Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 | By: offisiall

Μια γεύση απο 2023

 

Το 2023 θα είναι ένα έτος «γέφυρα» που θα μας βοηθήσει να περάσουμε από τα γνώριμα και τα οικεία σε μια νέα τάξη πραγμάτων η οποία μπορεί, προς το παρόν, να είναι άγνωστη, ωστόσο, πρόκειται να είναι ενδιαφέρουσα. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες γρήγορες αλλαγές, τόσο στον τρόπο που ζούμε, όσο και στον τρόπο που δουλεύουμε που θα μας αναγκάσουν να δούμε τα πράγματα με μια άλλη ματιά. Η ζωή αρκετών από εμάς θα πάρει μια νέα κατεύθυνση και θα προσπαθήσουμε με βάση μια νέα οπτική.. να ανακαλύψουμε μια νέα προοπτική.

Το 2023 θα είναι ένα έτος που θα μας φέρει αντιμέτωπους με προκλήσεις αλλά και με παγιωμένες πεποιθήσεις που έχουν απλώσει βαθιά μέσα μας τις ρίζες τους, οι οποίες και θα πρέπει να αλλάξουν. Αυτή η νέα χρονιά θα μας θυμίσει τα λόγια του Κινέζου φιλόσοφου, και ιδρυτή του Ταοϊσμού, Λαο Τσε: «Τα πιστεύω σου γίνονται σκέψεις, οι σκέψεις σου γίνονται λόγια, τα λόγια σου γίνονται πράξεις, οι πράξεις σου γίνονται συνήθειες, οι συνήθειες σου γίνονται αξίες σου, οι αξίες σου γίνονται το πεπρωμένο σου». Παράλληλα όμως, θα φέρει στο διάβα μας όλα όσα χρειαζόμαστε έτσι ώστε, είτε να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν χρειαζόμαστε πλέον, είτε να τροποποιήσουμε το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής μας, με σκοπό πάντα την προσωπική μας, σε όλα τα επίπεδα φυσικά, εξέλιξη.

Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω να μας θυμίζει ότι μάλλον έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Να γίνουμε πιο πρακτικοί, να μην είμαστε αιθεροβάμονες και ταυτόχρονα να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις και να επέμβουμε με σοβαρότητα όπου χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθουμε σε κόντρα με άτομα που αντιπροσωπεύουν την εξουσία στη ζωή μας. Αυτοί μπορεί να είναι οι εργοδότες μας ή γενικά οι ανώτεροι μας στην επαγγελματική ιεραρχία, οι γονείς μας ή ακόμα και το επίσημο ταίρι μας.

Ο Δίας, που ήδη από τα τέλη του Δεκεμβρίου του 2022 έχει επιστρέψει στο ζώδιο του Κριού, θα φέρει στο διάβα μας γεγονότα που θα μας θυμίσουν καταστάσεις που ζήσαμε από τις 11 Μαΐου έως και το τέλος του Οκτωβρίου του 2022. Θα λειτουργήσει βοηθητικά ανεβάζοντας, εκτός από την αδρεναλίνη, και τα επίπεδα αυτοπεποίθησης μας υπενθυμίζοντάς μας ότι οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε ένα «άλμα πίστης» και να τολμήσουμε να εκμεταλλευτούμε τη δημιουργική ενέργεια που υπάρχει μέσα μας, να φυτέψουμε τους σπόρους των νέων και τολμηρών ξεκινημάτων και να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας έντονα ενδιαφέρον μήνας. Ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου με σκοπό να γειώσει την ανεξέλεγκτη ώρες - ώρες, φαντασία μας και να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Θα μας εκπαιδεύσει με ένα διαφορετικό στυλ πρακτικού ιδεαλισμού και θα μας κάνει να καταλάβουμε ότι η πνευματικότητα έχει πολλά μονοπάτια. Ο μεγάλος διδάσκαλος Κρόνος θα δοκιμάσει με καρμικό τρόπο την όποια πίστη μας και θα μας αναγκάσει να αντιμετωπίσουμε με περισσό θάρρος τις φοβίες και τις εμμονές μας.

