Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 8 ως 14/8

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις, και να ανακτήσεις. Κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις πρόσωπο που το βρίσκεις πληκτικό, και εστιάζεις την προσοχή σου σε καινούργιες γνωριμίες. Η εβδομάδα θα σε ενισχύσει με οξυδέρκεια και σωστή κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρεις δε θα είναι επιπόλαιες.

Σε σχέση. Προσοχή στις εξάρσεις και στις αντιθέσεις, νευρικότητα θα έχει η στάση σου προσπάθησε να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Η εβδομάδα θα σου προκαλέσει ανησυχία, σε συμβουλεύω να αφήσεις στην άκρη τις ακραίες αναζητήσεις, επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει το ταίρι σου. Η στιγμή ενδείκνυται για συζητήσεις και για λύσιμο επίμαχων ζητημάτων.

Επανασύνδεση. Θα το κερδίσεις το πρώην ταίρι σου, η στάση σου και η γοητεία σου θα ανοίξουν δρόμο επιστροφής. Από ένα τυπικό τηλεφώνημα θα ξεκινήσουν όλα, η συνομιλία σας θα προχωρήσει σε βάθος, η κατάληξη θα είναι συνάντηση. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει επανασύνδεση, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία και έντονη.

Νέα γνωριμία. Θα καρδιοχτυπήσεις και θα ερωτευτείς, σε απρόοπτη στιγμή βέλος θα πέσει στο κέντρο της καρδιάς σου. Γοητευτικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα σταθεί δίπλα σου. Ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία, θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο προσωπικής συνάντησης.

Σχέση- γάμος. Απρόβλεπτη αλλά και θερμή θα είναι η εβδομάδα σου. Ναι μεν θα ξεκινήσει με κάποια μικροκαυγαδάκια υπεροχής και κυριαρχίας, ωστόσο η ένταση θα αποδειχτεί ευεργετική. Συναισθηματικά ξεσπάσματα θα τονώσουν τα αισθήματα , θα εκδηλωθεί πάθος και έλξη που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει με τρόπο που θα σε ενθουσιάσει, ακολούθα το ένστικτο σου, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου. Θα αναθεωρήσεις και θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι ορθολογισμός και ανάγκη για ανανέωση, προχώρα με ουσιαστικές κινήσεις. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις ευκαιρία νέας αρχής με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς.

Σε σχέση. Βασική σου επιθυμία θα είναι να κατασταλάξεις και να διασφαλίσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, και αν κρατήσεις μια ανάλογη στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο. Τις τελευταίες μέρες του επταημέρου, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, με το ταίρι σου θα ζήσετε αρμονικές στιγμές αγάπης και έλξης.

Επανασύνδεση. Ηλιόλουστη θα είναι η εβδομάδα σου, χαρά θα σου δώσει η ξαφνική εμφάνιση προσώπου που σου είναι αδύνατον να το βγάλεις από τη σκέψη. Περασμένα ξεχασμένα θα πεις ύστερα από την εξομολόγηση που θα σου κάνει. Θα εστιάσεις στα αισθήματα και όχι στα παλιά λάθη, θα δώσεις ευκαιρία επανένωσης και δεν θα απογοητευτείς .

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό και λαμπερό θα βρεις το πρόσωπο που οι συγκυρίες θα σας φέρουν αντικριστά. Οικεία και πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά του, αμέσως θα πιάσετε την κουβέντα και πολύ γρήγορα θα γυρίσετε τα τυπικά λόγια σε μια άκρως προσωπική συζήτηση. Αυτό το άτομο θα γίνει το ταίρι σου αρκεί να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά.

