Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 11 ως 17/7

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Δε θα λείψουν το φλερτ και οι προσεγγίσεις, αισιοδοξία θα διακατέχει τις διαθέσεις σου, δε θα σταθείς σε υποσυνείδητες αναστολές. Βάζεις τέλος στα παλιά, η παρορμητικότητα σου θα σε οδηγήσει σε αυθόρμητες κινήσεις που θα σου βγουν σε καλό. Τόλμησε να κάνεις το βήμα της νέας αρχής, η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει, ωστόσο οι προσδοκίες σου καλό θα είναι να πατούν στο έδαφος.

Σε σχέση. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα εκφραστείς με αμεσότητα, δεν θα έχεις σκοπό να κρύψεις αυτό που αισθάνεσαι. Θα προσπαθήσεις να βγεις από ανασφάλειες και φοβίες, ανάγκη σου θα είναι να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου. Ξεκαθαρίζεις επιθυμίες και βλέψεις, περνάς σε άμεσες προτάσεις και ριζοσπαστικές ενέργειες που ουσιαστικά θα δηλώνουν πως μπορείς να χειριστείς τις αδυναμίες σου.

Επανασύνδεση. Δημιουργική και ειρηνική θα είναι η κουβέντα που θα κάνεις με το πρώην ταίρι σου.  Τα μεταξύ σας λόγια θα είναι ειλικρινά και ξεκάθαρα, θα ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι η τελική κατάληξη. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα, η εξέλιξη δε θα σε απογοητεύσει.

Νέα γνωριμία. Θα γνωριστείς με πρόσωπο τις αρεσκείας σου, αυτή η γνωριμία θα ανοίξει πορεία μελλοντικών προδιαγραφών. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές και θα σε ενθουσιάσουν, θα νιώσεις αισιοδοξία και χαρά. Η προσέγγιση του θα είναι άμεση, σου δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείς, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

Σχέση- Γάμος. Για εσένα που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση ανοίγεται δίοδος επισημοποίησης. Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις. Θα την λάβεις την πρόταση της δέσμευσης, τώρα θα καταφέρεις να αγκυροβολήσεις, να ξεκουραστείς, και να προγραμματίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις παραποιήσεις. Αν συνομιλήσεις ή γνωριστείς με κάποιο καινούργιο πρόσωπο σου δίνω τη συμβουλή να δώσεις χρόνο στα γεγονότα, ελλοχεύει κίνδυνος να αγχωθείς και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Θα υπάρξει το άνοιγμα να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το αν καταφέρεις να σκεφτείς ισορροπημένα.

Σε σχέση. Προσοχή στις εξάρσεις!! Πεισματική αντίδραση θα βγάλεις σε θέματα περιορισμών ή συμβιβασμών, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις την παρατραβηγμένη στάση. Προσπάθησε να περιορίσεις τα παρορμητικά ξεσπάσματα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ώριμα.

Επανασύνδεση. Θα καταφέρεις να το κερδίσεις το πρώην ταίρι σου, εκδηλώσου χωρίς ενδοιασμούς και θα διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο δεν έχει σκοπό να σε διαγράψει από την καρδιά του. Η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φανερώσεις την έλξη και τα αισθήματα σου με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο.

Νέα γνωριμία. Θα την κλέψεις την καρδιά του γοητευτικού προσώπου που θα σε κοιτάζει με επιμονή ίσως και με θαυμασμό. Εσείς οι δυο θα γίνετε ένα πολύ όμορφο, ταιριαστό και επιτυχημένο ζευγάρι. Η νέα γνωριμία θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα το ερωτευτείς και θα σε ερωτευτεί από την πρώτη ματιά.

