Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 22 ως 28/5

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα δημιουργήσει επικοινωνιακά ανοίγματα για φλερτ. Επιπλέον, θα σε ωθήσει σε δυναμικές ενέργειες, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα στις περιστάσεις. Θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ενθουσιασμό, θα ανανεωθείς συναισθηματικά. Κράτα δεχτική στάση σε προτάσεις για φιλικές εξόδους ή συναναστροφές, εσύ που θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου βγάλε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την απελευθερωμένη σου διάθεση.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε τονώσει, θα νιώσεις δυναμισμό, θα θελήσεις να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου. Θα υπάρξουν εσωτερικά μπερδέματα ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η αδιάφορη ή ανεύθυνη πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως όσο τρενάρεις κάποιες καταστάσεις τόσο θα ενισχύονται οι αμφιβολίες και οι αμφισβητήσεις.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Κριέ, μήπως ψάχνεις τον τρόπο να τρυπώσεις και πάλι στην ζωή του πρώην ερωτικού σου συντρόφου; Θα τον βρεις! Στα μέσα της εβδομάδας θα βρεθείτε να τα λέτε σε τραπεζάκι για δύο, πολύ γρήγορα θα καταλήξετε σε υποσχέσεις, που ουσιαστικά θα ανοίξουν μεταξύ σας δεύτερο κύκλο αγάπης.

Νέα γνωριμία: Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα είναι ταιριαστό στα δύσκολά σου γούστα, θα βρει τον τρόπο να τραβήξει την προσοχή σου. Εκκεντρικό θα είναι το στυλ του, η προσωπικότητά του θα έχει κάτι το συγκεκριμένο, που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Εύκολα θα πιάσετε κουβέντα, εσείς οι δύο θα έχετε κοινά στοιχεία, παρορμητικότητα και γοητεία.

Σχέση – Γάμος: Αποκαλυπτική συζήτηση θα σου ανοίξει το ταίρι σου, θα μάθεις κάποια βασικά πράγματα που ουσιαστικά θα σου ανοίξουν τα μάτια. Θα πληροφορηθείς για γεγονότα και αισθήματα που δεν τα γνώριζες, θα εκπλαγείς και ταυτοχρόνως θα απαλλαγείς από ενοχές ή ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σου, ενδεχομένως να μην μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις και αναζητάς. Από την μια θα θελήσεις να βγεις από τις στάσιμες και μονότονες καταστάσεις, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να ξεπεράσεις κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις. Προσπάθησε να βρεις την άκρη του νήματος, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αυτό ψυχαναλυθείς.

Σε σχέση Ειρηνικές και θερμές θα είναι αρχικά οι διαθέσεις σου ως προς το ταίρι σου, ωστόσο ένα συμβάν θα βγάλει την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Κάτι που θα σε προβληματίσει θα δώσει τροφή στις ανασφάλειες σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Σου δίνω τη συμβουλή να διατηρήσεις τον ορθολογισμό σου, κινήσου με αυτοσυγκράτηση και διπλωματία.

Επανασύνδεση: Μάταια προσπαθείς να βγάλεις από τη σκέψη σου και από τη ζωή σου το πρώην ταίρι σου, η έλξη σας είναι αδύνατον να σας κρατήσει σε απόσταση. Θα μπει στην άκρη η λογική, θα υπερισχύσουν τα αισθήματα και στο τέλος του εξαήμερου τα πράγματα από μόνα τους θα οδηγήσουν σε επανένωση.

Νέα γνωριμία: Θα ερωτευτείς, φίλε μου Ταύρε, θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή. Εκ των πρότερων σου φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία, γι’ αυτό μη δειλιάσεις να κινηθείς αυθόρμητα και άμεσα. Φιλοφρονήσεις και ερωτικά υπονοούμενα θα τονώσουν το ενδιαφέρον σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας ετοιμάσου για προσωπικό ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Ηρεμία, ερωτισμός και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα η αγάπης σας θα σας ωθήσει στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσεις πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σου δοθεί το άνοιγμα να κάνεις σχέση ή τουλάχιστον αρχή σχέσης. Έρχονται αλλαγές που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα γι αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις και να εναντιωθείς στις φοβίες σου, αποφασίζεις και αναλαμβάνεις δυναμική δράση.

