Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 6 ως 12/3

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αναλαμβάνεις δράση, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν. Ελκυστικό θα φροντίσεις να γίνει το παρουσιαστικό σου , θα κινήσεις τα νήματα για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα καταφέρει να σε συναρπάσει. Παίρνεις την απόφαση να αφήσεις τον εαυτό σου να ενθουσιαστεί και να ερωτευτεί, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που αναζητάς είναι η περιστασιακή περιπέτεια ή ο σταθερός δεσμός.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι πολλά χρόνια σε μακροχρόνιο δεσμό, είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις και να αποδεσμευτείς από την ανιαρή ρουτίνα και τις προκαθορισμένες ενέργειες. Προσοχή στις νευρικές και απότομες αντιδράσεις, προσπάθησε να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να μην παραβλέψεις ή αγνοήσεις τα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει ο σταθερός δεσμός.

Επανασύνδεση: Πολύ καλά θα κάνεις και θα εμφανιστείς στο πρώην ταίρι σου με επιμελημένη και αλλαγμένη εξωτερική εμφάνιση, θα ρίξεις το δόλωμα και αμέσως θα τσιμπήσει. Έχεις το ταλέντο να την τουμπάρεις την κατάσταση και αυτό θα κάνεις για άλλη μια φορά. Θα την πετύχεις την επανασύνδεση και μάλιστα με πολύ λίγα λόγια.

Νέα γνωριμία: Κάποιος θα σε ερωτευτεί, φίλε μου Κριέ, θα τη δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα, θα γίνεις η πρώτη του σκέψη όταν ξυπνά και η τελευταία του όταν κοιμάται. Το παρουσιαστικό του θα είναι ιδιαιτέρως όμορφο γεγονός που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου, η στάση σου δε θα είναι καθόλου αδιάφορη. Κάνε το βήμα για σχέση, αλλά ξεκαθάρισε αν τη θέλεις σοβαρή ή χαλαρή.

Σχέση – Γάμος: Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου θα είναι μονίμως στην κρεβατοκάμαρα, άντε και στον καναπέ του σαλονιού. Θα αφήσεις στην άκρη προβληματισμούς και καβγαδάκια, ούτε καν με κόντρες υπεροχής δε θα ασχοληθείς, που είναι και το αγαπημένο σου θέμα. Αυτή την φορά το πάνω χέρι θα το έχει μόνο η μεταξύ σας ερωτική έλξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Για σένα που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα ανοίγματα για προσεγγίσεις, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο προσιτή θα είναι η στάση σου. Αν θέλεις να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να αποφύγεις το απόμακρο ύφος, κινήσου αυθόρμητα, μίλα με οικειότητα και θετική διάθεση. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει άνοιγμα νέας γνωριμίας, στο χέρι σου θα είναι το προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση. Το ταίρι σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τις καρδιές σας, να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Δε θα πρέπει να παγιδευτείς στις αρνητικές εικασίες, προσπάθησε να δείξεις εμπιστοσύνη, θα βρεις συναισθηματική συνεννόηση και κατανόηση.

Επανασύνδεση: Με οξυδέρκεια και καλοπροαίρετη πονηριά θα μοστράρεις εκείνα τα στοιχεία και χαρακτηριστικά σου, που ξέρεις πως παγιδεύουν  το πρώην ταίρι σου και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Με λίγα λόγια, δε θα έχει τη δύναμη ή τη διάθεση να αντισταθεί στην ελκυστικότητα και κυρίως στη σεξουαλικότητά σου.

