Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 | By: offisiall

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη από τις 26° 45’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη τετράγωνου με τον Πλούτωνα που θα βρίσκεται στις 26° 45’ του Αιγόκερω. Αυτή η πάρα πολύ έντονη όψη προμηνύει ξεκαθαρίσματα γεμάτα ένταση και πάθος! Έρωτας, αγάπη μαζί με εμμονή και ανάγκη για μεταμόρφωση σε βάθος.

Ένταση, πάθος και έλεγχος! Προσοχή! σε ποιες παγίδες δεν πρέπει να πέσουμε;

Μοιραίοι έρωτες, αλλά και τοξικές σχέσεις, παίζουν με την καρδιά και το μυαλό δημιουργώντας μας την ανάγκη να «συγκρουστούμε» με τους δικούς μας ανθρώπους, για να πάρουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της όποιας σχέσης έχουμε μαζί τους. Θα φτάσουμε μέχρι και να μετατρέψουμε τον έρωτα σε πεδίο μάχης με σκοπό την επικράτηση του δυνατότερου! Καλό είναι λοιπόν να μεταμορφώσουμε την ανάγκη μας για εξουσία σε προσφορά αγάπης!

Αυτή η όψη η επιρροή της οποίας είναι +/-3 ημέρες, αφορά κυρίως τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτό το δεκαήμερο και αυτά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από την επιθυμία σας να επικρατήσετε και να αυτοπροβληθείτε, κυρίως μέσα στον επαγγελματικό τομέα, ίσως φτάσετε να ξεπεράσετε τα όρια, τα οποία θα δείτε σαν κάποια μικρά ενοχλητικά εμπόδια που μπλοκάρουν το δρόμο σας. Το ίδιο μπορεί να κάνετε όμως και με σχέσεις ζωής που μετράνε χρόνια καθώς, ίσως ασυνείδητα, προκαλέσετε κρίσεις με σκοπό την δική σας κυριαρχία. Μεταμορφώστε λοιπόν, την ανάγκη σας για εξουσία σε ανάγκη για επικοινωνία και κατανόηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έντονη ανάγκη σας για συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση αλλά και πνευματική ταύτιση με τους, όποιους, άλλους της ζωής σας ίσως σας οδηγήσει στο να θελήσετε αν ασκήσετε έλεγχο στο νου τους. Η δύναμη σας θα είναι το μυαλό σας και θα κάνετε βαθιές και έντονες σκέψεις. Το μυαλό των άλλων θα είναι τόπος ανεξερεύνητος, εδάφη που δεν γνωρίζετε και που θα σας προκαλέσουν να τα κάνετε δικά σας, να τα κατακτήσετε. Μεταμορφώστε λοιπόν την ανάγκη σας για έλεγχο του νου σε ανάγκη για γνώση και κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στοχοποιείτε ανθρώπους και καταστάσεις και προκειμένου να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να το φέρετε στα «νερά» σας θα αλλάζετε κατά το δοκούν πολεμικές τακτικές. Επιθυμείτε όχι μόνο να ενωθείτε ψυχή τε και σώματι, κυρίως μέσα από την ερωτική επαφή , αλλά και να «αιχμαλωτίσετε» το ταίρι σας, να φυλακίσετε την ψυχή και το μυαλό του. Βαθύτερα και σκοτεινά ένστικτά σας, έρχονται στην επιφάνεια με ένταση. Μεταμορφώστε την τάση σας για ερωτική κυριαρχία σε ανάγκη για αληθινό έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας δημιουργήσει μια μεγαλύτερη τάση χειρισμού ανθρώπων και καταστάσεων! Η ανάγκη σας να γίνεται το δικό σας και να καπελώνετε τα θέλω των άλλων θα σας βγάλει λίγο από την ρότα της συνεργασίας και της συντροφικότητας, κάτι που σε βάθος χρόνου δεν θα σας βγει απαραίτητα και σε καλό. Αφουγκραστείτε λίγο και τις ανάγκες των άλλων, όπως π.χ. του/της  συντρόφου σας και ακούστε με κατανόηση τα όποια θέματα έχει. Μεταμορφώστε την ανάγκη σας για χειρισμό σε αγάπη και προστασία.