Σε σχέση: Διαφοροποιήσεις θα προκύψουν και μάλιστα από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να μιλήσεις ανοιχτά, να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Αν νιώσεις πως τρως τον χρόνο σου σε μια σχέση ανούσια ή αποτυχημένη θα πρέπει να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείς για δηλώσεις και οριστικοποιήσεις.

Επανασύνδεση: Μπερδεμένα θα τα πεις στο πρώην ταίρι σου, φίλε μου Δίδυμε. Θέλεις επανασύνδεση ή μήπως όχι; Παρά το ότι θα αποδείξεις πως δεν είσαι σε θέση να δόσεις μια σίγουρη απάντηση, ωστόσο η παλιά σου αγάπη θα είναι σε θέση να σε περιμένει, θα σου δώσει το χρόνο να το σκεφτείς καλά και να αποφασίσεις.

Νέα γνωριμία: Ανατροπές θα φέρει στη ζωή σου η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, αν έχεις κλείσει οριστικά το δρόμο με το παρελθόν, τότε όλα θα πάνε μια χαρά. Θα ξεκινήσεις καινούργια ερωτική αρχή με πρόσωπο που θα το ερωτευτείς, τα αισθήματά σου θα βρουν την προσδοκώμενη ανταπόκριση.

Σχέση – Γάμος: Θα υπάρξουν καβγαδάκια μέσα στη σχέση σου, που θα προκληθούν από εσένα και όχι από το ταίρι σου. Παρορμητική θα είναι η στάση σου, αλλαγές θα θελήσεις, ωστόσο ο τρόπος που θα χειριστείς την κατάσταση δε θα έχει μέθοδο και στρατηγική. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιδραστικές κινήσεις, σκέψου καλά πριν πράξεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου, τερματίζουν οι τυχόν απαισιόδοξες σκέψεις. Θα κάνεις το βήμα να δείξεις μια κάπως πιο αποκαλυπτική στάση, θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας, θα είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις, να προσεγγίσεις και να προτείνεις.

Σε σχέση: Ήρεμη και δοτική θα είναι τη συμπεριφορά σου. Η εβδομάδα ενδεχομένως να φέρει εσωτερικά σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου, ίσως κάτι να σου φταίει και να μην μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις τη διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει.

Επανασύνδεση: Μη το βάζεις κάτω, φίλε μου Καρκίνε, το παλιό σου ταίρι δεν το έχασες, θα επιστρέψει και πάλι στη ζωή σου. Η συνομιλία που θα έχετε στα μέσα της εβδομάδας, θα προκύψει από τυχαίο γεγονός, ωστόσο το ραντεβού που θα σου προτείνει θα είναι συνειδητοποιημένη ενέργεια και θα φέρει κατάληξη επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Ψάχνεις ένα σταθερό ταίρι που να μπορεί να σε κάνει να το αγαπήσεις και να το εμπιστευτείς; Η τύχη θα ικανοποιήσει την επιθυμία σου, θα σου φέρει την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο πρόσωπο. Σε τυχαίο χώρο θα αυτοσυστηθείς με άτομο, που βήμα-βήμα θα αποτελέσει το μόνιμο ερωτικό σου ταίρι.

Σχέση – Γάμος: Φεύγουν τα ενοχλητικά εμπόδια, ανοίγεται ο δρόμος της δέσμευσης και της επισημοποίησης. Θα ακούσεις πρόταση που θα σε κάνει να πετάξεις από χαρά, ευχάριστα γεγονότα θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν, εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα νιώσετε τυχεροί και ευνοημένοι. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου φέρουν ενθουσιασμό και δύναμη για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις καινούργια γνωριμία; Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή, στο χέρι σου θα είναι αν θα την αξιοποιήσεις.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Επιπλέον, η εβδομάδα θα τονώσει τον αισθηματισμό και τη διαίσθηση σου, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ζωντανή και ακμαία τη σχέση σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεις τη τόλμη να κλείσεις οριστικά αρρωστημένες καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από το στάσιμο.