Νέα γνωριμία: Θα το μαγέψεις το σαγηνευτικό πρόσωπο που θα τσακώσεις να σε κοιτάζει με επιμονή και καρτερικότητα. Εσείς οι δυο θα γίνετε ένα πολύ όμορφο, ταιριαστό, αλλά και επιτυχημένο ζευγάρι. Αυτή η νέα γνωριμία θα πάρει διαστάσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα γίνει πρωταγωνιστής στη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος: Θα βρεις τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου. Λίγο το καινούργιο το ένδυμα, λίγο η ανανεωμένη και φανταχτερή σου εμφάνιση, θα την τουμπάρεις την κατάσταση, με αποχαυνωμένη στάση θα σου κάνει όλα τα χατίρια. Μέσα στην εβδομάδα σκέψου τι επιθυμείς εκ βάθους και ξεστόμισέ το ευθέως, με σιγουριά σου λέω πως η απάντηση θα είναι ‘‘ναι’’.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η προοπτική της νέας γνωριμίας προϋποθέτει πως θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν, άφησε ανοιχτή μια δίοδο προσεγγίσεις στο πρόσωπο που θα καταλάβεις πως θέλει να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Σου δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα λάβεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις σχέση με καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσεις και από τα δικαιώματα που θα δώσεις.

Σε σχέση. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα σε ωθήσουν σε ασυνήθιστες πράξεις, ίσως να νιώσεις πως το ταίρι σου αδυνατεί να υποστηρίξει τις επιθυμίες σου. Προσπάθησε οι σκέψεις και οι φαντασιώσεις σου να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια. Αν θέλεις να μην χαθεί η ισορροπία της σχέσης σου θα πρέπει η στάση σου να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική ή απαιτητική.

Επανασύνδεση: Δύναμη θα έχεις, φίλε μου Δίδυμε. Η εσωτερική και ψυχική σου δύναμη θα σε αποτρέψει από λάθη, δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς για άλλη μια φορά στην ίδια την παγίδα. Τώρα θα απαιτήσεις, θα επιβληθείς και θα θέσεις όρους. Αυτή την φορά εσύ θα ορίσεις το παιχνίδι της επανασύνδεσης, στόχος σου θα είναι ή όλα ή τίποτα.

Νέα γνωριμία: Με δυναμισμό και ορμή θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις την ερωτική σου ζωή από το μηδέν με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Ένα γοητευτικό άτομο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια ερωτική ιστορία, που αυτή την φορά δεν πρόκειται να έχει δυσάρεστο τέλος.

Σχέση – Γάμος: Δε θα αφήσεις στο ταίρι σου το περιθώριο να σε τυλίξει. Στην προκειμένη φάση, θα παρατήσεις την άμυνα και θα περάσεις στην αντεπίθεση. Θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, θα διεκδικήσεις με τρόπο μεθοδευμένο και ανυποχώρητο. Σε καλό θα σου βγει, ακόμα κι αν υπάρξει το ενδεχόμενο να τεντωθεί το σκοινί, σίγουρα δε θα σπάσει απ’ την πλευρά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα την προσέξεις και θα την επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση. στόχο θα βάλεις να βγει προς τα έξω η γοητεία σου, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Η εβδομάδα, θα σε ωθήσει στη δράση, θα επιχειρήσεις να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις, ωστόσο πέρα από την εξωτερική εικόνα η επιτυχία θα απαιτεί και την σωστή προσέγγιση. Μη προσπαθήσεις να υιοθετήσεις ένα άλλο στυλ από αυτό που πραγματικά έχεις, δείξτε αυτό που όντως είσαι, μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό ποικιλία θα έχει η εβδομάδα σου, ίσως να μην λείψουν οι αντιθέσεις. Αισθησιασμό και πάθος θα βγάλεις στο ταίρι σου, ωστόσο δεν θα λείψουν τα πείσματα και οι ζήλιες, προσοχή στις ανυπόστατες ανασφάλειες που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους. Προσπάθησε να οριοθετήσεις την ορμητικότητα σου, βάλε σε τάξη τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να συνειδητοποιήσεις.

Επανασύνδεση: Ό,τι πρέπει θα είναι για σένα η τυχαία αντάμωση που θα έχεις με πρόσωπο από τα παλιά. Αυτό το άτομο, που όταν το αντικρίσεις θα εντυπωσιαστείς με το προχωρημένο του στυλ, μάλλον θα έχεις πολλά χρόνια να το δεις. Προμηνύεται επανασύνδεση με πρόσωπο από το πολύ μακρινό παρελθόν σου.

