Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 | By: offisiall

Φεβρουάριος

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 ανατρέπει τα δεδομένα σε στόχους και φιλοδοξίες και μας καλεί να αναλάβουμε ευθύνες που μπορεί να δείχνουν πιεστικές. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις αφού δεν θα διστάσουμε να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που νιώθουμε ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης μας. Ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις είναι πιθανό να μας αναγκάσουν να αφήσουμε στο περιθώριο στόχους καθώς η επίτευξή τους δεν είναι εφικτή.

Στις 04.02 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω επιταχύνοντας τις εξελίξεις και βελτιώνοντας την επικοινωνία στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προχωρούν με μεγαλύτερη ευκολία συζητήσεις και συμφωνίες που θα βοηθήσουν την καριέρα μας. Οφείλουμε να μείνουμε μακριά από απολυτότητα, συντηρητισμό και δηκτικότητα που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Από τις 10.02 και μετά η παρατεταμένη σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη και την επιθυμία για εξέλιξη και αναγνώριση στο κοινωνικό περιβάλλον. Νέες γνωριμίες και έντονη δραστηριότητα θα δώσουν ώθηση σε επαγγελματικούς στόχους και θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των ονείρων μας. Σε προσωπικό επίπεδο απολαμβάνουμε την ένταση των συναισθημάτων, οφείλουμε όμως να ελέγξουμε περιοριστικές τάσεις προς το ταίρι μας που θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Στις 14.02 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο επαναφέροντας στο προσκήνιο οι υποθέσεις που αντιμετωπίσαμε τον Ιανουάριο. Οι συζητήσεις με τον φιλικό περίγυρο παίρνουν φωτιά καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκφράσουμε σκέψεις και απόψεις που αφορούν το κοινωνικό γίγνεσθαι. Επιτακτική ανάγκη είναι να περιορίσουμε αλαζονικές συμπεριφορές και απαξίωση διαφορετικών απόψεων που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες.

Στις 16.02 η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επικεντρώνει την προσοχή μας σε προσωπικά και φιλικά θέματα που αναδεικνύονται με έντονο τρόπο. Συναισθήματα και ανασφάλειες που υποβόσκουν έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν κυρίως την προσωπική μας ζωή. Εξουσιαστικές συμπεριφορές και ανάγκη ελέγχου θα προκαλέσουν ανάλογες αντιδράσεις για αυτό θα πρέπει να περιοριστούν. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα δημιουργήσουν την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την αισθηματική μας ζωή.

Στις 18.02 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας τον συναισθηματισμό, την φαντασία, την ανάγκη να ασχοληθούμε με παλαιότερες καταστάσεις που μας επηρεάζουν ψυχολογικά. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα κυριαρχούν και αναδεικνύονται με έντονο τρόπο τραυματικές εμπειρίες που ήρθε η ώρα να επιλύσουμε. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό από τον Ταύρο χαρίζει θετικές αλλαγές, έμπνευση και δυναμισμό ώστε να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα παλαιότερων καταστάσεων.

 

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η δυναμική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 δεν επιτρέπει να προχωρήσεις χωρίς αλλαγές σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει. Ξαφνικά γεγονότα αναστατώνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και σε καλούν σε αλλαγές που θα σε βολέψουν. Σημαντικό είναι να μην οδηγηθείς σε απόλυτη ρήξη με πρόσωπα καθοριστικά από το φιλικό περιβάλλον. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και δεν αποκλείεται στο τέλος να υπάρξει οριστική απομάκρυνση. Από τις 14.02 και μετά ο Ερμής από τον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις που αφορούν τον φιλικό περίγυρο. Παράλληλα μπορείς να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σε απασχόλησαν τον Ιανουάριο. Η επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον καθίσταται σημαντική καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν. Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 και σε καλεί σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού και απολογισμού. Καταστάσεις από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο φως και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Παρασκηνιακές διεργασίες στον εργασιακό χώρο αποκαλύπτονται και αρχικά σε απογοητεύουν. Μην χάσεις την πίστη και τον δυναμισμό σου, επιδίωξε τους στόχους σου χωρίς να επηρεάζεται η διάθεσή σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 καθίσταται καταλυτική για το φιλικό περιβάλλον, όπως επίσης και για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενες. Οικονομικές ανατροπές και ανασφάλειες έρχονται ορμητικά στην επιφάνεια και οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός προσπαθώντας έτσι να προστατεύσεις σημαντικές φιλικές σχέσεις και στοχεύσεις που σε ενδιαφέρουν. Νέοι στόχοι δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, που απαιτούν πολλή δουλειά και πρωτοποριακή σκέψη για να πραγματοποιηθούν. Από τις 10.02 και μετά η παρατεταμένη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη να αναδειχθείς στον επαγγελματικό περίγυρο. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική καταξίωση. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε στόχους καριέρας ενώ παράλληλα θα πρωταγωνιστήσουν σε αισθηματικό επίπεδο. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18.02 σε βοηθά να αξιοποιήσεις ευκαιρίες από το παρελθόν σε οικονομικό επίπεδο. Επίσης σου δίνει ώθηση να κάνεις την ανατροπή ξεπερνώντας καταστάσεις που σε επιβαρύνουν ψυχολογικά.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 επικεντρώνοντας την προσοχή σου πια σε επαγγελματικά ζητήματα που δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε στο προηγούμενο χρονικό διάστημα. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορούν να ξεπεραστούν και να προχωρήσει σε επαγγελματικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Η επικοινωνία βελτιώνεται με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους και αυτό βοηθά να ξεπεραστούν πιθανές παρεξηγήσεις που επηρέασαν σημαντικές σχέσεις για εσένα. Αδιαλλαξία, σκληρότητα και συντηρητισμός θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις, φρόντισε να μην είσαι δηκτικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επικεντρώνει την προσοχή σου σε προσωπικές και φιλικές σχέσεις που δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενες. Εξουσιαστικές τάσεις και χειριστικές συμπεριφορές υποβόσκουν και υπονομεύουν την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια συνειδητοποιώντας ότι η συμπεριφορά σου και η ανάγκη να εξουσιάζεις την οποία κατάσταση δεν εξυπηρετεί την ευημερία της σχέσης σου. Νέες γνωριμίες σε αναστατώνουν και σε ωθούν να βρεις την χρυσή τομή μεταξύ δεσμεύσεις και ανάγκης για απόλυτη ελευθερία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε φιλικές σχέσεις αφού δεν αποκλείεται να πάρεις οριστικές αποστάσεις από πρόσωπα που νιώθεις ότι δεν μπορούν να συμπορευτούν μαζί σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 να επηρεάζει την επαγγελματική σου ζωή είναι δύσκολο να μείνεις αμετακίνητος στις θέσεις σου. Είναι γεγονός ότι θέλεις να επαναστατήσεις έναντι προσώπων που θεωρείς ότι προσπαθούν να σε καταπιέσουν. Γεγονός είναι όμως ότι είναι εύκολο να οργιστείς και να λειτουργήσει σπασμωδικά οδηγώντας σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις στα άκρα. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις και ευκαιρίες που καλό είναι να αξιοποιήσεις. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και απαιτείται από εσένα σκληρή προσπάθεια για να ευοδώσου ν καρπούς. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις 14.02 και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που σε επηρέασαν τον Ιανουάριο. Συνεργασίες και συζητήσεις εξελίσσονται με μεγαλύτερη ευκολία αρκεί να ξεφύγεις από την αλαζονεία και την απολυτότητα που θα ενοχλήσουν. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 αναζητάς να έρθεις σε επαφή και να δώσεις περισσότερο χρόνο στον φιλικό περίγυρο. Η ανάγκη αποδοχής από τους φίλους και από τις ομάδες στις οποίες εμπλέκεται είναι εντονότερη από ποτέ. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να στηρίξεις ευάλωτες ομάδες διεκδικώντας καλύτερους όρους για την ζωή τους.