Επανασύνδεση: Θα το βρεις το δίκιο σου, φίλε μου Λέοντα, αρκεί να προσπαθήσεις να μιλήσεις με περισσότερη σαφήνεια, αν η στάση σου απαιτεί αποκρυπτογράφηση, τότε θα φέρεις καθυστερήσεις. Μίλα ξεκάθαρα και ανοιχτά, το πρώην ταίρι σου θα κατανοήσει και θα παραδεχτεί, ο χωρισμός σας θα λάβει τέλος.

Νέα γνωριμία: Καρτερικά το περίμενες το καινούργιο πρόσωπο που να είναι ταιριαστό στον χαρακτήρα σου, και θα δικαιωθείς. Η τύχη θα αποζημιώσει την υπομονή σου, μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με άτομο που θα αξίζει την εμπιστοσύνη σου, θα συμπληρώνει το χαρακτήρα σου και θα έχει βλέψεις για παρόν και μέλλον.

Σχέση – Γάμος: Σου μίλησε λίγο άσχημα το ταίρι σου, η στάση του ίσως να ήταν κάθετη και εγωιστική, αλλά θα σου ζητήσει συγγνώμη και όντως θα την πιστεύει. Βγάλε την γενναιόδωρη πλευρά του χαρακτήρα σου, δε θα απογοητευτείς, η στάση σου θα εκτιμηθεί δεόντως από το πρόσωπο που αγαπάς, θα ξαναβρείτε την ισορροπία σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Για σένα που ο χωρισμός σου είναι σχετικά προσφάτως, είναι πολύ πιθανόν να μπεις στην διαδικασία της επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή, η θετική και συγκαταβατική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να δικαιολογήσεις καταστάσεις και αντιδράσεις, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Οι εξελίξεις δεν θα σε απογοητεύσουν, τα γεγονότα θα σου δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος.

Σε σχέση Στην αρχή της εβδομάδας ανέμελη και αισιόδοξη θα είναι η στάση σου θα χαλαρώσεις, θα αποφύγεις να μπεις σε σκέψεις που σου δημιουργούν άγχος, ίσως να παγώσεις καταστάσεις που θα αφορούν τη μελλοντική εξέλιξη του δεσμού σου. Η ανάγκη σου για ισορροπία θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σου, θα θελήσεις να περάσεις όμορφα και ευχάριστα με το ταίρι σου χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Ευχάριστες αποκαλύψεις θα βγουν στο φως.

Επανασύνδεση: Συνάντηση και συνομιλία θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, τα συμβάντα και οι συγκυρίες αυτή τη φορά θα δουλέψουν υπέρ σου. Σε προσωπική σας συζήτηση θα σου φανερώσει ξεκάθαρα τι νιώθει και τι σκέπτεται για σένα. Εκδηλώσου χωρίς καμουφλαρίσματα, υπάρχει αμοιβαία αγάπη που δεν πρέπει να την χαραμίσετε

Νέα γνωριμία: Θα την κάνεις την νέα γνωριμία μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Μια πρόσκληση θα λάβεις, κάπου θα σε καλέσουν, μέσα σε κόσμο θα βρεθείς και θα γνωριστείς με πρόσωπο που θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Στα μέσα του εξαήμερου θα υπάρξει τυχερό ερωτικό άνοιγμα, που θα έχει κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Συννεφάκια, μπόρες και αστραπές λαμβάνουν τέλος, ηλιοφάνεια έρχεται στην ερωτική σου καθημερινότητα. Ισορροπία και συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ζήσε χωρίς άγχος τις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν. Είναι πολύ πιθανό στο κλείσιμο της εβδομάδας να ακούσεις ευχάριστη πρόταση. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Από την μια θα αναζητήσεις νεες περιπέτειες και εμπειρίες, από την άλλη η εβδομάδα ίσως να στρέψει το ενδιαφέρον σου στο πρώην ταίρι σου. Θα σου δώσω τη συμβουλή να αποφύγεις τις ακραίες σκέψεις και εκδοχές, εστίασε στην ουσία, άσε στην άκρη προβλέψεις και εικασίες. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εισχωρήσεις στο βάθος των συναισθημάτων σου.