Σχέση- γάμος. Ένα γεγονός θα ξεσκεπαστεί και τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά και ηθική ικανοποίηση. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου είχε φρακάρει και δεν μπορούσε να εξελιχτεί τώρα θα λυθούν οι κόμποι, ξεκινά για σένα περίοδος σταθερότητας, δέσμευσης, ίσως και επισημοποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Σε τόνωση θα βρίσκονται ο διαθέσεις σου, θα θελήσεις να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Ανάγκη σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που θα σε αναζωογονήσει. Επιμελημένο και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις με απελευθερωμένο τρόπο, δε θα καμουφλάρεις το ενδιαφέρον και τη έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε αναστατώσει συναισθηματικά, ζωηρές και ανήσυχες θα γίνουν οι διαθέσεις σου. Επιπλέον, η εβδομάδα θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Ίσως να αναγκαστείς να διαφοροποιήσεις τις προτεραιότητες σου, θα υπάρξουν αλλαγές που ουσιαστικά θα στηρίζονται σε νέες αξιολογήσεις και σε επαναπροσδιορισμούς.

Επανασύνδεση. Στη βράση κολλάει το σίδερο, ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα εντός εξαήμερου. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το ταίρι που σου έφυγε, τότε προχώρα σε δυναμικές πράξεις, το να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια δεν θα σου βγει σε καλό. Η επανένωση θα έρθει από δική σου κίνηση, πάρε τα ηνία χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία. Δεν θα έχεις κανέναν λόγο να απορρίψεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Αποφάσισε αν θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο άτομο και πράξε αναλόγως. Θα σε φλερτάρει και θα σου δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο χέρι σου θα είναι αν δώσεις έκταση στις επαφές σας. Κάνε το βήμα της νέας αρχής, προχώρα χωρίς επιφυλάξεις.

Σχέση- γάμος. Είτε ευθύνεσαι εσύ για τον τσακωμό σας είτε όχι, το θέμα είναι πως αν δεν επέμβεις δυναμικά δεν θα καταφέρεις να δεις ξαστεριά. Το ταίρι σου κατέθεσε τα όπλα, παραιτήθηκε, και περιμένει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, βάλε τάξη στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας, κοινωνική θα είναι η στάση σου, κουβέντα θα πιάσεις με καινούργια πρόσωπα. Γενικά η εβδομάδα θα καταφέρει να ανανεώσει τις διαθέσεις σου, θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις ολοκαίνουργια γνωριμία και θα την έχεις. Θα βρεθείς εσύ και ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο, σε προσωπικό τετ α τετ.

Σε σχέση. Καταλαγιάζουν τάσεις ζήλειας, θα καταφέρεις να ελέγξεις την κτητικότητα σου. Ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ρομαντικό κλίμα θα δημιουργηθεί ανανεώνοντας τα μεταξύ σας αισθήματα. Ανάγκη σου θα είναι να τακτοποιήσεις υποθέσεις και ζητήματα που σου προκαλούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα που θα στρώσουν το έδαφος για ουσιαστικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση. Κάποιος σε πλήγωσε και ήδη το έχει μετανιώσει. Ένα πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, στα μέσα της εβδομάδας να περιμένεις απρόοπτο τηλεφώνημα. Θα σου ζητήσει συνάντηση καλό θα είναι να μην την αρνηθείς, θα σου αποκαλύψει αισθήματα, θα σου εξηγήσει λόγους και αιτίες, εμπράκτως θα σου ζητήσει συγγνώμη.

Νέα γνωριμία. Ίσως στο παρελθόν να εμπιστεύτηκες λάθος άτομα, γι αυτό η στάση σου στο καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα είναι επιφυλακτική. Λογικοί θα είναι οι ενδοιασμοί σου, ωστόσο σου φανερώνω πως αυτή η περίπτωση θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Δείξε εμπιστοσύνη, το γοητευτικό πρόσωπο που θα ερωτευτείς δεν θα σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος. Αλλάζει τακτική το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις πως έγινε το θαύμα. Η στάση που θα κρατήσει απέναντι σου θα είναι συγκαταβατική, καθόλου εγωιστική. Δεν αποκλείεται να παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του, θα αναγνωρίσει που έσφαλε και που είχες απόλυτο δίκιο.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου, ελκυστικότητα θα αποπνέει η αύρα σου. Παίρνεις απόφαση να πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Τώρα θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο εκδηλωτικό και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, καταφθάνει έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Ώριμη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι και εκείνο σε σένα. Θα θελήσεις να αναζωογονήσεις τις μεταξύ σας επαφές, πέρνα σε ανάλογες προτάσεις οι απαντήσεις δε θα είναι αρνητικές. Θα κινήσεις τα νήματα για ξεκάθαρες συζητήσεις, θα καταφέρεις να εξηγήσεις και να δώσεις ουσιαστικές λύσεις.

