Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 | By: offisiall

Η επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας

Στις 12 Απριλίου 2021 και ώρα 5:30, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, η οποία αναμένεται να μας φέρει αντιμέτωπους με τον εαυτό μας και τις δυνάμεις μας. Ευτυχώς, παρά τις όποιες δυσκολίες, το ζώδιο του Κριού ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλίας και δράσης, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα κληθούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, θα βιώσουμε νέες καταστάσεις και το μόνο που θα πρέπει να προσέχουμε είναι η ανυπομονησία και η βιασύνη που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες.

“Προχωράμε μπροστά” είναι το βασικό μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης στον Κριό! Όλη αυτή η συσσωρευμένη ενέργεια στο πύρινο αυτό ζώδιο, μοιάζει σαν ένας… πυρηνικός αντιδραστήρας, που θα ωθήσει πολλούς στην ανάληψη δράσης και την παραγωγή έργου, μια και είναι το μόνο που μπορεί να γίνει κάτω από τις παρούσες συνθήκες! Αυτή τη στιγμή είναι απλώς… χάσιμο χρόνου το να μπούμε σε κατάσταση αναμονής. Αυτό που μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά, είναι το γεγονός πως αν δεν υπάρχουν στον ορίζοντα διέξοδοι ή ευκαιρίες στα όποια ζητήματα μας απασχολούν, οφείλουμε να δημιουργήσουμε εκ νέου τις προϋποθέσεις, που θα συμβάλουν στη όποια εξέλιξη!

Η επικοινωνία δεν θα είναι εκείνη που θα βοηθήσει ή θα στηρίξει την όποια πράξη και μάλιστα, συχνά μπορεί να λειτουργεί και σαν εμπόδιο. Η έλλειψη κατανόησης και βοήθειας θα μας κάνει να νοιώσουμε μόνοι στο ‘‘παιχνίδι’’, αλλά από την άλλη πλευρά είναι αυτό το γεγονός που θα μας κάνει να μετρήσουμε τις δικές μας δυνάμεις και να στηριχτούμε στα δικά μας πόδια… Δεκανίκια και βοήθειες, τέλος!

Κατ’ ουσία, στη φάση αυτή ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον ίδιο μας τον εαυτό και την όποια αλήθεια έχουμε φυλαγμένη στην καρδιά μας. Το μυστικό είναι να ακολουθήσουμε τον δικό της δρόμο, αυτή θα φωτίσει την διαδρομή και τα βήματά μας και είναι αύτη που θα οπλίσει με δύναμη το ‘‘Εγώ’’, για να ακολουθήσει την δική του μοναχική πορεία Οτιδήποτε ‘‘συγκαλυμμένο’’ ή ψεύτικο θα αποπροσανατολίσει και θα οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και αποτελέσματα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στον Κριό;

Οι ευνοημένοι της Νέας Σελήνης είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που δημιουργούν προϋποθέσεις ανάπτυξης τόσο στην επαγγελτική όσο και στην προσωπική τους ζωή!


Αλλά, και οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι είναι από αυτούς που θα βγουν ωφελημένοι από τον κύκλο αυτό, εισπράττοντας πρακτικά τα οφέλη του.

