Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 27/6 ως 3/7

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Θετική κατάληξη θα έχουν οι επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να αφορά πρόσωπο από το παρελθόν ή ίσως να είναι άτομο που από καιρό υπάρχει έλξη μεταξύ σας. Αμοιβαίος θα είναι ο ενθουσιασμός, το μεταξύ σας ταίριασμα θα ανοίξει δίοδο σχέσης. Δώσε ώθηση στα γεγονότα θα υπάρξει θετική πορεία.

Σε σχέση: Προσοχή να μην εστιάσεις στις καταστάσεις που σε δυσανασχετούν ή σε εκνευρίζουν και δημιουργήσεις εντάσεις, προσπάθησε να δεις τα γεγονότα σφαιρικά στη γενική τους μορφή. Καλό θα είναι να περιορίσεις διαθέσεις κόντρας και ανταγωνιστικής κυριαρχίας. Σου δίνω τη συμβουλή να μην αναλωθείς προσπαθώντας να αποδείξεις πως εσύ κρατάς τα ηνία, επικεντρώσου στην αγάπη και στα αμοιβαία αισθήματα.

Επανασύνδεση.  Πάρε τα γεγονότα στα χέρια σου, η επανασύνδεση θα προκύψει από δικές σου κινήσεις. Δεν σου ταιριάζει η αδράνεια ανέλαβε δράση, ζήτα συνάντηση, οι εξελίξεις περιμένουν εσένα. Αν κινηθείς δυναμικά, πριν κλείσει η εβδομάδας εσύ και το πρόσωπο που σκέπτεσαι θα είστε ήδη σε ξεκίνημα δεύτερης αρχής.

Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σου, η γοητεία και αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν κινήσεις τα νήματα και αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει, θα δεις πως το γοητευτικό άτομο που θα γνωρίσεις θα παραδοθεί άνευ όρων και άνευ αναστολών.

Σχέση- Γάμος. Τη διορατικότητα την έχεις, τη δύναμη την έχεις,  πήρε τις αποφάσεις σου και μη τρενάρεις άλλο καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να σε κουράζουν ψυχολογικά. Ζητά ξεκάθαρα από το ταίρι σου αυτό που θέλεις, τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις και να επιτύχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Η στάση σου θα είναι συναισθηματική, θα θελήσεις να προσφέρεις και να εισπράξεις ενδιαφέρον και αγάπη. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς, να μιλήσεις ελεύθερα και να προσεγγίσεις με αυθορμητισμό. Εσύ που θέλεις να αποκτήσει η προσωπική ζωή σου σταθερότητα ανέλαβε δυναμική δράση, αν υπάρχει πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στη σκέψη σου πέρνα σε προτάσεις.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση, η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε πράξεις που στόχο θα έχουν να σοβαρέψουν την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, οι πράξεις σου θα είναι άμεσες, θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το πρώτο βήμα με κατεύθυνση την επισημοποίηση. Τα κατασταλαγμένα αισθήματα θα σε βοηθήσουν να συνεννοηθείς με το ταίρι σου, προχωρείτε μπροστά με κοινές βλέψεις.

Επανασύνδεση. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς δε θα μείνετε για πολύ ακόμα χώρια. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει τυχερή και καθοριστική συνάντηση, θα εκδηλωθεί μεταξύ σας αγάπη και έλξη, δε θα έχετε κανέναν λόγο να συνεχίσετε χωρισμένοι. Έρχονται νέες υποσχέσεις, προμηνύεται δεσμευτική κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Τυχερές συμπτώσεις θα σε φέρουν αντικριστά με άτομο που θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι. Από την αρχή θα ενθουσιαστείς, σε συμβουλεύω να μην φρενάρεις τη χαρά και την αισιοδοξία σου, οι περεταίρω επαφές σας θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο ήρθε για να ριζώσει μια και καλή στη ζωή σου. Θα ζήσεις χαρούμενα γεγονότα με ευτυχισμένη εξέλιξη.