 

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 ο μήνας μπαίνει δυναμικά για εσένα. Οι επαγγελματικές συνθήκες αλλάζουν καθώς βρίσκεσαι σε μία διαδικασία επαναπροσδιορισμού σχέσεων, συμπεριφορών και στόχων που αφορούν την καριέρα σου. Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία αποφεύγοντας να προχωρήσεις σε μετωπικές συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους. Δεν αποκλείεται η ένταση να οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις που θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Αξιοποίησε με ευκαιρίες που αρχικά φαίνεται ότι είσαι σε βολεύουν καθώς θα αποτελέσουν για εσένα ένα σημαντικό στάδιο εξέλιξης. Από τις 10.02 και μετά με την παρατεταμένη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη στον Αιγόκερω πνευματική εξέλιξη και διασκέδαση αποτελούν κυρίαρχα στοιχεία της ζωής σου. Η εμπλοκή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που ανοίγουν νέους φιλοσοφικούς ορίζοντες μπροστά σου θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις σε πολύτιμα συμπεράσματα αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σου. Έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες ανανεώνουν την προσωπική σου ζωή και σε φέρνουν σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 18.02 φέρνει ευκαιρίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα αλλάξουν την προσωπική σου πορεία καθώς νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε συμφωνίες που αφορούν τη διαφήμιση, το εμπόριο και την επικοινωνία. Ξεπερνάς τις όποιες δυσκολίες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος και παίρνεις πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Οι συμφωνίες αυτές θα έχουν θετικό οικονομικό αντίκτυπο αρκεί να προχωρήσεις διαισθητικά σε επιλογές και αποφάσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και να πραγματοποιήσεις ταξίδια που είχες ξαναβάλει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16.02 επικεντρώνεσαι σε οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις που σε αναστατώνουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν γεγονότα στο οικογενειακό περιβάλλον που θα προκαλέσουν ανησυχία και ανασφάλεια. Φρόντισε να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα ειλικρινής με σημαντικά πρόσωπα για εσένα ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σε καταστάσεις που φαίνεται να οριστικοποιούνται. Πιθανές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο θα οδηγήσουν σε επόμενο βήμα που δεν αποκλείεται να είναι η δημιουργία της δικής σου δουλειάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 σε καλεί να ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αποκαλύψεις και μυστικά από το παρελθόν επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν σου έχουν συμπεριφερθεί με τον ανάλογο τρόπο. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά θέματα γνώσεων και νομικών υποθέσεων εκπλήσσοντας το περιβάλλον σου με τις επιλογές σου. Η ωριμότητα και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα βοηθήσουν να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν για την εξέλιξή σου. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 14.02 έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ταξίδια και κοντινές μετακινήσεις που ενθουσιάζουν. Γεγονός είναι ότι δεν έχεις διάθεση να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις και ευθύνες, οφείλεις όμως να το κάνεις για να μην εκτεθείς. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης επαγγελματικής δραστηριότητας. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που απαιτούν ανάλογο χρόνο και αυτό δημιουργεί άγχος. Σου δίνεται όμως η ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και να προχωρήσεις σε ένα νέο στάδιο εξέλιξης για εσένα.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 δεν αφήνει ανεπηρέαστο το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Πιθανές αποκαλύψεις δονούν την ατμόσφαιρα και επηρεάζουν την συμπεριφορά σου. Προσοχή σε κόλακες που αποκαλύπτονται οι προθέσεις τους, ήρθε η ώρα να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Ανατροπές σε σχεδιασμούς που αφορούν την εκπαίδευση, το εμπόριο, νομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν θα οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες αρκεί να τις αξιοποιήσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Από τις 10.02 και μετά η παρατεταμένη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Αιγόκερω απογειώνει τη λίμπιντο σου. Είναι σημαντικό για εσένα να συγχωνευτείς με το ταίρι σου και να νιώσεις ότι γίνεστε ένα. Προσοχή σε ανασφάλειες και αμφιβολίες που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την κρίση σου. Μην επιτρέψεις σε ότι σε ανησυχεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους εξελίσσονται ιδανικά για εσένα. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο βοηθώντας σε να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους που σε έχουν στιγματίσει.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 βελτιώνονται οι συνθήκες σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς φαίνεται να ξεπερνάς εμπόδια και καθυστερήσεις. Απαραίτητο είναι να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από παγίδες και λάθη. Περιόρισε την καχυποψία που γίνεται έκδηλη σε κάθε επικοινωνία καθώς είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσει τα πρόσωπα μετά όποια συνομιλίες. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να εκφράσεις ανησυχίες και σκέψεις που σε απασχολεί σαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτό θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι εντάσεις με το ταίρι σου και να είστε απόλυτα ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16.02 στρέφει την προσοχή σου στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Βαθύτερες ανησυχίες και μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν την συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα πού βρίσκονται δίπλα σου. Προσπάθησε να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις που θα ενοχλήσουν. Επαγγελματικά μπορείς να κλείσεις άκρως επιτυχημένες συμφωνίες που σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία, τα οικονομικά οφέλη θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Γεγονός είναι ότι μπορεί να αλλάξουν ραγδαία τα δεδομένα και να επηρεαστείς ψυχολογικά από επιπλέον έξοδα και περιορισμούς που πρέπει να αναλάβεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την ψυχολογία σου καθώς ανασφάλειες και απογοήτευση επηρεάζουν την διάθεσή σου και σε ωθούν στην εσωστρέφεια. Σημαντικό είναι να ζητήσεις την υποστήριξη του συντρόφου σου χωρίς να επιτρέψεις στην απόσταση να επηρεάσει την μεταξύ σας επικοινωνία. Από τις 14.02 και μετά με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο βελτιώνονται σημαντικά οι συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο καθώς προχωράς σε οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες. Το έντονο ένστικτο καθορίζει τις κινήσεις σου και σε βοηθά να αποφύγεις ατραπούς και παγίδες. Προσοχή καθώς η καχυποψία γίνεται εντονότερη και μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 βγαίνεις από μία περίοδο εσωστρέφειας και ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία. Είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς πνευματικά σε όλα τα επίπεδα για αυτό και προσεγγίζεις πρόσωπα που μπορούν να σου χαρίσουν νέες γνώσεις. Νέες γνωριμίες θα ομορφύνουν την προσωπική σου ζωή, η διαφορετική αντίληψη και η ιδιοσυγκρασία σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 σε επηρεάζει ψυχολογικά και οικονομικά καθώς αναδεικνύει έξοδα πού σου δημιουργούν άγχος. Πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές σε συμφωνίες και συναλλαγές και αυτό να δημιουργήσει υπερένταση καθώς καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις οικονομικές δεσμεύσεις και έξοδα. Αισθηματικά, δεν είναι εύκολο να αποβάλλεις τους φόβους σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα και απόσταση από το ταίρι σου. Φρόντισε να εκφράσεις τις ανησυχίες σου χωρίς να αποστασιοποιείσαι τραυματίζοντάς την σχέση σου. Η παρατεταμένη συνοδός Αφροδίτης και Άρης στον Αιγόκερω από τις 10.02 και μετά λειτουργεί ευνοϊκά σε προσωπικό επίπεδο. Το πάθος χαρακτηρίζει την σχέση σου ή νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες θα σε απασχολήσουν έντονα, προσοχή σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν υπερένταση. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18.02 ευνοεί την πνευματική σου εξέλιξη καθώς ξαφνικές γνωριμίες από το φιλικό περιβάλλον σε βοηθούν να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέους πνευματικούς και πραγματικούς προορισμούς.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 και βοηθά να βελτιωθεί σημαντικά η επικοινωνία σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Έχεις την δυνατότητα πια να εκφράσεις ότι σε απασχόλησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου προσπαθώντας έτσι να βελτιώσεις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες που φαίνεται ότι ξεμπλοκάρουν καθώς ξεπερνιούνται εμπόδια και καθυστερήσεις. Αποφάσεις σε ότι αφορά σχέσεις του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικό κλείσιμο κύκλων που πλέον δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που επιθυμείς. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16.02 αναδεικνύει οικονομικά ζητήματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα κεκτημένα σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Ανασφάλειες και αμφιβολίες έρχονται στην επιφάνεια και εκδηλώνονται ορμητικά, φρόντισε να περιορίσεις την ένταση που δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς ξεκάθαρα. Αισθηματικά, μπορείς να βρεις την χρυσή τομή στην σχέση αφήνοντας στο περιθώριο τους φόβους και τις ανησυχίες που επηρεάζουν την κρίση σου.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες καθώς ανατρέπονται τα δεδομένα και επηρεάζεται η δημόσια εικόνα σου. Σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις και να οριοθετήσεις απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου σε περίπτωση που δεν είσαι ικανοποιημένος από συμπεριφορά και κινήσεις τους. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα αποφασίσουν να απομακρυνθούν αιφνιδιάζοντας σε. Και στις δύο περιπτώσεις οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος καθώς πιθανές σπασμωδικές κινήσεις θα οδηγήσουν σε ακραίες ρήξεις. Νέες γνωριμίες και συνεργασίες μπορεί να προκύψουν από το πουθενά και να οδηγήσουν σε μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις που θα σε αλλάξουν ριζικά. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 14.02 έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις με μεγαλύτερη ευκολία με συνεργάτες και σύντροφο. Γεγονός είναι ότι διστάζεις να εκφράζεις την άποψή σου καθώς θέλεις να κρατήσεις την αρμονία στις σχέσεις υποχωρώντας στις δικές σου ανάγκες. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 αφοσιώνεσαι σε οικονομικές υποθέσεις και ψυχολογικά ζητήματα που αναδεικνύονται καθώς ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 δεν αφήνει περιθώρια για λιμνάζουσες καταστάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Σεισμικές δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλάζουν τα δεδομένα καθώς παίρνεις αποστάσεις από πρόσωπα και υποθέσεις που δεν σε ικανοποιούν. Πιθανό είναι να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που απομακρύνονται από εσένα προκαλώντας σου ανασφάλεια και απογοήτευση. Οφείλεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους ώστε να μην υπάρξουν ακραίες σύγκρουσης και ρήξεις που θα σε πληγώσουν. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου δημιουργώντας ένα πεδίο δράσης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που μπορεί να εξελιχθεί μακροπρόθεσμα. Η παρατεταμένη συνοδός Αφροδίτης και Άρη στον Αιγόκερω από 10.02 και μετά σε βοηθά να αναθεωρήσεις την καθημερινότητα και να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Βελτιώνοντας τη ρουτίνα της σχέσης σου θα δεις να αλλάζουν θεαματικά οι συνθήκες σε πρακτικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Περιόρισέ γκρίνια και εμμονές που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τις στιγμές. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18.02 φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου. Αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που σου δίνεται σε επίπεδο επιχειρηματικότητας και καριέρας.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 δίνοντάς σου την δυνατότητα να αποκαταστήσεις με αργούς ρυθμούς στην επικοινωνία στον εργασιακό χώρο. Οι παρεξηγήσεις μένουν πια στο παρελθόν και αυτό σε βοηθά να συνεργαστείς όσο καλύτερα γίνεται στο περιβάλλον που κινείσαι. Επικεντρώσου σε λύσεις που μπορούν να σε ανακουφίσουν ψυχολογία καθώς η γρήγορη αντίληψη και η διάκριση θα λειτουργήσουν ευεργετικά για εσένα και για τις ευθύνες που έχεις αναλάβει. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις την γκρίνια και την δηκτικότητα που θα ενοχλήσουν. Μπορείς να αντιληφθείς σε βαθύτερο επίπεδο πιθανές ανασφάλειες στον άλλον για αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις κατανόηση. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο στις 16.02 στρέφει την προσοχή σου σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμμονές και παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο που θα επηρεάσουν τις κινήσεις σου. Επιβάλλεται να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν καθώς είναι εύκολο να πέσεις σε παγίδες. Σε προσωπικό επίπεδο οι ανασφάλειες και η ανάγκη να ελέγξεις την πορεία της σχέσης σου μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Οφείλεις να αντιληφθείς τα κακώς κείμενα προστατεύοντας τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό χώρο καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν ανατροπές και καλείσαι να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες. Το άγχος είναι αρκετό καθώς νιώθεις ότι αλλάζει η προσωπική σου πορεία και τα μελλοντικά σου σχέδια. Μέσα από αυτή την διαδικασία όμως θα υπάρξει η δυνατότητα να εξελιχθείς και να αναγνωριστεί η προσωπική σου προσφορά στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 14.02 βρίσκεις περαιτέρω λύσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα και άμεσα ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Η προσφορά σου θα είναι σημαντική και αυτό θα αναγνωριστεί από τον συναδελφικό περίγυρο καθώς θα εντυπωσιάσεις με τις μοναδικές ιδέες σου. Με τον Ήλιο να περνάει στους ιχθείς στις 18.02 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα. Η συντροφικότητα είναι το παν για αυτό και προσπαθείς να λειτουργήσεις με απόλυτη αρμονία και ισορροπία με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες θα ομορφύνουν την αισθηματική σου ζωή και θα δώσουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε ενθουσιάσουν.

