Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 31/8 ως 6/9

 

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν ξαφνιάσματα και εκπλήξεις που θα καταφέρουν να τονώσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα και την αδράνεια, απρόοπτες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σε ωθήσουν στη δράση. Θα είναι σωστή η απόφαση σου να εκδηλωθείς με αμεσότητα. Κάτι νέο θα ξεκινήσει για σένα.

Σε σχέση: Ανάγκη σου θα είναι οι χαλαρές και ανανεωτικές στιγμές. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αναλάβεις την ροη της καθημερινών επαφών με το ταίρι σου και να κατευθύνεις τις επιθυμίες. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και αρκετά τονωτική, επιπλέον θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά ίσως και κάπως διπλωματικά.

Επανασύνδεση. Εσύ και το πρόσωπο που σκέπτεσαι αφήνετε πίσω σας τις κακές στιγμές, ανοίγεται για εσάς καινούργιος κύκλος αγάπης. Μέσα την τωρινή εβδομάδα θα συναντηθείτε και θα μιλήσετε,  οι συγκυρίες θα είναι τυχερές, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εστιάσετε στα πραγματικά σας αισθήματα, το αποτέλεσμα θα είναι ένωση μακράς διάρκειας.

Νέα γνωριμία. Με καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείς, θα ερωτευτείς, θα εμπιστευτείς και δεν πρόκειται να απογοητευτείς, αυτή η γνωριμία θα είναι καρμική. Με ελκυστικό τρόπο θα σε προσεγγίσει το πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, σε συμβουλεύω να φανερώσεις από την αρχή αυτό που θα νιώσεις, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει,  αυτό το άτομο θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι.

Σχέση –Γάμος. Καθοριστική θα είναι η εβδομάδα σου, έρχονται τυχερά συμβάντα να περιμένεις εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση μελλοντικών προδιαγραφών, αυτό που θα σου προτείνει το πρόσωπο που αγαπάς θα τονώσει τη μεταξύ σας έλξη, θα ενδυναμώσει αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα εσύ που έχεις στη σκέψη σου την παλιά σου σχέση θα καταφέρεις να αναλύσεις τις καταστάσεις, θα βρεις τα λάθη, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις και να πάρεις νέες αποφάσεις. Οι συγκυρίες θα σου δώσουν το άνοιγμα της δεύτερης ευκαιρίας, αξιοποίησε τις αφορμές και τα προσχήματα, η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, θα βρεις το έδαφος πρόσφορο για δημιουργικές υποσχέσεις.

Σε σχέση: Βγαίνεις από τις ανασφάλειες και την αδράνεια. Λογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τον συναισθηματισμό σου. Αν θέλεις άμεσα ξεκαθαρίσματα η στάση σου θα πρέπει να είναι αποκαλυπτική, φανέρωσε στο ταίρι σου τις σκέψεις σου θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι.

Επανασύνδεση. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να εξηγήσεις και να συνειδητοποιήσεις. Συζήτηση ξεκαθαρίσματος θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, τώρα θα διαπιστώσεις αισθήματα και βλέψεις, θα καταλάβεις αν αυτό το άτομο το θέλεις πίσω στη ζωή σου από συνήθεια ή από πραγματική αγάπη.

Νέα γνωριμία. Την αποκάλυψη του θα κάνει άτομο που ως τώρα φοβούμενο να κινηθεί, φορούσε προσωπείο. Ίσως να νόμιζες πως το ενδιαφέρον που τρέφει για σένα ήταν μόνο φιλικό, τώρα τα λόγια που θα ακούσεις θα σε πείσουν πως έχει βλέψεις για σταθερό δεσμό. Στην δική σου επιλογή θα είναι η εξέλιξη των επαφών σας.

Σχέση – Γάμος. Τα λάθη, οι εγωισμοί και οι παρορμητικές κινήσεις, θα δημιουργήσουν ένα πάθημα που θα σας γίνει μάθημα. Ίσως μέσα στην εβδομάδα να πάρεις μια ελαφριά σύγχυση αλλά θα αποδειχτεί ευεργετική. Τώρα εσύ και το ταίρι σου θα μάθετε τι πρέπει να αποφεύγετε, και μέχρι ποιο σημείο θα πρέπει να τεντώνετε το σκοινί.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου, ωστόσο θα περιμένει από σένα το πράσινο φως για να μπορέσει να σε πλησιάσει. Η εβδομάδα θα σου ανοίξει προοπτική νέας αρχής όμως για να μπορέσουν να κυλήσουν τα γεγονότα θα πρέπει να σπρώξεις με τον τρόπο σου την εξέλιξη.