Επανασύνδεση. Πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει η αιτία για να συγχωρέσει λάθη, εσύ θα γίνεις η βασική σκέψη και επιθυμία του. Κάτι θα καταλάβει, κάτι θα συνειδητοποιήσει, πάντως το θέμα είναι πως θα σου τηλεφωνήσει με στόχο την επανένωση.

Νέα γνωριμία. Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να περάσει στην προσωπική σου ζωή. Στόχο θα έχει να σε κατακτήσει, να κερδίσει την σκέψη και την καρδιά σου. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βάλει όλα του τα δυνατά για να μπορέσει να καθιερωθεί δίπλα σου, θα σου ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Θα τον βρεις το τρόπο και τη σωστή τακτική, θα καταφέρεις να καλμάρεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα νερά σου. Από την μια η θετική σου αύρα, από την άλλη η καπατσοσύνη σου, θα τα γυρίσεις τελικά όλα υπέρ σου. Περνάς σε στάδιο ηρεμίας, ισορροπίας και σταθερότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα τολμήσεις να προσεγγίσεις και με σιγουριά σου λέω πως δε θα απογοητευτείς. Ελκυστικό και εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σου, στις κινήσεις σου θα βρεις ανταπόκριση προσπάθησε να αποφύγεις τις καθυστερήσεις. Θα ξεκινήσεις μια έντονη σχέση με πάθος και ένταση, δεν αποκλείεται να αφορά πρόσωπο με το οποίο στο παρελθόν είχατε επαφές ή ακόμα και δεσμό.

Σε σχέση. Ήρεμη θα είναι η στάση σου, αγάπη και κατανόηση θα υπάρξει μεταξύ σας. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για πράξεις και προτάσεις ανανέωσης. Όλα θα πάνε μια χαρά, η εβδομάδα σου θα είναι ισορροπημένη και αισθησιακή. Δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη δέσμευση, προχώρα με χαλαρότητα και όχι με άγχος.

Επανασύνδεση. Σκοτεινές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, το μυαλό σου θα πηγαίνει στο αρνητικό και όχι στο αισιόδοξο. Δεν σημαίνει πως επειδή δεν σου τηλεφωνεί έχει βρει άλλο πρόσωπο. Βγάλε από τη σκέψη σου το ενδεχόμενο της άλλης σχέσης. Εσένα θέλει, εσένα σκέπτεται, απλά αυτή τη στιγμή θεώρει πως δεν πρέπει να κάνει ακόμα κίνηση.

Νέα γνωριμία. Μυστήριο θα σου φανεί το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει κλειστό χαρακτήρα και δεν θα σε αφήνει να ανακαλύψεις τι θέλει και τι προθέσεις έχει. Θα σε φλερτάρει με ένα τρόπο κάπως διφορούμενο. Θα δείξεις ενδιαφέρον δεν θα θελήσεις να απομακρυνθείς, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος για να καταλάβεις και να μπορέσεις να εξηγήσεις.