 

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 να επηρεάζει κυρίως την καθημερινότητα και την δουλειά σου καλείσαι να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες ανατρέποντας μελλοντικά σχέδια και στόχους. Η υπερένταση είναι υπαρκτή και οφείλεις να την διαχειριστείς ξεφεύγοντας από συμπεριφορές που μπορεί να σου στοιχίσουν. Γεγονός είναι ότι αναλαμβάνοντας περισσότερες υποχρεώσεις σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες και να καταξιωθείς στο επαγγελματικό περιβάλλον, για αυτό μην γκρινιάζεις και μην μεμψιμοιρείς. Αντιμετώπισε το σαν μία ευκαιρία που θα ωφελήσει στην προσωπική σου πρόοδο. Η παρατεταμένη συνοδός Αφροδίτης και Άρη στον Αιγόκερω από τις 10.02 και μετά απογειώνει την προσωπική σου ζωή. Σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές απολύτου πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν και θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προσοχή σε υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18.02 υπόσχεται κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα γεμίσουν με αισιοδοξία την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου σκέψεις και ανησυχίες που σε απασχολούν έντονα και αφορούν την σχέση σας. Οι παρεξηγήσεις μένουν πια στο παρελθόν καθώς υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο ώστε να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Σημαντικό είναι να περιορίσεις την ανάγκη προβολής που θα οδηγήσει σε μεγαλεπήβολες και βαρύγδουπες δηλώσεις που θα σε εκθέσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16.02 φωτίζει παλαιότερες καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Χειριστικές συμπεριφορές και παρασκηνιακές διεργασίες επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις με γοργό ρυθμό στην επίτευξη των στόχων σου. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου από πρόσωπα που μπορεί να εμπιστεύεσαι καθώς είναι εύκολο να σε εξαπατήσουν. Είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς ώστε να κλείσουν υποθέσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές που σε επηρεάζουν ψυχολογικά εμπιστευόμενος την κρίση και την διαίσθηση σου. Συναισθηματικά, εμμονές και παιχνίδια εξουσίας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να οδηγήσουν σε αυθαίρετα συμπεράσματα και αυταπάτες επηρεάζοντας καθοριστικά την σχέση σου.

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 επηρεάζει κυρίως την προσωπική σου ζωή καθώς σε ωθεί σε να συνειδητοποιήσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το ταίρι σου. Αποκαλύψεις μυστικών και παρασκηνιακών συμπεριφορών μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως δεν θα διστάζεις να δείξεις τα όριά σου και να συμπεριφερθείς απόλυτα και κάθετα παίρνοντας αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που νιώθεις ότι δεν εκτιμούν την παρουσία τους στη ζωή σου. Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς από εμμονές και ανασφάλειες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές ωθώντας την σχέση σου σε οριακές καταστάσεις. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 14.02 γίνεσαι ο πρωταγωνιστής στην παρέα και την σχέση καθώς ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στο περιβάλλον που κινείσαι. Η ανάγκη να προβληθείς μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν το σύντροφο ή την παρέα σου για αυτό φρόντισε να είσαι μετριοπαθής. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 αφοσιώνεσαι σε επαγγελματικά και καθημερινά ζητήματα καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα. Οφείλεις να έχεις πολύ καλό προγραμματισμό ώστε να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες απαιτήσεις με ιδανικό τρόπο. Γκρίνια και άγχος δεν θα σε βοηθήσουν να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις αποφεύγοντας την ένταση με τους γύρω σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 δημιουργεί την ανάγκη να οριοθετηθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε ταρακουνήσουν για τα καλά. Απαραίτητο είναι να είσαι εγκρατής καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσεις σπασμωδικά παίρνοντας αποφάσεις που μπορεί αργότερα να αντιληφθείς ότι δεν ήταν οι καλύτερες. Λειτουργώντας με ψυχραιμία και ωριμότητα μπορείς να δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις στο πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου διεκδικώντας στην αισθηματική σου ζωή αυτό που σου αξίζει. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται καθώς έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να δημιουργήσουν μακροβιότητας που θα σε απαλλάξει από ανασφάλειες και φόβους. Η παρατεταμένη συνοδός Αφροδίτης και Άρη στον Αιγόκερω από τις 10.02 και μετά σε κινητοποιεί σημαντικά σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Φρόντισε να ισορροπήσεις τα έξοδα και να είσαι προσεκτικός σε συμφωνίες ώστε να αποδώσουν τα καλύτερα σε οικονομικό επίπεδο. Με το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18.02 επαγγελματικές ευκαιρίες σε βοηθούν να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και υποθέσεις με θετικό τρόπο για εσένα.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 δημιουργώντας την ανάγκη να ανακτήσεις και να βελτιώσεις την επικοινωνία με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Απαραίτητο είναι να αποφύγεις σκληρές συμπεριφορές και αδιαλλαξία που δεν ταιριάζουν στην περίσταση καθώς είναι σημαντικό να δείξεις κατανόηση στις ανασφάλειες των άλλων. Μετρίασε την κυκλοθυμία και τους φόβους σου και μην διστάσεις να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους αγαπημένους σου. Δυσκολίες και εμπόδια σε θέματα ακίνητης περιουσίας ξεπερνιούνται και οδηγούν σε συμφωνίες που θα είναι άκρως προσοδοφόρες για εσένα. