Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 | By: offisiall

Ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους;

Ταιριάζουμε, Αστρολόγε μου;
Η απάντηση στην τόσο, μα τόσο συνηθισμένη ερώτηση, δεν είναι και τόσο απλή. Η αποτελεσματική μέθοδος της συναστρίας, μέσω της οποίας δημιουργείται ένα καινούργιο ωροσκόπιο, αυτό της σχέσης, δίνει ωστόσο μια αναλυτική εικόνα. Επίσης, διαβάστε στο τέλος του άρθρου αναλυτικά όλους τους συνδυασμούς ζωδίων και δείτε με ποια ζώδια ταιριάζετε.
Η ερωτική συναστρία.
Τα σημεία-σημάδια στο χάρτη για την επιτυχία της σχέσης, εξακολουθούν να είναι η Αφροδίτη, για το πως αγαπάμε, ο Ερμής, για το αν επικοινωνούμε ικανοποιητικά, η ακμή του έβδομου οίκου, για τον τρόπο που βλέπουμε τις σχέσεις. Έτσι, μία σχέση μπορεί να ταιριάζει μια χαρά, έστω και αν τα ζώδια μας είναι ασύμβατα μεταξύ τους.
Ωστόσο τα ζώδια που είναι συμβατά, έρχονται πιο εύκολα κοντά μεταξύ τους, αλλά πραγματικό ενθουσιασμό βρίσκουμε στη σχέση με άλλους συνδυασμούς, όπως Λιοντάρια με Σκορπιούς, Δίδυμοι με Ιχθείς, Αιγόκεροι με Κριούς, Ταύροι με Ζυγούς, Υδροχόοι με Καρκίνους (απόσταση 150 μοιρών μεταξύ τους). Βέβαια, όταν τα ζώδια ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, όπως είναι ο Λέων και ο Τοξότης, υπάρχει το αίσθημα της κατανόησης της αμοιβαίας αποδοχής.
Σύμφωνα με τα συνηθισμένα αστρολογικά βιβλία, όλα τα ζώδια του ίδιου στοιχείου ταιριάζουν μεταξύ τους. Δηλαδή Δίδυμοι - Ζυγοί - Υδροχόοι (Αέρας),Σκορπιοί - Καρκίνοι - Ιχθείς (Νερό), Λέων - Τοξότης - Κριός (Φωτιά),Παρθένος - Ταύρος - Αιγόκερως (Γη). Ακριβώς όμως επειδή υπάρχει η ανταλλαγή της ίδιας ενέργειας, στη σχέση εισχωρεί σχετικά γρήγορα η βαρεμάρα. Η εξαίρεση στον κανόνα είναι τα ζώδια της Γης, τα οποία ζητάνε την ασφάλεια και τη σιγουριά, χωρίς επιθυμία για μεγάλες αλλαγές.
Οι hot τύποι του ζωδιακού, τα ζώδια της Φωτιάς, λίγη ανοχή έχουν το ένα για το άλλο, προτιμώντας να τραβήξει ο καθένας το δικό του δρόμο. Νιώθουν με την ίδια ένταση, σκέφτονται όμοια και αντιδρούν το ίδιο, αλλά βαριούνται εύκολα, γεγονός που δημιουργεί τάση για φιλία και λιγότερο για παθιασμένη σχέση.
Οι εκπρόσωποι του Νερού, μπορούν και απολαμβάνουν τη σχέση, θεοποιώντας την, άσχετα αν δεν εξωτερικεύουν εύκολα τα αισθήματά τους.
Για το λόγο αυτό, μία καλή σχέση εμπεριέχει σε μεγάλο βαθμό ποικίλα στοιχεία και η ζωή έχει διδάξει πως σχέσεις με ζώδια που μεταξύ τους απέχουν 150 μοίρες, δηλαδή απέχουν 5 ζώδια στη σειρά, είναι πιο ενδιαφέρουσες. Π.χ. Αιγόκερως με Λέοντα, Ιχθύς με Λέοντα, Κριός με Σκορπιό, Τοξότης με Ταύρο. Τα ζώδια αυτά είναι μεταξύ τους ξένα και για αυτό, όταν ξεκινάει μια σχέση μεταξύ τους, είναι σαν ένα ταξίδι στο άγνωστο, με αμφίβολη κατάληξη.
Επίσης, μια σχέση που μπορεί να κρατήσει αιώνια, είναι αυτή του Αιγόκερω με το Λέοντα. Και οι δύο ερωτευμένοι με την ιδέα της κυριαρχίας, ο καθένας με τον τρόπο του, εξελίσσονται σε διαφορετικά επίπεδα ο καθένας, ενώ μπορούν να αλληλοθαυμάζονται για τα δημιουργήματά τους.
Μια χολιγουντιανή σχέση είναι αυτή του Λέοντα με τον Σκορπιό. Και τα δύο ζώδια κατέχουν θαυμάσια το ταλέντο να πληγώνουν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα μια τεταμένη σχέση. Είναι και τα δύο σταθερά και επίμονα, χωρίς εύκολα να κάνουν πίσω.
Μία από τις πιο έντονες σχέσεις, δημιουργείται μεταξύ ζωδίων που βρίσκονται σε αντίθεση, δηλαδή απόσταση 180 μοιρών μεταξύ τους. Ο Κριός με το Ζυγό, ο Ταύρος με το Σκορπιό, ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω κλπ. Η ενέργεια του ενός συμπληρώνει τον άλλον, αλλά στο τέλος οι ενέργειές τους χωρίζονται σε δύο μέρη, αντίθετες μεταξύ τους. Είναι πολύ συχνά σχέσεις αγάπης αρχικά, που μετατρέπονται σε έντονη αντίθεση στο τέλος. Για το λόγο αυτό, όταν υπάρχει σχέση, θα πρέπει να υπάρχουν υποστηρικτικοί παράγοντες στο ωροσκόπιο.
Σχέσεις μεταξύ ζωδίων που το ένα διαδέχεται το άλλο στο ωροσκόπιο, όπως Καρκίνος με Λέοντα, Σκορπιός με Τοξότη, δεν είναι και τόσο συμβατές, εκτός και αν ο ένας έχει πλανήτες στο ζώδιο που ανήκει ο άλλος. Για παράδειγμα ο Λέων έχει πλανήτες στον Καρκίνο και αντίστροφα.
Άρα, είναι αντιληπτό πως δεν φτάνει η θέση του Ήλιου για την πορεία μιας σχέσης, αλλά βασικό ρόλο παίζουν πολλοί παράγοντες, όπως η θέση των άλλων πλανητών, που καθορίζουν την ευτυχία ή όχι μέσα στη σχέση.
Αναλυτική προσωπική ερμηνεία του χάρτη της σχέσης σας, θα βρείτε στην ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email