Σε σχέση Αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, πρόσεχε να μην τα μπερδέψεις τα πράγματα και βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία και τη σταθερότητα της σχέση σου. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απεγκλωβιστείς, να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Η στάση σου θα είναι άστατη, κυκλοθυμική, αρνητικές σκέψεις ίσως να κάνουν ευέξαπτες τις αντιδράσεις σου.

Επανασύνδεση: Μη βιάζεσαι, φίλε μου Ζυγέ, θα σκοντάψεις! Για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή, ο δρόμος δεν είναι ακόμα κατάλληλα στρωμένος για την επανασύνδεση. Το τυχερό συμβάν που θα φέρει την επανένωση, θα συμβεί στο επόμενο στάδιο. Προς το παρόν κράτα το ενδιαφέρον σου θερμό και άφησε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, ίσως στις πρώτες σας επαφές το ενδιαφέρον του για σένα να μην είναι ξεκάθαρο, ωστόσο μη βιαστείς να βγάλεις οριστικό συμπέρασμα. Στην πορεία θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, θα σημειωθεί απότομη μεταστροφή, που θα δημιουργήσει άνοιγμα δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Προσοχή στις αντιδράσεις σου, θα υπάρξει κίνδυνος να αναποδογυρίσεις τα δεδομένα μέσα στη σχέση σου. Σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα, θα πρέπει να κάνεις υπομονή, αυτή την εβδομάδα δε θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες, για την ώρα προσπάθησε να μην πιέσεις τις καταστάσεις, η επιμονή και το πείσμα δε θα σου βγουν σε καλό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Θα σε ενθαρρύνει η εβδομάδα αυτή, κοινωνική, προσιτή, και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συνομιλήσεις, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελευθέρα και αυθόρμητα. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας, παίρνεις απόφαση να διαγράψεις παλιούς έρωτες και να βάλεις πλώρη για καινούργιους.

Σε σχέση: Αλλάζεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το ταίρι σου, τα λόγια σου θα είναι άμεσα και απολύτως ειλικρινά. Η εβδομάδα ίσως να κάνει κάπως αδιάλλακτη τη στάση σου, σου δίνω τη συμβουλή να αποφύγεις τις εντάσεις. Επιπλέον η εβδομάδα θα τονώσει τον δυναμισμό σου, θα σε βοηθήσει να εξακριβώσεις και να συνειδητοποιήσεις, ωστόσο καλό θα είναι να οριοθετήσεις το πάθος και την επιμονή σου.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Σκορπιέ, εσύ και το πρώην ταίρι σου δε θα μείνετε για πολύ καιρό ακόμη χώρια. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συμβάν που θα σε πείσει πως αυτό το άτομο αποτελεί καρμικό πρόσωπο στη ζωή σου, γνωριστήκατε για να διανύσετε μαζί πορεία μακροχρόνιας αγάπης κι αίσιου τέλους.

Νέα γνωριμία: Δε θα αργήσει να συμβεί καινούργια γνωριμία στη ζωή σου, τα τυχαία συμβάντα και οι περίεργες συγκυρίες που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα, θα σε οδηγήσουν βήμα-βήμα στο σωστό σημείο, τη σωστή χρονική στιγμή. Τυχαία θα πιάσεις κουβέντα με πρόσωπο, που θα γίνει το σταθερό σου ταίρι.