Σχέση- γάμος. Θα βρεις τον τρόπο να κατευθύνεις το ταίρι σου στα νερά σου, προμηνύεται εβδομάδα ένωσης, ηρεμίας, και έντονης ερωτικής έλξης. Σκέψου τι επιθυμείς εκ βάθους και διατυπώσετε το ευθέως, οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι θετικές, το πρόσωπο που αγαπάς θα σε κατανοήσει και θα σε εμπιστευτεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ιστορίες, θα αναζητήσεις το καινούργιο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Οι απρόοπτες ευκαιρίες τολμηρή θα κάνουν τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα δεν θα απογοητευτείς, προσπάθησε να κινηθείς αποφασιστικά και συνειδητοποιημένα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Θα εκδηλωθείς και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, φανέρωσε με αμεσότητα σκέψεις και επιθυμίες. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, στις μικρό δυσκολίες η στάση σου θα πρέπει να γίνει διπλωματική.

Επανασύνδεση. Θετικό αποτέλεσμα θα έχει η αντάμωση σου με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν.  Η χαρά και η έκπληξη σου θα είναι μεγάλη, μην ανακόψεις τον ενθουσιασμό σου, οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν. Από την αρχή της συνομιλίας σας τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά, εσείς οι δυο θα επανασυνδεθείτε και θα δεσμευτείτε!

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει νέα γνωριμία που θα καταφέρει να δημιουργήσει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς σε χώρο που θα προκύψει μοιραία συνάντηση, θα γνωριστείς με πρόσωπο που απ την αρχή θα νιώσεις πως εσείς οι δυο θα χαράξετε μακροχρόνια πορεία αγάπης.

Σχέση- γάμος. Κλείνουν εμπόδια, βρίσκετε λύσεις, εσύ και το ταίρι σου θα ηρεμήσετε, έρχονται δεσμευτικά αποτελέσματα. Οι προσδοκίες σου θα βρουν άμεση ικανοποίηση, περνάς σε καινούργιο ερωτικό στάδιο, τώρα θα πάρεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς.  Καταφθάνουν αισιόδοξα και ευτυχισμένα συμβάντα, θα νιώσεις ασφάλεια και ολοκλήρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου θα πρέπει να αποφύγεις τις αγχωμένες ενέργειες, προσπάθησε να περιορίσεις τις αντιφατικές σκέψεις. Αν υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις δε θα πρέπει να οδηγηθείς σε σπασμωδικές ενέργειες. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να ελέγξεις τον εσωτερικό σου κόσμο, τα πράγματα θα στρώσουν, απέφυγε την εσωτερική πίεση.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, προσοχή στα αντιδραστικά λόγια καλό θα είναι να λείψουν οι υποβολές. Απέφυγε το επικριτικό ύφος, ενδέχεται η στάση σου να προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου σου. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να αποφύγεις και που αξίζει να εστιάσεις.

Επανασύνδεση. Αναποφασιστικότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα μιλήσεις και θα συναντηθείς με τον πρώην ταίρι σου, ωστόσο η στάση σου μάλλον δεν θα είναι απολύτως ξεκάθαρη.  Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τι νιώθεις και τι προσμένεις, σου δίνω τη συμβουλή να μην επιστρέψεις σε καταστάσεις που σε απογοήτευσαν.

Νέα γνωριμία. Δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η προσωπικότητα του θα σε εξιτάρει. Με αυτό το άτομο θα καταφέρεις να διαγράψεις το αρνητικό παρελθόν, τα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις που η πορεία τους θα είναι στο χέρι σου.

Σχέση- γάμος.  Ένα γεγονός θα σε αποσυντονίσει, ενδεχομένως να υπάρξουν συναισθηματικοί εκτροχιασμοί από πλευράς σου. Ίσως να νιώσεις πιεστική τη σχέση σου γι αυτό θα οδηγηθείς σε πράξεις ριζοσπαστικές. Σου δίνω τη συμβουλή να χαλιναγωγήσεις σκέψεις και αισθήματα, προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ενδεχομένως να κάνει κάπως απρόβλεπτη τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αν σε απογοήτευσε το παρελθόν σου είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, παίρνεις απόφαση να βάλεις τη γοητεία σου σε λειτουργία. Θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο, πάρε τις εξελίξεις στα χέρια σου.