Σε σχέση: Χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, θα αποφύγεις τις ενοχλητικές καταστάσεις που σε δυσανασχετούν, ανάγκη σου θα είναι η διασκέδαση και η συναισθηματική ηρεμία. Μεθοδικά θα σκεφτείς και θα ενεργήσεις προκειμένου να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα. Θα μπορέσεις να επηρεάσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τι συνθήκες που θέλεις.

Επανασύνδεση. Κράτα θερμά τα αισθήματα σου και αισιόδοξη τη σκέψη σου, θα τα ξαναβρείς με το παλιό σου ταίρι. Ένα τηλεφώνημα που θα σου κάνει και μια εξήγηση που θα σου δώσει θα ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείς και θα ξεκαθαρίσεις, θα γίνει μεταξύ σας μια ουσιαστική συζήτηση που θα τερματίσει τον αρνητισμό, λύνονται οι παρεξηγήσεις.

Νέα γνωριμία. Θα την κάνεις τη νέα γνωριμία και μάλιστα το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα παίξει ουσιαστικό ρολό στο υπόλοιπο της ζωής σου. Αυτό το γοητευτικό άτομο που θα σου συστήσουν θα το συμπαθήσεις, θα το ερωτευτείς, θα το αγαπήσεις. Μέσα στη εβδομάδα θα γνωρίσεις το ταίρι που θα μείνει στο πλάι σου για παρά πολλά χρόνια.

Σχέση- γάμος. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις και θα πιεστείς πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει και σε νοιάζεται. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα που εμποδίζει τη δέσμευση σας θα καταφέρεις να δώσεις οριστική λύση. Από το τέλος της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο μελλοντικής εξέλιξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Ουσιαστικά αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου καθώς και οι προσδοκίες σου, τώρα αυτό που θα έχεις βασική ανάγκη είναι να βγεις από τις απογοητεύσεις και να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα, πάρε την απόφαση να προσεγγίσεις.

Σε σχέση: Η εβδομάδα δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις αρνητικές σκέψεις, αισιοδοξία και ανάγκη για ανανέωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα έχεις τον τρόπο να κατευθύνεις τα γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο που θα έρθει, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς μεθοδικά και να βρεις λύσεις, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα και εξακριβώσεις.

Επανασύνδεση. Για μέσα στην τωρινή εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ενέργειες ή τις ριψοκίνδυνες προσεγγίσεις. Για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή, η επανασύνδεση θα γίνει στον σωστό χρόνο. Το τυχερό συμβάν που θα φέρει την επανένωση θα συμβεί στο επόμενο στάδιο. Προς το παρόν κράτα το ενδιαφέρον σου θερμό και άφησε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Νέα γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ίσως στις πρώτες σας επαφές το ενδιαφέρον του για σένα να μην είναι ξεκάθαρο, ωστόσο μη βιαστείς να βγάλεις οριστικό συμπέρασμα. Στην πορεία θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, θα σημειωθεί απότομη μεταστροφή που θα δημιουργήσει άνοιγμα δεσμού.

Σχέση – Γάμος. Προσοχή στις αντιδράσεις σου θα υπάρξει κίνδυνος να αναποδογυρίσεις τα δεδομένα μέσα στη σχέση σου. Σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα θα πρέπει να κάνεις υπομονή, στο τωρινό εξαήμερο δεν θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες, για την ώρα προσπάθησε να μην πιέσεις τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Θα προκύψει νέα γνωριμία που θα είναι στο χέρι σου η εξέλιξη της. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνομιλήσεις ευγενικά, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σου, η επιμελημένη σου παρουσία και το προσεγμένο σου στυλ θα κερδίσουν θετικά σχόλια. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να τονώσεις την προσωπική σου ζωή, οι συγκυρίες θα δουλέψουν υπέρ σου.

Σε σχέση: Αλλάζεις τρόπο σκέψης, θα αποφύγεις τις καχύποπτες σκέψεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, χαλαρώνεις και εστιάζεις στο πως μπορείς να περάσεις ανανεωτικά με το ταίρι σου.

Επανασύνδεση.  Το πρόσωπο που σκέπτεσαι δεν σε έχει να βγάλει από τη καρδιά του και θα στο αποδείξει εμπράκτως, οι προτάσεις που θα λάβεις θα σε πείσουν πως  έλξη σας είναι αδύνατον να σας κρατήσει σε απόσταση. Θα μπει στην άκρη η λογική, θα υπερισχύσουν τα αισθήματα, στο τέλος του εξαήμερου η κατάληξη θα είναι άμεση επανένωση.