Σχέση- Γάμος. Στραβά θα πάρεις μια κουβέντα που θα σου πει το αγαπημένο σου ταίρι, ίσως η καχυποψία σου θα διαστρεβλώσει την ουσία της ενέργειας του, το νου σου να μην δημιουργήσεις αδίκως εντάσεις. Κατά πάσα πιθανότητα η κρίση σου θα είναι θολή, γι’ αυτό γενικά μέσα στην εβδομάδα μη πάρεις τοις μετρητοίς ό,τι ακούσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, με ελκυστικότητα θα σε εφοδιάσει, θα τονώσει τον αυθορμητισμό και τον αισθησιασμό σου. Θετική θα είναι η σκέψη σου θα σου νιώσεις αισιοδοξία, αλλάζεις όνειρα και βλέψεις, τώρα θα αναζητήσεις την ανανέωση και όχι την ανακύκλωση των παλιών και των περασμένων. Θα βρεις τρόπο να ανατρέψεις τη στασιμότητα και να δραστηριοποιηθείς περνώντας σε άμεσες προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου! Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αγάπη και τρυφερότητα θα δείξεις στο ταίρι σου. Θα προβείς σε θερμές πράξεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πάθος στις ενέργειες σου. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από προβληματισμούς και έγνοιες, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά.

Επανασύνδεση. Θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σου να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει και να συμπεριφερθείς με αυτοσυγκράτηση. Στην παρούσα φάση θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τα συναισθήματα σου, θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα και θα σου βγει σε καλό. Η υποψία σου πως αν το πρώην ταίρι σου νιώσει πως σε χάνει τότε θα κινηθεί, θα βγει απολύτως σωστή.

Νέα γνωριμία. Θα αποφύγεις να ενθουσιαστείς και να ονειροβατήσεις, με επιφυλακτικό μάτι θα δεις την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Πριν κλείσει η εβδομάδα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί , πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς προσγειωμένα, ωστόσο μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να εξελιχτεί σε μια ιδανική σχέση.

Σχέση – Γάμος. Η νευρικότητα και η παρόρμηση δεν σε οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα γι’ αυτό παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις τακτική. Σοφή θα είναι η επιλογή σου να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με υπομονή και κατανόηση, στην προκείμενη φάση ο διπλωματικός συμβιβασμός θα στρώσει το έδαφος για να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Πρόσωπο που σκέπτεσαι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, θα την ακούσεις την πρόταση για συνάντηση. Ίσως να περάσεις απ’ ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει πάρεις τη σωστή απόφαση. Φεύγουν οι άτοπες ανασφάλειες, θα καταφέρεις να κινηθείς άμεσα και συνειδητά.

Σε σχέση. Βγαίνεις από τον αρνητισμό και τις απαισιόδοξες σκέψεις, θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική απελευθέρωση, επιθυμία σου θα είναι να τονωθείς και να εκφραστείς ελεύθερα. Άμεσες προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, δε θα βρεις απόρριψη. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να επαναξιολογήσεις τις καταστάσεις και τις συνθήκες.

Επανασύνδεση. Έρχονται απρόοπτα, θα χαρείς και θα ενθουσιαστείς. Μια σειρά από συμπτώσεις, συγκυρίες, και τυχαία γεγονότα, θα έχουν ως κατάληξη να ξανά βρεθείς στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου. Πολύ καλά έκανες και δεν ξέγραψες το πρώην ταίρι σου, έρχεται επανασύνδεση που θα έχει κατάληξη δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Νέος κύκλος αγάπης ξεκινά για σένα και μάλιστα με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Τώρα θα διαγράψεις παλιές αποτυχίες, νέος έρωτας θα σου ανοίξει πορεία για επιτυχημένο παρόν και μακροχρόνιο μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι.

Σχέση – Γάμος. Θα σου δώσει μεγάλη χαρά αυτό που θα ακούσεις από το ταίρι σου, θα ενθουσιαστείς και θα ικανοποιηθείς. Γεγονότα πράξεις και πρόσωπα θα κινηθούν με στόχο να λάβεις αυτό που αναζητάς. Προχώρα άφοβα, δείξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που αγαπάς, ό,τι σου υποσχεθεί θα το τηρήσει κατά γράμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Ανανεωτικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, επιπλέον, θα σε δραστηριοποιήσει, προσιτή θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την εικόνα σου ελκυστική και ποθητή. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, ευχάριστα συμβάντα θα ενισχύσουν τις προσδοκίες σου. Τυχερές συμπτώσεις θα σου ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας, προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου σε συνετά πλαίσια.