Σχέση – Γάμος. Κακώς αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι, άσε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, αυτό που θέλεις θα γίνει, μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη σου επιθυμία. Την χαρά που προσμένεις θα την πάρεις, σε περίπτωση που αναζητάς επισημοποίηση ή συγκατοίκηση, ετοιμάσου τα γεγονότα θα δουλέψουν υπέρ σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Είναι πολύ πιθανόν να στρωθεί το έδαφος για να αποκτήσεις σταθερό ταίρι. Τις καταστάσεις που θα προκύψουν θα τις καλοδεχτείς με δυναμισμό και σοβαρότητα. Στο χέρι σου θα είναι οι πορεία των εξελίξεων, στην παρούσα φάση εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Φεύγουν οι αναστολές και οι αρνητικές εικασίες, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς με αισιοδοξία και ανάγκη για αναζωογόνηση.

Σε σχέση: Σοβαρές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου στοχεύοντας στην ισορροπία και το μέλλον της σχέσης σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ίσως να ξεφύγουν λίγο οι επιθυμίες σου, ο έντονος ενθουσιασμός σου προσοχή να μην σε οδηγήσει σε υπερβολές ή σε σκέψεις που δεν θα είναι εύκολα υλοποιήσιμες. Προσπάθησε τα όνειρα και τα μελλοντικά σου σχέδια να είναι εφικτά.

Επανασύνδεση. Με συνετά βήματα και προσγειωμένες επιθυμίες θα πλησιάσεις το ταίρι σου και δε θα βρεις κλειστή την πόρτα της καρδιάς του. Οι εξομολογήσεις σου θα ευαισθητοποιήσουν το πρόσωπο που αγαπάς, θα εκτιμηθεί η ειλικρίνεια σου, θα σου δείξει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που αναμένεις.

Νέα γνωριμία. Προσιτή θα είναι η στάση σου, ναι μεν θα κρατήσεις χαμηλό προφίλ ωστόσο θα βάλεις στόχο να κερδίσεις τις συμπάθειες και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δεν θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει θερμές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος. Οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα  θα σε βρουν σε ετοιμότητα και με οργανωμένη αυτοσυγκράτηση. Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου θα εκφράσει παράπονα, θα σου ζητήσει αλλαγές. Θα βρεις τη δύναμη να αποδεχτείς, θα καταφέρεις για το καλό της σχέσης σου να αλλάξεις κάποιες αρνητικές ή ενοχλητικές για το ταίρι σου συνήθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν σου. Θα μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα λυθούν απορίες σχετικά με θέματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Θερμά λόγια θα ειπωθούν, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου. Αλλαγές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σου κόσμο δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι αν θα πάρεις την απόφαση να επιστρέψεις στα παλιά.

Σε σχέση: Η στάση σου θα είναι αποκαλυπτική, ρομαντική, και ανέμελη. Σε περίπτωση τσακωμού θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα γίνουν συζητήσεις που θα καταλήξουν σε αναθεωρήσεις, αναιρούνται τα αρνητικά λόγια. Στόχο βάζεις να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις θέματα που αφορούν το μέλλον.

Επανασύνδεση. Χαρά θα σου δώσει η ξαφνική εμφάνιση προσώπου από τα παλιά. Ύστερα από την εξομολόγηση που θα σου κάνει και τα θερμά λόγια που θα ακούσεις θα βάλεις στην άκρη το αρνητικό παρελθόν και θα δώσεις ευκαιρία δεύτερης αρχής. Θα εστιάσεις στα αισθήματα και όχι στα παλιά λάθη, επιλογή που δεν θα αποδειχτεί λανθασμένη.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό θα βρεις το πρόσωπο που οι συγκυρίες θα σας φέρουν αντικριστά. Οικεία και πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά του, αμέσως θα πιάσετε την κουβέντα και πολύ γρήγορα θα γυρίσετε τα τυπικά λόγια σε μια άκρως προσωπική συζήτηση. Αυτό το άτομο θα γίνει το ταίρι σου , η αμοιβαία σας έλξη θα ανοίξει πορεία μακροχρόνιου δεσμού.

