Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 | By: offisiall

Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου

Υποδεχόμαστε το 2022 με την ευχή ότι οι δυσκολίες των προηγούμενων ετών θα μείνουν πια στο παρελθόν και θα βιώσουμε στιγμές αρμονίας, γαλήνης και ευτυχίας. Ο Ιανουάριος επικεντρώνει την προσοχή μας κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα και σε ότι αφορά την κοινωνική μας καταξίωση.

Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 02.01 εστιάζουμε την επικοινωνία στο φιλικό περιβάλλον και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Πρωτοποριακές ιδέες και επαναστατικές αντιλήψεις θα διανθίζουν τη ζωή μας.

Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη για μία ανατροπή στην επαγγελματική μας ζωή που θα απογειώσει την δημόσια εικόνα μας. Νέες ευκαιρίες για εξέλιξη μπορεί να υπάρξουν που καλό είναι να αξιοποιήσουμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικά ρίσκα καθώς μόνο η διορατικότητα μας θα βοηθήσει να κατευθυνθούμε σωστά.

Στις 15.01 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο δίνοντας το μήνυμα πως ήρθε η στιγμή να επανεξετάσουμε τις φιλικές μας σχέσεις. Δυσκολίες στην επικοινωνία και καθυστερήσεις μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις.

Στις 18.01 η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου κλείνει με εμφατικό τρόπο υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια και την επαγγελματική μας ζωή. Προσοχή σε παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν καθοριστικές σχέσεις για εμάς στα άκρα.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο δημιουργώντας την ανάγκη να συναναστραφούμε εντονότερα από ποτέ τους φίλους μας, να εμπλακούμε σε ομαδικές προσπάθειες που μπορούν να προσδώσουν πολλά. Αλαζονικές συμπεριφορές λόγω ανασφαλειών θα ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινούμαστε για αυτό οφείλουμε να τις μετριάσουμε.

Στις 24.01 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω αυξάνοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στον επαγγελματικό περίγυρο. Απαιτείται εξαιρετικός προγραμματισμός και υπευθυνότητα για να ανταποκριθούμε σε ότι προκύψει. Προσοχή σε κόντρες που μπορεί να υπάρξουν με φιγούρες εξουσίας και ανώτερους λόγω του άγχους και της αδιαλλαξίας μας.

Στις 26.01 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω προκαλώντας δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο στον τομέα της καριέρας. Σχέδια και συζητήσεις δεν εξελίσσονται όπως περιμένουμε καθώς οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια είναι αρκετά.

Στις 29.01 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για αλλαγές που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν με αργούς ρυθμούς ώστε να έχουν δομημένη βάση και γερά θεμέλια.  

