Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 23-29/01

Η εβδομάδα αρχίζει με σχετική δυσκολία καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 23/1 θα επηρεάσει σημαντικά την πορεία σχέσεων, προσωπικών και φιλικών, που είναι σημαντικές για εμάς. Είναι απαραίτητο να δείξουμε ψυχραιμία και να μην επιτρέψουμε στον αρνητισμό να κυριαρχήσει στην προσωπική και φιλική μας ζωή.

Πιθανό είναι επίσης να οδηγηθούμε σε ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας μέχρι στιγμής καθώς δεν αποκλείεται να αντιληφθούμε πως δεν ικανοποιούν τις ανάγκες μας. Βέβαια, είναι σημαντικό να είμαστε απόλυτα σίγουροι για τα συμπεράσματά μας ώστε αργότερα να μην μετανιώσουμε για τις αποφάσεις μου. Ευθύνες και περιορισμοί δεν αποκλείεται να φέρουν συναισθηματική αποστασιοποίηση στις σχέσεις που καλό είναι να αποφευχθεί με προσωπική προσπάθεια και καλή διάθεση.

Στις 25/1 το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Δία στον Κριό ανανεώνει τη διάθεσή μας και μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας σε ότι αφορά προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Η εύνοια είναι με το μέρος μας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που θα μας ενθουσιάζουν. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας εξέλιξη. Μπορεί να είναι πρόσωπα που θα μας στηρίξουν σε επίπεδα στόχων και φιλοδοξιών καθώς εμπιστεύονται τις ιδέες και τις αντιλήψεις μας.

Στις 27/1 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες δίνοντας μας την ευκαιρία να διαμορφώσουμε ένα άκρως αισθησιακό και ρομαντικό σκηνικό για δύο στην προσωπική μας ζωή. Είναι σημαντικό να ζήσουμε το απόλυτο όνειρο στην σχέση μας και αυτό μας οδηγεί ώστε να διαμορφώσουμε το ανάλογο περιβάλλον για εμάς και το ταίρι μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο λόγω των αυταπατών να οδηγηθούμε σε επιλογές που δεν μας ταιριάζουν και αργότερα να απογοητευτούμε.

Παράλληλα καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για πρόσωπα που επιστρέφουν από το παρελθόν και διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή μας. Πριν πάρουμε τις οποίες αποφάσεις είναι απαραίτητο να θυμηθούμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην απομάκρυνση και να μην παρασυρθούμε από τον συναισθηματισμό που θα μας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. 

ΚΡΙΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Κριέ, σε κούρασαν οι εντάσεις, θα καταβάσεις ρολά, θα την κλείσεις την πόρτα της καρδιάς σου, τουλάχιστον για την τωρινή εβδομάδα. Τώρα επιθυμία σου θα είναι η ανακωχή και η παύση, θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς, θα αναζητήσεις τη μοναχικότητα και την ηρεμία σου. Ζητήματα επανασύνδεσης τα αφήνεις την άκρη, θα ασχοληθείς λίγο αργότερα.

Νέα γνωριμία: Περιορισμένες θα είναι οι διαθέσεις σου για νέες γνωριμίες, ωστόσο άτομο που ήδη γνωρίζεις θα σε ξαφνιάσει με τις εξομολογήσεις του, σε συμβουλεύω να εμπιστευτείς και να αξιοποιήσεις αυτά που θα ακούσεις. Τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως αυτό το πρόσωπο αξίζει να το βάλεις στην ερωτική σου ζωή.

Σχέση – Γάμος: Δε θα υπάρξει ανεκτικότητα από πλευρά σου, θα απαιτήσεις να σου δοθεί ηρεμία, ησυχία και προσωπικός χρόνος. Ουσιαστικά, αυτό που θα αναζητήσεις θα είναι συναισθηματική απομόνωση, πολύ καλά θα κανείς και θα αποσυρθείς. Για να γλυτώσεις από τυχόν πιέσεις, ξεκαθάρισε στο ταίρι σου τι θέλεις, καλό θα είναι η στάση σου να μην είναι αδιάφορη ή απρόσιτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Επανασύνδεση: Αγαπητέ μου Ταύρε, τερματίζει ο χωρισμός σου, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα γίνει συνάντηση, θα ξανακερδίσεις την καρδιά του προσώπου που αγαπάς. Τελειώνουν οι δοκιμασίες, λιώνει ο πάγος, βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια τα θερμά σας αισθήματα. Θα γίνει επανασύνδεση που σύντομα θα καταλήξει σε δέσμευση.

