Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 | By: offisiall

Ουρανός στους οίκους

Σε ποιον τομέα της ζωής σας έρχεται το απρόοπτο και οι αλλαγές;

Η θέση του Ουρανού σε κάποιον από τους οίκους του ωροσκοπίου μας προσθέτει ένα ακόμη φίλτρο, με το οποίο πρέπει να εξετάσουμε τα θέματα του συγκεκριμένου οίκου. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ανεξαρτησίας, της αυτονομίας, της εκκεντρικότητας και στον οίκο που βρίσκεται στο χάρτη μας θέλει να είμαστε πιο επαναστάτες, πιο ανεξάρτητοι. Απεχθάνεται τη στασιμότητα, τους περιορισμούς και την καταπίεση. Επιζητά την αλλαγή, την εξερεύνηση, τη νέα εμπειρία, το πρωτότυπο, το ιδανικό, το διαφορετικό. Η θέση του Ουρανού σε οίκο είναι μια προσωποποιημένη εμπειρία στο ωροσκόπιο μας, αφού αφορά εμάς και μόνο εμάς. Ενώ τη θέση του σε ζώδιο τη μοιραζόμαστε με όλους της γενιάς μας, καθώς παραμένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο. Ο τομέας ή οίκος στον οποίο έχουμε τον Ουρανό δείχνει πού είμαστε πιο ανήσυχοι, πού προσπαθούμε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο ή την πεπατημένη, πού θέλουμε διαρκώς αλλαγές προκειμένου να έχουμε μια ιδανική κατάσταση.

Ουρανός στον 1ο οίκο

Είστε άτομα αντισυμβατικά και εκκεντρικά, που πάνε κόντρα στους κανόνες που τους επιβάλλονται. Επιθυμείτε να εκφράζεστε ελεύθερα και δεν αντέχετε την καταπίεση και τον περιορισμό. Θέλετε ανεξαρτησία και δεν σας αρέσει να εξαρτάστε από τους άλλους για κανέναν λόγο. Ενδιαφέρεστε πάρα πολύ για τους ανθρώπους γύρω σας και το κοινωνικό σύνολο και βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν σας δένουν δεσμοί μαζί τους. Είστε εγκεφαλικοί και ευφυείς και σκέφτεστε πολύ πιο μπροστά από την εποχή σας, με αποτέλεσμα να προκαλείτε έντονες αντιδράσεις με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Δε μπορείτε να μείνετε για πολύ σταθεροί σε μια ρουτίνα, σε μια σχέση ή σε έναν τόπο και θέλετε να αλλάζετε και να μετακινείστε συνεχώς. Ακόμη και στην εμφάνιση σας κάνετε συνεχώς αλλαγές και τους πιο τρελούς πειραματισμούς. Μονίμως ψάχνετε μια εικόνα τελειότητας στο πώς φαίνεστε κι αυτό μπορεί εύκολα να σας γίνει εμμονή προχωρώντας σε αισθητικές παρεμβάσεις. Η ζωή σας είναι γεμάτη με απροσδόκητα και ξαφνικά γεγονότα τα οποία αλλάζουν συνεχώς την πορεία σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Παίρνετε ρίσκα και κάνετε ριζοσπαστικές κινήσεις χωρίς πολύ σκέψη και θέλετε με κάθε τρόπο να ξεχωρίζετε από τους άλλους. Είστε ανοιχτόμυαλοι και σας εξάπτουν οι άνθρωποι με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε εγκεφαλικά και να κάνετε ενδιαφέρουσες κουβέντες μαζί τους.