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας από το τέλος του 2021 έχει περάσει στους Ιχθύες και επηρεάζει το δεκαήμερο σου δίνοντας την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε προβληματίζουν. Αφουγκράσου βαθύτερα συναισθήματα και τραύματα καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις κεφάλαια, να δώσεις άφεση αμαρτιών, να ανοίξεις τα φτερά σου με ισορροπημένη ψυχολογία. Υποθέσεις επαγγελματικές και προσωπικές του παρελθόντος μπορούν να τακτοποιηθούν με ευοίωνο τρόπο για εσένα. Από τις 15.01 και μετά όπου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο οφείλεις να προσέξεις την επικοινωνία με τα φιλικά πρόσωπα καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν κόντρες. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε ομαδικές προσπάθειες μπορεί αρχικά να σε προβληματίσουν όμως είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν οι ενδεδειγμένες λύσεις για να ξεπεραστούν. Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24.01 αυξάνεται το άγχος αφού οι ευθύνες και υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται στον επαγγελματικό χώρο. Όμως είναι γεγονός ότι θα μπορέσεις να αναδείξεις τα προσόντα σου και να εντυπωσιάσεις με τον επαγγελματισμό σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που θα έρθουν από το πουθενά και θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα που θα σου δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να φτάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Σημαντικό είναι βέβαια να έχεις στο νου σου ότι μέσα από αυτές τις προτάσεις μπορεί να υπάρξουν και οικονομικά ρίσκα τα οποία θα πρέπει να μετρήσεις. Εμπιστεύσου την διορατικότητα σου καθώς θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29.01 μπορείς να προχωρήσεις αργά και σταθερά σε διορθώσεις και αλλαγές που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πιθανό είναι να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους στον επαγγελματικό χώρο. Παράλληλα σε προσωπικό επίπεδο ήρθε η ώρα να εκφράσεις στο ταίρι σου ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση. Τα ζητήματα είναι σοβαρά καθώς είναι βέβαιο ότι δεν παίζεις με το ταίρι σου.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τον Τοξότη να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τις 24.01 είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να εμπλακείς σε πνευματικές διαδικασίες που σου ταιριάζουν απόλυτα. Επαφές με το εξωτερικό, μοναδικές επαγγελματικές προτάσεις και φιλοσοφικές ενασχολήσεις φροντίζουν ομορφαίνουν τη ζωή σου και να δώσουν νέο νόημα. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να περάσεις μοναδικά και να διασκεδάσεις στο μέγιστο βαθμό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γύρω στις 18.01 καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου αναδεικνύει ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Προσπάθησε να αποφύγεις τάσεις κυριαρχίας και ελέγχου επιδιώκοντας να κατευθύνεις τα γεγονότα κατά το δοκούν. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και θα επηρεάσουν καταλυτικά σπουδές σχέσεις στην ζωή σου. Σημαντικό είναι μέσα από το οριστικό κλείσιμο ενός σημαντικού κύκλου στην οικογένεια ή στην καριέρα να οδηγηθείς σε μία προσωπική αναγέννηση που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία από τους Ιχθύες να επηρεάζει το δεκαήμερο σου βιώνεις στιγμές χαράς και έντονης κοινωνικής ζωής. Το φιλικό σου περιβάλλον διευρύνεται και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι και αναλογίζεσαι την ζωή σου. Κοινωνικές και πολιτικές θέσεις αναπτύσσονται σε συλλογικές προσπάθειες και δεν θα διστάσεις να εμπλακείς σε ομάδες που μπορούν να καθορίσουν τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές αρκεί να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Στις 15.01 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο επηρεάζοντας κυρίως την εξέλιξη επαγγελματικών συμφωνιών και ζητημάτων που σε απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία που δεν θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις σε σχέδια και συμφωνίες με το ρυθμό που θα ήθελες. Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24.01 έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου και να εμπλακείς σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που κεντρίζουν την προσοχή. Είναι στιγμές διασκέδασης και απολαύσεων που θα σε γεμίσουν χαρά και την διάθεση για νέες περιπέτειες στην ζωή σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου και να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις και βαρίδια που δεν ταιριάζουν στην πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις από δω και στο εξής. Νέες εμπορικές συμφωνίες και συζητήσεις που αφορούν τη διαφήμιση θα σε ενθουσιάσουν καθώς θα σου δώσουν την ευκαιρία να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται για να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29.01 έχεις την δυνατότητα να αναλογιστείς πώς θέλεις να διαχειριστείς πρόσωπα από το παρελθόν που επανεμφανίστηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Γεγονός είναι ότι μπορείς να καταλήξεις σε πολύτιμα συμπεράσματα και να προχωρήσεις σε αποφάσεις τούφα δρομολογήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η ανάγκη να διασκεδάσεις διαφορετικά και επί της ουσίας έρχεται επιτακτικά στο προσκήνιο.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 24.01 μπορείς να δραστηριοποιηθείς αθόρυβα σε οικονομικές συμφωνίες και υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στις ανασφάλειες που μπορεί να σου δημιουργήσουν και να αφήσεις την καχυποψία στην άκρη που μπορεί να σε οδηγήσει σε σκληρές συγκρούσεις. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και αυτό ευνοεί την προσωπική σου ζωή διοχετεύοντας έτσι το πάθος και τον αισθησιασμό που θα απογειώσει την σχέση σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18/3 κλείνει υποθέσεις που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον με επιτακτικό τρόπο. Έχεις το ψυχικό σθένος και την αποφασιστικότητα να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στο μέλλον χωρίς ψυχολογικά βαρίδια, με την στήριξη των προσώπων που κατανοούν τις απόψεις σου και τον τρόπο που επικοινωνείς. Επαγγελματικές συμφωνίες είναι πιθανό να οδηγηθούν σε ευτυχή κατάληξη καθώς και σε εξαιρετικές οικονομικές απολαβές που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να νιώσεις την ασφάλεια που αποζητάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία από τους Ιχθύες να επηρεάζει το δεκαήμερο σου έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές αναγνώρισης και αποθέωσης στην επαγγελματική σου ζωή. Σημαντικό είναι βέβαια να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Γεγονός είναι ότι οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι σημαντικές όμως απαιτείται και η δική σου προσπάθεια ώστε να ευοδώσου το καλύτερο δυνατό. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 15.01 δεν αποκλείεται να προκύψουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την διαφήμιση. Σημαντικό είναι να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που μπορεί να νιώθεις ότι δεν σε κατανοούν. Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24.01 έχεις την δυνατότητα να κινηθείς παρασκηνιακά επιτυγχάνοντας σημαντικές οικονομικές και επιχειρηματικές συμφωνίες που σε ευνοούν. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την καχυποψία και τις έντονες αμφιβολίες που θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που συνομιλίες.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε βαθύτερο επίπεδο καθώς έρχονται στην επιφάνεια αποκαλύψεις για ζητήματα του παρελθόντος που προκαλούν αναστάτωση. Απαραίτητο είναι να δείξεις ψυχραιμία και να κινηθείς διαισθητικά κλείνοντας καταστάσεις που προκαλούσαν απωθημένα και ενοχές. Σε οικονομικό επίπεδο οι προτάσεις μπορεί να είναι σημαντικές καθώς επανέρχονται στο προσκήνιο επιχειρηματικές κινήσεις και επιλογές που είχαν μείνει στο περιθώριο. Τώρα μπορείς να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 29.01 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την δυνατότητα να εκφράσεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα όλα όσα σε ενοχλούσαν σε προσωπικό επίπεδο. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συγχωνευτείς απόλυτα με το ταίρι σου ξεπερνώντας έτσι κάθε ανασφάλεια και φόβο που μπορεί να σου δημιουργείται. Καλό είναι επίσης να αφήσεις στο περιθώριο σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην σχέση σου.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 24.01 και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου είναι γεγονός ότι βλέπεις τις αντιπαραθέσεις και τις κόντρες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο να αυξάνονται. Απαραίτητο είναι να είσαι προετοιμασμένος για πιθανές επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους διατηρώντας την ψυχραιμία σου ώστε να αποφύγεις μετωπικές συγκρούσεις που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ρήξεις. Στις 18.01 η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου εντείνει την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν προσπαθώντας να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την γρήγορη αντίληψη και τον έντονη διαίσθηση που σε διακρίνει αυτό το χρονικό διάστημα καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ατραπούς και παγίδες. Σε προσωπικό επίπεδο, η σταθερότητα στην σχέση σε βοηθά να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, όμως δεν αποκλείεται το ταίρι σου να προσπαθεί να κυριαρχήσει και να σε εξουσιάσει, κάτι που πολύ δύσκολα θα δεχτείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με το Δία να κινείται στους Ιχθύες και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε επικοινωνιακές και εμπορικές συμφωνίες, ζητήματα μόρφωσης και πνευματικής αναζήτησης που σου κεντρίζουν την προσοχή. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς πρόσωπα μέσα από αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν να εισβάλεις σε φιλοσοφικούς και πραγματικούς χώρους που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Η διασκέδαση και το έντονο φλερτ θα οδηγήσουν σε μοναδικές νέες γνωριμίες διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που θα σας ενθουσιάσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συμφωνίες από τις 15.01 και μετά με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο. Κακή συνεννόηση και καθυστερήσεις εντείνουν την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες στιγμές αντιπαραθέσεις. Από τις 24.01 και μετά με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω αυξάνεται σημαντικά ο εκνευρισμός σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιθέσεις πού καλό είναι να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία ώστε να μην δυναμιτίσεις και εσύ με τη στάση σου την ατμόσφαιρα.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 προμηνύεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε μία νέα περίοδο τόσο σε επίπεδο στις συνεργασιών όσο και στην προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες εισβάλουν στη ζωή σου για να προτείνουν μοναδικές ιδέες που μπορείς να πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα πιθανές είναι η κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή που θα χαρίσουν έντονο καρδιοχτύπι και μοναδικά συναισθήματα. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 29.01 στον Αιγόκερω νιώθεις ότι έχεις κατασταλάξει σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Αντιλαμβάνεσαι αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη και δεν θα διστάσεις να τα εκφράσεις στους συνεργάτες και το ταίρι σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικό επίπεδο καθώς εμπόδια και κολλήματα μένουν στο παρελθόν. Το φλερτ και η έντονη κοινωνική ζωή θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα απογειώσουν τις αισθήσεις.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη μέχρι στις 24.01 γεγονός είναι ότι καλείσαι να διαχειριστείς αυξημένες επαγγελματικές και καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να σε πιέζουν. Απαραίτητο είναι να εκτονώνει στο άγχος και την ένταση με τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει ενεργειακά αποθέματα όπως για παράδειγμα βάζοντας στη ζωή σου ένα πρόγραμμα άσκησης που σου ταιριάζει. Ο λεπτομερής προγραμματισμός και η τελειομανία σου θα βοηθήσουν να διευθετήσεις κάθε εκκρεμότητα επαγγελματικής και γραφειοκρατικής φύσεως με εξαιρετικό τρόπο. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Αιγόκερω στις 18.01 μπορεί να οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις σχέσεις και συνεργασίες που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι πρόσωπα που συναναστρέφεσαι προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν καταπιέζοντας σε και περιορίζοντας τις επιθυμίες σου. Παιχνίδια εξουσίας θα οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες για αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να έχεις ανάλογες συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας κινείται στους Ιχθύες και επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες ώστε να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε επηρεάζουν ψυχολογικά και δεν σου επιτρέπουν να αποβάλλεις απωθημένα και ενοχές. Οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά ζητήματα εξελίσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σου δίνουν σημαντικές ανάσες ασφάλειας και σταθερότητας σε υλικό επίπεδο. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 15.01 δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα επιδιώξουν να επανασυνδεθούν μαζί σου ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία. Δυσκολίες στην επικοινωνία και καθυστερήσεις προκαλούν υπερένταση στον επαγγελματικό χώρο. Από τις 24.01 και μετά με τον Άρη να βρίσκεται στον Αιγόκερω η καθημερινότητα γίνεται περισσότερο απαιτητική καθώς αναλαμβάνεις περαιτέρω ευθύνες και υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι να εκτονώνεις το άγχος και την ένταση ορθολογικά μέσω ενός προγράμματος γυμναστικής που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις στα ύψη τα ενεργειακά σου αποθέματα. Με προγραμματισμό και συνέπεια μπορείς να διευθετήσεις κάθε τι που έχεις αναλάβει.