Νέα γνωριμία: Δυνατή θα είναι η διαίσθησή σου, θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς και να εμπιστευτείς. Από την πρώτη στιγμή που θα κοιτάξεις και θα μιλήσεις με αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα νιώσεις πως μπορεί να γίνει σταθερό ταίρι για σένα και δε θα πέσεις έξω. Ξεκινάς καινούργια ερωτική σχέση μακράς πορείας.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στην εβδομάδα θα φτάσεις σε σημείο επίτευξης. Τώρα θα λάβεις την ανταμοιβή σου για κάτι, για το οποίο κοπίασες και προσπάθησες. Αν ποθείς δέσμευση, δεν αποκλείεται να λάβεις ανάλογη πρόταση. Αν είσαι ήδη σε δεσμευτική σχέση, ένα συμβάν θα σε ολοκληρώσει, θα νιώσεις ευτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επανασύνδεση: Οι εκδοχές σου θα τείνουν προς τις απαισιόδοξες θεωρίες και όχι προς τις αισιόδοξες, σκοτεινός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Το ότι δε σου τηλεφώνησε το άτομο που σκέπτεσαι, δε σημαίνει πως δε θα σου τηλεφωνήσει ποτέ. Και τηλεφώνημα θα λάβεις και συνάντηση θα γίνει, αρκεί να δώσεις χρόνο στα γεγονότα και να μην κλείσεις την πόρτα της καρδιάς σου.

Νέα γνωριμία: Μπερδεμένα αισθήματα θα νιώσεις για το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, μη βιαστείς να προκαθορίσεις το αποτέλεσμα. Θα σε φλερτάρει με ευγενικό τρόπο, μη σκοντάψεις στον κλειστό του χαρακτήρα. Σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις ενδιαφέρον, αν νιώσει μαζί σου ασφάλεια και εμπιστοσύνη, θα σου ξεδιπλώσει τον ιδιαιτέρως θερμό και πρόσχαρο του χαρακτήρα.

Σχέση – Γάμος: Στραβά θα πάρεις μια κουβέντα που θα σου πει το αγαπημένο σου ταίρι, η καχυποψία σου θα διαστρεβλώσει την ουσία της ενέργειάς του, το νου σου να μην εκτεθείς. Μη βιαστείς να κρεμάσεις ταμπέλες, κάποια πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως δειχτούν οι πρώτες εντυπώσεις, άσε το χρόνο να κυλήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επανασύνδεση: Τώρα θα κινηθείς αποφασιστικά, αναλαμβάνεις τα ηνία της ερωτικής σου ζωής. Βάζεις φρένο σε αρνητικές ή αρρωστημένες καταστάσεις, δίνεις οριστικό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά εσύ θα ορίσεις το παιχνίδι με το πρώην ταίρι σου, επανασύνδεση ή οριστικός χωρισμός θα είναι μια καθαρά δική σου απόφαση και κατάληξη.

Νέα γνωριμία: Με δυναμισμό και ορμή θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις την ερωτική σου ζωή από το μηδέν, με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Ένα γοητευτικό άτομο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια ερωτική ιστορία, που αυτή τη φορά η πορεία και το τέλος θα οριστούν από εσένα.

Σχέση – Γάμος: Δε θα επιτρέψεις στο ταίρι σου να αποφασίζει μόνο του για εσάς. Σθεναρά θα αντισταθείς σε καταστάσεις που δε σε ικανοποιούν, θα πάρεις δυναμικά την υπόθεση στα χεριά σου. Κινήσου αποφασιστικά, διεκδίκησε με τρόπο μεθοδευμένο και ανυποχώρητο, με σιγουριά σου λέω πως θα σου βγει σε καλό.

ΛΕΩΝ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Λέοντα, η μοίρα σάς θέλει μαζί, όσο και αν τσακώνεσαι ή χωρίζεις με το πρόσωπο που αγαπάς, πάλι μαζί θα είστε. Στο τέλος του επταήμερου θα καταλήξετε να τα λέτε ενωμένοι και αγκαλιασμένοι. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, η ιστορία σας δε θα έχει αρνητικό τέλος.

