Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 13 ως 19/2

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Βγαίνεις από τον επιφανειακό τρόπο σκέψης, θα είσαι σε θέση να κινηθείς σκεπτόμενα και να εστιάσεις στη μελλοντική πορεία των καταστάσεων. Παίρνεις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της προσωπικής σου ζωής, είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις πλέον στην απόκτηση σταθερού δεσμού. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ξεκάθαρες επιθυμίες και βλέψεις, πέρνα σε ουσιαστικές ενέργειες.

Σε σχέση. Ανήσυχη θα είναι η σκέψη σου, η στάση σου ίσως να έχει έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αν προσπαθήσεις να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία θα μπορέσεις να ανοιχτείς συναισθηματικά και να βρεις λύσεις. Προσοχή στις εξουσιαστικές σου διαθέσεις, για να μην υπάρξουν ανατροπές απέφυγε την κτητική και κυριαρχική στάση. 

Επανασύνδεση. Φίλε μου Κριέ, πάρε το τιμόνι στα χέρια σου, γιατί αν το αφήσεις στο πρώην ταίρι σου, δε θα δεις άνοιγμα επανασύνδεσης. Σε αγαπάει, σε σκέπτεται, αλλά έχει καθίσει με σταυρωμένα χέρια και περιμένει εσένα. Δύο είναι οι επιλογές σου, ή να τρενάρεις τον χωρισμό ή να αρπάξεις την υπόθεση από τα μαλλιά, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Νέα γνωριμία. Είσαι χαρακτήρας που αξιοποιείς το μοιραίο και το απρόβλεπτο. Πολύ καλά θα κάνεις και δε θα χάσεις την ευκαιρία να πιάσεις κουβέντα με το ελκυστικό πρόσωπο, που θα κεντρίσει την προσοχή σου. Ξεκίνα εσύ να μιλάς περί ανεμών και υδάτων και η αμοιβαία έλξη πολύ γρήγορα θα σας οδηγήσει σε προσωπική συζήτηση.

Σχέση – Γάμος. Πάρε τις πρωτοβουλίες σου, αγαπητό μου κριάρι, το αποτέλεσμα που θέλεις μέσα στη σχέση σου θα το φέρουν οι δικές σου κινήσεις. Το ταίρι σου θα τα αφήσει όλα επάνω σου, θα περιμένει εσύ να αποφασίσεις, εσύ να αναλάβεις την ευθύνη ή το ρίσκο. Σε περίπτωση που χρειάζεται κάποιος να βγάλει το φίδι από την τρύπα, αυτός θα είσαι εσύ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα κάνεις συγκεκριμένες σκέψεις για ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις. Είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις να ολοκληρώσεις αυτό που έμεινε στη μέση, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν αναστολές, συντηρητική θα είναι η στάση σου σε πρακτικό επίπεδο. Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σου κόσμος, προσοχή στις εσωτερικές αντιφάσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τα θετικά της σχέσης σου, ανάγκη σου θα είναι η σταθερότητα, σοβαρότητα θα υπάρξει στις κουβέντες και στις πράξεις σου. Απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, εστίασε στα ξεκαθαρίσματα και στη συνεννόηση. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να κρατήσεις χαλαρή στάση, προσοχή στις εμμονές. 

Επανασύνδεση. Πρέπει να ψάξεις καλά μέσα στο βάθος της καρδιάς σου να βρεις τι είναι αυτό που αναζητάς. Αν δεν ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που νιώθεις για το πρώην ταίρι σου είναι αγάπη ή συνήθεια, είναι έλξη ή συμβιβασμός, τότε και να γίνει επανασύνδεση αμφίβολο θα είναι αν θα έχει διάρκεια και θετική κατάληξη.

Νέα γνωριμία. Το γνωρίζεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, δεν το γνωρίζεις όμως σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα νιώσεις δυνατή έλξη. Ίσως να αναρωτηθείς πως είναι δυνατόν να είχες αυτό το άτομο μπροστά σου τόσο καιρό και να μην είχες πάρει χαμπάρι ότι το θέλεις ερωτικά.

