Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 | By: offisiall

Μηνιαίες Αύγουστος

Στις 4/8 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο δίνοντας μας την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα που μας απασχολούν έντονα. Γρήγορες λύσεις και αποτελεσματικότητα χαρακτηρίζουν τις ιδέες μας και εντυπωσιάζουν στον επαγγελματικό χώρο.

 Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία μας. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στην προσωπική μας ζωή και σε ότι μας ευχαριστεί, όπως για παράδειγμα οι διακοπές και διασκέδαση. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζομαι με την λάμψη και την γενναιοδωρία μας. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα.

Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου δημιουργεί συνθήκες έντασης σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Ανατροπές και ξεκαθαρίσματα δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου που στη ζωή μας έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Καλό είναι να αποφύγουμε σπασμωδικές συμπεριφορές και συντηρητισμό για να μην υπάρξουν προβλήματα με πρόσωπα που θέλουμε να παραμείνουν δίπλα μας.

Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους, στο ζώδιο που θα παραμείνει μέχρι το Μάρτιο του 2023. Η ενέργεια επικεντρώνεται πια στην επικοινωνία και σε ότι μπορεί να μας προσφέρει το εμπόριο μέσα από την επαγγελματική μας ζωή. Το κοντινό μας περιβάλλον πρωταγωνιστεί καθώς επιδιώκουμε να δραστηριοποιηθούμε μαζί του και να περάσουμε όμορφα. Προσοχή σε νευρικότητα και συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Στις 23/8 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή μας στην καθημερινότητα και στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε από δω και στο εξής. Επιστροφή στη ρουτίνα λοιπόν με αυξημένες υποχρέωση στον χώρο της δουλειάς και αρκετό άγχος. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, την σωματική και πνευματική μας υγεία βελτιώνοντας την διατροφή ή βάζοντας στο πρόγραμμά μας ένα πρόγραμμα άσκησης που μας ταιριάζει.

Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό βοηθώντας μας να λειτουργήσουμε με διπλωματία και αρμονία σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει μία νέα περίοδο στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα. Σημαντικές προκλήσεις και προτάσεις μπορεί να υπάρξουν, προσοχή όμως καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα στις 11/8 φροντίζει να ανεβάσει η ψυχολογία σου και να σε βάλει σε διάθεση διακοπών. Σημαντικές εξελίξεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν στην προσωπική σου ζωή καθώς το φλερτ και το παιχνιδιάρικο ύφος σου προσεγγίζει πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από την στάση και την προσωπικότητά σου. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς στο εμπόριο και στην επικοινωνία ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με τα αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή, όμως καλό είναι να θυμάσαι πως είναι εύκολο να βαρεθείς και να αφήσει στη μέση κάθε σου προσπάθεια. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε νέες προσπάθειες και επιλογές που μπορεί να έχεις στον χώρο της δουλειάς. Φρόντισε μόνο να μην λειτουργήσεις απερίσκεπτα και σπασμωδικά ενοχλώντας σημαντικά πρόσωπα για την επαγγελματική σου ζωή καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Ταύρο στις αρχές του μήνα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Ιδιαίτερα η σύνοδος του με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σου προκαλέσουν αναστάτωση και υπερένταση. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις και αποφάσεις που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 δεν αφήνει περιθώριο σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις να εξελιχθούν ενώ υπάρχει τοξικότητα. Ανατρεπτικές διαθέσεις, επιθετικότητα και διάθεση για ξεκαθαρίσματα είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε ένα κλείσιμο κύκλου σχέσεων που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και προς το τέλος του μήνα καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε τετράγωνο με Ουρανό και αντίθεση με Κρόνο προκαλεί νευρικότητα στις σχέσεις και είναι πιθανόν να υπάρξουν ψυχροπολεμικές καταστάσεις μεταξύ εσού και συντρόφου σου.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τον Ταύρο να προκαλεί οικονομικά ζητήματα και έξοδα καλείσαι να δείξεις ψυχραιμία σε καταστάσεις που εμφανίζονται και τεστάρουν την υπομονή σου. Ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο εμπόδια, καθυστερήσεις και απογοήτευση κάνουν την εμφάνισή τους και σε επηρεάζουν άμεσα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 12/8 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου καθώς επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν στόχοι και φιλοδοξίες όπως τα περίμενες καθώς ανατροπές λόγω οικονομικών ζητημάτων είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους απέναντι σε πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στις προσωπικές του επιδιώξεις αφού είναι σημαντικό να βρίσκονται στο πλευρό σου στηρίζονταν σε. Στην προσωπική σου ζωή η ένταση και η απολυτότητα είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις και αποστασιοποίηση από τον σύντροφό σου γι’ αυτό φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και ήρεμος.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 11/8 δίνοντάς σου την δυνατότητα να αφοσιωθεί στο οικογενειακό περιβάλλον και να περάσεις μοναδικές στιγμές με πρόσωπα που δημιουργούν ασφαλείς συνθήκες της ζωής σου. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας στιγμές για δύο. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και προσωπικά ζητήματα. Για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να διαχειριστείς οικονομικές υποθέσεις με αποτελεσματικότητα κάνοντας πολύ καλό προγραμματισμό με βάση τον προϋπολογισμό σου. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεσή σου. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου επιθυμώντας να σου χαρίσουν πάθος και αισθησιασμό, όμως πείσμα και αδιαλλαξία μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα καθώς ο εκνευρισμός είναι αισθητός και επηρεάζει άμεσα την συμπεριφορά σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από το ζώδιό σου μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές καθώς η σύνοδος του με τον Ουρανό στις αρχές του μήνα οδηγεί σε επαναστατικές κινήσεις και επιλογές. Βέβαια είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις τον παρορμητισμό και την εριστική σου διάθεση που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 αναδεικνύει ζητήματα στην καριέρα και την οικογένεια που οφείλεις να αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία. Οι αυξημένες υποχρεώσεις έρχονται σε σύγκρουση με την ανάγκη να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι σε καταπιέζει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην οικογένεια καθώς με ευκολία μπορεί να ξεσπάσεις στους οικείους σου προκαλώντας εντάσεις. Η προσωπική σου ζωή επηρεάζεται έντονα προς το τέλος του μήνα καθώς οι όψεις της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό και τον Κρόνο δεν σου επιτρέπουν να περάσεις όμορφα το ταίρι σου λόγω του πιεστικού προγράμματος και της έντασης που σε διακατέχει.

