Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 | By: offisiall

Οκτώβριος...καλό μήνα

Ο Οκτώβριος προβλέπεται ένας μήνας με αρκετές υποχρεώσεις και αποφάσεις που είναι πιθανό να παρθούν σε επίπεδο επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Με τον Ήλιο, τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις ή επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, του Κρόνου στον Υδροχόο, του Δία στον Υδροχόο και του Ερμή στον Ζυγό μέσα στο μήνα βοηθούν να ξεφύγουμε από την στασιμότητα και την επιφυλακτικότητα και να προχωρήσουμε δυναμικά πολυεπίπεδα στην ζωή μας δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό και πραγματοποιώντας καθοριστικές αλλαγές.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 μπορεί να δραστηριοποιήσει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σε σπουδαίο βαθμό καθώς μπαίνουμε στη διαδικασία να πάρουμε πρωτοβουλίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερένταση και σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να υπάρξουν λόγω της επιθετικής μας διάθεσης. Είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα τόσο στο επίπεδο των συνεργασιών όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Στις 7/10 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και μας βοηθά να πάρουμε ανάσα αισιοδοξίας καθώς αφιερώνουμε χρόνο στην γνώση, την διασκέδαση, το αισθηματικό παιχνίδι. Πρόσωπα με διαφορετική αντίληψη και κουλτούρα από εμάς έρχονται στη ζωή μας ώστε να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε νέες καταστάσεις και διαδρομές που θα μας εξελίξουν. Σημαντικές θα είναι οι οικονομικές εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα από το εξωτερικό καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε.

Στις 19/10 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό και αποκαθιστά με αργούς ρυθμούς την επικοινωνία. Μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που μπορεί να είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να εκφράσουμε όλα αυτά που μας προβλημάτισαν στην προσωπική μας ζωή. Οι συζητήσεις και οι διάλογοι γίνονται σε απόλυτη αρμονία και μπορούν να ξεπεραστούν παρεξηγήσεις με μεγάλη ευκολία.

Στις 20/10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού - Κριού λειτουργεί αναγεννησιακά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εμάς να επιβάλουμε τις απόψεις και τις ανάγκες μας. Παιχνίδια επιβολής και εξουσίας μπορεί να τραυματίσουν σημαντικές σχέσεις στη ζωή μας και να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις που θα μας πληγώσουν. Καλό είναι να αποφευχθούν ώστε να υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με ήρεμο και αποτελεσματικό τρόπο.

Στις 23/10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό δίνοντας μας την δυνατότητα να εμβαθύνουμε σε ψυχολογικό επίπεδο και να αντιμετωπίσουμε κατάματα ανασφάλειες ή αμφιβολίες που μας ταλαιπωρούν. Οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και μας κινητοποιούν με έντονο και δυναμικό τρόπο.

Ενισχυτικά θα λειτουργήσει στον συγκεκριμένο τομέα και η μετακίνηση του Άρη στον Σκορπιό στις 30/10. Δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε αθόρυβα ώστε να πετύχουμε τις καλύτερες οικονομικές συναλλαγές αξιοποιώντας τις πιο συμφέρουσες προτάσεις για εμάς.

 

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Τα δύσκολα πέρασαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και τον μήνα αυτό μπορείς να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σου αρκεί να συνειδητοποιήσεις τα δικά σου λάθη που πιθανά οδήγησαν σε συγκρούσεις και αντιδικίες. Στις 7/10 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και σε ευνοεί με μοναδικό τρόπο καθώς σου δίνει την ευκαιρία να ξανά βιώσεις απίστευτες στιγμές πάθους με τον άνθρωπό σου που θα ανανεώσουν τόσο την ψυχολογία σου όσο και την σχέση. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για περιπέτεια μπορεί να οδηγήσουν σε μικρά και μεγάλα ταξίδια που θα σε ενθουσιάσουν. Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους, τα οικονομικά του συντρόφου σου, κληρονομικές υποθέσεις τις όποιες θέλεις να διεκπεραιώσεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. Προσοχή στην έντονη καχυποψία και την ανασφάλεια που εκδηλώνεται λανθασμένα και που μπορεί να δημιουργήσει καθοριστικά προβλήματα τόσο στις συμφωνίες όσο και στην προσωπική σου ζωή.

 

2ο δεκαήμερο

Ο μήνας προβλέπεται έντονος ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του καθώς ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου και μπορεί να προκαλέσει ένταση και προστριβές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Στις 6/10 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να δημιουργήσει έντονη επιθυμία για δράση σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, δράση που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις και να συνειδητοποιήσεις. Σπασμωδικές συμπεριφορές και αντιδράσεις μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις γιατί δεν αποκλείεται να ωθήσουν σε τριβές με το ταίρι σου που θα τραυματίσουν την σχέση. Ο ανταγωνισμός καλά κρατεί στον επαγγελματικό χώρο, φρόντισε όμως να περιορίσεις την επιθυμία να αναμειγνύεις τρίτα πρόσωπα στις υποθέσεις σου γιατί τελικά η συμπεριφορά αυτή θα αποβεί εις βάρος σου. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 έχεις την δυνατότητα να επιδιώξεις συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω κακής συνεννόησης ή εμποδίων που προκύπταν.