Δύσκολα περνούν οι Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου , μια και θα έχουν να αντιμετωπίσουν ζητήματα, που θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να δώσουν ουσιαστικές λύσεις, που θα τους στηρίξουν και θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12 Απριλίου στο δικό σου ζώδιο, πρόκειται να πυροδοτήσει μια σειρά αλλαγών και να δώσει μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου. Δώσε προσοχή στους στόχους σου, οραματίσου τι θέλεις για το μέλλον σου και άρχισε να υλοποιείς τα όνειρά σου ένα προς ένα. Η Νέα Σελήνη σου δίνει την ικανότητα να κινείσαι γρήγορα και αποτελεσματικά, παρόλο που θα πρέπει να αναγνωρίζεις το ρίσκο και να σταματάς εκεί που πρέπει. Πρόσεξε επίσης μην χάσεις τον ενθουσιασμό σου στην πρώτη αναποδιά και σταματήσεις τις προσπάθειες. Σε πολλούς από σας η  Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές για τις οποίες δεν είστε προετοιμασμένοι, θα πρέπει όμως να τις αποδεχτείτε, προκειμένου να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 12 Απριλίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σκοπό έχει να αφυπνίσει την συνείδησή σου και να σε παροτρύνει να «ψάξεις» μέσα σου και να βρεις απαντήσεις σε ζητήματα που σε «καίνε». Μέσα σ’ αυτή σου την αναζήτηση θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα θελήσεις να τις υλοποιήσεις, ακόμα και αν σου δημιουργούν φόβους και ανασφάλειες. Η ανάγκη σου για παράδειγμα να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέο σπίτι ή ακόμα και να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη, μπορεί να σου δημιουργεί τον φόβο του αγνώστου, κατά βάθος όμως ξέρεις ότι το πρώτο βήμα είναι και το πιο δύσκολο. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον Κριό στις 12 Απριλίου είναι από τις πιο θετικές για το δικό σου ζώδιο. Θα έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις πολλά σχέδια, χάρη στην τόλμη σου, την τύχη αλλά και την υποστήριξη των φίλων σου. Ίσως μάλιστα κάποια άτομα που σου είχαν «τάξει» κάτι, εμφανιστούν ξαφνικά και τηρήσουν την υπόσχεσή τους. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και καινούργιες γνωριμίες, με τις οποίες θα έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Νέες προοπτικές ανοίγονται και στον οικονομικό τομέα, όπου νέα έσοδα θα προστεθούν στο ταμείο σου και θα βελτιώσουν το βιοτικό σου επίπεδο. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στις 12 Απριλίου πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σου και φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα που σχετίζονται με την δουλειά σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις τι αλλαγές θέλεις να κάνεις και να αρχίσεις να τις υλοποιείς. Αν μάλιστα μέχρι τώρα δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία σου, θα πρέπει να εφαρμόσεις κάποιες καινοτομίες, προκειμένου να αυξήσεις την πελατεία σου. Ίσως χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο παραπάνω και σίγουρα τα αποτελέσματα δεν θα φανούν αμέσως. Θα πρέπει όμως να είσαι υπομονετικός, καθώς στο τέλος θα δικαιωθείς. Οι άνεργοι Καρκίνοι, έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν μια νέα δουλειά μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη στις 12 Απριλίου γίνεται σε έναν πολύ ευνοϊκό οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και υπόσχεται να εκτοξεύσει τη δημοτικότητά σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να συναντηθείς με πολλά άτομα, να γνωρίσεις ανθρώπους έμπειρους και σοφούς που θα σε παροτρύνουν να πάρεις πρωτοβουλίες και να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλούς τομείς. Οι μελέτες, τα ταξίδια στο εξωτερικό, και οι σχέσεις με άτομα από άλλες χώρες ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Επίσης, πολλοί Λέοντες θα προγραμματίσετε το γάμο σας ο οποίος θα επηρεάσει θετικά την μελλοντική σας πορεία. Τέλος, όσοι έχετε να αντιμετωπίσετε ένα νομικό ζήτημα ή ένα δικαστήριο, θα έχετε πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12 Απριλίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα σου δώσει την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου – κυρίως αν προέρχονται από συμμετοχή σε έσοδα τρίτων – αλλά και να διαχειριστείς καλύτερα τα χρέη σου. Αν για παράδειγμα σε απασχολεί η αποπληρωμή ενός δανείου, τώρα θα καταφέρεις να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να πάψει να αποτελεί βραχνά. Όσοι Παρθένοι βρίσκεστε σε αναμονή για την έκδοση μιας διατροφής ή μιας ασφαλιστικής τακτοποίησης θα έχετε θετικά αποτελέσματα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Το ίδιο διάστημα θεωρείται καλό για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει σημαντικά εισοδήματα στο μέλλον. Τέλος, αν επιδιώκεις την επανασύνδεση μιας σχέσης, τώρα μπορείς να την πετύχεις. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, αυτό που λαχταράς περισσότερο στη ζωή σου, είναι η αρμονία σε όλες τις σημαντικές σχέσεις σου. Έχεις μάθει να αγωνίζεσαι γι’ αυτήν και να υποχωρείς όπου είναι απαραίτητο, προκειμένου να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Σ’ αυτή σου την προσπάθεια, τώρα έχεις σύμμαχο τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 12 Απριλίου στον τομέα των σχέσεων σου. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μια καλύτερη εικόνα και να προχωρήσεις σε αλλαγές. Η αντίδρασή σου μπορεί να έχει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, αλλά σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές που θα γίνουν, θα είναι για το καλό σου. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12 Απριλίου, πραγματοποιείται στον τομέα της υγείας και της εργασίας σου και σου παρέχει τις ευκαιρίες για να κάνεις βελτιώσεις σ’ αυτούς τους τομείς κατά την διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Τώρα θα πρέπει να ελαττώσεις το άγχος και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, εντάσσοντας στην καθημερινότητά σου έξυπνες λύσεις που θα σε βοηθήσουν. Για παράδειγμα αν αρχίσεις να περπατάς περισσότερο ή χρησιμοποιείς τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Όσον αφορά στη δουλειά σου, η βελτίωση των σχέσεών σου με τους συναδέλφους σου ή και μια νέα επαγγελματική πρόταση θα φτιάξει τη διάθεσή σου. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι συναρπαστικό για σένα, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό, στις 12 Απριλίου, πρόκειται να δώσει νέα πνοή σε όλα τα σχέδιά σου. Η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμάσεις τις ιδέες σου. Μεγάλη επιτυχία αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα και, αν είσαι ελεύθερος, μια αναπάντεχη γνωριμία θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία σου. Αν έχεις ήδη δεσμό απρόβλεπτα γεγονότα θα σε παροτρύνουν να τον επισημοποιήσεις. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 12 Απριλίου, ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και το επόμενο δεκαπενθήμερο μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου θα διοχετευθεί σ’ αυτούς τους τομείς. Ίσως νοιώθεις την ανάγκη να πειραματιστείς με κάποια νέα σχέδια, να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον. Αν νοιώθεις «εγκλωβισμένος» σε ένα περιβάλλον που δεν σε ικανοποιεί, τώρα θα πάρεις την απόφαση να φύγεις και να αναζητήσεις μια νέα στέγη στην οποία θα είσαι ανεξάρτητος και θα μπορείς να λειτουργείς καλύτερα. Τέλος, αν διατηρείς μια όμορφη σχέση, τώρα θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκατοικήσεις με τον σύντροφό σου. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο τομέας που σχετίζεται με την επικοινωνία σου, τις μετακινήσεις και το συγγενικό σου περιβάλλον, ενεργοποιείται από την Νέα Σελήνη στις 12 Απριλίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα συνειδητοποιήσεις ότι ήρθε ο καιρός να κάνεις μια νέα αρχή με συγγενικά σου πρόσωπα, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας. Χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου ταλέντο, που είναι έντονα τονισμένο αυτό το διάστημα, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις άτομα που σου λείπουν ή άτομα που έχεις ανάγκη και να τα ξαναφέρεις κοντά σου. Γενικότερα, οι επαφές με τους γύρω σου, έχουν να σου προσφέρουν θετικές εμπειρίες αυτό το διάστημα, ενώ τα ταξίδια και οι μετακινήσεις θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 12 Απριλίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να έχει μια θετική επιρροή στα οικονομικά σου, φίλε Ιχθύ. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να αυξήσεις τα έσοδά σου και μάλιστα μέσα από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Αν είσαι άνεργος και ψάχνεις μια νέα εργασία, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, που το καινούργιο φεγγάρι μπορεί να σου ανοίξει τις πόρτες που ονειρεύεσαι. Ακόμα κι αν έχεις μια σταθερή δουλειά, ίσως λάβεις μια ικανοποιητική αύξηση, ή βρεις ένα τρόπο να αυξήσεις τα κέρδη σου. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτό το διάστημα, καλό θα είναι όμως να αποφύγεις τάσεις ζηλοτυπίας και κτητικότητας που μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει και αν διατηρείς ήδη μια σχέση. Μάθε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email