν είναι η επιλογή σου θα σε βγάλει σε καλό. Εσύ που αναζητάς σταθερό ταίρι που να μπορεί να σου προσφέρει άνοιγμα για μέλλον θα έχεις την κατάλληλη ευκαιρία, αξιοποίησε με αμεσότητα τα συμβάντα.

Σε σχέση. Αρμονία και ηρεμία θα επιτύχεις μέσα στη σχέση σου, η αυτοσυγκράτηση σου θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο. Ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σου, θα κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας οι υποσχέσεις που θα λάβεις ίσως να σε βάλουν σε σκέψεις δέσμευσης. Επιθυμία και ανάγκη σου θα είναι να κατοχυρώσεις δίπλα σου το ταίρι σου.

Επανασύνδεση: Συνετά και συγκρατημένα θα απαντήσεις στο τηλεφώνημα που θα λάβεις. Πρόσωπο από το οποίο αναμένεις κίνηση εδώ και καιρό, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει. Θα είναι πολύ σωστή η επιλογή σου να κρατήσεις στάση ψύχραιμη. Η συγκαταβατικότητά σου θα ανοίξει προοπτική επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα ίσως να μην έχεις ιδιαίτερη διάθεση για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες, ωστόσο η οικειότητα που βγάζει ο χαρακτήρας σου θα δημιουργήσει από μόνη της πρόσφορο έδαφος. Ένα συμπαθητικό πρόσωπο θα σε πλησιάσει, οι φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει θα σου εξιτάρουν τελικά το ενδιαφέρον.

Σχέση – Γάμος: Αποτελεσματικός θα είναι το τρόπος που θα αντιμετωπίσεις το ταίρι σου, από την μια η διπλωματία σου από την άλλη ο ερωτισμός σου, θα καταφέρεις να κατευθύνεις τις εξελίξεις. Να την κάνεις την πρόταση που έχεις στη σκέψη σου, θα γίνει αποδεκτή, καταφθάνουν αλλαγές ευχάριστες και δημιουργικές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email