Σχέση- γάμος. Ένα γεγονός θα ξεσκεπαστεί και τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά και ηθική ικανοποίηση. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου είχε φρακάρει και δεν μπορούσε να εξελιχτεί τώρα θα λυθούν οι κόμποι, ξεκινά για σένα περίοδος σταθερότητας, δέσμευσης, ίσως και επισημοποίησης.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Με ανανεωμένο στυλ θα εμφανιστείς, η ανάγκη σου να εντυπωσιάσεις θα σε ωθήσει στο να επιμεληθείς την εμφάνιση σου, η παρουσία σου δε θα περάσει απαρατήρητη. Θα σε πλησιάσει πρόσωπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό αμεσότητα θα έχει ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει. Ελκυστικότητα και οικειότητα θα έχει η στάση σου, αν ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα σου δείξει θα δεις πως η εξέλιξη θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση: Αυτό που θα θελήσεις θα είναι να περάσεις με το ταίρι σου ξέγνοιαστα θερμά και ανανεωμένα, ρουτίνα και κατακτημένο θα είναι έννοιες με τις οποίες δε θα τα πας καλά. Αυτή την εβδομάδα, θα σου βγει το επαναστατικό, το εξτριμ και το αντιδραστικό. Θα καταφέρεις να εστιάσεις και να απολαύσεις τη συναισθηματική ασφάλεια του σταθερού δεσμού.

Επανασύνδεση. Δυναμικότητα θα έχει η στάση σου, πειθώ τα λόγια σου, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα βρεθείτε αντικριστά να μιλάτε για επανασύνδεση. Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, η έλξη και η αγάπη σας θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια, και οι δυο παίρνετε απόφαση να επανορθώσετε, θα συνεχίσετε μαζί, ενωμένοι, και αυτή τη φορά με κοινές επιθυμίες.

Νέα γνωριμία. Θα το βρεις το μόνιμο σου ταίρι, η γνωριμία που θα προκύψει θα είναι σημαντική και θα καθορίσει το μέλλον σου. Τυχαία γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο χώρο που εκεί θα συμβεί ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου, θα αποτελέσει συντροφικό ταίρι μελλοντικής πορείας.

Σχέση- γάμος. Αυτό στο οποίο στοχεύεις και επιθυμείς εδώ και παρά πολύ καιρό, θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό που λαχταράς θα υλοποιηθεί, θα χαρείς και θα ευτυχίσεις. Αν περιμένεις απάντηση θα είναι θετική, τώρα θα στρωθεί δρόμος για δεσμεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα δίνεις οριστική λύση σε πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Στη διάρκεια του επταημέρου θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν, θα σε βγάλουν από την στασιμότητα ή την απαισιοδοξία που ενδεχομένως να νιώθεις. Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με διαίσθηση και χαλαρότητα, η διάθεση σου θα σε ωθήσει σε ανέμελες ενέργειες, ίσως να φέρεις στη μνήμη σου μια παλιά σου αγάπη. Στις αποφασιστικές και απελευθερωμένες σου προτάσεις θα λάβεις θετικές απαντήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου.

Σε σχέση: Στις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα μιλήσετε για παρόν και μέλλον, ίσως να οργανώσετε και ένα ταξιδάκι απόδρασης. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις.  Η ειλικρίνεια που θα υπάρξει μεταξύ σας θα σε βοηθήσει να πιστέψεις και να εμπιστευτείς, οι υποσχέσεις που θα ακουστούν και οι προτάσεις που θα γίνουν θα δημιουργήσουν βάσεις για σταθερό μέλλον.

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα είναι ανατρεπτικά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σε βρουν σε ετοιμότητα. Αυτό που θα συμβεί θα καταφέρει να σου αλλάξει γνώμη, θα αλλάξεις την οπτική σου τοποθέτηση σχετικά με το πρώην ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας οι επιθυμίες σου θα είναι διαφορετικές απ’ αυτές που έχεις αυτή τη στιγμή.

Νέα γνωριμία. Στόχος σου θα είναι το νέο ξεκίνημα και η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σου. Με αποφασιστικό τρόπο θα διαγράψεις τα παλιά, κλείνεις την πόρτα στο παρελθόν και ταυτόχρονα ξεκινάς καινούργιο κεφάλαιο. Θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, οι εξελίξεις θα σε ανανεώσουν.

Σχέση- Γάμος.  Συναισθηματική ένταση θα προκαλέσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, υπάρχει ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα στη σχέση σου που στόχο θα έχεις να το κόψεις μαχαίρι. Θα καταφέρεις να τερματίσεις μια αρνητική υπόθεση που σε πιέζει, ωστόσο προσοχή στην τακτική σου, δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδική ή παρορμητική.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σου ανοίξει προοπτική αισθηματικών εξελίξεων. Ελκυστικό πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, προσέγγισε με αμεσότητα, θα σου βγει σε καλό. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύεται σχέση έντονων αισθημάτων. Σε περίπτωση που παλιές απογοητεύσεις σου δημιουργήσουν αναστολές καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και δισταγμούς, κινήσου με δυναμισμό.

