Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 | By: offisiall

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο μήνας θα σε κάνει να διατηρήσεις τις ελπίδες σου πως μπορεί να έρθει μία νέα γνωριμία ή ακόμα και ένας νέος έρωτας κατά τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Η ενέργεια στην προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου ανάγκες θα αλλάξει εντελώς. Είναι γεγονός πως ο Σεπτέμβριος δεν θα είναι ένας ερωτικός μήνας για εσένα, καθώς η προσοχή σου θα στραφεί στην καθημερινότητα καθώς και σε όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις αυτή την ρουτίνα να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και να σας αποξενώσει. Προσπάθησε να κάνεις μικρές τονωτικές «ενέσεις» στη σχέση σου μέσα από αποδράσεις σε όμορφα μέρη και κοντινούς προορισμούς.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει μία γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια μιας εργασιακής σου υποχρέωσης. Μία επανασύνδεση είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο για εσένα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Τέλος του μήνα φαίνεται πως θα ξεκινήσει μια νέα πολύ καλή περίοδος για την προσωπική σου ζωή και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φέρει και μία νέα σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται πως θα παίξει μία γνωριμία που έχεις κάνει! Ο Σεπτέμβριος θα σιγοντάρει φλερτ και νέες γνωριμίες. Γι’ αυτό αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπρόσωπος του ζωδίου τότε φαίνεται πως ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων μήνας για την προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή.

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος και γενικότερα να κάνει το παρελθόν να δώσει δυναμικό παρόν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φρόντισε την επικοινωνία με το σύντροφό σου ώστε να μην αποτελέσει εμπόδιο σε εσάς και να μην φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ο Σεπτέμβριος μπορεί να τονώσει τη σχέση σου αρκεί να αφιερώσεις χρόνο σε αυτή και να παρακινήσεις το ταίρι σου να ασχοληθείτε με αγαπημένες δραστηριότητες. Προσπάθησε να κρατήσεις τη ρουτίνα μακριά, κάτι που δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς φαίνεται πως θα έχεις διάθεση και όρεξη να κάνεις πράγματα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει εσωστρέφεια στην προσωπική σου ζωή και θα σε οδηγήσει να κάνεις μία ανασκόπηση των καταστάσεων και των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή τη στιγμή. Ο Σεπτέμβριος θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις μπερδεμένες αισθηματικές υποθέσεις και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου σχετικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντήσεις ξανά ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και αυτή η συνάντηση ίσως να αποτελέσει το έναυσμα για την αναθέρμανση μιας γνωριμίας.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ο χρόνος που θα περνάς με το σύντροφό σου στο σπίτι θα λειτουργήσει υπέρ σας καθώς θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά, τις σκέψεις ακόμα και τα παράπονά σας. Τέλος του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι -κυρίως αν ζείτε μαζί- καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποιες προστριβές μεταξύ σας, αυτές όμως δεν θα είναι αξεπέραστες αν τις προσεγγίσεις με διάθεση να τις διευθετήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Σεπτέμβριος προμηνύεται ένας επικοινωνιακός μήνας για εσένα! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις με το σύντροφό σου θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτές, καθώς η επαφή σας με τους άλλους μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις μεταξύ σας. Μην αφήνεις ζητήματα τρίτων να επηρεάσουν εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτός ο μήνας -πέρα από την προσοχή που χρειάζεται στην επικοινωνία- προμηνύεται ευνοϊκός για την προσωπική σου ζωή. Ο Σεπτέμβριος θα φέρει εξωστρέφεια μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και θα συμβάλει σε ευχάριστες στιγμές.

Αν είσαι ελεύθερος ίσως κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης ή μιας συνάντησης με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου μπορεί να έρθεις ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρξε χημεία, όμως ίσως οι καταστάσεις τότε να μην ευνόησαν την εξέλιξη του ειδυλλίου. Μια αισθηματική υπόθεση του παρελθόντος φαίνεται πως θα έρθει ξανά στο παρόν.