Νέα γνωριμία: Ήλιος που θα φωτίσει τα πάντα γύρω σου θα είναι η πολύ όμορφη παρουσία που θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα ανοίξετε συνομιλία, η συμπεριφορά σου θα είναι τόσο οικεία και προσιτή, που τελικά θα τη λάβεις την πρόταση για περεταίρω επαφές. Με αυτό το άτομο η γνωριμία σας θα έχει μεγάλη πορεία, με αίσιο τέλος.

Σχέση – Γάμος: Αρκετά μάλωσες με το ταίρι σου, φτάνουν οι τσακωμοί και τα νεύρα, τώρα ήρθε η ώρα της ισορροπίας και της ευτυχίας. Θα λυθεί το ζήτημα που σας δημιουργούσε κόντρες και εκνευρισμούς, θα βγει στο φως μια αλήθεια που θα σας απόδειξε πως το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε τα πολλά-πολλά και να επικεντρωθείτε στα αισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Θα αναζητήσεις την περιπέτεια και την αλλαγή, άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό. Η εβδομάδα θα απελευθερώσει τον αισθησιασμό σου, θα τονώσει τη διαίσθηση σου. Θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούργιο ειδύλλιο με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις.

Σε σχέση. Προσοχή να μην κριτικάρεις αυστηρά το ταίρι σου. Ίσως να νιώσεις πως πιέζεσαι μέσα στον δεσμό σου, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανεξαρτησία, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπείς θα είσαι στην υπερβολή, το νου σου να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις αντιδραστικές. Απέφυγε τα αρνητικά σχόλια, οριοθέτησε την απαιτητικότητα σου.

Επανασύνδεση: Σίγουρα η επανασύνδεση θα σου κάνει καλό; Μήπως θα επιδεινώσει την ψυχολογική σου κατάσταση και θα μπλεχτείς σε ένα φαύλο κύκλο; Μερικές φορές βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας, τα γεγονότα θα σου δώσουν το χρονικό περιθώριο να ξανασκεφτείς αν θέλεις το πρώην ταίρι σου πίσω ή αν πρέπει να απαλλαγείς απ’ αυτό μια και καλή.

Νέα γνωριμία: Ανατροπές θα φέρει στη ζωή σου το καινούργιο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Θα το ερωτευτείς, αν είσαι ήδη σε σχέση μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να φύγεις με ανοιχτά πανιά και βάρκα την ελπίδα. Επειδή είναι και το καλοκαιράκι στη μέση, δεν αποκλείεται να το κάνεις τελικά το ταξιδάκι στο άγνωστο.

Σχέση – Γάμος: Ψύλλοι στα αυτιά θα σου μπουν, φίλε μου Λέοντα, το νου σου να μην μεγαλοποιήσεις την κατάσταση. Και οι δεσμευμένοι έχουν ψυχή, έχουν επίσης και μάτια, σε κάποια στιγμή είναι λογικό να ξεφύγει το βλέμμα να πάει λίγο παραπέρα. Δεν σημαίνει πως επειδή κοιτάμε κάτι, ντε και καλά το ολοκληρώσαμε και προχώρησε και ερωτικώς. Προσοχή να μην κάνεις τον ψύλλο… καμήλα, θα εκτεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ελαφρότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σου, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην εικόνα και στην αύρα που αναδύεις, στόχο θα βάλεις να γοητεύσεις. Θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα ωστόσο καλό θα είναι να την συνδυάσεις και με μια προσιτή στάση. Αν θέλεις να καταφέρει κάποιο άτομο να σου πιάσει την κουβέντα θα πρέπει να δώσεις με τον τρόπο σου το πράσινο φως. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να σνομπάρεις ή να απορρίψεις, κράτα σε ισορροπία εικόνα και συμπεριφορά.

Σε σχέση. Αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα εβδομάδα σου, αν θέλεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά σε πιο σημείο θα βάλεις τον πήχη των απαιτήσεων σου. Σου δίνω τη συμβουλή να μην ζητήσεις περισσότερα από αυτά που εσύ μπορείς να προσφέρεις. Για να τερματίσουν τα εμπόδια ή οι εντάσεις που καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, θα πρέπει με τον τρόπο σου να βοηθήσεις να βρεθεί η απαιτούμενη λύση και όχι να μεγαλώσεις το χάσμα που ενδεχομένως να υπάρχει.