Σε σχέση: Εσύ που έχεις ταίρι δίπλα σου και τα αισθήματα σου είναι πλέον σταθερά οι βλέψεις για την εξέλιξη του δεσμού σου θα γίνουν σοβαρές. Το ταίρι σου θα κρατήσει θετική στάση σε συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης. Έρχονται αποφάσεις σοβαρές και ώριμες, τα κοινά σας σχέδια θα μπουν σε πορεία υλοποίησης, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση, προσπάθησε η στάση σου να είναι χαλαρή και όχι αγχωτική.

Επανασύνδεση.  Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η τύχη δεν θα αφήσει εσένα και το ταίρι σου να χαραμίσετε την αγάπη σας χωρίς λόγο και αιτία. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε από μια εντελώς απρόοπτη αφορμή, με σιγουριά σου λέω πως θα τα ξαναβρείτε, η κατάληξη θα είναι θερμή και μόνιμη. Αυθόρμητες εξομολογήσεις θα αποδείξουν πως τα αισθήματα σας είναι αμοιβαία και αληθινά.

Νέα γνωριμία. Ξαφνικά και απρόοπτα θα δεις μπροστά σου το πρόσωπο που αμέσως θα το ερωτευτείς. Η έλξη που θα νιώσεις θα είναι δυνατή δεν θα σου αφήσει περιθώριο σκέψης ή απόρριψης. Εσείς οι δύο πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού, προμηνύεται σχέση μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση –Γάμος. Είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για οριστικοποιήσεις, τα συμβάντα δεν θα φέρουν καμία κακοτυχία, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ελπιδοφόρα. Διανύεις περίοδο εμπιστοσύνης και αγάπης, σε παροτρύνω να δεχτείς την πρόταση που θα λάβεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα τονώσει την αισιοδοξία σου και γενικότερα την εσωτερική σου διάθεση. Μέσα στην εβδομάδα κάτι διαφορετικό και ουσιαστικό θα προκύψει στη ζωή σου που ουσιαστικά θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σου. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά και αισιόδοξα δε θα σε αφήσουν να παγιδευτείς στις αρνητικές εκδοχές, αλλάζεις την οπτική σου. Βγαίνεις από αναστολές και αρνητικές αναμνήσεις, θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, βάζεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη.

Σε σχέση: Αισθαντικότητα θα σε χαρακτηρίζει, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Θα χαλαρώσει η στάση σου, θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς δεν αποκλείεται να το ρίξεις στις ονειροπολήσεις, θα νιώσεις την ανάγκη να μπεις σε άλλη διάσταση. Δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα θερμά λόγια. Θα τη βρεις τη χρυσή οδό που θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με το πρόσωπο που αγαπάς.

Επανασύνδεση. Θα βγεις από τη στενοχώρια και το αδιέξοδο, θα γίνει μια ουσιαστική συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου που θα βγάλει στο φως πολλές αλήθειες. Υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, τώρα θα τολμήσετε να τα παραδεχτείτε, θα μιλήσει με ειλικρίνεια, θα αναγνωρίσετε σφάλματα και θα καταλήξετε σε θερμή επανένωση.

Νέα γνωριμία. Μοιραία θα αποδεχτεί η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα τολμήσω να πω πως θα είναι τυχερή και καθοριστική για το μέλλον σου. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από τα παλιά και αναζητάς τη δύναμη για να ξεχάσεις πίκρες και απογοητεύσεις, τώρα θα γνωριστείς με το κατάλληλο πρόσωπο. Θα σου ανοίξει πορεία νέα σχέσης, θα διαγράψεις μονομιάς το παρελθόν σου.