 

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια σχετικά με την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης ή μίας σχέσης. Γενικά ο μήνας μπορεί να σε οδηγήσει στην υπέρ ανάλυση καταστάσεων, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει στρεβλά συμπεράσματα και τελικά «να δεις το δέντρο και να χάσεις το δάσος». Αν είσαι ελεύθερος ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει ξανά σκέψεις σχετικά με μία παρελθοντικής σχέση.

Αν είσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα φέρει σχέδια που θα αφορούν ή θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με τον οικονομικό τομέα. Αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή στα έσοδα, τα έξοδα και τις οικονομικές υποθέσεις σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς αυτές φαίνεται πως μπορούν να αποτελέσουν σημείο αντιπαραθέσεων μεταξύ σας. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι περισσότερο χαλαρές και με πιο πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα που θέλεις με το σύντροφό σου και να αφήσετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας εξελίξεων για εσένα καθώς θα σε φέρει στο επίκεντρο των γεγονότων! Συγκεκριμένα ο Σεπτέμβριος ενισχύει τη γοητεία σου και θα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσουν νέα φλερτ. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, όμως η επικοινωνία σε αυτή θα χρειαστεί προσοχή. Ο μήνας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μυστικές συναντήσεις, παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και επανασυνδέσεις!

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις το δίλημμα αν πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή αν πρέπει να επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν νιώθεις μπερδεμένος δώσε χρόνο στον εαυτό σου και στις καταστάσεις, ώστε να μπορέσεις να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας συνηγορεί σε όμορφες στιγμές μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, όμως να θυμάσαι πως εσύ θα είσαι αυτός που θα κινεί τα νήματα και θα παρακινεί το ταίρι σου να κάνετε πράγματα. Οι πρωτοβουλίες και η δράση που θα αναλάβεις στον αισθηματικό τομέα φαίνεται πως μπορούν να βοηθήσουν μία σχέση να εξελιχθεί και να φέρουν όμορφες στιγμές σε αυτή.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας απαιτητικός μήνας για εσένα κυρίως λόγω επικοινωνιακών δυσκολιών οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρος με κάτι που θα πεις ή κάτι που θα ζητήσεις από το ταίρι σου ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες να συμβεί κάποια παρανόηση. Ο Σεπτέμβριος θα δημιουργεί πολλές σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη είτε μίας σχέσης είτε -αν είσαι ελεύθερος- μιας αισθηματικής υπόθεσης.

Μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων οι οποίες μπορεί να σε απομακρύνουν από τα δεδομένα που υπάρχουν πραγματικά σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Ο Σεπτέμβριος θα αρχίσει να δίνει θετικά δείγματα και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο ενδιαφέρον στο προσκήνιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να ξεπεράσεις τους «σκοπέλους» αυτού του μήνα μέσω της καλής επικοινωνίας και της συνεννόησης με το σύντροφό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας για την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων και για τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, αρκεί να δώσεις λίγο προσοχή στην επικοινωνία, στις συζητήσεις και σε όλα αυτά που θα ειπωθούν. Ο Σεπτέμβριος ταιριάζει με την δική σου ενέργεια και μπορεί να ενισχύσει την κοινωνικότητα σου και να φέρει πολλές προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις με φίλους! Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο το οποίο θα αποτελέσει το νέο σου ενδιαφέρον.