Σε σχέση. Ομαλά θα κυλήσει η σχέση σου μέσα στην εβδομάδα, θα βρεθεί λύση σε ένα προβληματάκι που συχνά πυκνά δίνει αφορμές για εντάσεις. Θα ταχτοποιηθούν εκκρεμότητες, θα τερματίσουν αρνητικά ζητήματα, η επικοινωνιακή τακτική που θα εφαρμόσεις θα φέρει τάξη και ισορροπία. Εσύ και το ταίρι σου παίρνετε αποφάσεις που θα σχετίζονται με τη μελλοντικής σας εξέλιξη.

Επανασύνδεση. Φίλε μου Τοξότη σίγουρα τη θέλεις την επανασύνδεση; ή μήπως είναι μια λύση ανάγκης; Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συμβάν που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις αν όντως αγαπάς το πρώην ταίρι σου ή αν τα αισθήματα σου προκύπτουν από τις ανάγκες σου και υποκινούνται από τις ανασφάλειες σου.

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Η συμπάθεια θα είναι αμοιβαία, από τις πρώτες σας κουβέντες θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, ωστόσο αν δεν νιώθεις ακόμα την ανάγκη να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση, τότε καλό θα είναι να μην πιεστείς.

Σχέση – Γάμος. Συνειδητοποιήσεις έρχονται και αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν αλλαγές, τόσο στον τρόπο σκέψης σου, όσο και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις το ταίρι σου. Τα συμβάντα θα σου δώσουν να καταλάβεις πως για να ελευθερωθείς από τις αμφιβολίες θα πρέπει να κάνεις μια ξεκάθαρη και ειλικρινή συζήτηση χωρίς μισό λογά και χωρίς αναστολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Δυναμώνεις και δραστηριοποιείσαι. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου τη στασιμότητα, είναι πολύ πιθανόν ένα καινούργιο άτομο να βάλεις στο στόχαστρο σου. Τα λόγια που θα ακούσεις από πρόσωπο που νιώθεις έλξη θα μπερδέψουν την καρδιά σου, αν δεν κινήσεις τα νήματα για εξακριβώσεις τότε η μεταξύ σας κατάσταση ίσως να αργήσει λίγο να ξεκαθαριστεί.

Σε σχέση. Σε συμβουλεύω να τον αποφύγεις τον τσακωμό με το ταίρι σου. Νευρά και εκνευρισμοί εκρηκτικό θα κάνουν το μεταξύ σας κλίμα, καλό θα είναι να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά και όχι εγωκεντρικά, αφήνεις τα πείσματα και εστιάζεις στην μεταξύ σας έλξη. Απέφυγε τις πιέσεις, προσπάθησε να κινηθείς ξέγνοιαστα και ανέμελα.

Επανασύνδεση. Μάλλον δε θα έχεις διάθεση να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, θα χρειαστείς ένα διάλλειμα, μια παύση. Μέσα στην εβδομάδα θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις εξάρσεις, με τη στάση που θα κρατήσεις δεν θα αφήσεις περιθώρια αλλαγών. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Νέα γνωριμία. Υπάρχει ένα πρόσωπο που ψάχνει εδώ και καιρό την αφορμή ή την δίοδο για να μπορέσει να σε πλησιάσει ερωτικά, αλλά ίσως να βρει τη στάση σου απόμακρη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε γυροφέρνει συχνά πυκνά, ωστόσο δεν θα καταφέρει, για την ώρα τουλάχιστον, να σου εκδηλωθεί.

Σχέση – Γάμος. Ούτε εντάσεις θα θελήσεις ούτε αλλαγές ούτε ξεσπάσματα. Αυτό που θα έχεις ανάγκη μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είναι ηρεμία και απόσταση από οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει ή να σε προβληματίσει. Στο ταίρι σου δεν θα δώσεις το περιθώριο για συζητήσεις περί μελλοντικών εξελίξεων, η συμπεριφορά σου θα είναι αποστασιοποιημένη ίσως και κάπως αδιάφορη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, εκδηλωτική και θερμή θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συναισθηματικές εξαρτήσεις, παύεις πλέον να νιώθεις προσκόλληση στο παρελθόν. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς και να πορευτείς με σταθερά βήματα.

Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι ανέμελη, ερωτική, και ιδιαιτέρως εκδηλωτική. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, ανέλαβε πρωτοβουλίες. Εσύ που έχεις τσακωθεί ή υπάρχει θυμός θα δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις, διαλύονται οι κόμποι. Αν χειριστείς τι καταστάσεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα αναθερμανθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα βρείτε τη μεταξύ σας ισορροπία.

Επανασύνδεση. Πάρε τα πάνω σου, σου φανερώνω πως θα συμβεί η επανένωση και η αφορμή θα δοθεί από ένα εντελώς τυχαίο γεγονός. Μέσα στην εβδομάδα σε απρόοπτη συνάντηση θα ανοιχτεί διάλογος μεταξύ σας, θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα, θα βγάλετε στη φόρα ότι μέχρι τώρα το κρατούσε κρυφό λόγω ανασφάλειας.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο εδώ και καιρό αναζητά τρόπο να σου αποκαλύψει την έλξη που νιώθει για σένα, στα μέσα της εβδομάδας θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία να σου εκδηλωθεί. Φυσιογνωμικά μάλλον θα το γνωρίζεις, ωστόσο αυτό που δεν θα γνωρίζεις και θα το μάθεις εντός των ημερών, θα είναι τα ιδιαιτέρως θερμά αισθήματα που τρέφει για σένα.

Σχέση- γάμος. Το αγαπημένο σου ταίρι θα έχει απέναντι σου στάση ήρεμη και συγκαταβατική, θα σου κάνει πρόταση που σου δίνω ανεπιφύλακτα τη συμβουλή να την δεχτείς. Θα σου πρότεινε κάτι πολύ ευχάριστο που ουσιαστικά θα αποτελεί απόδειξη της αγάπης που έχει για σένα.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα υπάρξει ρομαντισμός στις διαθέσεις σου, θετική θα είναι η στάση σου στο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Η εβδομάδα δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς σε ηττοπάθειες και αρνητικές θεωρίες, θα τολμήσεις να κανείς το βήμα για νέο ξεκίνημα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις συναισθηματικά, βάζεις στόχο να στρώσεις την προσωπική σου ζωή και τα γεγονότα δε θα σας απογοητεύσουν.

Σε σχέση. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις έντονες αντιθέσεις και τις πεισματικές εξάρσεις, με το ταίρι σου θα περάσετε όμορφες στιγμές, ανέμελες χαλαρές και αισθησιακές. Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να λύσεις δύσκολα ζητήματα σχετικά με υποθέσεις που αφορούν δεσμευτικές αποφάσεις. Έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τον δεσμό σου, τώρα προχωρείς ένα βήμα πιο μπροστά.

Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να παραδεχτείς τα λάθη σου και αν κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το ταίρι σου δεν θα βρεις κλειστή την πόρτα της καρδιάς του. Οι τολμηρές σου εξομολογήσεις θα ευαισθητοποιήσουν το πρόσωπο που αγαπάς, θα εκτιμηθεί η ειλικρίνεια σου, θα σου δείξει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που αναμένεις.

Νέα γνωριμία. Ακμαίο θα είναι το ηθικό σου, έντονη η αυτοπεποίθηση σου, αεράτο το στυλ σου, θα βάλεις στόχο να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δεν θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει προσωπικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος. Οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα θα σε αναγκάσουν να αντιμετωπίσεις τα ελαττώματα σου. Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου θα εκφράσει παράπονα, θα σου ζητήσει αλλαγές. Θα βρεις τη δύναμη να αποδεχτείς, θα καταφέρεις για το καλό της σχέσης σου να αλλάξεις κάποιες αρνητικές ή ενοχλητικές για το ταίρι σου συνήθειες.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email