Επανασύνδεση: Τη θέλεις πολύ την επανασύνδεση, φίλε μου Παρθένε; Μάλλον τη θέλεις παραπάνω από πολύ, γιατί εδώ θα συνωμοτήσει ολόκληρος ο γαλαξίας για να βρεθείς εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς, την ίδια ακριβώς στιγμή στον ίδιο ακριβώς χώρο. Ραντεβού να είχατε, τόσο επιτυχημένη δε θα ήταν αυτή η αντάμωση. Με χαρά θα κλείσει η επαφή σας, θα γίνει αυτό που προσμένεις.

Νέα γνωριμία: Ενδέχεται να μην είναι εντελώς ολοκαίνουργιο το πρόσωπο που θα σου ζητήσει ραντεβού. Ίσως κάπου, κάποτε να είχατε συναντηθεί, πάντως τώρα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις επαφές σας. Αμοιβαία θα είναι η έλξη σας, κοινή η επιθυμία σας για σχέση, συνεπώς από το δεύτερο κιόλας ραντεβού θα καταλήξετε σε έναρξη σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Ένα τυχαίο και τυχερό συμβάν θα δώσει την ώθηση σε σένα και το ταίρι σου να μιλήσετε περί δεσμεύσεων. Κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει, που θα βγάλει από το δρόμο σας τα εμπόδια και θα αρχίσετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα επισημοποίησης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά και έντονη αισιοδοξία, τώρα θα δημιουργηθεί βάση για νέα μελλοντικά όνειρα

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Ξεκινάς νέα αρχή, βάζεις στην άκρη τις απογοητεύσεις, τα κακώς κείμενα και τις εγωκεντρικές σκέψεις. Έρχονται συμβάντα και γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις και να εστιάσεις στη θετική όψη των καταστάσεων. Η εβδομάδα σου θα είναι καθοριστική, οι εξελίξεις θα καθοδηγηθούν από τις ενδόμυχες σου επιθυμίες και από τις δυναμικές σου αποφάσεις και προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου για βελτίωση και εξέλιξη θα ενισχύσει τη διάθεση σου για αλλαγές, δε θα λείψουν οι σοβαρές και δεσμευτικές προτάσεις και ενέργειες. Ο δυναμισμός και η συναισθηματική σου καταστάλαξη θα σε ωθήσουν στο να αναζητήσεις μια σοβαρή κατάληξη στη σχέση με το ταίρι σου. Φεύγουν οι ανασφάλειες σου, οι ουσιαστικές και ώριμες κινήσεις σου θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα στον δεσμό σου.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ζυγέ, θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, αλλά το νου σου να μην παρερμηνεύσεις τις προθέσεις του. Επειδή θα σου τηλεφωνήσει, δε σημαίνει ντε και καλά πως θα θέλει να συνεχίσετε από εκεί ακριβώς που σταματήσατε. Ίσως να θελήσει να το πάρετε το έργο και πάλι από την αρχή. Μη βιαστείς να πιστέψεις πως θα θέλει κάτι μόνιμο ή δεσμευτικό.

Νέα γνωριμία: Όμορφο και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς και να παραβλέψεις κάτι πολύ ουσιαστικό. Θα ταιριάζετε; Θα μπορέσει να σου προσφέρει αυτό που επιθυμείς για το παρόν και το μέλλον σου; Πρόσεχε να μην σου πάρει τα μυαλά η ομορφιά του και ξεχάσεις τις προσδοκίες σου.