Σχέση – Γάμος. Φίλε μου Ταύρε, τώρα θα ανοίξεις με το ταίρι σου αποκαλυπτική κουβέντα, θα συνειδητοποιήσεις πως εδώ υπάρχουν καταστάσεις που δεν τις αντιλήφθηκες ποτέ. Θα εμφανιστούν κρυμμένες ανησυχίες, συμπλεγματικά αισθήματα, ίσως και ενδόμυχοι πόθοι, που θα ΣΕ κάνουν να δεις το ταίρι σου με τελείως διαφορετικό μάτι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εσωτερικά ερωτήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, απέφυγε το άγχος και την ψυχολογική πίεση. Αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου θα πρέπει να αποφύγεις τις ανισόρροπες ενέργειες, προσπάθησε να περιορίσεις τις αντιφατικές σκέψεις. Σε περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις δε θα πρέπει να οδηγηθείς σε σπασμωδικές ενέργειες.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σου, ωστόσο θα αδυνατείς να αποφασίσεις ή να κατασταλάξεις. Θα θελήσεις να αποκαλύψεις και να διαπιστώσεις ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος για εμμονές. Προσοχή στις καχύποπτες ή βιαστικές σκέψεις, καλό θα είναι να λείψουν τα άτοπα συμπεράσματα. Απέφυγε το άγχος, προσπάθησε να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη και ισορροπημένη τακτική. 

Επανασύνδεση. Δεν είναι σίγουρο αν θα θελήσεις επανασύνδεση. Το σίγουρο είναι πως θα έχεις ανάγκη για καινούργιες και διαφοροποιημένες καταστάσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θέλεις νέα αρχή με παλιό πρόσωπο. Είναι πολύ πιθανό να απορρίψεις την πρόταση επανένωσης που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου.

Νέα γνωριμία. Θα σε πιάσει η ανάγκη για περιπέτεια, για νέο ερωτικό ξεκίνημα, εσύ που δεν έχεις σχέση, δε θα αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, θα βρεθεί το άτομο που θα υποκύψει στην πολιορκία σου. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να σε ερωτευτεί πρόσωπο που θα ερωτευτείς.

Σχέση – Γάμος. Θα το αναστατώσεις το ταίρι σου, φίλε μου Δίδυμε, ενδέχεται να το φέρεις σε αδιέξοδο. Η στάση σου θα είναι ανήσυχη ίσως και αντιφατική, πρόσεχε να μη δημιουργήσεις καβγάδες, που ουσιαστικά δε θα έχουν λογική υπόσταση. Το νου σου στις παρορμητικές αντιδράσεις, προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις προσγειωμένη στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θετική θα είναι η στάση σου στο θέμα της επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Προσγειωμένη θα είναι η στάση σου, θα είσαι σε θέση να αναθεωρήσεις, πιθανότατα δε θα έχεις διάθεση να ρισκάρεις με αβέβαιες καταστάσεις. Αν η σκέψη σου είναι σταθμευμένη στα παλιά και επιθυμία σου είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου κινήσου συγκαταβατικά. Μέσα στο εξαήμερο θα υπάρξει συνάντηση και ευκαιρία επανένωσης.

Σε σχέση. Η συγκαταβατική σου στάση θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού σου,  ξεκινάς προγραμματισμένα σχέδια. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι αισιόδοξη, η εσωτερική ηρεμία που θα νιώσεις θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σου. 

Επανασύνδεση. Φίλε μου Καρκίνε, αν το θέλεις πίσω το παλιό σου ταίρι βάλε σε λειτουργία τον θερμό σου ερωτισμό, κάνε το βήμα να αναθεωρήσεις για κάποιες μελλοντικές σου απαιτήσεις και προχώρα ντουγρού προς την επανένωση. Θα σου τηλεφωνήσει, βάλε ό,τι πιο γοητευτικό έχεις και πήγαινε στο ραντεβού που θα σου ζητήσει.

Νέα γνωριμία. Μαγνήτης θα είναι το πλατύ σου χαμόγελο, κάποιος δε θα αντισταθεί στην οικειότητα και στη θέρμη που θα εκπέμπεις. Θα σου πιάσει αμέσως την κουβέντα, θα σου ανοίξει προσωπική συζήτηση, θα θελήσει να μάθει την ερωτική σου κατάσταση, για να ξέρει τι προοπτική υπάρχει να κάνει δεσμό μαζί σου.