ΛΕΩΝ

Αυτή η όψη θα σας δημιουργήσει, και μάλιστα ιδιαίτερα έντονα, την ανάγκη να γίνεται το δικό σας! Επιπλέον θα θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο, όχι μόνο των καταστάσεων, αλλά και των συναισθημάτων των άλλων. Ωστόσο, και δεδομένου του γεγονότος ότι οι άλλοι δεν είναι μαριονέτες στα χέρια σας, καλό θα ήταν να αποδεχθείτε το ότι δεν θα μπορείτε πάντα να ξέρετε με ακρίβεια την συνέχεια στην οποιαδήποτε ιστορία της ζωής σας. Μεταμορφώστε την ανάγκη ελέγχου των καταστάσεων σε αποδοχή της ροής των γεγονότων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παθιασμένη σας ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι χωρίς όρια και φραγμούς θα είναι το ζητούμενο των ημερών. Αν υπάρχει κάτι που θέλετε, τότε αυτό είναι η ικανοποίηση των αισθήσεων σας και του τεντώματος των ορίων σας, κυρίως για να δείτε μέχρι που αντέχετε να φτάσετε. Η αλήθεια είναι ότι θα εκπέμπετε ερωτισμό και θα φαίνεστε μαγνητικά γοητευτικοί στους άλλους. Ωραία όλα αυτά, αλλά καλό θα ήταν να θυμάστε ότι δεν είναι όλα παιχνίδι στη ζωή. Μεταμορφώστε το «τα θέλω όλα» και κάντε το «θέλω εσένα μόνο».

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με «διάθεση επαγγελματία» με παιχνίδια εξουσίας, τόσο εντός της οικίας σας, όσο και εντός του γραφείου σας. Μην μεταφέρετε εντάσεις και καταστάσεις περίεργες από το σπίτι στο γραφείο και από το γραφείο στο σπίτι. Γενικά όμως, προσέξτε όλη την αρνητική ενέργεια που σας μεταφέρουν οι άλλοι, όταν σας βρίσκουν «βολικούς», αλλά και που ενδεχόμενα μεταφέρετε και εσείς σε αυτούς. Μεταμορφώστε τις εντάσεις σε στιγμές ανάπαυλας με αγαπημένα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Η υπέρτατη δύναμη σας αυτή την φορά και με αυτή την όψη βρίσκεται στον λόγο σας. Με άνεση επαγγελματία διπλωμάτη η διαμεσολαβητή καταφέρνετε να φέρετε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε. Χειραγωγείτε καταστάσεις αλλά κυρίως ανθρώπους και μάλιστα αυτούς που είναι πιο κοντά σε εσάς αυτή την περίοδο. Η γλώσσα λένε κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει! Αυτό είναι που και εσείς καλείστε να ελέγξετε αυτή την δεδομένη στιγμή. Μεταμορφώστε την ένταση στον λόγο σας και κάντε την να ακούγεται σαν μελωδία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φόβος της απώλειας, όλων όσων θεωρείτε κεκτημένα σας, παίρνει με την όψη αυτή τα ηνία του μυαλού. Φοβάστε, όχι μόνο μην χάσετε τα υλικά αποκτήματα σας, αλλά και ανθρώπους από το πλάι σας. Όλο αυτό σας κάνει να λειτουργείτε με βάση την καχυποψία, πράγμα που φυσικά είναι «κόντρα ρόλος» για εσάς. Εσείς είστε από την φύση σας άνθρωποι ανοιχτοί, πρόσχαροι και ξεκάθαροι. Μεταμορφώστε λοιπόν τον φόβο που, έστω και για λίγο, υπάρχει εντός σας και κάντε τον χαρά και σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φαινόμενο ντόμινο των αποκαλύψεων αυτού του διαστήματος μπορεί να λειτουργήσει στον ψυχισμό σας, τόσο με θετικό τρόπο, όσο και με αρνητικό. Μπορεί να έχετε εκρήξεις οργής, να χάσετε τα όρια σας και να φτάσετε τις σχέσεις σας και τις καταστάσεις στα άκρα. Μπορεί όμως να λειτουργήσετε και με απόλυτη ψυχραιμία και λογική και να αποδώσετε «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». Στο χέρι σας είναι.. Μεταμορφώστε λοιπόν την λάβα που θα κάψει τα σπαρτά σας σε γόνιμη βροχή δημιουργίας νέων βάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ταξίδι της αυτό-ανακάλυψης μπορεί να γίνει μια εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Ειδικά αν, σε όλο αυτό, το αίσθημα της συναισθηματικής και ίσως ερωτικής ματαίωσης γίνει το αλατοπίπερο. Ο φόβος ότι έχετε, εμμονικά σχεδόν. προσκολληθεί σε ακατάλληλα άτομα και καταστάσεις θα σας βάλει σε σκέψεις και, ως εκ τούτου, στην καθόλου εύκολη διαδικασία απεξάρτησης, με σκοπό την δική σας ψυχική ανάταση. Μεταμορφώστε το πόνο σε καθαρή αγάπη και φως!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά είστε άνθρωποι με εν συναίσθηση και σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους. Αυτή την φορά όμως θα το παρακάνετε, ίσως μάλιστα και οδηγούμενοι από μια άλλη τάση, αυτή της εμμονής. Δηλαδή, μέσα από την προσφορά σας θα θελήσετε, και μάλιστα ασυνείδητα, να γίνετε απαραίτητοι στους άλλους και με τον τρόπο αυτό, να τους κατευθύνεται εκεί που εσείς θέλετε. Πίσω από όλα αυτά φυσικά θα βρίσκεται κατά βάθος η ανάγκη να αρέσετε σε όλους. Μεταμορφώστε την αδυναμία σε δύναμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email