Σχέση – Γάμος: Το νου σου να μη γίνεις θύμα ζήλειας, εστίασε σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που νομίζεις πως θα δεις. Κάτι θα σε τυφλώσει, η καχυποψία θα είναι; Η παραποίηση θα είναι; Πάντως θα κινδυνεύεις να εκτεθείς από κάτι που εσφαλμένα θα υποψιαστείς  και όχι από αυτό που πραγματικά θα συμβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Διαφόρων ειδών σκέψεις και αναμνήσεις θα σε απασχολήσουν, ενδεχομένως νοητά να προσκολληθείς στο πρώην ταίρι σου και σε αυτά που περάσετε μαζί. Αν βασική σου επιθυμία είναι η επανασύνδεση η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να προσεγγίσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανένωσης, αν κινηθείς με μεθοδευμένες ενέργειες και μιλήσεις με ειλικρίνεια, θα αποκτήσεις την δεύτερη ευκαιρία που θέλεις. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει να κυνηγήσεις, παίρνεις δυναμικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να νιώσεις ασφυκτική τη ρουτίνα της σχέσης σου. Επιθυμία σου θα είναι η ανανέωση και η διαφορετικότητα, σκέψου αναζωογονητικές προτάσεις και μίλα στο ταίρι σου. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να αναλάβεις τα ηνία του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Θα σου αποδειχτεί πως ο χωρισμός με το ταίρι σου ήταν ένα μεταβατικό στάδιο και μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα ολοκληρωθεί. Δηλαδή, τελειώνουν οι δοκιμασίες, τερματίζει ο θυμός και η απόσταση, κλείνει ο κακός κύκλος και τώρα ξεκινάτε έναν ολοκαίνουργιο. Θα γίνει επανασύνδεση, που αργά ή γρήγορα, θα καταλήξει σε δέσμευση.

Νέα γνωριμία: Τώρα έχεις πείρα, φίλε μου Σκορπιέ, πλέον ξέρεις να αναγνωρίζεις με ποιο άτομο και τι είδους προσωπικότητα μπορείς να τα βρεις και με ποιο όχι. Από την πρώτη στιγμή που θα κοιτάξεις και θα μιλήσεις με αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα νιώσεις πως μπορεί να γίνει σταθερό ταίρι για σένα και δε θα πέσεις έξω.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στην εβδομάδα θα φτάσεις σε σημείο επίτευξης. Κάτι για το οποίο κοπίασες και προσπάθησες, τώρα θα λάβεις την ανταμοιβή σου. Αν ποθείς δέσμευση, δεν αποκλείεται να λάβεις πρόταση γάμου. Αν είσαι ήδη σε δεσμευτική σχέση, τότε κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό και ευχάριστο θα έρθει στη ζωή σου, θα νιώσεις χαρά ευτυχία και ολοκλήρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Στην κατάκτηση θα στοχεύσεις, θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, σκοπός σου θα είναι να εντυπωσιάσεις. Θα βάλεις σε λειτουργία όλη σου την γοητεία και θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κερδίσεις την προσοχή του, ωστόσο η εξέλιξη θα πρέπει να αποφασιστεί από εσένα. Θέλεις απλά να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις ή θέλεις να κερδίσεις αισθήματα και μια σταθερή πορεία αμοιβαίας αγάπης; Εντόπισε τι πραγματικά αναζητάς και αναλόγως κινήσου.

Σε σχέση. Αν αφήσεις ανεξέλεγκτη την παρορμητικότητα σου ή την ανυπομονησία σου θα υπάρξει κίνδυνος να υποπέσεις σε υπερβολές και λάθη. Το νου σου να μην φέρεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Γνωρίζεις πολύ καλά από ποιες καταστάσεις απειλείται η ισορροπία της σχέσης σου, συνεπώς είσαι σε θέση να καταλάβεις τι δεν πρέπει να κάνεις.

Επανασύνδεση: Ένα πρόσωπο θα σε βοηθήσει, φίλε μου Τοξότη. Λόγια που θα ακούσει το πρώην ταίρι σου από κοινό φιλικό σας άτομο, θα του αλλάξουν τα μυαλά. Ίσως να μη βρει το θάρρος να σου ζητήσει συγγνώμη, ίσως να μην τολμήσει να παραδεχτεί πως δεν αξίζει να σε χάσει, σίγουρα πάντως θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί μαζί σου.