 

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 να δημιουργεί την ανάγκη για ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στον εργασιακό χώρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθοριστικές προτάσεις που θα σου δώσουν το έναυσμα για νέα πράγματα στη ζωή σου. Οι προτάσεις αυτές θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ανατροπή συσχετισμών και καταστάσεις σε ότι αφορά την κοινωνική σου εικόνα. Γεγονός είναι ότι επιβάλλεται να ρισκάρεις για να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που θα ανοίξει τα φτερά σου και θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29.01 νιώθεις ότι έχεις κατασταλάξει σε όλα αυτά που σε ενοχλούν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα επιβαρύνουν την σχέση σου και τώρα πια το συνειδητοποιείς και μπορείς να προχωρήσεις σε αλλαγές που θα ομορφύνουν την ατμόσφαιρα και θα αφήσουν την γκρίνια και την εμπειρία στο περιθώριο.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τον Τοξότη μέχρι τις 24.01 έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε δυναμικές πρωτοβουλίες που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι συνθήκες σε ευνοούν απόλυτα καθώς εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και τη λάμψη της προσωπικότητάς σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς μαγνητίζεις πρόσωπα που σε θαυμάζουν για τα ταλέντα και την δημιουργικότητά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γύρω στις 18.01 με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου καθώς επαναφέρει στο προσκήνιο εκκρεμούσες καταστάσεις και ζητήματα του παρελθόντος που σε αναστατώνουν. Παρασκηνιακές διεργασίες και παιχνίδια εξουσίας στον εργασιακό χώρο δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν υπερένταση και να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις κύκλους παρελθόντων καταστάσεων που ακόμα σε ταλαιπωρούν είτε για ψυχολογικούς είτε για γραφειοκρατικούς λόγους. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες και να δεις με απόλυτο ρεαλισμό από δω και στο εξής στην ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται στους Ιχθύες και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου βιώνεις μοναδικές στιγμές σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Γεγονός είναι ότι ομαλοποιείται σε σημαντικό βαθμό η επικοινωνία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και ξεπερνάς εντάσεις και δυσκολίες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε επίπεδο προσωπική ζωή σου. Έρχονται για να διευρύνουν τους ορίζοντές σου και να σε οδηγήσουν σε σταθερές επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 15.01 δυσκολεύει η επικοινωνία στην καθημερινότητα και κυρίως στην δουλειά. Καθυστερήσεις σε επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα μπορεί να σε αγχώσουν. Στις 24.01 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και σε βοηθά να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου προχωρώντας με γοργό βηματισμό και δυναμικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Η λάμψη και η αποφασιστικότητά σου εντυπωσιάζουν.