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16.02 υποκρύπτει παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να επηρεάσουν φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε πρόσωπα που σε επηρεάζουν να εμπλακούν σε στόχους και φιλοδοξίες καθώς θα δώσουν λάθος συμβουλές και θα σε παρασύρουν σε παγίδες. Καλό είναι επίσης να είσαι προσεκτικός στην προσωπική σου ζωή γιατί χωρίς να το αντιληφθείς προσπαθείς να εξουσιάσεις και να χειριστείς το ταίρι σου προκαλώντας υπερένταση και κόντρες. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές νοοτροπίας και προκαταλήψεων καθώς ήρθε η ώρα να αποβάλλεις νόρμες που έχουν χαραχτεί στην βάση της προσωπικότητάς σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς καλείσαι να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες που σου δημιουργούν άγχος και πίεση. Γεγονός είναι ότι ανατρέπεται η καθημερινότητά σου και αυτό αυξάνει τις υποχρεώσεις σε σημαντικό βαθμό ιδιαίτερα σε ότι αφορά την οικογένεια. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς και βρες εναλλακτικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς κάθε κατάσταση με επιτυχία. Δεν θα διστάσεις επίσης να πάρεις αποστάσεις από συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που θεωρείς ότι είναι τοξικές με ορμητικό και ανατρεπτικό τρόπο. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις 14.02 δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Η επικοινωνία εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος βελτιώνεται σε σημαντικό βαθμό καθώς υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και διάθεση να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν έντονα. Προσοχή σε κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 και σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις. Με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα προχωράς σε προσωπική και επαγγελματική ζωή εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον σου. Νέα πρόσωπα θα ομορφύνουν τη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις και κατακτάς τα πλήθη με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 σε καλεί να αποδώσεις τα του καίσαρος τω καίσαρι στην οικογένεια καθώς ξεκαθαρίζεις τη στάση σου και αναλαμβάνεις περαιτέρω ευθύνες εν μέσω ανατροπών και εντάσεων. Δεν θα διστάσεις να κάνεις το βήμα για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή της μετακίνησης σου από την πατρική νιώθοντας πως τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να περάσεις σε ένα νέο στάδιο ωρίμανσης. Ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν και σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς παίρνεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι σε κρατούν κολλημένο σε τοξικές καταστάσεις. Η παρατεταμένη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 10.02 και μετά δίνει επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις. Νέες γνωριμίες θα οδηγήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία που θα είναι άκρως προσοδοφόρες για εσένα. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να σου χαρίσουν νέες γνώσεις και να βιώσεις το έντονο πάθος, το καρδιοχτύπι, την περιπέτεια. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18.02 προμηνύει σημαντικές εξελίξεις σε αισθηματικό επίπεδο καθώς νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου ώστε να νιώσεις το απόλυτο πάθος και τον ρομαντισμό.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 και σε βοηθά να ξεμπλοκάρεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες μου είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επικοινωνία βελτιώνεται με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο και έχεις την ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να προβλημάτισαν τις σχέσεις σου. Σημαντικό είναι για εσένα να επικοινωνήσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα και να ανταλλάξεις πληροφορίες με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εσένα. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16.02 φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από πρόσωπα που δεν θέλουν να σε ευνοήσουν. Δεν θα δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να κινηθείς διαισθητικά σε αποφάσεις και επιλογές που θέλεις να πάρεις. Σημαντικές υποθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να σε αναστατώσουν, όμως έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις ορθολογικά χωρίς να παρασυρθείς από τα συναισθήματα και τις σκέψεις των άλλων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 αποκαλύπτονται καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα στον στενό περίγυρό σου που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Γεγονός είναι όμως ότι δεν θα διστάσεις να λειτουργήσεις ορθολογικά και να δείξεις τον δυναμισμό σου παίρνοντας αποστάσεις, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό σου. Ανατροπές και νέες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο μπορεί αρχικά να σε αγχώσουν και να δημιουργήσουν υπερένταση. Οφείλεις να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και να ξεβολευτείς αφήνοντας στο περιθώριο εμμονές και γκρίνια που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 14.02 στρέφεις την προσοχή σου στο εμπόριο και την επικοινωνία. Η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με κοντινά πρόσωπα παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα καθώς θέλεις να ανταλλάξεις απόψεις και να συμβουλευτείς αυτούς που νιώθεις ότι σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αλλάζουν την διάθεσή σου και μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση με τους γύρω σου. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με το οικείο περιβάλλον. Η ανάγκη της ζεστασιάς και της θαλπωρής είναι αισθητή.