Ωστόσο, ο Πλούτωνας, ο άρχοντας της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης που αντιπροσωπεύει όλες αυτές τις υποσυνείδητες δυνάμεις και όλα όσα κινούνται κάτω από την επιφάνεια, αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου όπου στο ζώδιο αυτό θα μείνει για 20 χρόνια. Βέβαια, την 1η Μαΐου θα γυρίσει ανάδρομος και σιγά - σιγά θα επιστρέψει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση θα μας προκαλέσει να εστιάσουμε στο μέλλον μας και να σκεφτούμε τι αλλαγή θέλουμε να δούμε στη ζωή μας και να πράξουμε τα δέοντα. Θα γεννηθούν, ή ακόμα καλύτερα θα αναγεννηθούν, εντός μας ιδέες καινοτόμες και θα προχωρήσουμε σε πράξεις σχεδόν επαναστατικές. Ο Πλούτωνας, λόγω της αργής του κίνησης και δεδομένου ότι μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο, χαρακτηρίζει ολόκληρες γενιές. Στην προκειμένη, μπορούμε να περιμένουμε, σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλαγές επαναστατικές που θα αναδιαμορφώσουν τις κοινωνικές τάξεις, θα μεταμορφώσουν τον κόσμο μας και θα προωθήσουν την τεχνολογία και την επιστήμη.

Ο Απρίλιος μας φέρνει την πρώτη Ηλιακή έκλειψη του έτους η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στον άξονα Κριού - Ζυγού. Το ξυπνητήρι που θα χτυπήσει, λοιπόν, τότε και ονομάζεται έκλειψη, θα μας σπρώξει από το κρεββάτι της απραξίας και θα μας ωθήσει να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στη ζωή. Να ανακαλύψουμε, για ακόμα μια φορά, τον εαυτό μας και να τολμήσουμε την επανεκκίνηση, φτάνει όμως πριν να έχουμε αποφασίσει ότι πρέπει να επενδύσουμε σωστά σε χρήμα και συναίσθημα για να έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Στις 16 Μαΐου ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Ταύρο και, με τον τρόπο αυτό, θα σηματοδοτήσει ένα νέο κύκλο όπου στο κέντρο των σκέψεων μας θα βρίσκεται πρωτίστως η ασφάλεια και η ευημερία μας. Ορισμένοι από εμάς θα βιώσουμε το, μικρό σε ισχύ αλλά αρκετό να αναπτερώσει το ηθικό μας, άγγιγμα του Μίδα. Η Σεληνιακή έκλειψη τις 5ης Μαΐου στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού θα μας αναγκάσει να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας αλλά και με την ευταξία μας.

Τον Ιούνιο ο Κρόνος από τους Ιχθύες θα μπει σε ανάδρομη πορεία στις 18 του μήνα και θα φέρει πίσω, στη ζωή ορισμένων από εμάς, ανθρώπους που έχουν παίξει έναν ιδιαίτερα σημαντικό, και κατά περιπτώσεις, καρμικό ρόλο στη ζωή μας.

Η Αφροδίτη θα μπει στις 5/6 στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει έως και τις 8/10, κάνοντάς μας ερωτικούς, ζεστούς, παθιασμένους, ρομαντικούς και γενναιόδωρους. Ο Ουρανός στο τέλος του Αυγούστου θα γυρίσει ανάδρομος. Αυτή η αλλαγή θα μας βγάλει λίγο από τα νερά μας καθώς θα νιώσουμε ότι, τόσο οι γύρω μας, όσο και οι καταστάσεις που βιώνουμε εμποδίζουν την εξέλιξή μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην έντονη τάση μας για ανανέωση και ανεξαρτησία γιατί μπορεί να γίνουμε επαναστάτες χωρίς βασική αιτία.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των ανάδρομων πλανητών. Με εξαίρεση τον Άρη στο Ζυγό, όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες θα βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη μέχρι και τις 4 και ο Ερμής μέχρι και τις 15 του μήνα, ενώ όλοι οι άλλοι για όλο το μήνα. Αυτό βέβαια σημαίνει κυρίως ένα βασικό πράγμα, δηλαδή κάποια τρέχοντα γεγονότα ή η δική μας ψυχολογική ανάγκη θα μας ωθήσουν να στρέψουμε το βλέμμα μας προς τα μέσα και να επανεξετάσουμε το προσωπικό μας σύστημα αξιών, τη φιλοσοφία ζωής που έχουμε, το δρόμο που ακολουθούμε, τις σχέσεις που έχουμε. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας που η ενδοσκόπηση, η αυτοπαρατήρηση και η αυτοαγάπη θα είναι το ζητούμενο.