Σχέση – Γάμος. Ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου, συναισθηματικές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, θα καταφέρεις να ξεκλειδώσεις την καρδιά του προσώπου που αγαπάς. Σε περίπτωση που διατηρούσες κρυφές αμφιβολίες για κάποιο ζήτημα, τώρα όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση, θα ηρεμήσεις και θα εμπιστευτείς.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η σκέψη σου θα σε οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμούς. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις στόχους και αποφάσεις, θα καταφέρεις να εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις. Προσπάθησε να απεγκλωβιστείς συναισθηματικά και να προχωρήσεις μπροστά, θα σου δοθεί δυνατότητα να διαγράψεις τα παλιά.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για σταθερότητα, σοβαρότητα αποκτά η στάση σου. Η κτητικότητα σου ίσως να σε οδηγήσει σε παθιασμένες ενέργειες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από αμφιβολίες όμως καλό θα είναι να αποφύγεις τον απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Προσπάθησε να σκεφτείς με ορθολογισμό, απέφυγε τα βιαστικά συμπεράσματα, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς στρατηγικά. 

Επανασύνδεση. Αν ο λόγος του χωρισμού σας ήταν ένα συγκεκριμένο γεγονός και όχι η γνωστή ασυμφωνία χαρακτήρων, τότε ετοιμάσου μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις μια συγγνώμη και μια πρόταση επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα αναποδογυρίσουν με τέτοιο τρόπο, που θα αποκαλυφτεί μια αλήθεια. Τώρα θα αποδειχτεί στο ταίρι σου πως είχες δίκιο και καλώς έπραξες ό,τι έπραξες.

Νέα γνωριμία. Θα σου αξίζει και θα σου ταιριάζει το πρόσωπο που θα βρεθεί τυχαία στο δρόμο σου. Μπορεί να άργησε η νέα γνωριμία στη ζωή σου, αλλά αυτό που θα προκύψει, θα δικαιώσει την αναμονή σου. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο, που αυτή την φορά δε θα φτάσεις στο σημείο να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που το πολυαγαπημένο σου ταίρι τις προηγούμενες μέρες σε έβγαλε έξω από τα ρούχα σου και… όχι για ερωτικό σκοπό, τώρα θα παραδεχτεί την εσφαλμένη του στάση. Θα δικαιωθείς, θα ηρεμήσεις και αν κρατήσεις συγκαταβατική στάση, τότε θα ξαναβρείτε την παλιά, καλή σας ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Επιθυμία σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις, και να ανακτήσεις. Η εβδομάδα θα σε ενισχύσει με οξυδέρκεια και σωστή κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρεις δε θα είναι επιπόλαιες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις πρόσωπο που σου δημιούργησε απογοήτευση. Προσπάθησε να εστιάσεις στην ψυχολογική σου ισορροπία, θα καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά.

 Σε σχέση. Τερματίζεις τις αιωρούμενες καταστάσεις, θα επικεντρωθείς στα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει το ταίρι σου. Περιορίζεις την αυστηρή ή επικριτική στάση, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις τις εξάρσεις και την αντιδραστική συμπεριφορά. Η στιγμή ενδείκνυται για αποκαλυπτικές συζητήσεις και για λύσιμο επίμαχων ζητημάτων. 

Επανασύνδεση. Διπλωματικέ μου Παρθένε, θα βρεις τον τρόπο να φέρεις το παλιό σου ταίρι πίσω. Λίγο η γοητεία στο στυλ σου, λίγο η γλυκομίλητη συμπεριφορά σου, θα την τουμπάρεις την κατάσταση. Δε θα αντισταθεί στα προτερήματά σου, θα κάνει στην άκρη τα ελαττώματά σου και θα σταθεί μόνο στα θελκτικά σου στοιχεία.

Νέα γνωριμία. Θα τον μαγέψεις τον μάγο που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Απ’ την αρχή που θα δεις αυτό το ελκυστικό πρόσωπο, θα κολλήσεις το βλέμμα σου επάνω του και εκείνο θα μαγνητιστεί από την έλξη που θα νιώσει για σένα. Δεν πρόκειται για μια περαστική γνωριμία, θα γίνει δεσμός μακροχρόνιος με δυνατά αμοιβαία αισθήματα.

Σχέση – Γάμος. Τώρα με διπλωματία, σύνεση και επεξηγηματική στάση, θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Στην παρούσα φάση θα γίνει αυτό που θέλεις εσύ, θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας, θα περάσεις το δικό σου και μάλιστα με τρόπο, που το ταίρι σου δε θα καταλάβει καν πώς έχει υποκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Ήρεμη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πρακτικά και ουσιαστικά. Επιπλέον, θα σου δώσει τη δύναμη να βγεις από τις αρνητικές σκέψεις, ότι αρνητικό έζησες ως τώρα πέρασε, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτάζοντας μόνο μπροστά.