3ο δεκαήμερο

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς ο Άρης από το ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες κόντρες με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο που είναι σημαντικά για εσένα. Ίσως νιώθεις πως δεν μπορείς να προχωρήσεις όπως θα ήθελες σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις λόγω εμποδίων που προσωρινά μπορεί να σε απογοητεύσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 σου την προσοχή στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας καθώς αναδεικνύονται καταστάσεις που πρέπει να ελέγξεις και να κατευθύνεις με ορθολογισμό και ωριμότητα. Η ένταση και η επιθυμία να αποτινάξεις από πάνω σου ότι νιώθεις πως σε καταπιέζει και δεν σου επιτρέπει να έχεις προσωπικό βηματισμό είναι πιθανό να βάλει φωτιά στην επαγγελματική σου ζωή. Κράτησε χαμηλούς τόνους και επαναπροσδιόρισε την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σου δείχνοντας λογική και υπεύθυνη αντιμετωπίσεις τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 11/8 δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον κοντινό περίγυρό απολαμβάνοντας την επικοινωνία και την χαλαρότητα που μπορεί να σου προσφέρουν. Έντονη κοινωνική ζωή και προσκλήσεις θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν με τις απόψεις που εκφράζουν. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου όπου θα παραμείνει μέχρι το 2023. Η ένταση και η επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν λόγω του παρορμητισμού και της απερισκεψίας. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις σε ότι πραγματικά σε ικανοποιεί. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 αναδεικνύει ζητήματα στο οικογενειακό περιβάλλον. Απαραίτητο είναι να δείξεις ψυχραιμία και να συγκρατήσεις τη νευρικότητα σου καθώς είναι εύκολο να αντιπαρατεθείς με τους οικείους σου δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σας.