 

3ο δεκαήμερο

Ο μήνας μέχρι τα μέσα του σου δίνει την ευκαιρία να προετοιμαστείς για συνεργασίες και σχέσεις και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θέλεις να πάρεις χωρίς τα νεύρα και την κούραση να επηρεάζουν την σκέψη σου. Από τα μέσα και μετά με τον Άρη στον Ζυγό να επηρεάζει το δεκαήμερο σου δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία για να μην δημιουργήσεις εκρηκτικές καταστάσεις σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Η ανάγκη για ομαδική προσπάθεια και συντροφική δράση σε βοηθάει να εξομαλύνεις σχέσεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εσένα. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς ίσως νιώσεις ότι τόσο οι συνεργάτες όσο και το ταίρι σου δεν μπορούν να τις αντιληφθούν και να σε ικανοποιήσουν. Εγωκεντρισμός, εξουσιαστική στάση και χειριστική προσέγγιση των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις που θα σε στιγματίσουν. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να αποβάλεις ανασφάλειες και επιβλητικές διαθέσεις που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν σπουδαία προβλήματα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με το δύσκολο κομμάτι της καθημερινότητάς να μένει στο παρελθόν ο Οκτώβριος σε βοηθά να τακτοποιήσεις την καθημερινότητα και τις εργασιακές εκκρεμότητες που έχεις με πιο ήρεμο τρόπο. Σημαντικό είναι βέβαια να αξιοποιήσεις σωστά την μετακίνηση της Αφροδίτη στον Τοξότη που σε βοηθά να αφουγκραστείς τα βαθύτερα συναισθήματα που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή και να απολαύσεις το έντονο πάθος που θα σε αναζωογονήσει. Βέβαια θα πρέπει να αποβάλεις την ζήλια και την καχυποψία καθώς είναι εύκολο να δημιουργήσεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την σχέση σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 η κοινωνικότητα αυξάνεται κατακόρυφα και μπαίνεις σε μία διαδικασία επικοινωνίας με πρόσωπα που είναι καθοριστικά στη ζωή σου. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα και να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ως προς την επίτευξη των στόχων σου με πρόσωπα που θέλουν να σε υποστηρίξουν στο πλευρό σου.

 

2ο δεκαήμερο

Ο Οκτώβριος ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του σε βάζει σε έντονους ρυθμούς τόσο στο πεδίο της δουλειάς όσο και στο πεδίο των καθημερινών υποχρεώσεων καθώς πρέπει να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Με τον Άρη από τον Ζυγό να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου οφείλεις να αξιοποιήσεις την διπλωματία και την επιθυμία για απόλυτο προγραμματισμό που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από εντάσεις και περίπλοκες καταστάσεις που θα σε αγχώσουν. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 μπορεί να σημάνει για εσένα μία ευκαιρία στον εργασιακό χώρο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε καταπιέζει. Φρόντισε να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με συναδελφικά πρόσωπα καθώς θα είναι εύκολο να ξεσπάσεις και να γίνεις εριστικός. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 και σου δίνει την δυνατότητα να αφήσεις στο παρελθόν καθυστερήσεις και εμπόδια που επηρέαζαν τις υποχρεώσεις σου και να δώσεις λύσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα σε αναδείξουν.

 

3ο δεκαήμερο

Η καθημερινότητα σε προβληματίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς με αργούς ρυθμούς επιφορτίζεσαι σε επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σε αγχώνουν. Μέχρι τα μέσα του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να οργανωθείς ώστε να ανταπεξέλθεις σε ένα απαιτητικό χρονικό διάστημα που ακολουθεί. Με τον Άρη με επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τον Ζυγό από τα μέσα του μήνα και μετά οι απαιτήσεις είναι πολλές και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο πρόγραμμα που διαμορφώνεις ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Καλά θα κάνεις να βάλεις γυμναστική ή ένα μέσο άσκησης μέσα στην ημέρα που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ένταση που πιθανά νιώθεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις βαθύτερες καταστάσεις ή ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί ακόμα να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Οφείλεις να αλλάξεις ριζικά τρόπο διαχείρισης και να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία κάθε τι που σου δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση και επηρεάζει αρνητικά την λογική σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας προμηνύεται ιδιαίτερα δημιουργικός καθώς σου δίνεται η ευκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος του να αφιερώσεις χρόνο στην παρέα σου, τον σύντροφό σου, τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που έχεις και σε γεμίζουν. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Τοξότη στις 7/10 έχεις την δυνατότητα να φλερτάρεις, να βγεις, να διασκεδάσεις, να χαρείς την παρέα ανθρώπων που έχεις καιρό να δεις. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη της συντροφικότητας και της δέσμευσης καθώς αναδεικνύεται έντονα αυτό το χρονικό διάστημα. Προσοχή σε υποκριτικές τάσεις που θα σε αφήσουν ανικανοποίητο. Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης κινητικότητας λόγω των πολλών καθημερινών απαιτήσεων που έρχονται στο προσκήνιο και σου προκαλούν άγχος. Καλά θα κάνεις να έχεις εξαιρετικό προγραμματισμό γιατί θα είναι απαραίτητος ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι αναλάβεις χωρίς να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων κυρίως στον εργασιακό χώρο.

