Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 | By: offisiall

Ο 2ος οίκος στα ζώδια


Η θέση των ζωδίων στον 2ο οίκο μας δείχνει ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχουμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ώστε να εξασφαλίσουμε την ευημερία.
2ος οίκος στον Κριό
Ο 2ος οίκος στον Κριό σημαίνει ότι είστε άτομο παραγωγικό και δραστήριο. Ορμάτε για τις κτήσεις σας και ίσως να είστε και λίγο παρορμητικοί στον τρόπο που ξοδεύετε. Με δύναμη και πυγμή κατακτάτε τους στόχους σας.
2ος οίκος στον Ταύρο
Ο 2ος οίκος στον Ταύρο δείχνει ότι είστε πολύ γόνιμο άτομο όσον αφορά την παραγωγικότητα και ότι διαθέτετε απο τη φύση σας την ικανότητα να δημιουργήσετε ένα σωστό περιβάλλον υποστήριξης για την επίτευξη των στόχων σας. Γνωρίζετε την αξία του χρήματος και προσπαθείτε να το διαχειριστείτε σωστά.
2ος οίκος στους Διδύμους
Με τον 2ο οίκο στους Διδύμους, η επικοινωνία είναι αυτή που θα σας δώσει την ικανότητα να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσουν οι στόχοι σας. Γνωριμίες, φίλοι και αδέρφια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική σας πραγματικότητα.
2ος οίκος στον Καρκίνο
Με τον 2ο οίκο στον Καρκίνο, η οικογένεια και οι δεσμοί της μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε οικονομικά. Αν βρείτε μια εργασία όπου μπορείτε να δουλεύετε απο το σπίτι σας ή που να αφορά τα παιδιά, τότε σίγουρα θα αισθάνεστε πιο αποδοτικοί.
2ος οίκος στον Λέοντα
Με τον 2ο οίκο στον Λέοντα, έχετε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας, όταν βρίσκεστε σ’ ένα περιβάλλον όπου αισθάνεστε ξεχωριστός/η και σας δίνεται η δυνατότητα να είστε δημιουργικός/η.
2ος οίκος στην Παρθένο
Με τον 2ο οίκο στην Παρθένο είστε μεθοδικός/η στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματά σας αφού η τάξη και η οργάνωση σας προκαλούν ασφάλεια. Αν έχετε και τον χρόνο που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες αυτού που καταπιάνεστε, τότε η αποδοτικότητά σας βρίσκεται στα καλύτερά της.
2ος οίκος στον Ζυγό
Με τον 2ο οίκο στον Ζυγό, η κοινωνικότητα και οι διπλωματικές σας ικανότητες αποτελούν τα δυνατά σας χαρτιά στον δρόμο σας προς την ευημερία. Είστε γεννημένος/η για να συνεργάζεστε και να μοιράζεστε γι αυτό μία δουλειά που σας βοηθά να καλλιεργήσετε αυτές τις αξίες θα σας κάνει περισσότερο παραγωγικούς.
2ος οίκος στον Σκορπιό
Με τον 2ο οίκο στον Σκορπιό, εκμεταλλευτείτε τη διαίσθηση σας και μετατρέψετε τη σε παραγωγικότητα. Η ενστικτώδης σας φύση σας κάνει να αντιμετωπίζεται την καθημερινότητα σα μία μάχη για επιβίωση, κάτι που σας κάνει εξαιρετικά δυνατούς στην διατήρηση των κεκτημένων σας.  
2ος οίκος στον Τοξότη
Με τον 2ο οίκο στον Τοξότη αισθάνεστε πιο παραγωγικοί  όταν ασχολείστε με τον κόσμο των ιδεών (πχ φιλοσοφία, ψυχολογία κλπ). Γενικά, οι θεωρητικές επιστήμες αλλά και οτιδήποτε σας βοηθά να ικανοποιήσετε τις πνευματικές σας αναζητήσεις σας προκαλεί ενδιαφέρον για αυτό και σε αυτούς τους τομείς είναι βέβαιο ότι θα διαπρέψετε.
2ος οίκος στον Αιγόκερω
Με τον 2ο οίκο στον Αιγόκερω, ο κόσμος των επιχειρήσεων (ως ιδιοκτήτης ή στέλεχος), είναι ένα περιβάλλον στο οποίο αισθάνεστε ότι μπορείτε να εξελιχθείτε ως επαγγελματίας και να δημιουργήσετε μία καριέρα που θα σας παρέχει οικονομική αφάλια και κοινωνική αναγνώριση.
2ος οίκος στον Υδροχόο
Με τον 2ο οίκο στον Υδροχόο, μπορείτε να αισθανθείτε πιο παραγωγικοί, αν δραστηριοποιηθείτε σ’ ένα κοινωνικό πρόγραμμα ή σκοπό, κάτι που αφορά μία ομάδα με ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή σε μια κοινότητα μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας, να αισθανθείτε ο εαυτός σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας.
2ος οίκος στους Ιχθείς

Με τον 2ο οίκο στους Ιχθείς, αισθάνεστε πιο παραγωγικοί όταν συνεργάζεστε με άλλους που μοιράζονται τις ιδέες σας, σας καταλαβαίνουν και σας αποδέχονται. Επίσης, μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας μέσα από την προσφορά βοήθειας στους συνανθρώπους σας, ακόμη και μέσα από την αυτοθυσία.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email