2ο δεκαήμερο

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο στις αρχές του μήνα αποκαλύπτει παρασκηνιακές συμπεριφορές και κινήσεις που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να μην λειτουργήσεις σπασμωδικά ξεσπώντας σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν και σε αδικούν με την στάση τους καθώς η συγκεκριμένη στάση δεν θα λειτουργήσει ευνοϊκά για εσένα. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 αγγίζει το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο αυτών που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν για προσωπικό όφελος. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις και να απομακρυνθείς από πρόσωπα που νιώθεις ότι μέσω τις κολακείας προσπαθούν να σε χειριστούν καθώς αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές τους προθέσεις. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξεις εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς παρασκηνιακές διεργασίες ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και μπορεί να βάζουν φρένο στα πλάνα σου. Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό και τον Κρόνο στο τέλος του μήνα περιορίζουν την ευχαρίστηση σε προσωπικό επίπεδο καθώς απωθημένα και ανασφάλειες μπορεί να βάλουν φρένο στην διασκέδαση με το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Ταύρο δημιουργεί έντονο συναισθηματισμό και κυκλοθυμία και αυτό εκδηλώνεται σε όλα τα παιδιά της ζωής σου. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μπορεί να βάλει φρένο σε δημιουργικές ενασχολήσεις που σε ενδιαφέρουν. Λειτούργησε με ωριμότητα και επαναπροσδιόρισε την στάση σου για να βρεις τις καλύτερες δυνατές διεξόδους. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 σε φέρνει αντιμέτωπο με πρόσωπα που εκτιμούσε μέχρι πρότινος όμως ποια αποκαλύπτεται η στάση και η δράση τους. Παρασκήνιο και υπονομευτικές συμπεριφορές έρχονται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπουν να κλείσεις πια τα μάτια. Πιθανό είναι να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που προσπαθώντας να σε κολακέψουν ήθελαν να σε κατευθύνουν και να σε χειραγωγήσουν προς όφελός τους. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις και επαφές με το εξωτερικό που θα σε αναστατώσουν. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να διαπιστώσεις ποιες είναι οι απαραίτητες αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσεις που θα διευκολύνουν την όποια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Λέοντα στις 11/8 νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής που σε γεμίζουν. Το καλό φαγητό και η καλή παρέα, η καλοπέραση σε γενικότερο επίπεδο ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου καθώς νιώθεις πως φροντίζεις τον εαυτό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττές σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν λόγω της διάθεσης για αγορές και έξοδα. Ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 20/8 και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το 2023 αναδεικνύοντας καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις. Παρασκηνιακές συμπεριφορές στον χώρο της δουλειάς θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να υπονομεύσουν την επαγγελματική σου πορεία. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε νέες εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Απαραίτητο είναι να περιορίσεις απωθημένα και ανασφάλειες του παρελθόντος που ακόμα μπορεί να σε επηρεάζουν αρνητικά και να μπαίνουν εμπόδιο στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Ταύρο στις αρχές του μήνα αναδεικνύει καταστάσεις που αφορούν τον φιλικό περίγυρο. Ιδιαίτερα η σύνοδος του με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις με φίλους που μπορεί να προκαλέσουν νευρικότητα. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργεί στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους και κληρονομικά ζητήματα. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις με τους ρυθμούς που θα ήθελες στην επίτευξη των στόχων σου. Αυτό είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει υπερένταση και να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνομιλίες. Κρατώντας χαμηλούς τόνους και εμπιστευόμενος την διαίσθηση σου θα ξεφύγεις από παγίδες και ανθρώπους που θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή προς το τέλος του μήνα καθώς οι όψεις της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό και τον Κρόνο δεν αφήνουν περιθώριο για ήρεμες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσει σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν καθώς απολαμβάνεις να την ένταξη σου σε στόχους που αφορούν τόσο εσένα όσο και σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο από τον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια οικονομικής ή συναισθηματική φύσεως που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις χωρίς δισταγμούς προς την επίτευξη των ονείρων σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 σου δίνει την δυνατότητα να διαχειριστείς και να κλείσεις υποθέσεις που αφορούν οικονομικές συναλλαγές με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις. Σπασμωδικές κινήσεις και απότομες συμπεριφορές δεν αποκλείεται να ενοχλήσουν έντονα και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση καθώς είναι βέβαιο ότι τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς δεν θα ανεχτούν κινήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα στις οικονομικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου στις 11/8 φροντίζει να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και να φωτίσει κάθε πλευρά της προσωπικότητάς του στον κοινωνικό περίγυρο. Σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στην προσωπική σου ζωή και να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον έντονο υποκειμενισμό και τον εγωισμό που θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 20/8 βοηθώντας σε να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις. Το φιλικό σου περιβάλλον θα σταθεί αρωγός σε κάθε σου προσπάθεια καθώς εμπιστεύονται τις ιδέες και την κρίση σου. Μέσα από τον φιλικό περίγυρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ενταχθείς σε ομάδες και συλλόγους με αντικείμενα που σε ικανοποιούν απόλυτα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 αναδεικνύει οικονομικές υποθέσεις τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό. Φρόντισε να μετριάσεις την νευρικότητα καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσει σπασμωδικά