 

2ο δεκαήμερο

Είναι δεδομένο ότι η προσωπική σου ζωή κεντρίζει όλη την προσοχή σου και γεννά την ανάγκη να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου. Με τον Άρη να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τον Ζυγό μέχρι τα μέσα του μήνα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κινήσεις και αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή και θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά στην διάθεσή σου. Η διασκέδαση και η δημιουργία σε βοηθούν να εκτονώσεις την ενεργητικότητά και το πάθος που σε διακρίνει. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 σου δίνει την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να σε ικανοποιεί απόλυτα. Προσοχή σε απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/12 αξιοποίησε κάθε ευκαιρία για ομαλή συζήτηση και συνεννόηση με τον άνθρωπό σου που θα βοηθήσει ώστε να λυθούν παρελθούσες καταστάσεις και προβλήματα.

 

3ο δεκαήμερο

Η επιθυμία να δημιουργήσεις και να αφοσιωθείς στο ταίρι σου είναι έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και σου δίνει την δυνατότητα να αναπτύξεις στην κοινωνικότητα σου και να βρεθείς με παρέες και συντροφιά που μπορείς να περάσεις μοναδικά. Με τον Άρη από τον Ζυγό να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τα μέσα του μήνα και μετά έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις στην κατάκτηση του προσώπου που σου κεντρίζει την προσοχή καθώς η γοητεία και ο μαγνητισμός σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γύρω στις 22/10 καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού σε φέρνει αντιμέτωπο με προβλήματα που μπορεί να αναπτυχθούν σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο καθώς βαθύτερα μυστικά και αποκαλύψεις μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς. Παράλληλα μπορείς να αφοσιωθείς σε νέα γνωριμία που γεννά πρωτόγνωρα συναισθήματα και σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους που σε ταλαιπωρούν και επηρεάζουν την κρίση σου σε συναισθηματικό επίπεδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η οικογενειακή σου ζωή επηρεάζεται καθώς ο συναισθηματικός και οι ευαισθησίες που σε διακρίνουν κάνουν την εμφάνισή του, όμως είναι βέβαιο ότι έχεις ξεπεράσει μία δύσκολη περίοδο και τώρα μπορείς να αφιερωθείς σε δουλειές που είναι απαραίτητο να γίνουν. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη στις 7/10 σου δίνει την δυνατότητα να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να δημιουργήσεις μία ρουτίνα που σε ικανοποιεί. Μία ρουτίνα στην οποία μπορείς να ανταποκριθείς και θα σε βοηθήσει να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον. Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 η διάθεσή σου αλλάζει και το πρόσωπό σου φωτίζεται. Η αγάπη, το πάθος, το συναίσθημά έρχονται στο προσκήνιο και αφιερώνεις χρόνο από τον εαυτό σου ώστε να περάσεις μοναδικά με τον σύντροφό ή με νέο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί πια στη ζωή σου. Δυναμισμός και αυτοπεποίθηση σε διακρίνουν στα επαγγελματικά και σου δίνουν την ευκαιρία να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

2ο δεκαήμερο

Έντονος θα είναι ο μήνας κυρίως μέχρι τα μέσα του καθώς ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερο σου και δημιουργεί την επιθυμία για ξεσπάσματα και εκτόνωση του καταπιεσμένου θυμού που κρύβεις μέσα σου στο οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα, εργασίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία μπορεί να σε κουράζουν όμως καλό είναι να μην διστάσεις να τις ολοκληρώσεις γιατί θα σε ικανοποιήσει απόλυτα το αποτέλεσμα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 ενισχύει την ανάγκη να αντιδράσεις με κάθε τρόπο σε ότι θεωρείς ότι μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου και αφορά την οικογένεια. Προσπάθησε να κατευνάσεις τον θυμό που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια με απότομο και επιθετικό τρόπο. Με την επιστροφή του Ερμή στον Ζυγό σε ορθή πορεία στις 19/10 έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις παράπονα και σκέψεις στο οικογενειακό περιβάλλον και να αποκαταστήσεις την επικοινωνία σου με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Η ένταση ξεπερνιέται και ο διάλογος μπορεί να καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα.