Σχέση – Γάμος: Λήγει το στάδιο της αναμονής, καταφθάνει γεγονός που εσύ και το ταίρι σου το περιμένατε καρτερικά και με αγωνία. Μια κοινή σας επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, θα χαρείτε, θα νιώσετε ευτυχισμένοι, θα βάλετε μπρος για καινούργια σχέδια και όνειρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Παίρνεις την απόφαση να δώσεις διαστάσεις στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η ανάγκη σου για ανανέωση και αλλαγή θα σε βγάλει από αναστολές και επιφυλάξεις, ανοίγεις νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δύναμη να διαγράψεις το παρελθόν, απεγκλωβίζεσαι από ανασφάλειες, από εδώ και πέρα προχωρείς κοιτώντας μόνο μπροστά.

Σε σχέση: Αρμονική θα είναι η συνύπαρξη με το ταίρι σου, εσύ που συγκατοικείς ή βρίσκεσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις ισορροπία μέσα στη σχέση σου και θα τα καταφέρεις. Η εβδομάδα δε θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον, για την ώρα προσπάθησε να αποφύγεις τις υποσχέσεις και τις βεβιασμένες ενέργειες.

Επανασύνδεση: Ελπιδοφόρο θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις από το πρώην ταίρι σου. Τα λόγια του από την αρχή θα είναι ξεκάθαρα, θα σου ζητήσει ευθέως συνάντηση και θα είναι για καλό σκοπό. Αποκαλυπτικά λόγια και θερμές εξομολογήσεις θα θερμάνουν τις καρδιές σας, θα γίνει ραντεβού που θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Από την αρχή θα σου κινήσει το ενδιαφέρον το γοητευτικό πρόσωπο, που τυχαία θα συνομιλήσει μαζί σου. Η οικεία του στάση και ο θερμός τρόπος που θα σε φλερτάρει, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η απόφασή σου να ανταποκριθείς θα σου βγει σε καλό. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σου, θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε σε μακροχρόνιο δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί η σχέση σου σε δέσμευση, μέσα στην εβδομάδα θα ακούσεις πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε κάνουν να  νιώσεις εμπιστοσύνη, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου, δυναμική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να πλησιάσεις, θα κανείς το βήμα να εκδηλωθείς. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ελκυστικός και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Εσύ που αναζητάς μια ένα αρχή προχώρα χωρίς ενδοιασμούς.

Σε σχέση: Ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα δημιουργήσεις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Αναποφάσιστη και αντιφατική θα είναι η στάση σου, νευρική η συμπεριφορά σου, δύσκολα θα αποδεχτείς εύκολα θα απογοητευτείς. Το νου σας να μην δημιουργήσεις ανούσιους καβγάδες, προσπάθησε να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία.

Επανασύνδεση: Τρία πράγματα θα αλλάξουν, φίλε μου Αιγόκερε, απόψεις, δεδομένα και αισθήματα. Τηλεφώνημα, συνάντηση και μια αποκαλυπτική συνομιλία ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη, θα λυθούν οι παρεξηγήσεις, θα φύγει ο θυμός και η ένταση. Με ψυχραιμία και ωριμότητα, από κοινού θα κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία: Όχι απλά θα εντυπωσιαστείς, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα ερωτευτείς και θα νιώσεις την ανάγκη να προβείς σε ολοκαίνουργιο ερωτικό ξεκίνημα, έστω κι αν χρειαστεί να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν. Πριν κλείσει η εβδομάδα, εσύ και το ελκυστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα ανοίξετε πορεία μακροχρόνιου δεσμού!

Σχέση – Γάμος: Σε νέο στάδιο θα περάσει η σχέση σου, τώρα θα μπουν γερές βάσεις για δεσμεύσεις και σοβαρές υποσχέσεις. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας ανοίξουν το δρόμο για επισημοποίηση, σε περίπτωση που είστε πολύ καιρό μαζί, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου φέρουν καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να βγεις από την παθητικότητα και να αναλάβεις δράση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, θα δεχτείς να συνεχίσεις τις επαφές σου με το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Η απόφαση σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα δώσει ώθηση στις εξελίξεις.