Νέα γνωριμία. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς. Εκ των πρότερων σου φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία γι αυτό μη δειλιάσεις να κινηθείς αυθόρμητα και άμεσα. Φιλοφρονήσεις και υπονοούμενα θα τονώσουν το ενδιαφέρον σου, στο κλείσιμο της εβδομάδας ετοιμάσου για προσωπικό ραντεβού.

Σχέση- γάμος. Ηρεμία, συνεννόηση και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα η αγάπης σας θα σας ωθήσει στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσεις πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Δυναμική και επικοινωνιακή θα είναι η εβδομάδα σου, θα δώσεις μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα μιλήσεις καθώς και στη γενική κοινωνική σου εικόνα. Θα αφήσεις περιθώριο προσέγγισης, με θετική διάθεση θα χειριστείς τα καινούργια πρόσωπα και τις νέες γνωριμίες. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα πορευτούν ανάλογα με τη στάση σου, δώσε το άνοιγμα για νέα αρχή, τα συμβάντα θα είναι τυχερά.

Σε σχέση: Αντικειμενική και ορθολογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις το ταίρι σου. Αν περιμένεις απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να τερματίσεις ένα παλιό αρνητικό κεφάλαιο, θα βρεθεί η απαιτούμενη λύση, βγαίνεις απ’ την ανασφάλεια.

Επανασύνδεση. Ίσως να φέρουν εντάσεις τα λόγια που θα ανταλλάξεις με το πρώην ταίρι σου, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας κουβέντα ξεκαθαρίσματος, ενδεχομένως να ακουστούν αιχμηρά λόγια. Θα υπάρξει κόντρα και διαφωνία που όμως θα σας βγει σε καλό. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και επαναπροσδιορισμοί.

Νέα γνωριμία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα βάλει σε δοκιμασία την αντοχή της καρδιάς σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα εσωτερικά σου όρια, τώρα θα συνειδητοποιήσεις μέχρι που αντέχεις ή τολμάς να φτάσεις. Καταφθάνουν αναστατώσεις που τελικά θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα βήμα πιο μπροστά.

Σχέση- γάμος. Εντός των ημερών θα βγουν στη φόρα καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθούσες να τις κουκουλώσεις ή δεν είχες το απαιτούμενο σθένος να τις τερματίσεις. Αναστατωμένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις και άμεσες κινήσεις, ίσως να σκεφτείς και το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την παρορμητικότητα σου και γενικότερα τον εσωτερικό σου κόσμο, θα μπορέσεις να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις, λήγει το μεταβατικό στάδιο, θα μπορέσεις να καταλήξεις και να προχωρήσεις σε άλλο επίπεδο.

Σε σχέση: Ευχάριστες και τονωτικές προτάσεις θα κάνεις. Η εβδομάδα θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη, ωστόσο θα χρειαστεί να κινηθείς μεθοδικά προκειμένου να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η εβδομάδα θα βάλει σε λειτουργία την οξυδέρκεια και την διπλωματία σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις.

Επανασύνδεση. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες , σου δίνω τη συμβουλή να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σκέπτεσαι, η επανασύνδεση θα προκύψει από δικές σου κινήσεις. Μη τρως χρόνο αναμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο σου, οι εξελίξεις περιμένουν εσένα, προχώρα σε αιφνιδιαστικές ενέργειες.

Νέα γνωριμία. Κάποιος θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σου, από το αεράτο στυλ σου και τη γοητεία που θα εκπέμπεις. Αν δώσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει, θα δεις πως αυτό το άτομο θα προσκολληθεί σε σένα άνευ αναστολών. Οι συγκυρίες θα είναι θετικές, αξιοποίησε το άνοιγμα, προμηνύεται έναρξη σχέσης.

Σχέση- Γάμος. Προχώρα στις διεκδικήσεις σου, σου δίνω τη συμβουλή να μην καθυστερήσεις άλλο τις κινήσεις σου. Αν θέλεις αλλαγές ή αν προσμένεις δέσμευση τότε διατυπώσετε τις προτάσεις σου, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Θα φλερτάρεις, θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου αλλά και τη γοητεία σου, κινήσου με αποφασιστικότητα, θα είσαι σε θέση να κερδίσεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βάλεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη, θα ξέρεις πλέον τι θέλεις και με ποιον μεθοδικό τρόπο θα πρέπει να ενεργήσεις.