Τον Οκτώβριο η αυτοπαρατήρηση θα συνεχιστεί, κυρίως εξαιτίας της Ηλιακής έκλειψης στην 21η μοίρα στον άξονα Ζυγού - Κριού, που θα αναγκάσει να δουλέψουμε με το αιώνιο θέμα «εγώ και οι άλλοι». Θα πρέπει να τσεκάρουμε τι θέλουμε, τι έχουμε ανάγκη να έχουμε στη ζωή μας, τι τελικά παίρνουμε και πόσο «νερό έχουμε ρίξει στο κρασί μας» προκειμένου να μην ταράξουμε τα νερά της λίμνης που λέμε ζωή. Θα συνειδητοποιήσουμε ότι το ένστικτό μας είναι ένα ισχυρό όπλο το οποίο καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε.

Στις 28 του μήνα θα έχουμε και την τελευταία έκλειψη του έτους η οποία θα είναι Σεληνιακή και θα πραγματοποιηθεί στην 5η μοίρα του άξονα Ταύρου - Σκορπιού και θα τονίσει θέματα περισσότερο σχετικά με την οικονομική μας πραγματικότητα. Επίσης, κάποια τρέχοντα γεγονότα θα μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε το πως θα βρούμε τα πατήματά μας αλλά και να καταλάβουμε ότι το να εκτιμούμε τον εαυτό μας και να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε είναι υψίστης σημασίας.

Στις 5 Νοεμβρίου ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία κάτι που, εκτός από μια σχετική ηρεμία, θα αλλάξει, θετικά πάντα, τις ενέργειες και μαζί με την Αφροδίτη, που από τις 8 του μήνα και μετά που θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα τονίσει την ανάγκη για αρμονία και όμορφες στιγμές. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας θα γίνουν πιο εύκολες γιατί και εμείς θα έχουμε τη διάθεση να διαπραγματευτούμε, κυρίως γιατί έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε περισσότερα. Στην προκειμένη, θα κάνουμε μια μικρή μετατροπή στο γνωστό ρητό και θα πούμε «η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα».

Τέλος, ο Δεκέμβριος θα ξεκινήσει με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, κάτι που θα μας βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε τις σκέψεις μας και το τοπίο και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Θα μας δώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να οργανωθούμε, να τσεκάρουμε πάσα λεπτομέρεια και να πράξουμε τα δέοντα έτσι ώστε να δούμε τις σκέψεις μας να γίνονται πραγματικότητα.

Στις 13 του μήνα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε κάποια πισωγυρίσματα ή ακόμα και εντάσεις και διαξιφισμούς με άτομα εξουσίας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Βέβαια, το καλό είναι ότι θα μας επιτρέψει να επανεξετάσουμε κάποια σχέδιά μας και να φροντίσουμε να καλύψουμε ορισμένα κενά που ίσως υπήρχαν.

Ο Ερμής, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, θα μπει ξανά στον Τοξότη στις 23 του μήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί θα εκφράζουμε τις αλήθειές μας μεν, χωρίς κανένα φιλτράρισμα δε. Αυτό άνετα μπορεί να μας στοιχίσει, και μάλιστα σε όλους τους τομείς της ζωής μας, καθώς θα δημιουργήσει ένα εντελώς ενάντια στα συμφέροντά μας κλίμα. Η Αφροδίτη όταν θα περάσει στον Τοξότη θα αλεγράρει το κλίμα καθώς θα επικεντρωθούμε σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και λαχταράει η ψυχή μας.

Μεγάλες αλλαγές μας περιμένουν αυτήν τη χρονιά και ο δρόμος προς την αγάπη θα είναι γεμάτος ενδιαφέρουσες καταστάσεις και εμπειρίες. Η χρονιά μπορεί να ξεκινάει με τον Ερμή και τον Άρη σε ανάδρομη πορεία, ωστόσο, αμφότεροι μας καλούν να έρθουμε σε επαφή με τις εσωτερικές μας αλήθειες.