Σχέση- γάμος. Τερματίζουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, τώρα θα πειστείς πως το ταίρι σου σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα, δε θα έχεις κανέναν λόγο να σκέπτεσαι με τρόπο καχύποπτο. Με αφορμή ένα τυχαίο και ευχάριστο γεγονός θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει να γυρίσεις τη μνήμη σου πίσω στις παλιές αποτυχίες. Διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου, θα θελήσεις να προχωρήσεις μπροστά, ανανεωμένες θα είναι τόσο οι ελπίδες σου όσο και οι προσδοκίες σου. Οι πράξεις σου μέσα στην εβδομάδα θα είναι κάπως ασυνήθιστες, σε καμιά περίπτωση δε θα θελήσεις να κάνεις τα ίδια λάθη ή να πέσεις στα ίδια λάθος πρόσωπα.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να ψάξεις τις πραγματικές αιτίες, αλλάζεις τρόπο αντιμετώπισης, στα δύσκολα θέματα ή στα σκοτεινά σημεία δε θα σταθείς στην επιφάνεια, θα εισχωρήσεις στο βάθος. Βασική σου επιθυμία θα είναι να διορθώσεις ή να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε προβληματίζουν ή σου δημιουργούν αρνητισμό. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς συναισθηματικά, οι πράξεις σου θα είναι ουσιαστικές.

Επανασύνδεση.  Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που νιώθεις για το πρώην ταίρι σου είναι αγάπη ή συνήθεια, έλξη ή συμβιβασμός. Μέσα στην εβδομάδα θα αντιληφθείς και θα συνειδητοποιήσεις, θα είσαι σε θέση να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Νέα γνωριμία. Το γνωρίζεις το πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί, όμως μέχρι τώρα οι επαφές σας ήταν μόνο φιλικές. Με τις εξομολογήσεις που θα ακούσεις θα καταλάβεις πως δεν πρόκειται μόνο για επιφανειακή έλξη αλλά για αγάπη. Αυτό το άτομο θα σου προσφέρει την καρδιά του, δέξου την δεν θα απογοητευτείς.

Σχέση- γάμος. Αποκαλυπτική κουβέντα θα ανοίξεις με το ταίρι σου, έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα ανανεώσουν τα αισθήματα σου. Η εμπιστοσύνη που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις, είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις επισημοποίησης. Καταφθάνουν εξελίξεις που θα δρομολογήσουν το μέλλον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Ο ορθολογισμός που θα σε διακρίνει θα σας βοηθήσει να σκεφτείς επάνω σε σοβαρή βάση, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι ριζικές και ώριμες. Η ανάγκη σου για να βρεις λύσεις θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις, να ψάξεις τις αιτίες και να λύσεις τους συναισθηματικούς σου κόμπους. Για σένα που προσφάτως χώρισες τα γεγονότα θα σε ωθήσουν σε μια ουσιαστική συζήτηση με το πρώην ταίρι σου, έρχονται άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, πέρνα σε ουσιαστικές προτάσεις, διεκδίκησε με μεθοδικό τρόπο. Η ανάγκη σου για βελτίωση και εξέλιξη θα στρώσει το έδαφος για σοβαρές αποφάσεις και δημιουργικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να σκεφτείς την προοπτική της συγκατοίκησης. Τα γεγονότα και οι ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στους ενδοιασμούς σου, θα καταφέρεις να καταρρίψεις ανυπόστατες φοβίες.

Επανασύνδεση. Στο παρελθόν θα γυρίσει η σκέψη σου, η αφορμή θα δοθεί από μια τυχαία συνάντηση που θα έχεις με πρώην ταίρι σου. Η αμοιβαία έλξη που θα διαισθανθείς θα σου δημιουργήσει την επιθυμία σου να ολοκληρώσετε μαζί αυτό που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση.

Νέα γνωριμία. Εσύ που ενδιαφέρεσαι μόνο για σοβαρή σταθερή σχέση και όχι για περιστασιακές επαφές, θα υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να στρώσεις την προσωπική σου ζωή. Θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό, ώριμης προσωπικότητας, αυτό το άτομο θα ξέρει τι θέλει και πώς να σε κερδίσει.

Σχέση – Γάμος. Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου θα βρεις την άκρη του νήματος, μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις, θα καταλάβεις  τι είναι αυτό που σας απομακρύνει και τι είναι αυτό που σας κρατά ενωμένους. Από δω και πέρα θα είσαι σε θέση να ρυθμίσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, τώρα θα σταθεροποιηθούν αισθήματα και βλέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, βγαίνεις από αρνητικές ή απογοητευτικές σκέψεις. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους και συναναστροφές, είναι πολύ πιθανόν να προβείς σε ασυνήθιστες ενέργειες ή αποφάσεις. Θα σε γοητεύσει ελκυστικό πρόσωπο που με αυθορμητισμό θα σε πλησιάσει, σου ανοίγεται νέα πορεία σε συμβουλεύω να μην απορρίψεις πρόταση για ραντεβού.