Ουρανός στον 2ο οίκο

Επιλέγετε να ακολουθήσετε μια εκκεντρική καριέρα ή εκφράζετε τα ταλέντα σας με έναν τρόπο αντισυμβατικό και ασυνήθιστο. Δεν είστε σαν όλους τους υπόλοιπους σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα υλικά αποκτήματα. Δεν σας ενδιαφέρουν τόσο τα πλούτη και οι πολυτέλειες και δεν θέλετε να είστε εξαρτημένοι από αντικείμενα, γι’ αυτό και νιώθετε πολύ άνετα με το να μοιράζεστε όσα έχετε. Τα οικονομικά σας έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Μπορεί να περνάτε περιόδους μεγάλης άνεσης και μετά από λίγο καιρό να τα βγάζετε πέρα με δυσκολία. Αυτό συμβαίνει γιατί έχετε απρόβλεπτα έξοδα, αλλά και έσοδα ή συμβαίνουν γεγονότα που δε μπορείτε να ελέγξετε. Είστε αποτελεσματικοί, αλλά και γρήγοροι, στις εργασίες που αναλαμβάνετε και έχετε έφεση στις επιστήμες. Η χρήση της τεχνολογίας ή η εμπλοκή σας μέσα σε ομάδες είναι πιθανό να σχετίζονται με τον τρόπο που βγάζετε χρήματα. Επίσης, οι φίλοι μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο και να σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο με τα οικονομικά σας θέματα. Δεν είστε άνθρωποι που βολεύονται σε μια συγκεκριμένη ρουτίνα και έχετε ανάγκη από γεγονότα που σας βγάζουν έξω από τις συνήθειες σας. Πιθανώς στη ζωή σας να έρθουν ξαφνικά κέρδη, ακόμη κι από έναν παράγοντα της τύχης. Δυστυχώς όμως, μπορεί εξαιτίας της δικής σας διαχείρισης ποτέ τα χρήματα να μην είναι αρκετά.

Ουρανός στον 3ο οίκο

Έχετε απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και σας έλκει οτιδήποτε καινοτόμο και πρωτοποριακό. Είστε ανοιχτοί και φιλικοί με τους πάντες γύρω σας και σας εκτιμούν για τον αυθεντικό τρόπο σκέψης και έκφρασης. Συμβαίνουν πολλά μέσα στο μυαλό σας και όσο πιο πολύ εκφράζεστε και μιλάτε, τόσο πιο χαρούμενοι νιώθετε. Ωστόσο, καλό θα είναι να μάθετε να ακούτε περισσότερο πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Ο τρόπος που προσεγγίζετε τη ζωή είναι πολύ μπροστά από των υπολοίπων. Σας αρέσουν οι ασυνήθιστες δραστηριότητες και οι συζητήσεις, διαφορετικά βαριέστε πολύ εύκολα. Επιδιώκετε αλλαγές συχνά στην καθημερινότητα σας και ασχολείστε κάθε λίγο με κάτι διαφορετικό. Σας εξιτάρουν οι μετακινήσεις και είστε σε μια μόνιμη αναζήτηση για νέα ερεθίσματα και πληροφορίες. Το μυαλό σας κυνηγά συνεχώς το καινούριο και οι άλλοι θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να σας κεντρίσουν, αλλά και για να διατηρήσουν το ενδιαφέρουν σας. Ωστόσο, δεν αισθάνεστε άνετα με τις υπερβολές έκφρασης και μένετε μακριά από δραματικούς και υπερβολικά συναισθηματικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Το διαδίκτυο, η τεχνολογία και τα επαγγέλματα επικοινωνίας σας εξιτάρουν. Πιθανώς να έχετε ένα εκκεντρικό αδελφό-ή ή κάποια απρόοπτα που συνδέονται με τη ζωή κάποιου στενού συγγενή σας.