Σε σχέση: Θα υπάρξουν ανοίγματα και νέα ενδεχόμενα μέσα στη σχέση σου, ωστόσο η σκέψη σου θα δημιουργήσει ανασταλτικούς παράγοντες που θα σε δυσκολέψουν να πάρεις μια καθοριστική απόφαση. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παθιασμένες αντιδράσεις, εντόπισε τις ανασφάλειες σου, ψάξε για τις απαιτούμενες λύσεις.

 Επανασύνδεση: Φίλε μου Υδροχόε, αυτή τη φορά θα βρεις τη δύναμη να αντισταθείς στην παρορμητικότητά σου, θα εντοπίσεις τα αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα σου, θα καταφέρεις να ρεγουλάρεις τόσο τις αντιδράσεις σου, όσο και τις επιθυμίες σου. Θα συνομιλήσεις με το πρώην ταίρι σου, θα είναι αδύνατον να καταφέρει να σε τουμπάρει, δε θα σε πείσουν εύκολα τα λόγια τα παχιά.

Νέα γνωριμία: Θα το προσεγγίσεις το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα βρεις τρόπο να ανοίξεις δίοδο επικοινωνίας, ο αυθορμητισμός σου θα φέρει θερμά αποτελέσματα. Η τολμηρή σου διάθεση θα σε βγάλει σε καλό, θα γνωριστείς θα ενθουσιαστείς και πολύ σύντομα θα ξεκινήσεις καινούργια ερωτική σχέση.

Σχέση – Γάμος: Δυναμική θα είναι η στάση που θα κρατήσεις απέναντι  στο ταίρι σου, θα απαιτήσεις, θα διεκδικήσεις και δε θα απογοητευτείς. Η σοβαρή και ξεκάθαρη τοποθέτησή σου θα φέρει αλλαγές στις συνθήκες της σχέσης σου, αναλυτικές συζητήσεις θα δημιουργήσουν προοπτική δεσμευτικής εξέλιξης!

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ιστορίες, θα αναζητήσεις το καινούργιο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Η εβδομάδα, τολμηρή θα κάνει τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου ανοίξει προοπτική νέας σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε αυτό το νέο ξεκίνημα δεν θα απογοητευτείς, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς συνειδητοποιημένα.

Σε σχέση: Η εβδομάδα δε θα σας αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Θα εκδηλωθείς και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, φανερώνεις με αμεσότητα σκέψεις και επιθυμίες. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες ωστόσο το νου σου να μην απογοητευτείς με την πρώτη δυσκολία.

Επανασύνδεση: Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι, και αναλόγως να κινηθείς. Το ταίρι σου θα βρίσκεται σε αναμονή, θα περιμένει τις αντιδράσεις σου και τις ενέργειες σου, συνεπώς εσύ θα πρέπει να αναλάβεις την πορεία των εξελίξεων. Μίλα ειλικρινά, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που θέλεις.

Νέα γνωριμία: Θα κυριαρχήσει στην ερωτική σου ζωή το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αυτή η γνωριμία θα σε βοηθήσει να διαγράψεις και να ξεχάσει το παρελθόν σου. Ξεκινάς νέα ερωτική αρχή με πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά και τα αισθήματά σου, η εμπιστοσύνη που θα δείξεις θα σου βγει σε καλό, δε θα υπάρξει απογοητευτικό αποτέλεσμα.

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που θελήσεις να εξουσιάσεις το ταίρι σου, καλό θα είναι να το κάνεις με τρόπο διπλωματικό και μελετημένο. Έχεις την εξυπνάδα και τη δυνατότητα να κατευθύνεις τις καταστάσεις, αν κινηθείς με μεθοδικό τρόπο θα φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, θα δοθεί η λύση που εσύ θα προτείνεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email