Σε σχέση. Προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και στις απότομες ή αντιδραστικές εξάρσεις. Αγχωτική, κτητική και ανασφαλή θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να κρατήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου σε ισορροπία. Η εβδομάδα σε ωθεί σε ανατρεπτικές ενέργειες, σκέψου λογικά, απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση. Καρμικά γεγονότα θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου.  Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, θα ανταμωθείτε, θα μιλήσετε, και θα συμφιλιωθείτε. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει επανασύνδεση, αυτή τη φορά θα συζητήσετε με ειλικρίνεια, θα θέσετε νέες και πιο σταθερές βάσεις.

Νέα γνωριμία. Ένα όμορφο γοητευτικό άτομο θα βρεθεί σε δικό σου προσωπικό χώρο, θα υπάρξει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να συναντιέστε ανά διαστήματα. Πολύ γρήγορα οι τυπικές επαφές θα γίνουν ερωτικές και μακροχρόνιες. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σου, καταφθάνει πρόσωπο με το οποίο θα αποκτήσεις σταθερό δεσμό.

Σχέση- γάμος. Κάτι που θέλετε πολύ εσύ και το ταίρι σου θα γίνει πραγματικότητα. Έρχεται ευτυχισμένο γεγονός που θα σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά.  Λύνεται πρόβλημα που έφραζε την πορεία σας, σε περίπτωση που επιθυμείς σοβαρή μόνιμη δέσμευση δεν αποκλείεται να ακουστεί ανάλογη πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Καινούργια ανοίγματα θα σημειωθούν, θα υπάρξει η δυνατότητα για ουσιαστικές αλλαγές, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις και τις επιθυμίες σου. Τερματίζει η στασιμότητα και η αναμονή, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις και θα συναντηθείς, στο χέρι σου θα είναι αν θα δοθεί δυνατότητα περεταίρω επαφών. Οι συνομιλίες σου θα γίνουν σε κλίμα οικείο, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός ή συμβάν που να σε εμποδίσει να προχωρήσεις μπροστά.

Σε σχέση. Αντιδραστική θα είναι η στάση σου, ανατρεπτική η διάθεση σου. Προσοχή στην παρορμητικότητα σου, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Εσύ που είσαι πολλά χρόνια στην ίδια σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, σε συμβουλεύω να περιορίσεις την αδιαλλαξία που θα σε χαρακτηρίζει. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τα σωστά όρια.

Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις την κουβέντα να πει μόνη της εκεί που θέλει, αν προσπαθήσεις να κατευθύνεις τη συζήτηση με στόχο την οριστική κατάληξη, το αποτέλεσμα δε θα σε ικανοποιήσει. Για την ώρα πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου τραβήξει την προσοχή, οι μεταξύ σας επαφές θα έχουν εξέλιξη, αλλά με πολύ αργό ρυθμό.  Στην πορεία θα εκδηλωθεί μεταξύ σας ερωτικό ενδιαφέρον, όμως όλα θα γίνουν σταδιακά γι αυτό προσπάθησε να οριοθετήσεις την ανυπομονησία σου. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Σχέση- γάμος. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην στάση που θα κρατήσεις στο ταίρι σου, επιμονές, εμμονές, και βιασύνες, θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Για να μη φέρεις αναποδιές και υπάρξουν απογοητεύσεις κρατά στάση χαλαρή, διπλωματική, όχι καταπιεστική. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις περί δεσμεύσεων.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Μπερδέματα και αρνητισμοί θα εμφανιστούν στις διαθέσεις σου, ενδεχομένως να μην μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις και αναζητάς. Από την μια θα θελήσεις να βγεις από τις στάσιμες και μονότονες καταστάσεις, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να ξεπεράσεις κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις. Προσπάθησε να βρεις την άκρη του νήματος, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις κρυμμένες πτυχές των καταστάσεων.