 

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 δεν αφήνει περιθώρια για ομαλότητα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ανατρέπει τα δεδομένα δίνοντας νέες ευκαιρίες. Καλείσαι να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες που αρχικά μπορεί να σε αγχώσουν όμως θα πρέπει να επικεντρωθείς την εξέλιξη σου και στις δυνατότητες που σου δίνονται. Ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί αρχικά να επηρεάσουν την ψυχολογία σου, όμως ο ορθολογισμός και η ωριμότητα που σε διακρίνουν θα σε βοηθήσουν να δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις και να πάρεις αποστάσεις από όσους δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η παρατεταμένη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Αιγόκερω από τις 10.02 και μετά μπορεί να φέρει περαιτέρω έξοδα λόγω της ανάγκης να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Όμως οφείλεις να είσαι μετριοπαθής στις κινήσεις σου για να μην υπάρξει πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Απαραίτητο είναι να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα σε οικονομικά σχέδια καθώς το πιθανότερο είναι να αποδώσουν τα οφέλη που προσδοκείς. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18.02 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα απογειώσουν την καριέρα σου. Συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία θα σε ευνοήσουν σε σημαντικό βαθμό.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 και σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να είσαι επιφυλακτικός σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Σημαντικό είναι να αφουγκραστείς την διαίσθηση σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Η απολυτότητα και η σκληρότητα που μπορεί να επιδείξεις το ταίρι σου θα προκαλέσει αναταράξεις στην σχέση για αυτό φρόντισε να μετριάσεις την ανάγκη να επιβληθείς με κάθε τρόπο. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16.02 κλείνει κύκλους σχέσεων σε ευρύτερο και κοντινό επίπεδο. Ευρύτερες συγγενικές και φιλικές σχέσεις επανεξετάζονται καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Μείνε μακριά από κόλακες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν καθώς αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψεις ότι στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη. Πνευματικές αναζητήσεις, εμπόριο και επικοινωνία ευνοούνται σε επαγγελματικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα φέρουν ανασφάλειες στην επιφάνεια καθώς σε φέρνουν αντιμέτωπο με διαφορετικές κουλτούρες και κοσμοθεωρίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Ξαφνικά γεγονότα και έξοδα μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση και ανασφάλεια. Τα δεδομένα αλλάζουν και χρειάζεται να είσαι απόλυτα προσεκτικός και ακριβής σε έξοδα και σπατάλες. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αλλάξεις προτεραιότητες και να διαχειριστείς την ύλη με διαφορετικό τρόπο. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο στις 14.02 και σε βοηθά να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες. Επαναφέρει στο προσκήνιο υποθέσεις που σε είχαν απασχολήσει τον Ιανουάριο, τώρα όμως μπορείς να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι απέναντι σε πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς ή στο ταίρι σου καθώς είναι εύκολο να δείξεις αδιαλλαξία και αλαζονεία προκαλώντας την αντίδρασή τους. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 επικεντρώνεσαι στο κοντινό περιβάλλον και σε υποθέσεις που απασχολούν έντονα στενές σχέσεις. Η επικοινωνία σε βοηθά να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες που θα δώσουν καθοριστικές επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 αντιμετωπίζεις κατάματα υλικές και αισθηματικές υποθέσεις που προκαλούν αναταράξεις καθώς αναδεικνύουν ανασφάλειες, ευθύνες και περιορισμούς. Σημαντικό είναι να επαναπροσδιορίσεις την σχέση που έχεις με τα οικονομικά σου δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεσαι μηνύματα των καιρών και ωριμάζεις μέσα από ανατρεπτικές καταστάσεις και έξοδα. Προσπάθησε να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου φροντίζοντας να είσαι συντηρητικός προφυλάσσοντας έτσι τον προϋπολογισμό σου. Έλλειμμα αυτοπεποίθησης και φόβοι μπορεί να αναδειχθούν στην προσωπική σου ζωή και να ανατρέψουν τα δεδομένα στην σχέση σου. Οι συνθήκες επιταχύνονται από τις 10.02 και μετά καθώς η παρατεταμένη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να κινηθείς αποφασιστικά σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε συνεργασίες επιτυγχάνοντας το ανάλογο κέρδος. Φρόντισε να περιορίσεις μόνο τον αυθορμητισμό και τον υποκειμενισμό που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός σε χαρακτηρίζουν σε προσωπικό επίπεδο καθώς εκδηλώνεις κάθε συναίσθημα και επιθυμία με αμεσότητα. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18.02 προμηνύει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Νέες συνεργασίες και σχέσεις θα σε ενθουσιάσουν χαρίζοντας σου έμπνευση και δημιουργικότητα.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει ορθό δρόμος στο ζώδιό σου στις 04.02 και σε βοηθά να ξαναβρείς την εξωστρέφεια σου με το γνωστό ορθολογικό τρόπο που διαθέτεις. Είναι σημαντικό για εσένα να διεκδικήσεις το δίκαιο των απόψεων σου και να στηρίξεις επιλογές με αποφασιστικότητα και σθένος. Προσπάθησε μόνο να μετριάσεις τον αυθορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες καθώς είναι εύκολο να φέρει σε δύσκολη θέση συνεργάτες και σύντροφο. Μη διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για συνεργασίες που θεωρείς ότι μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά και να σου προσφέρουν πολλά σε μελλοντικό χρόνο. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16.02 επικεντρώνει την προσοχή σου σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις καθώς υπάρχει αναστάτωση και ανασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Οφείλεις να περιορίσεις την ανάγκη ελέγχου και χειρισμού που εκδηλώνεται χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι και επηρεάζει σημαντικές σχέσεις για εσένα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα και θα προκαλέσουν ανάλογες αντιδράσεις. Ζήλεια και σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό προκαλώντας τριγμούς στην σχέση σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 01.02 δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Αλλάζεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις πρόσωπα και καταστάσεις και αποτινάσσεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν σου ταιριάζουν. Δεν θα διστάσεις να δείξεις τα όριά σου και να πάρεις αποστάσεις από σχέσεις και πρόσωπα που νιώθεις ότι δεν σε βοηθούν να είσαι ο εαυτός σου. Είναι ένα σημαντικό στάδιο εξέλιξης που δεν είναι εύκολο καθώς σε βολεύει και σε οδηγεί σε ένα νέο μετερίζι. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 14.02 βγάζοντας σε από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία. Εκφράζεις με μεγαλύτερη ευκολία σκέψεις και συναισθήματα, όμως πολλές φορές δεν φιλτράρεις τις δημιουργήσει υπερένταση σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Περιόρισε τον αυθορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύες στις 18.02 αφοσιώνεσαι σε οικονομικές υποθέσεις καθώς είναι σημαντικό μέσα από την ύλη με νιώσεις ασφάλεια τη σταθερότητα. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου για αυτό και δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις το ανάλογο περιβάλλον που θα ικανοποιήσει εσένα και το ταίρι σου.

 