Σε σχέση. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, θετική απάντηση θα δώσεις στην ιδιαιτέρως ευχάριστη πρόταση που θα ακουστεί, θα καταφέρεις να ανανεωθείς ψυχολογικά. Ήρεμη θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή είσαι σε δέσμευση δεν θα έχεις εντάσεις, θα καταφέρεις να βρεις συνεννόηση. 

Επανασύνδεση. Φίλε μου Ζυγέ, στην παρούσα φάση προσπάθησε να ρεγουλάρεις λίγο το ανυπόμονο και το εδώ και τώρα. Κάποια πράγματα που έχουν υποστεί φθορά ή βλάβη, θέλουν χρόνο για να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση. Με λίγα λόγια, μη βιάζεσαι για την επανασύνδεση, το πρόσωπο θέλει χρόνο να σκεφτεί, να αποφασίσει, να συνειδητοποιήσει τι θέλει και τι όχι.

Νέα γνωριμία. Με ένα συγκεκριμένο άτομο θα συνομιλήσεις, στην αρχή ενδεχομένως να μην κερδίσει την καρδιά σου, ούτε καν τη συμπάθειά σου, ωστόσο έχει ο καιρός γυρίσματα. Αλλιώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου μαζί του και αλλιώς θα τελειώσει. Μην εκπλαγείς αν ανατραπεί η κατάσταση και η αντιπάθεια ή η ουδετερότητα μετατραπεί σε ερωτική έλξη!

Σχέση – Γάμος. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει και για να μην πέσεις, καλό θα είναι να περπατάς λάου-λάου, με μεγάλη προσοχή στο πού ακριβώς πατάς. Για να μη γυρίσεις την κατάσταση εναντίον σου και από πάνω βρεθείς ξαφνικά κάτω, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιεστικές καταστάσεις, μη βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Είναι καλή χρονική περίοδος για να ανανεωθείς. Πρόσφορο θα γίνει το έδαφος για ξεκαθαρίσματα. Ομαλές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, διαπιστώσεις και αποφάσεις, αν προσπαθήσεις να λύσεις τους συναισθηματικούς κόμπους θα το καταφέρεις. Κάνε το βήμα να ξεχάσεις τις παλιές καταστάσεις που σε απογοήτευσαν, πάρε νέες αποφάσεις.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να κινηθείς με ουσιαστικά βήματα, στο ταίρι σου η στάση σου θα είναι ώριμη και κατασταλαγμένη. Επιθυμία σου θα είναι να βγεις από τις ανασφάλειες, ίσως να μην λείψουν οι δυναμικές πράξεις, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την καταπιεστική ή κτητική στάση, απέφυγε τις εμμονές και τις παθιασμένες ενέργειες. 

Επανασύνδεση. Φίλε μου Σκορπιέ δεν είναι καιρός για εγωισμούς, το παρατεντωμένο σκοινί θα σπάσει από τη δική σου πλευρά. Θα αποδειχτεί λάθος αν νομίζεις πως η αδιαφορία θα κάνει το πρώην ταίρι σου να λυγίσει. Στην προκειμένη φάση, η αντίληψή σου θα παρουσιάζει κενά, κάποιες καταστάσεις θα τις ερμηνεύσεις με εσφαλμένο τρόπο.

Νέα γνωριμία. Όποιος την νύχτα περιπατεί… ξέρεις τι πατεί. Το νου σου να μην μπερδέψεις τον άνθρακα με το διαμάντι, ερεύνησε πολύ καλά την κατάσταση πριν αφεθείς ψυχή και σώματι στο πρόσωπο που θα σε τυλίξει με την ομορφιά και το γλυκό του λόγο. Μην δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο φαινομενικό, ίσως αυτό που θα βλέπεις να μην είναι η πραγματική αλήθεια.