Σε σχέση. Θα βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, αγχωμένες θα είναι οι σκέψεις σου. Ένα συμβάν θα βγάλει την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου, κάτι που θα σε προβληματίσει θα δώσει τροφή στις ανασφάλειες σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, κινήσου με αυτοσυγκράτηση.

Επανασύνδεση. Αναζωογόνηση και αισιοδοξία θα σου φέρουν τα τυχερά γεγονότα που έρχονται. Το πρώην ταίρι σου θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα επικοινωνήσει μαζί σου, ετοιμάσου θα λάβεις πρόταση συνάντησης. Στο ραντεβού που θα γίνει θα ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων που θα τηρηθούν.

Νέα γνωριμία. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία που θα έχει ευτυχισμένη κατάληξη. Να το ερωτευτείς άφοβα το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αγάπησε το ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις, τα αισθήματα σας θα είναι αμοιβαία και βάσιμα. Δώσε το περιθώριο για περεταίρω επαφές και συναντήσεις, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση- γάμος. Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, θα ακουστούν δεσμευτικές προτάσεις. Αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, θα πειστείς πως αυτό το άτομο θέλει να σε κρατήσει σταθερά στη ζωή του. Αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας θα ανοίξει ενδεχόμενο επισημοποίησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Άσε το άγχος στην άκρη, προσπάθησε να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τις παλιές ψυχοφθόρες καταστάσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Ανανεώσου, βάλε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου σε τάξη, δώσε προτεραιότητα στις πραγματικές σου ανάγκες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ότι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτούμενη βάση.

Σε σχέση. Προσοχή στις διαστρεβλώσεις. Ανατροπές θα υπάρξουν στη συμπεριφορά σου, επαναστατικές θα γίνουν οι διαθέσεις σου. Προσοχή να μην σου δημιουργηθούν ανασφάλειες, αρνητικές μνήμες ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια, απέφυγε τα καβγαδάκια αντίδρασης. Συζήτησε με το ταίρι σου ανοιχτά και ξεκάθαρα, μη παγιδευτείς στον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα απαιτούν δράση και αποφασιστικότητα, αν μιλήσεις στο πρώην ταίρι σου με ειλικρίνεια τότε θα καταφέρεις να ξανά κερδίσεις την καρδιά του. Βαλε σε λειτουργία τη διορατικότητα σου, την τόλμη και τον ερωτισμό σου, και θα δεις πως  οι πράξεις σου θα φέρουν αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει πλήρως.

Νέα γνωριμία.  Θα εντυπωσιαστείς από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο, θα πέσεις στα δίχτυα της γοητείας που θα εκπέμπει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς απ τη μια στιγμή στην άλλη. Τα γεγονότα θα σας φέρουν σε προσωπικό διάλογο, αν κινηθείς με αυθορμητισμό τότε θα δημιουργηθεί προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία, αξιοποίησε τα συμβάντα.

Σχέση- γάμος. Στο χέρι σου θα είναι η πορεία του δεσμού σας, οι εξελίξεις θα περιμένουν τις δικές σου ενέργειες. Πάρε απόφαση να κινηθείς άμεσα και δημιουργικά, θα γίνει αυτό που θέλεις αρκεί να μιλήσεις με ειλικρίνεια, μη προσπαθήσεις να καμουφλάρεις τις προθέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Περνάς σε δυναμική και αποφασιστική δράση, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή. Η σκέψη σου θα είναι θετική και τολμηρή, τώρα θα απελευθερωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Επιθυμία σου θα είναι να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν να βγεις από την ανία, ωστόσο, ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρό δυσκολίες. Η εβδομάδα θα φέρει ισορροπημένα αισθήματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις.

Επανασύνδεση. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα σε εκπλήξουν και θα σε ενθουσιάσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τηλεφώνημα και συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, η ειλικρίνεια και η έλξη σας θα σας ενώσουν, θα ακουστούν λόγια αγάπης. Με αμοιβαία συγκατάβαση και ωριμότητα περνάτε σε δεύτερη ερωτική αρχή.