Τον Ιανουάριο, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα προσπαθήσει να μας κάνει περισσότερο ανοιχτόμυαλους, αμερόληπτους και χωρίς προκαταλήψεις. Επίσης όμως, θα μας προκαλέσει να βρούμε, μέσα, μάλιστα, από εναλλακτικά μονοπάτια, ευκαιρίες ικανές να αλλάξουν το οικονομικό, επαγγελματικό και, γιατί όχι, προσωπικό μας στάτους. Στο τέλος του μήνα, θα περάσει στους Ιχθύες κάνοντάς μας πιο τρυφερούς, συμπονετικούς αλλά και σαγηνευτικούς. Ωστόσο, μέσα μας η λαχτάρα να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε σαν ήρωες ρομαντικής νουβέλας, αλλά και να βιώσουμε τη στοργή, μπορεί να μας οδηγήσει σε πλάνες και ουτοπικές προσδοκίες σε σχέση με την αισθηματική μας ζωή.

Ο Φεβρουάριος θα δοκιμάσει λίγο τις αντοχές μας και οι έντονες πλανητικές ενέργειες θα απαιτήσουν από εμάς σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, ήθος, εγκράτεια και αυτοέλεγχο. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να σκεφτόμαστε με σαφήνεια έτσι ώστε να γίνουμε αποτελεσματικοί. Από την άλλη, η Αφροδίτη στις 20 του μήνα θα περάσει στον Κριό, το ζώδιο που κυβερνά ο αιώνιος εραστής της Άρης. Εδώ μπορούμε να περιμένουμε καινούργιες αγάπες ή την αναβίωση των ήδη υπαρχόντων. Η θέση αυτή της Αφροδίτης θα μας προκαλέσει να τολμήσουμε να γίνουμε αυθόρμητοι και να αναζητήσουμε νέους ορίζοντες και συγκινήσεις. Η ανάγκη μας να βιώσουμε τη φλόγα του έρωτα και γενικά την περιπέτεια, θα μας βγάλει από το σπίτι και θα μας σπρώξει να έρθουμε σε επαφή με κόσμο και να διασκεδάσουμε. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα μας χαρίσει νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε και να ξεκινήσουμε νέα πράγματα.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας ενδιαφέρον μήνας. Στις 7 του μήνα, ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων αναγκάζοντάς μας να αφήσουμε για λίγο τις φαντασιώσεις μας στην άκρη και να γειωθούμε στην πραγματικότητα. Η Αφροδίτη στις 16 του μήνα θα περάσει στον Ταύρο, στο πρώτο ζώδιο που κυβερνά, με δεύτερο το Ζυγό. Θα βρεθεί, λοιπόν, σε ένα καλό και ευνοϊκό περιβάλλον που θα τη βοηθήσει να εκφράσει τα χαρακτηριστικά της. Οι σχέσεις μας θα ανθίσουν και σε αυτές θα αναζητήσουμε σιγουριά, ασφάλεια και διάθεση δέσμευσης. Το «ένα κι ένα κάνουν δύο» αλλά και η απλοποίηση ακόμα και των πιο περίπλοκων, ως ώρας, καταστάσεων, που αυτή η θέση της Αφροδίτης προωθεί, θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε μια σειρά τα προσωπικά μας.

Ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει τη δοκιμαστική του πτήση για φέτος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23/3 φέρνοντας γεγονότα στο διάβα μας που θα μας προκαλέσουν να δουλέψουμε σχεδόν μεταμορφωτικά πάνω στις σχέσεις μας. Ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο στις 25 Μαρτίου και θα βρεθεί σε ένα περιβάλλον που δεν τον βοηθάει να εκφράσει τα δυναμικά του στοιχεία. Αυτός είναι και ο λόγος που και εμείς θα λειτουργήσουμε περισσότερο παθητικά και συναισθηματικά και όχι ιδιαίτερα επιθετικά. Θα δείχνουμε κατανόηση και θα έχουμε τη ζητούμενη εν συναίσθηση όμως, ταυτόχρονα, θα είμαστε οξύθυμοι και νευρικοί, ιδιαίτερα όταν δεν γίνεται το δικό μας.

Στον Απρίλιο, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 11 του μήνα, τουλάχιστον, θα μας τρατάρει με μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Επίσης, θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να αλληλοεπιδράσουμε με τους άλλους, να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε και να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες για την προσωπική μας ζωή γνωριμίες.