Σχέση – Γάμος. Σκοτάδια θα πέσουν μέσα στη σχέση σου, για την ώρα κάποιες καταστάσεις θα παραμείνουν κρυφές και ανεξήγητες. Μη στηριχτείς σε υποψίες, μη πράξεις βάσει υποθέσεων, γενικά θα σε συμβούλευα στην παρούσα φάση να μην πράξεις καθόλου. Άσε τον χρόνο να κυλήσει χωρίς συμπεράσματα, χωρίς παρεμβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Αν επιθυμείς επανασύνδεση κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, εξήγησε και μίλα με σαφήνεια. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου, τότε κινήσου με αποφασιστικότητα, ανταποκρίσου στο άνοιγμα που θα υπάρξει. Απέφυγε την αδράνεια, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις άμεσο ενδιαφέρον  στις συναισθηματικές σου υποθέσεις.

Σε σχέση. Ενθουσιασμός και θετικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα κινήσεις τα νήματα για άμεση επικοινωνία με το ταίρι σου, ωστόσο περιόρισε την ανυπόμονη στάση. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στην παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, δείξε αυτοσυγκράτηση, προσπάθησε να αποφύγεις τις ακρότητες. 

Επανασύνδεση. Άκου τη συμβουλή μου, πάρε το κινητό σου στα χέρια σου, πληκτρολόγησε του νούμερο του πρώην ερωτικού σου συντρόφου, γιατί η επανασύνδεση θα προκύψει από δικές σου κινήσεις. Μη τρως χρόνο αναμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνό σου, οι εξελίξεις περιμένουν εσένα.

Νέα γνωριμία. Κάποιος θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σου, από το αεράτο στυλ σου, από την επιβλητικότητα που θα αναδύεις. Αν δε βγάλεις υπεροπτική στάση και δώσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει, θα δεις πως αυτό το άτομο θα προσκολληθεί επάνω σου άνευ όρων, άνευ αναστολών.

Σχέση – Γάμος. Θα σε πιάσει το αυτοκρατορικό σου, φίλε μου Τοξότη, το εγώ είμαι και ό,τι θέλω κάνω. Πρόσεξε να μη βάλεις τρικλοποδιές στον ίδιο σου τον εαυτό. Τα παχιά λόγια που ενδεχομένως θα πεις και οι απειλητικές υποσχέσεις που με ευκολία θα δώσεις, θα απαιτούν και θαρραλέες πράξεις. Σίγουρα θα είσαι σε θέση να συνδυάσεις λόγια και ενέργειες με τρόπο που να μην εκτεθείς;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Συντηρητική και σκεπτόμενη θα είναι η στάση σου. Εσύ που ταλαιπωρείσαι από συναισθηματικά διλλήματα καλό θα είναι να μην αγχωθείς, δώσε χρόνο στα γεγονότα. Θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση, θα είσαι σε θέση να κινηθείς προσγειωμένα με ειλικρίνεια και ωριμότητα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Σε σχέση. Θα πρέπει ο τρόπος που θα χειριστείς το ταίρι σου να είναι μεθοδικός και διπλωματικός, όχι πιεστικός και κτητικός. Θα πρέπει να αποφύγεις τις εξάρσεις και τις ζήλειες, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να βγάλεις την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Κινήσου με χαλαρότητα, σκέψου αντικειμενικά, εστιάσετε στην ουσία των αισθημάτων. 

Επανασύνδεση. Από τυχαίο γεγονός εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε αντικριστά, να αλληλοκοιτάζεστε. Φυσικά και θα ανοίξετε κουβέντα, φυσικά και θα την πάτε σε προσωπικό επίπεδο. Και από τις δυο πλευρές θα υπάρξει επιθυμία επανένωσης, την ίδια μέρα σε βραδινή ώρα θα γίνει μεταξύ σας συμφιλιωτικό ραντεβού.

Νέα γνωριμία. Μην παίρνεις σβάρνα τα μπαρ και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, φίλε μου Αιγόκερε. Τη νέα γνωριμία θα την κάνεις σε δικό σου προσωπικό χώρο, εκεί που κινείσαι σχεδόν καθημερινά. Στο γραφείο σου θα είναι; Έξω από το σπίτι σου θα είναι; Πάντως μπροστά σου θα εμφανιστεί, θα σου κλέψει την καρδιά και θα πεις “επιτέλους βρήκα τον άνθρωπό μου”.