Νέα γνωριμία: Πρόσωπο κλειδί θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντήσεις το άτομο που θα ανοίξει την πόρτα του μέλλοντος. Θα σου προσφέρει δυνατότητα δεσμού, που θα ξεπεράσει σε διάρκεια το παρόν και θα φτάσει μέχρι το μακρινό μέλλον. Προμηνύεται γνωριμία μακροχρόνιας πορείας!

Σχέση – Γάμος: Κάποιος θα σου δώσει μια πληροφορία που θα συμπληρώσει το πάζλ ή θα σου δώσει μια συμβουλή που θα λύσει το πρόβλημα. Άκου καλά το πρόσωπο που θα σου μιλήσει, με σιγουριά σου λέω πως κάτι παραπάνω θα ξέρει από σένα. Εσύ που αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή εντάσεις, μέσα στην εβδομάδα θα βρεις την άκρη του νήματος με τη βοήθεια ενός συγκεκριμένου ατόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Αν ο χωρισμός με το ταίρι σου προκλήθηκε από δικό σου λάθος τώρα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την αρνητική κατάσταση και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσωπο αξιόλογο στο παρελθόν σου, κάνε το βήμα να προσεγγίσεις, πλησίασε καινούργια πρόσωπα, θα είσαι σε θέση να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιέσεις και ως προς τον εαυτό σου και ως προς το ταίρι σου. Αν νιώθεις πως τα όρια είναι περιορισμένα και σε πνιγούν τότε κάνε μια καθοριστική και σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σου σχετικά με την πορεία που έχει πάρει η σχέση σας. Απέφυγε την αντιδραστική στάση, προσοχή να μην δημιουργήσεις κόντρες υπεροχής.

Επανασύνδεση: Θα ανατραπεί ο θυμός, θα πάρει πίσω πικρόχολα σχόλια. Το πρώην ταίρι σου έκανε λάθος, έσφαλε, είπε πολλά πάνω στην κακιά στιγμή και έχει μετανιώσει. Το θέμα είναι τώρα, με ποιο τρόπο θα σε πλησιάσει για να μη φανεί πως ρίχνει τα μούτρα του. Με σιγουριά σου λέω πως θα τον βρει τον τρόπο, έχει εφευρετική σκέψη.

Νέα γνωριμία: Το καλύτερο παιδί θα έρθει για σένα, άργησε αλλά θα σε δικαιώσει. Καλά έκανες και περίμενες, πολύ καλά έπραξες και δεν κατέθεσες τα όπλα. Όμορφη παρουσία, ευγενική ψυχή, καλόβουλος χαρακτήρας, αυτό το πακέτο είναι για σένα. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις λίαν συντόμως, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην τωρινή εβδομάδα!

Σχέση – Γάμος: Είναι λίγο ατίθασο το ταίρι σου, αντιδραστικό, ίσως και κάπως νευρικό, αλλά εσύ το επέλεξες. Και για να το επέλεξες, σημαίνει πως πάνω-κάτω τέτοιου είδους χαρακτήρες σε γοητεύουν, συνειδητά ή μη. Θα σου ζητήσει ένα είδος συγγνώμης με τον τρόπο του, δεν αποκλείεται να σου προσφέρει δωράκι στα χέρια, θα το κάνει από αγάπη και εκτίμηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα αναστατώσουν και θα μπερδέψουν τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τη στάση σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία. Θα νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με καινούργια άτομα όμως σίγουρα θέλεις να ξεκόψεις απ’ το παρελθόν σου; Μέσα στην εβδομάδα θα σου ανοιχτεί δίοδος νέων γνωριμιών αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς αναζητάς.