Νέα γνωριμία. Θα σε  εντυπωσιάσει το καινούργιο όμορφο και ευγενικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αμέσως θα κλέψει την καρδιά σου, θα δείξει ειλικρίνεια ως προς τις προθέσεις του, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς. Πριν κλείσει η εβδομάδα το προσωπικό ραντεβού που θα γίνει μεταξύ σας ουσιαστικά θα ανοίξει πορεία μακροχρόνιου δεσμού!

Σχέση – Γάμος. Ένα επίπεδο πιο πάνω θα ανέβει η σχέση σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ριζικές και δεσμευτικές αποφάσεις. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας ανοίξουν τον δρόμο για επισημοποίηση ή για συγκατοίκηση. Αφήνετε πίσω σας ανασφάλειες και φοβίες, προχωρείτε δυναμικά με κοινή την επιθυμία να σταθεροποιηθείτε και να δεσμευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να ενεργήσεις με απερίσκεπτο τρόπο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Καλό θα είναι να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές πράξεις. Σου δίνω τη συμβουλή να επιχειρήσεις να διορθώσεις παλιές λανθασμένες ενέργειες. Οι εξελίξεις θα έρθουν από εκεί που δε θα το περιμένεις, μην αφήσεις το άγχος σου να σε ακινητοποιήσει.

Σε σχέση. Δείξε μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις εξηγήσεις που θα σου δώσει το ταίρι σου, προσοχή στις παρερμηνεύσεις. Οι άστατες σκέψεις ίσως να κάνουν κάπως ανοργάνωτες τις κινήσεις σου, προσπάθησε να ελιχτείς μεθοδικά και όχι σπασμωδικά. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας θα καταφέρεις να κατασταλάξεις και να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις.

Επανασύνδεση.  Φως στην καρδιά σου θα φέρει η συνάντηση που θα έχεις με το πρόσωπο που σκέπτεσαι.  Τα αποκαλυπτικά λόγια που θα γίνουν μεταξύ σας θα φέρουν επανένωση. Απρόοπτες εξομολογήσεις θα αναθερμάνουν την αγάπη σας, η έλξη σας είναι δυνατή δεν πρόκειται να σας άφησε χωρισμένους. Ξεκινάτε δεύτερη ερωτική αρχή με νέες υποσχέσεις.

Νέα γνωριμία. Εντελώς τυχαία θα συνομιλήσεις με ένα καινούργιο άτομο που σε συμβουλεύω να μην το αφήσεις να σου φύγει. Όμορφη εμφάνιση,  ευγενική και οικεία συμπεριφορά, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Από την αρχή που θα  ξεκινήσετε την κουβέντα σας θα φανερωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον, κατάληξη θα είναι ο σταθερός δεσμός.

Σχέση- γάμος. Ένα απρόοπτο συμβάν θα λύσει πρόβλημα που ταλαιπωρεί εσένα και το ταίρι σου. Ένα βάρος φεύγει από τη σχέση σου, κλείνουν εμπόδια και δυσκολίες. Αν βασική σου επιθυμία είναι η δέσμευση, ετοιμάσου ανοίγεται προοπτική που θα σου δώσει μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση, αποκτάς ασφάλεια και σταθερή μελλοντική πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες της προσωπική σου ζωής, θα έχεις ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα τηλεφωνηθείς και θα συναντηθείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανεβάσει την ψυχολογική σου διάθεση. Οι συζητήσεις και οι ξεκάθαρες κουβέντες που θα ακουστούν θα δώσουν για άνοιγμα για προσωπικές συναντήσεις, θα είναι στο χέρι σου αν θα αφήσεις να δοθεί περεταίρω έκταση.

Σε σχέση. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης σου, θα τονωθεί την ανάγκη σου για αναζωογονητικές αλλαγές, δε θα λείψουν οι ουσιαστικές εξομολογήσεις. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας στη δυναμική πρόταση που θα κάνεις στο ταίρι σου θα λάβεις θετική απάντηση. Με δικές σου ενέργειες θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συνήθειες που σου δημιουργούν καταστολή. Ουσιαστικά θα βρεις τρόπο να βγάλεις τη σχέση σου από την ρουτίνα, θα δημιουργήσεις άνοιγμα για ανανεωτική εξέλιξη.