 

3ο δεκαήμερο

Οι υποχρεώσεις αυξάνονται στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς σε πολλά ζητήματα ταυτόχρονα που απασχολούν τους οικείους σου. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων λόγω της κυκλοθυμίας και του έντονου θυμού που κρύβεις μέσα σου. Καλό είναι να μην επιτρέψεις στην υπερευαισθησία να σε κατακλίσει δημιουργώντας υπερένταση και κόντρες με πρόσωπα στον οικογενειακό περίγυρο που θα σου στοιχίσουν ψυχολογικά. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 επηρεάζει τόσο την επαγγελματική όσο και την οικογενειακή σου ζωή καθώς φαίνεται να κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής σου με επίπονο και μεταμορφωτικό τρόπο. Σημαντικό είναι να μην πάρεις αποστάσεις από τα συναισθήματά σου αφού είναι απαραίτητο να βρεις ισορροπία για να αντιμετωπίσεις πιθανές προκλήσεις που θα σε αναγκάσουν να εξελιχθείς και να δείξεις πραγματικά τις δυνατότητές σου κάτω από δύσκολες και πιεστικές συνθήκες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από το ταίρι σου και αυτό οδηγεί σε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά σου που θα ενοχλήσουν.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Επικοινωνιακή είναι η διάθεσή σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον, να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους και να μπεις σε μία διαδικασία μικρών αποδράσεων που θα σε ευχαριστήσουν καθώς απολαμβάνεις την παρέα. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Τοξότη στις 7/10 η προσωπική σου ζωή απογειώνεται καθώς είναι έντονη η ανάγκη να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα με γενναιόδωρο τρόπο στο ταίρι σου. Η διασκέδαση και η καλλιτεχνική σου φύση εκδηλώνονται με μεγάλη αμεσότητα και οδηγούν σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις που σου ταιριάζουν απόλυτα. Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 και σου δίνει την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στο οικογενειακό περιβάλλον και να απολαύσεις στιγμές ζεστασιάς και θαλπωρής που έχεις πολύ ανάγκη. Προσοχή στην κυκλοθυμία καθώς είναι εύκολο να εκδηλωθεί με σπασμωδικές αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις στον οικείο περίγυρο.

 

2ο δεκαήμερο

Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει καθώς η επιθυμία να ασχοληθείς παράλληλα με πολλά αντικείμενα και κυρίως αυτά που αφορούν την επικοινωνία είναι καθοριστική. Με τον Άρη από τον Ζυγό μέχρι τα μέσα του μήνα να επηρεάζει το δεκαήμερο σου έχεις την δυνατότητα να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν. Επαγγελματικές μετακινήσεις μπορεί να αποτελέσουν για εσένα αφορμή για απόδραση από μία απαιτητική καθημερινότητα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα σε ότι αφορά θέματα γνώσεων, επικοινωνίας, ζητήματα που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον και σε απασχολούν έντονα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 και σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες που βρήκες στον προγραμματισμό ή σε συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και είχαν κωλυσιεργήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αξιοποίησε την δυνατότητα που σου δίνεται για να εκφράσεις σκέψεις σε κοντινά πρόσωπα και αντιρρήσεις για κινήσεις που σε ενόχλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

3ο δεκαήμερο

Σου δίνεται η ευκαιρία ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά να ασχοληθείς με ζητήματα γνώσεων και πληροφοριών που σου ταιριάζουν καθώς ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερο σου και αυξάνει την ενεργητικότητά σου. Βέβαια θα είσαι αρκετά προσεκτικός σε σπασμωδικές συμπεριφορές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα καθώς η επιθυμία για δράση δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν είναι στοχευμένες. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα λόγω εμμονικός συμπεριφορών και απόψεων που μπορεί να εκφράσουν τόσο οι άλλοι όσο και εσύ. Καλό είναι να θυμάσαι ότι είναι δυνατόν να ξεπεραστούν οι οποίες διαφωνίες και δυσκολίες αρκεί να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να μην επιμένεις προσπαθώντας να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις. Ξεπέρασε πιθανές ανασφάλειες και επικεντρώσου στην αισιοδοξία και τη θετική διάθεση που σε διακατέχουν και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις κόντρες και παγίδες με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Οικονομικά σχέδια και εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιηθούν με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στον μήνα καθώς έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις να πετύχεις και στον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις προς την επιτυχία. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Τοξότη στις 7/10 αφιερώνεις χρόνο στον σύντροφό σου, στην οικογένεια, σε πρόσωπα που θεωρείς δικά σου και έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά. Η ανάγκη να νιώσεις οικειότητα και ζεστασιά καθορίζει όλες τις σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να αφιερώσεις χρόνο και χρήμα ώστε να διαμορφώσει στον προσωπικό σου χώρο κατάλληλα. Θέλεις να υποδέχεται σε αυτόν ανθρώπους που αγαπάς και σε στηρίζουν. Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 αυξάνεται η επικοινωνιακή διάθεση και η επιθυμία για νέες πληροφορίες και γνώσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα από το κοντινό περιβάλλον. Εμπόριο και διαδίκτυο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικές συμφωνίες. Αξιοποίησε προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε εξαιρετικές συνεργασίες που έχουν να σου προσφέρουν πολλά.