σε συμφωνίες και συναλλαγές δημιουργώντας προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τον Ταύρο να σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό οι συνθήκες στην επαγγελματική σου ζωή δεν είναι ομαλές. Ξαφνικές αντιδράσεις από την πλευρά σου λόγω απαιτήσεων από τους ανωτέρους σου μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες διαμάχες και σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο στις 12/8 αγγίζει τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις πως υπάρχουν πρόσωπα που παίρνουν αποστάσεις από εσένα. Παράλληλα πιθανό είναι να βάλεις εσύ τα όριά σου έναντι προσώπων που θεωρούν ότι μπορούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Ανατροπές και εκνευρισμός δεν βοηθούν να υπάρξει ομαλό κλίμα γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους διατηρώντας την ψυχραιμία σου σε δύσκολες στιγμές που μπορεί να υπάρξουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα σε αισθηματικό επίπεδο προς το τέλος του μήνα καθώς οι όψεις της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με Ουρανό και χρόνο δεν αφήνουν ανεπηρέαστη τη σχέση σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο. Απαιτείται σημαντική προσπάθεια από την πλευρά σου για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει καθώς παράλληλα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις προς τα μέσα του μήνα καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο από τον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σε φέρει αντιμέτωπο με εμπόδια που μπορεί να προέρχονται από συνεργάτες και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή. Μην απογοητευτείς από την στάση σου παρά προσπάθησε να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο στις 12/8 αναδεικνύει ζητήματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχει τοξικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα καθώς απαιτούνται αλλαγές που πρέπει να είναι ρηξικέλευθες. Από την άλλη πλευρά αν θέλεις να προστατεύσεις σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα γιατί είσαι ψύχραιμη στάση και μην επιτρέψεις στην επιθετικότητα να σε παρασύρει σε λάθος επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα στις 11/8 αναδεικνύει την ανάγκη να βιώσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα καθώς διεκδικούν να βγουν και πάλι στη ζωή σου. Με τον Άρη να μετακινείται στους Διδύμους στις 20/8 μπαίνεις σε μία περίοδο άκρως απαιτητική καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται και οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου πολλαπλασιάζονται. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αναδείξεις τις ικανότητές σου αποφεύγοντας να μπεις σε παιχνίδια εξουσίας με ανώτερους σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 27/8 αναδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε στόχους και φιλοδοξίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Δεν αποκλείεται όμως να νιώσεις πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες ξεσπώντας την ένταση και τα νεύρα σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Σπασμωδικές συμπεριφορές και απερισκεψία θα οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις δείχνοντας πρακτική σκέψη και ωριμότητα.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Ταύρος λειτουργεί βοηθητικά σε θέματα που αγγίζουν την εκπαίδευση και πιθανές επαφές που σχετίζονται με πρόσωπα από το εξωτερικό. Ξαφνικές προτάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν με την σύνοδο του με τον Ουρανό που θα ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 αναδεικνύει καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς που πρέπει να αντιμετωπίσεις με λογική και υπευθυνότητα. Παρασκηνιακές διεργασίες θα σε απογοητεύσουν καθώς δεν μπορείς πια να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε προσεγγίζουν. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να θέσεις τα όριά σου έναντι αυτών που προσπαθούν να σε υπονομεύσουν. Στο τέλος του μήνα οι όψεις της Αφροδίτης από τον Λέοντα με Ουρανό και Κρόνο σε καλούν να ξεκαθαρίσεις παλιότερες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή παίρνοντας αποφάσεις που είναι ξεκάθαρες και οριστικές.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 20/8 και να σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης με το ευρύτερο περιβάλλον η διάθεσή σου αναπτερώνεται. Προς τα μέσα του μήνα καλό είναι να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο από τον Υδροχόο σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις το πρόγραμμά σου λόγω αυξημένων απαιτήσεων και υποχρεώσεων που υπάρχουν στον χώρο της δουλειάς. Η απογοήτευση και η κατήφεια κάνουν την εμφάνισή τους όμως δεν πρέπει να σε παρασύρουν καθώς ο καλός προγραμματισμός θα σου δώσει την ευκαιρία να χαρείς κάθε στιγμή και να ανταποκριθείς παράλληλα σε ότι έχεις αναλάβει. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόο στις 12/8 φέρνει στην επιφάνεια συμπεριφορές και κινήσεις που σου προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση. Επηρεάζεται άμεσα ο χώρος της δουλειάς καθώς δεν μπορείς να προσποιείσαι και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές σε πρόσωπα που έχουν επηρεάσει την επαγγελματική σου πορεία. Με ψυχραιμία, διορατικότητα και αποφασιστικότητα μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που σε επηρεάζει άμεσα.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ανανεωτικά λειτουργεί για την ψυχολογία σου η Αφροδίτη από τον Λέοντα καθώς σου δίνει την ευκαιρία να χαρείς τις παρέες και τον φιλικό σου περίγυρο. Στιγμές διασκέδασης και ξενοιασιάς ομορφαίνουν τη ζωή σου αφού μπορείς να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε μελλοντικές φιλοδοξίες και στόχους που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Ζητήματα εκπαίδευσης, υποθέσεις νομικής φύσεως και επαφές με το εξωτερικό κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και σε βάζουν σε διαδικασία δράσεις πού καταλήγει σε σημαντικές αποφάσεις για εσένα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα αναδεικνύει παλιότερες καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα. Γεγονός είναι πως ο συναισθηματισμός είναι έντονος, ενώ παράλληλα η νευρικότητα και ο δογματισμός δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις αποτελεσματικά και αποφασιστικά. Μην επιτρέψεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές και στη νευρικότητα να σε οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές που θα έχουν αρνητικό πρόσημο για εσένα.