Ουρανός στον 4ο οίκο

Είναι πιθανό να έχετε βιώσει πολλές αναταραχές μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον σε μικρότερη ηλικία και ως ενήλικες είστε συνηθισμένοι στις μετακινήσεις και στις συνεχόμενες αλλαγές και μάλιστα δεν αποκλείεται να τις επιδιώκετε κι εσείς οι ίδιοι. Μέσα σε όλα αυτά τεστάρεται η υπομονή και η αντοχή σας, διότι νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο στη ζωή σας και ότι όλα είναι ρευστά. Ωστόσο, όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες έχετε την ικανότητα να παραμείνετε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί και μπορεί να αυτοθεραπευτείτε πιο εύκολα από άλλους ανθρώπους. Δεν αντέχετε την καταπίεση και τους περιορισμούς από τους οικείους σας και αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα απομακρυνθείτε ή θα αντιδράσετε σπασμωδικά. Είστε αυτά τα παιδιά που επαναστατούν απέναντι στην οικογενειακή καταπίεση και δεν φοβάστε να φύγετε γρήγορα από το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν ξέρετε πώς ακριβώς να διαχειριστείτε και να δείξετε τη στοργή και τα συναισθήματα σας και βρίσκετε ασυνήθιστους και αντισυμβατικούς τρόπους για να δείξετε ότι νοιάζεστε για τους άλλους. Σε αρκετές περιόδους της ζωής σας έχετε ανάγκη από μοναξιά και απομόνωση. Θέλετε να έχετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία να ζείτε τη ζωή σας με τον μοναδικό τρόπο που ξέρετε εσείς και κυρίως να τη μοιράζεστε με άτομα που επικοινωνείτε πάνω από όλα σε νοητικό επίπεδο.

Ουρανός στον 5ο οίκο

Εκφράζετε τις δημιουργικές σας σκέψεις με έναν πολύ εκκεντρικό και αντισυμβατικό τρόπο. Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις αλλαγές που προκύπτουν στη ζωή σας και μάλιστα σας εξιτάρουν περισσότερο τα απρόσμενα γεγονότα παρά η ρουτίνα και η καθημερινότητα. Στις ερωτικές σχέσεις είστε απρόβλεπτοι. Ερωτεύεστε και ενθουσιάζεστε εύκολα, αλλά με την ίδια ευκολία απογοητεύεστε και χάνετε το ενδιαφέρον σας. Οι σχέσεις σας έχουν κάτι το ασυνήθιστο ή σας έλκουν τα εκκεντρικά ή τα αποστασιοποιημένα άτομα. Δεν αποκλείεται να κάνετε σχέσεις από απόσταση ή ο άλλος να μην είναι απόλυτα διαθέσιμος για κάποιο λόγο. Φέρεστε αυθόρμητα και σας αρέσει το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, αλλά δεν εμπλέκεστε βαθιά συναισθηματικά, ίσως επειδή αγαπάτε την ελευθερία σας και δεν αντέχετε να περιοριστείτε. Θα επαναστατήσετε απέναντι σε καθετί που σας καταπιέζει και όποιον δεν σας αφήνει να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό. Θα πρέπει να έχετε γύρω σας φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς σας και θα σας αποδέχονται για αυτό που είστε. Ενδεχομένως, να αποκτήσετε πολλά παιδιά, ίσως και με τη βοήθεια της επιστήμης.

Ουρανός στον 6ο οίκο

Αισθάνεστε ότι περιορίζεστε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και αναζητάτε μια εργασία η οποία σας εμπνέει και σας διεγείρει εγκεφαλικά πάνω από όλα. Δεν σας ταιριάζει μια συμβατική δουλειά γραφείου, ούτε μπορείτε εύκολα να είστε συνεπείς και να τηρείτε ένα συγκεκριμένο ωράριο. Σας αρέσει να ασχολείστε με ασυνήθιστες δραστηριότητες και θα πρέπει να είστε ελεύθεροι να εκφράζετε τον πραγματικό σας εαυτό, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο. Προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι σας, παρά μέσα σε μια ομάδα, εκτός αν έχετε αρκετή ελευθερία κινήσεων και δεν καταπιέζεστε μέσα στην εργασία σας. Συνήθως τα πάτε καλά με την τεχνολογία και σας αρέσουν οι αντισυμβατικές και πρωτοποριακές ιδέες και οι πειραματισμός. Είστε εφευρετικοί, βρίσκετε λύσεις σε απρόσμενα προβλήματα και φροντίζετε να είστε πάντα ενημερωμένοι με τις νεότερες εξελίξεις, ιδιαίτερα στον χώρο των επιστημών ή της υγείας. Θα δοκιμάσετε πρόθυμα εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, διαλογισμό και οτιδήποτε βοηθά στη βελτίωση του σώματος και του πνεύματος. Μπορεί να κάνετε πολλές αλλαγές δουλειάς ψάχνοντας την ιδανική ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές διατροφές ψάχνοντας την τέλεια διατροφή ή άσκηση. Προσπαθείτε να κατακτήσετε την τελειότητα στην καθημερινότητα σας, αλλά σας λείπει η πρακτικότητα και γι’ αυτό πολλές φορές χάνετε τον έλεγχο και δεν καταφέρνετε να υλοποιήσετε τις ιδέες που έχετε στο μυαλό σας. Θα νιώσετε πολύ μεγαλύτερη ανακούφιση εάν αποδεχτείτε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες σας και προσπαθείτε για το καλύτερο με όσα μέσα διαθέτετε.