Σχέση – Γάμος. Ευχάριστο γεγονός θα προκύψει μέσα στη σχέση σου, θα πάρεις πολύ μεγάλη χαρά. Από ένα βάρος θα απαλλαγείς και εσύ και το ταίρι σου, θα πάρει ανάσα ο δεσμός σου. Δεν αποκλείεται να ανοιχτεί κουβέντα για δεσμευτική πορεία, λες να ακούσεις πρόταση επισημοποίησης; Όλα είναι πιθανά, η εβδομάδα σου θα έχει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα καταφέρεις να ρεγουλάρεις την παρορμητικότητα σου. Η εβδομάδα ίσως να σε ωθήσει στο να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Δεν αποκλείεται να ακουστούν αμοιβαίες εξομολογήσεις. Η εβδομάδα θα τονώσει τις αισθήσεις σου, σε περίπτωση που υπάρχουν ανασφάλειες θα δώσεις τέλος στις ανυπόστατες φοβίες.

Σε σχέση. Το ταίρι σου θα πάρει στα σοβαρά τις αποφάσεις και τις προτάσεις σου. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα ενεργοποιήσουν την εσωτερική σου δύναμη ωστόσο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς την ένταση των συναισθημάτων σου. Σε ζητήματα που υπάρχει αμφιβολία θα πρέπει να αποφύγεις τις ακραίες αντιδράσεις και την προσκόλληση στις θεωρίες σου. 

Επανασύνδεση. Δε θα τολμήσει να σε πάρει τηλέφωνο, θα φοβηθεί την απογοήτευση. Το πρώην ταίρι σου θα βάλει μεσολαβητή για να ανιχνεύσει το έδαφος, κάπου μέσα του έχει τη φοβία πως ήδη έχεις βρει άλλο ταίρι. Αν ακόμα θέλεις να τα ξαναβρείτε, τότε διευκόλυνε την κατάσταση, άσε πόρτες και παράθυρα ορθάνοικτα.

Νέα γνωριμία. Είσαι ερωτικός τύπος, φίλε μου Υδροχόε, το ξέρεις, είναι ο τρόπος που μιλάς και κινείσαι. Θα λάβει τα σινιάλα σου το ελκυστικό πρόσωπο που θα του τραβήξεις την προσοχή, δε θα αφήσει το χρόνο να φύγει αναξιοποίητος. Για πότε θα σου πιάσει την κουβέντα, για πότε θα βρεθείτε σε ραντεβού για δυο, ούτε εσείς δε θα το καταλάβετε.

Σχέση – Γάμος. Μήπως στριμώχτηκες και αναζητάς λύση; Μήπως η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχό σου και τώρα δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις; Θα τη βρεις την άκρη, θα την έχεις την αναλαμπή, με μια έξυπνη πράξη σου θα μπαλώσεις την κατάσταση και θα φέρεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σου ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως ήρθατε σε ρήξη. Σε συνάντηση που θα έχετε θα διαπιστώσεις πως οι εξηγήσεις και τα ξεκαθαρίσματα μπορούν να σας ξανά ενώσουν, δεν θα αποδειχτεί λάθος η επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Η εσωτερική σου χαλάρωση θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θερμές εξομολογήσεις θα στρώσουν έδαφος για επανένωση.

Σε σχέση. Καχύποπτες ίσως και διχασμένες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλεις. Ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σου κόσμο, εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να βγάλεις απωθημένα. Προσπάθησε να σκεφτείς αντικειμενικά και να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις, ψάξε και εντόπισε τις ψευδαισθήσεις σου. 

Επανασύνδεση. Ύστερα απ’ την μπόρα έρχεται η ξαστεριά. Μπορεί να την πήρες τη στενοχώρια σου, μπορεί να μαύρισε ξαφνικά το τοπίο γύρω σου, αλλά το ταίρι σου θα γυρίσει. Με ένα τηλεφώνημα θα κάνει τον κόσμο σου να λάμψει, με ένα ραντεβού θα ξανά βρεις την ηρεμία σου και τη μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακή ομορφιά θα έχει το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Ίσως αρχικά να νιώσεις ένα είδος ανασφάλειας, να θεωρήσεις πως είναι αδύνατον να κερδίσεις ένα τέτοιο άτομο, αλλά θα κάνεις λάθος. Ο αυθορμητισμός και η οικειότητά σου θα γίνουν πόλοι έλξης, εσείς οι δύο πολύ γρήγορα θα ανοίξετε κουβέντα ερωτικών προδιαγραφών.

Σχέση – Γάμος. Αισιόδοξο γεγονός θα ανανεώσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα, κάτι που θα μάθεις θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα νιώσεις πως τώρα μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά, επάνω σε νέες και δεσμευτικές βάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email