Κυριακή 31 Μαΐου 2015 | By: offisiall

Τα ζώδια, το..κέρατο και οι αντιδράσεις τους ανάλογα με την περίσταση...Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά… Τα ρούχα ελαφραίνουν και κατά συνέπεια βγαίνουν και πιο εύκολα… Γενικότερα, ο έρωτας έχει συνοπτικότερες διαδικασίες.. Και μάλιστα ισχύει για δεσμευμένους και μη… Όλα τα ζώδια μπορούν να απιστήσουν… Το θέμα είναι γιατί το κάνει το καθένα.. Αλήθεια πως αντιδρούν αν τις απατήσουν αυτούς όμως?  Είναι διαφορετικό να έχεις κέρατα και διαφορετικά να βάζεις κέρατα… Αλλά, για να δούμε τι γνώμη έχουν οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού για αυτό?


ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός γνωστός ως κατακτητής δεν έχει κανένα δισταγμό να απατήσει το σύντροφό του! Το θεωρεί ως ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του  ως κατακτητής και έχει το ελεύθερο να το κάνει... Λειτουργεί παρορμητικά και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί τι έκανε!
Αν τον απατήσει ο σύντροφός του ΔΕΝ τον συγχωρεί γιατί του παίρνει τα πρωτεία!


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος ως αργοκίνητο ζώδιο δύσκολα θα απιστήσει... Αλλά όταν το κάνει θα είναι γιατί δεν τον καλύπτει η σχέση του... Επίσης, έχει την ικανότητα, το εφήμερο να το βλέπει για μόνιμο! Έτσι νοιώθει περισσότερη ασφάλεια!
Αν τον απατήσει ο σύντροφός του θα μαζέψει τα κομμάτια του και θα φύγει... Δυσκολεύεται να μοιράζεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι αρκετά επιρρεπείς στην απιστία οι Δίδυμοι, κυρίως μπαίνουν σ’ αυτή τη διαδικασία από περιέργεια... Τους αρέσει το καινούργιο και θέλουν να το κάνουν! Και το καυχιόνται κιόλας! Φυσικά, το λένε και στους φίλους τους!
Αν τον απατήσει ο σύντροφός τους δε θα τα βάψουν και μαύρα... Ξέρουν ότι μπορεί να τους συμβεί και το αντιμετωπίζουν ψύχραιμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος θα απιστήσει όταν νοιώσει ότι το τρίτο πρόσωπο τον αγαπάει... Δε θα πάει μόνο για την πράξη μαζί του! Θέλει να τον περιποιούνται και να νοιώθει μοναδικός... Επίσης, θα πάει όταν υποψιαστεί ότι ο σύντροφος τον έχει σε δεύτερη προτεραιότητα...
Αν τον απατήσει ο σύντροφος θα αντιδράσει άσχημα αν το μάθει από τρίτους! Δε δέχεται να το ξέρει ο περίγυρος!


ΛΕΩΝ
Ο Λέων θα επιστήσει αν νοιώθει ότι ο σύντροφος δεν τον έχει κορώνα στο κεφάλι του και τον θαυμάζει και του το δείχνει συνεχώς... Τότε η ανάγκη του για να καλύψει τον εγωισμό του θα βρει καταφύγιο σε ξένη αγκαλιά! Ωστόσο, δυσκολεύεται να παραδεχτεί ότι συμβαίνει αυτό!
Αν τον απατήσει ο σύντροφός του θα μαζέψει τον τσαλακωμένο εγωισμό και θα φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος θα απιστήσειόταν αποδεδειγμένα στο μυαλό του έχει πλεονέκτημα το τρίτο εμπλεκόμενο πρόσωπο! Επίσης, αν έχει εκτεθεί θα πρέπει να εκτελέσει το καθήκον του! Όταν θα κάνει την αυτοκριτική του, όλα θα είναι πιο εύκολα... Θα ξέρει ακριβώς το λόγο!
Αν τον απατήσει ο σύντροφος θα απομονωθεί και θα σκεφτεί τι έχει κάνει λάθος ο ίδιος... Είναι ενοχικός!

ΖΥΓΟΣ
Όταν ο σύντροφος έχει πονοκεφάλους, και τον αποφεύγει ερωτικά η ανάγκη του Ζυγού τον οδηγεί σε άλλες αγκαλιές και ό,τι άλλο προκύψει... Δεν μπορεί να νοιώθει μόνος του, η ανάγκη να ανήκει κάπου τον κάνει να τσιλιμπουρδίζει... Δεν σκέφτεται και πολύ τι κάνει και το αντίκτυπο, συχνά το μετανιώνει.
Αν τον απατήσει ο σύντροφος ο Ζυγός ψάχνει για τον επόμενο! Δεν το συγχωρεί εύκολα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τον Σκορπιό που είναι και το πιο ερωτικό ζώδιο, εξιτάρεται με την έννοια του απαγορευμένου... Ενώ μπορεί να το σκεφτεί και να το ξανασκεφτεί, η εσωτερική του ανάγκη τον έλκει... Μπορεί το καινούργιο πρόσωπο να είναι χειρότερο από το μόνιμο!
Αν απατηθεί ο Σκορπιός θα γίνει πολύ κακός και με ύπουλο τρόπο θα απαξιώσει το σύντροφο για να τον πληγώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επειδή ο Τοξότης δυσκολεύεται να δεσμευτεί δεν το έχει και σε τίποτα να διαπράξει και την απιστία... Και δεν το θεωρεί και κακό... Είναι στα πλαίσια της ανεξαρτησίας που τον διακατέχει... Επομένως, αν κάτι τον συγκινήσει θα το κάνει, αλλά δε θα δεσμευτεί...
Αν απατηθεί ο Τοξότης, δε θα αντιδράσει και άσχημα, θα το πάρει αρκετά ψύχραιμα... Οπότε, δοκιμάστε τον!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν καταπιέσει τον Αιγόκερω και προσπαθήσεις να τον βάλεις σε πρόγραμμα, τότε είναι σίγουρο ότι θα βρει αλλού διεξόδους! Έχει από μόνος του τα ΠΡΕΠΕΙ σε μεγάλη υπόληψη οπότε αυτοκαταπιέζεται αρκετά... Και τότε ξεσπάει πηγαίνοντας αλλού...
Αν απατηθεί ο Αιγόκερως θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις συνθήκες που δε θα τον εκθέσουν και θα διακόψει την σχέση!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κανένα πρόβλημα δεν έχει να απατήσει ο Υδροχόος αφού σπάνει ερωτεύεται και περισσότερο σπάνια δεσμεύεται... Και όταν λέω δεσμεύεται εννοώ στην ουσία και όχι στους τύπους... Άλλωστε, γι’ αυτόν, με όλους δυνητικά τους φίλους του μπορεί να πάει στο κρεβάτι...
Αν απατηθεί ο Υδροχόος θα το σκεφτεί ως μία ευκαιρία να το ανταποδώσει και φυσικά θα το κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ
Από τη δική του οπτική γωνία ένας Ιχθείς μπορεί να απιστήσει, χωρίς να καταλάβει γιατί το έκανε... Αν κάποιος του εξάψει τη φαντασία και του δημιουργήσει μία διάθεση ερωτική, την έκανε... Δημιουργεί εντυπώσεις που δεν μπορεί να ανταποκριθεί...

Αν έχετε Ιχθύ σύντροφο και τον απατήσετε μπορείτε να τον τουμπάρετε και να του πείτε ότι δεν καταλάβατε πως έγινε...
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email