Ουρανός στον 7ο οίκο

Επιδιώκετε συνεχείς αλλαγές και θέλετε ποικιλία σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είστε πολύ κοινωνικοί και σας αρέσουν οι επαφές με ανθρώπους οι οποίοι είναι εκκεντρικοί και ευφυείς. Οι σχέσεις που δημιουργείτε είναι αρκετά αντισυμβατικές και θα πρέπει είτε να έχουν κυριολεκτική απόσταση είτε να σας δίνεται αρκετός χώρος και ελευθερία από τον σύντροφο σας, για να κάνετε αυτά που θέλετε χωρίς να καταπιέζεστε. Επαναστατείτε και αντιδράτε σπασμωδικά εάν κάποιος εξαρτάται από εσάς ή προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει ή να σας επιβληθεί. Βέβαια, έλκεστε κι από συντρόφους που έχουν παντιέρα τους την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Είστε αρκετά απρόβλεπτοι και ευερέθιστοι, αλλά χαρακτηρίζεστε από αυθεντικότητα, η οποία κάνει τους άλλους να σας εκτιμούν και να επιδιώκουν την παρέα και τις πολύτιμες συμβουλές σας. Ωστόσο, η απρόβλεπτη φύση σας, σας κάνει μη αξιόπιστους και οι άλλοι διστάζουν να βασιστούν επάνω σας και να σας εμπιστευτούν για σοβαρά ζητήματα. Επιπλέον, εφόσον βαριέστε τη ρουτίνα, έχετε την τάση να δημιουργείτε εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας ή να έλκετε συντρόφους οι οποίοι είναι ευέξαπτοι και νευρικοί. Το ταίρι σας θα πρέπει πάνω από όλα να είναι συνοδοιπόρος και φίλος σας και να επικοινωνείτε σε ένα εγκεφαλικό επίπεδο. Είστε πιο θετικοί και μπορεί να σας πάει καλύτερα η συμβίωση παρά ένας παραδοσιακός γάμος.

Ουρανός στον 8ο οίκο

Είστε άτομα των ριζικών αλλαγών και γι’ αυτό μεταμορφώνεστε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Έχετε πολύ μεγάλη επίδραση στους γύρω σας, αλλά πολλές φορές είναι δύσκολο για εκείνους να ακολουθήσουν τους ρυθμούς και τις επιθυμίες σας. Σας έλκουν οι ασυνήθιστες και αντισυμβατικές εμπειρίες στο σεξ και δε γνωρίζετε όρια και κανόνες. Από τη μία μπορεί να περνάτε πολύ χρόνο με τον ερωτικό σας σύντροφο και να μοιράζεστε εμπειρίες μαζί του και από την άλλη να είστε εντελώς αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά. Τα οικονομικά σας ζητήματα περνάνε από πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της ζωής σας και μπορεί να λάβετε ή να χάσετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε, ειδικά αν αυτά αφορούν δάνεια, κληρονομικά και εφορία. Είναι σημαντικό να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι και να μην περιμένετε από τους άλλους να σας στηρίξουν. Παρελθοντικά τραύματα και δυσάρεστες αναμνήσεις μπορεί να σας επηρεάζουν στο παρόν και να μην σας αφήνουν να ενωθείτε με τους άλλους σε βαθύτερο επίπεδο και να μοιραστείτε ουσιαστικές στιγμές μαζί τους. Η εξέλιξη είναι το παν για εσάς, όμως θα πρέπει να προσέχετε να μην προχωράτε σε ανούσιες αλλαγές, οι οποίες σας κοστίζουν και σας στερούν σημαντικά πράγματα και ανθρώπους από τη ζωή σας.