Σε σχέση: Χαλαρή και αισθησιακή θα είναι η στάση σου. Δεν θα λείψουν οι θερμές συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια, αυτά που θα ακουστούν θα τονώσουν την έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά, βγαίνεις απ την καχυποψία και την αμφισβήτηση.

Επανασύνδεση. Με οξυδέρκεια και διπλωματία θα πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, σε συνδυασμό με τη γοητεία σου θα καταφέρεις να οδηγήσεις την υπόθεση σε κατάληξη επανασύνδεσης. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σου δοθεί η κατάλληλη αφορμή να προχωρήσεις τις κινήσεις που σκέπτεσαι, το πρώην ταίρι σου δεν θα αντισταθεί στην ελκυστική σου προσέγγιση.

Νέα γνωριμία. Θα το κερδίσεις το γοητευτικό πρόσωπο που θα σε κοιτάζει με καρτερικότητα. Εσείς οι δυο πολύ γρήγορα θα ανοίξετε μεταξύ σας προσωπική συζήτηση, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές. Αυτή η νέα γνωριμία θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα γίνει πρωταγωνιστής στη ζωή σου.

Σχέση- γάμος. Θα βρεις τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά σου. Από την μια τα έξυπνα επιχειρήματα σου, από την άλλη η γοητεία σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς. Διατύπωσε τις προτάσεις σου, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που έχεις ανάγκη, με σιγουριά σου λέω πως η απάντηση θα είναι ‘ναι’ .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Δυναμικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις με τρόπο άμεσο, προσιτή θα είναι η στάση σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις, η ελκυστικότητα σου θα ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να γίνει σχέση. Αν σε ενδιαφέρει η προοπτική του σταθερού δεσμού τότε προχώρα τις ενέργειες σου χωρίς ενδοιασμούς.

Σε σχέση: Ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η απόδραση από τη ρουτίνα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ανέμελα, θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου, θα δημιουργήσεις συνθήκες ιδιαιτέρως θερμές. Θα καταφέρεις να μιλήσεις ήρεμα και ισορροπημένα με το ταίρι σου, κυρία επιδίωξη σου θα είναι η σταθερότητα.

Επανασύνδεση. Κίνηση ετοιμάζει το πρώην ταίρι σου, είναι πολύ πιθανόν να βάλει ενδιάμεσο πρόσωπο για να στρώσει το έδαφος.  Αν ακόμα θέλεις να τα ξαναβρείτε τότε κρατά θετική στάση , αν δείξεις συγκατάβαση και ενδιαφέρον θα γίνει επανασύνδεση που θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

Νέα γνωριμία . Το ελκυστικό πρόσωπο που θα του τραβήξεις την προσοχή δεν θα αφήσει την ευκαιρία να χαθεί, θα βρει τρόπο να σε πλησιάσει και μάλιστα ευγενικά και διακριτικά. Προσωπική κουβέντα θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα την ακούσεις την πρόταση  για ραντεβού, στο χέρι σου θα είναι το ξεκίνημα σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που αναζητάς διέξοδο ή λύση να ξέρεις πως έρχονται απρόοπτα και τυχερά συμβάντα, θα την βρεις την άκρη, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πρόβλημα που φέρνει εντάσεις ή ανασφάλειες.  Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν θα φέρεις τη σχέση σου και το ταίρι σου στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Οι εξελίξεις της εβδομάδας, ανατρεπτική θα κάνουν τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις άμεση δράση. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις το παρουσιαστικό σου ελκυστικό, η γοητεία σου σε συνδυασμό με την στάση σου θα δημιουργήσει ανοίγματα προσέγγισης, θα είσαι σε θέση να κατακτήσεις. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική της καινούργιας αρχής.

Σε σχέση: Φεύγουν τα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και οι μπερδεμένες επιθυμίες. Θα αναλύσεις θα εξηγήσεις και θα αποφασίσεις, ο τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη σχέση σου σε ισορροπημένο επίπεδο. Η εβδομάδα δεν αποκλείεται να φέρει ανοίγματα για επισημοποιήσεις ή δεσμευτικές αποφάσεις, με το ταίρι σου θα ανοίξετε συζητήσεις βάσιμες και ουσιαστικές.

Επανασύνδεση. Βγαίνεις από την απογοήτευση και τον αρνητισμό, θα γίνει μια ουσιαστική συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, τώρα θα τολμήσετε να τα παραδεχτείτε, θα μιλήσει με ειλικρίνεια, θα αναγνωρίσετε σφάλματα και θα καταλήξετε σε θερμή επανένωση.