Νέα γνωριμία: Αν είσαι χωρίς σχέση και επιθυμείς να βρεις το ταίρι σου, το σύμπαν θα εργαστεί προσωπικά για σένα. Συμπτώσεις, καλοτυχιές και απρόοπτα θα συνωμοτήσουν με τέτοιο τρόπο, που θα καταφέρεις τελικά να βρεις τον άνθρωπό σου. Θα ερωτευτείς, θα αγαπήσεις, προμηνύεται αρχή στεριωμένου δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Μεγάλη χαρά θα βρει εσένα και το ταίρι σου, αν είστε πολλά χρόνια μαζί ετοιμάσου για δεσμευτικό γεγονός. Ο δεσμός σας φτάνει στην ολοκλήρωσή του, έρχονται επισημοποιήσεις. Φεύγουν εμπόδια, τερματίζουν οι κακοτυχιές, καταφθάνει ευτυχισμένο γεγονός, που είναι πολύ πιθανό να έχει ως κατάληξη τον γάμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επανασύνδεση: Μετανιωμένο έρχεται το πρόσωπο που αγαπάς και που έκανε το λάθος να σε αδικήσει. Ετοιμάσου, μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις μια συγγνώμη και μια πρόταση επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα αναποδογυρίσουν με τέτοιο τρόπο, που θα αποκαλυφτεί μια αλήθεια. Τώρα θα αποδειχτεί στο ταίρι σου πως κακώς σε κατηγόρησε ή σε κακολόγησε.

Νέα γνωριμία: Θα σου αξίζει και θα σου ταιριάζει το πρόσωπο που θα βρεθεί τυχαία στο δρόμο σου. Μπορεί να άργησε η νέα γνωριμία στη ζωή σου, αλλά αυτό που θα προκύψει, θα δικαιώσει την αναμονή σου. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο, που αυτή τη φορά δε θα φτάσεις στο σημείο να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που το πολυαγαπημένο σου ταίρι σε χαρακτήρισε με λόγια άστοχα, που δεν αρμόζουν στις πράξεις ή στις βλέψεις σου, τώρα θα παραδεχτεί την εσφαλμένη του κριτική, αλλάζει στάση. Θα δικαιωθείς, θα ηρεμήσεις και αν κρατήσεις συγκαταβατική στάση, τότε θα ξαναβρείτε την παλιά, καλή σας ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Επανασύνδεση: Στο παρελθόν θα γυρίσει η σκέψη σου, αγαπητέ μου Ζυγέ, η αφορμή θα δοθεί από μια τυχαία συνάντηση που θα έχεις με πρώην ερωτικό σου ταίρι. Η αμοιβαία έλξη που θα διαισθανθείς, θα σου δημιουργήσει την επιθυμία σου να ολοκληρώσετε μαζί αυτό που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση.

Νέα γνωριμία: Για σένα που ενδιαφέρεσαι μόνο για σοβαρή, σταθερή σχέση και όχι για περιστασιακούς έρωτες, θα υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση, που θα σε βοηθήσει να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό, ώριμης προσωπικότητας, αυτό το άτομο θα ξέρει τι θέλει και πώς να το κερδίσει.

Σχέση – Γάμος: Αν τσακώθηκες με το ταίρι σου, θα βρεις την άκρη του νήματος, μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις, θα καταλάβεις τι είναι αυτό που σας απομακρύνει και τι είναι αυτό που σας κρατά ενωμένους. Από δω και πέρα θα είσαι σε θέση να ρυθμίσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, τώρα θα σταθεροποιηθούν αισθήματα και βλέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επανασύνδεση: Κατά πάσα πιθανότητα αρνητική θα είναι η απάντηση σου σε πρόταση επανασύνδεσης. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την προσπάθεια να σε ξανακερδίσει, όμως εσύ συνειδητά θα εστιάσεις στα αρνητικά στοιχεία των καταστάσεων που ζήσατε μαζί. Αν δε θέλεις περεταίρω επαφές, τότε μη δώσεις αόριστη απάντηση.

Νέα γνωριμία: Με ενθουσιασμό θα δεχτείς την πρόταση που θα σου κάνει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, όμως το νου σου στην υπερβολική αισιοδοξία και στον επιπόλαιο χειρισμό. Σε περίπτωση που δεν έχεις τελειώσει με τα παλιά, προσοχή στις πράξεις σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις παράπλευρες απώλειες.

Σχέση – Γάμος: Αλλαγές θα θελήσεις, φίλε μου Σκορπιέ, θα το πιέσεις το ταίρι σου, δε θα λείψουν οι αντιδράσεις, ίσως και τα ξεσπάσματα. Αν σε έχει κουράσει η ανία ή στασιμότητα και θέλεις να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες, κινήσου μελετημένα, με σχέδιο και όχι με σπασμωδικές παρορμητικές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επανασύνδεση: Σε συνάντηση που θα έχεις μέσα στην εβδομάδα, θα φουντώσουν τα πνεύματα ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα, κάτι που θα μάθεις θα διαφοροποιήσει τις βλέψεις σου. Θα νιώσεις πως καλό θα είναι να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, θα θελήσεις να ξανασκεφτείς το θέμα της επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία: Εντυπωσιακή ομορφιά θα έχει το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Αν είσαι σε σχέση, ίσως να μπεις στον πειρασμό να αλλάξεις τα δεδομένα σου, ίσως και το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί δίλημμα στην καρδιά σου, ετοιμάσου για έντονες συναισθηματικές δοκιμασίες.