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 01.02 να σε ωθεί σε αλλαγές που θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή δεν μπορείς να μείνεις στάσιμος και αμετακίνητος στις μέχρι τώρα επιλογές σου. Βάζεις τα όριά σου κάτι που γίνεται απόλυτα σαφές σε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε συνεργασίες και αισθηματική ζωή. Απαραίτητο είναι να δείξεις κατανόηση σε περίπτωση που θέλεις να προστατεύσεις σχέση σημαντικές για εσένα καθώς κινδυνεύεις να γίνεις σκληρός και ριψοκίνδυνος με τους άλλους. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αλλάζει νοοτροπίες και νόρμες που χαρακτήριζαν την προσωπικότητά σου και αυτό μπορεί να αιφνιδιάσει το περιβάλλον σου. Η παρατεταμένη συνοδός της Αφροδίτης και του Άρη από τον Αιγόκερω από τις 10.02 και μετά επηρεάζει καθοριστικά την ψυχολογία σου καθώς αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές επιλογές που θα καθορίσουν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή αφού βασίζεσαι σε μνήμες και βιώματα που επηρεάζουν την σκέψη σου. Επέλεξε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου διαμορφώνοντας μία ατμόσφαιρα άκρως ρομαντική και ονειρική ώστε να πέσουν οι τόνοι και να επικρατήσει ηρεμία. Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες για να αυξήσεις τους οικονομικούς πόρους, σε αυτό θα σε στηρίξει και η οικογένειά σου.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 νιώθεις ότι έχεις κατασταλάξει σε ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν ταλαιπωρήσει και ήρθε η ώρα να πάρεις πρωτοβουλίες για την επίλυση τους. Γεγονός είναι όμως ότι ακόμα βρίσκεσαι σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και αυτό επηρεάζει την κρίση σου. Άρα θα πρέπει να θυμάσαι ότι οφείλεις να παίρνεις απόσταση από τα πράγματα για να βλέπεις με αντικειμενικότητα κάθε κατάσταση. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό μπορούν να κλείσουν οριστικά και να σε απαλλάξουν από το άγχος. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε κάθε ευθύνη που αναλαμβάνεις καθώς λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 16.02 αναδεικνύει σημαντικά ζητήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να μην επιτρέψεις στο παρελθόν να καθορίζει την σημερινή στάση σου απέναντι σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς υποβόσκουν ανασφάλειες και απωθημένα που εκδηλώνονται χωρίς να το καταλάβεις. Η υπερένταση που εκδηλώνεται από την πλευρά σου θα προκαλέσει αντιδράσεις. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις την κυκλοθυμία και να προσπαθήσεις να βρεις την χρυσή τομή που θα σε βοηθήσει να συμβουλευτείς με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 αναδεικνύει υποθέσεις που σε απασχολούν κυρίως ψυχολογικά ή καταστάσεις που εκκρεμούν και σου δημιουργούν άγχος. Οφείλεις να κάνεις το βήμα που θα σημάνει την φυγή προς τα μπρος αφήνοντας στο παρελθόν απωθημένα και τραύματα που δεν εξυπηρετούν την προσωπική σου πορεία. Εναλλακτικές λύσεις μπορεί να υπάρξουν που θα σε βοηθήσουν να οροθετηθείς σε επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Μην επιτρέψεις στην απογοήτευση και την κατήφεια να επηρεάσουν την κρίση σου. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο στις 14.02 μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης. Αναπολείς βιώματα και έρχονται στο νου σου μνήμες που σε φορτίζουν συναισθηματικά και μπορεί να επηρεάζουν τον τρόπο που δρας και σκέφτεσαι. Μείνε μακριά από αυταπάτες και πρόσωπα που μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη που θα σου στοιχίσουν. Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 18.02 βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και διεκδικείς τον πρώτο λόγο σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σε χαρακτηρίζουν καθώς δεν διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα, καλό είναι βέβαια να περιορίσεις την ορμητικότητα και τον αυθορμητισμό για να μην φέρεις σε δύσκολη θέση τους γύρω σου.

 

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 01.02 να επηρεάζει την ψυχολογία σου έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που επιβάλλεται να αφήσεις πίσω σου. Μην διστάσεις να κάνεις την ανατροπή παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μία προσωπική πορεία χωρίς βαρίδια και ανασφάλειες. Παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο αρχικά θα σε απογοητεύσουν, όμως μπορείς να βρεις τις εναλλακτικές λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Η παρατεταμένη συνοδός Αφροδίτης και Άρη στον Αιγόκερω από τις 10.02 και μετά δημιουργεί έντονα την ανάγκη να κινηθείς συλλογικά για την επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που σε ενθουσιάζουν. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν με τα συναισθήματά τους και θα οδηγήσουν την προσωπική σου ζωή σε μία νέα περίοδο. Αξιοποίησε κάθε νέα γνωριμία που θα σου δώσει την δυνατότητα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή και να επαναστατήσεις απέναντι στα κακώς κείμενα. Αξιοποίησε το εξάγωνο του Δία από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 18.02 που σου χαρίζει ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξαφνικές νέες γνωριμίες αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σου και σε βάζουν σε ένα νέο εξελικτικό μονοπάτι.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 04.02 και σε βοηθά να ξεπεράσεις καθυστερήσεις και εμπόδια σε στόχους και φιλοδοξίες. Οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος μένουν πια στο παρελθόν και προχωράς με ξεκάθαρη θέση απέναντι σε φίλους και πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Νέες ιδέες έρχονται για να σε βοηθήσουν να εμπλακείς σε ομάδες και συλλόγους που σε ενθουσιάζουν. Καλά θα κάνεις να δείξεις ανοχή στην διαφορετική σκέψη και άποψη καθώς είναι εύκολο να είσαι κάθετος και αδιάλλακτος με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 16.02 αναδεικνύει επαγγελματικά ζητήματα και γραφειοκρατικές υποθέσεις που προέρχονται από το παρελθόν και ακόμα σε επηρεάζουν. Φρόντισε να μην σε κατευθύνουν πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τι είναι συμφέρον για εσένα γιατί θα υποπέσεις σε λάθη. Το παρασκήνιο καλά κρατεί και αποκαλύπτεται στον εργασιακό χώρο και αυτό αρχικά σου προκαλεί αναστάτωση. Εάν αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και πρακτική σκέψη κάθε πρόσωπο που προσπαθεί να βάλει εμπόδιο στην εξέλιξη σου θα έχεις θετικά αποτελέσματα και θα ξεφύγεις από συναισθηματικές υπερχειλίσεις και κυκλοθυμία που προκαλούν αυταπάτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email