 

2ο δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε οικονομικές επιδιώξεις και στόχους που έχεις θέσει και αυτό σου δίνεται η ευκαιρία να το πετύχεις ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του μήνα. Με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου φροντίζεις να πάρεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να σχεδιάσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια σε σχέση με προτάσεις ή συνεργασίες που θα σου δώσουν οικονομική ανάσα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ξαφνικά έξοδα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ή ανατροπές που αφορούν τα σχέδιά σου και θα σε αναγκάσουν να ξεβολευτείς. Προσοχή ιδιαίτερα θα πρέπει να δείξεις σε αισθηματικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να επιμείνεις με πείσμα και αδιαλλαξία στις απόψεις σου προκαλώντας ηλεκτρικές εκκενώσεις στο ταίρι σου. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 παίρνεις ανάσες καθώς βλέπεις τα σχέδιά σου να ξεκολλούν και να ξεπερνούν εμπόδια και καθυστερήσεις. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε βάλει σε μία διαδικασία διεκδικήσεων στον επαγγελματικό χώρο που μπορείς να πετύχεις με το ρεαλισμό και την ωριμότητα που σε διακρίνουν.

 

3ο δεκαήμερο

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε οικονομικές και συναισθηματικές ανάγκες καθώς μέσα από αυτές νιώθεις αυτή την περίοδο ότι μπορείς να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τα μέσα του μήνα και μετά και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με σχέδια και οικονομικές υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Προσοχή σε υπερβολές είτε σε έξοδα είτε σε συντήρηση καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσεις με οριακό τρόπο. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 σε βάζει στην διαδικασία να κλείσεις συμφωνίες οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους. Καλό είναι να αφιερώσεις χρόνο ώστε να αντιληφθείς χωρίς καχυποψία και αμφιβολίες αυτά που σου ζητούν και να αφουγκραστείς το ένστικτό σου που είναι βέβαιο ότι θα σε προφύλαξη από κακοτοπιές και παγίδες. Άφησε στην άκρη την ανάγκη να ελέγξεις το ταίρι σου καθώς είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικούς καβγάδες και προβλήματα στην σχέση σου.

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας είναι ιδανικός ώστε να προχωρήσεις στην επίτευξη όλων αυτών που επιδιώκεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου σε βοηθούν να είσαι αποφασιστικός και να μην έχεις αναστολές. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη στις 7/10 σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου και να απολαύσεις κοινωνικές προσκλήσεις που σε βοηθούν να έρθεις σε επαφή με νέα και ενδιαφέροντα πρόσωπα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε παράλληλες προσωπικές καταστάσεις καθώς είναι εύκολο να παρατήσεις και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 το τέλος του μήνα επιφυλάσσει έντονη ενασχόληση με οικονομικές υποθέσεις και με συναισθηματικά ζητήματα. Δημιουργείς το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου ώστε να νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια αφού είναι σημαντικό για εσένα να γνωρίζεις σε ποιο περιβάλλον κίνησε και αν μπορείς να στηριχθείς στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου.

 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα καλείσαι να χαλιναγωγήσεις τον παρορμητισμό και τον αυθορμητισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποίησε τον δυναμισμό σου θέτοντας στόχους και παίρνοντας πρωτοβουλίες στο πεδίο των συνεργασιών που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε περίοδο έντονης δημιουργικότητας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6/10 σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, όμως οφείλεις να είσαι εγκρατής και να αντιληφθείς ότι ίσως υποκίνησε λανθασμένα από μία εσώτερη αναστάτωση που δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 19/10 και σου επιφυλάσσει μοναδικές στιγμές επικοινωνίας και κοινωνικότητας καθώς εκφράζεις σκέψεις και διεκδικείς την ορθότητα των απόψεών σου με τρόπο που εντυπωσιάζει το περιβάλλον που κινείσαι.

 

3ο δεκαήμερο

Είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για αυτό οφείλεις να είσαι συγκρατημένος σε επίπεδο συμπεριφοράς και να περιορίσεις πιθανές εκρήξεις που θα ενοχλήσουν συνεργάτες και σύντροφο. Με τον Άρη στο ζώδιό σου να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τα μέσα του μήνα και μετά νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα, όμως δεν πρέπει να παρασύρεσαι από την απερισκεψία και τον αυθορμητισμό που μπορεί να εκφραστούν μέσω των κινήσεων σου. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον κριό στις 20/10 μπορεί να φέρει τραυματικές εμπειρίες στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις ή να υποστείς συμπεριφορές που εκδηλώνονται λόγω ανασφαλειών και ανάγκης ελέγχου. Οφείλεις να ξεφύγεις από εμμονές και φαντάσματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και δεν σου επιτρέπουν να χαρείς στιγμές με πρόσωπα που είναι απαραίτητα σε εσένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η κυκλοθυμία είναι έντονη κατά την διάρκεια του μήνα καθώς έχεις μπει σε μία διαδικασία αναθεώρησης παρελθουσών καταστάσεων και συμπεριφορών που μπορεί να επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση σου. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη στις 7/10 φροντίζει να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ικανοποιούν απόλυτα και δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το ταίρι σου καθώς μέσα από την σχέση σου νιώθεις ότι παίρνεις αυτοπεποίθηση. Ρομαντικά δείπνα και έντονες στιγμές πάθους θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στο εργασιακό περιβάλλον. Στις 23/10 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την δυνατότητα να λάμψεις σε όλα τα επίπεδα και να βγεις από την αφάνεια. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου γίνονται αισθητά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και επηρεάζουν την εξέλιξη και την πορεία καθοριστικών σχέσεων για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην επιτρέψεις στον εγωισμό και τον υποκειμενισμό να σε καταβάλουν καθώς εκεί θα έρθεις αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις των συνεργατών και του συντρόφου σου.