 

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 είναι γεγονός ότι έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη για κάτι καινούργιο στην προσωπική σου ζωή. Αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες αλλάζουν την ροή της ιστορίας και της εξέλιξης σου. Σημαντικό είναι να απολαύσεις κάθε στιγμή με πρόσωπα που μπορούν να ξυπνήσουν τις βαθύτερες αισθήσεις και τα συναισθήματά σου και να χαρείς στιγμές έντονου πάθους και λατρείας που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις που αφορούν παιδιά η δημιουργικά ενδιαφέροντα που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29.01 έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με μεγαλύτερη αμεσότητα τις ανάγκες σου στο πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Γεγονός είναι ότι έχεις εντοπίσει σημεία που μπορεί να σε ενοχλούν στην συμπεριφορά του και επιθυμείς να αλλάξει ώστε να υπάρχει αρμονική σχέση μεταξύ σας. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε αυτό που ζητάς και σε ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σου.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 24.01 αυξάνονται οι υποχρεώσεις και η ένταση στον οικογενειακό χώρο. Σημαντικό είναι να μην μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με τους οικείους σου λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο. Απαραίτητο είναι να εκτονώσεις επιτυχημένα καταπιεσμένο θυμό και οργή σε δράσεις και εργασίες που θα ευνοήσουν τον προσωπικό σου χώρο και δεν θα οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18.01 σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις με εξαιρετικό τρόπο συμφωνίες που αφορούν επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες. Πρωταγωνιστές μπορεί να είναι φιλικά σου πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς σε κάθε νέα πρόκληση που έρχεται στη ζωή σου. Παράλληλα πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν ναι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς επιδιώκουν και πάλι να έχουν την μοναδική θέση στην καρδιά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται στους Ιχθύες και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου βλέπεις τις καθημερινές υποχρεώσεις και τις εργασιακές ευθύνες να αυξάνονται σε σημαντικό βαθμό. Γεγονός είναι ότι απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια από την πλευρά σου ώστε να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Παράλληλα όμως απολαμβάνεις την συμπαντική εύνοια στον επαγγελματικό χώρο καθώς τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την θέση που έχεις κατακτήσει με πολλή δουλειά και προσπάθεια. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 15.01 δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που επιδιώκουν και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις αφού είναι προτιμότερο να επανεξετάσεις τα δεδομένα. Στις 24.01 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω και αυξάνει σημαντικά την υπερένταση στο οικογενειακό περιβάλλον. Καταπιεσμένος θυμός και οργή έρχονται στην επιφάνεια λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία. Διεργασίες στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να σε κουράσουν όμως είναι βέβαιο ότι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά την οικογένεια, τη μετεγκατάσταση σου σε νέο χώρο, την ανάγκη να δημιουργήσεις την δική σου δουλειά και να αφιερωθείς σε αυτό που σου αρέσει. Αποκαλύψεις και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν έντονες καταστάσεις και κόντρες με τους οικείους σου. Φρόντισε αυτές να μην οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις οδηγώντας σε μία καινούργια αρχή που μπορεί να είναι αιφνιδιαστική και να αφήσει άναυδους τους γύρω σου. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29.01 αντιλαμβάνεσαι πια ξεκάθαρα ποιες ανάγκες επιθυμείς να καλύψει το οικείο περιβάλλον καθώς έχεις κατασταλάξει σε ζητήματα που σε ενοχλούν και θέλεις να αλλάξεις. Είναι σημαντικό ότι θέλεις να βιώσεις τον απόλυτο ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση σου και δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να περάσεις υπέροχες στιγμές για δύο με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 24.01 και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου σού δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε αντικείμενα και επαγγελματικές συνεργασίες που σου κεντρίζουν την προσοχή. Απαραίτητο είναι να περιορίσεις τη νευρικότητα και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση στο περιβάλλον που κινείσαι. Απόλαυσε εκδρομές και κοντινές μετακινήσεις που μπορεί να σε αναζωογονήσουν και να φτιάξουν το κέφι σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 18.01 καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου δημιουργεί την ανάγκη ώστε να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Φόβοι και κατώτερα συναισθήματα μπορεί να εκδηλωθούν στον επαγγελματικό χώρο καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να κατευθύνεις τους άλλους κατά το δοκούν. Καλό είναι να αποφύγεις ανάλογες συμπεριφορές καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις. Προσοχή και στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις σχέσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας κινείται στους Ιχθύες και επηρεάζει το δεκαήμερο σου χαρίζοντας σου αισιοδοξία, διάθεση για διασκέδαση και έντονο αισθηματικό παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία σημαντική σχέση στη ζωή σου. Η δημιουργικότητα και η ανάγκη να εκφράσεις τα ταλέντα σου σε φέρνουν κοντά με πρόσωπα που θα δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον για αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 15.01 γεγονός είναι ότι δυσκολεύει η επικοινωνία στον οικογενειακό περίγυρο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς πιθανές παρερμηνείες και παρεξηγήσεις να οδηγήσουν σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24.01 νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς δυναμικά σε πολλά επίπεδα. Εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και σε βοηθούν να ανοίξεις νέες επαγγελματικές διαδρομές μπροστά σου.