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο και να επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σου οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε απωθημένα και ενοχές που έρχονται στην επιφάνεια και οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα. Η σύνοδος του με τον Ουρανό στις αρχές του μήνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές οικονομικές προτάσεις που θα κερδίσουν την προσοχή σου. Δείξε εμπιστοσύνη στην διορατικότητα και το ένστικτό σου για να ξεπεράσεις πιθανές παγίδες και να προχωρήσεις στις σωστές επιλογές. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 αγγίζει την προσωπική σου ζωή καθώς σε φέρνει αντιμέτωπο με μυστικά και αποκαλύψεις που προκαλούν αναταράξεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις που θα κλείσουν ένα κύκλο στην αισθηματική σου ζωή λόγω μυστικών που έρχονται στο φως και δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ακόμα και σε ότι αφορά την καχυποψία και τις αμφιβολίες που μπορείς να εκδηλώσεις με απότομο και εριστικό τρόπο δυναμιτίζοντας στην ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο και να σε επηρεάζει άμεσα μέχρι τις 20/8 έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις δυναμικά σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Παράλληλα αναδεικνύεται η επιθυμία να συγχωνευτείς με το ταίρι σου και να βιώσεις απόλυτες στιγμές πάθους με το πρόσωπο που θέλεις να βρίσκεται στο πλευρό σου. Μετρίασε μόνο τις αμφιβολίες και τους φόβους σου που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα καθώς εντείνονται προς το τέλος του μήνα λόγω του τετραγώνου του Άρη με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόος στις 12/8 αγγίζει άμεσα την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να αναδειχθούν ζητήματα που δεν είχες υπόψη σου το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να σε αιφνιδιάσουν μυστικά που μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη. Κράτησε χαμηλούς τόνους αν δεν θέλεις να έρθεις σε οριστική ρήξη με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα καθώς οι συνθήκες είναι έντονες και οι κινήσεις σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις οποίες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Μοναδικές στιγμές αναγνώρισης μπορείς να περάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα στις 11/8. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στον χώρο της καριέρας και να μαγνητίσεις τα βλέμματα εντυπωσιάζοντας ανώτερους και φιγούρες εξουσίας. Με τον Άρη να μετακινείται στους Διδύμους στις 20/8 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης αναστάτωσης καθώς αναμοχλεύονται φόβοι και απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν τρίτους καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 μπορεί να φέρει αναστάτωση σε στόχους και φιλοδοξίες καθώς έρχονται στην επιφάνεια μυστικά και συμπεριφορές προσώπων που έχεις εμπιστευτεί που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Είναι σημαντικό να αποφύγεις συγκρούσεις και απότομες συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις με πρόσωπα που έχουν παίξει σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Υδροχόο και επηρεάζει άμεσα σχέσεις και συνεργασίες καθώς αναμοχλεύει ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σε προβληματίσουν. Ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα η σύνοδος του με τον Ουρανό μπορεί να σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα καθώς συνεργάτες και σύντροφος λειτουργούν σπασμωδικά και δεν αποκλείεται να πάρουν αποστάσεις απογοητεύοντας σε. Παράλληλα καλό είναι να μετριάσεις την επιθετικότητα σου και να αποφύγεις εριστικές συμπεριφορές που θα φέρουν τη σχέση σου σε οριακό σημείο. Σημαντικό ρόλο στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να παίξει η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 καθώς σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που προκαλούν εκνευρισμό και ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου. Περαιτέρω ευθύνες και υποχρεώσεις στον οικογενειακό χώρο δεν αποκλείεται να νιώθεις πως περιορίζουν και δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις την επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή. Είναι σημαντικό να ελέγξεις τα νεύρα σου και να αποκρούσεις πιθανές επιθέσεις από πρόσωπα που εκδηλώνουν τον εκνευρισμό τους με έντονο τρόπο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και προς το τέλος του μήνα καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο αναστατώνουν την καριέρα και την συναισθηματική σου ζωή.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Ταύρο και μέχρι τις 20/8 επηρεάζει άμεσα σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό των άλλων να επηρεάσει την συμπεριφορά σου. Είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και να μην παρασυρθείς από την ένταση και τις επιθετικές διαθέσεις που μπορεί να αντιμετωπίσεις. Ιδιαίτερα προς τα μέσα του μήνα το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο από τον Υδροχόο αναστατώνει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως επιθυμείς. Οι συνθήκες απαιτούν ηρεμία και νηφαλιότητα ώστε να αποφευχθούν σκληρές κόντρες και αντιπαραθέσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο καθώς φέρνει στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σε βαραίνουν δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις όπως επιθυμείς στην σχέση και τις συνεργασίες σου και αυτό μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο στην εξέλιξη