Επανασύνδεση. Θερμά αισθήματα τρέφει για σένα το πρώην ερωτικό σου ταίρι και θα στο αποκαλύψει. Σε συνάντηση που θα σου ζητήσει θα σου φανερώσει τι ακριβώς νιώθει και τι σκέπτεται. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε βγάλουν από αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, θα πειστείς πως το πρόσωπο που αγαπάς σε αγαπάει, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψεις τις προσπάθειες του για επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία.  Γοητευτικό και εμφανίσιμο θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, ίσως στην αρχή να μην μπορέσεις να διακρίνεις το ερωτικό του ενδιαφέρον, ωστόσο στην πορεία των επαφών σας θα βρει τρόπο να σου εκδηλώσει τους ερωτικούς σκοπούς του. Αξιοποίησε αυτή την καινούργια πρόκληση, όλα θα πάνε πολύ καλά δε θα υπάρξει περίπτωση να απογοητευτείς. Η διαίσθηση σου θα είναι θετική και δε θα σε ξεγελάσει.

Σχέση – Γάμος. Το αγαπημένο σου ταίρι έχει σοβαρές βλέψεις, βρίσκεται με δημιουργική πρόταση στα χείλη. Θα σου αποκαλύψει τις επιθυμίες και τα σχέδια που κάνει για εσάς, μην εκπλαγείς αν σου ζητήσει επισημοποίηση. Ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά, θα σταθεροποιηθούν τα μεταξύ σας αισθήματα, ανοίγεται μελλοντική προοπτική.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή στην έκταση της σκέψης σου, ίσως να φανταστείς πράγματα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν, ελλοχεύει κίνδυνος να δώσεις λάθος εξηγήσεις. Ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να εμπιστευτείς και να πιστέψεις, αμφιβολίες θα σε απασχολήσουν. Προσπάθησε να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες, απέφυγε τις υπερβολές. Δυναμική και ανανεωμένη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην λείψουν οι ανατρεπτικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ανασφαλή πλευρά του χαρακτήρα σου, ίσως να δημιουργηθούν φοβίες και αναστολές. Σε περίπτωση που εμφανιστούν αμφιβολίες τις υποψίες σου καλό θα είναι να τις επιβεβαιώσεις με αποδείξεις, επεξεργάσου σφαιρικά τα γεγονότα. Θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, σταθεροποιούνται οι βλέψεις σου.

Επανασύνδεση. Οι εντάσεις θα ξεκινήσουν από το τηλεφώνημα και θα κορυφωθούν στη συνάντηση σας, ωστόσο τίποτα το αρνητικό δεν επρόκειτο να προκύψει. Εκρηκτική θα είναι η συνομιλία με το πρώην ταίρι σου, θα υπάρξουν εξάρσεις και εκτονώσεις που όμως θα καταλήξουν σε επανένωση και όχι σε οριστικό χωρισμό.

Νέα γνωριμία. Θα σε βάλει σε σκέψεις το πρόσωπο που θα συναντήσεις σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή. Η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει θα σε αναστατώσει, δεν αποκλείεται να πάρεις απόφαση να διαγράψεις οριστικά το παρελθόν. Στο χέρι σου θα είναι αν θα χαράξεις καινούργια ερωτική πορεία ή αν θα γυρίσεις πίσω τα παλιά.

Σχέση- γάμος. Ενδεχομένως να είναι κάπως διαφορετικές οι επιθυμίες που έχεις εσύ και το ταίρι σου,  θα υπάρξουν αντιθέσεις που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε κάποια αιχμηρά ζητήματα. Θα τα πείτε έξω από τα δόντια, τολμηρά και αποκαλυπτικά θα είναι τα λόγια σας, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email