 

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς επιδιώκεις να ανατρέψει στις σταθερές και να βάλεις νέα ενδιαφέροντα στην κοινή σας πορεία. Πιθανό είναι να υπάρξουν καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή καθώς γεγονός είναι ότι χρειάζεσαι μία ανατρεπτική η κατάσταση που θα οδηγήσει στην προσωπική σου εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29.01 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ξεφύγεις από κυκλοθυμικές συμπεριφορές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Η ανάγκη να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή με νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου θα απογειώσει την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν καθώς είσαι επιρρεπής στο έντονο φλερτ και σε αισθηματικά παιχνίδια που κεντρίζουν το μυαλό σου.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 24.01 οφείλεις να προχωρήσεις με σταθερό ρυθμό σε οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες που θεωρείς ότι θα σου προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που οφείλεις να αντιμετωπίσεις για αυτό φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός στην διαχείριση του προϋπολογισμού σου. Υπερβολές στην κατανάλωση ή στην συντήρηση είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν το περιβάλλον που κινείσαι. Με την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18.01 έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Έχεις την αμεσότητα και την έντονη διαίσθηση να αφουγκραστείς πώς πρέπει να κατευθυνθείς παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις. Σημαντικό είναι να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που μπορεί να προκαλέσουν προστριβές και να αφοσιωθείς σε σχέσεις και αντικείμενα που είναι βέβαιο ότι μπορούν να σε εξελίξουν σε όλα τα επίπεδα. Πνευματικές αναζητήσεις και ταξίδια στο εξωτερικό αποτελούν για εσένα μία νέα ακόμα περιπέτεια που θα βοηθήσει στην αναγέννηση σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας κινείται στους Ιχθύες και σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις την ηρεμία και την στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον. Νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς προσφορές και συμφωνίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελείς για εσένα. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή όπως η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές. Όμως οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και το πιθανότερο είναι να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. Από τις 24.01 όπου ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικονομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν παράλληλα και ξαφνικά έξοδα που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, φρόντισε να είσαι προσεκτικός στο πώς διαχειρίζεσαι το εισόδημά σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε αιφνιδιάσει με σημαντικές προτάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον εργασιακό χώρο και θα επηρεάσουν άμεσα τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιλογές που θα σου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία νέα καθημερινότητα δρομολογώντας έτσι σημαντικές αλλαγές και στην οικονομική σου κατάσταση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ρίσκα που ίσως σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, αφουγκράσου την διορατικότητα σου και δεν θα χάσεις. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω βλέπεις τα οικονομικά σου να ισορροπούν και να σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες σου. Προσοχή σε περιττές αγορές και σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Σε προσωπικό επίπεδο αφέσου στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα απογειώσουν τα συναισθήματα στην σχέση σου. Τώρα πια να γνωρίζεις τι σου προσφέρει το ταίρι σου, όμως παράλληλα μπορείς να προχωρήσεις και σε κάποιες αλλαγές που είναι απαραίτητες για να νιώσεις σταθερότητα δίπλα του.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από το ζώδιό σου να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τις 24.01 είναι γεγονός ότι έχεις αυξημένη ενεργητικότητά και δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να γίνεις ιδιαίτερα παρορμητικός και πολλές φορές επιθετικός ενώ δεν χρειάζεται προκαλώντας ένταση στο περιβάλλον σου. Επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις επανέρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις με πάθος και δημιουργικότητα όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις στην καριέρα και την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18.01 επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές που μπορεί να σου δημιουργούν καχυποψία και αναστάτωση. Καλά θα κάνεις να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου πεισματικά καθώς η διαλλακτικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού του συντρόφου σου μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις μεταξύ σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται στους Ιχθύες είναι σημαντικό για εσένα να αφοσιωθείς στις κοντινές σου σχέσεις, να αναπτύξεις νέες εμπορικές δραστηριότητες, να εντρυφήσεις σε γνωστικά αντικείμενα που σου ταιριάζουν. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα και να διευρύνεις το κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς τα νέα πρόσωπα που εισέρχονται σε αυτό σε βοηθούν να ανακαλύψεις νέες γνώσεις και νέες δυνατότητες που έχεις σαν προσωπικότητα. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 15.01 θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες. Πιθανό είναι να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικά σχέδια για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα ψύχραιμος και να προχωρήσεις σε λεπτομερή έρευνα καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις λάθη και παραλείψεις που πρέπει να διορθώσεις. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου από τις 24.01 έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Καλά θα κανείς να μετριάσεις την ένταση και τον αυθορμητισμό που μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 02.01 δημιουργεί την ανάγκη για να ξεκινήσεις με ορμή σε κάτι καινούργιο που σε καλύπτει απόλυτα είτε είναι επαγγελματικά και προσωπικά. Γεγονός είναι ότι υπάρχει έμπνευση και ανάγκη να πρωτοπορήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις φιλοδοξίες σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή δίνοντας σου ανάσες φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 29.01 έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που θέλεις να αλλάξεις και να διορθώσεις. Γεγονός είναι ότι μπορείς να προχωρήσεις τώρα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά εκφράζοντας σκέψεις και αντιρρήσεις που μπορεί να αφορούν τις συνεργασίες και το ταίρι σου. Οικονομικές υποθέσεις απεγκλωβίζονται από εμπόδια και μπορούν να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ευκολία καθώς είναι γεγονός ότι μπορείς να βρεις τις απαραίτητες λύσεις και να προχωρήσεις στην επίτευξη κάθε στόχου που έχει θέσει.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τον Τοξότη μέχρι τις 24.01 και ανακαλεί μνήμες και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν. Σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στην κυκλοθυμία και την μελαγχολία να κυριαρχήσουν καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε οδηγήσουν σε μία λανθάνουσα εσωστρέφεια που δεν σου δίνει λύσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε παρασκηνιακές διεργασίες που υπάρχουν στον εργασιακό περίγυρο, επικεντρώσου σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις προσπαθώντας να μην επηρεαστεί συναισθηματικά από υπόγειες κινήσεις που σου βάζουν εμπόδια. Με την Πανσέληνο στον άξονα σου με τον Καρκίνο στις 18.01 δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι οι πιθανές ανασφάλειες και ανάγκη κυριαρχίας από την πλευρά σου να οδηγήσουν σε έντονες κόντρες με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Μείνε μακριά από παιχνίδια εξουσίας που δεν σου ταιριάζουν και δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστες τις καθοριστικές σχέσεις στη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται στους Ιχθύες και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου έχεις την ευκαιρία να ισορροπήσεις οικονομικά και να διευρύνεις τις οικονομικές συμφωνίες. Αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει μία συνθήκη σταθερότητας και ασφάλειας στον προϋπολογισμό σου που έχεις μεγάλη ανάγκη. Απαραίτητο βέβαια είναι να μην αφήσεις το σπάταλο κομμάτι του εαυτού σου να έρθει στην επιφάνεια οδηγώντας σε σέ περιττά έξοδα που δεν σου επιτρέπουν να κρατήσεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 15.01 έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις καταστάσεις που θεωρείς ότι δεν σου ταιριάζουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι συνθήκες δεν ευνοούν συζητήσεις και συμφωνίες καθώς οι εξελίξεις δεν θα σε δικαιώσουν. Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24.01 ανασύρονται ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα δεν με έχεις ξεπεράσει και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή σε παρασκήνιο και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που μπορεί να σε απογοητεύσουν στον επαγγελματικό χώρο. Αφοσιώσου με πίστη σε ότι θέλεις να πετύχεις αδιαφορώντας για πρόσωπα και καταστάσεις που προσπαθούν να σε εμποδίσουν και να σε στενοχωρήσουν.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.012 σε βοηθά να απελευθερωθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και μπορεί να δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα. Καιρός είναι να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις πού προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον και επηρεάζουν ακόμα την προσωπική σου πορεία. Ήρθε η ώρα να συμβιβαστείς με όλα αυτά που έχεις βιώσει και να ανοίξεις τα φτερά σου σε μία νέα διαδρομή που ικανοποιεί εσένα και όχι πρόσωπα που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29.01 έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με το ταίρι σου ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Καταστάσεις του παρελθόντος μπορούν να ξεπεραστούν με μεγαλύτερη ευκολία και να σου επιτρέψουν να βιώσεις έντονα ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Πρόσωπα από το παρελθόν που σε απασχολεί σαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα παίρνουν την θέση που τους αξίζει στη ζωή σου, είτε είναι θετική είτε είναι αρνητική.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τον Τοξότη μέχρι τις 24.01 και να έχεις την ευκαιρία να κινηθείς από κοινού με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και να πάρεις πρωτοβουλίες για την επίτευξη των στόχων σας. Σημαντικό είναι να μην αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά και να επιτρέψει στον εαυτό σου να βιώσει την ένταση των σχέσεων χωρίς να υπάρχει εκλογίκευση. Η εμπλοκή σου σε ομάδες και συλλογικές προσπάθειες θα σε βοηθήσει να βρεις ένα νέο ενδιαφέρον μέσα από το οποίο μπορείς να προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18.01 δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις παρασκηνιακές που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή και μπορεί να σε πληγώνουν βαθιά. Ήρθε η ώρα με δυναμικό τρόπο να κλείσεις κεφάλαια και να βάλεις στη θέση τους πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορεί να σε υπονομεύσουν. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να γίνεις εξουσιαστικός και κυριαρχικός λόγω συναισθηματικής φόρτισης, φρόντισε να ξεπεράσεις ανάλογες συμπεριφορές καθώς οι εντάσεις που θα προκύψουν δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει.