Σε σχέση: Προσοχή στις εξάρσεις, στις ζήλειες και στις πεισματικές αντιδράσεις. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να κυριαρχήσεις και να κατευθύνεις το ταίρι σου όμως θα πρέπει να λείψουν οι υπερβολές και τα νεύρα. Προς το τέλος της εβδομάδας, ανέμελη θα γίνει η διάθεση σου, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει ισορροπία και ηρεμία.

Επανασύνδεση. Η έλξη θα νικήσει τον εγωισμό, η αγάπη θα βγει πάνω από τα πείσματα και τους θυμούς. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις συνάντηση με το πρόσωπο που δε λες να βγάλεις ούτε από τη σκέψη σου ούτε από την καρδιά σου. Η χημεία μεταξύ σας είναι τόσο δυνατή που σε καμία περίπτωση δεν θα σας αφήσει να παραμείνετε χωρισμένοι.

Νέα γνωριμία. Η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα σε βάλει σε σκέψεις, θα προκύψει πειρασμός. Δίλημμα θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που δεν έχεις τελειώσει τελείως με την προηγουμένη σου σχέση, το νου σου να μην προκαλέσεις ανεπανόρθωτα μπερδέματα. Αν δεν έχεις δίπλα σου ταίρι τότε αξιοποίησε τα συμβάντα, προμηνύεται καινούργιος δεσμός!

Σχέση- Γάμος. Πολύ σοφή θα αποδειχτεί η απόφαση σου να βγάλεις στην επιφάνεια τον θερμό αισθησιασμό σου, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από καταστάσεις που πνίγουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Ευχάριστη και θερμή θα είναι η εβδομάδα σου, αυτή τη φορά θα εστιάσεις στα σημεία που σας ενώνουν και όχι στις διαφορές που σας χωρίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, αποκτάς μια κάπως πιο ανέμελη και αισιόδοξη διάθεση. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ουσιαστικά θα κάνεις την προσπάθεια να ελαφρύνεις τη σκέψη σου και να απεγκλωβίσεις τα αισθήματα σου από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Σκέψου με ηρεμία χωρίς άγχος, κοίτα μπροστά, διάγραψε το αρνητικό παρελθόν.

Σε σχέση: Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό θα κανείς το βήμα να βγεις από τις καθιερωμένες συνήθειες και επιλογές, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο ανέμελη ή αναζωογονητική όψη στη σχέση σου. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, κάτι αρνητικό θα τερματίσεις και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσεις.

Επανασύνδεση. Οι εκδοχές σου θα τείνουν προς τις απαισιόδοξες θεωρίες και όχι προς τις αισιόδοξες, σκοτεινός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Το ότι δεν σου τηλεφώνησε το άτομο που σκέπτεσαι δεν σημαίνει πως δεν θα σου τηλεφωνήσει ποτέ.  Και τηλεφώνημα θα λάβεις και συνάντηση θα γίνει, αρκεί να δώσεις χρόνο στα γεγονότα,  μην κλείσεις την πόρτα της καρδιάς σου.

Νέα γνωριμία. Μπερδεμένα αισθήματα θα νιώσεις για το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, μη βιαστείς να προκαθορίσεις το αποτέλεσμα. Θα σε φλερτάρει με ευγενικό τρόπο, μη σκοντάψεις στον κλειστό του χαρακτήρα. Σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις ενδιαφέρον, αν νιώσει μαζί σου ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα σου ξεδιπλώσει τον ιδιαιτέρως θερμό και πρόσχαρο του χαρακτήρα.

Σχέση- Γάμος. Στραβά θα πάρεις μια κουβέντα που θα σου πει το αγαπημένο σου ταίρι, η καχυποψία σου θα διαστρεβλώσει την ουσία της ενέργειας του, το νου σου να μην εκτεθείς. Μη βιαστείς να βάλεις ταμπέλες, κάποια πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως δειχτούν οι πρώτες εντυπώσεις, άσε τον χρόνο να κυλήσει.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email