 

2ο δεκαήμερο

Δεν σου είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις το παρασκήνιο που πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στον εργασιακό χώρο καθώς επηρεάζει την ψυχολογία σου. Η εσωστρέφεια δεν πρέπει να οδηγήσει σε κυκλοθυμία για αυτό φρόντισε με τον Άρη να βρίσκεται στον Ζυγό και να σε επηρεάζει να αξιοποιήσεις όλα τα ταλέντα και τις επιθυμίες που αφορούν πνευματικά ενδιαφέροντα και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με αποκαλύψεις που αφορούν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις την έντονη ευαισθησία που δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά τα πράγματα και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που θα έχουν κόστος. Άφησε τις συζητήσεις μέχρι τις 19/10 Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό και σου δίνει την δυνατότητα να διαπραγματευτείς και να διαβουλευτείς σε θέματα που αφορούν το παρελθόν και ήρθε η ώρα να λύσεις. Σημαντικό είναι να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον εργασιακό χώρο ώστε να μην υπάρξουν λάθη που θα εκθέσουν.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Οκτώβριος προβλέπεται έντονα συναισθηματικός για αυτό και οφείλεις να διοχετεύσεις την ενέργεια αυτή σε πνευματικά ενδιαφέροντα, στον εσωτερισμό και τον διαλογισμό που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου, κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψεις αφού οφείλεις να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις στον εργασιακό χώρο. Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις καλό είναι να παραμεριστούν ώστε να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία στην καθημερινότητα ή σε άλλους τομείς στη ζωή σου χωρίς αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σε αιφνιδιάζουν. Δεν αποκλείεται να πληγωθείς από συμπεριφορές ανθρώπων που είχες εμπιστευτεί όμως αυτό θα πρέπει να είναι για εσένα ένα μάθημα καθώς είναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου και να μην δείχνεις άκριτα ενδιαφέρον για πρόσωπα που ίσως προσπαθούν να σε υπονομεύσουν στην επαγγελματική σου καριέρα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η επιθυμία να βρίσκεσαι με τα φιλικά πρόσωπα ή με αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή είναι έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συγχρωτιστείς με ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν και ενδιαφέρονται για τις απόψεις σου. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 7/10 και σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα σε κοινωνικό επίπεδο καθώς η γοητεία σου εκτοξεύεται. Σημαντικό είναι για εσένα να ικανοποιήσεις την προσωπική σου ζωή απόλυτα τις ανάγκες σου, όμως αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άκρως εγωιστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τον άνθρωπό σου. Είναι προτιμότερο να δείξεις κατανόηση και στις ανάγκες τις δικές του για να αποφύγεις εντάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 και ανοίγει μία περίοδο εσωστρέφειας, μοναχικότητας, προσωπικού απολογισμού σε διάφορες καταστάσεις που έχεις βιώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο έρχεται στην επιφάνεια και καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα πρόσωπα που ίσως θεωρούσες ότι αντιλαμβανόντουσαν και εκτιμούσαν την εμπιστοσύνη που τους έδειχνες.