Σε σχέση. Προσοχή στις κυκλοθυμικές σου αντιδράσεις, σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σου, τη μια θα νιώθεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, την άλλη θα σε πνιγούν οι δεσμεύσεις και η ρουτίνα. Θα μπερδευτεί η καρδιά σου, διχοτομημένες θα είναι οι τις επιθυμίες σου, ωστόσο αν περάσεις σε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου τότε θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος. Η Ισορροπία του δεσμού σου θα απαιτεί ειλικρίνεια και ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Υδροχόε, εσύ σιγουρέψου πως θέλεις πίσω το πρώην ταίρι σου επειδή το αγαπάς και όχι επειδή θέλεις να εκδικηθείς, και θα δεις πως το σύμπαν θα δουλέψει υπέρ σου. Μπροστά σου θα εμφανιστεί εκεί που δε θα το περιμένεις. Θα ξαφνιαστείς, θα ταραχτείς και θα ενθουσιαστείς. Καταφθάνει ευχάριστη ανατροπή!

Νέα γνωριμία: Ίσως να μην έχει την κλασική αντικειμενική ομορφιά, σίγουρα όμως θα έχει ελκυστική γοητεία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης, θα έχει αυτό το ‘‘κατιτίς’’, θα σου κάνει ‘‘κλικ’’ με την πρώτη ματιά, από την πρώτη λέξη. Δε θα σε απογοητεύσει, οι συναντήσεις που θα ξεκινήσουν, θα πάνε παραπάνω από πολύ καλά.

Σχέση – Γάμος: Σαν αστέρι θα λάμψει στον ουρανό σου αυτό που θα σου προτείνει το αγαπημένο σου ταίρι. Θα νιώσεις μεγάλη χαρά, έντονη ικανοποίηση, τα γεγονότα θα σε πείσουν πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει αληθινά. Τα αισθήματά του έχουν βάθος και αξίζει να το κρατήσεις σταθερά κοντά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα διαφοροποιήσει τη σκέψη σου, ίσως να αλλάξεις οπτική και συναισθηματική γωνία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να απαγκιστρωθείς συναισθηματικά από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Θα αναζητήσεις ανανέωση και αισθησιακή αφύπνιση, βγαίνει στην επιφάνεια η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είσαι σε θέση να στρέψεις τις βλέψεις και τις προσδοκίες σου προς άλλη κατεύθυνση. Αναστήλωσε την αυτοπεποίθηση σου, άφησε περιθώριο για καινούργια γνωριμία.

Σε σχέση. Θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και δημιουργική εξέλιξη, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο βασικός σου στόχος να είναι η δέσμευση. Αφήνεις στην άκρη τον ηττοπαθή τρόπο σκέψης θα κινηθείς άμεσα με απόλυτη ειλικρίνεια. Στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις δείξε εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου.

Επανασύνδεση: Μήπως σε κούρασε το ‘‘μία έρχομαι, μία φεύγω’’; Μία τα βρίσκουμε, μία τα ξανακάνουμε; Με το πρόσωπο που αγαπάς ενδεχομένως μαζί να μην κάνετε και χώρια να μην μπορείτε, πάντως στην προκείμενη φάση θα νιώσεις την ανάγκη να εξαφανιστείς. Θα κλείσεις πόρτες και παράθυρα, θα κλείσεις τηλέφωνα, θα αναζητήσεις τη μοναχικότητα και την ηρεμία σου.

Νέα γνωριμία: Μάλλον δε θα έχεις διάθεση να πας σε ένα τραπέζι ή σε μια φιλική συνεύρεση που θα σου προτείνουν, αλλά μήπως να άλλαζες γνώμη καλυτέρα; Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα ξετρυπώσει μέσα στο πλήθος. Εγώ θα σου προτείνω να πας, θα παιχτεί σκηνικό μεταξύ σας και μάλιστα με αίσιο τέλος. Άκου τη συμβουλή μου και μην κλειστείς στο σπίτι σου, μην ακυρώσεις καμία συνάντηση.

Σχέση – Γάμος: Θα σε ζαλίσει λίγο το ταίρι σου, μια μικρή αγανάκτηση ίσως να την νιώσεις, θα απαιτήσεις να σου δοθεί ηρεμία, ησυχία και προσωπικός χρόνος. Θα σε ξεκουράσει η συναισθηματική απομόνωση, πολύ καλά θα κανείς και θα αποσυρθείς. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις, ωστόσο ξεκαθάρισε στο ταίρι σου τι θέλεις και τι θα κανείς, για να μην νομίζει άλλα αντ’ άλλων.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email