Ουρανός στον 9ο οίκο

Είστε από τους πιο ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κάποιος. Δεν αντέχετε να συναναστρέφεστε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν παραδοσιακό τρόπο σκέψης και επιθυμείτε να σπάτε δεσμά και να πηγαίνετε κόντρα σε κοινωνικά αποδεκτές απόψεις. Έχετε ανάγκη να είστε ελεύθεροι, να ταξιδεύετε και να αλληλεπιδράτε με κόσμο. Οι άνθρωποι που συναντάτε, με κάποιο τρόπο σας ωθούν στο να υιοθετήσετε νέα φιλοσοφία ζωής και να αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας. Και εσείς με τη σειρά σας, προσπαθείτε να μεταδίδετε τις γνώσεις που αποκομίζετε και να διευρύνετε τους ορίζοντες των γύρω σας. Θέλετε να μπορείτε να εκφράζετε με άνεση τις αντισυμβατικές ιδέες σας και να εμπλουτίζετε διαρκώς τις γνώσεις σας. Επιδιώκετε να βιώνετε ασυνήθιστες εμπειρίες και δεν λέτε όχι στον πειραματισμό και στην περιπέτεια. Αντιθέτως, δεν αντέχετε μια συνηθισμένη ζωή και μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα που δεν σας προσφέρει νέα ερεθίσματα. Είστε ανήσυχοι και επεκτατικοί και δε μπορείτε να συμβιβαστείτε με λιγότερα από αυτά που θεωρείτε ότι μπορείτε να ανακαλύψετε. Κάθε νέα εμπειρία που βιώνετε, τη βλέπετε σαν μια ευκαιρία να βελτιωθείτε και να εξελιχθείτε πνευματικά.

Ουρανός στον 10ο οίκο

Προτιμάτε να κάνετε τα πάντα με τον δικό σας τρόπο και δεν είστε εκείνοι που θα εξαρτηθείτε από ανθρώπους ή καταστάσεις. Έχετε ανάγκη από ένα επάγγελμα το οποίο θα σας δίνει ελευθερία και θα σας επιτρέπει να εκφράζετε τον αληθινό εαυτό σας. Δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το να κατακτήσετε μια ανώτερη κοινωνική θέση ή την καταξίωση, επομένως δεν κυνηγάτε τέτοιους στόχους στη ζωή σας. Σας αρέσει να δουλεύετε ως μέλος μια ομάδας και είναι πολύ πιθανό το επάγγελμα σας να σχετίζεται με την τεχνολογία ή τις επιστήμες. Δεν είστε από τους ανθρώπους που τους λένε τι να κάνουν ή που τους αρέσει να ακολουθούν εντολές και γι’ αυτό έρχεστε συχνά σε αντιπαράθεση με άτομα εξουσίας. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να εργάζεστε μόνοι ή μην έχετε αφεντικά πάνω από το κεφάλι σας. Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σας, είναι πιθανό να εμφανίζονται εντελώς αναπάντεχα ή με έναν πολύ ασυνήθιστο τρόπο και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα πριν τις χάσετε. Θέλετε να ξεπερνάτε τα όρια της κοινωνίας και χαρακτηρίζεστε ως πρωτοπόροι με τις ιδέες σας. Οι γύρω σας σοκάρονται και πολλές φορές μπορεί να μην σας αποδέχονται ή να βιώνετε την απόρριψη. Ωστόσο, εσείς δεν θα σταματήσετε να προσπαθείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να δουλεύετε σκληρά για να κάνετε τον κόσμο γύρω σας καλύτερο.