 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες για την δημιουργία μιας ομάδας ή για την ένταξη σου σε μία συλλογική προσπάθεια που σε εκφράζει. Φιλικά πρόσωπα μπορούν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια θέλοντας να βοηθήσουν στην επιτυχία σου. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένα νέο ξεκίνημα που αγγίζει το φιλικό περιβάλλον και τις συναναστροφές σου. Προσπάθησε να αποβάλλεις εμμονές και συμπεριφορές που έρχονται στην επιφάνεια χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι γιατί είναι βέβαιο ότι ενοχλούν τους γύρω σου. Η επικοινωνία αποκαθίσταται από τις 19/10 και μετά καθώς ο Ερμής επιστρέφει στον Ζυγό και σε βοηθά να προχωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες αφήνοντας στο παρελθόν πιθανές καθυστερήσεις και εμπόδια που μπορεί να βρήκε στο δρόμο σου. Συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα μπορούν να ευδοκιμήσουν και να σε βοηθήσουν να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Ζυγό να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τα μέσα του μήνα και μετά μπαίνεις σε μία διαδικασία δράσεων που σε φέρνει κοντά με πρόσωπα πρωτοποριακά και επαναστατικά. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεφύγεις από ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει και βάζει σε καλούπια τη ζωή σου. Νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν μέσα από τον φιλικό χώρο που θα γεμίσουν την επιθυμία για κοινές δράσεις και δεν αποκλείεται να είναι τα ιδανικά ώστε να υπάρξει μία νέα σχέση στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 ακούμπα την προσωπική σου ζωή καθώς φέρνει στην επιφάνεια με απότομο τρόπο τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκδηλώσει ανασφάλειες και εμμονές που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Συγκρούσεις είναι πιθανόν να υπάρξουν και σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αντικρουόμενα συναισθήματα και παιχνίδια ελέγχου που θα δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις με φιλικά πρόσωπα. Προσπάθησε να ξεφύγεις από την αναστάτωση που υπάρχει μέσα σου και δεν σου επιτρέπει να δεις με ωριμότητα πώς μπορείς να διαχειριστείς κάθε σημαντική περίπτωση που προκύπτει στο δρόμο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Οι αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο συνεχίζονται και οι απαιτήσεις είναι πολλές για αυτό και θα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκροτημένος σε όλα αυτά με τα οποία ασχολείσαι. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη στις 7/10 και σε βοηθά να ξεφύγεις από τις πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες και να αφιερωθείς στο ταίρι σου καθώς θέλεις να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο θα εκφραστεί χωρίς όριο το συναίσθημα και το πάθος. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν και πάλι μία θέση στη ζωή σου, όμως είναι γεγονός ότι δεν είσαι αντικειμενικός αφού παρασύρεσαι από αυταπάτες και όνειρα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 παίρνεις βαθιές ανάσες και αφιερώνεις χρόνο στον φιλικό σου περίγυρο. Σημαντικό είναι για εσένα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται την προσέγγιση που έχεις για τη ζωή. Κοινές δράσεις και επιδιώξεις σε αφορούν και σε ενθουσιάζουν.

 

2ο δεκαήμερο

Η αυξημένη επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να σε κουράσει ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα καθώς ο Άρης κινείται στον Ζυγό και σε επηρεάζει άμεσα φορτώνοντας σε με ευθύνες και υποχρεώσεις. Σημαντικό είναι να δείξεις τις δυνατότητές σου καθώς είναι εύκολο για εσένα να δώσεις λύσεις σε ότι έχεις αναλάβει, όμως είναι επίσης απαραίτητο να συγκρατήσεις την ανάγκη να επιβληθείς που μπορεί να σε φέρει σε κόντρα με τους ανωτέρους σου. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να κάνουν την ανατροπή στην καριέρα σου και να σου δώσουν την δυνατότητα σημαντικής εξέλιξης. Προσοχή όμως καθώς το άγχος, η σκληρότητα και πιθανά αλαζονικές τάσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά σε κάθε προσπάθειά σου. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 19/10 σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκολλήσεις σχέδια και να προχωρήσεις σε συζητήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό στίβο. Η επικοινωνία είναι σαφώς καλύτερη για αυτό εκμεταλλεύσου ευκαιρίες ώστε να ξεκαθαρίσεις ζητήματα και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος.

 

3ο δεκαήμερο

Ο μήνας προβλέπεται ιδιαίτερα απαιτητικός κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς μέσα από τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις δεν αποκλείεται να θεωρείς ότι σου δίνεται η δυνατότητα να αναδειχθείς και να δείξεις αυτά που πραγματικά μπορείς να προσφέρεις. Ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τα μέσα του μήνα και μετά δίνοντάς σου την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα γεγονός είναι ότι χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια ώστε να είσαι αξιόπιστος σε κάθε τι που έχεις αναλάβει και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί επιπλέον άγχος. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού που πραγματοποιείται στις 2010 αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον και σου δημιουργεί την ανάγκη για αναγεννησιακές αλλαγές που θα αναστατώσουν τους γύρω σου. Αλλάζεις και αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν καθώς δεν θα διστάσεις να δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις με τρόπο που μπορεί να είναι σκληρός.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάγκη να εξελιχθείς σε πνευματικό επίπεδο είναι κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που υπόσχονται σημαντικές ευκαιρίες τόσο στο πεδίο της εκπαίδευσης όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη στις 7/10 που γεννά την ανάγκη να εμπλακείς σε ομαδικές προσπάθειες δρομολογώντας έναν προσωπικό βηματισμό μέσα στην σχέση σου. Θέτοντας κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα έρθετε πιο κοντά και θα καταφέρετε να λειτουργήσετε σαν ομάδα ικανοποιώντας κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Με τον Ήλιο να περνάει στον Σκορπιό στις 23/10 όλα τα βλέμματα στρέφονται σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ήρθε η ώρα να λάμψεις στον τομέα της καριέρας λόγω των επιτευγμάτων σου. Βέβαια θα προσπαθήσεις να προωθήσεις και να προβάλλεις τις ιδέες σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα στον επαγγελματικό περίγυρό που θα σε στηρίξουν σε αυτή σου την προσπάθεια. Καλό είναι να αποφύγεις την έντονη και αποκλειστική ενασχόληση με την καριέρα σου βρίσκοντας ισορροπία και στην προσωπική σου ζωή ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

 