Το Μάιο, που θα έχουμε την Αφροδίτη από τις 7 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα αναζητήσουμε τρυφεράδα, αγάπη, συντροφικότητα και οικειότητα. Αρκετούς, μάλιστα, από εμάς θα μας απασχολήσουν και θέματα σχετικά με την ανακαίνιση ή απλά την αισθητική βελτίωση της κατοικίας μας όπως, επίσης, και την αναθέρμανση των σχέσεων μας με τους οικείους μας. Στις 16 του μήνα, ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Ταύρο κάνοντάς μας πιο αισθησιακούς αλλά και υπολογιστές καθώς όταν θα δίνουμε αγάπη και στοργή θα περιμένουμε να λάβουμε και εμείς κάτι αντίστοιχο. Επίσης, θα θέλουμε να έχουμε σχέσεις που να στηρίζονται στην αγάπη, τη στοργή, τη συντροφικότητα και την ασφάλεια. Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 20 του μήνα, θα ενισχύσει τον προσωπικό μας μαγνητισμό και θα ξυπνήσει τα πάθη μέσα μας. Εκτός, όμως, από τις απολαύσεις και τις μεγάλες δόσεις αγάπης και θαυμασμού που θα χρειαζόμαστε για να νιώσουμε ακόμα καλύτερα, θα ξυπνήσει μέσα μας και το θέλημα να ασχοληθούμε με δημιουργικά και, κατά περιπτώσεις, φιλόδοξα πράγματα που θα δώσουν νόημα στη ζωή μας.

Τον Ιούνιο, Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα που θα βρίσκεται, θα μας γεμίσει μεγάλες προσδοκίες αλλά και μεγαλοψυχία. Η ανάγκη μας να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας μέσα από τη σωματική επαφή θα μας φέρει πιο κοντά στο ταίρι μας ή στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει ερωτικά ενώ και εμείς θα φαινόμαστε και θα είμαστε πιο συναρπαστικά ερωτικοί.

Τον Ιούλιο, και συγκεκριμένα στις 22 του μήνα, η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη και θα μας βοηθήσει να επαναξιολογήσουμε και επανεκτιμήσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Κάποιοι από εμάς θα βιώσουμε ερωτικές επιστροφές. Ο Άρης, στις 10 του μήνα, θα προχωρήσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα μας κάνει περισσότερο πρακτικούς και μεθοδικούς σε σχέση με τις επιθυμίες μας. Βέβαια από την άλλη, θα μας κάνει και τελειομανείς και λίγο παραπάνω νευρικούς από ότι χρειάζεται σε θέματα σχετικά με τα προσωπικά μας.

Στα τέλη Αυγούστου, ο Άρης θα μπει στο Ζυγό και θα μας βοηθήσει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις και να ισορροπήσουμε, ακόμα και σε τεντωμένο σκοινί, όπως, επίσης, και να μετατρέψουμε την επιθετική ενέργεια του Άρη σε διπλωματική δράση.

Τον Οκτώβριο, η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 του μήνα και μετά θα μας κάνει πιο πρακτικούς στα θέματα της αγάπης όπως επίσης και ρεαλιστές αλλά και τελειομανείς. Ο Άρης, που στις 12 του μήνα θα περάσει στο Σκορπιό, θα μας θυμίσει πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι της διεκδίκησης, φτάνει να το θέλουμε. Θα συνειδητοποιήσουμε ότι το ένστικτό μας είναι ένα ισχυρό όπλο το οποίο καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε.

Επίσης, σημαντικά κεφάλαια είναι οι εκλείψεις και η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού. Οι Ηλιακές εκλείψεις θα γίνουν στις 20/4 και στις 14/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού και θα τονίσουν θέματα των σχέσεων μας, κάτι που επίσης θα κάνουν και οι δεσμοί της Σελήνης θέτοντας ερωτήματα όπως: Πόσο ανεξάρτητοι θέλουμε να είμαστε τελικά; Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας; Νιώθουμε τον πόνο του άλλου; Έχουμε εν συναίσθηση; Πόσο σημαντικό είναι για εμάς να είμαστε σε σχέση και, όταν είμαστε σε σχέση, είμαστε για τους σωστούς λόγους ή γιατί κατά βάθος φοβόμαστε τη μοναξιά;

Οι Σεληνιακές εκλείψεις θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και θα δημιουργήσουν ανατροπές φέρνοντάς μας αντιμέτωπους με σχέσεις που εμπεριέχουν το στοιχείο της εξάρτησης, της εμμονής και της τοξικότητας. Θα πρέπει να δείξουμε θάρρος και να κλείσουμε την πόρτα σε όσους μας ταλαιπωρούν ή να την ανοίξουμε σε όσους μας φέρνουν σε επαφή με το φωτεινό κομμάτι του εαυτού μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email