Ουρανός στον 11ο οίκο

Είστε εξαιρετικά κοινωνικοί και έχετε πολύ ισχυρή σύνδεση με τους φίλους σας. Ενώ έχετε πολλούς γνωστούς και σας αρέσει να συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο, λίγοι είναι εκείνοι που είναι πραγματικά κοντά σας, αφού δυσκολεύεστε να δεθείτε συναισθηματικά. Προτιμάτε ανθρώπους που έχουν το ίδιο σκεπτικό και τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και με τους οποίους συνδέεστε σε εγκεφαλικό επίπεδο. Δεν μπορείτε να ξοδέψετε χρόνο με άτομα, τα οποία δεν μοιράζονται κοινά πιστεύω και ιδανικά με εσάς. Όσο πιο ανεξάρτητο και ελεύθερο πνεύμα είναι κάποιος τόσο πιο πολύ σας έλκει και τον βρίσκετε ενδιαφέρον. Δεν αντέχετε τα όρια και τους περιορισμούς και γι’ αυτό θα μείνετε μακριά από οποιονδήποτε προσπαθήσει να σας καταπιέσει. Δουλεύετε άψογα μέσα σε ομάδες και σέβεστε τις έννοιες της ισότητας και της δικαιοσύνης. Πιστεύετε ότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός με τον τρόπο του και μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους και να τους ωθήσετε να εκφράσουν τα ταλέντα και τη μοναδικότητα τους. Είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς και έχετε την ικανότητα να αντιμετωπίζετε εντελώς αντικειμενικά και ψύχραιμα τους ανθρώπους και τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Είστε άτομα των αλλαγών και της πνευματικής εξέλιξης και η μόνη σταθερά για εσάς είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι σας κατανοούν και έχουν καταφέρει να έρθουν κοντά σας.

Ουρανός στον 12ο οίκο

Θέλετε να βοηθάτε τους συνανθρώπους σας και να είστε χρήσιμοι στο κοινωνικό σύνολο, αλλά με τρόπους ασυνήθιστους και αντισυμβατικούς. Είναι λες και είστε προορισμένοι να συνεισφέρετε στα κοινά χωρίς να έχετε ανάγκη την ανταπόδοση. Προτιμάτε να δουλεύετε πίσω από τα φώτα και δεν αναζητάτε την αναγνώριση και τη φήμη. Είναι πολύ πιθανό να ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, καθώς έχετε πολλές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες και η τέχνη είναι ένα μέσο το οποίο σας βοηθά να εκφραστείτε. Σας αρέσει να εξερευνάτε το άγνωστο και να πειραματίζεστε. Ό,τι κάνετε θέλετε να μένει στην αφάνεια και δεν αποκαλύπτετε εύκολα τα σχέδια σας. Σας αρέσει να ονειρεύεστε και έχετε πολύ έντονη φαντασία, η οποία σας βοηθά να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα, αλλά μπορεί να σας φανεί και πολύ χρήσιμη στο επαγγελματικό κομμάτι. Θα σας ταίριαζε το επάγγελμα του ψυχολόγου μιας και είστε διορατικοί, σας έλκουν τα θέματα του ασυνείδητου και κατανοήσετε πράγματα που οι άλλοι δε μπορούν. Ωστόσο, τα πρακτικά καθημερινά ζητήματα σας δυσκολεύουν και δε θα πρέπει να διστάζετε να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Πολύ συχνά, τα όνειρα σας δεν είναι τόσο ρεαλιστικά και μοιάζουν άπιαστα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε και να τα παρατάτε, αλλά θα πρέπει να τα υποστηρίξετε και να τα προσαρμόσετε στα δεδομένα της πραγματικότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email