2ο δεκαήμερο

Είναι ένας μήνας που μπορεί να σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία καθώς ο Άρης κινείται στον Ζυγό και επηρεάζει το δεκαήμερο σου ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του μήνα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η επικοινωνία και η διαφήμιση σου πάει και αυτό είναι άμεσα αντιληπτό από το περιβάλλον σου. Η διασκέδαση θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς απολαμβάνεις την παρέα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που έχουν κοινό τρόπο σκέψης με σένα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 σου δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στο πεδίο της μόρφωσης ή να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να έχουν καινούργιο πρόσημο. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε ταξίδια και συμφωνίες που αφορούν νομικά ζητήματα καθώς αφήνεις στο παρελθόν πια πιθανά εμπόδια που αντιμετώπισες.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τα μέσα του μήνα και μετά δεν χάνεις ευκαιρία να διασκεδάσεις και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να εντρυφήσεις σε πνευματικά ζητήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η αισιοδοξία σε εντυπωσιάζει και αποτελείς πηγή χαράς για κάθε παρέα για αυτό και πολλές θα είναι οι προσκλήσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 δίνει την δυνατότητα να κλείσεις θέματα με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να προκύπτουν ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στην επιφάνεια και ακόμα επηρεάζουν συμπεριφορές. Σημαντικό είναι να μην χάσεις την καλή σου διάθεση καθώς είναι εύκολο να μπεις σε μία διαδικασία κυκλοθυμίας και συναισθηματικούς σκαμπανεβάσματος που δεν θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία με ομαλό τρόπο. Προσπάθησε να ξεφύγεις από προκαταλήψεις και προσωπικές αμφιβολίες που σε εμποδίζουν να είσαι αντικειμενικός και δίκαιος με τους γύρω σου.

 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Κινείσαι σε πολλά ταμπλό και επιχειρήσεις να λήξεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν αυτό το μήνα. Είναι απαραίτητο βέβαια να ελέγξεις την έντονη καχυποψία που εκδηλώνεται κατά τη διάρκεια του ώστε να μην μπει εμπόδιο σε συμφωνίες και οικονομικά ζητήματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Τοξότη στις 7/10 έχεις την δυνατότητα να γοητεύσεις τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο και να νιώσεις ότι ήρθε η στιγμή να βρεις στήριξη από πρόσωπα που σε φλερτάρουν έντονα. Πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή και θα αλλάξει το κοινωνικό σου status. Θετική είναι για εσένα η μετακίνηση του Ήλιου στον Σκορπιό στις 23/10 καθώς σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία και την χαρά και να επικεντρωθείς σε μελλοντικά σχέδια που σε εξελίσσουν σαν προσωπικότητα. Οι προσκλήσεις για διασκέδαση θα είναι πολλές για αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις.

 

2ο δεκαήμερο

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από το παρασκήνιο καθώς ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό και επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα. Θέλεις να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα αθόρυβα και αυτό μπορεί να το πετύχεις αρκεί να μην εγκλωβιστείς σε εμμονές και ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 6/10 μπορεί να είναι μία σημαντική ευκαιρία για τα οικονομικά σου που οφείλεις να την αξιοποιήσεις με απόλυτη ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σου. Σπασμωδικές συμπεριφορές και εκρήξεις δεν θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς σε καταστάσεις που μπορούν πολλά να σου προσφέρουν. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το διάστημα από τις 19/10 και μετά καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό και σε βοηθάει να πείσεις με τα επιχειρήματά σου πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε οικονομικά ζητήματα ή επιχειρηματικές δράσεις. Χρυσή ευκαιρία για βαθύτερες εξομολογήσεις θα είναι η συγκεκριμένη συνθήκη και για την προσωπική σου ζωή καθώς θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τι θέλει το ταίρι σου και να συνειδητοποιήσεις τα πραγματικά του συναισθήματα.

 

3ο δεκαήμερο

 

Με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό και να σε επηρεάζει άμεσα από τα μέσα του μήνα και μετά μπορεί να νιώθεις ότι η αναστάτωση και η ανασφάλεια δεν σου επιτρέπουν να πραγματοποιήσεις τις κινήσεις που θα ήθελες σε οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές. Όμως γεγονός είναι ότι το ένστικτο σου είναι αλάθητο και για αυτό καλά θα κάνεις να το εμπιστευτείς απόλυτα ώστε να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που αφορούν οι οικονομικές συμφωνίες ή επιχειρηματικές κινήσεις στις οποίες θέλεις να πρωταγωνιστήσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού στις 20/10 σε φέρνει αντιμέτωπο με ηθικά ζητήματα, με οικονομικές εκκρεμότητες και συναισθηματικούς φόβους που δεν σου επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός. Η επιμονή και εξουσιαστική στάση σου είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσει τόσο τα πρόσωπα με τα οποία συζητάς όσο και το ταίρι σου που είναι δεδομένο ότι δεν θα ανεχθεί αδιαλλαξία και πείσμα από την πλευρά σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μεταξύ αμφιβολιών και απωθημένων προστατεύοντας συνεργασίες και προσωπική ζωή που σε βοηθούν να ισορροπήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email