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η ψυχολογία σου απογειώνεται καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 11/8 και σου δίνει την ευκαιρία να γοητεύσεις τα πλήθη και να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας τη ζωή σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς σε πλησιάζουν πρόσωπα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας που εντυπωσιάζονται από την αισιοδοξία και την θετική σου στάση. Με τον Άρη να μετακινείται στους Διδύμους στις 20/8 περνάς σε μία περίοδο έντασης που αγγίζει σχέσεις και συνεργασίες. Είναι απαραίτητο να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν αντιδικίες λόγω ανταγωνιστικών συμπεριφορών με πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε μόνο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε πρόσωπα που θα λειτουργήσουν επιθετικά λόγω της αναγνώρισης που κερδίζεις. Ο ανταγωνισμός κάνει την εμφάνιση του και μπορεί να σε προβληματίσει όμως δεν πρέπει να σε απογοητεύσει.

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τον Ταύρο να σε επηρεάζει έντονα στις αρχές του μήνα απαιτείται σημαντική προσπάθεια για να ανταποκριθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στο χώρο εργασίας. Ιδιαίτερα η σύνοδος του με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανατροπή στα σχέδιά σου και αυτό να δημιουργήσει επιπλέον άγχος και νευρικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά ξεσπάσματα και επικριτικές διάθεσης που θα επηρεάσουν άμεσα σχέσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται στις 12/8 επηρεάζει άμεσα το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Αναδεικνύονται συμπεριφορές που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ομαλά και αυτό δεν αποκλείεται να έχει άμεσο αντίκτυπο σε σχέσεις που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες καθώς οι ανατροπές και οι κόντρες είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους. Η προσωπική σου ζωή βάλετε προς το τέλος του μήνα καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε όψεις με Ουρανό και Κρόνο αναστατώνει και προκαλεί ψυχρές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο και να σε επηρεάζει έντονα μέχρι τις 20/8 οι απαιτήσεις σε καθημερινό και επαγγελματικό επίπεδο αυξάνονται σημαντικά. Είναι απαραίτητο να έχει πολύ καλό προγραμματισμό για να ανταποκριθείς στις αυξημένες υποχρεώσεις με αποτελεσματικό τρόπο. Προς τα μέσα του μήνα το τετράγωνο του με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει εμπόδια και να αναδείξει με έντονο τρόπο εμμονές και απογοήτευση που επηρεάζουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 αναδεικνύει καταστάσεις με τον κοντινό και ευρύτερο περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω διαφωνιών που έρχονται στην επιφάνεια. Είναι γεγονός πως δεν θα διστάσεις να δείξεις τα όριά σου και να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου με κάθε τρόπο, αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει μέχρι στιγμής τη ζωή σου. Ανατροπές στην καθημερινότητα και την δουλειά δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις την κοινωνική σου ζωή και αυτό είναι αρκετό για να προκαλέσουν νευρικότητα, μεθοδικές κινήσεις και ψυχραιμία θα σου δώσουν την ευκαιρία να χαρείς τις στιγμές χωρίς να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 11/8 και αναδεικνύει την ανάγκη να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή καθώς η λίμπιντο σου απογειώνεται. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους μαζί του. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και σκηνές ζήλιας που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 20/8 αυξάνοντας για το επόμενο χρονικό διάστημα τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Στον χώρο της δουλειάς αναλαμβάνεις περαιτέρω υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να ξεκουραστούν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά συμπεριφορές και εμμονές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τον συναδελφικό περίγυρο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 ανοίγει ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς στρέφεις το βλέμμα σου στο μέλλον. Επικοινωνία, εμπόριο, νομικές υποθέσεις και θέματα εκπαίδευσης ευνοούνται αρκεί να μετριάσεις τη νευρικότητα που μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στις εξελίξεις.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Ταύρο και σε βοηθά να περάσεις μοναδικά σε παρέες διασκεδάζοντας και αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σου στον μέγιστο βαθμό. Επιθυμείς να επικεντρωθεί στην προσωπική σου ζωή και σε αυτό λειτουργεί ευεργετικά καθώς ο αισθησιασμός και το πάθος αυξάνονται κατακόρυφα. Η σύνοδος του με τον Ουρανό στις αρχές του μήνα δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου ένα σύντροφο που θα έρθει αιφνιδιαστικά για να τονίσει την ανάγκη αλλαγής σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου. Το καρδιοχτύπι είναι έντονο, όμως καλό είναι να θυμάσαι πως οι συνθήκες είναι ρευστές γι’ αυτό ίσως δεν πρέπει να επενδύσεις ευθύς εξαρχής συναισθηματικά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 αναδεικνύει οικονομικές καταστάσεις και συναισθηματικά ζητήματα που απαιτούν ξεκαθαρίσματα. Σπασμωδικές συμπεριφορές και μεγαλεπήβολα σχέδια δεν αποκλείεται να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα σε οικονομικές συμφωνίες γι’ αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό τι ζητάς και προσδοκάς από τους γύρω σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Ταύρο λειτουργεί ευεργετικά σε επίπεδο ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης καθώς σε βοηθά να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου. Επαγγελματικές και προσωπικές επιθυμίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για εσένα. Η προσωπική σου ζωή έχει σημαίνοντα ρόλο καθώς θέλεις να δείξεις στο ταίρι σου τι σημαίνει για εσένα δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για δύο στο οποίο θα απολαύσετε τον αισθησιασμό και το πάθος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις προς τα μέσα του μήνα καθώς το τετράγωνο του με τον Κρόνο μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά αφού οικονομικά ζητήματα ίσως δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τις στιγμές όπως θα ήθελες. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Αυξημένες απαιτήσεις και έξοδα δεν δημιουργούν ένα σταθερό πλαίσιο στη ζωή σου γι’ αυτό οφείλεις να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι στην ύλη και την συναισθηματική σου ζωή. Πιθανές υλικές και συναισθηματικές σπατάλες θα σου κοστίσουν και θα προκαλέσουν έντονες ανασφάλειες και φόβους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Λέοντα στις 11/8 έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία και ισορροπία με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα ανοίξουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή και θα καλύψουν την έντονη ανάγκη σου για συντροφικότητα. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την επιθυμία για πρωτοβουλίες και δράσεις σε όλους τους τομείς στη ζωή σου. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου γίνονται εμφανέστερα από ποτέ καθώς κάνεις και τίποτα δεν μπορεί να σε βγάλει από τον στόχο σου. Οι απολαύσεις και το φλερτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς η προσωπική σου ζωή θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. Συμφωνίες που αφορούν τρίτους δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν έντονα, προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπασμωδικές συμπεριφορές και αλαζονεία μπορεί να ενοχλήσουν.