Σχέση – Γάμος: Θα το κάνεις το καβγαδάκι σου, θα υψωθούν οι φωνές, όμως να ξέρεις πως πάντα ύστερα απ’ την μπόρα, έρχεται ξαστεριά. Αιχμηρά λόγια θα ακουστούν, κάποια από αυτά ενδεχομένως να κόβουν σαν μαχαίρι, ωστόσο δε θα υπάρξουν τραύματα, αντιθέτως μάλιστα, θα καταφέρετε να κλείσετε επίμαχα και επικίνδυνα σημεία, στο τέλος θα μπουν όλα σε τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επανασύνδεση: Θα βρεις τη δύναμη να κάνεις το τέλος αρχή. Θα είσαι σε θέση να παραδεχτείς τα λάθη σου, να διατυπώσεις τα λάθη που έκανε το πρώην ταίρι σου και να περάσεις σε δυναμική επανόρθωση. Μέσα στην εβδομάδα, η αποφασιστικότητά σου και η ισχυρή σου θέληση θα ανατρέψουν την αρνητική κατάληξη, ο χωρισμός θα γίνει επανένωση.

Νέα γνωριμία: Θα τολμήσεις να ξεκινήσεις νέα ερωτική σχέση και θα σου βγει σε καλό. Ενθουσιασμό θα νιώσεις με τις φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει ένα καινούργιο πρόσωπο, θα ρισκάρεις να εμπιστευτείς τα λόγια που θα ακούσεις και δε θα απογοητευτείς. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα, σε διαβεβαιώνω πως όλα θα πάνε καλά!

Σχέση – Γάμος: Θα έχεις τη θέληση να φέρεις τα πάνω κάτω και τη δύναμη να ανατρέψεις τα γεγονότα. Επιθυμείς αλλαγές στην ερωτική σου ζωή και θα καταφέρεις να αποτινάξεις αναστολές, που φράζουν την ψυχική σου ικανοποίηση. Τώρα θα αποδείξεις στο ταίρι σου πως λανθασμένα νομίζει ότι μπορεί να σε περιορίσει ή να καθοδηγήσει τις επιθυμίες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επανασύνδεση: Θα δεις την αλήθεια κατάματα, φίλε μου Υδροχόε. Μέσα στην εβδομάδα αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν η πρώην σχέση σου στηριζόταν στην αγάπη ή στο ψέμα. Θα βγεις από την αυταπάτη, θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει και θα πάρεις αποφάσεις, που ουσιαστικά θα στρώσουν την ερωτική σου ζωή.

Νέα γνωριμία: Μάλλον κεραυνοβόλα θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει, θα αλλάξεις στάση ζωής, θα αναποδογυρίσουν τα δεδομένα σου. Πρόσεχε, αν δεν έχεις τελειώσει οριστικά με την προηγούμενη σχέση σου, θα δημιουργηθούν καταστάσεις που θα σε παγιδέψουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις, για να μπορέσεις να χαρείς χωρίς προβληματισμούς.

Σχέση – Γάμος: Απρόοπτο γεγονός θα σε βάλει σε σκέψεις, θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν το ταίρι σου σε αγαπάει ή αν μένει μαζί σου για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη του νήματος, θα ξεσκεπαστούν σκοτεινές καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Επανασύνδεση: Τυχαία συνάντηση θα έχεις με πρόσωπο από τα παλιά, αναθερμαίνεται παρελθοντική ερωτική σχέση. Η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη, οι εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν, δεν αποκλείεται να πρόκειται για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, που μέσα στην εβδομάδα η τύχη θα σε βοηθήσει να τον ολοκληρώσεις και μάλιστα με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Νέα γνωριμία: Ετοιμάσου, καταφθάνει καινούργια γνωριμία, θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο εντυπωσιακό. Κατά πάσα πιθανότητα θα το ερωτευτείς, θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου, η συνομιλία σας θα γίνει μέσα σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα. Πριν κλείσει η εβδομάδα, εσείς οι δυο θα κλείσετε προσωπικό ραντεβού!

Σχέση – Γάμος: Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης, τερματίζουν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ερωτισμός, εξομολογήσεις και αλληλοκατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Αν τσακώθηκες, θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα ισορροπήσετε, θα αγαπηθείτε και όλα αυτά θα προκύψουν από ένα τυχαίο γεγονός, που θα δώσει μέλλον στην πορεία σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email