 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας έχει περάσει στο ζώδιό σου και επηρεάζει το δεκαήμερο σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι δυνατότητες θα είναι πολλές καθώς θα έρχονται στο μονοπάτι σου μοναδικές προτάσεις στις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπάθησε να περιορίσεις τον παρορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και να επικεντρωθείς στους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου και σε στόχους που μπορείς να θέσεις και μπορείς να πετύχεις. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 15.01 εντείνεται η εσωστρέφεια και η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου. Καταστάσεις του παρελθόντος δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε μελαγχολία, φρόντισε να εκτονώνεσαι την κακή σου διάθεση μέσω της δημιουργίας και της τέχνης που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Με τον Άρη να μετακινείται στον Αιγόκερω από τις 24.01 έχεις την δυνατότητα να αφοσιωθείς σε ομαδικές προσπάθειες τις οποίες θέλεις να συμμετέχεις καθώς μέσα από αυτές φαίνεται ότι μπορείς να διεκδικήσεις τα όνειρά σου.

 

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 02.01 οφείλεις να αναγνωρίσεις πως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που επικοινωνείς με τον φιλικό περίγυρο και να δρομολογήσεις τη σχέση σου με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες που θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια καθώς εντυπωσιάζονται με τις προτάσεις και την αντίληψή σου. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29.01 αντιλαμβάνεσαι ξεκάθαρα ποια ποιες είναι οι ανάγκες που δεν μπορούν να καλύψουν συγκεκριμένα πρόσωπα του φιλικού του περίγυρου. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξομολογήσεις από πρόσωπα που δεν περίμενες ποτέ και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου. Ο προσωπικός βηματισμός και χώρος για εσένα είναι ζωτικό σημείο σε μία σχέση και αυτό θα το διεκδικήσεις με μεγάλο πάθος.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τις 24.01 από τον Τοξότη καλείσαι να διαχειριστείς αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο που απαιτούν αυτοσυγκέντρωση, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα από την πλευρά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην συμπεριφορά σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς λόγω του άγχους και της επιθυμίας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Οι συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν με τους ανωτέρους σου δεν θα συμβάλλουν στην επαγγελματική επιτυχία από αποζητάς. Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου στις 18.01 μπορεί να οδηγήσει σε μία μοιραία προσωπική γνωριμία που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή. Το πάθος κυριαρχεί και ο αισθησιασμός απογειώνει τα συναισθήματα. Γεγονός είναι ότι και εσύ είσαι έτοιμος να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να πετύχει κάτι καινούργιο και έντονο στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι επίσης να αναγνωρίσεις πώς ήρθε η στιγμή να βάλεις τέλος σε στόχους και φιλοδοξίες που δεν είναι εύκολο να πετύχεις καθώς αυτό θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για την προσωπική σου εξέλιξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email