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Ταύρο ιδιαίτερα στην αρχή του μήνα σε επηρεάζει σημαντικά καθώς αναμοχλεύει καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο που σε έχουν πληγώσει. Η σύνοδος του με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσει σε έντονα ξεσπάσματα καθώς δεν μπορείς να ελέγξεις την καταπιεσμένη οργή και τον θυμό που κρύβεις μέσα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά ανατροπές σε σχέση με συμφωνίες ακίνητης περιουσίας που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου, καλό είναι να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου και να αποκτήσεις ένα δεύτερο πλάνο που θα σου επιτρέψει να κινηθείς ελεύθερα. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 12/8 αναδεικνύει καταστάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή πού σε καλούν να πάρει θέση και να δείξεις τα όριά σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή που θα προκαλέσουν τριγμούς στις σχέσεις σου. Η συγκεκριμένη συγκυρία δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ολοκλήρωση κύκλου σχέσεων που είναι τοξικές και δεν έχουν τίποτα πια να σου προσφέρουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και προς το τέλος του μήνα καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε όψεις με τον Ουρανό και τον χρόνο αλλάζει το status στην προσωπική σου ζωή και προκαλεί τριγμούς.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τον Ταύρο να σε επηρεάζει άμεσα μέχρι τις 20/8 καλείσαι να διευθετήσεις οικογενειακές υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το άγχος και η κούραση είναι δεδομένα, όμως το πιθανότερο είναι η κατάληξη να σε ικανοποιήσει και να σε βοηθήσει να εκτονώσεις όλη σου την ένταση. Προσοχή κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα έχουν στόχο οικεία πρόσωπα καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και προκαλούν υπερένταση. Ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα όπου ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σου δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και απόλυτος απέναντι σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, φρόντισε να μην είσαι άδικος για να μην απογοητεύσεις τα πρόσωπα που αγαπάς. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 12/8 σε αναγκάζει να ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου. Ανατροπές στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ένταση οδηγώντας σε να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που νιώθεις ότι δεν αντιλαμβάνονται τη στάση σου. Τοξικές σχέσεις λήγουν αρκεί να πάρεις την απόφαση και να κάνεις την ανατροπή.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα στις 11/8 σε καλεί να λειτουργήσεις αρμονικά στον χώρο της δουλειάς και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά γκρίνια και μεμψιμοιρία που μπορεί να εκφραστούν στην προσωπική σου ζωή δυσάρεστων τα στο ταίρι σου. Με τον Άρη να μετακινείται στους Διδύμους από τις 20/8 και να παραμένει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το Μάρτιο του 2023 υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια αναδεικνύονται με έντονο τρόπο. Καταπιεσμένη οργή και θυμός εκδηλώνονται με ευκολία και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις στο τέλος του μήνα καθώς η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα. Η ένταση και η επιθετικότητα όμως μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση ελέγχοντας τα νεύρα σου.

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο στις αρχές του μήνα και να σε επηρεάζει άμεσα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν ξαφνικές προτάσεις καθώς η σύνοδος του με τον Ουρανό από τον Ταύρο λειτουργεί ευεργετικά στις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές αποδράσεις και κοντινές εκδρομές που θα ανανεώσουν το κέφι σου. Με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 12/8 να φέρνει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις οφείλεις να κλείσεις έναν κύκλο της ζωής σου που μπορεί να σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα κάνουν την εμφάνισή τους και απαιτούν ρεαλιστική προσέγγιση και ώριμη στάση. Σπασμωδικές κινήσεις και απότομες συμπεριφορές είναι βέβαιο πως θα επηρεάσουν αρνητικά γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σταθερός και λογικός σε κάθε βήμα που επιλέγεις. Προς το τέλος του μήνα οι όψεις της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Ουρανό και τον Κρόνο δεν αποκλείεται να αναδείξουν έντονες διαφωνίες στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να περιορίσεις την επικριτική σου διάθεση που είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσει τον σύντροφό σου.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τον Ταύρο να σε επηρεάζει μέχρι τις 20/8 έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε επαγγελματικές ευκαιρίες που σου δίνονται που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Παράλληλα αναδεικνύεται έντονα η διάθεση να ασχοληθείς με αντικείμενα γνώσεων και πληροφοριών που σε ενθουσιάζουν και ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η πολύ επίπεδη δράση δεν αποκλείεται να σε κουράσει κάποια στιγμή γι’ αυτό φρόντισε να ασχολείσαι με αντικείμενα που συνεχώς κεντρίζουν την προσοχή σου γιατί είναι εύκολο να βαρεθείς και να εγκαταλείψεις κάτι στη μέση. Προς τα μέσα του μήνα που ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο φόβοι και ανασφάλειες του παρελθόντος δεν αποκλείεται να επηρεάσουν την επαγγελματική σου δράση, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και άφησε στο περιθώριο ότι προκαλεί αναστάτωση και αναμοχλεύει απωθημένα και ενοχές. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στα μέσα του μήνα σε καλεί να κλείσεις καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Πρακτική σκέψη και ρεαλιστική προσέγγιση θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις αποτελεσματικά, προσοχή σε αιφνιδιαστικά γεγονότα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν θα σου επιτρέψουν να είσαι ήρεμος.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email