Νέα γνωριμία. Μοιραία θα αποδεχτεί η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα τολμήσω να πω πως θα είναι τυχερή και καθοριστική για το μέλλον σου. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από τα παλιά και αναζητάς τη δύναμη για να ξεχάσεις πίκρες και απογοητεύσεις, τώρα θα γνωριστείς με το κατάλληλο πρόσωπο. Θα σου ανοίξει πορεία νέα σχέσης, διαγράφεις μονομιάς το παρελθόν σου.

Σχέση- γάμος. Τερματίζουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις τώρα θα πειστείς πως το ταίρι σου σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα, δε θα έχεις κανέναν λόγο να σκέπτεσαι με τρόπο καχύποπτο. Με αφορμή ένα τυχαίο και ευχάριστο γεγονός θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Ενθουσιασμό θα νιώσεις σε συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τα μεταξύ σας λόγια θα είναι ενθαρρυντικά, παίρνεις τα πάνω σου και ανανεώνεσαι. Αισιοδοξία και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα νιώσεις πως είσαι στον σωστό δρόμο, στο χέρι σου θα είναι η έναρξη σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα οι συγκυρίες θα σου δώσουν άνοιγμα που προσμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα ενισχύσει την αντικειμενική σου κρίση, θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις συναίσθημα με λογική. Υπό τον έλεγχο σου θα βρίσκονται οι σκέψεις και οι ενέργειες σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Σοβαρές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, αυτά που θα υποσχεθείτε θα τηρηθούν και από τις δυο πλευρές.

Επανασύνδεση. Κράτα αισιόδοξη τη διάθεση σου τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, θα ξανά ερωτευτείς το πρώην ταίρι σου. Με θερμές και ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σε πλησιάσει, αυτά που θα ακούσεις σε συμβουλεύω να τα πιστέψεις. Στα μέσα της εβδομάδας μπαίνει τέλος στον χωρισμό, το ραντεβού που θα προκύψει θα κλείσει με οριστική επανένωση.

Νέα γνωριμία. Ευπαρουσίαστο και ελκυστικό θα είναι πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα. Οικείος και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος που θα σε πλησιάσει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βγεις ραντεβού με άτομο που θα σου ανοίξει προοπτική σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Ειρηνικοί και αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σου, η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστη να  περιμένεις θερμές προτάσεις. Σε περίπτωση που προσμένεις κάποια απάντηση σχετικά με την μελλοντική πορεία του δεσμού σου τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι θετικά, θα χαρείς, θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και ισορροπία.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει η επανασύνδεση, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να περάσεις σε ανάλογες προσεγγίσεις. Η εβδομάδα θα βοηθήσει στο να γίνει μια νέα αρχή με υποσχέσεις και ξεκαθαρίσματα, τα γεγονότα θα σου δώσουν την αφορμή να τερματίσεις την απόσταση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις το άνοιγμα για να μπορέσεις να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σε σχέση: Αποκτάς αισιοδοξία και δυναμισμό, βγαίνεις από τους μετεωρισμούς και τις συναισθηματικές αλλαγές. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την παιδικότητα σου καθώς και την ανάγκη σου για ανέμελες καταστάσεις, θα καταφέρεις να κινηθείς με χαλαρότητα. Θα έχεις την ευκαιρία με το ταίρι σου να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα.

Επανασύνδεση. Το συναισθηματικό μπέρδεμα που προκάλεσε το πρώην ταίρι σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς. Αρχές της εβδομάδας θα έχετε επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις,  ωστόσο η αδυναμία ξεκαθαρίσματος θα σε αναγκάσει να απομονωθείς για να σκεφτείς ήσυχα και ανεπηρέαστα.

Νέα γνωριμία. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα περάσει από μπροστά σου, κατά πάσα πιθανότητα θα αδιαφορήσεις. Η στάση σου θα είναι κάπως απρόσιτη, δεν θα αφήσεις περιθώριο επαφών, όμως οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν από μόνες τους άνοιγμα επικοινωνίας. Εσείς οι δύο θα ξανασυναντηθείτε, ένας συγκριμένος λόγος θα αποτελέσει αιτία επαφών.

Σχέση- Γάμος. Το ταίρι σου θα πέσει έξω αν προσπαθήσει να σου ανοίξει αναλυτικές συζητήσεις σοβαρών ή δεσμευτικών θεμάτων, η στάση σου θα είναι απόμακρη έως και τελείως αδιάφορη. Πριν απομονωθείς δώσε τις απαιτούμενες εξηγήσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις απορίες ή συναισθηματικά κενά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email