Η υπομονή θα είναι απαραίτητη για αυτό το μήνα και θα χρειαστεί να την επικαλεσθείς κάποιες φορές, μέχρι να διευθετήσεις επικοινωνιακά προβλήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι ημέρες αυτού του μήνα θα κυλήσουν ευχάριστα για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς θα έχεις και περισσότερο χρόνο αλλά και περισσότερη διάθεση για να ασχοληθείς με τη σχέση σου και να κάνετε πράγματα μαζί. Αν εντάξεις μέσα στα σχέδιά σου και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις όπως και επαφές με φίλους, τότε αυτός ο μήνας θα παρατείνει την καλοκαιρινή διάθεση και θα κυλήσει πολύ ομαλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Σεπτέμβριος είναι σχεδόν εδώ και θα σημάνει την έναρξη του Φθινοπώρου αλλά και την έναρξη μιας περιόδου η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Η προσωπική σου ζωή φαίνεται πως θα μείνει σε δεύτερη μοίρα για αυτό το μήνα και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυξάνονται οι πιθανότητες να βλέπεις τα πράγματα που έχεις να κάνεις μαζί με το ταίρι σου σαν «υποχρεώσεις». Ο Σεπτέμβριος θα φέρει συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με θέματα τα οποία θεωρείς πως δεν έχουν διευθετηθεί όπως θα έπρεπε.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε προσοχή στην επικοινωνία καθώς θα επηρεαστεί ως ένα βαθμό από την ανάδρομη πορεία του Ερμή και μπορεί να υπάρχουν παρανοήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσει να σε απασχολεί μία σχέση ή ένα φλερτ του παρελθόντος καθώς ο μήνας μπορεί να ανοίξει ξανά μια αισθηματική υπόθεση που θεωρητικά έχει κλείσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας καθώς θα φέρει όμορφες στιγμές, καλή διάθεση και όπως φαίνεται και αρκετά φλερτ! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς περισσότερο την προσωπική σου ζωή αλλά και τις αισθηματικές σου ανάγκες. Βέβαια μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα ή εμπόδια στο να εκφράσεις αυτά που θέλεις ή να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ο Σεπτέμβριος εκτός από τα ζητήματα με την επικοινωνία ενδεχομένως να φέρει πίσω και ένα ειδύλλιο του παρελθόντος, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση καλό θα είναι να μην αφήσεις κάποια ζητήματα της καθημερινότητας ή τους ανθρώπους που σου δημιουργούν αρνητική διάθεση να επηρεάσουν και τη διάθεση και κατά συνέπεια τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Εκτός από τα ζητήματα της επικοινωνίας τα οποία θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτό το μήνα, θα υπάρξουν και ευκαιρίες για να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει εξελίξεις σε μία αισθηματική υπόθεση κατά τις πρώτες ημέρες του. Ο Σεπτέμβριος θα έχει περισσότερη εσωστρέφεια για ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Είναι πάρα πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να αναπολεί γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος. Αν μόλις έχεις βγει από μία σχέση και τελικά άλλαξες γνώμη, αν επιθυμείς μία επανασύνδεση τότε το διάστημα μέχρι και τέλους του μήνα είναι ιδανικό για να κάνεις την προσπάθειά σου.

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει περισσότερα ζητήματα με την επικοινωνία και αρκετές παρανοήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα σημάνει για εσάς την επιστροφή στην καθημερινότητα με όλες τις υποχρεώσεις που την συνοδεύουν, όμως θα υπάρξουν και αναλαμπές πάθους, οι οποίες θα κρατούν άσβεστη τη φλόγα μεταξύ σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, με έμφαση σε θέματα τα οποία θα αφορούν την προσωπική σου ζωή. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, φέρουν θετικές εξελίξεις και γεγονότα σε μία αισθηματική υπόθεση ή σε μία σχέση η οποία μπορεί να μην έδωσε και τόσο θετικά δείγματα το προηγούμενο διάστημα. Ο Σεπτέμβριος θα φέρει ευκαιρίες να διευθετηθούν οριστικά ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να σε απομάκρυναν από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να δημιούργησαν μπερδέματα σε μία αισθηματική σου υπόθεση.

Αν δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία ώστε να ξεπεράσεις τους «σκοπέλους» που μπορεί να βάλει ο Σεπτέμβριος, τότε είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος από αυτή την αναδρομή, καθώς θα μπορέσεις να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα έχει όμορφες στιγμές για εσένα και το σύντροφό σου, αρκεί να έχετε διευθετήσει κάποια ζητήματα του παρελθόντος και να μην τα αφήσετε να διαιωνίζονται. Μάλιστα δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μία σχέση να γίνει ακόμα πιο σταθερή, κάτι που θα φέρει σχέδια σχετικά με την εξέλιξη της.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email